ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης (24/3) Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης (24/3).

2105. ΤΣΕΧΙΑ U19 - ΡΟΥΜΑΝΙΑ U19

Η δουλειά που γίνεται στις μικρές ομάδες της Τσεχίας έπιασε τόπο στα προκριματικά και προκρίθηκε στην Elite με τρεις εύκολες νίκες με καλές εμφανίσεις. H Ρουμανία κέρδισε με ευκολία τις δύο πολύ αδύναμες ομάδες του ομίλου (Ανδόρα και Νήσους Φερόες) και προκρίθηκε, αλλά έχασε από τη σχετικά δυνατή Ελβετία. Το 1,90 του άσου είναι δίκαιο και περιμένουμε οι Τσέχοι να δείξουν ότι είναι η καλύτερη ομάδα από τις δύο του ζευγαριού.

2110. ΙΣΠΑΝΙΑ U19 - ΕΛΛΑΔΑ U19

Οι Ισπανοί είναι με διαφορά η ανώτερη ομάδα ολόκληρου του θεσμού, κάτοχοι του κυπέλλου και περιμένουμε εύκολα να περάσουν από τον όμιλο. Η εθνική μας θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό, αλλά οι πιθανότητες της είναι ελάχιστες. Δικαιολογημένα στο 1,22 ο άσος.

2122. ΠΓΔΜ U21 - ΙΣΛΑΝΔΙΑ U21

Στο κόλπο της πρόκρισης βρίσκονται αμφότερες, στην τρίτη θέση με απολογισμό 2-1-1 η ΠΓΔΜ, στην κορυφή του ομίλου οι αήττητοι Ισλανδοί (3-2-0), στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι μάλιστα επικράτησαν άνετα με 3-0. Πιο πλήρη ομάδα διαθέτουν οι φιλοξενούμενοι, θα ήμασταν ζεστοί για κάποιο μπετ στο Χ2, αλλά τα σετ είναι καλά ζυγισμένα και δεν μας αφήνουν ιδιαίτερα περιθώρια ενασχόλησης.

----. ΜΑΛΤΑ – ΜΟΛΔΑΒΙΑ

Φιλική αναμέτρηση, με τις δυο ομάδες να προετοιμάζονται για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Δεν κατάφερε κάτι ιδιαίτερο στον όμιλο για τα προκριματικά τουEuroη Μάλτα (0-2-8 συνολικά), έδειξε αξιόμαχο πρόσωπο, αλλά παραδοσιακά στερείται ποιότητας, με αποτέλεσμα να βρεθεί στην τελευταία θέση του ομίλου της. Κάκιστη πορεία πραγματοποίησε και η Μολδαβία, με απολογισμό 0-2-8 κατέλαβε και εκείνη την τελευταία θέση στο γκρουπ της, την προσπέρασε μάλιστα ακόμα και το Λιχτενστάιν. Έχει συμπληρώσει πέντε σερί ήττες και 17 ματς χωρίς νίκη (0-5-12) σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια, με την ομοσπονδία να δίνει το τιμόνι της ομάδας στον Ιγκόρ Ντομπροβόλσκι, που θα πραγματοποιήσει τώρα το ντεμπούτο του. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχοληθούμε με την αναμέτρηση αυτή, προχωράμε παρακάτω.

2125. ΓΑΛΛΙΑ U19 - ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ U19

Αρκετά μεγάλη η ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων, οι Γάλλοι έχουν καλή ομάδα με παίκτες που παίρνουν χρόνο συμμετοχής σε καλές ομάδες και έχουν εμπειρίες, λογικά θα κάνουν ακόμα μία καλή παρουσία με καλές εμφανίσεις. Το Μαυροβούνιο εκτός του ότι είναι αδύναμο δεν θα έχει τις υπηρεσίες έξι σημαντικών παικτών που δεν ταξίδεψαν για το Elite Round. Κάτι παραπάνω από δίκαιο τι 1,30, αλλά σε παιχνίδια ομάδων U19 δεν θα παίζαμε ποτέ τέτοια απόδοση.

2126. ΣΕΡΒΙΑ U19 - ΔΑΝΙΑ U19

Η Σερβία έχει το πλεονέκτημα ότι οι αγώνες θα γίνουν στην χώρα της, στην προκριματική φάση έδειξε ότι βρίσκεται ένα σκαλί κάτω από τις καλές ομάδες του θεσμού (Τσεχία π.χ. που έχασε με 2-4) και αρκετά πιο ψηλά από τις παραδοσιακά κακές και αδύναμες ομάδες (Αρμενία, Εσθονία π.χ. που διέλυσε στα προκριματικά). Ο κόουτς στηρίζεται στη δύναμη της έδρας, βέβαια ότι βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τη Γαλλία κάνει δύσκολη την πρόκριση. Η Δανία είναι στο ίδιο επίπεδο με τους Σέρβους, αναγνωρίζει ότι η Γαλλία είναι το μεγάλο φαβορί του ομίλου, όμως έχει αισιοδοξία ότι θα παλέψει. Σημαντικό το πρώτο ματς με τους Σέρβους, αφού όποια ομάδα το κερδίσει θα έχει πλεονέκτημα απέναντι στην άλλη για να κυνηγήσει τους Γάλλους. Φαβορί του 1,90 η Σερβία εξαιτίας της έδρας της, θα μείνουμε αμέτοχοι.

2138. ΣΛΟΒΕΝΙΑ U19 - ΡΩΣΙΑ U19

Η Σλοβενία έκανε καλές εμφανίσεις και εντυπωσίασε στην προηγούμενη φάση και δίκαια βρίσκεται στο Elite Round. Δεμένη ομάδα, παίκτες που γνωρίζονται καλά και έχουν εμπειρίες και από το εξωτερικό κάποιοι. Χωρίς νίκη και χωρίς ήττα στην προκριματική φάση η Ρωσία, προκρίθηκε με τρεις ισοπαλίες δύσκολα. Έχει αρκετό ταλέντο ως ομάδα, αλλά αυτό δεν φαίνεται ιδιαίτερα στον αγωνιστικό χώρο. Φαβορί οι Ρώσοι, λανθασμένα για εμάς.

2150. ΠΟΛΩΝΙΑ U19 - ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ U19

Καλή ομάδα η Πολωνία, πήρε την πρωτιά στην προηγούμενη φάση και έχει ψυχολογία και για τη φάση της Elite. Ο προπονητής της δηλώνει ότι η ομάδα του είναι έτοιμη για την πρόκριση. Η Βόρειος Ιρλανδία είναι αρκετά αδύναμη ομάδα γι’ αυτό το επίπεδο και βρίσκεται εδώ κυρίως λόγω της τύχης που είχε. Το 1,90 της Πολωνίας έχει αξία και είναι στις σκέψεις μας, όμως η έλλειψη εμπειρίας της μας κάνει να περιμένουμε την έναρξη.

2158. ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ U19 - ΣΟΥΗΔΙΑ U19

Με περίσσια ευκολία έφτασε εδώ η Πορτογαλία με τρείς εύκολες νίκες και δείχνει σε καλή κατάσταση. Επίσης καλή ομάδα η Σουηδία, με παίκτες με αρκετές εμπειρίες κάτι που είναι αρκετά σημαντικό γι’ αυτό το επίπεδο. Περιμέναμε λίγο πιο ισορροπημένο σετ, αφού η διαφορά των ομάδων δεν είναι για 1,40 στον άσο, αλλά για 1,60-1,70.

2157. ΑΓΓΛΙΑ U19 - ΓΕΩΡΓΙΑ U19

Aκόμα ένα ζευγάρι με μεγάλη ποιοτική διαφορά, η Αγγλία -όπως συνηθώς- διαθέτει αρκετά καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες για την ηλικία τους και περιμένουμε καλές εμφανίσεις και μάχη για την πρώτη θέση με την Ισπανία. Η ομάδα της Γεωργία είναι έκπληξη που βρίσκεται ακόμα και σε αυτή τη φάση και θεωρείται ο πιο εύκολος αντίπαλος για την πρεμιέρα των Άγγλων. Ο άσος ακουμπά το 1,30 οριακά και περιμένουμε να επιβεβαιωθεί πολύ εύκολα.

----. ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑU21 – ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝU21

Η Πορτογαλία, που μετράει 5-0-0 ως τώρα στον όμιλο με τέρματα 19-1, υποδέχεται το Λιχτενστάιν του 0-0-6 με τέρματα 0-21, η έκταση της νίκης των γηπεδούχων θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από τις διαθέσεις τους.

2163. ΡΩΣΙΑ U21 - ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ U21

Κάκιστη η ως τώρα πορεία της Ρωσίας (1-0-3), μόνο μαθηματικές οι ελπίδες της πια για να προλάβει τη δεύτερη θέση, θα πορευτεί στο εξής με νέο τεχνικό, τον Νικολάι Πισάρεφ. Ούτε το Αζερμπαϊτζάν διατηρεί ουσιαστικές ελπίδες πρόκρισης (2-0-5), έκανε πάντως τη ζημιά στην προσεχή της αντίπαλο με τη νίκη που πέτυχε το Νοέμβριο (3-0). Υποθέτουμε ότι οι Ρώσοι θα προσπαθήσουν να εξαντλήσουν τις όποιες ελπίδες τους και θα επιδιώξουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα με τον καινούργιο προπονητή, αλλά το 1,20 του άσου είναι ξεκάθαρα προς αποφυγή.

2164. ΕΣΘΟΝΙΑ – ΝΟΡΒΗΓΙΑ

Δοκιμές θα κάνουν και οι δύο προπονητές αφού Εσθονία και Νορβηγία δεν θα συμμετέχουν στοEUROτης Γαλλίας. Κυρίως η Νορβηγία δηλαδή που έδειξε ικανή με την πορεία της στον όμιλο αλλά στα κρίσιμα μπαράζ με την Ουγγαρία δεν ήταν αντάξια των προσδοκιών. Περιμένουμε ματς με χαμηλό τέμπο και σκορ, κάτι που συνηθίζεται να βλέπουμε στους αγώνες της Εσθονίας (9/10NG&under2,5 στον όμιλο). Ο συνδυασμόςNG&under3,5 στο 1,73 του Stoiximan δείχνει ως η επικρατέστερη επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2172. ΑΥΣΤΡΙΑ U19 - ΣΛΟΒΑΚΙΑ U19

Έχει σχετικά καλή ομάδα η Αυστρία, όμως δεν φοβίζει, θα παλέψει για την πρόκριση όμως δεν είναι το πρώτο φαβορί. 2-1-0 στην προηγούμενη φάση και δίκαια προκρίθηκε, σε κάποια ματς παρουσίασε καλό ποδόσφαιρο. Η Σλοβακία κέρδισε τη Βόρειο Ιρλανδία και προκρίθηκε, η τύχη την βοήθησε, είναι ένα σκαλί κάτω από τις υπόλοιπες ομάδες. Ο άσος στο 1,80 θεωρείται δίκαιος.

2173. ΑΛΒΑΝΙΑ U21 - ΕΛΛΑΔΑ U21

Κρίσιμο ματς για τις δυο ομάδες που κυνηγούν τη δεύτερη θέση. Η Αλβανία με απολογισμό 2-2-2 καταλαμβάνει για την ώρα την -υπό προϋποθέσεις- προνομιούχο θέση, στο -2 βρίσκεται η Ελλάδα, έχοντας όμως και δυο παιχνίδια λιγότερα (2-0-2). Ποιοτικότερο σύνολο διαθέτει η Ελλάδα, αλλά και η Αλβανία δεν δείχνει αμελητέα ποσότητα (έχει χάσει μόνο από την ασυναγώνιστη Πορτογαλία ως τώρα) ενώ έχει τον παράγοντα έδρα στα υπέρ της, για τριπλή μας φαίνεται όπως άλλωστε υποδηλώνουν και τα ισορροπημένα σετ που κυκλοφορούν.

2174. ΙΣΠΑΝΙΑ U21 - ΚΡΟΑΤΙΑ U21

Ματς με φόντο την πρώτη θέση του γκρουπ, στο +1 βρίσκονται για την ώρα οι Ισπανοί. Μετρούν 4-1-0 ως τώρα, νίκησαν μάλιστα την Κροατία στην έδρα της με 3-2 στο τελευταίο παιχνίδι τους το Νοέμβριο. Η Κροάτες έχουν απολογισμό 4-0-1, χάνοντας μέχρι στιγμής μόνο από την Ισπανία, θα προσπαθήσουν να πάρουν το αίμα τους πίσω προκειμένου να ξαναπεράσουν στην κορυφή. Ποιοτικότερο σύνολο διαθέτουν οι Ισπανοί, το 1,20 του άσου όμως παραείναι χαμηλό για τα δεδομένα του αγώνα, μπορούμε να κοιτάξουμε προς τα πολλά τέρματα, έχοντας κατά νου το πώς προσέγγισαν αμφότερες το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι.

2181. ΤΣΕΜΝΙΤΣΕΡ – ΚΟΤΜΠΟΥΣ

Η Τσέμνιτσερ (6-5-4 εντός) κέρδισε με 2-0 την Έρφουρτ μετά από δέκα σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα, έπαιξε καλά και δίκαια κέρδισε. Παραμένει πολύ κοντά στην επικίνδυνη ζώνη και θα πρέπει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις για να ξεφύγει από τη μάχη της σωτηρίας. Η Κότμπους (4-8-3 εκτός) έμεινε στο 0-0 με τη Βέχεν και συμπλήρωσε τέσσερα ματς χωρίς ήττα. Για την ισοπαλία και το μηδέν στην άμυνα κατέβηκε και το πέτυχε. Δύσκολο ματς, το under 2,5 στο 1,50 είναι χαμηλά, απολύτως λογικό και διαβασμένο από τους μπουκ.

2201. ΕΛΛΑΔΑ – ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ

Η φράση «χειρότερα δε γίνεται» έχει γραφτεί και ειπωθεί άπειρες φορές για την εθνική μας ομάδα, όμως κάθε φορά μας αποδεικνύει το αντίθετο. Πλέον, με το Σκίμπε στο τιμόνι, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα καλείται να επαναφέρει το στυλ ποδοσφαίρου που ανέβασε επίπεδα την Ελλάδα, με την άμυνα να αποτελεί το κύριο μέλημα του Γερμανού τεχνικού. Απογοήτευσε και το Μαυροβούνιο στον όμιλο, κερδίζοντας μόνο τις αδύναμες Μολδαβία (δις) και Λιχτενστάιν, έμεινε από νωρίς εκτός μάχης για ένα εισιτήριο για το ερχόμενοEUROκαι φυσικά άλλαξε προπονητή, με τον Τουμπάκοβιτς να αναλαμβάνει τα ηνία της εθνικής. Με 7/10under2,5 ολοκλήρωσαν τον όμιλο οι δύο ομάδες, οι οποίες ποτέ δε φημίζονταν για το επιθετικό τους στυλ. Σημαντικό φιλικό τεστ για Ελλάδα και Μαυροβούνιο, θα αποτελέσει την έναρξη της προετοιμασίας τους ενόψει των προκριματικών του Μουντιάλ και τοunder2 έχει τον πρώτο λόγο στο 1,95 τηςBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2187. ΙΡΛΑΝΔΙΑ U21 - ΙΤΑΛΙΑ U21

Στο κόλπο της πρόκρισης βρίσκονται αμφότερες, στην τέταρτη θέση η Ιρλανδία (3-0-2), με νίκη πιάνει τη Σλοβενία στη δεύτερη, στην κορυφή του ομίλου η Ιταλία (4-1-0), δείχνει ικανή να πάρει το απευθείας εισιτήριο για την επόμενη φάση, με την άμυνα της να είναι το μεγάλο της όπλο (8-1 τα τέρματα της ως τώρα). Σωστό φαβορί του 2,20 οι Ιταλοί, δεν έχουμε πάντως να διάθεση να μπλέξουμε, αφού και με την ισοπαλία θα είναι ευχαριστημένοι, το πρόγραμμα τους στη συνέχεια είναι πολύ εύκολο.

2186. ΟΥΓΓΑΡΙΑ U21 - ΙΣΡΑΗΛ U21

Ισόβαθμες οι δυο ομάδες, διατηρούν ελπίδες για τη δεύτερη θέση. Η Ουγγαρία μετράει 2-1-2 ως τώρα, μονόδρομος η νίκη απέναντι στο Ισραήλ (2-1-1) από τη στιγμή που έχει ένα ματς λιγότερο από την προσεχή της αντίπαλο. Οι φιλοξενούμενοι έχουν αρκετά καλή παρουσία ως τώρα στο γκρουπ, η μοναδική τους ήττα ήρθε από την Πορτογαλία. Δύσκολο για πρόβλεψη ματς, ένα κλικ παραπάνω θα δώσουμε στο Χ2 παρά στον άσο, μιας και οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν με ανανεωμένο ρόστερ, αφού πολλοί από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας προωθήθηκαν τον τελευταίο καιρό στη «μεγάλη» εθνική.

2198. ΟΛΛΑΝΔΙΑ U19 - ΟΥΚΡΑΝΙΑ U19

Η Ολλανδία με 2-1-0 προκρίθηκε εύκολα, η ισοπαλία ήταν με τη δυνατή Γαλλία, ενώ διέλυσε Γιβραλτάρ και κέρδισε εύκολα το Λιχτενστάιν. Έχει καλή ομάδα όπως πάντα και στόχος της δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος από την πρόκριση. Η Ουκρανία παίζει μόνιμα επιθετικά και μέχρι τώρα αυτό την έχει βοηθήσει, αλλά δεν περιμένουμε να ισχύσει αυτό και στην συγκεκριμένη φάση. Το over 2,5 στο 1,70 είναι διαβασμένο και οριακά αποδεκτό.

2209. ΤΟΥΡΚΙΑ – ΣΟΥΗΔΙΑ

Τόσο η Τουρκία όσο και η Σουηδία τερμάτισαν στην 3η θέση των ομίλων τους στα προκριματικά αλλά αμφότερες θα τις δούμε στα τελικά τουEUROστα γήπεδα της Γαλλίας τον Ιούνιο. Η μεν Τουρκία προκρίθηκε σαν καλύτερη 3η ενώ η Σουηδία χρειάστηκε να ξεπεράσει στα μπαράζ το εμπόδιο της Δανίας. Φυσικά τίποτα από όλα αυτά δε θα είχαν γίνει αν δεν υπήρχε στις τάξεις της ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της χώρας, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο 1ος σκόρερ της στα προκριματικά (11 γκολ σε 10 αγώνες) δεν θα δώσει το παρών στην Αντάλια προκειμένου να γεμίσει τις μπαταρίες του. Στο 1,90 βρίσκουμε τον άσο στον Stoiximan για την Τουρκία που η παρουσία του Φατίχ Τερίμ στον πάγκο της δεν αφήνει υπόνοιες χαλαρότητας. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2202. ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΚΥΠΡΟΣ

Με όπλο την εξαιρετική ανασταλτική της λειτουργία (τέταρτη καλύτερη όλων των ομίλων), η Ουκρανία κατάφερε μέσω των μπαράζ να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα γήπεδα της Γαλλίας και θα δώσει το παρών για δεύτερη διαδοχική φορά σε τελικά ενόςEURO. Η Κύπρος ήταν εξαιρετική στα προκριματικά, αλλά της στοίχισε ο μετριότατος εντός έδρας απολογισμός της, αφού έμεινε μόλις τέσσερις βαθμούς πίσω από την τρίτη Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Με νέο τεχνικό το Χριστάκη Χριστοφόρου ξεκινάει την προετοιμασία της για τα προκριματικά του ερχόμενου Μουντιάλ, όπου θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει μία πορεία αντίστοιχη της φετινής. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, η ομάδα του Φομένκο εντυπωσίασε με την άμυνά της στα προκριματικά και θα δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα στο ματς απ’ ότι η Κύπρος, καθώς προετοιμάζεται σιγά-σιγά για το μεγάλο καλοκαιρινό ραντεβού. Μπορεί να κατακτήσει ακόμα μία νίκη με μηδέν παθητικό η Ουκρανία, επιλογή που βρίσκεται σε απόδοση 1,90 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2200. ΔΑΝΙΑ – ΙΣΛΑΝΔΙΑ

Η μεν Ισλανδία εντυπωσίασε με τα κατορθώματα της αφού προκρίθηκε σαν 2η σε όμιλο με Τσεχία, Τουρκία και Ολλανδία έχοντας την καλύτερη άμυνα και τη 2η καλύτερη επίθεση. Η δε Δανία απέτυχε στα μπαράζ με τη Σουηδία και έτσι θα παρακολουθήσει από το σπίτι της τοEUROτης Γαλλίας. Σε αυτό το φιλικό μάλιστα θα κάνει ντεμπούτο ο Νορβηγός Χαρέιντε αφού ο Όλσεν αποτέλεσε παρελθόν μετά από 15 χρόνια. Οι αποδόσεις της κόντρας των γηπεδούχων προκαλούν, στο 1,85 προσφέρεται στην Bet365το ασιατικό διπλό +0,75. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

----. ΓΕΡΜΑΝΙΑU21 – Ν. ΦΕΡΟΕΣU21

Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης των Γερμανών (5-0-0, 20-3 τέρματα) απέναντι στα Νησιά Φερόες (0-0-4, 0-12 τέρματα) θα είναι τεράστια έκπληξη, η έκταση του σκορ θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από τις διαθέσεις των «Πάντσερ».

2207. ΤΣΕΧΙΑ – ΣΚΩΤΙΑ

Με χαρακτηριστική άνεση κατέκτησε την κορυφή του πρώτου ομίλου η Τσεχία, αφήνοντας πίσω της Ισλανδία, Τουρκία και Ολλανδία. Εντυπωσιακό το γεγονός πως σκόραρε στις 9/10 αγωνιστικές, όπως και το ότι η εστία της παραβιάστηκε σε όλα τα ματς των προκριματικών, έχοντας τη χειρότερη άμυνα από τις 24 ομάδες που θα βρεθούν στα γήπεδα της Γαλλίας. Μπορεί να μην μπήκε ούτε στα μπαράζ η Σκωτία, ωστόσο έχοντας να αντιμετωπίσει ομάδες όπως οι Γερμανία, Πολωνία και Ιρλανδία, μάλλον θα πρέπει να είναι ευχαριστημένη από το ότι πάλεψε ως το τέλος. Σκόραρε με άνεση, διαθέτοντας την έκτη καλύτερη επίθεση όλων των ομίλων, βρίσκοντας δίχτυα στα 9/10 ματς. Με τα δεδομένα αυτά, το αμφίσκορο μοιάζει ως η μόνη λύση στο ματς, επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 2,00 στον Stoiximan, ο οποίος επανέφερε τις καταθέσεις μεpaysafecard! Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2210. ΟΥΑΛΙΑ - ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Δύο από τις εκπλήξεις των προκριματικών κοντράρονται σε φιλικό προετοιμασίας ενόψει τουEURO2016. Η Ουαλία εντυπωσίασε στον όμιλο, αφήνοντας πίσω της ομάδες όπως η Βοσνία-Ερζεγοβίνη και το Ισραήλ και επιστρέφει σε μεγάλη διοργάνωση μετά από 58 χρόνια απουσίας. Λιγότερο καιρό έλειψε η Βόρειος Ιρλανδία (30 χρόνια), η οποία τερμάτισε πρώτη στο γκρουπ της, έχοντας την καλύτερη επίθεση του ομίλου με 16 γκολ ενεργητικό. Παρότι θα λείψουν οι Μπέιλ και Ράμσεϊ από τους γηπεδούχους, θεωρούμε πως μπορεί να επιβεβαιωθεί το αμφίσκορο, με την ψυχολογία των δύο ομάδων να βρίσκεται στα ύψη. Σε απόδοση 2,05 βρίσκουμε τοGGστον Stoiximan, ο οποίος επανέφερε τις καταθέσεις μεpaysafecard! Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2208. ΙΤΑΛΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ

Οι δύο φιναλίστ τουEURO2012 κοντράρονται σε φιλικό επίπεδο ενόψει τουEURO2016. Η Ιταλία με τον Αντόνιο Κόντε στο τιμόνι δεν έσκισε με την απόδοση της στα προκριματικά, αλλά παίζοντας ως γνήσια «σκουάντρα ατζούρα» έπαιρνε το αποτέλεσμα που ήθελε, με την άμυνα της πάντως να προβληματίζει τον ομοσπονδιακό τεχνικό. Πολλά τα σενάρια για το μέλλον του στον πάγκο της εθνικής ομάδας και όπως φαίνεται δύσκολα θα παραμείνει στο τιμόνι της Ιταλίας μετά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Μία ήττα παραλίγο να βάλει σε μπελάδες την Ισπανία αναφορικά με την πρόκριση στα γήπεδα της Γαλλίας, ωστόσο, οι πρωταθλητές Ευρώπης έδειξαν την αξία του στη συνέχεια και με χαρακτηριστική άνεση κατέκτησαν την πρώτη θέση του ομίλου. Ομάδες με δεδομένη επιθετική ποιότητα, αλλά και αρκετή αφέλεια στην άμυνα, ειδικά οι γηπεδούχοι. Το γεγονός πως πρόκειται για φιλικό παιχνίδι μειώνει την πίεση στις δύο πλευρές και το αμφίσκορο μοιραία μοιάζει ως η μοναδική λύση στο ματς, επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 2,00 στον Stoiximan, ο οποίος επανέφερε τις καταθέσεις μεpaysafecard! Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2211 ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ – ΝΤΑΝΤΑΛΚ

Μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Γκάλγουεϊ, η Σεντ Πάτρικς σοβαρεύτηκε, με αποτέλεσμα να κάνει το 3/3 απέναντι σε Λόνγκφορντ, Μποέμιαν και Σάμροκ, χωρίς μάλιστα να δεχθεί ούτε ένα τέρμα. Η Ντάνταλκ (3-0-1) έρχεται από την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα (0-1 εντός από την Κορκ), υστέρησε στο δημιουργικό κομμάτι και το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Διαφωνούμε με τον καθαρό φαβοριτισμό των φιλοξενούμενων, η ως τώρα εικόνα τους δεν δείχνει ότι θα μπορέσουν να κυριαρχήσουν όπως πέρυσι εντός των συνόρων, οι γηπεδούχοι έρχονται από καλό σερί και είναι ικανοί για κάποιο θετικό αποτέλεσμα, μια χαρά το 1,925 τηςBet365 για τον ασιατικό άσο +0,25.

2212. ΟΥΡΑΚΑΝ – ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ

Εξ αναβολής παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής.Ανταποκρίνεται στο επιβαρυμένο πρόγραμμα η Ουρακάν, μετράει τέσσερις νίκες στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα με το συνολικό της απολογισμό να διαμορφώνεται στο 4-1-1. Η Αλντοσίβι από την άλλη μετά το καλό ξεκίνημα (2/2 νίκες) έχει κάτσει εσχάτως, αγνοεί το τρίποντο στα πιο πρόσφατα πέντε (0-3-2), τα τρία τελευταία μάλιστα ήταν όλα ισοπαλίες. Το μομέντουμ δείχνει προς τα αριστερά, οριακό πάντως μας φαίνεται το 1,85 του άσου.

1423. ΒΟΛΙΒΙΑ – ΚΟΛΟΜΒΙΑ

Μέτριο σύνολο αυτό της Βολιβίας, ήδη αντικατοπτρίζεται στη συγκομιδή της στον όμιλο των προκριματικών (1-0-3), μοναδικός σύμμαχός της το υψόμετρο τη Λα Παζ όταν αγωνίζεται εντός έδρας. Μέτρια όμως και η παρουσία των Κολομβιανών μέχρι στιγμής (1-1-2), κρίσιμα για το μέλλον της τα ματς με Βολιβία και Εκουαδόρ, θα ήθελε να ξεκινήσει με τρεις πόντους της ανάκαμψή της. Αρκετά πιο ποιοτική ομάδα η Κολομβία, έχει τα «όπλα» για να πάρει το τρίποντο (2,35/ Stoiximan ). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2213. ΓΑΛΛΙΑ U21 - ΣΚΩΤΙΑ U21

Έχει θέματα ως τώρα στον όμιλο η Γαλλία, μετράει 3-1-1 με γκέλες απέναντι σε ΠΓΔΜ (2-2 εκτός) και Ισλανδία (ήττα με 2-3 εκτός), με αποτέλεσμα να βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Η Σκωτία (1-2-1) μαθηματικά διατηρεί ελπίδες για να βρεθεί στη δυάδα, χρειάζεται όμως οπωσδήποτε κάποιο θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Γάλλους για να μείνει ζωντανή. Καλές αποστολές κατεβάζουν και οι δυο ομάδες, η Γαλλία σαφώς και είναι το φαβορί για τη νίκη, αλλά δεν μπορεί να γίνει σοβαρή κουβέντα με τον άσο στο 1,20.

1422. ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ – ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ

Σαρωτικό το Εκουαδόρ στο ξεκίνημα των προκριματικών, μετράει 4/4 νίκες και παρότι απομένουν ακόμα 14 αγωνιστικές, φαίνεται πως οδεύει ολοταχώς για την πρόκριση στο Μουντιάλ. Μεγάλο του όπλο η έδρα, όπου δε χάνει εδώ και 10 ματς προκριματικών (9-1-0), ενώ διαθέτει και την κορυφαία άμυνα με μόλις 2 τέρματα παθητικό. Το ίδιο εξαιρετική είναι και η ανασταλτική λειτουργία της Παραγουάης, η οποία τα πηγαίνει καλά έως τώρα και μακριά από το σπίτι της παίζει πάντα με στόχο να πάει το ματς σε αργό τέμπο και να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της. Περιμένουμε ακόμα ένα παιχνίδι όπου θα επικρατήσει η τακτική, με τοunder2,25 να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,825 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2215. ΧΙΛΗ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Κομβικής σημασίας η συγκεκριμένη αναμέτρηση με τους γηπεδούχους να θέλουν να παραμείνουν αήττητοι στο σπίτι τους σκαρφαλώνοντας παράλληλα ακόμα περισσότερο στο βαθμολογικό πίνακα. Με ψυχολογία η Αργεντινή μετά και την πρώτη της νίκη, φυσικά αυτή δεν αποτελεί αξιόπιστο δείγμα μιας και η ομάδα του Μαρτίνο δεν μας έχει συνηθίσει σε καλές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα. Προκλητικές οι τιμές του άσου, πιο ασφαλής η επιλογή του ασιατικού +0,25 στην απόδοση 1,775 της Βet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2216. ΠΕΡΟΥ – ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

Ευκαιρία νίκης για το Περού το οποίο φαίνεται πως βρίσκεται σε αρκετά καλύτερη κατάσταση. Πλήρεις και με πολύ καλή 18άδα η ομάδα του Γκαρέκα η οποία μέσα στην έδρα της παρουσιάζεται αρκετά αξιόμαχη σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους των οποίων η αποστολή έδωσε… ραντεβού κατευθείαν στη Λίμα με τη πρώτη προπόνηση να πραγματοποιείται με μόλις τρεις ποδοσφαιριστές. Τον ασιατικό άσο -0,75 επέλεξε ο Κyr_Lim στην απόδοση 1,775 τηςBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ