ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης (26/5). Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης.

1731. ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ – ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ

Η Κορίνθιανς έχασε με 2-3 από τη Βιτόρια Μπαία, παρότι στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά καλή και προηγήθηκε δύο φορές στο ματς. Παραμένει δίχως νίκη στο πρωτάθλημα και πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα της για να πάρει τους πρώτους τρεις πόντους της απέναντι στην Πόντε Πρέτα, η οποία παρότι παίζει καλά (κέρδισε με 2-1 την Παλμέιρας και στην πρεμιέρα έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Φιγκεϊρένσε) είναι κατώτερη των γηπεδούχων, που δίκαια είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη.

1525. ΚΣΜ ΣΤΟΥΝ. ΙΑΣΙ – ΜΠΟΤΟΣΑΝΙ

Προτελευταία αγωνιστική για τα πλέι-οφ του Ρουμάνικου πρωταθλήματος. Ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν την πρώτη θέση του γκρουπ τους αφού θα δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αμφότερες θα αναζητήσουν μόνο τη νίκη, αφού με ισοπαλία θα έχουν ελάχιστες πιθανότητες να πετύχουν το στόχο τους. Σε μέτρια κατάσταση στα τελευταία ματς η Ιάσι, σε αντίθεση με την Μποτοσάνι που είναι σε φόρμα και δείχνει ότι είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο της σεζόν. Το ματς το θέλουμε ισοπαλία στο 70’ για να παίξουμε ένα καλό late goal.

1712. ΠΑΟΚ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Σε ανοδική τροχιά βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, πέρασε νικηφόρα από τη Νέα Σμύρνη και για να αποκτήσει αξία το καλό του ξεκίνημα στα πλέι-οφ (2-1-0), καλείται να κερδίσει ξανά τον Πανιώνιο, ώστε να πάει με αυξημένες πιθανότητες για την κατάληψη της πρώτης θέσης στο φινάλε του μίνι πρωταθλήματος. Οι «κυανέρυθροι» επηρεάστηκαν από το θέμα με τον Μπακασέτα, ο παίκτης ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του, αλλά η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα δεν είναι αυτή που μας είχε συνηθίσει στο πρωτάθλημα, βγάζοντας όλο και περισσότερη κούραση. Όλα τα φόντα έχει ο «Δικέφαλος» για να διατηρηθεί στην πρώτη θέση, η νίκη του κυμαίνεται χαμηλά, με την αξία να βρίσκεται στοcomboάσου καιunder3,5 στο1,91του Stoiximan , επιλογή που ευνοείται κα από τα στατιστικά. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1713. ΕΛΣΙΝΚΙ – ΧΕΛΣΙΝΓΚΦΟΡΣ ΙΦΚ

Τοπικό ντέρμπι στην κοινή έδρα των δυο ομάδων. Στην κορυφή της βαθμολογίας παρέμεινε η Ελσίνκι, χάρη στο πέρασμά της με 2-1 από την έδρα της Λάχτι, συμπληρώνοντας έτσι τέσσερα σερί τρίποντα (4/4 GG & over 2,5). Η Χέλσινγκφορς αντιθέτως εγκλωβίστηκε στις αμυντικές τακτικές της Μάριεχαμν και ηττήθηκε με 0-1, δεν κερδίζει πια εδώ και τέσσερις αγωνιστικές (0-1-3). Καταιγιστική η Ελσίνκι στην έδρα της (5-0-0 εντός, 4/5 GG & over 2,5, η ίδια σκόραρε 2+ και στα πέντε), η Χέλσινγκφορς έχει βρει δίχτυα σε όλες τις εξόδους της (1-1-2 εκτός, 3/4 GG & over 2,5), δεν διαφωνούμε με το φαβοριτισμό του άσου, η αξία όμως βρίσκεται στο συνδυαστικό 1 & over 2,5 στο 2,25 της Bet365, καθώς τα πολλά τέρματα ευνοούνται από το στυλ παιχνιδιού και των δυο ομάδων.

1717. ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ – ΑΝΔΟΡΑ

Φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας που θα διεξαχθεί στην Αυστρία, τα πρώτα ματς για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 το Σεπτέμβρη είναι η πιο κοντινή επίσημη υποχρέωση για τις δυο ομάδες. Βελτιωμένο εμφανίστηκε το Αζερμπαϊτζάν στα προκριματικά του Euro, από τη στιγμή που ανέλαβε ο Προσινέτσκι, ο Κροάτης τεχνικός ρίχνει το βάρος στην άμυνα, ενώ έχει δώσει ως τώρα δυο ακόμα φιλικά με Μολδαβία (νίκη με 2-1) και Καζακστάν (ήττα με 0-1). Η αδύναμη Ανδόρα αγνοεί τη νίκη σε επίσημα και φιλικά από τον Οκτώβρη του 2004, έχοντας συμπληρώσει 80 ματς χωρίς τρίποντο (0-5-75), ενώ έρχεται και από 19 σερί ήττες, στις 15/19 μάλιστα δεν βρήκε καν δίχτυα. Ποιοτικότερο το Αζερμπαϊτζάν, έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αλλά με αποδόσεις της τάξης του 1,35 σε φιλικά δεν έχουμε τη διάθεση να μπλέξουμε, φαντάζει πιθανό η νίκη του να συνδυαστεί με λευκό παθητικό, στο 1,72 το ενδεχόμενο αυτό στην Bet365.

1524. ΚΛΟΥΖ – ΟΥΝΙΒ. ΚΡΑΪΟΒΑ

Έχασε με 1-2 από την Κονκόρντια η Κλουζ, που δεν μπορεί να βγει στην Ευρώπη αφού δεν παίρνει άδεια και πλέον απλά θέλει να τελειώσει το πρωτάθλημα, αφού μετά την προσπάθεια για το κύπελλο έχει αδειάσει και αυτό είναι φανερό. Η Κραϊόβα κέρδισε την Ιάσι με 3-2 την προηγούμενη αγωνιστική και πλέον έχει ελπίδες για την πρώτη θέση του ομίλου και το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ματς που σε Χ είναι καλό late, ειδικά αν υπάρχει νικητής στο προηγούμενο ματς.

-----. AEK – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κυριάρχησε σε όλους τους τομείς ο Παναθηναϊκός τη Δευτέρα και αναδείχθηκε νικητής στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ με το επιβλητικό 3-0. Ωστόσο, στο ΟΑΚΑ η Ένωση μεταμορφώνεται προς το καλύτερο, έχει κερδίσει όλα τα ντέρμπι εντός έδρας και καλείται να διευρύνει το σερί αυτό, ώστε να επιστρέψει δυναμικά στη μάχη της πρώτης θέσης. Δε θα μπλέξουμε με σημείο, καθώς το σετ είναι σωστά μοιρασμένο στη μέση και για το λόγο αυτόν θα στραφούμε στο GG(1,91/ Stoiximan), μιας και οι άμυνες των δύο ομάδων δεν εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη, ειδικά το τελευταίο διάστημα, δεχόμενες γκολ στα 3/4 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1721. ΑΑΡΧΟΥΣ – ΟΝΤΕΝΣΕ

Προτελευταία αγωνιστική στην πρώτη κατηγορία της Δανίας. Αδιάφορο βαθμολογικά το ματς, οι δυο ομάδες δεν μπορούν να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω από ένα όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία. Η Άαρχους είναι αήττητη μετά τον χαμένο τελικό κυπέλλου (2-2-0, 2/4 over 2,5, 3/4 GG), κλείνει με θετικό τρόπο τη σεζόν. Η Οντένσε έρχεται από δυο κολλητές ήττες που την έθεσαν οριστικά εκτός της διεκδίκησης ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, με πολλά σκαμπανεβάσματα η φετινή της παρουσία. Σε καλύτερη κατάσταση δείχνει η Άαρχους, θα της δώσουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη, καθοδική η πορεία του άσου αλλά είναι ακόμα οριακά αποδεκτός, με το ασιατικό -0,5 να αποδίδει 2,075 στην Bet365.

1723. ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ – ΒΙΜΠΟΡΓΚ

Λείπει το βαθμολογικό κίνητρο από τη Νόρτζελαντ, κάτι που την κάνει να αγωνίζεται πολύ πιο ανοικτά τελευταία, μετρώντας 5/7 πιο πρόσφαταover2,5. Εξασφάλισε πολύ άνετα την παραμονή της η Βίμποργκ, με αποτέλεσμα εδώ και καιρό να είναι αδιάφορη, παίζοντας σαφώς πιο απελευθερωμένα και την άμυνά της να προβληματίζει με τις τελευταίες επιδόσεις της. Παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες αναμένουμε, όπου το θέαμα θα επικρατήσει της ουσίας και θα επιβεβαιωθεί τοover2,5, επιλογή που βρίσκουμε σε απόδοση 1,70 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1720. ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ – ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ

Δεν μπορεί με τίποτα να σταθεί στα πόδια της η Άαλμποργκ, η οποία απογοητεύει στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν (0-0-3), βλέποντας το ευρωπαϊκό εισιτήριο να απομακρύνεται ταχύτατα, με τους τραυματισμούς βασικών παικτών να επιδεινώνουν περαιτέρω την κατάσταση. Σε σαφώς καλύτερη μοίρα η Μίντιλαντ των τριών διαδοχικών επικρατήσεων, με την ψυχολογία των παικτών να βρίσκεται στα ύψη. Ψήφο εμπιστοσύνης στους φορμαρισμένους φιλοξενούμενους έδωσαν οι Young Guns, στρεφόμενοι στο 0:0 ασιατικό διπλό, το οποίο πληρώνει 1,90 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1724. ΧΟΜΠΡΟ – ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ

Παρότι έχει υποβιβαστεί εδώ και καιρό η Χόμπρο, δείχνει πως θα πέσει με το κεφάλι ψηλά, αφού παλεύει όλα τα παιχνίδια της και για πρώτη φορά στη σεζόν πανηγύρισε δύο «κολλητές» νίκες. Καλό το κλίμα στο στρατόπεδο των γηπεδούχων, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή, το κίνητρο παίζει κομβικό ρόλο και η Μπρόντμπι «καίγεται» για τους βαθμούς της νίκης, προκειμένου να κάνει το μεγάλο βήμα για την έξοδο στην Ευρώπη, κάτι που δε μας αφήνει κανένα περιθώριο κόντρας της, με το -0,5 ασιατικό διπλό στο 1,775 τηςBet365 να αποτελεί επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1725. ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ – ΡΑΝΤΕΡΣ

Χαρακτήρα γιορτής έχει αποκτήσει η επερχόμενη αναμέτρηση για τη Σοντέρισκε, η οποία ζει ιστορικές στιγμές, με την κατάκτηση της 2θέσης να αποτελεί το διακαή της πόθο. Στον αντίποδα, η Ράντερς προέρχεται από την ήττα-σοκ στο τοπικό ντέρμπυ με τη Μίντιλαντ (1-2), αποτέλεσμα το οποίο σίγουρα θα έχει αφήσει το στίγμα του στην ψυχολογία των παικτών. Κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο έχει κάνει η διοίκηση των γηπεδούχων, οι οποίοι μετά την εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου, θα τα δώσουν όλα για να κλείσουν ιδανικά τη χρονιά. Στο 1,85 τηςBet365 πρόλαβαν τον άσο οι Young Guns. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1722. ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Πάνω που έδειχνε πως τα έχει παρατήσει και περιμένει απλά το φινάλε του πρωταθλήματος η Έσμπιεργκ, έκανε την έκπληξη και έφυγε με το διπλό από την έδρα της ενδιαφερόμενης Άαλμποργκ. Σε αναπληρωματικούς δίνει χρόνο ο Σολμπάκεν, κάπως έτσι η πρωταθλήτρια Κοπεγχάγη έφαγε τέσσερα γκολ στο τελευταίο της ματς από την υποβιβασμένη Χόμπρο. Αδιάφορο ματς, περιμένουμε γκολ και θέαμα, στο 1,95 η απόδοση του GG & over 2,5 (Βet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1726. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ Β' – ΑΛΑΒΕΣ

Εύκολη θεωρητικά αποστολή έχει η επίδοξη πρωταθλήτρια της Σεγούντα Αλαβές που επιθυμεί διακαώς να αγωνιστεί στα σαλόνια της Πριμέρα μετά από 10 χρόνια. Φιλοξενείται από την υποβιβασμένη και χειρότερη ομάδα της κατηγορίας Μπιλμπάο Β’ και μπορεί να κάνει το γνωστό παιχνίδι της και να φύγει με το τρίποντο της νίκης. Πρότυπο της φαίνεται να είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης αφού συνηθίζει να κερδίζει οριακά και με χαμηλό σκορ. Στο 2,08 βρίσκουμε στον Stoiximan τον συνδυασμό 2 &under3,5 τον οποίο έχει επαληθεύσει στις 17/19 νίκες της. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1727. ΟΥΕΣΚΑ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Κρίσιμη η τοπική αναμέτρηση της περιοχής της Αραγονίας για τις δυο ομάδες, αμφότερες ψάχνουν για βαθμούς, για διαφορετικούς πάντως λόγους (για την παραμονή η Ουέσκα, για την άνοδο η Σαραγόσα). Σε καλή κατάσταση δείχνουν οι γηπεδούχοι, πήραν νίκες που τους απομάκρυναν από την επικίνδυνη ζώνη, αν και η κατάσταση είναι ακόμα ρευστή στην ουρά και χρειάζονται μερικούς ακόμα πόντους. Η Σαραγόσα έρχεται από άδικη ήττα και βρέθηκε εκτός εξάδας, αν χάσει και τώρα θα απολέσει σημαντικό έδαφος στη βαθμολογία σε σχέση με τους ανταγωνιστές της. Συνήθεια για τους φιλοξενούμενους οι εκτός έδρας ισοπαλίες (10 σε 19 εξόδους), το εν λόγω αποτέλεσμα δεν δείχνει να χαλάει ιδιαίτερα καμία από τις δυο ομάδες, ενώ δεν φαντάζει καθόλου απίθανό και αγωνιστικά, θεωρούμε ότι ο φόβος της ήττας θα κάνει τις δυο ομάδες να προσέξουν κυρίως τα νώτα τους, κάτι που αυξάνει τις πιθανότητες για να επαληθευτεί το Χ στο 3,10 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1728. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ –ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Ο μεγάλος τελικός στο κύπελλο Τουρκίας είναι γεγονός. Γαλατά και Φενέρ αποτελούν τους «αιώνιους» αντιπάλους της γειτονικής μας χώρας και κοντράρονται για πέμπτη φορά στον τελικό της διοργάνωσης, με την «Τσιμ-Μπομ» να έχει το απόλυτο (4/4), ενώ είναι τόσο η πολυνίκη του θεσμού με 16 τρόπαια, όσο και αυτή που σήκωσε το τρόπαιο τις δύο προηγούμενες χρονιές. Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν και στην ένδοξη ιστορία της, καθώς η φετινή σεζόν δεν κύλησε καθόλου ομαλά. Η έκτη θέση στο πρωτάθλημα, την αναγκάζει να τα δώσει όλα ώστε να στεφθεί κυπελλούχος, για να σβήσει την τιμωρία της ΟΥΕΦΑ και να διεκδικήσει την ευρωπαϊκή έξοδο την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Απογοήτευση επικρατεί στη Φενέρ, το κλίμα είναι πολύ βαρύ για το Βίτορ Περέιρα μετά και την απώλεια του πρωταθλήματος, ενώ επιβλήθηκαν κυρώσει από την ΟΥΕΦΑ λόγω μη τήρησης τουFinancialFairPlay, κάτι που αναμένεται να έχει αντίκτυπο στη σεζόν που έπεται. Θέλουν πολύ το κύπελλο οι δύο ομάδες, θα τα δώσουν όλα, ενώ δε δείχνουν να διαφέρουν ιδιαίτερα, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Οι αποδόσεις αδικούν ξεκάθαρα τα «λιοντάρια», με την αξία να βρίσκεται στο 1Χ, επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 1,95 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1520. ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ – ΓΚΕΝΚ

Πρώτο τελικός για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο, διπλά ματς με ισχύ το εκτός έδρας γκολ. Η Σαρλερουά (5-7-3 εντός) πήρε την πρώτη θέση του δεύτερου γκρουπ των πλέι-οφ και βρίσκεται στον διπλό τελικό για μία θέση στην Ευρώπη, ενώ η Γκενκ (3-5-7 εκτός) τερμάτισε στην τέταρτη θέση των πλέι-οφ του πρώτου γκρουπ. Η γηπεδούχος βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και με τη βοήθεια της έδρας θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την έξοδο στην Ευρώπη, όμως η αγωνιστική ποιότητα της Γκενκ είναι δεδομένη και θα τη δυσκολέψει αρκετά. Μοιρασμένα και ωραία ματς περιμένουμε, χωρίς καμία στοιχηματική αξία.

----. ΑΡΣΕΝΑΛ – ΤΑΓΕΡΕΣ

Φάση των «64» στο κύπελλο Αργεντινής, σε ουδέτερο γήπεδο το ματς, σε περίπτωση ισοπαλίας στο ενενηντάλεπτο ακολουθούν απευθείας πέναλτι. Καλό Τρανσισιόν έκανε η Άρσεναλ, τερμάτισε στην τέταρτη θέση του ομίλου της, ολοκλήρωσε μάλιστα τις υποχρεώσεις της με νίκη με σκορ 2-1 επί της Ρίβερ, θα επιδιώξει να ξορκίσει την κατάρα των τελευταίων ετών στο κύπελλο, που τη θέλει να αποκλείεται από τους πρώτους γύρους. Η Ταγέρες είναι ομάδα της τρίτης κατηγορίας και έρχεται από δυο κολλητές ήττες που ουσιαστικά την αφήνουν εκτός της διεκδίκησης της ανόδου. Ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη η Άρσεναλ, κάτω από 1,30 όμως η απόδοση του άσου, δεν αξίζει να ασχοληθούμε.

1732. ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ

Σπουδαίο αποτέλεσμα για την Ιντερνασιονάλ στη δεύτερη αγωνιστική, καθώς πέρασε με 2-1 από την έδρα της Σάο Πάουλο, πήρε καλό βαθμό τακτικά, περιμένοντας την αντίπαλο και χτυπώντας στην κόντρα. Η Σπορτ Ρεσίφε έμεινε στο 1-1 κατά την υποδοχή της Μποταφόγκο, ως το 25’ ήταν εξαιρετική, πελαγοδρομούσε όμως από εκεί και ύστερα, θα μπορούσε ακόμα και να χάσει. Εκ διαμέτρου αντίθετη η ψυχολογία των δυο ομάδων, η ανεβασμένη Ιντερνασιονάλ έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο για τη νίκη, υποψιασμένο, αλλά σε γενικές γραμμές δίκαιο το 1,50 του άσου.

1733. ΟΒΙΕΔΟ – ΛΕΓΚΑΝΕΣ

Ασταθής παρουσιάζεται φέτος η Οβιέδο, η οποία μετά την ήττα της στο τελευταίο ματς στην Αλμερία, δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες βαθμών αν θέλει να συνεχίσει να διεκδικεί την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου. Η δύναμη της είναι το σπίτι της (12-4-3) και θα προσπαθήσει να την εκμεταλλευτεί ξανά στον αγώνα της Πέμπτης. Αυτοκτονικές τάσεις δείχνει να έχει η Λεγκανιές, κάτι που φάνηκε και στην εντός έδρας ήττα της από την Ουέσκα (2-3). Με τις πρόσφατες εμφανίσεις της, κινδυνεύει να πετάξει στα σκουπίδια τους κόπους όλης της χρονιάς και να χάσει την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Πριμέρα της επόμενης σεζόν. Απομένουν τρεις στροφές για το τέλος, οι δύο ομάδες είναι αποφασισμένες να ρεφάρουν τις πρόσφατες αποτυχίες τους και να τα δώσουν όλα για τη νίκη. Αμφότερες διαθέτουν ποιοτικούς παίκτες από τη μέση και μπροστά, με αποτέλεσμα να διαθέτουν δύο από τις καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας, στο 1,80 η πιθανότητα να σκοράρουν και οι δύο στηBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1734. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ – ΓΚΡΕΜΙΟ

Η Ατλέτικο Μινέιρο δεν κατάφερε να ντουμπλάρει τις νίκες της, αφού έμεινε στο 1-1 με την Ατλέτικο Παραναένσε, στο ντεμπούτο του νέου προπονητή που δεν ήταν και το ιδανικό, αν και δικαιολογείται από τις πολλές απουσίες που είχε. Θα έχει προβλήματα απουσιών για καιρό αφού κάποιοι σημαντικοί παίκτες θα λείψουν για το Κόπα Αμέρικα. Η Γκρέμιο έπαιξε πάλι οριακά και μπόρεσε να πάρει τη νίκη με 1-0. Έπαιξε πίσω από την μπάλα, κάτι που τη βολεύει και είχε αρκετά καλή αμυντική λειτουργία. Το Χ2 στο 1,70 είναι δίκαιο, αφού η αγορά πρόσεξε το ματς, κάτι που δεν περιμέναμε.

1735. ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ – ΝΤΕΦΕΝΣ. ΝΤΕ ΜΠΕΛΓΚΡΑΝΟ

Φάση των «64» στο κύπελλο Αργεντινής, σε ουδέτερο γήπεδο το ματς, σε περίπτωση ισοπαλίας στο ενενηντάλεπτο ακολουθούν απευθείας πέναλτι. Μέτριο Τρανσισιόν έκανε η Μπάνφιλντ, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με συνολικό απολογισμό 2-9-5, ενώ έμεινε στο Χ και στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Τρεις κατηγορίας χαμηλότερα αγωνίζεται η Ντεφενσόρες Ντε Μπελγράνο, στα πλέι-οφ βρίσκεται το εν λόγω πρωτάθλημα, με την ίδια να έχει πάρει το εισιτήριο για τη φάση των «8». Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων, μπορεί η Μπάνφιλντ να μην τα πήγε καλά στο πρωτάθλημα, αλλά μας φαίνεται δύσκολο να γκελάρει εδώ.

1522. ΠΑΤΣΟΥΚΑ – ΜΟΝΤΕΡΕΪ

Πρώτος τελικός της Μεξικάνικης Κλαουσούρα, δεν ισχύει ο κανονισμός των εκτός έδρας γκολ. Σχετικά άνετα ήρθε η πρόκριση στον τελικό για την Πατσούκα, απέκλεισε στα ημιτελικά την Λεόν με συνολικό σκορ 3-2 (1-1 εκτός, 2-1 εντός). Στην κανονική διάρκεια της Κλαουσούρα κράτησε αλώβητη την έδρα της (6-2-0), όπως και στα δύο ματς των πλέι-οφ (δύο νίκες). Επεισοδιακή αναμέτρηση για τη Μοντερέι στο δεύτερο ημιτελικό κόντρα στην Αμέρικα, τρία λεπτά πριν το φινάλε πήρε την πρόκριση στον τελικό με αμφισβητούμενο πέναλτι (νίκη με σκορ 4-2), καλύπτοντας την ήττα με 1-0 στο πρώτο ματς. Πολύ δυνατή έδρα το «Miguel Hidalgo», περιμένουμε την Πατσούκα να πάρει προβάδισμα για τον τίτλο (2,20/Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

3013 . ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (1-1)

Τεράστια νίκη στο σπίτι του «αιωνίου» πέτυχε ο Ολυμπιακός, για να πάρει ξανά στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας και μαζί, προβάδισμα όσον αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να βρει άμεσα απάντηση, καθώς πλέον χρειάζεται να επαναλάβει ό,τι έκανε στο πρώτο ματς της σειράς, αν θέλει να είναι εκείνος που θα χαμογελάσει στο τέλος. Μικρές οι διαφορές μεταξύ των δύο ομάδων, όπως άλλωστε φάνηκε περίτρανα στα προηγούμενα παιχνίδια, όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή, οι «ερυθρόλευκοι» διαθέτουν σημαντικό ψυχολογικό αβαντάζ. Δεν αναμένεται να έχουν εύκολο έργο, όμως θεωρούμε πως θα παρουσιαστούν πιο προσεκτικοί αυτή τη φορά, με την οριακή επικράτηση τους (1-10 πόντοι), να βγάζει μέση απόδοση 2,25 στηνBet365. Με 0% γκανιότα προσφέρει την αναμέτρηση ο Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

3309. ΡΕΤΖΙΑΝΑ ΕΜΙΛΙΑ – ΑΒΕΛΙΝΟ (2-2)

Απίστευτο και όμως αληθινό το σκορ (97-54) του τέταρτου ημιτελικού με την Αβελίνο να ισοπεδώνει την Ρέτζιο Εμίλια και να την κερδίζει με 43 πόντους διαφορά. Υπερηχητική από το πρώτο 10λεπτο που πήρε προβάδισμα με +20 πόντους (30-10). Έκτοτε δεν ξανακοίταξε ποτέ πίσω της, βοήθησαν φυσικά και τα ποσοστά ευστοχίας της από τη γραμμή του τριπόντου (10/19) καθώς και τα 17 παραπάνω ριμπάουντ που μάζεψε (42 έναντι 25) από την αντίπαλο της, μία ασυνήθιστη διαφορά σε ευρωπαϊκό ματς. Η Ρέτζιο Εμίλια πραγματοποίησε μακράν τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση, οι 54 πόντοι προφανώς και ήταν η πιο «φτωχή» επιθετική της παρουσία αφού ήταν άστοχη ακόμα και από τη γραμμή της «φιλανθρωπίας» (10/18 βολές). Δεν ξεχώρισε κανένας παίκτης με την απόδοση του με τον Della Valle (10π.) να είναι ο μοναδικός που έφτασε σε διψήφιο αριθμό πόντων. Σαρωτική η Αβελίνο στο προηγούμενο ματς, σίγουρα με τις δύο νίκες της με +14 και +43 πόντους διαφορά απέκτησε το ψυχολογικό αβαντάζ ενόψει της συνέχεις στη σειρά. Όλες οι ομάδες δικαιούνται να έχουν μία κακή μέρα, η Εμίλια βέβαια το παράκανε την Τρίτη. Στο 5ο ματς στο γήπεδο της αναμένεται βελτιωμένη αλλά αν έπρεπε να επιλέξουμε κάτι αυτό θα ήταν το +6 χάντικαπ.

3305. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ

Πρώτη φάση των πλέι-οφ στην Ισπανία. Στα προημιτελικά ο νικητής κρίνεται στις δύο νίκες (bestof3games). Το πλεονέκτημα έδρας ανήκει στη Μπαρτσελόνα, η έδρα αλλάζει από παιχνίδι σε παιχνίδι.Με πειστικό τρόπο επιβλήθηκε στο φινάλε της Τενερίφης (93-58) η Μπαρτσελόνα και «κλείδωσε» την 1η θέση στην κανονική περίοδο που της δίνει το απόλυτο πλεονέκτημα μέχρι τον τελικό στην προσπάθεια που κάνει για να επιστρέψει στο θρόνο της. Εκπληκτική η πορεία της στο πρωτάθλημα, 29-5 το συνολικό της ρεκόρ με τις τρεις ήττες να τις γνωρίζει τον τελευταίο μήνα. Στα πρώτα 27 παιχνίδια της είχε ηττηθεί μόνο από Λαμποράλ (εκτός) και Βαλένθια (εντός), αμφότερα στην παράταση. Εντός έδρας ήττα υπέστη και από τη Ρεάλ, η Βαλένθια είναι η μοναδική ομάδα που τη νίκησε και δεύτερη φορά ενώ η άλλη αποτυχία της ήταν εκτός προγράμματος με την Εστουδιάντες που τελικά υποβιβάστηκε. Στα αξιοσημείωτα πως διαθέτει την καλύτερη άμυνα με παθητικό 70,1 πόντους μ.ο. Στα αγωνιστικά νέα τώρα ως γνωστόν χάνει τη σεζόν οDorsey(5,3π μ.ο.) ενώ οRibas(12π.) δύσκολα θα αγωνιστεί στην πρώτη φάση αφού ο Πασκουάλ θα τον χρειαστεί περισσότερο στη συνέχεια. Πολύ τυχερή η Φουενλαμπράδα αφού την παρουσία της στα πλέι-οφ την χρωστάει κατά κύριο λόγο στη Σαραγόσα που αν και βαθμολογικά αδιάφορη έκλεισε το σπίτι της Μπιλμπάο. Έτσι παρά την εντός έδρας ήττα από τη Μούρθια (63-71) πήρε το τελευταίο εισιτήριο των πλέι-οφ σαν 8η και θα αναμετρηθεί με την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Προβλημάτισε έντονα στο κλείσιμο της σεζόν αφού και στα δύο προηγούμενα όχι μόνο έχασε αλλά υπέστη δύο ντροπιαστικές ήττες από Ρεάλ (129-81) και Γκραν Κανάρια (109-88). Με +11 (εντός) και +2 (εκτός) πόντους διαφορά επικράτησαν οι «μπλαουγκράνα» στα δύο φετινά ματς της Φουενλαμπράδα. Υπερβολικό το όριο των 17,5 πόντων αλλά επειδή μπορούν κάλλιστα να το καλύψουν θα πάμε με τοunder70,5 πόντων των φιλοξενούμενων στο 1,95 τουStoiximan.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ