ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης (3/3). Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης (3/3).

767. ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - AE ΛΕΜΕΣΟΥ

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση καθώς έγινε μεγάλος σάλος για το γεγονός ότι θα γίνει την Πέμπτη και όχι ταυτόχρονα με τους υπόλοιπους αγώνες την Τετάρτη, όπως δηλαδή συνηθίζεται την τελευταία αγωνιστική. Οι δυο ομάδες διατηρούν ανέκαθεν φιλικές σχέσεις και εφόσον θα έχουν την πολυτέλεια να αποφασίσουν ποιος έχει περισσότερο ανάγκη το τρίποντο, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε στοιχηματικά από πριν.

683. ΝΤΟΥΚΛΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ

Ματς για τα προημιτελικά του κυπέλλου Τσεχίας, διπλοί αγώνες, μετράει το εκτός έδρας γκολ.Από ήττα με 0-1 στην έδρα της Μποέμιανς έρχεται η Ντούκλα (το πιο πρόσφατο τη Δευτέρα με τη Σπάρτα αναβλήθηκε), πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση και έχασε απολύτως φυσιολογικά. Μεταμορφώνεται προς το καλύτερο μπροστά στο κοινό της (5-2-2), μετράει μάλιστα τρεις νίκες με μηδέν παθητικό στα πιο πρόσφατα τέσσερα από αυτά (3-0-1). Η Γιάμπλονετς επικράτησε άνετα της Μπρνο με 3-0, δεν έχει κερδίσει πάντως σε καμία από τις τελευταίες πέντε εξόδους της (0-3-2, 4/5over2,5, 5/5GG, συνολικά εκτός 3-3-3). Αμφίρροπο ζευγάρι, σωστά τα ισορροπημένα σετ, δεν θα πάρουμε θέση.

----. ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΑΜΕΝΤΣΠΟΡ

Επαναληπτικός για τα προημιτελικά του κυπέλλου Τουρκίας, μετράει το εκτός έδρας γκολ.Με την ψυχολογία στα ύψη η Φενέρ, έπειτα από τη νίκη στο ντέρμπι επί της Μπεσίκτας, πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας και θέλει φυσικά να κατακτήσει και το τρόπαιο του κυπέλλου. Είναι το απόλυτο φαβορί απέναντι στην Αμεντσπόρ (ομάδα τρίτης κατηγορίας) έπειτα από το 3-3 της πρώτης μεταξύ τους συνάντησης. Θα το παλέψουν όσο μπορούν οι φιλοξενούμενοι, αλλά το να εμφανιστεί οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην του άσου, θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη.

682. ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ - ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ

Δυο κολλητές τριάρες πέτυχε η Λίμπερετς απέναντι σε Γιάμπλονετς (3-2 εντός) και Τέπλιτσε (3-0 εκτός), δείχνει να έχει επιστρέψει σε καλή κατάσταση από τη διακοπή, ενώ στο γήπεδό της είναι πανίσχυρη, μετρώντας επτά σερί νίκες και συνολικό απολογισμό 8-1-0 (6/9over2,5, 6/9GG). Η Σπάρτα βρίσκεται επίσης σε εξαιρετική κατάσταση με 4/4 νίκες εντός του 2016 εντός και εκτός συνόρων, είναι σίγουρα πιο επιβαρυμένη λόγω και της συμμετοχής της στο Γιουρόπα Λιγκ (το ματς της Δευτέρας πάντως με τη Ντούκλα για το πρωτάθλημα αναβλήθηκε). Σπουδαία αναμέτρηση μεταξύ δυο ομάδων που στοχεύουν στο τρόπαιο, τσιμπημένες μας φαίνονται οι τιμές του άσου, αλλά και πάλι το ματς είναι εξαιρετικά αμφίρροπο.

----. ΑΕΚ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Εξαιρετικό το κλίμα στην ΑΕΚ μετά τη νέα νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπου ο Βάργκας έκρινε ακόμα ένα μεγάλο ματς για την ομάδα του. Εντυπωσιακή η παρουσία της Ένωσης στο 2016, όπου ηττήθηκε μόνο στο Περιστέρι για το πρωτάθλημα (11-1-1), με το κύπελλο να αποτελεί το μεγάλο φετινό στόχο για την ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ. Κλείδωσε την παραμονή του στη Σούπερ Λιγκ ο Ατρόμητος και πλέον στρέφει την προσοχή του στον ημιτελικό με το «Δικέφαλο», όμως είναι σαφές το επιθετικό του πρόβλημα, κάτι που αποτυπώνεται στο γεγονός πως δε σκόραρε σε καμία από τις εκτός έδρας ήττες του για το πρωτάθλημα. Σοβαρή και στιβαρή αμυντικά η ΑΕΚ, θεωρούμε πως θα εκμεταλλευτεί το ΟΑΚΑ και θα επικρατήσει χωρίς να δεχτεί γκολ (2,10/ Stoiximan ), αποκτώντας σαφές προβάδισμα πρόκρισης . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1734. ΝΤΙΝΑΜΟ ΒΟΥΚΟΥΡ. – ΣΤΕΑΟΥΑ

Ματς για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ρουμανίας, διπλά παιχνίδια, μετράει το εκτός έδρας γκολ. Πρόκειται για το αιώνιο ντέρμπι της πόλης του Βουκουρεστίου.Σταθερά ανοδική η πορεία της Ντιναμό, ολοκλήρωσε την πρώτη φάση του πρωταθλήματος στο -3 από την κορυφή, είναι σαφώς διεκδικήτρια του τίτλου αν και σχεδόν κανείς δεν την υπολόγιζε ως τέτοια στην αρχή της χρονιάς. Η Στεάουα ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο στο -7 από την κορυφή, με πολλά σκαμπανεβάσματα η πορεία της, είχε ένα καλό διάστημα με τέσσερις σερί νίκες όταν ανέλαβε την τεχνική της ηγεσία ο Ρεγκεκάμπφ, στα δυο τελευταία πάντως δεν κέρδισε (0-1-1). Πιο έμπειρη η Στεάουα, ωστόσο η Ντιναμό αποδίδει καλύτερο ποδόσφαιρο και αγωνίζεται με ενθουσιασμό, θεωρούμε πως οι γηπεδούχοι αδικούνται από τις αποδόσεις αουτσάιντερ γι αυτό και ο ασιατικός άσος +0,25 στο 1,825 της Βet365 κρύβει αξία,μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για διπλές αναμετρήσεις και επομένως ούτε η Στεάουα θα χαλαστεί ιδιαίτερα με μια πιθανή ισοπαλία.

777. ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Επαναληπτικός για τα προημιτελικά του κυπέλλου Τουρκίας, μετράει το εκτός έδρας γκολ.Η Κονιασπόρ έχει αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα για να βρεθεί στα ημιτελικά, έπειτα από τη νίκη της με 2-1 στην έδρα της Μπεσίκτας. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση εντός του 2016, με τον απολογισμό της σε πρωτάθλημα και κύπελλο να έχει φτάσει στο 9-3-0, ενώ μπροστά στο κοινό της από την αρχή της χρονιάς μετράει 12-3-1. Η Μπεσίκτας έρχεται από ήττα στο ντέρμπι με τη Φενέρ, έπεσε δεύτερη (έχει πάντως ένα ματς λιγότερο, το οποίο εφόσον κερδίσει θα ξαναπεράσει στην κορυφή), έχει αποδειχθεί αρκετά αποτελεσματική στις ως τώρα εξόδους της εντός των συνόρων (9-3-2 εκτός). Πολύ δύσκολα προσεγγίζεται η εν λόγω συνάντηση, η Κονιασπόρ είναι πολύ αξιόπιστη και βρίσκεται σε εξαιρετικό μομέντουμ, η Μπεσίκτας θέλει να αντιδράσει μετά την ήττα της στο ντέρμπι, θα αποφύγουμε να πάρουμε θέση για ένα τόσο απρόβλεπτο ματς.

1727. ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Εξ αναβολής παιχνίδι για το πρωτάθλημα.Κρίσιμο ματς στην κορυφή της βαθμολογίας, προηγείται για την ώρα η Κοπεγχάγη, στο +6 από την προσεχή της αντίπαλο και στο +3 από τη δεύτερη Άαλμποργκ. Επέστρεψε με νίκη από τη διακοπή, 2-1 την Έσμπιεργκ, αποδίδοντας ωραίο ποδόσφαιρο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Η Μίντιλαντ κόλλησε στο 1-1 κατά την υποδοχή τηςΆαλμποργκ και δεν μπόρεσε να πλησιάσει την κορυφή, φάνηκε επηρεασμένη από την προσπάθεια που κατέβαλε απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα πλαίσια του Γιουρόπα Λιγκ. Σε αποδόσεις αουτσάιντερ κυκλοφορεί ο άσος, οι μπουκ λαμβάνουν υπόψη την έξτρα επιβάρυνση των γηπεδούχων, πιο φρέσκια η Κοπεγχάγη σαφώς, αλλά το φαβορί-διπλό δεν αξίζει, μένουμε μακριά από το σπουδαίο αυτό παιχνίδι και θα αρκεστούμε στο να το παρακολουθήσουμε.

1736. ΓΡΑΝΑΔΑ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ

Ιδανικό ντεμπούτο για τον Χοσέ Γκονσάλεθ στη Γρανάδα η οποία έφυγε με σπουδαίο διπλό από το «Ριαθόρ» μένοντας ζωντανή στη μάχη που κάνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Η Σπ. Χιχόν βρίσκεται επίσης στην επικίνδυνη ζώνη και με +1 βαθμό από την τωρινή αντίπαλο της. Με την εντός έδρας ήττα από την Εσπανιόλ (2-4) έμεινε χωρίς νίκη για 5η διαδοχική αγωνιστική (0-3-2). Κλασικό εξάποντο παραμονής εδώ όπου δεν αποκλείεται να δούμε γκολ εκατέρωθεν, στο 1,90 προσφέρεται στην Bet365το GG. Η Χιχόν άλλωστε έφερε αμφίσκορο και στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

781. ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ – ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ

Σε καλύτερο φεγγάρι η Σαν Πάουλι η οποία θέλει να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρώτης τριάδας. Ο στόχος αυτός φαίνεται πως έχει αγχώσει τους ποδοσφαιριστές του Λίνεν, ωστόσο θεωρούμε πως θα καταφέρουν να «λυγίσουν» μια ομάδα στα μέτρα τους όπως είναι οι φιλοξενούμενοι. Η Μπραουνσβάιγκ μακριά από την έδρα της-αν εξαιρέσει κανείς τις πρώτες νίκες που πέτυχε στην αρχή του πρωταθλήματος-παίρνει αποτελέσματα με το στανιό, στοιχείο το οποίο δεν περνάει απαρατήρητο και μας ωθεί να στηρίξουμε την ομάδα του Αμβούργου και τον ασιατικό άσο -0,25 τον οποίο βρίσκουμε στη απόδοση 2,10 τηςBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1737. ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΜΠΕΤΙΣ

Η Μπέτις είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία (1-3-0) και γενικά πολύ βελτιωμένη υπό τις οδηγίες του Μερίνο. Αγνοεί το διπλό βέβαια στις έξι τελευταίες εξόδους της (0-2-4). Εκτίμηση μας πως η Εσπανιόλ, η οποία έρχεται από δύο σερί νίκες, θα είναι αρκετά καταπονημένη αφού εκτός από την είδηση της γαστρεντερίτιδας 8 ποδοσφαιριστών της, που αναμένεται πάντως να είναι ετοιμοπόλεμοι την ημέρα του αγώνα, μην ξεχνάμε πως έπαιζε το Σάββατο εκτός έδρας με τη Χιχόν. Τη Δευτέρα επίσης ακολουθεί και η αναμέτρηση με τη Βαγιεκάνο στο τρίτο σερί εξάποντο που θα δώσει. Επιλογή τόσο του Betol όσο και των YoungGuns το ασιατικό διπλό +0,25 στο 1,925 ( Bet365). Η απόδοση πρέπει να αναφέρουμε πως έχει πάρει την ανιούσα λόγω των τελευταίων νέων αφού η κατάσταση σχεδόν όλων των ποδοσφαιριστών είναι βελτιωμένη από τη στιγμή που προσβλήθηκαν από την ίωση. Εναλλακτική επιλογή το Χ2/Χ2 που πληρώνει 1,97 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1728. ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ – ΧΑΛ

Οι γηπεδούχοι εντός έδρας παρουσιάζονται αρκετά ανταγωνιστικοί απέναντι στη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας όμως αναμένεται να ζοριστούν αρκετά. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, τα πηγαίνουν εξαιρετικά μακριά από το σπίτι τους και θέλουν να παραμείνουν στις δύο πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Περιμένουμε κλειστό παιχνίδι το οποίο πολύ πιθανόν να κριθεί και στο ένα γκολ, 1,90 πληρώνει το under 2 στην Bet365 και αποτελεί επιλογή.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1733. ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΑΛΚΜΑΑΡ

Νοκ-άουτ αγώνας για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ολλανδίας.Τεράστιας σημασίας το παιχνίδι για τις δυο ομάδες, η πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου και η κατάκτηση του τροπαίου αποτελεί βασικό στόχο για αμφότερες. Η Φέγενορντ βλέπει το κύπελλο ως γιατρικό για τις πληγές που της αφήνει το πρωτάθλημα, εκεί όπου πραγματοποιεί κάκιστο δεύτερο γύρο, ενώ η Άλκμααρ θέλει να εκμεταλλευτεί την εκπληκτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται εντός του 2016 και να την συνδυάσει με την κατάκτηση ενός τροπαίου. Σπουδαίο ματς περιμένουμε να γίνει, μεγάλες μας φαίνονται οι αποδόσεις αουτσάιντερ των φορμαρισμένων φιλοξενούμενων, δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια στο 1,83 του Χ2 στηνBet365.

1731. ΓΚΡΑΝΒΙΛ – ΜΑΡΣΕΪΓ

Νοκ-άουτ αναμέτρηση για τα προημιτελικά του κυπέλλου Γαλλίας.Σε ουδέτερο γήπεδο θα γίνει το ματς και συγκεκριμένα στην Καέν (απέχει 100 χιλιόμετρα περίπου από τη φυσική έδρα της Γκρανβίλ). Η σταχτοπούτα των προημιτελικών είναι η Γκρανβίλ, η οποία συμμετέχει στο πρωτάθλημα της πέμπτης κατηγορίας, υπάρχει ξεσηκωμός στην περιοχή εν’ όψει του μεγάλου αγώνα. Καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση στον όμιλο της και παλεύει για την άνοδο, στους προηγούμενους πέντε γύρους του κυπέλλου έπαιξε τέσσερις φορές στην έδρα της, παίρνοντας ισάριθμες νίκες, με μεγαλύτερα εμπόδια στην πορεία της τις Λαβάλ και Μπουργκ τηςLigue2. Η Μαρσέιγ πήρε ανάσες το σαββατοκύριακο, αφού το ματς στην Κορσική με τη Γκαζελέκ αναβλήθηκε λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Το κύπελλο αποτελεί πλέον βασική της προτεραιότητα, αφού στο πρωτάθλημα βρίσκεται στο κάτω μισό της βαθμολογίας (χωρίς πάντως μεγάλες διαφορές από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια). Ένα και τίποτα πληρώνει το διπλό, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε εδώ, παρόλο που φαίνεται δύσκολο να καταφέρουν οι γηπεδούχοι να κάνουν την έκπληξη.

1735. ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Αδιαφιλονίκητο φαβορί είναι η Μπαρτσελόνα πάντα στην αναμέτρηση με τη Βαγιεκάνο αφού η ομάδα της Μαδρίτη αρέσκεται να παίζει στα ίσια όλες τις μεγάλες δυνάμεις της χώρας. Κάπως έτσι -αλλά και λόγω και της διαιτητικής σφαγής που υπέστη- διασύρθηκε με 10-2 από τη Ρεάλ φέτος ενώ έχασε με βαρύ σκορ (5-2) και στο «Καμπ Νου» στον πρώτο γύρο. Κοινή συνισταμένη αυτών των δύο αγώνων πως έκανε το λάθος να… ανοίξει πρώτη το σκορ. Περιμένουμε να γίνει ανοιχτό παιχνίδι και να σημειωθούν πολλά τέρματα αφού και η Ράγιο μην ξεχνάμε πως βρίσκει δίχτυα επί εννέα συναπτά ματς όπου στα 8/9 μάλιστα σκόραρε 2+ γκολ. Επιλογή των YoungGuns ο συνδυασμός 2 &over3,5 στο 1,80 ( Stoiximan ) ο οποίος επαληθεύτηκε και στις 8/10 προηγούμενες συναντήσεις τους με τη Μπαρτσελόνα να σκοράρει 4,5 γκολ μ.ο. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

788. ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ

Πριν λίγες μέρες οι δύο ομάδες έπαιξαν και για το πρωτάθλημα με τη Ράσινγκ να κερδίζει με 1-0 εντός έδρας. Με βασικούς και οι δύο ομάδες στο ντέρμπι την Κυριακή. Η Ράσινγκ άξιζε τη νίκη αφού ήταν καλύτερη. Η Μπόκα ξεκίνησε στο Λιμπερταδόρες με τη λευκή ισοπαλία με την Ντεπορτίβο Κάλι με μέτρια εμφάνιση, ενώ η αντίπαλος της κέρδισε εύκολα με 4-1 τη Μπολιβάρ στην πρεμιέρα. Δίκαιο το σετ, θα απέχουμε.

789. ΜΠΟΛΙΒΑΡ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ

HΜπολιβάρ στην πρεμιέρα της έχασε από τη Ράσινγκ με 4-1 και πραγματικά απογοήτευσε, όμως στην έδρα της στο υψόμετρο όλα αλλάζουν και θα προσπαθήσει να πάρει το πρώτο της τρίποντο. Η Ντεπορτίβο Κάλι εκμεταλλεύτηκε τα μέτρια εμφάνιση της Μπόκα στην πρεμιέρα και πήρε τον βαθμό με τη λευκή ισοπαλία. Προβάδισμα στην έδρα όμως οι τιμές δεν έχουν καμία αξία.

790. ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ - ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ

Η Παλμέιρας δεν έπαιξε καθόλου άσχημα με την Ρίβερ της Ουρουγουάη αλλά παρότι προηγήθηκε δύο φορές δεν πήρε το τρίποντο, αφού ισοφαρίστηκε στο 90’. Η Ροζάριο έμεινε στο 1-1 με τη Νασιονάλ, δεν έβαλε όλους τους βασικούς της. Περίεργο ματς δίκαιο το σετ το αφήνουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ