ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο (11/2). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

3242. ΚΙΜΚΙ – ΡΕΑΛ

κός χαμός γίνεται στο group F καθώς όλες οι ομάδες πλην της αδύναμης Ζαλγκίρις έχουν σοβαρές ελπίδες πρόκρισης και μία ήττα από μία νίκη μπορούν κυριολεκτικά να κάνουν τη διαφορά. Η Ρεάλ έδωσε 4 σερί ματς μέσα στο γήπεδό της αλλά κατάφερε να κερδίσει μόνο τα δύο από αυτά καθώς μετά τη Μπαρτσελόνα έπεσε κι εκείνη θύμα της εκπληκτικής Λαμποράλ χάνοντας με 68-77 και πλέον είναι υποχρεωμένη να πάει στη Ρωσία μόνο για τη νίκη αν δεν θέλει να βρεθεί και πάλι με την πλάτη στον τοίχο. Η Κίμκι βέβαια με ρεκόρ 4-2 είναι στο κεφάλι του ομίλου, προέρχεται από ήττα ωστόσο στο ΣΕΦ απέναντι σε έναν ψυχωμένο Ολυμπιακό ο οποίος ξεπέρασε γρήγορα το σοκ της πρώτης περιόδου και με οδηγό έναν καταπληκτικό Πρίντεζη που σκόραρε 30π έφτασε στη νίκη με 89-77. Οι Ρώσοι έχουν φετινό εντός έδρας ρεκόρ 7-2 στον θεσμό και στον 1ο γύρο μάλιστα διέλυσαν με 84-70 τους μαδριλένους. Το συγκεκριμένο ματς πάντως έχει ξεκάθαρα άλλη σημασία ειδικά για τη Ρεάλ που έτσι όπως έτσι κάνει τα πράγματα είναι υποχρεωμένη να πάρει τη νίκη αν θέλει να συνεχίζει να υπερασπίζεται τον περυσινό της τίτλο. Στο 2,50 το διπλό, πιο σοφή η αναμονή για καλύτερη απόδοση στο live αφού σπανίως η Ρεάλ πατάει γκάζι από νωρίς.

3245. ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΜΑΛΑΓΑ

Η Φενέρ είναι σε συγκλονιστική κατάσταση, ξεκάθαρα έργο Ομπράντοβιτς, που τη δεδομένη στιγμή μοιάζει να μη μπορεί να χάσει πουθενά. Οι Τούρκοι πέρασαν και από την Εφές με 73-77 δείχνοντας ξεκάθαρα ποιο είναι το αφεντικό του ομίλου και ξεχνώντας φυσικά τις κουμπαριές και τις φιλίες, 3 μέρες αργότερα διέλυσαν με 94-74 την Νταρουσάφακα, ομάδα Ευρωλίγκα, για την Τουρκική Λίγκα φτάνοντας τις 11 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Η Μάλαγα φυσικά δεν μπορεί να ελπίζει στο παραμικρό στο συγκεκριμένο ματς από τη στιγμή που μετράει μόλις τρεις νίκες στα 13 τελευταία παιχνίδια της εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Έστω και στο τσιμπημένο -8,5 οι μοναδικές σοβαρές σκέψεις είναι μόνο προς τα αριστερά.

3246. ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ

Αστέρας εναντίων Τσεντεβίτα ή μία ακόμη μάχη Σερβίας εναντίων Κροατίας σε ένα σημαντικό ματς που ουσιαστικά θα καθορίσει την τύχη των δύο ομάδων στον όμιλο καθώς όπως εξελίσσονται τα πράγματα ο χαμένος θα ελαχιστοποιήσει τις ελπίδες διάκρισης και μόνο ο νικητής θα διατηρήσει βάσιμες ελπίδες να βρεθεί στην 8άδα. Ειδικά από την στιγμή που ο Αστέρας έχασε σημαντικό έδαφος και στο τελευταίο ματς με ήττα 69-66 στην Τουρκία από την Νταρουσάφακα, το θετικό είναι ότι γυρίζει στην έδρα του όπου έχει φέτος ρεκόρ 6-2 στην Ευρωλίγκα. Βέβαια από την άλλη η Τσεντεβίτα μπορεί να μην είναι το μεγαθήριο τύπου Φενέρ αλλά εκτός έδρας φέτος έχει κάνει ουκ ολίγες κηδείες με διπλά σε Εφές, Αρμάνι, Λιμόζ και Νταρουσάφακα αν και στα δύο πιο πρόσφατα γνώρισε καθαρές ήττες από Μάλαγα (-23) και Φενέρ (-13). Προβλέπεται μεγάλη μάχη και το -7,5 του Αστέρα δεν αντικατοπτρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης, αν έπρεπε να εμπλακούμε οπωσδήποτε με κάτι pregame θα ήταν το χάντικαπ των Κροατών.

3252. ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ – ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ

Τρελαίνει κόσμο η Λαμποράλ, σε τρομερή κατάσταση κατάφερε μετά το διπλό στη Βαρκελώνη στη δεύτερη παράταση και κάμψη την αντίσταση της Ρεάλ μέσα στη Μαδρίτη και να βάλει ξεκάθαρη υποψηφιότητα για την 8άδα σε έναν όμιλο που κανείς δεν την περίμενε πριν ξεκινήσουν οι αγώνες. Αυτή τη φορά πρωταγωνιστής δεν ήταν ούτε ο Άνταμς ούτε ο Μπουρούσης που επέστρεψε στη Μαδρίτη για να πάρει την εκδίκησή του αλλά ο Κοζέρ που σημείωσε 15 πόντους με τρία τρίποντα και ο Μπλάζιτς που εκτός τους 13π έβγαλε και τρομερές άμυνες. Η Λαμποράλ δεν σταμάτησε εκεί αλλά ελάχιστες μέρες μετά κέρδισε και τη Βαλένθια σπάζοντας το σερί των 18 συνεχόμενων νικών της ομάδας του Μαρτίνεθ. Η Μπάμπεργκ δεν έχει κάνει καθόλου κακό ΤΟΠ-16 με παραλίγο διπλό στη Μαδρίτη, σπάνιο διπλό μέσα στο ΣΕΦ αλλά και τρομερή επικράτηση με 74-70 της Μπαρτσελόνα στη Γερμανία. Οι πρωταθλητές της Μπουντεσλίγκα προφανώς και είναι ζωντανοί στην υπόθεση πρόκριση, δεν είναι υπερβολή ίσως να χαρακτηρίσουμε το συγκεκριμένο ματς κλειδί καθώς ο νικητής θα είναι πλέον το αδιαφιλονίκητο φαβορί να μπει σφήνα στους μεγάλους παίρνοντας το εισιτήριο για τους 8. Και εδώ περιμένουμε ένα μεγάλο ματς, το +6,5 είναι λίγο τσιμπημένο, απόρροια φυσικά των μεγάλων νικών των Βάσκων με Ρεάλ, Μπάρτσα και Βαλένθια. Θα περιμένουμε το live της αναμέτρησης μήπως βρεθεί καλύτερη ευκαιρία για κάποια ενασχόληση με τον άσο.

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

2384.ΠΑΟΚ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Επαναληπτικός προημιτελικός του κυπέλλου Ελλάδας, σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.Το κύπελλο αποτελεί το μεγάλο στόχο του ΠΑΟΚ για τη φετινή σεζόν, η οποία δεν εξελίσσεται καλά όσον αφορά το πρωτάθλημα και ενδεχόμενος αποκλεισμός θα επιφέρει έντονες εκρήξεις στο στρατόπεδο του «Δικεφάλου». Ο Ιγκόρ Τούντορ δε νιώθει ασφαλής στην άκρη του πάγκου του και η άμυνα των «ασπρόμαυρων» δε φαίνεται να βελτιώνεται, καθώς δέχτηκαν γκολ στις 16/21 αγωνιστικές της Σούπερ Λιγκ. Ο Πανιώνιος αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και πηγαίνει στην Τούμπα με στόχο να διεκδικήσει όσες πιθανότητες του αναλογούν από το 1-1 του πρώτου ματς. Αναμενόμενα οι «κυανέρυθροι» θα ψάξουν το γκολ που θα τους βάλει για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης και μπορούν να το πετύχουν κόντρα στην έκτη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Σε απόδοση 1,80 προσφέρει ο Stoiximan τοover0,5 των φιλοξενούμενων. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2355.ΘΕΛΤΑ – ΣΕΒΙΛΛΗ

Επαναληπτικός για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ισπανίας, σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.Η Θέλτα δεν έχει άλλη επιλογή από το να επιτεθεί από το πρώτο λεπτό προκειμένου να έχει ελπίδες πρόκρισης στον τελικό του κυπέλλου αφού το 4-0 του πρώτου αγώνα δεν της αφήνει πολλά περιθώρια. Η Σεβίλλη θα κάνειrotation,έχει σαφώς την πολυτέλεια να το κάνει και λόγω πλεονεκτήματος από το πρώτο ματς αλλά και επειδή διαθέτει το απαραίτητο βάθος στον πάγκο. Δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει με σκοπιμότητα καμία από τις δύο ομάδες και με τη Θέλτα να αφήνει κενά στην άμυνα αφού ψάχνει πολλά γκολ περιμένουμε να επιβεβαιωθεί τοover2,5 στο 1,825 τηςBet365 το οποίο αποτελεί επιλογή των YoungGuns . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2390.ΛΑΤΣΙΟ – ΒΕΡΟΝΑ

Σε κακό φεγγάρι η Λάτσιο, δυσκολεύεται χαρακτηριστικά στη δημιουργία ευκαιριών, κάτι που αποτυπώνεται πλήρως από το γεγονός πως δεν έχει σκοράρει εδώ και τρεις αγωνιστικές. Σημάδια ζωής δείχνει η Βερόνα, η οποία αγνοεί την ήττα στο δεύτερο γύρο και αν ελαχιστοποιήσει τις αυτοκτονικές της τάσεις θα ελπίζει πολύ πιο βάσιμα στην αποφυγή του υποβιβασμού. Μπορεί να διευρύνει το αήττητο σερί της η ομάδα του Ντελ Νέρι, μένοντας όρθια στο «Ολίμπικο», με το +1 ασιατικό διπλό να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 2,075 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2331.ΤΡΕΛΙΣΑΚ – ΜΑΡΣΕΪΓ

Νοκ-άουτ αναμέτρηση για τη φάση των «16» του κυπέλλου Γαλλίας.Στην τέταρτη κατηγορία αγωνίζονται οι γηπεδούχοι, έκαναν θόρυβο στον προηγούμενο γύρο αφήνοντας εκτός συνέχειας τη φιλόδοξη Λιλ και θέλουν να επαναλάβουν κάτι αντίστοιχο και απέναντι στη Μαρσέιγ, ανασταλτικός παράγοντας ωστόσο είναι το γεγονός ότι το παιχνίδι δε θα γίνει στη φυσική τους έδρα, αλλά στο γήπεδο που χρησιμοποιούσε μέχρι πέρυσι η Μπορντό. Η Μαρσέιγ έχει μείνει χαμηλά στο πρωτάθλημα και επομένως αναζητεί τη διάκριση στο θεσμό, έρχεται από την ήττα με 1-2 στο ντέρμπι με την Παρί, πραγματοποιώντας μια από τις καλύτερες και πιο παθιασμένες φετινές εμφανίσεις της.Γύρω στο 1,20 κινείται το διπλό, δεν μπορεί φυσικά να γίνει κουβέντα για τέτοιο σημείο, πάντως από τη στιγμή που η Τρελισάκ δε θα αγωνιστεί στην έδρα της, θεωρούμε δύσκολο να σπάσει.

2393.ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ - ΙΝΤΕΠΕΝΤ. ΝΤΕΛ ΒΑΛΕ

Επαναληπτικοί της προκριματικής φάσης του Κόπα Λιμπερταδόρες, μετράει το εκτός έδρας γκολ, αν υπάρξει συνολική ισοπαλία οδηγούμαστε απευθείας στα πέναλτι.Μονόλογος το πρώτο ματς υπέρ της Ιντεπεντιέντε, φτωχό το υπέρ της 1-0 βάσει των ευκαιριών που σπατάλησε. Στο πρωτάθλημα έκανε νικηφόρα εκκίνηση, 2-1 την Κουένκα, μόνο τέσσερις βασικοί έμειναν εκτός αρχικού σχήματος, σε μια προσπάθεια του προπονητή να αποκτήσει η ομάδα του την καλύτερη δυνατή ομοιογένεια. Η Γκουαρανί πήρε τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα (0-1-2), χάρη στο 0-0 απέναντι στη Σέρο Πορτένιο, πραγματοποιώντας την πιο γεμάτη της εμφάνιση ως τώρα, το βάρος έχει πέσει φυσικά στην είσοδο στους ομίλους του Λιμπερταδόρες. Πολύ κρίσιμη η αναμέτρηση και για τις δυο ομάδες, καλά ζυγισμένα μας φαίνονται τα σετ, θα κρατήσουμε αποστάσεις.

2395.ΙΝΤΕΠ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΟΡΙΕΝΤΕ ΠΕΤΡΟΛΕΡΟ

Η Σάντα Φε έχει πρακτικά καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση χάρη στο 3-1 που πέτυχε στη Βολιβία, φάνηκε ότι είναι η καλύτερη ομάδα του ζευγαριού. Στο ματς που ακολούθησε για το πρωτάθλημα έμεινε στο 0-0 με τη Μιγιονάριος, μετράει 1-1-0 ως τώρα εντός των συνόρων (2/2under1,5). Η Οριέντε Πετρολέρο δεν έχει δώσει άλλο επίσημο ματς έκτοτε, ώστε να προετοιμαστεί καλύτερα για τη ρεβάνς, 0-2-1 ως τώρα ο απολογισμός της στο δικό της πρωτάθλημα. Σε πολύ χαμηλά επίπεδα κινείται ο άσος, δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς, αφού οι γηπεδούχοι αναμένεται να προβούν σε ροτέισον, ούτε όμως η κόντρα μας ψήνει, από τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι φαίνεται να υστερούν ποιοτικά των αντιπάλων τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ