ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης (21/4). Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης (21/4).

1952. ΚΑΜΠΟΥΡ – ΒΙΛΕΜ

Παιχνίδι που θα κρίνει πολλά στη μάχη της παραμονής. Η Καμπούρ γνωρίζει πως με ήττα πιθανότατα αποχαιρετά την Ερεντιβίζιε, ενώ η Βίλεμ αν χάσει θα διεκδικήσει εκτός απροόπτου την παραμονή της μέσω των πλέι-άουτ. Εύκολα καταλαβαίνει κανείς πως πρόκειται για ένα ματς με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για το λόγο αυτό, θεωρούμε πως οι δύο ομάδες θα κοιτάξουν πρωτίστως να μη δεχθούν γκολ. Λίγα γκολ αναμένουμε, με τους αριθμούς να ευνοούν την επιλογή του under2,5 σε απόδοση 2,00 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1951. ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ – ΑΛΚΜΑΑΡ

Στο -5 από τα πλέι-οφ βρίσκεται η Ντεν Χάαγκ, με τις ελπίδες της να είναι λιγοστές, αλλά φαίνεται διατεθειμένη να το παλέψει μέχρι τέλους. Την τρίτη θέση κυνηγάει η Άλκμααρ, αλλά κύριος στόχος της είναι η διατήρηση της τέταρτης. Ροντέο τα παιχνίδια της, είναι η ομάδα με τα περισσότεραover2,5 στο πρωτάθλημα και κόντρα στην Άντο που παίζει πάντα ανοικτά, περιμένουμε να δούμε ακόμα ένα, συνδυαζόμενο μεGG (1,83/Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1955. ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ – ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ

Με το 2-2 έφυγε από την έδρα της Χάουγκεσουντ η Λίλεστρομ, έπειτα από ένα ματς γεμάτο φάσεις μπροστά στις δυο εστίες, στο 1-3-1 ο μέχρι στιγμής απολογισμός της στο πρωτάθλημα, την καλύτερή της εμφάνιση την έκανε στο πιο πρόσφατο στο γήπεδό της, όταν και επικράτησε με 4-0 της Σάρπσμποργκ. Η Άαλεσουντ (1-0-4) γνώρισε την τέταρτη συνεχόμενη ήττα της με το 1-2 από τη Βίκινγκ, στις έως τώρα δυο εξόδους της μετράει ισάριθμες ήττες χωρίς καν να βρει δίχτυα (0-3 από Χάουγκεσουντ, 0-1 από Ρόζενμποργκ). Σε καλύτερη κατάσταση βρίσκονται οι γηπεδούχοι, είναι το φαβορί για τη νίκη, άνευ αξίας όμως το 1,60 του άσου.

1956. ΜΟΛΝΤΕ – ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ

Δύσκολη νίκη για τη Μόλντε στην έδρα της Μπόντο με 2-1, βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 1’, είχε όμως το χαρακτήρα για να γυρίσει την εις βάρος της κατάσταση και να πανηγυρίσει την τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα (3-2-0, 3/5 over 2,5, 5/5 GG). Επιτέλους νίκη για τη Βαλερένγκα, ξέσπασε απέναντι στη Τρόμσο (4-0), μετρούσε 4/4 ήττες στις προηγούμενες αγωνιστικές και ελπίζει το αποτέλεσμα αυτό να της δώσει ώθηση για μια καλύτερη συνέχεια. Δεν μας κάνει το 1,50 του άσου για την ασταθή Μόλντε, το GG στο 1,75 της Bet365 δείχνει καλύτερη επιλογή, με τους γηπεδούχους να έχουν επαληθεύσει το αμφίσκορο και στα πέντε πρώτα παιχνίδια τους.

1957. ΣΤΑΡΤ - ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ 08

Εντός προγράμματος ήττα για τη Σταρτ στην έδρα της Οντ με 0-3, θα πρέπει μάλιστα να αισθάνεται τυχερή που το σκορ δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις, εξακολουθεί πάντως να αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα (0-3-2, 4/5 under 2,5, 4/5 NG). Χωρίς τρίποντο όμως παραμένει και η Σάρπσμποργκ (0-3-2, 4/5 under 2,5, 4/5 NG), τουλάχιστον πέτυχε το παρθενικό της τέρμα για φέτος στο 1-1 με τη Στάμπαεκ, σε ένα παιχνίδι που αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα, καθώς άξιζε να κερδίσει. Ψάχνονται ακόμα οι δυο ομάδες, δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε ούτε τη μία ούτε την άλλη, μόνο προς τα λίγα τέρματα μπορεί να κοιτάξει κανείς, αφού μιλάμε για τις δυο χειρότερες επιθέσεις της κατηγορίας (μόλις δυο τέρματα υπέρ η Σταρτ, μόνο ένα η Σάρπσμποργκ), στο 1,80 το under 2,5 στην Bet365.

1958. ΤΡΟΜΣΟ – ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ

Πρώτη ήττα για την Τρόμσο στο πρωτάθλημα, δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική απέναντι στη Βαλερένγκα και γνώρισε τη συντριβή με 0-4, στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές είχε δει την εστία της να παραβιάζεται μόλις μια φορά (1-3-0, 4/4 under 2,5, 3/4 NG). Η Ρόζενμποργκ ανεβάζει σιγά-σιγά στροφές, πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της με το άνετο 3-0 επί της Μπραν, κρατώντας απαραβίαστη την εστία της και στα τέσσερα αυτά ματς. Υπάρχει δεδομένη διαφορά ποιότητας μεταξύ των δυο ομάδων, η Τρόμσο αναμένεται να παίξει κλειστά με σκοπό να διαφυλάξει την εστία της και θα ενδιαφερθεί ελάχιστα για να βγει στην επίθεση, η Ρόζενμποργκ δείχνει αμυντική συνέπεια ως τώρα και είναι ικανή να φτάσει σε ακόμα μια νίκη με λευκό παθητικό, ενδιαφέρουσα και καλοπληρωμένη επιλογή το 2 & NG στο 2,87 της Bet365.

1959. ΚΛΟΥΖ - ΤΑΡΓΚΟ ΜΟΥΡΕΣ

Επαναληπτικός ημιτελικός για το κύπελλο Ρουμανίας, με 0-0 ολοκληρώθηκε το πρώτο παιχνίδι. Σε πολύ καλή κατάσταση δείχνει η Κλουζ, μετράει 2-1-0 μετά τη διακοπή και έρχεται μάλιστα από επιβλητική νίκη με σκορ 6-0 επί της Μποτοσάνι, διατηρεί απόσταση ασφαλείας από τις ομάδες που υποβιβάζονται και φαίνεται δύσκολο να κινδυνέψει. Η Τάργκου Μούρες παραμένει χωρίς νίκη στα πλέι-οφ (0-3-4) και έχει ξεμείνει από ουσιαστικό κίνητρο στο πρωτάθλημα, η μοναδική της ευκαιρία για διάκριση είναι πια το κύπελλο. Αμφίρροπη αναμέτρηση, για αμφότερες είναι στην ουσία το ματς της χρονιάς, ένα κλικ θα δώσουμε στην έδρα, αλλά το 2,10 του άσου δεν ικανοποιεί, γι αυτό και θα απέχουμε.

1960. ΤΟΥΝ – ΒΑΝΤΟΥΖ

H Τουν (5-2-6 εντός) έχει λίγες ελπίδες για την τέταρτη θέση και θέλει μόνο νίκη με την ουραγό Βαντούζ (2-3-9 εκτός) που δεν βρίσκεται σε εύκολη θέση για τη σωτηρία. Η γηπεδούχος έρχεται από δύο σερί εκτός έδρας ήττες και προβλημάτισε για τη δύσκολη συνέχεια που έχει μπροστά της. Η Βαντούζ σε ένα ματς ροντέο έχασε με 5-4 από τη Γιουνγκ Μπόις και δεν κατάφερε να ντουμπλάρει τις νίκες της, αφού στο προηγούμενο ματς κέρδισε με 3-0 τη Σεν Γκάλεν και απέκτησε κι άλλες ελπίδες για τη σωτηρία. Ο άσος στο 1,80 είναι απλά δίκαιος.

1614. ΑΑΡΧΟΥΣ – ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ

Επαναληπτικός για τα ημιτελικά του κυπέλλου Δανίας, σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Το πρώτο ματς ήρθε 0-2 στην έδρα της Άαλμποργκ υπέρ της Άαρχους και αυτό της δίνει αρκετά μεγάλο προβάδισμα για τον επαναληπτικό. Ήταν αρκετά καλύτερη και δίκαια πήρε την καθαρή νίκη. Πλέον η Άαρχους καλείται να κάνει διαχείριση του αποτελέσματος της, η Άαλμποργκ θα κυνηγήσει την ανατροπή, αλλά τα σετ είναι αντιστοιχηματικά, γι αυτό και μένουμε μακριά από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

1600. ΓΑΝΔΗ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Έσπασε το ρόδι στα πλέι-οφ η πρωταθλήτρια Γάνδη, με την αγχωτική νίκη επί της Οστάνδης και μπήκε ξανά στο κόλπο για τη διατήρηση των σκήπτρων της. Εντυπωσιακή στο ξεκίνημα η Άντερλεχτ, έχει 3/3 νίκες με την κορυφαία να είναι αυτή επί της πρωτοπόρου Κλαμπ Μπριζ την προηγούμενη αγωνιστική, με την οποία μείωσε την απόσταση από την κορυφή στον ένα βαθμό. Η έναρξη των πλέι-οφ βρίσκει σε καλύτερη κατάσταση την Άντερλεχτ. Όσο δυνατή και αν είναι εντός έδρας η Γάνδη, θεωρούμε πως η αξία στο σετ αποδόσεων βρίσκεται στα δεξιά, με το Χ2 να προσφέρεται σε απόδοση 1,83 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1965. ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΧΕΤΑΦΕ

Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας βρέθηκε η Χετάφε που γνώρισε βαριά ήττα από τη Ρεάλ (1-5) και επέκτεινε το αρνητικό της σερί (0-2-11). Εμφανίζει μεγάλη δυσκολία στο σκοράρισμα (χωρίς γκολ στις έξι τελευταίες εξόδους της, χειρότερη επίθεση στη Λα Λίγκα με 29 γκολ) ενώ συν τοις άλλοις στο Σαν Σεμπαστιάν θα παραταχθεί με μπόλικες απουσίες. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στα μετόπισθεν αφού θα στερηθεί 4 αμυντικούς. Η Σοσιεδάδ θα παίξει χωρίς τον 1ο σκόρερ της, Αγκιρέτσε, (13 γκολ) που λείπει όμως καιρό αλλά και τον βασικό και αναντικατάστατο τερματοφύλακα της, Ρούλι. Οι Βάσκοι είναι ανώτερη ομάδα, σε πολύ καλύτερη φόρμα και περιμένουμε να το δείξουν και μέσα στον αγωνιστικό χώρο παρότι δεν έχουν τόσο μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο όπως οι φιλοξενούμενοι. Ο συνδυασμός 1 &under3,5 αποτελεί καλή σκέψη στο 2,30 ( Stoiximan ). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1621. ΑΡΣΕΝΑΛ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Δεν διανύει και τις καλύτερες ημέρες της η Άρσεναλ, οι δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με Γουέστ Χαμ και Κρίσταλ Πάλας την έριξαν στην τέταρτη θέση της Πρέμιερ. Μονόδρομος πια η νίκη στο επόμενο ματς, κόντρα σε μια Γουέστ Μπρομ που από τη μέρα που έφτασε το όριο παραμονής στους 40 πόντους έχει κατεβάσει ταχύτητα, έστω κι αν στο τελευταίο της ήταν άτυχη (έχασε δύο πέναλτι). Δεν χωράει άλλη γκέλα για τους «κανονιέρηδες», περιμένουμε μια επαγγελματική νίκη. Στο 2,02 η απόδοση του συνδυαστικού άσου & under 3,5 στον Stoiximan, έτσι έχουν επαληθευτεί 7/9 εντός έδρας νίκες της Άρσεναλ και όλες οι εκτός έδρας ήττες της Γουέστ Μπρομ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1635. ΜΙΛΑΝ – ΚΑΡΠΙ

Ο Ρικάρντο Μπρόκι κατάφερε να βελτιώσει άμεσα τη Μίλαν, αφού το διπλό επί της Σαμπντόρια επανέφερε την ηρεμία στο στρατόπεδο των «ροσονέρι», με την ευρωπαϊκή έξοδο να είναι πια πολύ κοντά, αλλά παρά το γεγονός πως δεν δέχθηκαν γκολ, η άμυνά τους και πάλι αντιμετώπισε προβλήματα. Μεγαλειώδη και εντυπωσιακή νίκη επί της Τζένοα πανηγύρισε η Κάρπι το Σάββατο, πήρε κι άλλη ανάσα στη μάχη της παραμονής, αλλά η απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη είναι μόλις στον έναν πόντο. Από νωρίς αναμένεται να ρισκάρει η Μίλαν, θα βρει χώρους στην κόντρα η Κάρπι, η οποία σκοράρει με συνέπεια τελευταία και τοGGστο 2,08 του Stoiximan μοιάζει η μόνη αξιόλογη επιλογή από το ματς. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1970. ΓΡΑΝΑΔΑ – ΛΕΒΑΝΤΕ

Κορυφώνεται το ενδιαφέρον στη μάχη της ουράς με αρκετές ομάδες να παλεύουν για την αποφυγή των τριών θέσεων που οδηγούν στη Σεγούντα.Mustwinκαι για τις δύο ομάδες το συγκεκριμένο παιχνίδι αφού η Γρανάδα είναι ναι μεν στο +2 από την ουρά αλλά αυτό θα είναι το πιο βατό παιχνίδι της μέχρι το τέλος ενώ η Λεβάντε πρέπει να βελτιωθεί άμεσα εκτός έδρας για να καλύψει τη διαφορά (-2) που την χωρίζει από τη σωτηρία της. Δεν περιμένουμε πολλά ρίσκα και από τις δύο πλευρές αφού όποια ομάδα προηγηθεί θα προσπαθήσει να διαφυλάξει το υπέρ της αποτέλεσμα. Λογική επιλογή τοunder2,5 που βρίσκεται στις επιλογές του Betol με απόδοση1,73 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1977. ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ – ΤΡΟΥΧΙΓΙΑΝΟΣ

Τελευταία αγωνιστική για τον πρώτο όμιλο. Η Ρίβερ ουσιαστικά έχει ήδη προκριθεί και με νίκη θα κλειδώσει και την πρώτη θέση, ακόμα και με την ισοπαλία βέβαια μπορεί να βγει πρώτη. Στο τελευταίο της ματς έχασε με 2-1 από τη Σάο Πάολο στη Βραζιλία παίζοντας, αρκετά μέτρια. Η Τρουχιγιάνος είναι σίγουρα τελευταία και αδιάφορη. Κέρδισε τη Δε Στρόνγκεστ με 2-1 την προηγούμενη αγωνιστική, παίζει ανοιχτά και μπορεί να κάνει τη ζημιά, βέβαια κάτι τέτοιο απέναντι στη Ρίβερ φαντάζει τρομερά δύσκολο. Ο άσος κινείται σε τοκογλυφικά επίπεδα, γύρω στο 1,10 και δεν αξίζει να ασχοληθούμε.

1978. ΔΕ ΣΤΡΟΝΓΚΕΣΤ - ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

Η ήττα από την Τρουχιγιάνος στέρησε τη δυνατότητα στη Δε Στρόνγκεστ να ψάξει δύο αποτελέσματα κόντρα στη Σάο Πάολο για την πρόκριση στους «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες. Υποχρεωμένοι να κερδίσουν οι Βολιβιανοί, αρκεί και η ισοπαλία στους Βραζιλιάνους, οι οποίοι έχουν 2/2 «Χ» μακριά από την έδρα τους στη διοργάνωση, αμφότερα από ημίχρονο. Με δεδομένη την κρισιμότητα του αγώνα, θεωρούμε πως οι γηπεδούχοι θα πάρουν τα όποια ρίσκα τους στην επανάληψη, ενώ οι «τρικολόρ» θα θελήσουν να πάνε το ματς στο δικό τους τέμπο και δε θα πουν όχι σε ακόμα μία ισοπαλία στο ημίχρονο, επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 2,30 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ