ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης (7/4). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης.

1938. ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ - ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ

Θετικό το 1-1 που απέσπασε η Έστερσουντ στην έδρα της Χάμαρμπι στην επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία, θέλει να μετατρέψει το γήπεδό της σε φρούριο, προκειμένου να καθαρίσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα με την υπόθεση παραμονή. Απογοήτευσε η ΑΪΚ απέναντι στην Σούντσβαλ, το τελικό 1-1 ήταν το περισσότερο που δικαιούταν, με τον κόσμο της να αποδοκιμάζει και το κενό στην επίθεση από τις αποχωρήσεις των δυο περσινών πρώτων της σκόρερ (Γκοϊτόμ και Μπανγκουρά) να είναι ήδη εμφανές. Καλή σκέψη δείχνει η κόντρα, οι τιμές όμως δεν μας αφήνουν και πολλά περιθώρια ενασχόλησης, ο άσος κάτω από το 3,00 δεν έχει αξία.

1941. ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ – ΕΡΕΜΠΡΟ

Με την ισοπαλία έφυγε από την έδρα της Γκέφλε η Χέλσινγκμποργκ, ήταν πολύ καλή για ένα ημίχρονο, πιέστηκε στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο, όταν και φάνηκε να ξεμένει από δυνάμεις. Μέτρια εμφάνιση και ήττα για την Έρεμπρο με 0-2 από τη Τζουργκάρντεν, ήταν κατώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, φάνηκε μόνο στο τελευταίο 20λεπτο, ήταν όμως αργά για να διεκδικήσει κάτι περισσότερο. Ένα κλικ παραπάνω για τη νίκη θα δώσουμε στη Χέλσινγκμποργκ, οριακά αποδεκτό το 2,25 του άσου στον Stoiximan, θα είναι ακόμα καλύτερο πάντως αν επιβεβαιωθεί η απουσία του κομβικού χαφ Μπρόμπεργκ (15 συμ./10 γκολ πέρυσι) που χτύπησε στην πρεμιέρα και δίνεται αμφίβολος για τους φιλοξενούμενους.

1937. ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ – ΧΑΜΑΡΜΠΙ

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Έλφσμποργκ, παρά την ήττα με 1-2 από τη Χάκεν, πλήρωσε στην ουσία το νωθρό της ξεκίνημα, που την έφερε με την πλάτη στον τοίχο μόλις από το 5ο λεπτό, από εκεί και πέρα δημιούργησε σωρεία ευκαιριών, με τον αντίπαλο κίπερ να της στερεί αυτό που άξιζε. Μόνο ως επιτυχία δεν λογίζεται το εντός έδρας 1-1 απέναντι στη νεοφώτιστη Έστερσουντ για τη Χάμαρμπι, υπάρχουν ήδη μουρμούρες για τον προπονητή, ενώ ο κόσμος τα έβαλε και με τη διοίκηση για τις νέες φανέλες της ομάδας, με λίγα λόγια η χρονιά δεν ξεκινάει και με τους καλύτερους οιωνούς. Δίνουμε τον πρώτο λόγο στην Έλφσμποργκ, αλλά δεν ψηνόμαστε ιδιαίτερα να ασχοληθούμε με τον άσο στο 1,65.

1939. ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ – ΓΚΕΦΛΕ

Θετικά τα πρώτα δείγματα της Σούντσβαλ, απέσπασε 1-1 από την ΑΪΚ στη Στοκχόλμη, αποδίδοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο για ένα ημίχρονο, στο δεύτερο μισό παρόλο που πιέστηκε, κράτησε το βαθμό χωρίς να αγχωθεί ιδιαίτερα. Με ισοπαλία ξεκίνησε τις φετινές της υποχρεώσεις και η Γκέφλε, δίκαιο το 1-1 με τη Χέλσινγκμποργκ, μπήκε νωθρά και βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ, με καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο έφτασε στην ισοφάριση. Πιο έτοιμη έδειξε στην πρεμιέρα η Σούντσβαλ, γι αυτό και η νίκη της προσφέρεται σε αποδόσεις καθαρού φαβορί (1,90-1,95), είμαστε πάντως επιφυλακτικοί, έχοντας κατά νου τη δυσκολία να αξιοποιήσει την έδρα της κατά την περσινή σεζόν (4-4-7 εντός).

1940. ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ - ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ

Ελπιδοφόρο το ξεκίνημα της Τζουργκάρντεν, πέρασε άνετα με 2-0 από την έδρα της Έρεμπρο, μπροστά σε 3.000 οπαδούς της, είχε και άλλες ευκαιρίες για επιπλέον τέρματα. Δίκαιη ήττα για τη Φάλκενμπεργκ με 0-2 από τη Γκέτεμποργκ, αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων και με την εικόνα της δικαίωσε τις πρώτες εκτιμήσεις, που τη θέλουν πρώτο φαβορί για υποβιβασμό. Από εκ διαμέτρου αντίθετες εμφανίσεις έρχονται οι δυο ομάδες, ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη οι γηπεδούχοι, δεν θα μπορούσε να πληρώνει πάνω από 1,40 ο άσος.

1947. ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ

Αναμφίβολα η Βιγιαρέαλ λόγω ονόματος και ποιοτικότερου ρόστερ έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, ωστόσο η Σπάρτα με τη μέχρι τώρα πορεία της έχει αποδείξει πως μόνο αμελητέα δύναμη δεν μπορεί να θεωρηθεί. Δυνατοί στο σπίτι τους σε πρωτάθλημα και Ευρώπη οι γηπεδούχοι, παρόλα αυτά η επιθετική ρέντα που έχουν οι φιλοξενούμενοι στα τελευταία παιχνίδια τους μας οδηγεί στα γκολ και το αμφίσκορο το οποίο πληρώνει 2,10 στη Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1946. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΣΕΒΙΛΛΗ

Παρά την εκτός έδρας αδυναμία της (0-10-10 σε όλες τις διοργανώσεις) η Σεβίλλη δεν παύει να θεωρείται ένα από τα φαβορί για να πετύχει κάτι που μοιάζει ακατόρθωτο, να κατακτήσει το Γιουρόπα Λιγκ δηλαδή για τρίτη σερί χρονιά. Η Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές» είναι αξιόπιστη, 5-2-0 είναι το εντός έδρας ρεκόρ της στο Γιουρόπα Λιγκ όπου επιθυμεί φέτος να κάνει την υπέρβαση. Από τα πιο αμφίρροπα ζευγάρια αφού οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους και συν τοις άλλοις ισοβαθμούν και στο πρωτάθλημα στην 6η θέση. Θα πάμε με τους Ανδαλουσιάνους και το ασιατικό διπλό +0,5 που προσφέρεται στο 1,775 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1948. ΜΠΡΑΓΚΑ - ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ

Κάθε προσδοκία έχει ξεπεράσει με την εντυπωσιακή της πορεία στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ η Μπράγκα, η οποία έφτασε ως τα προημιτελικά της διοργάνωσης έχοντας ένα σχετικά άπειρο ρόστερ, ενώ παράλληλα είναι η μόνη πορτογαλική ομάδα που κυνηγάει όλους τους στόχους της. Η Σαχτάρ μπορεί να μην είναι η ομάδα του παρελθόντος, αλλά διαθέτει την ποιότητα και την εμπειρία από τέτοιου είδους παιχνίδια, είναι πολύ επικίνδυνη μακριά από την έδρα της, καθώς διαθέτει ταχύτατους παίκτες για τις αντεπιθέσεις. Το +0,25 ασιατικό διπλό έχει πέσει πια σημαντικά, όμως αξία υπάρχει ακόμα και στο 0:0 ασιατικό διπλό, σε απόδοση 2,05 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1949. ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ο Τόμας Τούχελ διαδέχτηκε στην τεχνική ηγεσία της Ντόρτμουντ το Γιούργκεν Κλοπ και λίγοι ήταν αυτοί που πίστευαν πως η ομάδα θα αποδίδει τόσο όμορφο και ελκυστικό ποδόσφαιρο σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι Βεστφαλοί βρίσκονται μέσα σε όλους τους στόχους τους και το Γιουρόπα Λιγκ είναι ίσως ο μεγαλύτερος για φέτος, μιας και αποτελεί μεγάλο δέλεαρ η επιστροφή στα ευρωπαϊκά τρόπαια. Η Λίβερπουλ δεν πείθει κανέναν με τη φετινή της εικόνα, αλλά στο Γιουρόπα Λιγκ «μιλάει» η φανέλα της και χάρης σε αυτή βρίσκεται στα προημιτελικά. Στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» δύσκολα θα καταφέρει κάτι καλό, αφού η Μπορούσια είναι πανίσχυρη μπροστά στο κοινό της, όπου κερδίζει ακόμα κι αν δεν παίζει καλά, όπως απέδειξε και το Σάββατο. Τα βλέμματα όλης της Ευρώπης θα είναι στραμμένα στην επιστροφή του αρχιτέκτονα των επιτυχιών της Ντόρτμουντ, Γιούργκεν Κλοπ, για πρώτη φορά ως αντίπαλος, με τον κόσμο των Βεστφαλών να ετοιμάζει αποθεωτική υποδοχή στο Γερμανό τεχνικό. Παρόλα αυτά, αγωνιστικά δε θα επηρεαστούν οι «κιτρινόμαυροι» και αναμένεται να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης, με το συνδυασμό άσου και under 3,5 να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 2,25 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1952. ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ – ΜΠΟΛΙΒΑΡ

Τέταρτη αγωνιστική για τον τρίτο όμιλο, με τη γηπεδούχο Μπόκα να βρίσκεται –προς το παρόν- εκτός των θέσεων που οδηγούν στην επόμενη φάση, αφού σε τρία ματς έχει μόνο ισοπαλίες. Πρέπει να κερδίσει τη Μπολιβάρ ώστε να πάρει το προβάδισμα για την πρόκριση. Στον αγώνα των δύο ομάδων την προηγούμενη αγωνιστική η Μπόκα ισοφάρισε με φάουλ, δίκαιο το αποτέλεσμα (1-1). Η Μπολιβάρ εκτός έδρας χάνει από τη μεγάλη της δύναμη, πιστεύουμε η Μπόκα θα κερδίσει εύκολα, στα τάρταρα ο άσος.

1951. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ – ΝΑΣΙΟΝΑΛ

Πέμπτη αγωνιστική για τον δεύτερο όμιλο, με τη γηπεδούχο Ατλέτικο Ρίβερ Πλέιτ να έχει πολύ λίγες ελπίδες, χρειάζεται μόνο νίκες στις τελευταία δύο αγωνιστικές. Φυσικά μας φαίνεται πολύ δύσκολο να τις πετύχει. Η Νασιονάλ βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου μετά τις δύο νίκες με την Παλμέιρας και θέλει να προκριθεί με νίκη επί της Ρίβερ. Βέβαια και η ισοπαλία της κάνει. Το 1,60 του διπλού δεν έχει αξία.

1957. ΜΕΛΓΚΑΡ - ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ

Πέμπτη αγωνιστική για τον πέμπτο όμιλο, η Μέλγκαρ ως η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου είναι και μαθηματικά αποκλεισμένη πλέον. Βέβαια θέλει να πάρει έναν πόντο στα τελευταία δύο ματς, αφού ακόμα δεν έχει κανέναν. Χρειάζεται νίκη η Κόλο Κόλο αφού βρίσκεται πίσω στη μάχη της δεύτερης θέσης, τη τελευταία αγωνιστική φιλοξενεί την Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε σε ένα πολύ κρίσιμο ματς. Αν το ματς είναι στο Χ στο 70’ ίσως έχουμε καλο late goal, χαμηλό το διπλό του 1,75 δεν έχει αξία στην κατάσταση που είναι η Κόλο Κόλο.

1958. ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ

Τέταρτη αγωνιστική για τον τρίτο όμιλο, πρώτη η Ρασίνγκ και φαίνεται ότι πολύ δύσκολα θα χάσει την πρόκριση, παραμένει δίχως ήττα (1-2-0) και θέλει να υποδεχτεί την επόμενη αγωνιστική την Μπόκα και να βρίσκεται στην πρώτη θέση. Γι’ αυτό πρέπει να κερδίσει την αδύναμη και ουραγό του ομίλου Ντεπορτίβο Κάλι. Ο άσος στο 1,36, λογικά τόσο χαμηλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ