ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης (16/6). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης.

515. ΑΓΓΛΙΑ – ΟΥΑΛΙΑ

Ακόμη μία φορά πνίγηκε σε μια κουταλιά νερό η Αγγλία, η οποία ενώ πραγματοποίησε καλή εμφάνιση κόντρα στη Ρωσία, κατάφερε να ισοφαριστεί σε 1-1 στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Τελικός το επικείμενο ματς για τους παίκτες του Χόντγκσον. Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο EURO η Ουαλία, ήταν πιο αποτελεσματική από τους Σλοβάκους αλλά και τυχερή όποτε χρειάστηκε και νίκησε με 2-1. Άρεσαν οι Άγγλοι παρά το δεδομένο κόμπλεξ τους, θα ρισκάρουμε ψάχνοντας τη νίκη τους σε συνδυασμό με under 3,5 γκολ (2,00/Stoiximan) στη βρετανική μονομαχία με την Ουαλία.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

516. ΟΥΚΡΑΝΙΑ - ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Παρά την πολύ καλή εμφάνιση της πρεμιέρας κόντρα στη Γερμανία, η Ουκρανία δεν πήρε κάποιο θετικό αποτέλεσμα και πλέον καλείται να επικρατήσει της Βόρειας Ιρλανδίας αν θέλει να μπει ξανά στο κόλπο της πρόκρισης. Οι Βρετανοί έπαιξαν ταμπούρι όσο μπορούσαν με αντίπαλο την Πολωνία, αλλά φυσιολογικά λύγισαν κάποια στιγμή και δεν αναμένουμε να δείξουν κάτι διαφορετικό στο ματς με την ομάδα του Φομένκο. Ποιοτικότεροι οι τυπικά γηπεδούχοι, διαθέτουν τους παίκτες για να ξεκλειδώσουν την αντίπαλη άμυνα (Κονοπλιάνκα-Γιαρμολένκο) και αν προσέξουν τις στημένες φάσεις, θεωρούμε πως θα φτάσουν στη νίκη. Χαμηλά ο άσος, προτιμότερος ο συνδυασμός του μεunder3,5 στο 2,02 τουStoiximan. Άλλωστε, καμία ομάδα στην πρώτη αγωνιστική τουEUROδε σημείωσε 3+ γκολ σε ένα της παιχνίδι. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1403. ΒΑΡΝΑΜΟ - ΑΦΚ ΓΙΟΥΝ.

Μέτρια εμφάνιση πραγματοποίησε η Βέρναμο στην έδρα της Φρέι, με το τελικό 1-1 να κρίνεται σε γενικές γραμμές δίκαιο, επιστρέφει πλέον στο γήπεδό της, εκεί όπου παραμένει αήττητη μετά το εναρκτήριο παιχνίδι της (3-2-1 εντός). Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις η ΑΦΚ, πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της με το πέρα για πέρα δίκαιο 2-0 επί της Εργκρίτε, μετράει ήδη τρία διπλά σε έξι εξόδους (3-1-2 εκτός). Αμφίρροπη αναμέτρηση, αμφότερες τα πηγαίνουν πολύ καλά για την ώρα στο πρωτάθλημα, σωστά τα σφιχτά σετ, γι αυτό και δεν θα μπλέξουμε.

517. ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΠΟΛΩΝΙΑ

Γερμανία και Πολωνία ξεκίνησαν με το δεξί τοEUROτης Γαλλίας και απέκτησαν προβάδισμα για την κατάληψη των δύο πρώτων θέσεων και την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης. Τα «πάντσερ» δεν έπεισαν κόντρα στην Ουκρανία, ενώ η ομάδα του Άνταμ Ναβάλκα επικράτησε κατά κράτος της αδύναμης -πάντως- Βόρειας Ιρλανδίας. Γνωρίζονται καλά οι δύο αντίπαλοι, αφού κοντραρίστηκαν και στα προκριματικά, με τους Πολωνούς να σπάνε την παράδοση και να κερδίζουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους τη «νασιονάλμανσαφτ». Με άγριες διαθέσεις βρίσκονται στα γήπεδα της Γαλλίας οι τυπικά φιλοξενούμενοι, θέλουν να τερματίσουν άλλη μία αρνητική παράδοση και να σκοράρουν για πρώτη φορά κόντρα στους γείτονές τους. Έχουν όλα τα φόντα για το πετύχουν, με τις άμυνες των δύο ομάδων όμως να μην πείθουν καθόλου και ως εκ τούτου τοGGαποτελεί επιλογή στο 1,80 τουStoiximan. Από τα ειδικά στοιχήματα, αξίζει να ασχοληθούμε με τοanytimeτου Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (2,85/Stoiximan).Ο αρχηγός της Πολωνίας έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα στα 2 από τα 3 ματς που έπαιξε με τα «πάντσερ». Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1406. ΒΑΛΟΥΡ – ΧΑΦΝΑΡΦΙΟΡΝΤΟΥΡ

Το εισιτήριο για τους «8» του κυπέλλου πήρε η Βαλούρ, χάρη στη νίκη της με 3-2 επί της Βικινγκούρ στην παράταση, ενώ και στο πρωτάθλημα σημείωσε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της (3-0-1 εντός), με το 2-0 επί της Στιάρναν. Η Χαφναρφιόρντουρ θα βρεθεί επίσης στα προημιτελικά του κυπέλλου, χάρη στο 4-1 επί της Λέικνιρ, ενώ βρίσκεται και στην κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα, έπειτα από το διπλό στην απαιτητική έδρα της Μπρέινταμπλικ με 1-0. Ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι, είναι φαβορί για τη νίκη, αλλά το 2,00 του διπλού δεν αποτελεί ευκαιρία απέναντι σε μια ομάδα που έχει πάρει τα πάνω της, καλύτερα να μείνουμε μακριά από την εν λόγω αναμέτρηση.

1407. ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ

Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες στις πρώτες επτά αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Πρωτοπόρος η Ιντερνασιονάλ με ρεκόρ 5-1-1, ούσα αήττητη στο Πόρτο Αλέγκρε (3-1-0, στα 3/4 κράτησε και μηδέν παθητικό). Η Ατλέτικο Μινέιρο έχει μείνει με τη νίκη της πρεμιέρας, κόντρα στη Σάντος. Από εκεί και έπειτα μετράει έξι αγωνιστικές χωρίς τρίποντο (0-2-4), ερχόμενη μάλιστα από εντός έδρας ήττα στο τοπικό ντέρμπι μίσους με την Κρουζέιρο. Διαθέτει μεγάλη ποιότητα στην μεσοεπιθετική της γραμμή με την παρουσία Ρομπίνιο και Φρεντ, ενώ αντίστοιχα στα μετόπισθεν δεν εμπνέει ασφάλεια. Ικανή η «γκάλο» να επιβεβαιώσει για 5η διαδοχική φορά το αμφίσκορο, το οποίο έχει επαληθευτεί και στα πέντε τελευταία ματς απέναντι στην Ιντερνασιονάλ. Στο 1,90 βρίσκουμε τοGGστην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1408. ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

Πρέπει να μάθει να ζει χωρίς τον γκολτζή της, Φρεντ, η Φλουμινένσε. Στο πρώτο τεστ απέτυχε να κερδίσει (εντός) τη Γκρέμιο παρότι αγωνίζονταν με αριθμητικό πλεονέκτημα για κάτι παραπάνω από 65 λεπτά. Η Κορίνθιανς ηττήθηκε στο τοπικό ντέρμπι μίσους με την Παλμέιρας, αλλά είναι ικανή να επιστρέψει στις επιτυχίες. Οριακά σε τιμές φαβορί (2,40) το διπλό λόγω και του γεγονότος ότι το ματς δεν διεξάγεται στην έδρα της Φλουμινένσε, αλλά σε ουδέτερο στην περιοχή της Μπραζίλια. Σχεδόν ίδια απόδοση όμως βγάζουν τα σκορ νίκης της (0-1/0-2/1-2) με κάλυψη στο 1-1 που είναι απαραίτητη σε ένα τέτοιο ματς. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

574. ΗΠΑ – ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ

Οι ΗΠΑ κατάφεραν να καρπωθούν από το γεγονός πως διοργανώνουν το Κόπα Αμέρικα, εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση του ομίλου, με αποτέλεσμα να δίνουν το παρών για δεύτερη φορά στην ιστορία τους σε προημιτελικά του συγκεκριμένου θεσμού. Ποιοτικότατο σύνολο διαθέτει ο Ισημερινός, κάνει συνεχώς βήματα προόδου και μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της ομάδας του Κλίνσμαν. Σε απόδοση 1,85 αγόρασε την πρόκριση του Ισημερινού ο Kyr_Lim στονStoiximan , με τη συγκεκριμένη επιλογή να έχει ανέβει λίγο (1,88). Διαβάστε περισσότερα εδώ .


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ