ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο (31/3) Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο

----. ΟΥΝ. ΚΡΑΪΟΒΑ – ΜΠΟΤΟΣΑΝΙ

Ασφαλής για την ώρα η Κραϊόβα, έχει κάνει το 2/2 στην έδρα της στα πλέι-άουτ (3-0 τη Βολουντάρι, 1-0 την Τιμισοάρα), αν κερδίσει και τώρα θα πραγματοποιήσει σημαντικό βήμα για να ξεμπλέξει πρόωρα με την υπόθεση παραμονή. Η Μποτοσάνι μετράει 1-1-4 μετά τη χειμερινή διακοπή, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της μάλιστα ηττήθηκε καθαρά από την Κονκόρντια με 0-3 μπροστά στο κοινό της, ενώ η φετινή παρουσία της μακριά από το σπίτι της είναι αποκαρδιωτική (1-4-9 εκτός). Σταθερή σε όλη τη διάρκεια της σεζόν η Κραϊόβα, ξέρει να αξιοποιεί την έδρα της (5-3-2 στα τελευταία 10), είναι δικαίως το φαβορί του αγώνα, στο 1,875 ο ασιατικός άσος -0,25 στην Bet365.

631. ΤΑΡΓΚΟ ΜΟΥΡΕΣ - ΒΙΤ. ΚΟΝΣΤΑΝΤΑ

Σε κακή αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται οι δύο ομάδες. Η Τάργκου είναι στην τελευταία θέση των πλέι-οφ και πρόσφατα έμαθε πως δε θα μπορέσει να δώσει το παρών σε διοργάνωση της ΟΥΕΦΑ τη νέα σεζόν λόγω οικονομικών προβλημάτων, με το υπόλοιπο του πρωταθλήματος να αποκτά τυπικό χαρακτήρα. Από την άλλη, η ομάδα του Χάτζι διατηρεί ζωντανό το ευρωπαϊκό όνειρο, αλλά θα πρέπει να περάσει νικηφόρα από το «Τρανς Σιλ» για να ελπίζει βάσιμα σε είσοδο στην τετράδα. Σε απόδοση 2,025 το 0:0 ασιατικό διπλό, αποτελεί επιλογή στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2775. ΛΟΣ ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ

Από εντός έδρας νίκη επί της Σάντα Φε στο ντέρμπι της Μπογκοτά έρχεται η Μιγιονάριος, είναι εξαιρετικά αποτελεσματική ως τώρα μπροστά στο κοινό της (4-1-0 εντός). Η Νασιονάλ τρέχει αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών (3-1-0) και επέστρεψε στα τρίποντα με το 2-1 επί της Ντεπορτίβο Κάλι, με δυο παιχνίδια λιγότερα βρίσκεται μόλις στο -3 από την κορυφή της βαθμολογίας. Ποιοτικότερο σύνολο διαθέτουν οι φιλοξενούμενοι, η δύναμη της έδρας όμως εξισορροπεί κάπως τα πράγματα για τους γηπεδούχους, αμφίρροπο το ματς κατά τη γνώμη μας, γι αυτό και δεν θα μπλέξουμε.

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

3373. ΚΟΥΜΠΑΝ – ΜΑΛΑΓΑ

Εκτός από τη νίκη η Κούμπαν εξασφάλισε και το πλεονέκτημα σε ενδεχόμενη ισοβαθμία με τον Ερυθρό Αστέρα αφού κέρδισε τους Σέρβους με 86-62 καλύπτοντας την ήττα στο Βελιγράδι με 14 πόντους διαφορά. Πλέον στα δύο τελευταία ματς αναμένεται να κάνει τα καθήκον της προκειμένου να σιγουρέψει την 2η θέση που θα της δώσει το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά. Η Μάλαγα άλλωστε ήταν προκλητικά αδιάφορη και στην Τουρκία με την Εφές από την οποία διασύρθηκε με 87-67. Το μόνο που ενδιαφέρει τους Ανδαλουσιάνους είναι το πλασάρισμα τους στην 8αδα και η συμμετοχή τους στα πλέι-οφ. Έρχονται από νίκη-χρυσάφι με τη Μπιλμπάο (82-77) την Κυριακή που τους ανέβασε στην 7η θέση της κατάταξης. Οι Ρώσοι έχουν όλα τα φόντα να καλύψουν το -12,5 χάντικαπ, καλή σκέψη και το under 68,5 πόντων της Μάλαγα (1,95 / Stoiximan) που έχει τη χειρότερη επίθεση στο τουρνουά με 70 πόντους μ.ο. Συγκεκριμένα στα εννέα τελευταία εκτός έδρας στην Ευρωλίγκα σημείωσε 66,7 πόντους μ.ο. Η Κούμπαν μην ξεχνάμε πως διαθέτει την πιο αποτελεσματική άμυνα με 68,8 πόντους μ.ο. που γίνονται 63,7 μ.ο. όταν αγωνίζεται στο γήπεδο της.

3375. ΧΙΜΚΙ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μάχη μέχρις εσχάτως αναμένεται να δώσουν Χίμκι και Ολυμπιακός με τον νικητή να διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες πρόκρισης στο «Top-8» και τον ηττημένο να φτάνει ένα βήμα πιο κοντά στον αποκλεισμό. Αναμφίβολα οι Ρώσοι έχουν αφήσει θετικές εντυπώσεις με τη μέχρι τώρα πορεία τους κι ενδεχόμενη πρόκρισή σίγουρα δε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί άδικη, όμως από την άλλη οι «ερυθρόλευκοι» πήραν μπρος βγάζοντας προς τα έξω το χαρακτήρα πρωταθλητή που έχτισαν τα τελευταία χρόνια. Άκρως αμφίρροπη αναμέτρηση, σίγουρα οι γηπεδούχοι δεν πρόκειται να αποτελέσουν εύκολη λεία όμως θα εμπιστευτούμε το βάρος της φανέλας του Ολυμπιακού με την αξία να βρίσκεται ξεκάθαρα στο διπλό το οποίο πληρώνει 2,30 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

3376. ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ

Με νίκη ο Ερυθρός Αστέρας εξασφαλίζει σίγουρα την παρουσία του στα προημιτελικά της Ευρωλίγκα, κάτι που θα γίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του. Μεγάλη υπέρβαση θεωρείται η κατάληψη μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων αφού μόνο με απίθανο σενάριο μπορεί να ξεπεράσει την Κούμπαν από την οποία υστερεί και στο ενδεχόμενο ισοβαθμίας. Στήριγμα του στην εξαιρετική μέχρι στιγμής πορεία που πραγματοποιεί στη διοργάνωση είναι ο κόσμος του. Στο Βελιγράδι έχει ρεκόρ 9-2 με τη Φενέρμπαχτσε να είναι η μοναδική ομάδα που έχει φύγει αλώβητη από την «Kombank Arena». Η Νταρουσάφακα είναι αδιάφορη, την περασμένη εβδομάδα πάντως ηττήθηκε λόγω δικών της σφαλμάτων στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα. Εκτός έδρας χάνει τη δύναμη της, στα επτά τελευταία ταξίδια της κέρδισε μόνο την Τσεντέβιτα (1-6). Εφικτό μοιάζει το -8,5 χάντικαπ αφού οι Σέρβοι αφηνιάζουν μπροστά στο κοινό τους.

3377. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ

Χαρακτήρα τελικού αποκτάει και για τις δύο ομάδες η συγκεκριμένη αναμέτρηση αφού ισοβαθμούν (μαζί με Ρεάλ, Ολυμπιακό και Χίμκι) στους 18 βαθμούς. Η Μπαρτσελόνα έχει θεωρητικά το πιο εύκολο και βατό πρόγραμμα από όλες τις υποψήφιες και παρά την ήττα από την Λαμποράλ συνεχίζει να κρατάει την τύχη στα χέρια της. Αν κάνει μάλιστα το 2/2 με Μπάμπεργκ (εντός) και Ζαλγκίρις (εκτός), πράγμα πολύ πιθανό, θα προκριθεί σίγουρα στην επόμενη φάση αφού υπερτερεί σε όλες τις ισοβαθμίες με Ρεάλ, Ολυμπιακό και Κίμκι. Νοκ άουτ ο Ribas, ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Navarro. Η Μπάμπεργκ και εδώ που έφτασε σίγουρα είναι μεγάλη επιτυχία. Ξεπέρασε τον εαυτό της με τον θρίαμβο επί της ΤΣΣΚΑ (91-83), ένα αποτέλεσμα που σίγουρα έβαλε ακόμα μεγαλύτερη φωτιά στον όμιλο. Έχει όμως το πιο δύσβατο πρόγραμμα αφού μετά τη Μπαρτσελόνα παίζει στη Γερμανία με την Κούτσα Λαμποράλ. Μετράει 5/6 ήττες εκτός έδρας στο «Top 16», οι 3/4 πιο πρόσφατες έγιναν με μεγάλη διαφορα πόντων (-17 από Κίμκι, -21 από ΤΣΣΚΑ, -26 από Λαμποράλ). Σωστό φαβορί οι «μπλαουγκράνα» αλλά δεν είμαστε καθόλου σίγουροι πως θα νικήσουν με πάνω από 9 πόντους. Ίσως προτιμότερη επιλογή είναι το over 80,5 πόντων τους στο 1,95 του Stoiximan. Στα 6/8 τελευταία ματς στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» ξεπέρασαν το συγκεκριμένο φράγμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ