ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο (3/12).

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης.

3152. ΣΑΣΣΑΡΙ – ΜΑΚΑΜΠΙ

Ματς ανάμεσα στις δύο ουραγούς, φυσικά η Σάσσαρι δεν έχει καμία ελπίδα με το ρεκόρ της στο 0-7, η Μακάμπι έχει κάτι λιγοστές καθώς αν κάνει το 2-6 και η Νταρουσάφακα ηττηθεί στη Μάλαγα θα μειώσει στη νίκη και θα μπορεί είτε να κάνει το 2/2 κερδίζοντας τη Μπάμπεργκ εντός είτε να πάει τελευταία αγωνιστική στην Τουρκία να κυνηγήσει το διπλό με 11 πόντους. Προφανώς μιλάμε για θαύμα αλλά η Μακάμπι έχει βαριά φανέλα και δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Αμφότερες προέρχονται από αλλαγές προπονητών, ο Σακέτι αποχώρησε μετά από χρόνια από τους Ιταλούς οι οποίοι μας έχουν μπερδέψει λίγο καθώς έπαιξαν μόνο επίθεση στην ΤΣΣΚΑ (87-93) αλλά μερικές μέρες μετά διέλυσε την Ορλάντο με 52-77. Διπλό αλλά μετά το πάθημα της περασμένης εβδομάδας στο Μάλαγα-Μακάμπι (82-68) δεν θα το τολμήσουμε.

3153. ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ – ΕΦΕΣ

Τεράστιο ματς που θα κρίνει και την ομάδα που θα πάρει την πρόκριση, ο χαμένος θα πρέπει να παλέψει στα τελευταία δύο ματς με τις Μιλάνο και Λιμόζ αν και η λογική λέει ότι θα πρέπει να γίνει συνδυασμός αποτελεσμάτων για να μείνει κάποια από τις δύο εκτός 16άδας. Η Τσεντεβίτα έδειξε επιτέλους χαρακτήρα βγάζοντας και διπλό στη Γαλλία επί της Λιμόζ (69-78), ωστόσο φέτος έχει κάνει πάρα πολλές αλλοπρόσαλλες εμφανίσεις. Έχασε από τον ελλιπέστατο Ολυμπιακό με 70-83, στον πρώτο γύρο όμως είχε κερδίσει μέσα στην Τουρκία με 75-81. Αυτό φυσικά δεν είναι παράλογο γιατί δείχνει ότι οι Κροάτες έχουν ταλέντο, έχουν προοπτική αλλά δεν έχουν βάθος στον πάγκο και φυσικά εμπειρία σε μια τέτοια διοργάνωση να κάνουν μία σταθερά καλή πορεία. Δύσκολο ματς αν και η Εφές κάποια στιγμή πρέπει να σοβαρευτεί καθαρίζοντας την πρόκριση και το -3,5 δεν είναι καθόλου απαγορευτικό.

3154. ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ – ΛΙΜΟΖ

Δεν χρειάστηκε παρά τρεις μέρες η Λαμποράλ μετά την αθλιότερη εμφάνιση της χρονιάς όταν και πέτυχε 52 πόντους μέσα στο ΣΕΦ για να αποδείξει ότι δεν περνάει καμία κρίση, διέλυσε με 66-90 τη Σαραγόσα, μία ικανότατη ομάδα που παίζει καλά στο γήπεδο της. Η Λιμόζ αντίθετα βρίσκεται σε κρίση έχοντας δύο νίκες στα τελευταία 8 παιχνίδια της σε Γαλλία και Ευρωλίγκα, μάλιστα μετράει δυο σερί στο γήπεδο της από Τσεντεβίτα (69-78) και Βιλερμπάν (52-64), ειδικά η ήττα από τους Κροάτες πόνεσε πολύ και όπως φαίνεται θα τους αφήσει εκτός συνέχειας καθώς εκτός από αυτό το ματς ακολουθούν δύο πολύ δύσκολα κόντρα στον Ολυμπιακό και εκτός στο Μιλάνο. Η σοβαρή Λαμποράλ δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να πάει το σκορ ψηλά και να καθαρίσει μόνο με την επίθεσή της, μεγάλο το -14,5, θα προτιμούσαμε σε αυτή τη λογική το over 84,5 των Βάσκων που έχουν πάνω από 90 σε όλα τα φετινά εντός έδρας ματς τους (τα δύο με παράταση).

3155. ΡΕΑΛ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Απίθανα πράγματα για τη φετινή Ρεάλ, παίζει με τη φωτιά σε κάθε ματς με τη μοναδική λεπτομέρεια ότι τελικά συνηθίζει να καίγεται. Πήγε στο Βελιγράδι για να αντιμετωπίζει μία παθιασμένη ομάδα όπως ο Αστέρας με 10 παίκτες που έπαιζαν σαν τα σκυλιά και όμως δεν έβαλε μυαλό παίζοντας χαλαρά, χωρίς καμία επιθετική τακτική με παίκτες που κρατούσαν τη μπάλα τραβώντας τις επιθέσεις από τα μαλλιά. Παρά το come back και το γεγονός ότι έφτασαν από το -10 στο +10 οι μαδριλένοι έχασαν δικαιότατα το παιχνίδι και πλέον είναι μία ανάσα από τον αποκλεισμό τους από το ΤΟΠ-16 για πρώτη φυσικά φορά στην σύγχρονη ιστορία τους. Η Φενέρ είναι πολύ χαλαρή και έχει πάρα πολλά σκαμπανεβάσματα έχοντας κάνει και τις δικές της τρελίτσες (βλ. Στρασβούργο) ωστόσο εδώ ο Ομπράντοβιτς έχει μια τρομερή ευκαιρία σε ένα και μόνο ματς να πετάξει (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) ένα βασικό διεκδικητή του τίτλου (και κάτοχο) εκτός συνέχειας. Σαν να μην έφταναν αυτά για τον Λάσο ο Ρούντι Φερνάντεζ τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός δράσης για 3 μήνες!! Mε κίνδυνο πάντα οι μαδριλένοι να κάνουν το ματς της ζωής τους και το μάτι τους να γυαλίζει η αξία είναι στο μεγάλο +6,5 της Φενέρ.

3156. ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ – ΤΣΣΚΑ

Aδιάφορο βαθμολογικά ματς, η ΤΣΣΚΑ είναι στο 7-1, η Μπάμπεργκ που κάνει σπουδαίο δεύτερο γύρο είναι στο 5-2 αλλά αμφότερες έχουν καθαρίσει καθώς Μακάμπι και Σάσσαρι σπάνε τα καλάθια. Οι Ρώσοι φυσικά έχουν καλύτερη ομάδα και πληρέστερο ρόστερ, προέρχονται από σπουδαία νίκη μ ε113-77 κόντρα στη Ζενίτ σε ένα παιχνίδι που ο Ιτούδης προφανώς τους τα είχε ψάλλει με σκοπό να παίξουν αμυνάρα και το έκαναν. Στην Ευρωλίγκα πάντως έχουν κάνει μπόλικες χαλαρές εμφανίσεις με δύσκολη νίκη επί της ντεφορμέ Σάσσαρι και της κακής Μακάμπι και με αυτά τα δεδομένα το -6,5 κόντρα σε μία ομάδα που μετράει 8/9 νίκες στα τελευταία παιχνίδια της δεν παίζεται εύκολα. Σίγουρα πιο ελκυστικό το over 158,5 σε ένα ματς που δύσκολα θα δούμε μεγάλη σκοπιμότητα, άλλωστε οι δύ ομάδες χρωστάνε ένα μεγάλο σκορ από το 1ο ματς (83-77) που είχε μόλις 65 πόντους στο ημίχρονο.

3157. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΙΛΑΝΟ

Kαθάρισε την πρόκριση και πιθανότατα και την πρωτιά ο Ολυμπιακός σε ένα πολύ άσχημο ματς κόντρα στη Λαμποράλ την οποία και κέρδισε με 59-52 επιστρατεύοντας την τρομερή του άμυνα αφού έπρεπε για ένα ακόμη ματς να αγωνιστεί χωρίς τους Πρίντεζη, Γιανγκ, Λοτζέσκι και τον Σπανούλη να επιστρέφει παίζοντας μόλις 20 λεπτά. Οι ερυθρόλευκοι φημολογείται ότι μιλάνε με τον Τζέιμς της Μπιλμπάο που έχει εμπειρία από Ευρωλίγκα καθώς μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στη Μακάμπι ωστόσο η μεταγραφή του δεν έχει κλείσει ακόμη και τα προβλήματα δεν λείπουν για ένα ακόμη ματς με τους απόντες Γιανγκ, Λοτζέσκι, Τσαϊρέλη, τον Πρίντεζη να επιστρέφει ελαφρά στις προπονήσεις αλλά να μην υπάρχει λόγος να μπει στα βαθιά τόσο νωρίς και τον Σπανούλη να συνεχίζει να παίζει περιορισμένο χρόνο. Η Αρμάνι δεν θα έχει και πάλι τον καλύτερο παίκτη της, Τζεντίλε, ωστόσο χωρίς αυτόν (όπως και τον Μάτσβαν αλλά και τον Λαουάλ που αποτελεί παρελθόν) πήγε και κέρδισε με 86-84 την Εφές μένοντας θεωρητικά ζωντανή στην υπόθεση πρόκριση. Σίγουρα η διαφορά ποιότητας και κυρίως αξιοπιστίας είναι μεγάλη αλλά η Αρμάνι έχει το κίνητρο και την τρέλα και το +10,5 δεν είναι και κάνα χάντικαπ του πεταματού για τους ερυθρόλευκους.

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

1522. ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΑΣΤ ΜΑΡΙΝΕΡΣ - ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΣΙΤΙ

Έχασαν από τους Γουόντερερς του Σίδνεϊ με 0-2 οι Μάρινερς (1-1-2 εντός), έπαιξαν άσχημα και δικαιότατα έχασαν καθαρά. Η εικόνα τους προβλημάτισε έντονα τους ανθρώπους της ομάδας για τη συνέχεια. Η Μέλμπουρν Σίτι (1-2-1 εκτός) κέρδισε με ευκολία 5-1 το Περθ, δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα. Ο σοβαρός τραυματισμός του νεαρού Γκαμέιρο κρατάει την ψυχολογία χαμηλά, καθώς η ομάδα δεν μπόρεσε να χαρεί τη μεγάλη νίκη. Το διπλό σε τιμές κανονικού φαβορί δεν έχει αξία.

1527. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Το μυαλό του Εργοτέλη βρίσκεται δίχως αμφιβολία στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, όπου εξακολουθεί να απογοητεύει μετά από τις πρώτες δέκα αγωνιστικές, βρισκόμενος οριακά εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Ανοδική χαρακτηρίζεται η πορεία του Παναιτωλικού το τελευταίο διάστημα, ξεφεύγοντας από τις τελευταίες θέσεις της Σούπερ Λιγκ. Το κύπελλο είναι μέσα στις προτεραιότητες των Αγρινιωτών, οι οποίοι πηγαίνουν στο Ηράκλειο με στόχο να πάρουν τη νίκη που θα τους φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση. Τα περισσότεραover2,5 της Φούτμπολ Λιγκ μετράει ο Εργοτέλης (7/10), ενώ ο Παναιτωλικός έχει 7/12 στην κορυφαία κατηγορία της χώρας. Το διπλό επέλεξε ο DSuker στο σύστημα του σε απόδοση 2,35 στον ΟΠΑΠ και τοover2,5 στο 1,95 τηςBet365 σε δυάδα. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1526. ΒΕΡΟΙΑ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Καλή εμφάνιση στα Χανιά επί του Πλατανιά για τη Βέροια, αλλά έμεινε στο 0-0, σκορ που την αδικεί. Έπαιξε ελεύθερα και δείχνει ότι εκτός έδρας έχει τον τρόπο να παίρνει αποτελέσματα. Η Καλλιθέα έχασε πολύ εύκολα με 3-0 από τον Παναιγιάλειο, χωρίς να κάνει τίποτα. Δείχνει ότι βρίσκεται σε κρίση. Χαμηλά ο άσος, αφού εντός έδρας δεν έχει την εύκολη νίκη η Βέροια, όμως δεν μπορούμε να σκεφτούμε την κόντρα της χωρίς το χάντικαπ της Ασίας. Περιμένουμε.

---. ΚΑΛΛΟΝΗ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Έχασε με αρκετή δόση ατυχίας με 1-3 από τον ΠΑΟΚ η Καλλονή τη Δευτέρα, αποτέλεσμα που δικαιολογημένα χαρακτηρίζεται ως άδικο. Έχει παράπονα και από τη διαιτησία. Γενικά η μέχρι τώρα χρονιά της είναι αρκετά κακή, έχει επτά συνεχόμενα ματς δίχως νίκη. Ο Πανσερραϊκός πήρε τη νίκη με τη Ζάκυνθο στο 89’ με 1-0, χωρίς να εντυπωσιάσει. Δεν βρίσκεται στην κατάσταση που περιμέναμε και σε αυτή που θα έπρεπε με το ρόστερ που διαθέτει. Όπως και στο ματς της Καλλιθέας, για να κοντράρουμε την Καλλονή θα θέλαμε να ξέρουμε τις διαθέσεις των προπονητών και το χάντικαπ που θα ανοίξει για την ομάδα των Σερρών.

1531. ΑΜΚΑΡ ΠΕΡΜ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Τρία παιχνίδια μακριά από τις νίκες συμπλήρωσε η Άμκαρ με το 0-0 στην έδρα της Κρίλια, βρίσκεται πάντα κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Σκασμένη δείχνει η ΤΣΣΚΑ, 0-1-4 ο απολογισμός της στα τελευταία πέντε εντός και εκτός συνόρων, διατηρεί πάντως το +6 από τους διώκτες της. Λίγο κάτω από 2,00 το διπλό, υπό άλλες συνθήκες θα φάνταζε ελκυστικό, όμως με την εικόνα που παρουσιάζουν εσχάτως οι φιλοξενούμενοι, θα πάμε πάσο.

1534. ΧΑΝΙΑ Α.Ο. – ΠΑΟΚ

Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας χωρίζει τις δύο ομάδες, αποκλειστικά στο χέρι του ΠΑΟΚ να πάρει το τρίποντο, θέλει τη νίκη για ξεμπερδεύει μια άωρα αρχύτερα, ενώ ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα θα τον βοηθήσει ψυχολογικά για την απαιτητική συνέχεια. Με υπηρεσιακό προπονητή θα είναι στο πάγκο τα Χανιά, έρχονται από ήττα στα Τρίκαλα, πάντως εντός έδρας στη Φούτμπολ Λιγκ είναι αξιόμαχα. Όπως και να ‘χει, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε άλλο επίπεδο, τη νίκη του με διαφορά δύο γκολ και άνω επέλεξε ο DSuker στο εξαιρετικό 2,50 του ΟΠΑΠ, πριν αυτή φυσιολογικά σημειώσει πτώση (στο 2,02 τώρα η ίδια επιλογή στον Stoiximan ). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1539. ΖΕΝΙΤ – ΟΥΦΑ

Βαριά ήττα στην έδρα της Τέρεκ με 1-4 γνώρισε η Ζενίτ το Σάββατο, είναι εμφανές ότι το Τσάμπιονς Λιγκ την αποπροσανατολίζει, με αποτέλεσμα να έχει βρεθεί στο -8 από την πρωτοπόρο ΤΣΣΚΑ. Η Ούφα έρχεται από δυο σερί ισοπαλίες και μετράει 2-2-1 στα τελευταία πέντε, αλλά η αποστολή της στην Αγία Πετρούπολη αναμένεται να είναι δύσκολη. Προβάδισμα στον άσο, χωρίς στοιχηματική αξία το σημείο.

1540. Μ.ΣΑΡΑΝΣΚ - ΤΕΡΕΚ ΓΚΡΟΖΝΥ

Ήττα μετά από τέσσερα ματς για τη Μορντόβια (1-3-0), κατώτερη της Ουράλ έχασε δίκαια με 1-3. Η Τέρεκ έρχεται από το θρίαμβο απέναντι στη Ζενίτ (νίκη με 4-1 εντός έδρας), εξαιρετική η πορεία της εδώ και καιρό, έχει χάσει μόλις μια φορά στα πιο πρόσφατα 14 ματς πρωταθλήματος (6-7-1). Λογικό να προσφέρονται σε αποδόσεις φαβορί οι φιλοξενούμενοι, δεν θα έχουν όμως εύκολη αποστολή και θεωρούμε ότι χρειάζεται απαραίτητα η κάλυψη στην ισοπαλία.

1480. ΜΠΡΝΟ - ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ

To2-1 που κέρδισε στο πρώτο ματς η Πλζεν δεν αφήνει πολλά περιθώρια, η Μπρνο θα το παλέψει και αναμένουμε να μπει δυνατά, αλλά η αγωνιστική ποιότητα που χωρίζει τις δύο ομάδες δεν μας επιτρέπει καμία σκέψη.

1481. ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΠΑΡΝΤΟΥΜΠΙΤΣΕ

Καλείτε να κάνει την ανατροπή του 1-0 η Σπάρτα Πράγας, αφού στο πρώτο ματς ήταν κατώτερη των περιστάσεων και έχασε από την Παντουμπίτσε (ομάδα δεύτερης κατηγορίας). Αναμένουμε τη Σπάρτα να μπει δυνατά από το ημίχρονο και να κερδίσει εύκολα την αντίπαλο της και να προκριθεί. Νίκη με πολλά γκολ των γηπεδούχων περιμένουμε.

1538. ΑΣΤΡΑ ΓΚΙΟΥΡΓΚΙΟΥ – ΒΟΛΟΥΝΤΑΡΙ

Τεράστιας σημασίας το διπλό που πέτυχε η Άστρα απέναντι στη Στεάουα, διατηρείται μόνη πρώτη στη βαθμολογία έχοντας έξι νίκες στα τελευταία οχτώ ματς πρωταθλήματος (6-1-1). Η Βολουντάρι έρχεται από τέσσερα παιχνίδια χωρίς τρίποντο (0-2-2, 4/4GG&over2,5) και έχει γνωρίσει την ήττα στις επτά από τις εννέα εξόδους της ως τώρα (0-2-7, 7/9over2,5, 6/9GG). Μεγάλη η διαφορά των δυο ομάδων, η Άστρα είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη, οριακά αποδεκτός ο ασιατικός άσος -1 στο 1,725 τηςBet365.

1544. ΦΑΣΤΑΒ ΖΛΙΝ – ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ

Πήρε το 1-0 στο πρώτο ματς η ανώτερη Λίμπερετς και έχει ένα μικρό προβάδισμα για τον σημερινό επαναληπτικό. Τη Δευτέρα στο ίδιο γήπεδο η Ζλιν κέρδισε με καλή εμφάνιση με 2-0 και η ψυχολογία της για τον επαναληπτικό του κυπέλλου είναι στα ύψη. Δεν πιστεύουμε ότι θα καταφέρει να ξανακερδίσει την ανώτερη Σλόβαν μέσα σε λίγες μέρες. Το +0,25 στο 1,75 είναι δίκαιο για τους φιλοξενούμενους.

1542. ΚΑΡΠΙ – ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ

Η Κάρπι πήρε το διπλό στη Τζένοα, εκμεταλλεύτηκε την κόκκινη κάρτα της αντιπάλου. Στο πρώτο ματς του κυπέλλου έφερε 0-0 με τη Λιβόρνο, αλλά είναι λογικό να μην την απασχολεί αφού θέλει να σωθεί, ίσως κάνει αρκετές αλλαγές. Η Βιτσέντζα στο προηγούμενο γύρο κέρδισε με 1-0 την Έμπολι και δείχνει να ενδιαφέρεται για το κύπελλο. Το Χ2 είναι δίκαιο, μπορεί να παιχτεί.

1545. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αρκετά καλή εμφάνιση στο 1-1 με την Λάρισα η Παναχαϊκή, πάρα τα προβλήματα που την ταλαιπωρούν. Θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, αλλά η ΑΕΛ ισοφάρισε στο τέλος. Ο Παναθηναϊκός ζει στον απόηχο της τιμωρίας από το ντέρμπι, το κλίμα στην ομάδα είναι αρκετά περίεργο και δεν μπορούμε να ξέρουμε πως θα αντιδράσουν οι παίκτες του Στραματσόνι. Πάντως το διπλό στο 1,30 δεν μπορούμε να το θεωρήσουμε σοβαρό. Πάμε στο επόμενο.

1547. ΝΤΙΝΑΜΟ ΒΟΥΚΟΥΡ. - ΚΣΜ ΣΤΟΥΝ. ΙΑΣΙ

Από τρεις σερί νίκες έρχεται η Ντιναμό, η ψυχολογία της έχει ανέβει κατά πολύ έπειτα και από την επικράτησή της στο ντέρμπι με τη Στεάουα. Η Ιάσι βρίσκεται στην καλύτερή της κατάσταση από την έναρξη της σεζόν με τρεις νίκες στα πιο πρόσφατα τέσσερα ματς πρωταθλήματος, ενώ δεν έχει ηττηθεί και σε καμία από τις τελευταίες τρεις εξόδους της (2-3-4 εκτός). Αξιόπιστη η Ντιναμό μπροστά στο κοινό της (6-0-3 εντός), είναι δικαίως το φαβορί για τη νίκη, οριακός πάντως ο άσος στο 1,90, απέναντι σε μια σκληροτράχηλη ομάδα.

1549. ΛΙΝΕΝΣΕ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Διπλοί αγώνες για το κύπελλο Ισπανίας, σε δυο εβδομάδες οι ρεβάνς.Ομάδα της τρίτης κατηγορίας οι γηπεδούχοι, τρίτο σερί εκτός έδρας παιχνίδι για τη Μπιλμπάο σε διάστημα μιας εβδομάδας, πέρασε από την έδρα της Άουγκσμπουργκ με 3-2 για το Γιουρόπα Λιγκ και με 3-0 από το σπίτι της Ράγιο την Κυριακή, με τον Αντούριθ να πετυχαίνει τα 5/6 γκολ της σε αυτά τα δυο ματς. Παραδοσιακά δίνουν βάρος στο θεσμό οι Βάσκοι, ωστόσο, με τη ρεβάνς στην έδρα τους, έχουν την ευχέρεια να προβούν σε ροτέισον στην προσεχή αναμέτρηση, σωστό φαντάζει το διπλό, χαμηλό όμως για να το επιλέξουμε.

1587. ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΛΟΚΕΡΕΝ

Η Κλαμπ Μπριζ κέρδισε με 4-1 τη Μαλίν και δείχνει ότι βρίσκει ρυθμό. Η Λόκερεν πήρε το διπλό στη Σαρλερουά με 1-2, έπαιξε καλά, αλλά δεν εντυπωσίασε. Αμφότερες έχουν απουσίες και ίσως κάνουν και κάποιες αλλαγές. Η Μπριζ είναι αρκετά δυνατή στην έδρα της (8-0-0) και δεν πιστεύουμε ότι θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, το να κερδίσει χωρίς να δεχτεί γκολ στο 2,50 έχει αξία και μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

1550. ΡΕΝΤΙΝΓΚ – ΚΠΡ

Δε στρίβει το τελευταίο διάστημα η Ρέντινγκ. Μετράει μόνο μία νίκη εδώ και επτά αγωνιστικές, με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα βαρύ για το Στιβ Κλαρκ, για τον οποίο έχει ήδη εκφράσει τη δυσαρέσκειά της μεγάλη μερίδα οπαδών. Αντίθετα, η ΚΠΡ πήρε τα πάνω της μετά την απομάκρυνση του Κρις Ράμσεϊ, με το Νιλ Γουόρνοκ να βελτιώνει σε μεγάλο βαθμό τα κακώς κείμενα στο ανασταλτικό κομμάτι και τη νίκη επί της Λιντς να τονώνει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία των «Ρέιντζερς». Όλα αυτά συνηγορούν στην επιλογή του Χ2, το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1,80 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1551. ΡΕΝ – ΜΑΡΣΕΪΓ

Η Ρεν σκορπάει βαθμούς δεξιά και αριστερά κατά τη φετινή σεζόν και στο σπίτι της παρουσιάζεται ιδιαίτερα αφελής, δεχόμενη γκολ στα 6/7 ματς μπροστά στο κοινό της, με τα 5 εξ’ αυτών να είναι και αμφίσκορα. Εντυπωσιακή το τελευταίο διάστημα η Μαρσέιγ μακριά από το «Βελοντρόμ», παίρνοντας τρία διαδοχικά διπλά και χάνοντας μόνο από την Παρί στις πέντε πιο πρόσφατες εκτός έδρας αναμετρήσεις της. Έχουν τον τρόπο οι «Μασσαλοί» να σκοράρουν στο «Ροαζόν Παρκ», με τους «κοκκινόμαυρους» να διαθέτουν την ποιότητα μεσοεπιθετικά ώστε να βρουν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Καλή περίπτωση δείχνει τοGGστο 1,93 του Stoiximan , το οποίο ευνοείται και από την πρόσφατη παράδοση. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1556. ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ – ΚΑΛΙΑΡΙ

Με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα αναμένεται να παραταχθούν Σασουόλο και Κάλιαρι, αφού αμφότερες έχουν στραμμένο το ενδιαφέρον τους στο πρωτάθλημα. Γνωστή η επιθετική φιλοσοφία των φιλοξενούμενων, ενώ οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα στα μετόπισθεν το τελευταίο διάστημα. Περιμένουμε ανοικτό ματς χωρίς άγχος και σκοπιμότητες, με το συνδυασμόGGκαιover2,5 να προσφέρεται σε απόδοση 2,30 στηνBet365 και να βρίσκεται ήδη στο πινακάκι του DSuker . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1552. ΛΕΒΑΝΤΕ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ

Ήττα που δεν άξιζε γνώρισε η Λεβάντε κατά την υποδοχή της Μπέτις, έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ, ωστόσο αντέδρασε, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, αλλά ήταν αναποτελεσματική και άστοχη (σημάδεψε τρεις φορές τα δοκάρια μεταξύ άλλων) με αποτέλεσμα να μένει με άδεια χέρια. Παραμένει ουραγός στην Πριμέρα και επομένως το κύπελλο περνάει σε δεύτερη μοίρα, γι αυτό και αναμένεται εκτεταμένο ροτέισον. Η Εσπανιόλ γνώρισε αναμενόμενη ήττα στη Μαδρίτη από την Ατλέτικο, σε ένα παιχνίδι που ήταν εντελώς παθητική σε όλη τη διάρκεια του ενενηντάλεπτου. Βρίσκεται στο μέσο της βαθμολογίας και γενικά κυνηγάει διακρίσεις στο κύπελλο, αν και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα γίνουν αλλαγές φρεσκαρίσματος. Σωστός δείχνει ο ελαφρύς φαβοριτισμός της Λεβάντε, από τη στιγμή που η Εσπανιόλ απογοητεύει ως τώρα μακριά από το σπίτι της (2-0-5), δεν έχουμε πάντως διάθεση να μπλέξουμε από τη στιγμή που δεν ξέρουμε τι ενδεκάδες θα παρατάξουν οι δυο προπονητές.

1555. ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ – ΕΪΜΠΑΡ

Το αήττητο των επτά παιχνιδιών της Πονφεραντίνα έλαβε τέλος στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σαραγόσα, πάντως στο γήπεδό της παραμένει αήττητη (5-2-0) με αποτέλεσμα να βρίσκεται κοντά στις θέσεις των μπαράζ ανόδου. Η Έϊμπαρ μπορεί να έχασε από τη Ρεάλ, αλλά αυτό δεν αλλάζει σε τίποτα την απόλυτα επιτυχημένη πορεία που διαγράφει ως τώρα στο πρωτάθλημα, καθώς βρίσκεται σταθερά στο πάνω μισό της βαθμολογίας. Πολύ πιθανό να γίνει ροτέισον από τους φιλοξενούμενους, το ρόστερ τους δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο και το πρωτάθλημα αποτελεί σαφώς προτεραιότητα, η δυνατή εντός έδρας Πονφεραντίνα μπορεί να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία και να επαληθεύσει τον ασιατικό άσο 0:0 στο 2,00 τηςBet365.

1554. ΟΥΕΣΚΑ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα και τρίτο ματς μακριά από τις νίκες έμεινε η Ουέσκα έπειτα από το 0-2 από τη Γιαγκοστέρα, σε ένα παιχνίδι που το δικαιότερο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Ταλαιπωρημένη από τα συνεχή παιχνίδια η Βιγιαρεάλ, παραδόθηκε στη Χετάφε χάνοντας τελικά με 0-2 σε μια αναμέτρηση που είχε πολλές και σημαντικές απουσίες, ειδικά στην επίθεση. Αλλαγές αναμένονται από τον Μαρθελίνο, από τη στιγμή που οι υποχρεώσεις της ομάδας του είναι συνεχείς, στο 2,00 έχει ανέβει η απόδοση του διπλού και παρόλο που οι φιλοξενούμενοι υπερτερούν ποιοτικά θα αποφύγουμε να το ποντάρουμε, αφού η Ουέσκα δεν πρόκειται να παραδοθεί άνευ μάχης.

1553. ΜΙΡΑΝΤΕΣ – ΜΑΛΑΓΑ

Πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα για τη Μιραντές (3-4-1 εντός) το 0-1 της Κυριακής από την Ταραγόνα, σταθερά στο μέσο της βαθμολογίας κινείται από την αρχή της χρονιάς στη Σεγούντα. Η Μάλαγα παραχώρησε 2-2 στη Γρανάδα, χάνοντας προβάδισμα δυο τερμάτων που είχε πάρει στην πρώτη ώρα του αγώνα. Παραμένει εντός της επικίνδυνης ζώνης, δεν έχει πετύχει γκολ σε καμία από τις εξόδους της στο πρωτάθλημα (0-1-5 εκτός, 5/6under2,5, 6/6NG) και αναμένεται να παίξει με αρκετές αλλαγές, αφού ο κύριος στόχος είναι η αποφυγή του υποβιβασμού. Σε αποδόσεις φαβορί, έστω και οριακού, οι φιλοξενούμενοι, θεωρούμε ότι η αξία βρίσκεται στην κόντρα, χρειάζεται πάντως απαραιτήτως κάλυψη για όσους επιλέξουν να στηρίξουν την έδρα.

1557. ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Δίκαιη εντός έδρας ήττα γνώρισε η Λας Πάλμας την Κυριακή από τη Ντεπορτίβο, συμπλήρωσε έτσι οχτώ ματς στο πρωτάθλημα με μόλις μια νίκη (1-2-5) και παραμένει εντός της επικίνδυνης ζώνης. Ήττα εντός προγράμματος για τη Σοσιεδάδ από τη Μπαρτσελόνα, στο δεύτερο παιχνίδι υπό την καθοδήγηση του Εουσέμπιο Σακριστάν, το ντεμπούτο του πάντως ήταν επιτυχημένο (2-0 τη Σεβίλλη). Κατά κύριο λόγο μα αναπληρωματικούς αναμένεται να παραταχθούν οι δυο ομάδες, αν έπρεπε οπωσδήποτε να διαλέξουμε, θα πηγαίναμε με τις αποδόσεις αουτσάιντερ των φιλοξενούμενων, οι οποίοι έχουν ισχυρότερο κίνητρο για καλές εμφανίσεις και θετικά αποτελέσματα ώστε να χτίσουν μομέντουμ με το νέο τους προπονητή.

1576. ΣΑΝ ΛΟΥΙΣ – ΑΝΤΟΦΑΓΑΣΤΑ

Αμφότερες θέλουν βαθμούς για τον υποβιβασμό, βέβαια ακόμα είμαστε στην Απερτούρα, άρα δεν καίγονται και δεν χρειάζονται μόνο τη νίκη. Η Σαν Λούις είναι καλύτερη ομάδα από την αντίπαλο της και περιμένουμε να κερδίσει την κακή εκτός έδρας Αντοφαγάστα (0-4-3 εκτός). Ο άσος στο 1,80 είναι δίκαιος.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ