ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο (10/12). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

3435. KAΡΣΙΓΙΑΚΑ – ΚΟΥΜΠΑΝ

Είπε αντίο η Καρσίγιακα καθώς στο μεγάλο ντέρμπι κόντρα στην Ζαλγκίρις δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος ενός ακόμη εκτός έδρας παιχνιδιού και μετά το -28 στη Βαρκελώνη έχασε με μία ακόμη μεγάλη διαφορά (-18). Η Κουμπάν έκανε ακόμη πιο τραγική εμφάνιση χάνοντας με 51-66 εντός έδρας από τη Ζιελόνα Γκόρα σε ένα ματς που δεν της βγήκε πραγματικά τίποτα. Φυσικά κανείς δεν στεναχωρήθηκε ιδιαίτερα (εκτός από τον Μπαρτζώκα που έχασε τον πατέρα του) αφού ο στόχος είναι μάλλον η 2η θέση ώστε να αποφύγει την πρωτιά και την διασταύρωση με ένα όμιλο φωτιά που πάει να δημιουργηθεί στην επόμενη φάση. Αδιάφορο ματς, δεν θα μας εκπλήξει κανένα αποτέλεσμα.

3437. ΕΦΕΣ – ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ

Την πάτησε στο ίδιο της το παιχνίδι η Λαμποράλ χάνοντας με 92-98 μέσα στο γήπεδό της από την εσχάτως αναγεννημένη και φορμαρισμένη Κανάριας. Νωρίτερα είχε πατήσει τη Λιμόζ με 92-56 ποντάροντας στο γεγονός ότι προφανώς οι Γάλλοι δεν μπορούσαν να φτάσουν το σκορ σε αυτόν τον πήχη, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την πρόκρισή τους στο ΤΟΠ-16. Η Εφές δεν έχει ακόμη καθαρίσει, θα χρειαστεί πάντως ακραίος συνδυασμός για να αποκλειστεί και μαθηματικά της αρκεί μία νίκη είτε σε αυτό το ματς είτε τελευταία αγωνιστική όταν θα ταξιδέψει στο ΣΕΦ. Πιθανότατα θα καθαρίσει εδώ αλλά το -6,5 μιας τόσο αλλοπρόσαλλης Τουρκικής ομάδας κόντρα σε μία ομάδα που σκοράρει όσο θέλει προφανώς και δεν αποτελεί ευκαιρία.

3438. ΜΑΚΑΜΠΙ – ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ

Τελευταίες πράξεις για τη Μακάμπι που επικράτησε με 74-76 της ουραγού Σάσσαρι και διατήρησε ζωντανές τις λιγοστές ελπίδες πρόκρισης που έχει. Φυσικά για να φτάσει εκεί έπρεπε να να σπαταλήσει και πάλι μία διαφορά που είχε πάρει και να παρακολουθήσει το τελευταίο σουτ των Ιταλών να χτυπάει στεφάνι. Πλέον απαιτείται η νίκη επί της αδιάφορης Μπάμπεργκ για να πάει την τελευταία αγωνιστική να δώσει τελικό μέσα στην Τουρκία στην έδρα της Νταρουσάφακα αν και μόνο αν οι Τούρκοι ηττηθούν όπως αναμένεται μέσα στη Ρωσία από την ΤΣΣΚΑ, ωστόσο εκεί δεν θα της αρκεί η νίκη αλλά θα χρειάζεται να καλύψει και το -11 που είχε χάσει στο 1ο ματς. Πρώτο βήμα η νίκη στο γήπεδό της κόντρα σε μία Μπάμπεργκ που προέρχεται από τεράστια νίκη με 100-87 επί της Μπάγερν στην Γερμανία αλλά έχει και να σκεφτεί το ντέρμπι που ακολουθεί στην έδρα της Άλμπα. Θα στηρίξουμε τους Ισραηλινούς ποντάροντας στο κίνητρο, την έδρα, την αύρα που έχει φέρει ο Τάμπακ και το σχετικά χαμηλό για τα δεδομένα του ματς -4,5.

3439. ΣΑΣΑΡΙ – ΜΑΛΑΓΑ

Τελευταία και καταϊδρωμένη η Σάσσαρι με το απίθανο κι όμως αληθινό 0-8, γνώρισε και συντριβή με 73-88 στο τελευταίο ματς εντός συνόρων από την Τρέντο και η μετά-Σακέτι εποχή δεν κυλάει καθόλου ομαλά. Η Μάλαγα είναι περασμένη όμως παίζει ακόμη την πρωτιά του ομίλου αν κερδίσει εδώ και την τελευταία αγωνιστική επικρατήσει της ΤΣΣΚΑ κάνοντας το 2/2 επί των Ρώσων. Eναλλακτικά κινδυνεύει να βρεθεί μέχρι και 3η καθώς καραδοκεί στο -1 η Μπάμπεργκ που έχει και την ισοβαθμία τους. Δεν ξέρουμε αν η Μάλαγα θέλει να διαλέξει ανάμεσα στον όμιλο φωτιά που πάει να δημιουργηθεί στην επόμενη φάση διεκδικώντας την 1η θέση ή θα προτιμήσει τον πιο βατό που όμως έχει κάκιστες διασταυρώσεις στα νοκ άουτ, θα αρκεστούμε στην αγωνιστική ανάλυση του ματς που βγάζει φαβορί τους Ισπανούς, όχι όμως στο τσιμπημένο για τα δεδομένα -6,5.

3440. ΛΙΜΟΖ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αδιάφορο ματς καθώς η Λιμόζ έχασε τη μάχη από τη Λαμποράλ και μάλιστα με πολύ βαρύ σκορ, 92-56. Πλέον είναι στο -2 από Τσεντεβίτα και Εφές χάνοντας και στις δύο ισοβαθμίες οπότε τα τελευταία δύο ματς είναι καθαρά διαδικαστικά. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να δείχνει χαρακτήρα καθώς επικράτησε και της Αρμάνι με 73-63 παίζοντας χωρίς Γιανγκ, Σπανούλη, με τον Λοτζέσκι να τραυματίζεται εκ νέου και να μας εύχεται καλά Χριστούγεννα και τον Πρίντεζη να μπαίνει σιγά σιγά στην αγωνιστική δράση χωρίς καμία πίεση για φορτσάρισμα. Λογικά οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν τη γνωστή τους άμυνα περιορίζοντας τους γηπεδούχους, το πρόβλημα όμως είναι στους Γάλλους που είναι τόσο χαλαροί που μπορούν να φάνε για πλάκα 80+ πόντους χαλώντας το διαφαινόμενο εξαιρετικό under 144,5.

3441. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

Περασμένες και οι δύο ομάδες, αδιάφορο το ματς καθώς η Μπαρτσελόνα θα παίξει την πρωτιά και ενδεχομένως την επιλογή του αν θα πάει στον όμιλο φωτιά με ΤΣΣΚΑ, Ρεάλ, Oλυμπιακό, κτλ στο τελευταίο ματς στην Κουμπάν. Λογικά κανείς δεν θέλει να μπλέξει με τέτοια ματς από τόσο νωρίς οπότε και οι μπλαουγκράνα θα κάνουν το καθήκον τους επικρατώντας τον ήδη περασμένων Λιθουανών που πανηγυρίζουν μία από μόνη της μεγάλη επιτυχία. Δεν προκύπτει καμία στοιχηματική ευκαιρία εδώ καθώς οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν ιδιαίτερα χαλαροί και στο ματς της περασμένης αγωνιστικής στο ΟΑΚΑ και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει την όρεξή τους μπαίνοντας και σήμερα στο παρκέ. Πάσο.

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

2433. ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΣΕΛΤΙΚ

Μόνο έναν βαθμό χρειάζεται η Φενέρ για να εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση, ίσως δεν τον χρειαστεί καν αν ο Άγιαξ δεν κερδίσει τη Μόλντε. Με δική της νίκη και ήττα των Νορβηγών βγαίνει πρώτη στον όμιλο, κάτι που σημαίνει λογικά καλύτερη κλήρωση στην επόμενη φάση. Η Σέλτικ είναι σίγουρα τελευταία και απογοητευμένη. Βλέπουμε σχετικά εύκολη νίκη των γηπεδούχων, που τα έχουν όλα υπέρ τους (κίνητρο, έδρα, φόρμα), αν και θα θέλαμε ο αγώνας να είναι ισόπαλος στο τέλος, αφού μπορεί να έχουμε ποντάρισμα στο late goal.

2422. ΑΓΙΑΞ – ΜΟΛΝΤΕ

Ο Άγιαξ θέλει ήττα της Φενέρ και δική του νίκη ώστε να κλέψει τη δεύτερη θέση, κάτι που φαίνεται δύσκολο, ιδιαίτερα το να ηττηθεί η τουρκική ομάδα. Η Μόλντε δεν είναι τελείως αδιάφορη, αφού μπορεί να έχει ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση, όμως θέλει να μην χάσει για να βγει στην πρώτη θέση. Βέβαια μπορεί να μην χρειάζεται καν τον βαθμό. Παιχνίδι μόνο γιαliveκαι σε συνάρτηση με το αποτέλεσμα του άλλου παιχνιδιού του ομίλου. Διαβασμένες οι τιμές των γκολ, αφού το αρκετά πιθανόover2,5 είναι στο 1,55.

2428. ΜΠΟΡΝΤΟ - ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ

Μόνο τη νίκη ψάχνει στη Γαλλία η Ρούμπιν αν θέλει να έχει ελπίδες πρόκρισης στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, παράλληλα θέλει και ήττα της Σιόν από τη Λίβερπουλ. Ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα, θα αγωνιστεί κόντρα στην αδιάφορη Μπορντό, η οποία ακόμα δεν έχει νίκη στον όμιλο. Αγγαρεία το ματς για τους Γάλλους, όλο το κίνητρο με τους Ρώσους, υπάρχει αξία στις τιμές αουτσάιντερ του διπλού (2,87/Bet365). Tη νίκη της Ρούμπιν συμπεριέλαβε και ο Betol σε δυάδα, μαζί με την ισοπαλία στο άλλο ματς του ομίλου. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2432. ΣΙΟΝ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Μεγάλη αναμέτρηση για τη Σιόν, έχει φτάσει μόλις έναν πόντο μακριά από την πρόκρισή της στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Ήδη έχει προκριθεί η Λίβερπουλ, θέλει κι αυτή τουλάχιστον τον πόντο της ισοπαλίας για να τερματίσει πρώτη στον όμιλο. Φυσικά με νίκη αμφότερες πάλι πετυχαίνουν το σκοπό τους, όμως δύσκολα θα δούμε ειδικά τους Ελβετούς να «κυνηγούν» τη νίκη, ενώ η Λίβερπουλ μέχρι στιγμής στον όμιλο έχει περισσότερες ισοπαλίες παρά νίκες. Βολική η ισοπαλία, ήδη σημειώνει πτώση η απόδοσή της, στο 3,30 (Bet365) πρόλαβε να ποντάρει o Betol . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2424. ΓΚΑΜΠΑΛΑ – ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ

Αδιάφορη η Καμπάλα που θα παίξει απλά για να μην βγει τελευταία στον όμιλο και για το γόητρο, αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι η δυναμική της είναι περιορισμένη. Η Κράσνονταρ θέλει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τη Ντόρτμουντ για να καταλάβει την πρώτη θέση και πιστεύουμε ότι θα το καταφέρει. Το διπλό στο 1,80 είναι απλά δίκαιο.

2430. ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΠΑΟΚ

Η πρόκριση έχει εξασφαλιστεί εδώ και πολύ καιρό για τη Ντόρτμουντ, με τους Βεστφαλούς πλέον να κυνηγάνε την πρωτιά του ομίλου, όμως αναμένεται να παραταχθούν με αρκετές αλλαγές κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πηγαίνει στη Γερμανία για να αποχαιρετήσει το φετινό ευρωπαϊκό του ταξίδι και θα προσπαθήσει να φανεί όσο πιο ανταγωνιστικός γίνεται. Μελανό σημείο της Μπορούσια η ανασταλτική της λειτουργία, δεχόμενη γκολ στα 11/15 παιχνίδια πρωταθλήματος, την ώρα που οι Θεσσαλονικείς μετράνε 10/14 αμφίσκορα για τη Σούπερ Λιγκ. Παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο, με τους αριθμούς να βοηθάνε προς τοGG, το οποίο ο Stoiximan προσφέρει στο ελκυστικό 2,08. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2429. ΝΑΠΟΛΙ - ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ

Αδιάφορη η Νάπολι που έχει ήδη περάσει ως πρώτη από τον όμιλο αφού έχει το απόλυτο, κάτι που θέλει να κρατήσει. Η Λέγκια θέλει να κερδίσει εκείνη και αν έρθει ισόπαλο το Μίντιλαντ-Κλαμπ Μπριζ για να περάσει στην επόμενη φάση, κάτι που όπως γίνεται αντιληπτό είναι αρκετά δύσκολο. Χαμηλά τοover2,5, αν δεν κερδίζει η Νάπολι ίσως έχουμε ενδιαφέρον στοlive.

2427. ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ

Έχει το πλεονέκτημα στο συγκεκριμένο παιχνίδι η Μίντιλαντ, αφού με ισοπαλία αν δεν κερδίζει η Λέγκια στη Νάπολι θα είναι αυτή που θα κατακτήσει τη δεύτερη θέση. Η Μπριζ θέλει μόνο νίκη στη Δανία. Μετά την καλή αρχή στον όμιλο, η ομάδα από τη Δανία έχει τρεις σερί ήττες (οι δύο από τη Νάπολι βέβαια) και γι’ αυτό δεν έχει περάσει ήδη στην επόμενη φάση. Η Κλαμπ Μπριζ χάνει τη μεγάλη της δύναμη εκτός έδρας, κάτι αρκετά σημαντικό σε αυτή την τελευταία αγωνιστική. Δύσκολο παιχνίδι για οποιαδήποτε επιλογή, το αφήνουμε στην άκρη.

2431. ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ

Μόνο ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι αυτό της Ραπίντ για την πρώτη θέση, για την οποία χρειάζεται νίκη δική της και μη νίκη της Βιγιαρεάλ στην Τσεχία επί της Πλζεν. Πιστεύουμε ότι η γηπεδούχος θα κερδίσει αρκετά εύκολα την αδύναμη Μινσκ, βέβαια το 1,35 του άσου δεν μπορεί να είναι στις επιλογές μας, μεγάλο και το -1,5 για να στηρίξουμε την ομάδα της Βιέννης. Αν δεν προηγηθεί νωρίς μπορεί να ποντάρουμε στους γηπεδούχους.

2423. ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Η Πλζεν είναι αδιάφορη σε αυτή την τελευταία αγωνιστική και απλά παίζει για το γόητρο. Η Βιγιαρεάλ θέλει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Ραπίντ για να βγει στην πρώτη θέση του ομίλου και πιστεύουμε ότι έχεις τις πιθανότητες με το μέρος της, αν και η έδρα της Πλζεν δεν είναι εύκολη. Παιχνίδι κυρίως γιαlive, τοover2,5pregameστο 1,75 θεωρείται δίκαιο.

2426. ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ – ΜΑΡΣΕΪΓ

Μάχη για τη δεύτερη θέση, με τη φιλοξενούμενη Μαρσέιγ και λόγω ποιότητας και δυναμικής, αλλά και επειδή περνάει με δύο βαθμούς τη Λίμπερετς να έχει τον πρώτο λόγο. Μόνο νίκη θέλουν οι Τσέχοι, σε αντίθεση με τους Μαρσεγέζους. Επίσης οι Γάλλοι αν κερδίσουν και χάσει η Μπράγκα (δύσκολο) θα πάρουν την πρώτη θέση. Εκτιμούμε αρκετά τη Σλόβαν και δεν πιστεύουμε ότι θα έχει ένα εύκολο βράδυ η Μαρσέιγ, όμως δεν θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους με τα λεφτά μας.

2425. ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ – ΜΠΡΑΓΚΑ

Η Μπράγκα χρειάζεται έναν βαθμό για να πάρει και μαθηματικά την πρώτη θέση, μπορεί στο τέλος της βραδιάς να μην τον χρειαστεί και καθόλου, αν η Μαρσέιγ δεν κερδίζει. Η Γκρόνινγκεν έχει σταματήσει να ασχολείται με το συγκεκριμένο θεσμό αφού έχει εξασφαλίσει την τελευταία θέση. Το διπλό στο 2,20 δεν έχει καμία αξία. Πάμε παρακάτω.

2440. ΝΤΝΙΕΠΡ – ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ

Έχει ξεκαθαρίσει το μέτωπο στον 7ο όμιλο, τόσο η Ντνίπρο όσο και η Ρόζενμποργκ έχουν ήδη αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Τρεις σερί ήττες έχει συμπληρώσει εντός και εκτός συνόρων η Ντνίπρο, με αποτέλεσμα να υπάρχει γκρίνια για τον κόουτς Μαρκέβιτς. Χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις εδώ και 15 ημέρες η Ρόζενμποργκ, το εγχώριο πρωτάθλημα έχει ολοκληρωθεί και το ματς στην Ουκρανία θα είναι το τελευταίο της για φέτος. Τη νίκη για να πάρει τα πάνω της θα ψάξει η γηπεδούχος, δεν είμαστε πάντως διατεθειμένοι να πληρώσουμε για να μάθουμε αν θα τα καταφέρει.

2442. ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΛΑΤΣΙΟ

Έχει ξεκαθαρίσει το μέτωπο στον 7ο όμιλο, οι δυο ομάδες έχουν εξασφαλίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση, η Λάτσιο ως πρώτη από το γκρουπ, η Σεντ Ετιέν ως δεύτερη. Σε κακή κατάσταση δείχνουν αμφότερες τον τελευταίο μήνα, 1-2-2 η Σεντ Ετιέν και 1-1-3 η Λάτσιο σε όλες τις διοργανώσεις, με τον προπονητή των φιλοξενούμενων, Πιόλι, να βρίσκεται υπό πίεση. Χαρακτήρα γιορτής θα έχει για τους γηπεδούχους το παιχνίδι, θετικό αποτέλεσμα για να σώσει τη θέση του ψάχνει ο Ιταλός προπονητής, τασσόμαστε ένα κλικ υπέρ των αποδόσεων αουτσάιντερ των φιλοξενούμενων.

2444. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Παιχνίδι με χαρακτήρα τελικού είναι αυτό ανάμεσα σε Σπόρτινγκ και Μπεσίκτας. Με δεδομένο πως η Λοκομοτίβ εύκολα ή δύσκολα θα περάσει νικηφόρα από την έδρα της αδύναμης Σκεντέρμπεου, οι Πορτογάλοι θα χρειαστούν μόνο τη νίκη, ενώ οι Τούρκοι θα παίξουν για δύο αποτελέσματα, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της πρόκρισης. Η κρισιμότητα του αγώνα θα επιφέρει επιπλέον σκοπιμότητα και στις δύο μεριές, με το ενδεχόμενο να δούμε γκολ μετά το 28΄να φαντάζει ως καλή επιλογή στο 2,17 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2443. ΣΚΕΝΤΕΡΜΠΕΟΥ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ

Δεν έχει ελπίδες για να συνεχίσει στην επόμενη φάση η Σκεντέρμπεου, επιτυχημένη κρίνεται η παρουσία της στη διοργάνωση χάρη στην εντός έδρας νίκη επί της Σπόρτινγκ στα πλαίσια της τέταρτης αγωνιστικής, πολύ πιθανό να φρεσκάρει την ενδεκάδα του ο Γιόσα αφού ακολουθεί δύσκολο παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Η Λοκομοτίβ θέλει τη νίκη για να βρεθεί σίγουρα στους «32», υπάρχουν και σενάρια που της δίνουν την πρόκριση ακόμα και με ισοπαλία ή με ήττα, αρκεί φυσικά να ευνοηθεί από το αποτέλεσμα του άλλου παιχνιδιού του ομίλου (η Λοκομοτίβ υστερεί στην ισοβαθμία από τη Σπόρτινγκ, ενώ αν ισοβαθμήσει με τη Μπεσίκτας θα πρέπει να καλύψει τη διαφορά του εντός τέρματος που την χωρίζει από εκείνη). Σε κακή κατάσταση βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι, 1-4-5 ο απολογισμός τους στα τελευταία δέκα σε όλες τις διοργανώσεις, προσπερνάμε με συνοπτικές διαδικασίες το διπλό του 1,25.

2446. ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ

Αντιμετώπισε χαλαρά το θεσμό η Φιορεντίνα και έφτασε να παλεύει για την πρόκριση στην επόμενη φάση την τελευταία αγωνιστική των ομίλων, βρίσκεται πάντως σε πλεονεκτική θέση αφού της αρκεί να μην ηττηθεί για να συνεχίσει στα νοκ-άουτ της διοργάνωσης. Η Μπελενένσες ψάχνει ένα θαύμα για να κλέψει εκείνη την πρόκριση, πρέπει να κερδίσει στη Φλωρεντία και παράλληλα να μην κερδίσει η Λεχ Πόζναν τη Βασιλεία ή σε περίπτωση νίκης των Πολωνών να καλύψει τη διαφορά τερμάτων που τους χωρίζει (-3 έχει η Λεχ, -5 η Μπελενένσες). Καθαρά από τις διαθέσεις των γηπεδούχων εξαρτάται η έκβαση της αναμέτρησης, αν παρουσιαστούν σοβαροί δεν θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες, το 1,25 στον άσο είναι πάντως ανάξιο ενασχόλησης.

2439. ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Σε ένα μικρό θαύμα ελπίζει η Λεχ προκειμένου να συνεχίσει το ευρωπαϊκό της ταξίδι. Πιο συγκεκριμένα, χρειάζεται νίκη και συγχρόνως ήττα της Φιορεντίνα από τη Μπελενένσες, χωρίς οι Πορτογάλοι να καλύψουν τη διαφορά τερμάτων. Από την άλλη, η Βασιλεία έχει εξασφαλίσει όχι μόνο την πρόκριση στην επόμενη φάση, αλλά και την πρωτιά του ομίλου. Θα το παλέψουν οι -πολύ ανεβασμένοι μετά την αλλαγή προπονητή- Πολωνοί, την ώρα που οι Ελβετοί ταξιδεύουν με αρκετές απουσίες και θα έχουν εναλλακτική ενδεκάδα ενόψει Σιόν. Δε θα το βάλουν κάτω οι γηπεδούχοι και θα ψάξουν τη νίκη, αναμένοντας ευχάριστα μαντάτα από τη Φλωρεντία. Στο 2,50 βρίσκουμε τον άσο της Λεχ στηνBet365 και είναι σαφώς προτιμότερος από τοDNB, καθώς η ομάδα από το Πόζναν χρειάζεται μόνο τους τρεις βαθμούς.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2436. ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ – ΚΑΡΑΜΠΑΚ

Ανοιχτοί λογαριασμοί στον 10ο όμιλο στο φινάλε της φάσης των ομίλων.Η Άντερλεχτ ψάχνει νίκη επί της Καραμπάγκ για να συνεχίσει στους «32», ενώ της κάνει και η ισοπαλία σε περίπτωση που την ίδια ώρα η Μονακό δεν κερδίζει στο Λονδίνο την Τότεναμ. Οι Αζέροι μόνο με νίκη έχουν ελπίδες πρόκρισης, αλλά θα πρέπει παράλληλα να μην κερδίζει η Μονακό για να καταλάβουν τη δεύτερη θέση. Από δυο ματς χωρίς νίκη έρχεται η Άντερλεχτ εντός των συνόρων, η Καραμπάγκ δεν αντιμετωπίζει δυσκολίες στο εγχώριο πρωτάθλημα και έχει ήδη απομακρυνθεί 8 βαθμούς από τους διώκτες της. Μεγάλη κατά τη γνώμη μας η ψαλίδα των αποδόσεων για ένα παιχνίδι τέτοιας κρισιμότητας, οι φιλοξενούμενοι έχουν αποδείξει ότι είναι πολύ αξιόμαχοι και δεν πρόκειται να παραδοθούν σε καμία περίπτωση, δεν υπάρχει η παραμικρή αξία στον άσο του 1,45, το ματς αναμένεται να μας απασχολήσει στοlive.

2445. ΤΟΤΕΝΑΜ – ΜΟΝΑΚΟ

Έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στα νοκ-άουτ οι «Πετεινοί», θα το κάνουν μάλιστα ως πρώτοι από τον 10ο όμιλο, εκτός από την περίπτωση που ηττηθούν από τη Μονακό, κερδίσει η Άντερλεχτ την Καραμπάγκ και παράλληλα καλυφθεί η διαφορά τεράτων που τους χωρίζει από τους Βέλγους (+2 για την ώρα). Μόνο με νίκη έχει ελπίδες πρόκρισης η Μονακό, χωρίς βέβαια αυτό να της αρκεί, αφού θα πρέπει παράλληλα να μην κερδίσει η Άντερλεχτ την Καραμπάγκ για να τα καταφέρει. Οχτώ ματς αήττητη έχει μείνει η Τότεναμ σε Πρέμιερ και Γιουρόπα Λιγκ, με τον Ποκετίνο να αναμένεται να φρεσκάρει την ενδεκάδα του αφού ακολουθεί αρκετά βαρύ πρόγραμμα για την ομάδα του. Η Μονακό απέδειξε με το 2-1 στην Κορσική επί της Μπαστιά ότι αποδίδει καλύτερα μακριά από το σπίτι της, δηλαδή όταν βρίσκει κενούς χώρους, έχει σκοράρει σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια της από τα τέλη Ιουλίου (6-5-2 εκτός, 8/13over2,5, 11/13GG). Ελκυστικές οι αποδόσεις αουτσάιντερ των φιλοξενούμενων που καίγονται για τη νίκη, παρόλα αυτά η Τότεναμ δεν είναι σε καμία περίπτωση αμελητέα ποσότητα, πιο συντηρητικά μπορούμε να πάμε με τοGGστο 1,75 του Stoiximan .

2437. ΑΠΟΕΛ - ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ

Χωρίς βαθμολογικό κίνητρο ο ΑΠΟΕΛ, έχει ήδη αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης, η Σπάρτα έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στους «32» και θέλει τη νίκη ώστε να διεκδικήσει την πρώτη θέση του γκρουπ (θα τα καταφέρει αν την ίδια ώρα δεν κερδίζει η Σάλκε). Σε κακή κατάσταση οι γηπεδούχοι (1-0-3 στα πιο πρόσφατα τέσσερα σε όλες τις διοργανώσεις), από τέσσερις συνεχόμενες νίκες εντός και εκτός συνόρων έρχονται οι φιλοξενούμενοι, σωστό δείχνει το διπλό στα επίπεδα του 2,05.

2438. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΣΑΛΚΕ

Στην Πράγα έσβησε το όνειρο της πρόκρισης για τον Αστέρα, όμως κανείς στην ομάδα της Αρκαδίας δεν είναι διατεθειμένος να αδιαφορήσει για το μεγάλο ματς με αντίπαλο τη Σάλκε. Οι Γερμανοί κυνηγούν την πρώτη θέση του ομίλου και παρότι αναμένεται να παραταχθούν με εναλλακτική ενδεκάδα στην Τρίπολη, η διαφορά δυναμικότητας είναι εμφανής, κάτι που φάνηκε και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, όταν επικράτησαν με 4-0 της ελληνικής ομάδας. Θεωρούμε πως οι «βασιλικοί μπλε» θα πάρουν το διπλό στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 1,95 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2435. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΑΛΚΜΑΑΡ

Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, σίγουρα ως πρώτη έχει προκριθεί από τον όμιλό της η Μπιλμπάο, εκτός συνέχειας η Άλκμααρ, στρέφεται πλέον στις εγχώριες υποχρεώσεις της. Αμφότερες αναμένεται να προβούν σε ροτέισον, αφού ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια το σαββατοκύριακο, δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος να μπλέξουμε εδώ.

2441. ΠΑΡΤΙΖΑΝ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Τελικός πρόκρισης το παιχνίδι της Παρτιζάν με την Άουγκσμπουργκ, μόνο μια από τις δυο θα πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Μεγάλο το πλεονέκτημα που έχουν οι Σέρβοι, παίζουν στην ουσία για τέσσερα αποτελέσματα, με τους Γερμανούς να ψάχνουν νίκη είτε με διαφορά 3+ τερμάτων είτε με διαφορά 2+ τερμάτων, πλην του 0-2. Στην ουσία οι φιλοξενούμενοι θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο γνωρίζοντας ότι θα πρέπει να σκοράρουν τουλάχιστον τρεις φορές προκειμένου να έχουν ελπίδες πρόκρισης, γεγονός που, σε συνδυασμό με τα όσα μας έχουν δείξει ως τώρα οι δυο αντίπαλοι στον όμιλο, μας κάνει να περιμένουμε ένα ματς με γρήγορο ρυθμό και πολλά τέρματα, με τοover2,75 στο 1,875 τηςBet365 να δείχνει εξαιρετική επιλογή.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2503. ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΤΟΛΙΜΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Πρώτο ματς των ημιτελικών του πρωταθλήματος Κολομβίας, στους οποίους δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά και τα δύο ματς ακολουθούν απευθείας πέναλτι. Οι δύο ομάδες δεν έχουν να χωρίσουν πολλά, είναι περίπου της ίδιας δυναμικότητας. Αμφότερες έχουν καλή έδρα και με αυτή τη δύναμη της έδρας κατάφεραν να προκριθούν σε αυτή τη φάση. Ο άσος του 1,80 είναι δίκαιος.

2504. ΙΝΤΕΠ. ΜΕΝΤΕΓΙΝ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ

Η έδρα της Μεντεγίν (7-3-0 στο πρωτάθλημα) είναι η μεγαλύτερη δύναμη της, όμως αυτό δεν πιστεύουμε ότι θα φτάσει για να κερδίσει τη Νασιονάλ, η οποία είναι καλύτερη ομάδα και της δίνουμε το προβάδισμα για την πρόκριση. Πέρασε εύκολα την Αλιάνζα Πετρολέρα η Μεντεγίν με συνολικό σκορ 6-0. Η Νασιονάλ πιστεύουμε ότι θα προσπαθήσει να κρατήσει το μηδέν και έπειτα θα κοιτάξει την επίθεση της. Το Χ πιστεύουμε έχει πολλές πιθανότητες.

2505. ΤΙΓΚΡΕΣ – ΠΟΥΜΑΣ

Τελικός του πρωταθλήματος Απερτούρα, διπλοί αγώνες, η ρεβάνς θα διεξαχθεί την Κυριακή. Δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος μετά το πέρας των δυο αναμετρήσεων θα ακολουθήσει παράταση και, εφόσον χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι. Πραγματοποιώντας ώριμη εμφάνιση, η Τίγκρες πέρασε με 2-0 από την έδρα της Τολούκα, στη ρεβάνς του 0-0 στο γήπεδό της, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τον τελικό. Έχει παρουσιάσει εξαιρετική εικόνα στα πλέι-οφ (3-1-0, μόνο ένα γκολ κατά), ενώ έχει να ηττηθεί εδώ και δέκα ματς (6-4-0). Η Πούμας πήρε μετά κόπων και βασάνων την πρόκριση για τον τελικό, παρόλο που πήγε στη ρεβάνς με την Αμέρικα με παρακαταθήκη το 3-0 του πρώτου αγώνα, δεινοπάθησε να διαφυλάξει το υπέρ της σκορ και μπορεί εν τέλει να τα κατάφερε (αφού ηττήθηκε με 1-3), ωστόσο η εικόνα της να αμύνεται απέναντι σε έναν αντίπαλο που αγωνίζονταν με δυο παίχτες λιγότερους, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας εν’ όψει του τελικού. Η καλύτερη άμυνα της κανονικής περιόδου (Τίγκρες) τίθεται αντιμέτωπη με την καλύτερη επίθεση (Πούμας), θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι έχουν καλύτερη ομάδα και βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση για αυτό και θα τους δώσουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη, δεν υπάρχει πάντως ιδιαίτερη αξία στον άσο που συναντάμε στο 1,75 του Stoiximan .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ