ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου (20/12). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.

125. ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ - ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ

Ισορροπία στα νούμερα της Γκεντσλέρ (4-5-4, 17-16 γκολ, 7/13 under), απότομη προσγείωση για την Κόνια στο 0-5 από τη Γαλατά, εκτός ζορίζεται πολύ (0-2-4). Τσιμπημένες αποδόσεις στην έδρα, έχει λογική ο DNB άσος χωρίς να είναι κάνα κελεπούρι.

126. ΣΙΒΑΣΠΟΡ - Ι. ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ

Συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις η Σίβας (2-4-7, 1-3-2 εντός) που χρειάζεται πάση θυσία μερικά τρίποντα για να πάρει τα πάνω της βαθμολογικά αλλά κυρίως ψυχολογικά καθώς το ρόστερ της είναι για εξάδα. Με άμυνα από ατσάλι πορεύεται η Μπασακσεχίρ (5 γκολ παθητικό σε 13 ματς), εκτός έχει 2-3-1 με 3-1 γκολ (6/6 under). Η Σίβας στο τελευταίο εντός ήταν καλή, θα πάμε με πολύ ρίσκο στον 0:0 ασιατικό άσο αλλά και στο under 2,25.

127. ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ

Ντέρμπι μίσους, η Νυρεμβέργη (5-1-2 εντός) σιγά-σιγά βρίσκει το δρόμο της (3/3 νίκες στα τελευταία), η Γκρόιτερ Φιρτ (1-4-3 εκτός) έχει τέσσερα ματς να βρει δίχτυα (0-3-1, η ήττα με 0-1 από τη Λειψία). 5-1 είχαν κερδίσει στον πρώτο γύρο οι “τριφυλλοφόροι”, η ομάδα του Βάιλερ θα ψάξει για εκδίκηση, στο -0,25 η γραμμή στην Ασία, παίζεται ο άσος.

128. ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ - ΑΑΛΕΝ

Ενθαρρυντικό ντεμπούτο στο πάγκο της Σαν Πάουλι για τον γνώριμο μας Έβαλντ Λίνεν, δεν κατάφερε όμως η ομάδα του Αμβούργου να αποφύγει την ήττα στην έδρα της πρωτοπόρου Ίνγκολσταντ (2-1). Εξάποντο παραμονής δίνει τώρα απέναντι στη σκληροτράχηλη Άαλεν (1-3-5 εκτός), με τους μπουκ να αβαντάρουν τον άσο περισσότερο από όσο πρέπει, τριπλή είναι το ματς.

Πάμε στοίχημα LIVE

129. ΝΤΕΡΜΠΙ - ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ

Από δύο ήττες έρχεται η Ντέρμπι (6-3-1 εντός), μεσοβδόμαδα ηττήθηκε με 1-3 από την Τσέλσι στο Λιγκ Καπ, το περασμένο σαββατοκύριακο 2-0 στο ντέρμπι κορυφής απέναντι στη Μίντλεσμπρο. Δύο σερί νίκες για τη Νόριτς (5-1-4 εκτός), στο τελευταία ξέσπασε απέναντι στους 10 παίχτες της Χάντερσφιλντ (5-0), ποιοτική ομάδα που έχει χάσει πολλούς βαθμούς στις λεπτομέρειες, πιο ισορροπημένο στα μάτια μας το ζευγάρωμα από ότι δείχνουν οι αποδόσεις. Χ2 ή πάσο.

130. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

Έστω και χωρίς έμπειρο φορ η Σίτι διαθέτει το μομέντουμ και την ποιότητα στα χαφ για να καθαρίζει κάτι τέτοια ματς, αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα το πετύχει με άνεση και ευκολία καθώς παρά το σερί της όλες οι πρόσφατες νίκες ήταν οριακές. Δεν είναι για 1,28 ο άσος, επιλογή και το +1,5 της Πάλας περιμένοντας μία πιο οριακή νίκη των πολιτών με τους Λονδρέζους να προέρχονται από 3/4 ισοπαλίες. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

131. ΑΡΛ - ΤΡΟΥΑ

Ουραγός της Λιγκ 2 η Άρλ (2-2-4 εντός), έρχεται από πέντε σερί ήττες και ο προπονητής της παίζει το κεφάλι του κόντρα στην Τρουά (4-1-3 εκτός), που μετράει 5/6 νίκες με μηδέν παθητικό στα πιο πρόσφατα. Τα πρώτα λεφτά πάνε στο διπλό, θα προτιμούμε πάντως τα σκοράκια των φιλοξενούμενων 0-1/0-2/1-2/(0-0)/(1-1).

132. ΓΚΑΖΕΛΕΚ - ΚΡΕΤΕΪΓ

6-1-2 το εντός έδρας ρεκόρ της Γκαζελέκ, η Κρετέιγ (0-5-4 εκτός) έχει βρει όμως πατήματα με τον υπηρεσιακό Περσέν στο τιμόνι (2-1-0) και ο άσος κρίνεται μικρός σε απόδοση.

133. ΜΠΡΕΣΤ - ΑΖΑΞΙΟ

Ήττα στο 90’ (1-0) στην έδρα της πρωτοπόρου Ντιζόν για τη Μπρεστ (6-2-0 με 13-3 γκολ εντός), πρώτη μετά από σερί 9-5-0, άξιζε πάντως το βαθμό. 1-5-2 το εκτός έδρας ρεκόρ της Αζαξιό, που έχει καλή παράδοση σε αυτό το γήπεδο την τελευταία δεκαετία (0-2-4), χαμηλά ο άσος, αλλά και το διπλό μοιάζει δύσκολο, πάμε στα σκορ 1-0/2-0/2-1/(0-0)/(1-1).

134. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ

Πολύ πιο άνετη βαθμολογικά η Βέροια που έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα εκτός έδρας έχοντας όμως μόνο ένα διπλό (1-2-4), ο Πανθρακικός είχε στόχο τους τέσσερις βαθμούς στα δύο τελευταία παιχνίδια της χρονιάς (με Αστέρα και Βέροια), είναι βελτιωμένος με τον Ρόκα στον πάγκο και εντός έδρας έχει αποδείξει ότι είναι ικανός για θετικά αποτελέσματα (2-4-0, γκολ 4-2). Τον τρίτο λόγο έχει το διπλό, στο 1,925 προσφέρεται ο -0,25 ασιατικός άσος στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

135. ΒΑΡΕΖΕ - ΚΡΟΤΟΝΕ

Προτελευταία η Βαρέζε που προέρχεται από σερί 0-3-3 και εντός (4-4-1) μετράει 9/9 GG, ένα βαθμό παραπάνω έχει η βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα Κροτόνε που ήταν κάκιστη στο τελευταίο ενώ GG ήταν τα τελευταία πέντε της εκτός (2-1-5). Λογικά θα δούμε και τις δύο ομάδες να σκοράρουν, GG.

136. ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ - ΛΙΒΟΡΝΟ

Tέσσερα ματς αήττητη η Βίρτους Εντέλα (1-3-0) που βγάζει θετική εικόνα εντός (4-3-2, 7/9 under) με τις ήττες να είναι στα δύο πρώτα ματς που ήταν ακόμα ψαρωμένη στην κατηγορία, εντελώς αναξιόπιστη εκτός η Λιβόρνο (2-2-4), είναι τρίτη αλλά παίζει ανάλογα με τα κέφια της. Πάντα γρίφος η εικόνα των φιλοξενούμενων, θα πάμε με το +0,25 της Εντέλα.

137. ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ - ΣΠΕΤΣΙΑ

Επιστροφή στα γνωστά για τη Βιτσέντζα που με πολύ τύχη έκανε ένα καλό σερί που δίκαια έσπασε την προηγούμενη αγωνιστική, εντός έχει 4-3-2 με 7/9 under όμως τελευταίο καιρό παίζει πολύ πιο ανοιχτά. Κρατιέται τέταρτη η Σπέτσια καθώς φέτος παίρνει και εκτός βαθμούς (3-2-4, 6/9 under), δεν πάει το χέρι όμως στο να τη στηρίξουμε καθώς δεν μας έχει συνηθίσει σε κολλητά καλά εκτός έδρας αποτελέσματα, πάσο.

138. ΚΑΤΑΝΙΑ - ΜΠΡΕΣΙΑ

Καθηλωμένη χαμηλά στη βαθμολογία η Κατάνια καθώς τρώει τα γκολ σαν φιστίκια (τρίτη χειρότερη άμυνα), εντός έχει καλό ρεκόρ (5-3-1) όμως έχει και ένα κάρο απόντες, δεύτερο σερί ματς χωρίς γκολ για την Μπρέσια που έχει αρχίσει να επηρεάζεται πολύ και αγωνιστικά από τα οικονομικά προβλήματα, έφυγε ο προπονητής της, έρχεται αφαίρεση έξι βαθμών που θα τη φέρει τελευταία. Θα ήταν καλός άσος αν δεν υπήρχαν τόσες απουσίες για την Κατάνια, προτιμότερη η ενασχόληση με γκολ τώρα, ειδικά αν παίξει ο Καράτσιολο για την Μπρέσια.

139. ΜΟΝΤΕΝΑ - ΤΡΑΠΑΝΙ

Σύγκρουση δύο διαφορετικών κόσμων, δεύτερη χειρότερη επίθεση εναντίον δεύτερης καλύτερης επίθεσης, δεύτερη καλύτερη άμυνα εναντίον χειρότερης άμυνας στην κατηγορία. 15/18 under η Μόντενα, από 10 σερί GG & over προέρχεται η Τράπανι, ηλίου φαεινότερο ότι το να εμπλακεί κάποιος σε αυτό το ματς είναι γροθιά στο μαχαίρι.

140. ΜΠΑΡΙ - ΛΑΤΙΝΑ

Επιστροφή στις νίκες όχι όμως και στις καλές εμφανίσεις για την Μπάρι (3-2-3, 6/8 under) που με την εικόνα της και ευχαριστώ θα πρέπει να λέει που είναι στη μέση της κατάταξης, σε καλό φεγγάρι η Λατίνα (2-3-1) που εκτός είναι μανούλα στις ισοπαλίες και τα χαμηλά σκορ (0-6-3, 8/9 under). Έχει και πολλά προβλήματα στην άμυνα η Μπάρι, με ρίσκο θα πάμε στο Χ2.

141. ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ - ΠΕΣΚΑΡΑ

Τις 10 ισοπαλίες σε 18 ματς έφτασε η Περούτζια (5 σερί) που είναι πολύ καλή ομάδα ανασταλτικά αλλά της λείπει η αποτελεσματικότητα μπροστά για να πάρει νίκες, πολύ ανοιχτά παίζει η Πεσκάρα εκτός και αυτό ευνοεί τους γηπεδούχους, άσος.

142. ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ - ΤΕΡΝΑΝΑ

Η Προ Βερτσέλι ρέφαρε το 0-4 από την Πεσκάρα βγάζοντας διπλό στην Κροτόνε, καλό το πρόσωπο της εντός (5-2-1) με εξαίρεση το προαναφερθέν ματς όμως και η Τερνάνα είναι σε καλό φεγγάρι (3-2-1) και έχει το καλύτερο εκτός έδρας ρεκόρ στην κατηγορία (4-3-2). Δεν θα μπλέξουμε.

143. ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ - ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ

Ούτε στην έδρα της Μπολόνια μάσησε η Φροζινόνε και άξιζε να φύγει με το διπλό, 5-3-1 το ρεκόρ της εντός, τελευταία η Τσιταντέλα που συμπλήρωσε 14 ματς χωρίς νίκη, έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία όμως εκτός βρίσκει τον τρόπο να σκοράρει και να παίρνει ισοπαλίες (0-6-3, 7/9 GG). Δεν είναι για 1,50 ο άσος, μια σοβαρή Φροζινόνε βγάζει το ασιατικό -1 πάντως.

144. ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ - ΚΑΡΝΤΕΜΙΡ ΚΑΡΑΜΠΟΚ

Δεν της έφτανε η τρύπια άμυνα της Εσκισεχίρ, τώρα φαίνεται να κόλλησε και επιθετικά έχοντας μείνει για δύο αγωνιστικές στο μηδέν. Δύο σερί νίκες για την Καραμπούκ με τριάρες μάλιστα, ανέπνευσε βαθμολογικά όμως εκτός ζορίζεται αρκετά (1-1-4 εκτός). Δύσκολα να μείνει πάλι στο μηδέν η Ες Ες, ξεμπούκωσε επιθετικά η Καραμπούκ, GG.

145. ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Δεκτή η αποτελεσματικότητα της Άουγκσμπουργκ εντός (5-0-2), η Γκλάντμπαχ (2-3-2 εκτός) όμως είναι ένα επίπεδο πάνω σαν ομάδα και στον ελεύθερο χώρο δεν χαρίζει κάστανα, οπότε ο φαβοριτισμός του άσου όταν άνοιξαν οι αποδόσεις ήταν άκυρος. Πλέον σε μοιρασμένο σετ η αξία έχει πετάξει, και πάλι πάντως προς τα δεξιά κοιτάμε, αν η Άουγκσμπουργκ πέσει στην παγίδα και πάρει μέτρα στο γήπεδο θα το πληρώσει.

146. ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Περασμένα μεγαλεία οι δύο ομάδες, τα προηγούμενα χρόνια τα ματς τους ήταν ντέρμπι κορυφής, φέτος είναι εξάποντο παραμονής. Ουραγός η Βέρντερ με τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, τρίτη από το τέλος η Ντόρτμουντ (που θα παίξει χωρίς Παπασταθόπουλο και Σούμποτιτς), με τις άμυνες που έχουν και οι δύο, είναι εξαιρετικά αμφίβολο το ματς να μείνει σε χαμηλό σκορ. Στο 1,90 στην Bet365ο συνδυασμός GG & over, φυσικά δεν προκύπτει από πουθενά 1,55 στο διπλό (η ομάδα του Κλοπ είναι η χειρότερη εκτός έδρας στην κατηγορία με ρεκόρ 1-1-6)! Διαβάστε περισσότερα εδώ .

147. ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

Επανήλθε στις επιτυχίες με τη Χόφενχαϊμ μεσοβδόμαδα η Λεβερκούζεν μετά την ισοπαλία με τη Γκλάντμπαχ και την ήττα από τη Μπάγερν. Έχει ευκαιρία να πάρει το τρίποντο κόντρα σε μία ομάδα που δέχεται γκολ με το τσουβάλι αλλά ο τρόπος που αγωνίζεται της επιτρέπει να σκοράρει κιόλας με μεγάλη ευχέρεια. Μονόδρομος το over το οποίο αν συνδυαστεί με τη νίκη των γηπεδούχων (1 & over) πληρώνει 1,88 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

148. ΣΑΛΚΕ - ΑΜΒΟΥΡΓΟ

Άρχισε φαίνεται τις ανωμαλίες η Σάλκε, έπρεπε να κερδίσει την Κολωνία, έχασε με 1-2, πολύ μέτρια μεσοβδόμαδα στην Πάντερμπορν αλλά με γκολ στο τέλος έγινε η δεύτερη ομάδα που κερδίζει εκεί φέτος. 5-2-1 το ρεκόρ της στη “Φέλτινς Αρίνα”, κανονικά ο άσος σε αποδόσεις μεγαλύτερες του 1,80 θα έπρεπε να μοιάζει κελεπούρι, αφού το Αμβούργο και φέτος είναι μια περιφερόμενη τραγωδία (1-2-5 εκτός με 2-11 γκολ) όμως θα κρατήσουμε κάποιες επιφυλάξεις, δεν παίζει και ο Φαν ντερ Φάαρτ, κάτι που είναι καλό για τους φιλοξενούμενους αφού ο Ολλανδός περπατάει στο γήπεδο, έχει και η Σάλκε τις γνωστές σημαντικές απουσίες της.

149. ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ - ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ

Νο Bet.

150. ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.

0-6-12 η παράδοση για τη Γιουνάιτεντ (2-3-2 εκτός), που έρχεται από το πολύ θετικό για την ψυχολογία της 3-0 επί της Λίβερπουλ στο μεγαλύτερο ντέρμπι της Βρετανίας, σκορ όμως που ξεγελά (καλύτερος παίχτης του αγώνα ο Ντε Χέα), όπως ξεγελά και η ήττα της Βίλα (2-2-3 εντός) στο δικό της ντέρμπι κόντρα στη Γουέστ Μπρομ (1-0), όπου άξιζε το βαθμό παρότι αγωνίστηκε από το 22’ με παίχτη λιγότερο. Με το διπλό στο 1,50 τσάμπα χαλάμε ηλεκτρονική μελάνη, θα απέχουμε.

151. ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΛΕΣΤΕΡ

Δεν μπορούμε να διαφωνήσουμε με το φαβοριτισμό του άσου, 5-1-2 το εντός έδρας ρεκόρ της Γουέστ Χαμ, με την ευχέρεια που έχει στο σκοράρισμα δύσκολα η ουραγός Λέστερ του 1-0-7 εκτός θα φύγει με κάτι από το Λονδίνο.

152. ΚΠΡ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Τυχερή που πήρε το ντέρμπι με την Άστον Βίλα (1-0) η Γουέστ Μπρομ, έφτιαξε ελάχιστες φάσεις παρότι η αντίπαλος της αγωνίστηκε για 70 λεπτά με παίχτη λιγότερο, το γκολ της νίκης της ήρθε στο τελευταίο τέταρτο. 2-2-3 με 3-7 γκολ μετράνε εντός έδρας οι “καρακάξες”, η ΚΠΡ έχει κάνει κάστρο το “Λόφτους Ρόουντ”, 3-1-0 μετράει εκεί στα πιο πρόσφατα, 4-2-2 συνολικά, με 8/8 ήττες εκτός καταλαβαίνει κανείς πόσο σημαντικά είναι τα ματς της εκεί. Με τον Μπεραΐνο παροπλισμένο η Γουεστ Μπρομ δεν έχει νύχια, για τους γηπεδούχους επιστρέφει ο αρχισκόρερ Όστιν (14 αγ./8 γκολ), θα πάμε με τον -0,25 ασιατικό άσο, επιλογή αποτελούν και τα σκορ 1-0/2-0/2-1/(0-0)/(1-1).

153. ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΕΒΕΡΤΟΝ

Ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό για τη Σαουθάμπτον που μετά τη διακοπή παρουσιάζεται αγνώριστη με 5/6 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις (0-1-5) συμπεριλαμβανομένου και του αποκλεισμού σοκ μεσοβδόμαδα στο Λιγκ Καπ από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Πιο ήρεμο το κλίμα πλέον στην Έβερτον μετά το 3-1 τη Δεύτερα με τη ΚΠΡ, επιλογή των YoungGuns το ασιατικό διπλό +0,25 (1,875) στη Bet365με την απόδοση να υποχωρεί συνεχώς. Πολύ ευνοϊκό και το ρεπορτάζ αφού η Σαουθάμπτον θα στερηθεί έναν από τους καλύτερους παίκτες της (Τάντιτς) και το βασικό δίδυμο στο χώρο του κέντρου (Γουανιάμα, Σνάιντερλεν), αμφίβολος δίνεται και ο 1σκόρερ Πελέ. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

154. ΤΟΤΕΝΑΜ - ΜΠΕΡΝΛΙ

Ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο φέτος η Τότεναμ (3-1-4 εντός), η Μπέρνλι (1-2-4 εκτός) δείχνει ανεβασμένη τελευταία, στα έξι τελευταία μετράει 3-2-1, 6/7 νίκες των Λονδρέζων φέτος ήρθαν στο γκολ, με αγαπημένο σκορ το 2-1, εκεί γύρο (1-0/2-1/1-1/0-0) βλέπουμε να πηγαίνει.

Πάμε στοίχημα LIVE

155. ΧΑΛ - ΣΟΥΟΝΣΙ

Αμφότερες σε κακή κατάσταση, 1-3-3 μετράει στην έδρα της η Χαλ, 2-3-4 εκτός η Σουόνσι, φαβορί το διπλό, δεν θα εμπλακούμε.

156. ΓΟΥΙΓΚΑΝ - ΡΟΔΕΡΑΜ

Τα επτά ματς (0-2-5) χωρίς νίκη έφτασε η Γουίγκαν (2-6-2 εντός), η αλλαγή προπονητή δεν φαίνεται ικανή να της αλλάξει πορεία. Με το γνωστό σφιχτό στυλ της η Ρόδεραμ (1-5-4 εκτός) θα παίξει για το 0-0, από δύο σερί έρχεται, πολύ πιθανό ακόμα ένα παιχνίδι των δύο ομάδων να κολλήσει στην ισοπαλία. Επ ουδενί άσος στο 1,90, πολύ δύσκολα θα δούμε το σκορ να πηγαίνει ψηλά.

157. ΓΟΥΛΒΣ - ΜΠΡΑΪΤΟΝ

Επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά από πέντε σερί ήττες η Γουλβς με μεγάλο διπλό στο Σέφιλντ (0-1 τη Γουένσντεϊ), 5-2-3 το ρεκόρ της στο “Μολινιού”, σαν να ήρθε η ώρα να κουνήσουμε μαντίλι στον προπονητή της Μπράιτον, Σάμι Χίπια, οι “γλάροι” φέτος απογοητεύουν (3-9-9 ρεκόρ, 1-4-5 εκτός) και από τα περσινά πλέι-οφ έχουν φτάσει να βρίσκονται κάτω από την επικίνδυνη ζώνη, έρχονται από τρεις σερί ήττες και μια τέταρτη πιθανότατα να αποδειχθεί καθοριστική για τον Φινλανδό προπονητή. -0,25 ασιατικός άσος.

158. ΙΠΣΟΥΙΤΣ - ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Σταθερά από πέρσι η Ίπσουιτς του ΜακΚάρθι είναι η πιο δυσκολοκατάβλητη ομάδα της Τσάμπιονσιπ, 10-8-3 το φετινό ρεκόρ της (έχει τις λιγότερες ήττες στην κατηγορία), εδώ όμως η αγορά πηγαίνει με το διπλό της εντυπωσιακής τελευταία Μίντλεσμπρο (6-2-2 εκτός), που με το 2-0 επί της Ντέρμπι έπιασε κορυφή. Καθαρή τριπλή, με πάρα πολύ Χ μέσα.

159. ΚΑΡΝΤΙΦ - ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ

Με βάση την επίθεση της η Μπρέντφορντ (οκτώ σερί over 2,5, 7/8 GG) μετράει έξι νίκες στα επτά τελευταία παιχνίδια της, πιάνοντας την πρώτη εξάδα, η Κάρντιφ έρχεται από το χορταστικό 5-3 κόντρα στη Μπόρνμουθ, στην έδρα της μετράει 7-1-2 με 7/10 over 2,5 & GG. 7/10 και τα over της Μπρέντφορντ εκτός, περιμένουμε ανοιχτό ματς με γκολ εκατέρωθεν, over και GG.

160. ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΤΣΑΡΛΤΟΝ

Μεταγραφικό εμπάργκο στη Μπλάκμπερν (5-3-2 εντός), μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο, σκοράρει με συνέπεια αλλά δέχεται γκολ με ανάλογη ευκολία (8 σερί GG, 8/10 εντός, 7/10 over 2,5). H Τσάρλτον τελευταία χάνει βαθμούς στο τέλος και βγάζει σημάδια κούρασης/κοιλιάς, όμως παραμένει η ομάδα με τις λιγότερες ήττες (3) στην Τσάμπιονσιπ (6-12-3 ρεκόρ, 2-6-2 εκτός). Μόνιμα υποτιμημένη από μπουκ και παίχτες, ο άσος άνοιξε στο 1,85 και πλέον έχει υποχωρήσει κοντά στο 1,70, εμείς μόνο την κόντρα κοιτάμε, οι “Addicks” τα έχουν βγάλει πέρα φέτος και σε πολύ πιο δύσκολες έδρες από το “Ίγουντ Παρκ”. +1 ασιατικό διπλό (1,70 πληρώνει περίπου) και πολύ Χ, αρκετά πιθανό σκορ μοιάζει το 1-1.

161. ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ - ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ

Τέσσερα ματς αήττητη (1-3-0) η Μπλάκπουλ (2-2-6 εντός), αν μη τι άλλο επί Κλαρκ το παλεύει, όμως μόνο η ψυχή δεν φτάνει για να επιζήσεις στην Τσάμπιονσιπ. Η Μπόρνμουθ (5-3-2 εκτός) μεσοβδόμαδα ηττήθηκε με 1-3 στο Λιγκ Καπ από τη Λίβερπουλ, με 8-3-0 σερί οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα αλλά η κούραση κάποια στιγμή αναμένεται να παίξει το ρόλο της. Περισσότερο Νο Bet, λιγότερο +1 ασιατικός άσος.

162. ΡΕΝΤΙΝΓΚ - ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Πρεμιέρα Λι Κλαρκ στον πάγκο της Ρέντινγκ (5-2-3 εντός), η εξάρα από τη Μπέρμιγχαμ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής των “βασιλικών” προς το πρόσωπο του Νάιτζελ Άντκινς. Με τα φεγγάρια της η Γουότφορντ (4-2-4 εκτός), αυτό τον καιρό δείχνει ε γέμωση, μετά το 0-5 στη Φούλαμ επικράτησε και της Γουίγκαν με 2-1, τα επιθετικά της όπλα πήραν ξανά μπροστά. Σωστά μοιρασμένο στη μέση, αν βοηθήσουν οι γηπεδούχοι θα δούμε ματς με πολλά γκολ.

163. ΦΟΥΛΑΜ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.

Δυσκολεύονται να βρουν ρυθμό αμφότερες, δυσκολοκατάβλητη ομάδα οι φιλοξενούμενοι, 4-5-1 μετράνε εκτός έδρας, θα μείνουμε μακριά.

164. ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ - ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

Μια νίκη στα έξι τελευταία (1-1-4) και αυτή με αρκετά μεγάλη δόση τύχης (2-1 τη Μπρέντφορντ σε ματς που αντίπαλοι της έχαναν άχαστα) μετράει η Χάντερσφιλντ (4-4-2 εντός, 4-3-0 στα πιο πρόσφατα), βαρύ 5-0 από τη Νόριτς την προηγούμενη αγωνιστική, η Μπέρμινχαμ (2-4-4 εκτός) μετράει 4-2-1 επί Ρόουετ και το περασμένο Σάββατο διάλυσε με 6-1 τη Ρέντινγκ! Σοβαροί αμυντικά τελευταία οι φιλοξενούμενοι, με τον άσο λίγο πάνω από το 2,00 υπάρχει χώρος για κόντρα. Χ2.

165. ΓΕΟΒΙΛ - ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ

Μετά το εμφατικό 0-4 επί της φορμαρισμένης Όλνταμ η Γέοβιλ (1-4-5 εντός) μεσοβδόμαδα κέρδισε δύσκολα την Άκρινγκτον (2-0) παίρνοντας την πρόκριση για τον 3 γύρο του Αγγλικού κυπέλλου, όπου την περιμένει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (και πολύ καλά λεφτά από τα τηλεοπτικά). Η Κόλτσεστερ (2-3-5 εκτός) βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση (5 σερί ήττες), το μομέντουμ δείχνει άσο.

166. ΚΟΒΕΝΤΡΙ - ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ

Από τέσσερα σερί under 2,5 και No Goal έρχεται η σφιχτή εσχάτως Κόβεντρι (4-3-3 εντός), από πέντε under (4/5 NG) η γενικότερα σφιχτή Φλίτγουντ (3-0-7 εκτός με 7/10 under 2,5 και NG), περιμένουμε κλειστό παιχνίδι με λίγα τέρματα. Under.

167. ΚΡΟΟΥΛΙ - ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ

Μετά από πέντε σερί ισοπαλίες (τέσσερα 1-1, ένα 2-2) η Κρόουλι (4-3-3 εντός) ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της πρωτοπόρου Μπρίστολ Σίτι, αποκλειστικά σε θέση άμυνας σε όλο το ματς, λύγισε στο 87’. Έχει σφίξει τελευταία και η Πορτ Βέιλ (2-3-5 εκτός), υπάρχει κίνηση προς το διπλό, δεν θα συμμεριστούμε την τάση της αγοράς, τριπλή είναι στα μάτια μας, και για το under υπάρχουν αρκετές ενστάσεις.

168. ΚΡΟΥ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ

Βγάζει ψυχούλα στο γήπεδο η ουραγός Κρου (3-2-5 εντός), παραμένει όμως άγουρη ακόμα αγωνιστικά και χάνει βαθμούς στις λεπτομέρειες, όπως έγινε και στο πρόσφατο 2-1 από τη Σκάνθορπ. Δύσκολο το έργο της απέναντι στην πρωτοπόρο Μπρίστολ Σίτι (5-4-1 εκτός), ομάδα που δεν αφήνει τα αμυντικά κενά των αντιπάλων της ατιμώρητα. Συντασσόσαστε με το διπλό, που πάντως έχει πλέον πέσει πολύ χαμηλά.

169. ΜΙΛΤ. ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ - ΟΛΝΤΑΜ

Θα στηρίξουμε την αποτελεσματική στην έδρα της (7-2-1 ρεκόρ με 26-9 γκολ) ΜΚ Ντονς, ομάδα με την καλύτερη επίθεση στη Λιγκ 1 που παράλληλα τρέχει 6-4-0 αήττητο, δυσκολοκατάβλητη η Όλνταμ (2-6-2 εκτός) αλλά έρχεται από βαριά ήττα (0-4) κόντρα στη Γέοβιλ. Ικανοποιητικό το 1,75 του άσου.

170. ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ - ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ

Μόνο τα γκολ κυνηγάμε στα ματς της ασταθέστατης Μπάρνσλεϊ (3-2-5 εντός με 8/10 over 2,5 και GG), θα κάνουμε το ίδιο τώρα που υποδέχεται μια επίσης ομάδα ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο, με μοναδική σταθερά της στα τελευταία παιχνίδια τα γκολ (πέντε σερί over 2,5 Και GG). Over και GG.

171. ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ - ΣΚΑΝΘΟΡΠ

Και εδώ τα γκολ κοιτάμε, έξι σερί αμφίσκορα μετρούσε η Μπράντφορντ (3-2-5 εντός με 7/10 GG) πριν το 0-1 στο Τσέστερφιλντ, ματς που θα έπρεπε να έχει πολλά περισσότερα τέρματα, η Σκάνθορπ έχει 8/10 GG και over 2,5 εκτός έδρας με ρεκόρ 3-3-4, 3,5 γκολ ο μέσος όρος γκολ σε αυτά τα παιχνίδια της.

172. ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ - ΠΡΕΣΤΟΝ

Βρήκε και τα έκανε στη Λέιτον Όριεντ (1-2) η Πιτέρμπορο (4-2-4 εκτός), πρώτη νίκη της μετά από 0-1-5 στο πρωτάθλημα, η Πρέστον (6-1-3 εκτός) όμως δεν είναι ομάδα που θα μασήσει εύκολα, 4-2-0 τρέχει στα τελευταία επίσημα παιχνίδια της και σε μοιρασμένο σετ θα πάμε με το 0:0 ασιατικό διπλό της.

173. ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ - ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

Δύο σερί νίκες με 4-1 (εκτός την Κόλτσεστερ στο πρωτάθλημα, εντός την Όλντερσοτ για το κύπελλο) για τη Ρότσντεϊλ (3-2-5 εντός, 6-1-3 εκτός στη Λιγκ 1), δύο σερί ήττες εντός η Νοτς Κάουντι, που επίσης τα πηγαίνει καλύτερα μακριά από το σπίτι της, όπου και παραμένει αήττητη για το πρωτάθλημα (5-4-0). Μεγάλη πτώση στον άσο, πλέον το Χ2 πληρώνει πάνω από 2,00! Θα κοντράρουμε.

174. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. - ΓΟΥΟΛΣΟΛ

Σε πελάγη ευτυχίας η κόκκινη μεριά του Σέφιλντ μετά την πρόκριση των “λεπίδων” στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ (1-0 νίκη επί της Σαουθάμπτον μεσοβδόμαδα), εξαιρετικός αντιπερισπασμός για ακόμη μια εντός έδρας γκέλα (4-3-3 ρεκόρ) της ομάδας του Κλαφ Τζούνιορ απέναντι στη δυσκολοκατάβλητη Γουόλσολ (2-4-4 εκτός) που έρχεται από 4-2-0 αήττητο. Χ2 και under, για το 0-0 θα παίξουν οι φιλοξενούμενοι, η Γιουνάιτεντ δυσκολεύεται στο γκολ.

175. ΣΟΥΙΝΤΟΝ - ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ

Μαχητική και σε φόρμα η Ντονκάστερ, με εξαιρετικές επιδόσεις εκτός έδρας (5-2-3), κόντρα όμως στη φορτσάτη Σουίντον (6-3-1 εντός) των πέντε σερί νικών κόντρα σε Πρέστον, Μπρίστολ Σίτι, Πιτέρμπορο, Φλίτγουντ και Νοτς Κάουντι (μερικές από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας) έχει τον τρίτο λόγο. Άσος.

176. ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ - ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ

Μεγάλη κίνηση στο διπλό, την οποία πραγματικά αδυνατούμε να καταλάβουμε, ομάδα έδρας η Τζίλιγχαμ (4-4-2), έρχεται από 2-2-0 και το πρώτο της διπλό τη φετινή σεζόν (1-2 τη Ντόνκαστερ), η Τσέστερφιλντ έχασε το περασμένο Σάββατο με 0-1 από τη Μπράντφορντ, 1-4-5 ο απολογισμός της στα δέκα τελευταία ματς πρωταθλήματος, 2-4-4 το ρεκόρ της εκτός έδρας. .

177. ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ - ΓΟΥΙΚΟΜ

Μεσοβδόμαδο ματς κυπέλλου είχαν οι γηπεδούχοι (ήττα με 2-0 στο Γέοβιλ), ομάδα έδρας παραδοσιακά (6-1-3 φέτος), η πρωτοπόρος Γουίκομ όμως μετράει 67-2-1 εκτός και έρχεται από τρεις πειστικότατες νίκες στις οποίες σκόραρε από τρία τέρματα τουλάχιστον. Από επτά σερί GG έρχονται οι φιλοξενούμενοι, από 8/9 οι γηπεδούχοι, 7/10 μετράνε εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, πρώτο σημείο το αμφίσκορο.

178. ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ - ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ

Δεν ξεχωρίζει κάτι, προχωράμε στο επόμενο.

179. ΚΑΡΛΑΪΛ - ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ

Σε μέτρια προς κακή κατάσταση και οι δύο ομάδες, ένα μόλις κλικ παραπάνω στους γηπεδούχους λόγω έδρας.

180. ΛΟΥΤΟΝ - ΝΙΟΥΠΟΡΤ Κ.

Βαρύ 3-0 στο Μόρκαμ για τη Λούτον (7-1-2 εντός) την προηγούμενη αγωνιστική, καλείται να αντιδράσει κόντρα στη Νιούπορτ (4-3-3 εκτός) της μιας μόλις ήττας από το Σεπτέμβρη και μετά (9-7-1). Δυνατοί στην έδρα τους οι “καπελάδες” αλλά με τα παρόντα δεδομένα και αποδόσεις μόνο το Χ2 υπάρχει σαν επιλογή.

181. ΜΠΕΡΙ - ΓΙΟΡΚ

Τέρμα αλλοπρόσαλλη η Γιορκ, εκτός έδρας τα πηγαίνει καλύτερα μέχρι στιγμής (3-4-3 ρεκόρ, στο σπίτι της δεν έχει ακόμα νίκη), σε κοιλιά η Μπέρι (7-0-3 εντός), τρέχει 0-1-5 στα έξι πιο πρόσφατα επίσημα παιχνίδια της, μακριά και αγαπημένοι…

182. ΠΛΙΜΟΥΘ - ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ

Από εκτός έδρας νίκη (2-3 Νορθάμπτον) έρχεται η Πλίμουθ, στο σπίτι της είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική μέχρι στιγμής (7-2-1 με 17-3 γκολ), 3-3-4 το εκτός έδρας ρεκόρ της Ντάγκεναμ, ο άσος έχει προβάδισμα.

183. ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ - ΜΟΡΚΑΜ

9-1-0 με 22-3 γκολ το εντός έδρας ρεκόρ της Σριούσμπερι, αλήθεια είναι ότι ο άσος δεν θα μπορούσε να πληρώνει πολύ παραπάνω, λογικά θα έρθει με μηδέν παθητικό.

184. ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ - ΕΞΕΤΕΡ

Στα 2-3 γκολ και με αρκετό GG τα μέχρι τώρα παιχνίδια της Έξετερ, εκεί γύρω περιμένουμε να κινηθεί και αυτό.

185. ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ - ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ

Σε κακή κατάσταση η Πόρτσμουθ (ούτως η άλλως τραγική εκτός έδρας με ρεκόρ 1-3-6), με τον Όφροντ να μην νιώθει πολύ αναπαυτικά στην καρέκλα του, και η Τσέλτεναμ (3-4-3 εντός) βέβαια δεν είναι κανένα φόβητρο (0-2-4 στα έξι τελευταία)…

186. ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ - ΟΞΦΟΡΝΤ

Νέος προπονητής και διοίκηση στη Χάρτλπουλ (ουραγός με 1-3-6 εντός) και ξαφνικά το κλίμα αντιστράφηκε εντελώς, η Όξφορντ με 2-3-5 ρεκόρ εκτός δεν μπορεί να είναι φαβορί του 1,90. .

187. ΑΛΦΡΕΤΟΝ ΤΑΟΥΝ - ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ

Με τις μέρες της η Άλφρετον (4-2-6 εντός), έρχεται από δύο σερί νίκες αλλά στερείται σταθερότητας, από την άλλη η Μάκλσφιλντ είναι καθαρά ομάδα έδρας (9-4-0 εντός, 3-5-4 εκτός). Πάσο.

188. ΓΟΥΕΛΪΝΓΚ Γ. - ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ

Αμφότερες από ματς για το κύπελλο, 4-7-1 το εντός έδρας ρεκόρ της Γουέλινγκ, αρκετά ισορροπημένο μοιάζει.

189. ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ - ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ

Έχει κάποιες απουσίες η Γουόκινγκ (6-4-2 εντός), όμως ομάδες του βεληνεκούς της Σάουθπορτ (3-4-5 εκτός) τις φέρνει ζάφτι, 13-2-1 μετράει κόντρα σε ομάδες από το δεύτερο μισό της βαθμολογίας.

190. ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ - ΛΙΝΚΟΛΝ

Νο Bet.

191. ΜΠΑΡΝΕΤ - ΤΣΕΣΤΕΡ

9/12 over 2,5 μετράει στην έδρα της η πρωτοπόρος της Κόνφερενς Μπαρνέτ (8-1-3, 3,42 γκολ κατά μ.ο.), 10/12 εκτός η Τσέστερ (3-1-8, 3,58 μ.ο.), τασσόμαστε με τα γκολ.

192. ΜΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ - ΤΟΡΚΙ

Άμυνα εναντίον επίθεσης, όπως δείχνουν και οι αποδόσεις πρόκειται για τριπλή.

193. ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ - ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ

Ξεχωρίζει η φόρμα της Ντόβερ (3-3-6 εκτός), 12 επίσημα ματς (8-4-0) είναι αήττητοι οι φιλοξενούμενοι, με τις μέρες της η Όλτρινχαμ (5-2-5 εντός), πλέον το διπλό πέρασε σε αποδόσεις φαβορί.

Πάμε στοίχημα LIVE

194. ΡΕΞΑΜ - ΝΤΑΡΤΦΟΡΝΤ

Νο Βet.

195. ΤΕΛΦΟΡΝΤ - ΙΣΤΛΙ

Με υπηρεσιακό η ουραγός και μάλλον ήδη πεσμένη Τέλφορντ (2-3-8 εντός), η Ίστλι είναι ομάδα έδρας (2-3-6 εκτός) αλλά τέτοια ματς οφείλει να τα κερδίσει αν θέλει να πραγματικά να διεκδικήσει τα πλέι-οφ.

196. ΧΑΛΙΦΑΞ - ΝΟΝΙΤΟΝ ΤΑΟΥΝ

Για πρόωρο χριστουγεννιάτικο θαύμα θα κάνουμε λόγο αν η τραγική Νόνιτον (0-1-12 με 5-30 γκολ εκτός) πάρει ο,τιδήποτε στο “Σέι”, όπου η Χάλιφαξ μετράει 8-2-2.

197. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΚΟΡΔΟΒΑ

Μην δούμε να κάνει καμία κηδεία η σκληροτράχηλη Κόρδοβα (1-8-6 ρεκόρ, 1-3-3 εκτός) και κρατήσει το 0-0 κόντρα στην ανόρεχτη τελευταία Μπαρτσελόνα…

198. ΧΙΡΟΝΑ - ΑΛΑΒΕΣ

Για ένα ημίχρονο ήταν καλή η Χιρόνα στην ήττα από τη Σαραγόσα (2-1 εκτός), στο 47' δέχθηκε κόκκινη και κατέρρευσε, εντός έχει 5-0-3 με 13-6 γκολ. Mε αρκετούς βασικούς έπαιξε η Αλαβές και έχασε 1-0 στην έδρα της Εσπανιόλ μεσοβδόμαδα, τζάμπα έχασε δυνάμεις καθώς είχε χάσει και 0-2 εντός, εκτός έδρας (2-3-3) είναι αψυχολόγητη.

199. ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ - ΑΠΟΕΛ

Παρά την καλή του εμφάνιση ο Ερμής έχασε στην έδρα του Απόλλωνα με 3-2 σε ένα ματς που προς το τέλος φάνηκε να έχει μειωμένη απόδοση, είναι σε πολύ καλό φεγγάρι καθώς προερχόταν από πέντε σερί νίκες ενώ εντός είναι ισχυρός (4-1-1). Κρατιέται στο +3 ο ΑΠΟΕΛ που είναι σε μέτρια κατάσταση αλλά ξέρει να παίρνει βαθμούς ακόμα και όταν δεν παίζει καλά, είναι το φαβορί όμως με την εικόνα του δεν μπορούμε να πάμε στο διπλό.

---. ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ

Τελευταία η Αγία Νάπα με 8 πόντους σε 13 ματς, ο Απόλλωνας μείωσε στο -3 από το ΑΠΟΕΛ και ξέροντας ότι έχει δύσκολο ματς στην έδρα του Ερμή θα τα δώσει όλα για το τρίποντο, διπλό στο 1,36.

---. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΊΝΑ

Δεν είναι καλά η Ομόνοια που έχει χάσει 4/6 τελευταία, η Σαλαμίνα σκοράρει τακτικά εκτός, έχει και νέο προπονητή, πάσο.

---. ΟΘΕΛΛΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ

Παλεύει τα ματς του ο Οθέλλος και όποτε χάνει είναι στο γκολ καθώς του λείπει η εμπειρία, από μεγάλη νίκη προέρχεται ο Εθνικός όμως μακριά από την έδρα του αποδυναμώνεται πολύ (0-3-3 εκτός). Δεν χάνουν οι γηπεδούχοι.

200. ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ - ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ

Βρίσκει ρυθμό σιγά-σιγά η Αμπερντίν (5-1-2 εντός), στα έξι τελευταία έχασε μόνο από τη Σέλτικ με γκολ στο 90’, τα υπόλοιπα τα κέρδισε με μηδέν παθητικό. Από 0-1-5 έρχεται η Κιλμάρνοκ (2-3-3 ) εκτός, δύσκολα θα καταφέρει να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Χαμηλά ο άσος, θα τον δοκιμάζαμε σε συνδυασμό με το Νο Goal (δηλαδή να μην δεχθούν γκολ οι γηπεδούχοι).

201. ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ - ΝΤΑΝΤΙ

Δεν χωρίζουν πολλά τις δύο ομάδες, η Νταντί (4-1-3 εκτός) έρχεται από τρεις σερί ήττες βγάζοντας όμως δύσκολο πρόγραμμα (Σέλτικ, Ινβερνές, Χάμιλτον), η Πάρτικ Θιστλ το προηγούμενο Σάββατο έγινε η πρώτη ομάδα φέτος που κέρδισε στο Ινβερνές, με το εμφατικό μάλιστα 0-4. Ένα πόντο παραπάνω τον έχε η έδρα.

202. ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ - ΧΑΜΙΛΤΟΝ

Καλή η Ρος Κάουντι (1-0-6 εντός) στο 2-2 στην έδρα της Μάδεργουελ, ήταν η ομάδα που άξιζε τη νίκη, την οποία εδώ και καιρό γυροφέρνει. Επέστρεψε στα τρίποντα η Χάμιλτον (4-1-3 εκτός) με το οριακό 2-1 επί της Νταντί, έρχεται από πέντε σερί over 2,5 και τα εκτός έδρας παιχνίδια της έχουν 3,13 γκολ κατά μέσο όρο. Τέσσερα σερί και 3,29 αντίστοιχα τα νούμερα για τους γηπεδούχους, χαμηλό το line για τα γκολ στο 2,75. Over.

203. ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ - ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ

Τραγική φέτος η Μάδεργουελ (1-1-6 εκτός), και οι 11 βαθμοί που έχει μαζέψει σε 16 αγωνιστικές πολλοί είναι βάσει της εικόνας της, στο τελευταίο μπορεί να ισοφαρίστηκε σε 2-2 στο 93’ από τη Ρος Κάουντι αλλά δεν άξιζε ούτε τον πόντο. Από την άλλη ο άσος πλέον έχει περάσει σε τιμές φαβορί και δεν θα ρισκάρουμε πάνω σε μια ομάδα με 0-1-7 ρεκόρ εντός.

204. ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ - ΙΝΒΕΡΝΕΣ

Από γερό χαστούκι (0-4 στην υποδοχή της Πάρτικ Θιστλ) έρχεται η Ινβερνές (4-0-3 εκτός), 4-2-0 αήττητο τρέχει η Σεντ Τζόνστον (3-0-4 εντός), η αγορά κινείται προς το διπλό, εμείς θα πάμε προς την αντίθετη κατεύθυνση. Άσος Draw No Bet.

205. ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ - ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ

Τρομερή φέτος η Κουίν οφ Σάουθ, ειδικά στην έδρα της (6-1-1), την προηγούμενη αγωνιστική επιβλήθηκε με 2-0 των Ρέιντζερς, η ουραγός Κάουντενμπιθ (1-1-6 εκτός) δεν μπορεί αν τη ματσάρει.

206. ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ - ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ

Μια νίκη στα τελευταία δέκα έχει η Ρέιθ (2-2-4 εντός), μια ήττα στο ίδιο διάστημα η Χιμπέρνιαν (4-0-4 εκτός), που έχει σημεία αναφοράς σε επίθεση και άμυνα, το διπλό στο 1,90-2,00 αποτελεί επιλογή.

207. ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ - ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ

Θα επιστρέψει στις νίκες η Ρέιντζερς μετά το στραπάτσο (2-0) από την Κουίν οφ Σάουθ.

208. ΧΑΡΤΣ - ΑΛΟΑ

Δεν χαρίζει η Ρεάλ της σκωτσέζικης Πρέμιερ Χαρτς (13-2-0 ρεκόρ), 8/8 νίκες μετράει στην έδρα της, 8 από τις 13 της συνολικά φέτος στο πρωτάθλημα ήρθαν με πάνω από ένα γκολ διαφορά.

209. ΕΪΡ - ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ

Με υπηρεσιακό η Έιρ (2-0-5 εντός) μετά την απόλυση Ρόμπερτς, αφορμή η εξάποντη ήττα από τη Στενχάουσμιουρ με 2-3. Ουραγός η Στέρλινγκ Άλμπιον (1-2-5 εκτός), ευκαιρία για αντίδραση έχουν οι γηπεδούχοι.

210. ΜΟΡΤΟΝ - ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ

Στην έδρα της (6-1-1 ρεκόρ) η Μόρτον είναι φαβορί, η Πίτερχεντ (3-1-3 εκτός) πάντως είναι υπολογίσιμος αντίπαλος.

211. ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ - ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ

Δεν βρήκε λύση στην κακή εκτός έδρας πορεία της Νταμφέρμλιν ο Τζέφρις και έτσι μετά την πρόσφατη ήττα στο Έρντρι (3-1) αποχώρησε, έτσι οι γηπεδούχοι (5-2-1 εντός με 17-4 γκολ) θα πάνε στο ματς κόντρα στη φορμαρισμένη Στανράερ (3-4-1 εκτός, έχει να ηττηθεί από τις 30 Αυγούστου!) με υπηρεσιακό. Στη δεδομένη φάση η αλλαγή προπονητή πιθανότερο είναι να λειτουργήσει κατά της Νταμφέρμλιν, θα ρισκάρουμε στο Χ2.

212. ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ - ΜΠΡΕΧΙΝ

Νο Βet.

213. ΦΟΡΦΑΡ - ΕΡΝΤΡΙΟΝΙΑΝΣ

Αξιόλογη η πορεία των Ερντριόνιανς, βρίσκονται σε καλό φεγγάρι τελευταία, εκτός έδρας όμως μετράνε 1-3-4 και η πρωτοπόρος Φόρφαρ στην έδρα της δεν χαρίζει κάστανα (7-1-0 με 17-5 γκολ). Άσος.

214. ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ - ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ

Από δύο σερί νίκες έρχονται οι Άλμπιον Ρόβερς, 6-1-1 μετράνε στην έδρα τους, η Μοντρόουζ στα δέκα τελευταία έχει 1-2-7. Άσος.

215. ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ - ΜΠΕΡΓΟΥΙΚ

Κοντά στο 1,80 ο άσος της πρωτοπόρου της Λιγκ 2 Άρμπροουθ (6-0-2 εντός), έχει προβάδισμα έναντι της Μπέργουικ (2-1-4 εκτός) αλλά οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν με ευχέρεια και πιθανότατα οι γηπεδούχοι θα χρειαστούν πάνω από ένα τέρμα για να πάρουν όλους τους βαθμούς.

216. ΕΛΓΚΙΝ - ΙΣΤ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ

Μάχη στην ουρά, δεν θα μπλέξουμε.

217. ΚΛΑΪΝΤ - ΙΣΤ ΦΑΪΦ

Πέντε ματς χωρίς γκολ η Κλάιντ (1-2-5 εντός) και όπως ήταν αναμενόμενο γνώρισε ισάριθμες ήττες σε αυτά, σε τιμές φαβορί το διπλό, δεν ψηνόμαστε.

218. ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ - ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ

Νο Bet.

219. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΟΦΗ

Ούτε τη “στρωμένη” Καλλονή δεν μπόρεσε να κερδίσει ο ΟΦΗ (1-1-5 εκτός) του Γκατούσο, μια από τις χειρότερες ομάδες που είδαμε τα τελευταία χρόνια στη Σουπερλίγκα. Στο φεύγω-μένω όπως πάντα ο Ιταλός, ούτε ο Πλατανιάς (2-1-3 εντός) εντυπωσιάζει μέχρι στιγμής αλλά σίγουρα η κατάσταση είναι καλύτερη στο στρατόπεδο του, καλύτερα να το αφήσουμε στην άκρη.

220. ΓΙΟΝΓΚ ΑΓΙΑΞ - ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΤΣΑΠ

Σωστό φαβορί οι μικροί του Άγιαξ, 5-2-1 μετράνε εντός έδρας, 2-2-5 εκτός η Ντε Γκράαφστσαπ που έχει και κύπελλο μεσοβδόμαδα (2-4 ήττα από την Τβέντε).

221. ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤ. - ΦΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Ένα κλικ παραπάνω στο διπλό, είναι καλύτερη ομάδα η ΦΚ Αϊντχόφεν.

222. ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΜΟΝΠΕΛΙΕ

Δεν σηκώνει άλλη ήττα η Παρί, στο κύπελλο κέρδισε μεσοβδόμαδα με 1-3 την Αζαξιό, στο σπίτι της συνήθως νικάει καθαρά (6-2-0 με 17-3 γκολ), η Μονπελιέ (2-3-4 εκτός) πάντως στα δύο τελευταία παιχνίδια της σημείωσε επτά γκολ. Σκεφτόμασταν τον άσο με μηδέν παθητικό, θα τον αφήσουμε όμως μάλλον στην άκρη.

223. ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ - ΜΑΓΙΟΡΚΑ

Ισχυρή εντός η Πονφεραντίνα (5-3-0) όμως έχει δύο καλές απουσίες, παίζει καλά αλλά τα αποτελέσματα δεν έρχονται για τη Μαγιόρκα, εκτός έχει 2-1-5 όμως και αυτή έχει σημαντικές ελλείψεις. Δεν θα μπλέξουμε, άγνωστο το πόσο θα επηρεαστούν οι ομάδες από τους απόντες.

224. ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Μετριότητα η Μπέβερεν (4-1-4 εντός), εκτός έδρας όμως η Άντερλεχτ είναι μόνο για κόντρα (4-4-2 ρεκόρ).

Πάμε στοίχημα LIVE

225. ΛΕΒΑΝΤΕ - ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Ομάδες που ψάχνονται, έχει αρκετό Χ μέσα.

226. ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ - ΤΣΕΖΕΝΑ

Πολύ χαμηλά ο άσος της Σασουόλο, άλλωστε 2-4-1 μετράει στην έδρα της μόλις, όμως η Τσεζένα εκτός έχει 0-1-6 και η αλλαγή προπονητή δεν έδειξε να φέρνει αποτελέσματα, 1-4 έχασε από τη Φιορεντίνα στο ντεμπούτο του Μίμο Ντι Κάρλο. Προχωράμε στο επόμενο…

227. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ - ΜΕΡΣΙΝ ΙΝΤΜΑΝ ΓΙΟΥΡΝΤΟΥ

Με τον Χαμζάογλου στον πάγκο η Γαλατά έχει πάρει φόρα, τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, μεσοβδόμαδα κέρδισε 0-9 ομάδα Δ' εθνικής για το κύπελλο. Από την πρώτη εντός έδρας γκέλα μετά από πέντε σερί νίκες προέρχεται η Μερσίν που αποδυναμώνεται πολύ εκτός έδρας (1-2-3). Με τη φόρα που έχει η Γαλατά κάθε αποτέλεσμα πλην του άσου θα μας κάνει εντύπωση, παίζονται και 1/1, -1,25.

228. ΝΟΤΙΓΧΑΜ - ΛΙΝΤΣ

Ντέρμπι ονομάτων στην Τσάμπιονσιπ, μεταγραφικό εμπάργκο επιβλήθηκε και στις δύο για την περίοδο του Ιανουαρίου, καμία δεν βρίσκεται αυτό τον καιρό σε καλή κατάσταση. Τραγική εκτός έδρας η Λιντς (1-2-7 ρεκόρ) για να σκεφτούμε την κόντρα του χαμηλού άσου, από την άλλη η Φόρεστ βγάζει μεγάλη δυσκολία στο σκοράρισμα. Μακριά και αγαπημένοι…

229. ΜΙΡΑΝΤΕΣ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ

4-2-0 ρεκόρ τρέχει η μικρούλα Μιραντές που με το πάθος της καλύπτει τις αδυναμίες της, στα τελευταία έξι ματς έχει δεχθεί ένα γκολ ενώ εντός έχει 4-2-2. Τουλάχιστον δύο γκολ είχαν 14/17 ματς της Σαραγόσα καθώς σκοράρει πολύ ενώ αμυντικά πάντα βρίσκει τρόπο να δεχθεί τέρμα, εκτός έχει 2-3-3 με 5/8 4-6 γκολ. Η Μιραντές δέχθηκε αρκετές φάσεις στο τελευταίο ελλείψει ενός βασικού στόπερ που θα είναι και πάλι απών, με απουσίες και η Σαραγόσα που πλήττουν την ήδη αδύναμη της άμυνα, με ρίσκο στο GG.

230. ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΚΟΛΩΝΙΑ

Δεν είναι κάθε μέρα του Αη-Γιαννιού, το περασμένο Σαββατοκύριακο της απόλυτης στοιχηματικής τρέλας στην Ευρώπη, που μίλησαν και οι μουγκοί, η Βόλφσμπουργκ κόλλησε στο 1-1 κόντρα στη Πάντερμπορν (σε ματς για 3-0) και η Κολωνία κέρδισε με γκολ κόντρα στη ροή 1-2 τη Σάλκε, μεσοβδόμαδα όμως οι “λύκοι” πήραν 2-2 στο Ντόρτμουντ και η Κολωνία έδειξε τις επιθετικές της αδυναμίες στο 0-0 κόντρα στη Μάιντζ. Άσος.

231. ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάλι μεγάλο το χάντικαπ του Ολυμπιακού, που δεν δείχνει να μπορεί να κερδίσει εύκολα κανένα αυτή την περίοδο, πόσο μάλλον την αήττητη εντός έδρας Καλλονή (4-3-0) που κρατάει ακόμα παρθένα τα δίχτυα της στη Μυτιλήνη (6-0 γκολ). Παρόλο που έγινε μεγάλο παιχνίδι στο πρόσφατο εντός με τον Πανιώνιο οι ερυθρόλευκοι δεν κάλυψαν το χάντικαπ τους, με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια πιθανότατα δεν θα το κάνουν ούτε εδώ, αν και στο τέλος περιμένουμε να τους δούμε να κερδίζουν.

232. ΚΑΜΠΟΥΡ - ΤΣΒΟΛΕ

Aντιμέτωπες οι δύο εκπλήξεις της σεζόν στην Ολλανδία, από δύο διπλά (το ένα για το κύπελλο μεσοβδόμαδα) προέρχεται η Καμπούρ (3-1-4 εντός), από τρεις σερί νίκες και ένα μεσοβδόμαδο διπλό για το κύπελλο η Τσβόλε (3-1-4 εκτός). Καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι, θα πάμε με το Χ2 στο 1,80.

233. ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ - ΦΟΛΚΕΡΚ

Από τρεις σερί νίκες έρχεται η Φόλκερκ (3-2-3 εκτός), από δύο η Νταμπάρτον (3-2-3 εκτός), σίγουρα οι φιλοξενούμενοι έχουν ποιοτικότερη ομάδα και περισσότερες πιθανότητες να φτάσουν στη νίκη.

234. ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ - ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ

Με μεγάλη εμφάνιση η Αϊντχόφεν κέρδισε 4-3 τη Φέγενορντ και ξέφυγε στο +4 από τον Άγιαξ εντός έχει 8-0-0 και δεν θα χύσει την καρδάρα με το γάλα απέναντι στην αναιμική αμυντικά Γκο Αχέντ Ίγκλς που δέχεται 2 γκολ κατά μ.ο.

235. ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ - ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ

0-0-8 εντός και 41 γκολ παθητικό σε 16 ματς η Ντόρντρεχτ, σε καλή κατάσταση η Γκρόνινγκεν μπορεί να φύγει με το διπλό, σημείο που αποτελεί επιλογή των Young Guns.

236. ΑΛΜΙΡΕ ΣΙΤΙ - ΑΚΙΛΙΖ 29

Αμφότερες σε καλό φεγγάρι, κάθε μια για τα μέτρα της, εκείνα των γηπεδούχων φτάνουν σαφώς μακρύτερα.

237. ΧΕΛΜΟΝΤ ΣΠΟΡ - ΦΟΛΕΝΤΑΜ

Νο Βet.

238. ΒΕΣΤΕΡΛΟ - ΜΑΛΙΝ

Τέσσερα ματς χωρίς γκολ, επτά χωρίς νίκη (0-4-3) κα με ρεκόρ 1-1-7 εκτός η Μαλίν δεν μπορεί να δίνεται φαβορί εδώ. Άσος ή πάσο.

239. ΟΣΤΑΝΔΗ - ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ

Νο Bet.

240. ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ - ΛΙΡΣ

Τραγική όμως κάθε χρόνο εκτός έδρας η Λιρς (1-1-8 με 7-22 γκολ), δεν κέρδισε και τη Βέστερλο στην έδρα της την προηγούμενη αγωνιστική (3-3), η Σαρλερουά (4-2-3 εντός) που φέτος πραγματοποιεί υψηλές πτήσεις έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο εδώ.

241. ΚΑΕΝ - ΜΠΑΣΤΙΑ

Εξάποντο παραμονής, μεσοβδόμαδα έπαιξαν μαζί στην Κορσική για το Λιγκ Καπ, με τη Μπαστιά να κερδίζει 3-2 στην παράταση, τώρα όμως διακυβεύονται πολλά περισσότερα και τα ρίσκα αναμένονται να είναι περιορισμένα.

242. ΛΟΡΙΑΝ - ΝΑΝΤ

Σε υψηλά στάνταρ η απόδοση της Λοριάν (3-2-4 εντός) τον τελευταίο καιρό, 3-1-1 μετράει στα πέντε τελευταία για το πρωτάθλημα, οριακή ήττα με 3-2 από τη Μπορντό, στα ίσια 1-1 εντός κόντρα στην πρωτοπόρο Μαρσέιγ, καθαρές οι νίκες της, Μεσοβδόμαδα με τα δεύτερα έχασε άδικα στο Λιγκ Καπ με 0-1 από τη Σεντ Ετιέν, για τον ίδιο θεσμό η Ναντ (3-2-3 εκτός) κέρδισε με 4-2 στην παράταση τη Μετς με μεγάλη δόση τύχης, δεν άξιζε και τίποτα παραπάνω από το βαθμό στο 2-1 επί της Μπορντό που είχε προηγηθεί για το πρωτάθλημα. Φαβορί ο άσος, θα συμφωνήσουμε, ίσως υπάρχει και σχετική αξία στο -0,25 ασιατικό των γηπεδούχων που πληρώνει κοντά στο 2,00, περιμένουμε και πάλι να βγάλουν πολλές φάσεις για γκολ, τα “καναρίνια” βέβαια φέτος έχουν το κοκαλάκι της νυχτερίδας…

243. ΜΕΤΣ - ΜΟΝΑΚΟ

Σε καθοδική πορεία η Μετς (4-3-1 εντός), αρχίζει να βγάζει προβλήματα στα μετόπισθεν, ενώ και το κλίμα στο στρατόπεδο της δεν φαίνεται να είναι το καλύτερο. Μετά από 0-1-6 στο πρωτάθλημα αποκλείστηκε και στο Λιγκ Καπ μεσοβδόμαδα (4-2 από τη Ναντ στην παράταση, σε ματς που προηγήθηκε με 0-2), η Μονακό από την άλλη δεν έχει τέτοια θέματα, αφού γεννάνε και τα κοκόρια της, με τη λογική του μηδέν πίσω κατεβαίνει και κάνει τη μισή φάση γκολ, στα πέναλτι προσπέρασε το εμπόδιο της Λυών στο Λιγκ Καπ και σίγουρα βρίσκεται ψυχολογικά στην καλύτερη περίοδο της φέτος. Οι μονεγάσκοι έχουν κάποιες σημαντικές απουσίες, το διπλό πάντως έχει πάρει την κατιούσα, εμείς θα παρακολουθήσουμε από απόσταση, καμία από τις δύο δεν μας πείθει.

244. ΡΕΝ - ΡΕΜΣ

Επιτομή της αστάθειας, ικανές για το καλύτερο και το χειρότερο. Πάσο.

245. ΤΟΥΛΟΥΖ - ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ

Σε φουλ φόρμα η Γκινγκάμπ (3-0-5 εκτός), μετράει πέντε σερί νίκες, πρόκριση σε Γιουρόπα Λιγκ και Λιγκ Καπ αλλά πριν και πάνω από όλα ξεχωρίζει το 1-0 επί της αήττητης μέχρι πρότινος στη Γαλλία Παρί το περασμένο σαββατοκύριακο. Δύο νίκες και οκτώ ήττες στα δέκα τελευταία για την Τουλούζ (3-2-3 εντός), φωνάζει διπλό από μακριά, πάντως οι αγορά κινείται προς τα αριστερά, βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο τις αποδόσεις των φιλοξενούμενων. Οι πιο συντηρητικοί καλύπτουν και την ισοπαλία.

246. ΕΪΜΠΑΡ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Στο 2,00+ η τιμή του διπλού, μικρή μοιάζει αν αναλογιστεί κάποιος ότι η Βαλένθια ζορίζεται εκτός (2-3-2 ρεκόρ) και ότι η Εϊμπάρ (2-3-2 εντός) είναι κάτι παραπάνω από μαχητική, ερχόμενη από δύο νίκες και ισοπαλία στην καυτή έδρα της Σεβίλλης την προηγούμενη αγωνιστική. Πάσο ή 1Χ.

247. ΤΕΝΕΡΙΦΗ - ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ

Από έξι σερί under προέρχεται η Τενερίφη που τα ματς στην έδρα της κρίνονται στο γκολ (4-3-1, 7/8 under), 12 γκολ σε 4 ματς έχει δεχθεί με τον Γκαρσία στον πάγκο η Σαμπαντέλ (1-1-6 εκτός). Άσος που δεν είναι για 1,70 όμως.

248. ΜΟΥΣΚΡΟΝ ΠΕΡΟΥΒΕΛΤΖ - ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ

Ματς για γκολ, 7/10 over 2,5 και GG εντός έδρας η Μουσκρόν, 9/10 over 2,5 και 10/10 GG μετράει στις εξόδους της η Ζούλτε Βάρεγκεμ, σε καλή τιμή βρίσκουμε και τα δύο, τα οποία μπορούν και να συνδυαστούν.

249. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ

Εμφανές το προφανές.

250. ΡΟΜΑ - ΜΙΛΑΝ

Πολύ καλή στο 2-0 επί της Νάπολι η Μίλαν (2-4-1 εκτός), πάει όμως στο “Ολίμπικο” με πολλές απουσίες στα μετόπισθεν, απουσίες που δύσκολα θα μείνουν ασυγχώρητες από τη Ρόμα (7-1-0 εντός με 20-4 γκολ), στο 1,70+ ο άσος αποτελεί επιλογή.

251. ΑΛΚΜΑΑΡ - ΟΥΤΡΕΧΤΗ

Επτά ματς αήττητη η ΑΖ που τρέχει ρεκόρ 4-1-0 για το πρωτάθλημα, είναι σε εξαιρετική κατάσταση και βρίσκει την Ουτρέχτη να προέρχεται από 3/4 ήττες εσχάτως και χωρίς τους δύο καλύτερους της παίκτες. Ο άσος (1,60) μπαίνει εύκολα σε δυάδα.

252. ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ - ΛΟΥΓΚΟ

Πλησιάζει στα πλέι-οφ η Νουμάνθια που είναι οκτώ ματς αήττητη αλλά εντός βγάζει αρκετά προβλήματα (2-3-3), καλή στα τελευταία ματς η Λούγκο όμως εκτός σκοράρει με το σταγονόμετρο (1-2-5, 3-9 γκολ). Με τα σκοράκια του άσου θα πάμε, 1-0/2-0/2-1/(1-1).

253. ΕΣΤΟΡΙΛ - ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ

Ευρώπη τέλος για την Εστορίλ που ήδη ανεβάζει ρυθμούς και τρέχει ρεκόρ 2-3-0 έχοντας δύσκολο πρόγραμμα, συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις η Γκιμαράες που ακόμα και όταν δεν είναι καλή έχει βρει τον τρόπο να παραμένει αήττητη (8-4-1). Δύσκολο για πρόβλεψη ως προς το σημείο με το διπλό να έρχεται τρίτο σε σειρά πάντως, έχει τύχες το αμφίσκορο.

254. ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ

Από τα παιχνίδια που η Ράγιο (2-1-4 εντός) έχει τη δυνατότητα να καθαρίσει, εκτός έδρας η Εσπανιόλ μετράει 0-2-5 με 5-16 γκολ. Άσος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ