ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης (28/4) Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης.

668. ΑΠΟΕΛ - AEK ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Με τελικό μοιάζει η μετωπική του ΑΠΟΕΛ με την ΑΕΚ, οι δυο ομάδες μάχονται για τον τίτλο του πρωταθλητή, με τον ΑΠΟΕΛ να έχει σαφές προβάδισμα (+4). Ξεπέρασε τον αποκλεισμό από το κύπελλο (που αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Κετσπάγια στον πάγκο) με το σπουδαίο διπλό στο ντέρμπι με την Ομόνοια (2-0) και παρέμεινε αήττητος στα πλέι-οφ (5-2-0). Η ΑΕΚ έρχεται από το 3-2 επί της Ανόρθωσης και δεν λέει να εγκαταλείψει τη μάχη, μετράει 4-2-1 στα πλέι-οφ και μακριά από το σπίτι της έχει ηττηθεί μόλις μια φορά σε όλο το πρωτάθλημα (11-4-1 εκτός). Σπουδαία αναμέτρηση, δύσκολα χωράνε προγνωστικά σε ένα τέτοιο ματς, απλά να σημειώσουμε ότι ο ΑΠΟΕΛ με νίκη στέφεται από τώρα πρωταθλητής, ενώ ακόμα και με ισοπαλία θα έχει φτάσει μια ανάσα από το στόχο του.

681. ΟΥΡΑΛ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Στο μέσο της βαθμολογίας η Ουράλ, είναι πρακτικά αδιάφορη, αφού ούτε πρόκειται να κινδυνέψει, αλλά και ούτε φαίνεται ικανή να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ειδικά αν συνεχίσει τις εμφανίσεις των τριών τελευταίων αγωνιστικών (0-1-2). Η ΤΣΣΚΑ με τη νίκη στο ντέρμπι της Μόσχας απέναντι στη Ντιναμό διατηρήθηκε στο κυνήγι της πρωτοπόρου Ροστόφ (-1), πληρώνει όμως την κάκιστη παρουσία μακριά από το γήπεδό της, καθώς αγνοεί τη νίκη στις πιο πρόσφατες επτά εξόδους της (0-3-4). Μονόπλευρο το κίνητρο ουσιαστικά εδώ, γι αυτό και το διπλό προσφέρεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα της τάξης του 1,50-1,55, δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος να μπλέξουμε με τέτοιες τιμές.

688. ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ – ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ

Συνεχίζει αήττητη στο πρωτάθλημα η Ίντερ Τούρκου, μετράει 2-2-0 ως τώρα και έρχεται από το 0-0 απέναντι στη Βάασα, έπειτα από ένα βαρετό σε γενικές γραμμές ματς, αυτό μάλιστα ήταν το πρώτο της παιχνίδι που ούτε σκόραρε αλλά και ούτε δέχθηκε γκολ. Η Ροβανιέμι έστω και δύσκολα κατέβαλε την αντίσταση της νεοφώτιστης Βάνταα, σκοράροντας στις καθυστερήσεις για το τελικό υπέρ της 1-0, στο 2-1-1 ο μέχρι στιγμής απολογισμός της, έχει επιδείξει ως τώρα αρκετές επιθετικές αρετές και διάθεση να παίξει παραγωγικό ποδόσφαιρο. Δύσκολα γίνεται πρόβλεψη για τον τελικό νικητή εδώ, αμφότερες δείχνουν σε καλή κατάσταση στο ξεκίνημα της σεζόν, από τη στιγμή πάντως που και οι δυο διαθέτουν επιθετική ποιότητα και δεν συνηθίζουν να κλείνονται, θα στραφούμε στο GG στο 1,95 της Bet365, ή εναλλακτικά στο over 2,25 στο 1,925 της ίδιας εταιρίας.

689. ΛΑΧΤΙ – ΒΑΑΣΑ

Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα παραμένει η Λάχτι, ηττήθηκε μάλιστα την Κυριακή καθαρά από την Κουόπιο με 0-2, φάνηκε επηρεασμένη από τα 120 λεπτά που κλήθηκε να αγωνιστεί μεσοβδόμαδα απέναντι στη Μάριεχαμν στα πλαίσια του κυπέλλου. Η Βάασα έρχεται από το 0-0 στο γήπεδό της απέναντι στην Ίντερ Τούρκου, σε μια αναμέτρηση που κυριάρχησαν οι άμυνες, ήταν το δεύτερο σερί παιχνίδι της που δεν δέχθηκε γκολ, μετά το διπλό με 2-0 επί της Βάνταα. Για το Χ αναμένεται να παίξει η Βάασα, υπό άλλες συνθήκες το 1,95 στον άσο θα φάνταζε ελκυστικό, αλλά η πρόσφατη εικόνα της Λάχτι μας αποτρέπει να τη στηρίξουμε.

690. ΧΕΛΣΙΝΓΚΦΟΡΣ ΙΦΚ – ΚΟΥΟΠΙΟ

Τρία ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Χέλσινγκφορς με το εντός έδρας 0-0 απέναντι στην Κέμι, ήταν το πρώτο της παιχνίδι που δεν βρήκε δίχτυα, ως τώρα δείχνει πιο άνετη μακριά από το σπίτι της, όταν δηλαδή βρίσκει χώρους για να χτυπήσει στην κόντρα. Η Κουόπιο πανηγύρισε το παρθενικό της τρίποντο στο πρωτάθλημα έπειτα από τρεις ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές, πέτυχε σε κακή μέρα τη Λάχτι και δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στη νίκη με σκορ 2-0, κρατώντας παράλληλα για πρώτη φορά ανέπαφη την εστία της. Δύσκολο για εκτίμηση ματς, ζορίζεται εντός ως τώρα η Χέλσινγκφορς, γι αυτό και δεν την εμπιστευόμαστε σε αποδόσεις καθαρού φαβορί, η Κουόπιο θα ανεβάζει στροφές με τον καιρό ενώ έχει πλέον και βελτιωμένη ψυχολογία. Καλύτερα να μείνουμε μακριά από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

700. ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ - ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΤΑΝΣΚ

Τη δεύτερη ήττα της στα πλέι-οφ γνώρισε η Λεχ στην έδρα της Πογκόν με 0-1, στα τελευταία έξι παιχνίδια της μετράει μόνο μια νίκη (1-1-4), με αποτέλεσμα να έχει χάσει έδαφος από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Η Λέχια έχασε από την Πιάστ με 0-3, μπήκε έτσι τέλος σε σερί τριών κολλητών νικών που αριθμούσε ως τότε. Ανοδικά κινείται ο άσος, ακουμπάει πλέον το 2,50, στα επίπεδα αυτά μπορεί να αποτελέσει επιλογή, καθώς η Λέχια δεν είναι και κανένα φόβητρο μακριά από το σπίτι της, αλλά η αλήθεια είναι ότι το χέρι δεν πάει εύκολα στη νίκη των ντεφορμέ γηπεδούχων.

699. ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ - ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ

Πρώτη νίκη στα πλέι-οφ για τη Ζαγκλέμπιε έπειτα από δυο σερί ήττες, έπιασε καλή απόδοση και επικράτησε με άνεση της Ρουχ με 4-1, βρέθηκε έτσι σε απόσταση βολής από την τρίτη θέση. Η Λέγκια δεν συνάντησε προβλήματα στην υποδοχή της Κρακόβια, φτάνοντας σε μια άνετη επικράτηση με 4-0, οδηγεί την κούρσα της βαθμολογίας, σταθερά στο +3 από την Πιάστ. Ανώτερη η Λέγκια, θα έχει όμως δύσκολη αποστολή απέναντι σε μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν και με το διπλό στα επίπεδα του 2,00 δεν θεωρούμε ότι αξίζει να ασχοληθούμε.

701. ΖΕΝΙΤ – ΚΟΥΜΠΑΝ

Στο -5 από την κορυφή βρέθηκε η Ζενίτ έπειτα από την ήττα με 0-3 από την εκπληκτική πρωτοπόρο Ροστόφ, μετρούσε πέντε κολλητές νίκες προηγουμένως, αλλά απέτυχε με πάταγο στο πιο κρίσιμο ραντεβού της. Η Κούμπαν ηττήθηκε στο εξάποντο με την Ανζί με σκορ 0-1 και παρέμεινε εντός της επικίνδυνης ζώνης, δεν κερδίζει εδώ και πέντε αγωνιστικές (0-2-3) και έχει μόλις ένα τρίποντο στα τελευταία 11 ματς πρωταθλήματος (1-4-6). Ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη η Ζενίτ απέναντι σε μια ομάδα χωρίς διπλό φέτος (0-6-6 εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι), άνευ αξίας όμως ο άσος του 1,25.

709. ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ – ΚΑΛΜΑΡ

Με την ψυχολογία στα ύψη η Σούντσβαλ έπειτα από τις τρεις σερί νίκες που πανηγύρισε, υποδέχεται την Κάλμαρ, έχοντας ως στόχο το τέταρτο διαδοχικό της τρίποντο, με το οποίο θα σκαρφαλώσει ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι μοιάζουν ιδανικό θύμα, καθώς απογοητεύουν έως τώρα με τις αμυντικές τους επιδόσεις και θεωρούμε πως στο «Νόρπορτεν» θα περάσουν δύσκολες στιγμές, με τον -0,25 ασιατικό άσο να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,925 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

711. ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ - ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ

Με σουρωτήρι μοιάζει η άμυνα της Χέλσινγκμποργκ στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. 12 γκολ παθητικό έχει δεχτεί σε πέντε αγωνιστικές αλλά έχει βρει δίχτυα σε όλα (5/5GGκαι 4/5over). Μια από τα ίδια και για την ΑΪΚ που βάζει και δέχεται γκολ εύκολα. Όλα συνηγορούν πως θα δούμε ανοιχτό παιχνίδι από τις δύο ομάδες. Μπορεί να επιβεβαιωθεί τοover(1,80/ Stoiximan ) με την παράδοση να είναι ένας ακόμη σύμμαχος μας (7 σερίGG&over2,5 ανεξαρτήτως έδρας). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

710. ΧΑΚΕΝ – ΓΚΕΦΛΕ

Με το μυαλό στον τελικό κυπέλλου κόντρα στη Μάλμε, αλλά και επηρεασμένη από τις πολλές απουσίες, η Χάκεν δυσκολεύεται χαρακτηριστικά στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, αφού μετά τη νίκη της πρεμιέρας, γνώρισε τέσσερις διαδοχικές ήττες. Στον αντίποδα, η Γκέφλε παρότι δεν πείθει ιδιαίτερα με την εικόνα της, είναι σαφώς πιο σοβαρή και σίγουρα αδικείται από τις αποδόσεις, με την αξία να βρίσκεται στο +1,25 ασιατικό διπλό, το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1,825 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

708. ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ – ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ

Σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση η Έλφσμποργκ, δεν μπορεί με τίποτα να διορθώσει την κατάσταση στην άμυνά της (δέχτηκε τουλάχιστον ένα γκολ και στα πέντε παιχνίδια της), με αποτέλεσμα να έχει συγκομιδή μόνο τριών πόντων (1-0-4). Σε πτωτική πορεία και η Τζουργκάρντεν, έρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες μετά το αρχικό 3/3 που είχε στο πρωτάθλημα. 4/5 GG & over 2,5 οι γηπεδούχοι, 3/5 οι φιλοξενούμενοι που δεν σκόραραν μόνο σε ένα, έχει αρκετές τύχες το 1,825 του over 2,5 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

721. ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ – ΣΕΒΙΛΛΗ

Εδώ και πολύ καιρό η Σαχτάρ έχει αφήσει σε δεύτερη μοίρα το πρωτάθλημα, το οποίο κατέκτησε και μαθηματικά η Ντιναμό Κιέβου. Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου έχει ρίξει όλο το βάρος στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου οι Ουκρανοί θέλουν να εκδικηθούν τη Σεβίλλη για τον αποκλεισμό το 2007, φτάνοντας στον πρώτο τους τελικό από τότε που άλλαξε όνομα και τρόπο διεξαγωγής το κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Οι Ανδαλουσιανοί μπορεί να μην πείθουν κανένα φέτος, αλλά έχουν συνδυάσει το όνομά τους με αυτό του Γιουρόπα Λιγκ, αφού είναι δεδομένα η αγαπημένη τους διοργάνωση και θέλουν να την κατακτήσουν για τρίτη διαδοχική σεζόν και πέμπτη στην ιστορία τους. Γεμάτα γκολ τα ευρωπαϊκά εντός έδρας ματς της Σαχτάρ (7/8over2,5), ποιοτικότατη επιθετικά, με κενά στα μετόπισθεν και με 8/12over2,5 φέτος στην Ευρώπη η Σεβίλλη. Παρότι πρόκειται για κρισιμότατο νοκ-άουτ παιχνίδι, τοover2,5 αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,95 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

720. ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Αναμφίβολα τόσο η Βιγιαρεάλ όσο και η Λίβερπουλ αξίζουν το φετινό τρόπαιο του Γιουρόπα Λιγκ. Η τύχη και η μοίρα όμως τις έφερε αντιμέτωπες στον ημιτελικό και έτσι μόνο μία από αυτές θα μπορέσει να διεκδικήσει το κύπελλο στον τελικό. Η Βιγιαρεάλ στο «Ελ Μαδριγάλ» είναι αλάνθαστη φέτος, μετράει μόνο νίκες δεχόμενη μόλις ένα γκολ (6-0-0, 11-1 τέρματα). Από την άλλη η φετινή Λίβερπουλ του Κλοπ είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα. Ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα μας έδωσε με την τρομερή ανατροπή που έκανε απέναντι στη Ντόρτμουντ. Δεν είναι τυχαίο επίσης πως αποτελεί τη μοναδική αήττητη ομάδα της διοργάνωσης (5-7-0) φέρνοντας επιπλέον 9/12underκαι με 5/6 ισοπαλίες εκτός έδρας (1-5-0). Ματς τακτικής περιμένουμε και από τους δύο προπονητές. Για το μισό μηδέν θα πάει ο Μαρθελίνο, με ένα γκολ ευχαριστημένος θα είναι ο Κλοπ. Πιθανή η αλληλεξουδετέρωση με πρώτη επιλογή τοunder2,25 στο 1,825 στην Bet365και την ισοπαλία να πληρώνει 3,40 στην ίδια εταιρία. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2827. ΙΝΤΕΠΕΝΤ. ΝΤΕΛ ΒΑΛΕ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ

Το όνειρό της ζει η Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε, αφού στην τρίτη της συμμετοχή στο Κόπα Λιμπερταδόρες, κατάφερε να φτάσει στη φάση των «16», όπου θα αντιμετωπίσει την κάτοχο του τροπαίου Ρίβερ. Η ομάδα από το Εκουαδόρ είναι πολύ δυνατή μπροστά στο κοινό της, όπου δεν έχασε ποτέ για το θεσμό (5-3-0), αλλά θα αγωνιστεί στο «Ολίμπικο» λόγω του ότι η φυσική της έδρα δεν πληροί τις προϋποθέσεις και τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στα θύματα του καταστροφικού σεισμού που έπληξε τη χώρα. Σαφώς πιο έμπειροι από τέτοιου είδους παιχνίδια οι «μιγιονάριος», ξέρουν πώς θα πρέπει να αγωνιστούν για να πάρουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα τους δώσει το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στο «Μονουμεντάλ». Μπορούν να κάνουν το πρώτο βήμα οι πρωταθλητές, με το Χ2 να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,75 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

727. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΠΟΥΚΑΡΑΜΑΝΓΚΑ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ

Στις καθυστερήσεις έχασε τη νίκη απέναντι στη Μιγιονάριος η Μπουκαραμάνγκα, με το τελικό 1-1 να σηματοδοτεί το τέταρτο παιχνίδι της μακριά από τα τρίποντα (0-2-2) και παράλληλα τη 10η ισοπαλία της στις πρώτες 14 αγωνιστικές (2-10-2). Η Ντεπορτίβο Κάλι με υπηρεσιακό στον πάγκο, έκαμψε την αντίσταση της Πάστο με 1-0 και διέκοψε αρνητικό σερί τεσσάρων αγωνιστικών (0-1-3), θα ντεμπουτάρει τώρα ως πρώτος προπονητής ο Μάριο Γέπες. Την πρώτη νίκη στην έδρα τους ψάχνουν οι γηπεδούχοι (0-6-1 εντός), θα το επιχειρήσουν πιθανότατα χωρίς τον ηγέτη Κατάνιο (13 συμ./3 γκολ) που δίνεται αμφίβολος, εξαιρετικά απρόβλεπτο μας φαίνεται το ματς, ενώ και τα ισορροπημένα σετ που κυκλοφορούν μπερδεύουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση. No Bet.

728. ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΟΥΙΛΑ

Επιτέλους νίκη για τη Φορταλέζα, έπειτα από έξι κολλητές ήττες επέστρεψε στις επιτυχίες με το 1-0 στην έδρα της Εκιδάδ, έχει πάντως χάσει σημαντικό έδαφος στη βαθμολογία. Η Ουίλα αντιθέτως συνέχισε τις αρνητικές εμφανίσεις, με το 0-2 από την Τολίμα συμπλήρωσε τρεις συνεχόμενες ήττες και έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-1-5). Καμία από τις δυο δεν μας πείθει γι αυτό και θα απέχουμε από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, απλώς να σημειώσουμε ότι ο άσος έχει υποχωρήσει αισθητά, με αποτέλεσμα να κινείται πια γύρω στο 1,65.

2828. ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Παράτησε το πρωτάθλημα για χάρη του Κόπα Λιμπερταδόρες η Σέρο Πορτένιο, αφού μέχρι και στο «κλάσικο» της Παραγουάης παρέταξε εναλλακτική ενδεκάδα, προκειμένου η ομάδα να είναι φρέσκια στο ματς με τη Μπόκα. Οι 2 από τις 3 νίκες της στον όμιλο ήρθαν με τον αντίπαλο να παίζει με εννέα παίκτες, όμως όλες τις οι επιτυχίες ήταν εντός έδρας. Στον αντίποδα, οι Αργεντινοί έδειξαν πως διαθέτουν πολύ βαριά φανέλα, αφού μετά το κακό τους ξεκίνημα, πανηγύρισαν τρεις διαδοχικές νίκες και τερμάτισαν δίχως ήττα στον όμιλο. Μπορούν να δώσουν συνέχεια στο σερί τους οι φιλοξενούμενοι και στα νοκ-άουτ, με το -0,25 ασιατικό διπλό να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 2,00 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2829. ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ – ΤΟΛΟΥΚΑ

Ματς για τη φάση των «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες, σε μια εβδομάδα η ρεβάνς. Χάρη στο 1-1 της τελευταίας αγωνιστικής στην έδρα της Δε Στρόνγκεστ κατάφερε η Σάο Πάολο να προκριθεί από τη φάση των ομίλων, αφήνοντας έτσι εκτός συνέχειας τους Βολιβιανούς, δεν έχει δώσει άλλο επίσημο ματς από τότε, αφού έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια του περιφερειακού της πρωταθλήματος. Η Τολούκα προκρίθηκε πολύ άνετα και μάλιστα ως πρώτη από το δικό της γκρουπ με απολογισμό 4-1-1 και τη μοναδική της ήττα να έρχεται από τη Γκρέμιο την τελευταίο αγωνιστική, σε ένα ματς πλήρως αδιάφορο, στο οποίο μάλιστα χρησιμοποίησε σχεδόν αποκλειστικά αναπληρωματικούς. Έχει ανεβάσει στροφές εσχάτως και στο πρωτάθλημα, τρέχει σερί 3-3-0 στα τελευταία έξι παιχνίδια της, προσπαθώντας να προλάβει το τρένο της Λιγκίγια. Εντυπωσιάζει με την ως τώρα πορεία της στη διοργάνωση η Τολούκα, αλλά το εμπόδιο της Σάο Πάολο είναι αρκετά υψηλό για τα κυβικά της, οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί για τη νίκη, αν και το 1,75 του άσου είναι χαμηλότερο του αποδεκτού και μας αφήνει αδιάφορους.

732. ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΤΟΛΙΜΑ - ΙΝΤΕΠ. ΜΕΝΤΕΓΙΝ

Με το 2-0 στην έδρα της Ουίλα, η Τολίμα πέτυχε την τέταρτη νίκη της στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (4-0-1) και δείχνει ικανή να προσεγγίσει την πρώτη οχτάδα, εφόσον συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς. Η Μεντεγίν έρχεται από το 2-0 επί της πρωτοπόρου Ριονέγρο, έχει μόνο μια ήττα στα πιο πρόσφατα 12 ματς πρωταθλήματος (6-5-1), αν και δυσκολεύεται να κερδίσει μακριά από το σπίτι της (2-4-1 εκτός). Δυνατοί οι γηπεδούχοι στην έδρα τους (5-0-2 εντός), θεωρούμε ότι το εν λόγω σταύρωμα είναι κάκιστο, καθώς και οι δυο ομάδες βρίσκονται σε καλό φεγγάρι και δεν έχουμε διάθεση να τις κοντράρουμε, το πάσο είναι μονόδρομος εδώ.

Ακτινογραφία Μπάσκετ Πέμπτης

3356. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ

Μεγάλη απογοήτευση επικρατεί στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα έπειτα από τον αποκλεισμό στο «Top-8» της Ευρωλίγκας, σε μια σειρά όπου έδειχνε να έχει το πάνω χέρι, όμως αποδείχθηκε αδύναμη στα κρίσιμα σημεία. Πριν καν προλάβει να συνέλθει, αντιμετωπίζει την πάντα δυνατή Λαμποράλ Κούτσα, ενώ έχουν ήδη προηγηθεί έξι αναμετρήσεις σε σύνολο 13 ημερών, με την κούραση να παίζει επίσης το ρόλο της. Στον αντίποδα, οι Βάσκοι έχουν την ψυχολογία στα ύψη, ενώ πήραν ανάσες καθώς τελείωσαν άμεσα την υπόθεση-πρόκριση κόντρα στον Παναθηναϊκό. Αμφίρροπη αναμέτρηση, προφανώς και δεν αποκλείεται να βγάλουν αντίδραση οι «μπλαουγκράνα», όμως θεωρούμε πως οι φορμαρισμένοι φιλοξενούμενοι έχουν τα εχέγγυα να εκμεταλλευθούν τις συγκυρίες. Επιλογή μπορεί να αποτελέσει το διπλό με +3,5 χάντικαπ (1,93 / Stoiximan). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ