ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης. Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης.

2713. ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΠΟΡΤΟ

HΝτόρμουντ βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση εντός συνόρων, μοναδικό της μειονέκτημα η κούραση καθώς θα δώσει έξι παιχνίδια μέχρι και τις 5 Μαρτίου με τον τεχνικό της Τούχελ να καλείται να κάνει σωστή διαχείριση. Η Πόρτο έρχεται με φόρα μετά και τη μεγάλη νίκη επί της Μπενφίκα, συγκαταλέγεται στο γκρουπ των.. έμπειρων ομάδων στους Ευρωπαϊκούς θεσμούς και σίγουρα μπορεί να εκμεταλλευτεί τη κούραση αλλά και τα αμυντικά κενά των Βεστφαλών. Κυριολεκτικά αστείες οι αποδόσεις του άσσου, καλύτερα να καταφύγουμε στη λύση του goal-goal που πληρώνει 2,00 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2717. ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δύο παλιοί γνώριμοι από τις αναμετρήσεις του στο Τσάμπιονς Λιγκ, τίθενται αντιμέτωποι για μία θέση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Με μεγάλο όπλο την έδρα της πορεύεται φέτος η Άντερλεχτ, αφού από το «Κονστάντ Βάντεν Στοκ» δεν πέρασε κανείς κατά τη φετινή σεζόν, με τις Τότεναμ και Μονακό να είναι οι δύο μεγαλύτεροι αντίπαλοι απέτυχαν να πάρουν το διπλό στις Βρυξέλλες. Περίπατο κάνει εντός των συνόρων ο Ολυμπιακός, ωστόσο η εντυπωσιακή του πορεία ανακόπηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπου και μπήκε τέλος στο όνειρο του αήττητου πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες βασίζονται εν πολλοίς στην ανασταλτική τους λειτουργία, με τους γηπεδούχους να έχουν τη δεύτερη καλύτερη άμυνα της Προ Λιγκ και τους φιλοξενούμενους την κορυφαία της Σούπερ Λιγκ. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την κρισιμότητα ενός τόσο σπουδαίου νοκ-άουτ αγώνα, καθιστούν τοunder2,5 πρώτη επιλογή από το συγκεκριμένο ζευγάρι, με τον Stoiixmanνα το προσφέρει σε απόδοση 1,75 και να βρίσκεται ήδη στο πινακάκι του Betol. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2712. ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΤΟΤΕΝΑΜ

Ζευγάρι με «νωπές» τις περσινές μνήμες, Φιορεντίνα και Τότεναμ ξανά αντίπαλοι στη φάση των «32» του Γιουρόπα. Από μεγάλη νίκη επί της Ίντερ (2-1) έρχονται οι «βιόλα», κρατάνε στα χέρια τους την τρίτη προνομιούχο θέση της Serie A, που είναι και ο βασικός φετινός τους στόχος. Σε εξαιρετική κατάσταση η Τότεναμ, δεν κοντράρεται από κανέναν αυτό το διάστημα, μια ανάσα πλέον από την κορυφή της Πρέμιερ. Οι «πετεινοί» θα ήθελαν μάλιστα και μια άτυπη εκδίκηση για τον περσινό αποκλεισμό τους. Στο 1,85 το ασιατικό διπλό +0,25 στην Bet365, όσο καλή κι αν είναι η Φιορεντίνα, η Τότεναμ είναι υπερφορμαρισμένη. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1130. ΣΕΒΙΛΛΗ – ΜΟΛΝΤΕ

Με Δαυίδ εναντίον Γολιάθ μοιάζει η μάχη ανάμεσα στη Σεβίλλη και τη Μόλντε. Μιλάμε άλλωστε για την κάτοχο του τροπαίου και τις δύο προηγούμενες σεζόν που είναι ταυτόχρονα αήττητη στα 12 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις (9-3-0) ενώ στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» μετράει 13 συνεχόμενες επιτυχίες (13-0-0). Απεναντίας η Μόλντε δίνει μόνο φιλικά το τελευταίο 2μηνο. Στον όμιλο της στο Γιουρόπα Λιγκ πάντως έκανε τη μεγάλη έκπληξη αφού προκρίθηκε ως πρώτη έχοντας αντιμετωπίσει Σέλτικ, Άγιαξ και Φενέρμπαχτσε. Τη νίκη των Ισπανών με μηδέν παθητικό θα κρατήσουμε στο 1,75 του Stoiximan . Οι Νορβηγοί εκτός των άλλων δεν κατάφεραν να σκοράρουν σε κανένα από τα έξι προηγούμενα τους ματς με Ισπανικές ομάδες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2714. ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΝΑΠΟΛΙ

Το Βιγιαρεάλ-Νάπολι θα μπορούσε να ήταν και ο τελικός του φετινού Γιουρόπα Λιγκ. Στάθηκαν όμως άτυχες στην κλήρωση και έτσι μόνο μια από τις δύο θα συνεχίσει στη διοργάνωση. Σε τρομερή φόρμα η Βιγιαρεάλ εδώ και δύο μήνες, μετράει αήττητο 11 αγώνων στη Λα Λίγκα (8-3-0) ενώ η Νάπολι έρχεται από την ήττα στο ντέρμπι κορυφής με τη Γιουβέντους που την έριξε από την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Περιμένουμε λίγα γκολ στην αναμέτρηση αφού όποια ομάδα προηγηθεί το πιθανότερο είναι να προσπαθήσει να διαφυλάξει το υπέρ της αποτέλεσμα μιας και είναι πολύ λεπτές οι ισορροπίες στο συγκεκριμένο ζευγάρι. Στο 1,70 προσφέρει ο Stoiximan το under 2,5. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1131. ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.

Υπερέβαλε εαυτόν η Μίντιλαντ με την πρόκριση της στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, όμως ο μεγάλος της στόχος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, το οποίο ξεκινάει στα τέλη Φεβρουαρίου. Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με το Λουίς Φαν Χάαλ να παίζει το κεφάλι του σε κάθε ματς και το Ζοζέ Μουρίνιο να περιμένει στη γωνία. Όπως παραδέχτηκε και ο Ρούνει, η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ μέσω του πρωταθλήματος φαντάζει πολύ δύσκολη υπόθεση και για το λόγο αυτό, ο μοναδικός τρόπος ώστε του χρόνου οι «κόκκινοι διάβολοι» να βρεθούν στα «αστέρια» είναι η κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ. Θα ψάξει γιατρικό στη Δανία η Γιουνάιτεντ, όμως θεωρούμε πως η Μίντιλαντ θα παλέψει πολύ το ιστορικό –για εκείνη- ματς, ζορίζοντας την ομάδα του Φαν Χάαλ. Προτιμότερη επιλογή από το απλό διπλό, είναι ο συνδυασμός του μεunder3,5, που προσφέρεται σε απόδοση 2,15 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1132. ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Ευκαιρία να πάρει προβάδισμα πρόκρισης παρουσιάζεται στη Σεντ Ετιέν η οποία θέλει νε εκμεταλλευτεί την αγωνιστική χαλαρότητα των Ελβετών. Σε καμία περίπτωση δεν περιμένουμε εύκολη επικράτηση ωστόσο το 1,90 του ασιατικού άσου -0,25 στηνBet365 κρίνεται ικανοποιητικό. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2732. ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ – ΤΙΓΚΡΕ

Στο «Χούλιο Γκροντόνα» του Σαραντί θα γίνει το ματς, μη διαθέσιμο το «Ούνικο». Μια ήττα με 0-1 από τη Λανούς και μια εκτός έδρας νίκη με το ίδιο σκορ επί της Ραφαέλα μετράει η Εστουδιάντες, λίγα πράγματα έχει δείξει για την ώρα. Η Τίγκρε έχει δώσει μόνο ένα επίσημο ματς (1-1 εκτός της Αρχεντίνος Τζούνιορ), καθώς το παιχνίδι με την Ουρακάν αναβλήθηκε (λόγω του ατυχήματος της Ουρακάν κατά την επιστροφή από τη Βενεζουέλα). Δεν έχουν προκύψει ακόμα ασφαλή συμπεράσματα για τις δυο ομάδες, θα μείνουμε μακριά.

1133. ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το 2016 η Σπάρτα Πράγας, η οποία παρότι έχασε το Λάφατα κατάφερε να γυρίσει το ματς κόντρα στη Ζλιν. Το μεγάλο όπλο της ομάδας του Ζντένεκ Σκάζνι είναι αναμφίβολα η έδρα, από όπου πέρασε μόνο η ΤΣΣΚΑ Μόσχας φέτος για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Εντυπωσίασε και η Κράσνονταρ στο Γιουρόπα Λιγκ, όμως έχει να αγωνιστεί σε επίσημο ματς πάνω από δύο μήνες, γεγονός που πιθανότατα θα την επηρεάσει αρνητικά. Πολύ αμφίρροπο ζευγάρι, πηγαίνουμε με τη δύναμη της έδρας. Σε απόδοση 2,10 προσφέρει τον άσο η Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2722. ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ηττήθηκε εύκολα από τη Μπάγερν Μονάχου με 1-3 στην προηγούμενη αγωνιστική η Άουγκσμπουργκ, ήττα εντός προγράμματος. Πιεσμένο το πρόγραμμα με την Ευρώπη και το πρωτάθλημα, αυτό αποτελεί τον βασικό προβληματισμό του κόουτς Βάιντσιρλ. Η Λίβερπουλ την προηγούμενη αγωνιστική διέλυσε την Άστον Βίλα (6-0) και συνεχίζει για την πεντάδα. Το Γιουρόπα Λιγκ είναι βασικός στόχος και δεν πρόκειται να τον αφήσει στην τύχη του ο Κλοπ. Φαβορί δίχως αξία η Λίβερπουλ.

1134. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΛΑΤΣΙΟ

Καθόλου καλά δεν εξελίσσεται η φετινή σεζόν για τη Γαλατά, καθώς απέχει ήδη 14 βαθμούς από την κορυφή της τούρκικης Σούπερ Λιγκ, έχοντας πολλά θέματα στην άμυνα. Πιο συγκεκριμένα, η εστία της παραβιάστηκε στα 29/36 φετινά της ματς, με τα 16/17 τελευταία να είναι αμφίσκορα. Με αρκετές απουσίες στα μετόπισθεν ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη η Λάτσιο, η οποία παλεύει να βρει σταθερότητα, όμως και η δική της ανασταλτική λειτουργία αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, δεχόμενη γκολ στα 10/12 εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος και έχοντα 5/6 αμφίσκορα στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ. Παρότι συνήθως οι ομάδες δίνουν βαρύτητα στην άμυνα σε τέτοιου είδους παιχνίδια, τόσο η Γαλατά, όσο και η Λάτσιο, έχουν αποδείξει πολλάκις πως κάτι τέτοιο δεν ξέρουν και δε μπορούν να το κάνουν. Μονόδρομος το GG, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 1,80 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1135. ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ – ΣΑΛΚΕ

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Σαχτάρ έχει να αντιμετωπίσει τη μεγάλη χειμερινή διακοπή. Η ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέσκου, εκτός αυτού, αποδυναμώθηκε αισθητά κατά τη μεταγραφική περίοδο, χάνοντας το μεγάλο της αστέρι, Τεϊσέιρα, ενώ θα υποδεχθεί τη Σάλκε έχοντας κάποιες σημαντικές απουσίες. Οι «βασιλικοί μπλε» δε σκίζουν φέτος, αλλά διαθέτουν την ποιότητα για να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από το Λβιβ (το χρησιμοποιεί πλέον μόνιμα ως έδρα η Σαχτάρ λόγω της κατάστασης στο Ντόνετσκ) και να πάρουν σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης. Η αγορά στηρίζει τους Γερμανούς, το ίδιο θα κάνουμε κι εμείς, καθώς θεωρούμε λάθος τον υπερβολικό φαβοριτισμό των γηπεδούχων. Σε απόδοση 1,70 προσφέρει η Bet365 το Χ2, το οποίο αποτελεί επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1136. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα και είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του και δείχνει ότι θέλει να συνεχίσει και στο Γιουρόπα Λιγκ. Στους ομίλους δεν ξεκίνησε καλά, όμως με τις δύο νίκες στα τελευταία δύο ματς της κατάφερε να προκριθεί. Η Λεβερκούζεν παλεύει για να κρατηθεί στην τρίτη θέση στο πρωτάθλημα, έχει από τη νίκη με 2-1 επί της Ντάρμσταντ, δυσκολεύτηκε από τον κακό αγωνιστικό χώρο. Λείπει ο σημαντικός επιθετικός Τσιτσαρίτο και κάποιοι μη βασικοί. Δύσκολο ματς, ένα μικρό προβάδισμα δίνουμε στην έδρα, όπως και οι μπουκ.

1137. ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ

Χρειάστηκαν να περάσουν δύο μήνες και εννέα αγωνιστικές (0-5-4) για να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα ο Γκάρι Νέβιλ που παρεμπιπτόντως την Πέμπτη κλείνει τα 41 του χρόνια. Θέλει να πατήσει πάνω στη νίκη του Σαββάτου επί της Εσπανιόλ (2-1 με ανατροπή στα τελευταία λεπτά) προκειμένου να κάνει μια νέα αρχή. Η Ραπίντ Βιέννης έρχεται από τον θρίαμβο εκτός έδρας (0-3) στο ντέρμπι μίσους με τη συμπολίτισσα της Αούστρια και παραμένει στην κορυφή του πρωταθλήματος στην Αυστρία. Στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ έδειξε τρομερές δυνατότητες σαν ομάδα (πρωτοπόρος με ρεκόρ 5-0-1) αφού κοίταξε στα μάτια και τη Βιγιαρεάλ από την οποία γνώρισε στην Ισπανία τη μοναδική της ήττα. Είναι ικανή να κάνει τη ζημιά, 2,15 πληρώνει το Χ2 στην Bet365 ενώ εφικτή επιλογή δείχνει και τοGGστο 1,75 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2725. ΜΑΡΣΕΪΓ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Φιλόδοξη και στο Γιουρόπα Λιγκ είναι η Μπιλμπάο που στάθηκε καλά στο «Μπερναμπέου» το Σάββατο αλλά επιβεβαίωσε για άλλη μία χρονιά την αρνητικότατη παράδοση όταν αντιμετωπίζει τη Ρεάλ. Η Μαρσέιγ προσπαθεί -χωρίς επιτυχία- να καλύψει το χαμένος έδαφος στο πρωτάθλημα ενώ ενδιαφέρον έχουν οι τραγικές επιδόσεις της στο «Βελοντρόμ» αφού αγνοεί τη νίκη στα 10 τελευταία ματς που έδωσε εκεί για το πρωτάθλημα (0-7-3). Καλό αποτέλεσμα θα θεωρηθεί η ισοπαλία για τους Βάσκους αφού υπάρχει η ρεβάνς την άλλη εβδομάδα στο «Σαν Μαμές», στο 3,35 προσφέρεται το Χ στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1138. ΣΙΟΝ – ΜΠΡΑΓΚΑ

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η Σιόν, αφού κατάφερε να τερματίσει πίσω μόνο από τη Λίβερπουλ στον όμιλο και να αφήσει εκτός τις Μπορντό και Ρουμπίν Καζάν. Το πρωτάθλημα της Ελβετίας ξεκίνησε, αλλά η ομάδα του Ντιντιέ Τολό έδωσε μόλις ένα ματς, καθώς το τελευταίο με τη Σεν Γκάλεν αναβλήθηκε λόγω χιονόπτωσης και πιθανότατα ο αγωνιστικός χώρος θα βρίσκεται σε κακή κατάσταση. Η Μπράγκα βρίσκεται μέσα και στους τέσσερις στόχους που έθεσε από το ξεκίνημα της σεζόν και με όπλο την εξαιρετική της άμυνα πορεύεται από επιτυχία σε επιτυχία. Μόνοunder1,5 είχαν εκτός έδρας οι Πορτογάλοι στον όμιλο, 5/6under2,5 μετρούσε η Σιόν. Τα στατιστικά αυτά σε συνδυασμό με την κρισιμότητα του αγώνα οδήγησαν τον Betolστην επιλογή τουunder2 σε απόδοση 2,00 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2731. ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ – ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ

Με 2/2 νίκες έχει ξεκινήσει η Κολόν, στο τελευταίο πέρασε με 4-2 από την έδρα της Κίλμες και σε συνδυασμό με το 2-1 της πρεμιέρας επί της Άρσεναλ, έχει αφήσει καλές εντυπώσεις από τη μέση και μπροστά, αλλά πίσω δείχνει να θέλει ακόμα δουλειά. Από μεγάλη νίκη έρχεται η Μπελγράνο, 3-2 τη Ρίβερ με γεμάτη εμφάνιση, στη μοναδική της έξοδο ηττήθηκε με 0-1 από την Ιντεπεντιέντε. Σχεδόν μοιρασμένα τα σετ, εμείς θα δώσουμε ένα μικρό προβάδισμα στους γηπεδούχους που δείχνουν αποτελεσματικοί στο ξεκίνημα της χρονιάς.

2730. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΕΜΠΕΡΛΕΪ – ΛΑΝΟΥΣ

Χωρίς νίκη και χωρίς γκολ ακόμα η Τέμπερλεϊ (0-0 με Μπόκα εντός, 0-3 από Ουνιόν εκτός), σφιγμένη στην εκκίνηση της στο πρωτάθλημα. Η Λανούς μετράει 2/2 νίκες απέναντι σε Εστουδιάντες και Ντεφένσα, μπορεί να μην παίζει σπουδαία, παίρνει όμως τα αποτελέσματα που χρειάζεται. Μίνι κλάσικο του νότιου Μπουένος Άιρες είναι το ματς, μάλλον υπερεκτιμώνται οι δυνατότητες της Λανούς, διαφωνούμε με τον καθαρό φαβοριτισμό της.

2733. ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ - ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ

Ροντέο τα ως τώρα παιχνίδια της Ρίβερ, επικράτησε με 5-1 στην πρεμιέρα της Κίλμες και έχασε με 2-3 από την Μπελγράνο εκτός στη συνέχεια, με τον Γκαγιάρδο να παρατάσσει πολύ επιθετικογενή ενδεκάδα. Η Γοδόι πήρε τον πρώτο της βαθμό με το 1-1 απέναντι στην Ιντεπεντιέντε, ήταν σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με την ήττα της πρώτης αγωνιστικής από την Ροζάριο. Φαβορί για τη νίκη οι γηπεδούχοι, δεν υπάρχει όμως κανένας απολύτως λόγος να μπλέξουμε με το 1,45 του άσου.

2729. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΟΥΚΟΥΜΑΝ - ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Με 2/2 νίκες έχει ξεκινήσει η Τουκουμάν, σπουδαία αποτελέσματα τόσο το εντός έδρας 2-1 επί της Ράσινγκ, όσο και το 1-0 στο «Μπομπονέρα» επί της Μπόκα, συνοδεύτηκαν μάλιστα από πολύ καλές εμφανίσεις. Η Ουνιόν πήρε την πρώτη της νίκη (1-1-0) με το άνετο 3-0 επί της Τέμπερλεϊ, εξαιρετική η παρουσία της θα μπορούσε να σκοράρει και άλλα τέρματα. Καλό το μομέντουμ για αμφότερες, τα δυο σπουδαία αποτελέσματα των γηπεδούχων έχουν κάνει τους μπουκ να προσφέρουν τον άσο αρκετά χαμηλά, δε νομίζουμε ότι είναι τόσο μεγάλο φαβορί απέναντι σε μια σοβαρή ομάδα. Δεν θα πάρουμε θέση, αν και στην ουσία κανένα αποτέλεσμα δεν θα μας εκπλήξει.

1150. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΡΙΣΤΑΛ – ΠΕΝΙΑΡΟΛ

Δεν δείχνει σε τόσο καλή κατάσταση η Σπόρτινγκ Κριστάλ που φαίνεται να έχει πρόβλημα στο γκολ, παρότι δημιουργεί ευκαιρίες. Η Πενιαρόλ φέτος έχει αρκετά υψηλές προσδοκίες για το Κόπα Λιμπερταδόρες και γι’ αυτό χρησιμοποίησε αναπληρωματικούς στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος. Το +0,25 της Πενιαρόλ είναι δίκαιο.

1151. ΙΝΤΕΠΕΝΤ. ΝΤΕΛ ΒΑΛΕ - ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ

Με αρκετή δόση τύχης βρίσκεται στους η ομίλους η Ιντεπεντιέτε ντελ Βάλε αφού στα προκριματικά θα μπορούσε να είχε αποκλειστεί από την Γκουαρανί αν είχε η αντίπαλος της ευστοχήσει σε πέναλτι στο 90’ του δεύτερου ματς. Η Κόλο Κόλο δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση της, αφού οι παίκτες έχουν κάποια παράπονα από τη διοίκηση. Οι φιλοδοξίες δεν είναι τόσο υψηλές φέτος, αφού και στο μεταγραφικό παζάρι κινήθηκε σε χαμηλό επίπεδο για την ποιότητά της. Το υψόμετρο είναι αυτό που δίνει το προβάδισμα στη γηπεδούχο, το 1,80-1,85 είναι απλά δίκαιο.

1152. ΠΟΥΜΑΣ – ΕΜΕΛΕΚ

Η Πούμας δείχνει ότι και φέτος έχει υψηλές βλέψεις και έκανε συγκεκριμένες και προσεκτικές κινήσεις για την ενίσχυση της. Στο πρωτάθλημα παίζει μέτρια και έχει αρκετά περιθώρια βελτίωσης (2-2-2) και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρει. Το υψόμετρο της δίνει παραπάνω δύναμη στο σπίτι της. Η Έμελεκ δεν είναι στον ρυθμό που βρίσκεται η αντίπαλος της, αφού τώρα ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Η έδρα δίνει προβάδισμα στους γηπεδούχους, τον άσο του 1,95 έχουν επιλέξει οι Young Guns.

Ακτινογραφία Μπάσκετ Πέμπτης

3023. ΡΕΘΥΜΝΟ – ΛΑΥΡΙΟ

Τη νίκη της χρονιάς έκανε το Ρέθυμνο καθώς εκμεταλλεύτηκε πλήρως τα πολλά προβλήματα του ΠΑΟΚ που εκτός από ντεφορμέ και με κακή ψυχολογία έπρεπε να αγωνιστεί χωρίς τους Βασιλειάδη και Σχορτσανίτη. Οι Κρητικοί με τρομερή ευστοχία πέτυχαν 94 πόντους φεύγοντας με το διπλό από την Πυλαία που τους δίνει μεγάλο αέρα απόστασης 3 νικών από την ουρά. Μάλιστα αυτή η νίκη ήταν πρώτη μετά από 8 σερί ήττες εκτός έδρας καθώς μέχρι τώρα και οι 6 τους νίκες στη σεζόν είχαν επιτευχθεί στο γήπεδό τους. Το Λαύριο έχασε τα διαδικαστικά ματς με Άρη και Ολυμπιακό με μεγάλες διαφορές αλλά είναι βέβαιο ότι θα χτυπήσει το συγκεκριμένο ματς καθώς γίνεται σιγά σιγά ξεκάθαρο ότι η Αθηναϊκή ομάδα είναι ο πρώτος στόχος των Καβάλα και Αρκαδικού να την αποφυγή του υποβιβασμού. Σίγουρα η έδρα δίνει φέτος αβαντάζ σε όλα τα ματς του ΑΓΟΡ αλλά ίσως η μεγάλη νίκη στον ΠΑΟΚ να φέρει και λίγο χαλάρωση δίνοντας αξία στο μεγάλο +8,5.

3025. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΤΡΙΚΑΛΑ

Ακόμη ένα διαδικαστικό ματς για τον Ολυμπιακό ο οποίος φυσικά γνωρίζει ότι δε γίνεται να χάσει τέτοια ματς στην Α1 και συνεχίζει τις κυνικές εμφανίσεις παίζοντας μπάσκετ για 3 ή για 5 λεπτά καθαρίζοντας τις νίκες. Κάπως έτσι πέρασε και από το Λαύριο με 55-71, κάπως έτσι θα κερδίσει και τα Τρίκαλα που προφανώς ταξίδεψαν στον Πειραιά για βόλτα έχοντας το μυαλό τους στο κρισιμότατο ματς που ακολουθεί το Σάββατο όταν και θα υποδεχτούν το Ρέθυμνο. Δεν θα μπλέξουμε με χάντικαπ (το -31,5 σίγουρα βγαίνει αλλά αποτελεί coinflip για τους ερυθρολεύκους) αλλά με το over 156,5 αφού οι Θεσσαλοί πάντα αρέσκονται σε ένα γρήγορο τέμπο στα παιχνίδια τους.

****. ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΕΚ

5/6 νίκες η ΑΕΚ, πέρασε έστω και δύσκολα από την Καβάλα με την τοπική ομάδα να τα δίνει όλα παίζοντας τη ζωή της με το τελικό 55-65 να αντικατοπτρίζει επακριβώς τις δυσκολίες της αναμέτρησης. Πλέον ο δικέφαλος παραμένει στην 3η θέση έχοντας όμως μόλις +1 από τον Άρη από τον οποίο έχει ηττηθεί στο ΟΑΚΑ και μάλιστα έχει να αντιμετωπίσει σε 3 αγωνιστικές εκτός έδρας. Προφανώς μέχρι τότε είναι ανάγκη να περιοριστούν οι απώλειες (το άλλο ματς είναι με Κηφισιά εντός). Ο Απόλλωνας είναι η πιο βελτιωμένη ομάδα του 2ου γύρου και μάλιστα όχι απλά γλιτώνει τον υποβιβασμό αλλά έχει βάλει πλώρη ακόμη και για playoffs και με νίκη έχει τη δυνατότητα να πατήσει ακόμη και στην 6η θέση. Ακόμη και η απώλεια Ντίλαρντ καλύπτεται από τις εξαιρετικές επιλογές Αμερικάνων ενώ φυσικά υπάρχει και η άμεση βοήθεια από τον Λαμπρόπουλο που δεν χρειάστηκε παρά μερικές ώρες να προσαρμοστεί στην Πάτρα. Δεν καταλαβαίνουμε το +7,5, σίγουρα η ΑΕΚ έχει περισσότερες λύσεις αλλά ο Απόλλων παίζει άνετα, έχει ψυχολογία και ειδικά στην εποχή Ζντοβτς ο δικέφαλος δεν σκοτώνει τα ματς ανεβάζοντας το σκορ, κάτι που κάνει ακόμη πιο value την επιλογή του +7,5.

3027. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

Ακόμη ένα διαδικαστικό ματς για τον Παναθηναϊκό, όπως και το προ ημερών 87-81 επί του Απόλλωνα, παιχνίδι στο οποίο οι πράσινοι ουδέποτε κινδύνευσαν να χάσουν ακόμη και αν έπρεπε να αγωνιστούν χωρίς τους Παππά, Διαμαντίδη, Γκιστ και με τους Μποχωρίδη, Παπαγιάννη να παίζουν 15+ λεπτά. Κανονικά έβγαλε προπονήσεις ο Γκιστ και υπολογίζεται όπως και ο νεοαποκτηθείς Έλιοτ Γουίλιαμς που θα κάνει το ντεμπούτο του έχοντας προπονηθεί μία φορά! Ο Αρκαδικός πήρε τη νίκη που ήθελε κόντρα στον Κολοσσό σπάζοντας το σερί των 7 συνεχόμενων ηττών και μένοντας ζωντανός στο κυνήγι της σωτηρίας, ρεαλιστικά πάντως σκέφτεται ήδη το κρισιμότατο εντός έδρας ματς της Κυριακής απέναντι στον Απόλλωνα. Άσος αλλά το -31,5 είναι υπέρογκο ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Τζόρτζεβιτς θα κάνει δοκιμές ρίχνοντας στο παρκέ τον Ουίλιαμς με στόχο να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες.

3029. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Ώρα Final-8 στην Ισπανία, ξεκινάει μία γιορτή του μπάσκετ σε ένα κατάμεστο γήπεδο με τις 8 καλύτερες ομάδες της Ισπανίας βάση της βαθμολογίας του πρώτου γύρου να προσφέρουν θέαμα σε μία διοργάνωση ανήκουστη για τα δεδομένα προϊστορικών πρωταθλημάτων όπως το Ελληνικό. Φέτος η οικοδέσποινα πόλη είναι η Κορούνια και η ομάδα που έχει αναλάβει την διοργάνωση είναι η Ομπραντόιρο. Η Μπαρτσελόνα έρχεται με καλή ψυχολογία έχοντας πάρει 3/3 νίκες στα τελευταία της παιχνίδια με Ανδόρρα, Σεβίλη στην ACΒ και Ζαλγκίρις με 92-86 στην Ευρωλίγκα, ειδικά στα δύο τελευταία ματς ήταν εμφανής η διάθεσή της να μην σκοτωθεί αμυντικά έχοντας το μυαλό της στο Final-8. Οι Βάσκοι αποκλείστηκαν από το Eurocup χάνοντας στον τελικό με 73-65 στην έδρα της Μπάνβιτ και λίγες μέρες μετά γονάτισαν σε μία ακόμη πανίσχυρη έδρα χάνοντας με 91-85 από την Γκραν Κανάρια. Η Μπαρτσελόνα έχει ήδη αναμετρηθεί φέτος μία φορά κόντρα στην Μπιλμπάο κερδίζοντας δύσκολα με 80-73, ο χαρακτήρας της διοργάνωσης αφήνει πάντα ανοιχτά τα ενδεχόμενα εκπλήξεων και πολλά θα εξαρτηθούν από το αν οι Βάσκοι καταφέρουν να ακολουθήσουν την Μπαρτσελόνα στο σκορ μέσω των περιφερειακών σουτ, pregame ίσως έχει αξία το +9,5 αν και πιστεύουμε ότι εύκολα ή δύσκολα η Μπάρτσα θα το πάρει το ματς και η καλύτερη επιλογή είναι η αναμονή για κάποιο ποντάρισμα υπέρ της στο live.

3030. ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ

Πάρα πολύ ενδιαφέρον ματς καθώς είναι φανερό ότι οι τελευταίες ήττες έχουν επηρεάσει κάπως την αυτοπεποίθηση της Βαλένθια. 2/2 ήττες από τη Λιμόζ, ήττα στην Πυλαία από τον ΠΑΟΚ, αποκλεισμός από το Eurocup και σπάσιμο του αήττητου στο συγκλονιστικό ματς στη Λαμποράλ για την ACB. Φυσικά δεν υπάρχει καμία κοιλιά και αυτό το γνώρισε από πρώτο χέρι η Μπιλμπάο με το 85-49 και η Μπανταλόνα που έχασε πιο άνετα στο γήπεδό της απ' ότι δείχνει το τελικό 66-73. Η Γκραν Κανάρια προέρχεται από τρομερό σερί 8 συνεχόμενων νικών εντός και εκτός συνόρων αλλά και του 16-2 το οποίο έχει φέτος στην έδρα της. Εδώ όμως μιλάμε για Final-8 όπου δεν παίζει κανένα ρόλο το εντός έδρας ρεκόρ, ισχύουν τα ίδια με Μπαρτσελόνα και θα περιμένουμε το live της αναμέτρησης με διάθεση να ποντάρουμε σε κάτι ελκυστικό υπέρ της Βαλένθια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ