ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ (26/11). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

3355. ΚΙΜΚΙ – ΜΠΑΓΕΡΝ

Μεγάλα ματς έδωσε η Κίμκι την τελευταία εβδομάδα. Έχασε 88-83 στη Φενέρ αλλά πήρε το αίμα της πίσω βγάζοντας τεράστιο διπλό μέσα στη Ρεάλ αντέχοντας την πίεση των γηπεδούχων μένοντας μπροστά στο σκορ σχεδόν για όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης την ώρα που οι μαδριλένοι πετούσαν τούβλα από την περιφέρεια παίζοντας αποκλειστικά με ατομικές ενέργειες. 4 ημέρες μετά έδωσαν μεγάλο ματς χάνοντας στο τέλος από την Ούνιξ με 82-78 στα πλαίσια της VTB, λογικό να έχουν και κούραση από τα συνεχόμενα ματς που κυριολεκτικά είχαν 40 πιεστικά λεπτά. Η Μπάγερν δεν είχε θετικά αποτελέσματα προερχόμενη από 4 σερί ήττες από Φρανκφούρτη, Άλμπα στην Μπουντεσλίγκα και Ερυθρό Αστέρα και Φενέρ στην Ευρωλίγκα χάνοντας σημαντικό έδαφος και στις δύο διοργανώσεις. Την Κυριακή επικράτησε πολύ δύσκολα στην παράταση με 80-86 της Μπρέμερχαβεν αλλά για ένα ακόμη ματς έδειξε αδυναμίες να επιβάλλει τον ρυθμό της και να παίξει καλά για μεγαλύτερο διάστημα των 10-15 λεπτών. Αν η Κίμκι ήταν σε λίγο πιο χαλαρή περίοδο θα ρισκάραμε στον άσο, τώρα κοιτάμε προς το over περιμένοντας αρκετά χαλαρές άμυνες αλλά σίγουρα όχι στο τσιμπημένο 161,5 αλλά σε κάποιο χαμηλότερο όριο στο live της αναμέτρησης.

3356. ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μόλις τη δεύτερη της ήττα στη σεζόν και πρώτη στην ACB γνώρισε η Μπαρτσελόνα χάνοντας με 87-79 από την εξαιρετική φέτος Λαμποράλ στην παράταση. Παρόλα αυτά κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για κρίση ειδικά στην Ευρώπη όπου όλα της τα παιχνίδια είναι αδιάφορα (έχοντας εξασφαλίσει από την κλήρωση της πρόκριση στο ΤΟΠ-16) αλλά ωστόσο τα καθαρίζει άνετα όπως το πρόσφατο 107-79 επί της Καρσίγιακα. Στο πρώτο ματς οι μπλαουγκράνα είχαν ζοριστεί αρκετά κερδίζοντας στο τελευταίο 4λεπτο με ανατροπή μόλις με 78-72, η Γκόρα πάντως δεν σκίζει και με την αποτελεσματικότητά της έχοντας ρεκόρ 1-5 και έχοντας χάσει εκτός του ματς στο Παλάου Μπλαουγκράνα και τα 4 υπόλοιπα ματς με διαφορές 4-11 πόντους. Καθαρά θέμα πρεστίζ το ματς για την Μπαρτσελόνα, αν δεν ήταν η ήττα από τη Λαμποράλ θα μπορούσαμε να μιλάμε ακόμη και για κυνήγι της έκπληξης, τώρα θα απέχουμε καθώς το -9,5 είναι οριακό και θα κριθεί στην 4η περίοδο.

3357. ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ

Ώρα εκδίκησης σε αυτό το ματς καθώς είναι βέβαιο ότι ο Ομπράντοβιτς δεν έχει ξεχάσει τι σημαίνει Στρασβούργο τη φετινή περίοδο, οι Γάλλοι είναι η ομάδα που καταρράκωσε το καλοσιδερωμένο πρόσωπο των Τούρκων κερδίζοντας με 91-70 στο πρώτο ματς. Έκτοτε βέβαια η Ούλκερ έχει 4 σερί νίκες καθαρίζοντας το εισιτήριο για το ΤΟΠ-16 με συνοπτικές διαδικασίες κερδίζοντας με +11 τη Ρεάλ, +14 μέσα στον Αστέρα, +5 την Κίμκι και εσχάτως +17 μέσα στη φορμαρισμένη Μπάγερν. Χωρίς πολλές αναλύσεις η μοναδική αξία σε αυτό το ματς είναι η νίκη-εκδίκηση των γηπεδούχων με 21+ στο 3,15.

3359. ΛΙΜΟΖ – ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ

Πιο χαρακτηριστική απόδειξη του επιπέδου στο οποίο βρίσκεται η Τσεντεβίτα δεν θα μπορούσε να υπάρξει από την άνετη και βαριά ήττα με 70-83 μέσα στην Κροατία από τον Ολυμπιακό που αγωνιζόταν χωρίς Γιανγκ, Σπανούλη, Πρίντεζη. Πάντως δεν χρειάζεται να φτάσουμε και στο άλλο άκρο προσφέροντας καθαρό φαβορί τη Λιμόζ από τη στιγμή που η Τσεντεβίτα έχει 7/8 νίκες στα τελευταία της παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις ενώ η δις-πρωταθλήτρια Λιμόζ μετράει 6/9 ήττες. Στην Ευρωλίγκα οι Γάλλοι είναι αυτοί που καίγονται έχοντας ρεκόρ 2-4 και σίγουρα χρειάζονται οπωσδήποτε τη νίκη για να πιάσουν τους Κροάτες και να κάνουν και το 2/2 απέναντί τους έχοντας σοβαρό πλεονέκτημα σε πιθανή ισοβαθμία καθώς όπως φαίνεται η Αρμάνι πολύ δύσκολα θα γυρίσει τούμπα την κατάσταση. Από τη στιγμή όμως που τα πράγματα οδηγούν σε μεταξύ τους μάχη για ένα εισιτήριο αυτόματα και οι Κροάτες αντιμετωπίζουν το ματς σαν τελικό, οποιαδήποτε πρόβλεψη pregame είναι ιδιαίτερα παρακινδυνευμένη, θα περιμένουμε το live της αναμέτρησης.

3360. ΜΙΛΑΝΟ – ΕΦΕΣ

Με τίποτα δε μπορεί να στρίψει η Αρμάνι και ο Ρέπεσα βρίσκεται υπό τρομερή πίεση. Νέα ήττα από τη Λαμποράλ με με 94-82, η τρίτη συνεχόμενη συνολικά αλλά και η 5η σερί στην Ευρωλιγκα με αποτέλεσμα πλέον οι Ιταλοί με ρεκόρ 1-5 να βρίσκονται με το ενάμισι πόδι εκτός συνέχειας. Μία σπάνια καλή εμφάνιση στο πρόσφατο Ιταλικό ντέρμπι επικρατώντας με 87-65 επί της Βενέτσια ωστόσο το όνομα της Εφές δεν εγγυάται πολλά πράγματα όσον αφορά την πιθανότητα να ολοκληρώσει κάποια επιστροφή θαύμα στην Ευρώπη. Οι Τούρκοι μετρούν δύο διαδικαστικές νίκες με καλή εμφάνιση κόντρα σε Λιμόζ (+18) και Τουρκ Τέλεκομ (+10) και πιθανότατα με μία τίμια εμφάνιση θα φύγουν με ένα εύκολο διπλό.

3361. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ

Τρομερό μπάσκετ έπαιξε ο Ολυμπιακός μέσα στην Κροατία διαλύοντας τα όποια σύννεφα είχαν αφήσει οι απουσίες των Σπανούλη, Πρίντεζη, Γιανγκ και αποδεικνύοντας ότι η διαφορά με την Τσεντεβίτα είναι τεράστια όποιοι και αν αγωνιστούν, κάτι παρόμοιο έγινε φυσικά και την Κυριακή στην υγιεινή προπόνηση κόντρα στον Κολοσσό. Η Λαμποράλ πάντως δεν είναι Τσεντεβίτα, προέρχεται από εξαιρετικές εμφανίσεις, διαθέτει πληρέστατο ρόστερ έχοντας ρεκόρ στην Ευρωλίγκα 4-2 με σημαντικές νίκες κόντρα στην Εφές (92-90 στην παράταση) και τον Ολυμπιακό στο πρώτο ματς (επίσης 96-89 στην παράταση). Επιπλέον στο τελευταίο ματς της ACB έκανε τρομερή νίκη κόντρα στην φορμαρισμένη Μπαρτσελόνα επικρατώντας με 87-79 (ω τι σύμπτωση, στην παράταση) με τον Άνταμς να κάνει τρομερά πράγματα σκοράροντας 24π. Τα νέα από το ιατρικό δελτίο δεν είναι ευχάριστα με τους Πρίντεζη, Γιανγκ, Λοτζέσκι σίγουρα εκτός, τον Σπανούλη να είναι εξαιρετικά αμφίβολος και να αναμένεται να δοκιμάσει στην προπόνηση (δεν βλέπουμε γιατί να ρισκάρουν τη συμμετοχή του) και εσχάτως και τον Mιλουτίνοφ που πήγε στο νοσοκομείο με πυρετό. Η Λαμποράλ άνοιξε σε χάντικαπ έκπληξη (+7,5) και ακόμη και τώρα το +6,5 μοιάζει να αποτελεί την υπερβολή της αγωνιστικής.

3362. ΜΑΛΑΓΑ – ΜΑΚΑΜΠΙ

Με το καλημέρα ο Τάμπακ έδωσε πνοή στη Μακάμπι, νίκη με 103-63 κόντρα σε μία από τις καλές ομάδες του Ισραήλ, Μακάμπι Χάιφα, με την οποία πριν το ματς ήταν ισόβαθμοι. Σε πιο οργανωτικό ρόλο ο Ρότσεστι (9 πόντοι), πιο ελεύθερος ο Φάρμαρ που πέτυχε 18 σε μόλις 20 λεπτά συμμετοχής. Τρεις μέρες νωρίτερα είχε παλέψει στα ίσια το ματς κόντρα στην ΤΣΣΚΑ χάνοντας με 88-82. Η Μάλαγα τη δεδομένη στιγμή βγάζει κούραση χάνοντας με 63-53 καθαρά στην Μπάμπεργκ και δύο μέρες αργότερα γνωρίζοντας νέα ήττα με 82-79 στην έδρα της μέτριας Ανδόρρα. Με ρεκόρ 5-1 προφανώς και έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στο ΤΟΠ-16, όλο το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι στους Ισραηλινούς που πρέπει να κυνηγήσουν ένα θαύμα κερδίζοντας και τα 4 εναπομείναντα ματς με τη δυσκολία ότι τα 3 από αυτά είναι εκτός έδρας (Μάλαγα, Σάσσαρι, Νταρουσάφακα). Το ματς πάντως μυρίζει μπόμπα, το +5,5 που προσφέρεται αυτήν τη στιγμή φαντάζει ως καλή περίπτωση καθώς ακόμη και αν δεν κάνουν το διπλό οι φιλοξενούμενοι δύσκολα θα χάσουν με μεγάλο σκορ.

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

2803. ΣΙΔΝΕΪ - ΟΥΕΛΙΝΓΚΤΟΝ ΦΟΙΝΙΞ

Τρίτο ματς δίχως νίκη για τη Σίδνεϊ (1-2-1 εντός) που φαίνεται ότι δεν βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση της. Στο τελευταίο έμεινε στο 0-0 με το ντεφορμέ Περθ, οι παίκτες και ο προπονητής έμεινα στη ζέστη που τους δυσκόλεψε. Η Ουέλινγκτον (1-1-2 εκτός) έχασε από την άλλη ομάδα του Σίδνεϊ με 1-2 με γκολ στο 85΄. Δεν ήταν καλή και δίκαια ήρθε η ήττα, ο κόουτς της ομάδας έχει ένα ακόμα πρόβλημα, με τις αρκετές απουσίες που βασανίζουν την ομάδα του. Αν το Σίδνεϊ ήταν σε καλύτερη φάση, το 1,80 θα ήταν στις επιλογές μας, τώρα η σοφότερη επιλογή είναι να περιμένουμε τοlive.

2818. ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ – ΣΙΟΝ

Στην τελευταία θέση του ομίλου η Ρούμπιν που έχει λίγες ουσιαστικές ελπίδες για την πρόκριση. Βρίσκονται σε ανοδική πορεία οι Ρώσοι και θέλουν να συνεχίσουν τις θετικές εμφανίσεις και στην Ευρώπη. Η Σιόν βρίσκεται στην πρώτη θέση και δύσκολα θα χάσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Πιστεύουμε ότι καμία ομάδα δεν θα ρισκάρει από νωρίς, τοunderχαμηλό βέβαια ιδιαίτερα από τη στιγμή που στο τέλος η Ρούμπιν θα κυνηγήσει μόνο τη νίκη.

2816. ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Η Κράσνονταρ μετά τη νίκη με τον ΠΑΟΚ, βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Ο στόχος θα επιτευχθεί σίγουρα εάν κερδίσει τη Ντόρτμουντ, καθώς δε θα χρειαστεί να περιμένει το αποτέλεσμα από την Τούμπα, στο παιχνίδι που διεξάγεται αργότερα. Η Μπορούσια έχει εξασφαλίσει το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο και αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που ο Τόμας Τούχελ αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τα πρώτα βιολιά Ρόις, Ομπαμεγιάνγκ και Καγκάβα, ενώ πολλοί εκ των βασικών που ακολούθησαν θα μείνουν στον πάγκο για να πάρουν ανάσες. Ενήργησε τάχιστα ο Betol και πρόλαβε πριν από πολύ καιρό σε απόδοση 1,70 τον +1 ασιατικό άσο της Κράσνονταρ στηνBet365, πριν αυτός κατρακυλήσει στο 1,60. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2817. ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ - ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ

Αδιάφορη η Ντιναμό Μινσκ που έχει μηδέν βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια. Η Βικτόρια Πλζεν έχει δύσκολο έργο για την πρόκριση και πιστεύουμε ότι δεν θα τα καταφέρει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα τα παρατήσει. Είναι σαφώς καλύτερη ομάδα από τη Ντιναμό και κρίνουμε δίκαιο το διπλό λίγο κάτω από το 2,00.

2827. ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.

Άσχημη η επιστροφή της Λοκομοτίβ από τη διακοπή, ηττήθηκε εντός έδρας από την ουραγό Ανζί, χάνοντας για τρίτη φορά στα τελευταία τέσσερα εντός των συνόρων και υποχώρησε στο -6 από την κορυφή της βαθμολογίας. Στο Γιουρόπα, βρίσκεται κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση, καθώς παραμένει στην πρώτη θέση του ομίλου με απολογισμό 2-2-0 και την τελευταία αγωνιστική θα κληθεί να αντιμετωπίσει την πιο αδύναμη ομάδα του γκρουπ, Σκεντέρμπεου. Η Σπόρτινγκ θριάμβευσε για τρίτη φορά φέτος απέναντι στη Μπενφίκα, έστω και αν χρειάστηκε την παράταση για να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου. Στην Ευρώπη μετράει 1-1-2 και είναι πολύ πιθανόν να μείνει πρόωρα εκτός συνέχειας αν δεν κερδίσει στη Μόσχα, καθώς την ίδια ώρα η Μπεσίκτας (που βρίσκεται 2 βαθμούς μπροστά της) θα υποδέχεται τη Σκεντέρμπεου. Αίμα και άμμος το παιχνίδι, ο Ζορζ Ζεσούς φαίνεται ότι θα χρησιμοποιήσει αυτή τη φορά βασικούς για να εξαντλήσει τις πιθανότητες για να βρεθεί στα νοκ-άουτ, σωστά μοιρασμένο μας μοιάζει το σετ, δεν θα ασχοληθούμεpregameαλλά θα έχουμε το νου μας στοlive.

2830. ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΣΚΕΝΤΕΡΜΠΕΟΥ

Στην κορυφή του πρωταθλήματος συνεχίζει η Μπεσίκτας, έπειτα από το άνετο 2-0 επί της Σιβασπόρ, στο Γιουρόπα καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση του ομίλου της με απολογισμό 1-3-0, με τη νίκη απέναντι στην ουραγό Σκεντέρμπεου να αποτελεί μονόδρομο. Η Σκεντέρμπεου πέτυχε ιστορική νίκη για την τέταρτη αγωνιστική, συνέτριψε με 3-0 στο γήπεδό της τη Σπόρτινγκ, με αποτέλεσμα να διατηρείται ακόμα ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης, αν και ρεαλιστικά οι ελπίδες να τα καταφέρει είναι λιγοστές. Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας των δυο αντιπάλων, η σοβαρότητα που επιδεικνύει τη φετινή σεζόν η Μπεσίκτας μας κάνει να πιστεύουμε ότι θα φτάσει στη νίκη, δεν υπάρχει φυσικά η παραμικρή αξία στον άσο του 1,10.

2824. ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Σε αγωνιστική κάμψη φαίνεται πως βρίσκεται η Βασιλεία, καθώς για πρώτη φορά μετά από τρεισήμισι χρόνια γνώρισε δύο συνεχόμενες ήττες στο ελβετικό πρωτάθλημα. Σε εξαιρετική κατάσταση η Φιορεντίνα, αφού αγνοεί την ήττα στα τελευταία πέντε επίσημα παιχνίδια της και πηγαίνει στην Ελβετία με στόχο τη νίκη που θα τη φέρει αγκαλιά με την πρόκριση. Στο 2,70 βρίσκουμε το διπλό στηνBet365, για περισσότερη ασφάλεια μπορεί να προτιμηθεί το 0:0 ασιατικό διπλό στο 1,875 της ίδιας εταιρείας.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2829. ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ - ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ

Ισόβαθμες με τέσσερις πόντους οι δυο ομάδες, στο -2 από τη δεύτερη θέση, αν θέλουν να μείνουν ζωντανές στο κυνήγι της πρόκρισης εν’ όψει της τελευταίας αγωνιστικής θα πρέπει να παίξουν για τη νίκη. Από αποκλεισμό στο κύπελλο έρχεται η Μπελενένσες (2-3 από την Πορτιμονένσε), ενώ μετράει 2/2 ήττες στο γήπεδό της στην Ευρώπη (0-2 από Βασιλεία, 0-4 από Φιορεντίνα), η Λεχ Πόζναν έχει πετύχει τρεις σερί νίκες εντός των συνόρων και δείχνει να παίρνει τα πάνω της. Ελαφρύ αουτσάιντερ δίνονται οι φιλοξενούμενοι, θεωρούμε ότι δεν είναι πολλά αυτά που χωρίζουν τις δυο αντιπάλους ενώ το μομέντουμ είναι ξεκάθαρα στην πλευρά των Πολωνών, ενδιαφέρουσες μας φαίνονται οι τιμές του διπλού, λογικά θα μας απασχολήσει και στοlive, ειδικά αν είναι ισόπαλο προς το τέλος του.

2828. ΜΟΝΑΚΟ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Νίκη με 1-0 επί της Ναντ για τη Μονακό στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, για ακόμα μια φορά δεν έπιασε ιδιαίτερα υψηλά στάνταρ απόδοσης και έβγαλε δυσκολία στη δημιουργία φάσεων. Στο Γιουρόπα μετράει 1-3-0, πρακτικά δεν έχει ικανοποιήσει σε κανένα παιχνίδι της, ενώ σκόραρε και στα τέσσερα από ακριβώς μια φορά. Χωρίς ματς μετά τη διακοπή η Άντερλεχτ, αναβλήθηκε το παιχνίδι της με τη Λόκερεν, ενώ στην Ευρώπη έχει απολογισμό 1-1-2, χάνοντας και στις δυο εξόδους της, τόσο από τη Καραμπάγκ (0-1), όσο και από την Τότεναμ (1-2). Πολύ κρίσιμη η αναμέτρηση και για τις δυο ομάδες, όποια νικήσει θα κάνει σημαντικό βήμα για να βρεθεί στον επόμενο γύρο, καμιά τους πάντως δεν μας ψήνει ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό ώστε να τοποθετηθούμε υπέρ της, θα αφήσουμε το παιχνίδι στην ησυχία του.

2825. ΚΑΡΑΜΠΑΚ – ΤΟΤΕΝΑΜ

Τα ρέστα της για την πρόκριση στην επόμενη φάση παίζει η Καραμπάγκ, χρειάζεται οπωσδήποτε κάποιο θετικό αποτέλεσμα και θα επιδιώξει να αξιοποιήσει για ακόμα μια φορά τη δυνατή έδρα της προκειμένου να τα καταφέρει και απέναντι στην Τότεναμ. Οι «Πετεινοί» μπορεί να μην έχουν εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους «32», έχουν όμως προβάδισμα έναντι των ανταγωνιστών τους και είναι πολύ πιθανόν να ικανοποιηθούν ακόμα και με τη ισοπαλία. Το μυαλό των παιχτών του Ποκετίνο θα βρίσκεται και στο επερχόμενο ματς με την Τσέλσι για την Πρέμιερ, θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι θα τα καταφέρουν για ακόμα μια φορά μπροστά στο κοινό τους και τουλάχιστον δεν θα ηττηθούν, ικανοποιητικό δείχνει το 1Χ στο 1,75 τηςBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2832. ΣΑΛΚΕ – ΑΠΟΕΛ

Στην κορυφή του ομίλου η Σάλκε με απολογισμό 2-2-0, απέτυχε να καθαρίσει την πρόκριση πρόωρα αφού δεν κέρδισε σε κανένα από τα δυο ραντεβού της τη Σπάρτα, αν πάντως κερδίσει τον ΑΠΟΕΛ παίρνει από τώρα το εισιτήριο για τους «32», κάτι που είναι πολύ πιθανό να συμβεί ακόμα και με ισοπαλία. Ο ΑΠΟΕΛ έρχεται από ήττα στο ντέρμπι με την Ανόρθωση, παραμένει πάντως πρωτοπόρος εντός συνόρων, έστω και αν απέκτησε συγκάτοικο στην κορυφή την ΑΕΚ. Στην Ευρώπη ελπίζει σε ένα θαύμα για να συνεχίσει, μετράει για την ώρα 1-0-3 και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα του αρκεί ούτε η ισοπαλία στη Γερμανία προκειμένου να μείνει ζωντανός εν’ όψει της τελευταίας αγωνιστικής. Επτά παιχνίδια χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις έχει συμπληρώσει η Σάλκε (0-3-4), είναι επίσης τέσσερα σερί χωρίς τρίποντο εντός έδρας (0-2-2), παρόλα αυτά θεωρούμε ότι θα βρει τον τρόπον να κάμψει την αντίσταση του ΑΠΟΕΛ, ειδικά από τη στιγμή που δίνεται αμφίβολος ο σταρ φορ Καβενάγκι. Δεν υπάρχει πάντως αξία στις τιμές του άσου, προχωράμε στο επόμενο.

2833. ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Για να «σφραγίσει» την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, θα μπει στον αγωνιστικό χώρο η Σπάρτα Πράγας, η οποία μπορεί να μη βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, όμως πάντα εντός έδρας είναι αποτελεσματική, σκοράροντας πολλές φορές. Με φουλ ψυχολογία πηγαίνει ο στην Τσεχία ο Αστέρας Τρίπολης, έξι συνεχόμενες νίκες εδώ και ένα μήνα, μπορεί το έργο του να είναι δύσκολο, όμως δε λείπει η αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα στην Πράγα. Επίθεση «φωτιά» οι Τσέχοι, με αμυντικά όμως προβλήματα, μπορεί να σκοράρει τουλάχιστον μία φορά ο Αστέρας. Το GG & over 2,5 επέλεξε ο Β66 με απόδοση 2,50 στην Bet365, προβλέποντας «ανοιχτό» ματς, ρίχνοντας και μια «τουφεκιά» στο τεράστιο 26,00 της νίκης των Αρκάδων με συνοδεία GG.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2822. ΑΛΚΜΑΑΡ – ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Μόνο με νίκη θα ελπίζει σε πρόκριση η Άλκμααρ, η οποία προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες εντός των συνόρων, δείχνοντας πως βρίσκεται σε ανοδική τροχιά. Απογοητεύει στο πρωτάθλημα η Παρτιζάν, όμως στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ τα πηγαίνει περίφημα και παραμένει ζωντανή στη μάχη για τη δεύτερη θέση. Πολύ κακές οι εκτός έδρας επιδόσεις των Σέρβων και θεωρούμε πως θα φύγουν ξανά με σκυμμένο κεφάλι από την Ολλανδία, με τον άσο να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 2,00 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2823. ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Φουριόζα επέστρεψε από τη διακοπή η Άουγκσμπουργκ, βρήκε ανοιχτή την άμυνα της Στουτγάρδης και έκανε πάρτι σκοράροντας τέσσερις φορές στα πρώτα 55 λεπτά του μεταξύ τους αγώνα. Στο Γιουρόπα έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης στους «32» χάρη στις 2/2 νίκες επί της Άλκμααρ, αλλά θα πρέπει να πάρει θετικό αποτέλεσμα και από την Μπιλμπάο για να αυξήσει τις πιθανότητές της, μιας και για την ώρα ισοβαθμεί στη δεύτερη με την Παρτιζάν, με τις δυο ομάδες να αναμετρώνται στο Βελιγράδι την τελευταία αγωνιστική. Η Μπιλμπάο ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Γρανάδα με 0-2, με την εμφάνισή της να είναι κατώτερη από τα προηγούμενα ματς και τα αμυντικά λάθη να της κοστίζουν. Στην Ευρώπη βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή του ομίλου της, με απολογισμό 3-0-1 και χρειάζεται στην ουσία ένα βαθμό στη Γερμανία για να κλειδώσει πρόωρα την παρουσία της στην επόμενη φάση. Πολύ αμφίρροπη φαντάζει η αναμέτρηση στα μάτια μας, με τη φετινή Άουγκσμπουργκ δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος τι θα αντικρίσεις, δεν θα πάρουμε θέση.

2826. ΛΑΤΣΙΟ – ΝΤΝΙΕΠΡ

Έχει σχεδόν εξασφαλίσει την παρουσία της στην επόμενη φάση η Λάτσιο, αν πάρει έστω και ένα βαθμό στο προσεχές ματς κλειδώνει και μαθηματικά το εισιτήριο για τους «32». Διατηρείται αήττητη στον όμιλο με απολογισμό 3-1-0 (το Χ στο πρώτο ματς στην Ουκρανία), αλλά στο πρωτάθλημα έρχεται από αρνητικό αποτέλεσμα, πετώντας δυο βαθμούς υποδεχόμενη την Παλέρμο. Η Ντνίπρο βρίσκεται στο -3 από τη δεύτερη του ομίλου Σεντ Ετιέν και θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από τους Γάλλους για να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης, αφού ηττήθηκε και στα δυο ραντεβού της με τους «Στεφανουά», ενώ στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της εντός των συνόρων έμεινε στο 0-0 με την προτελευταία Τσερνομόρετς. Καμιά από τις δυο δεν δείχνει να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση, αμφότερες αποσκοπούν στην επιστροφή τους στα θετικά αποτελέσματα και παρόλο που οι γηπεδούχοι έχουν το πλεονέκτημα λόγω της έδρας, θα προτιμήσουμε να μην εμπλακούμε.

2831. ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

Μόλις ένα βαθμό συγκομιδή έχει η Ρόζενμποργκ έπειτα από τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές (0-1-3), μόνο θεωρητικές πια οι ελπίδες της για πρόκριση, πάει πάντως στο παιχνίδι με ανεβασμένη ψυχολογία, αφού την Κυριακή κατέκτησε το εγχώριο κύπελλο, κάνοντας έτσι το νταμπλ. Η Σεν Ετιέν έκανε σημαντικό βήμα για να συνεχίσει στην επόμενη φάση χάρη στο 2/2 απέναντι στη Ντνίπρο (2-1-1 συνολικά) και αν φέρει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τους Ουκρανούς θα βρεθεί από τώρα στους «32». Στο πρωτάθλημα έρχεται από την εντός έδρας ήττα με 0-2 από τη Μαρσέιγ, πληρώνοντας σε μεγάλο βαθμό τα σημαντικά προβλήματα τραυματισμών που έχουν προκύψει τις τελευταίες εβδομάδες. Μπορεί το κίνητρο να είναι μονόπλευρο υπέρ των φιλοξενούμενων, αλλά οι γηπεδούχοι δεν πρόκειται να παραδοθούν χωρίς μάχη και θα επιδιώξουν να ευχαριστήσουν το κοινό τους στο τελευταίο φετινό εντός έδρας παιχνίδι τους, οι Γάλλοι εκτός από τις πολλές απουσίες θα έχουν να αντιμετωπίσουν και δύσκολες καιρικές συνθήκες (υπό το μηδέν αναμένεται η θερμοκρασία την ώρα του αγώνα), έχουν ενδιαφέρον οι αποδόσεις αουτσάιντερ των νέων πρωταθλητών Νορβηγίας.

2842. ΜΟΛΝΤΕ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Η Μόλντε είναι μέχρι τώρα η έκπληξη του ομίλου και όχι μόνο, αφού βρίσκεται στην κορυφή με δέκα βαθμούς, σε απόσταση πέντε πόντων από τη δεύτερη Φενέρμπαχτσε. Οι δύο νίκες με τη Σέλτικ την έφεραν ήδη στην επόμενη φάση και πλέον θέλει ισοπαλία με τη «Φενέρ» για να κλειδώσει την πρωτιά. Η ομάδα από την Τουρκία παλεύει για τη δεύτερη θέση, απέχει δύο πόντους από τον Άγιαξ και θέλει καλύτερα ή ίδια αποτελέσματα με τον Αίαντα στις τελευταίες δύο αγωνιστικές. Πιστεύουμε ότι το παιχνίδι θα έχει ρυθμό και γκολ, τοover2,5 στο 1,80 δείχνει ενδιαφέρον.

2845. ΣΕΛΤΙΚ – ΑΓΙΑΞ

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τις δύο ομάδες. Η Σέλτικ θέλει τους τρεις βαθμούς, ώστε να τα δώσει όλα για την πρόκριση στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, ενώ ο Άγιαξ αν δεν κερδίσει στη Γλασκώβη και την ίδια ώρα η τούρκικη ομάδα νικάει στη Νορβηγία τη Μόλντε, τότε θα μείνει εκτός συνέχειας. Αρκετά τα εσωτερικά προβλήματα στους πρωταθλητές Σκωτίας, με τον κόσμο να βάλλεται κατά του προπονητή και της διοίκησης λόγω ακόμα μίας μετριότατης πορείας στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Έχει την εμπειρία από τέτοιες καταστάσεις ο «Αίαντας» και εμείς θα τον στηρίξουμε, με το διπλό να πληρώνει 2,90 στηνBet365και να προτιμάται από το +0,25 ασιατικό διπλό, καθώς σε περίπτωση ισοπαλίας προς το τέλος του ματς, πιθανότατα οι δύο ομάδες θα ψάξουν μόνο τη νίκη. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2840. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΜΠΟΡΝΤΟ

Η ψυχολογία είναι στα ύψη στη Λίβερπουλ, μετά το 1-4 επί της Σίτυ το Σάββατο, εκπληκτική εμφάνιση από τους παίκτες του Κλοπ, που έχει φέρει άλλον αέρα στην ομάδα. Με νίκη εξασφαλίζει την πρόκριση στην επόμενη φάση, ίσως πραγματοποιήσει κάποιες αλλαγές ο Γερμανός τεχνικός. Αν χάσει δεν θα έχει καμία ελπίδα η προβληματική Μπορντό, κάτι που βλέπουμε αρκετά πιθανό βέβαια, στο 1,53 ο άσος είναι απόλυτα δίκαιος, ειδικά αν δεν κάνει πολλές αλλαγές ο Κλοπ.

2844. ΠΑΟΚ – ΓΚΑΜΠΑΛΑ

Δύσκολα τα πράγματα για το δικέφαλο του Βορρά, το εντός έδρας 0-0 με τον Παναιτωλικό ήρθε να «σφραγίσει» την πολύ «χλωμή» παρουσία του τον τελευταίο καιρό. Με «σκληρά» λόγια μίλησε ο Τούντορ για τους ποδοσφαιριστές του, σε μια προσπάθεια του να τους αφυπνίσει. Μόνο νίκη θέλει ο ΠΑΟΚ για να έχει ελπίδες πρόκρισης, κόντρα σε μια αδύναμη ομάδα που δεν τρομάζει. Λίγα γκολ σημειώνονται πάντως στις αναμετρήσεις του στον τρίτο όμιλο, έχει 3/4 under 2,5, με το μοναδικό ματς που δεν επαληθεύτηκε να έχει γκολ στις καθυστερήσεις. Το ίδιο αναμένουμε και τώρα, αξίζει σε τιμές αουτσάιντερ το under 2,5 (2,025/Bet365), εναλλακτική επιλογή το συνδυαστικό στοίχημα για νίκη του ΠΑΟΚ & under 3,5 γκολ στον αγώνα (2,02/ Stoiximan ). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2839. ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ – ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ

Έχασε από τη Μπριζ με 0-1 η Λέγκια και πλέον έχει πολύ λίγες ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Μίντιλαντ βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση από την αντίπαλο της, αφού είναι στη δεύτερη θέση και στο τελευταίο της ματς υποδέχεται την άμεση αντίπαλο της Μπριζ. Πιστεύουμε ότι το άνοιγμα του σετ με το 1,90 στο Χ2 είναι υπερβολικό.

2838. ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΝΑΠΟΛΙ

Έχει ακόμα ελπίδες η Κλαμπ Μπριζ για την πρόκριση, αφού κέρδισε με 1-0 τη Λέγκια Βαρσοβίας στο προηγούμενο παιχνίδι. Η Νάπολι βρίσκεται ήδη στην επόμενη φάση και αναμένεται να κάνει μεγάλο ροτέισον αφού ακολουθεί σημαντικό και δύσκολο ματς με την Ίντερ. Η δυνατή έδρα της Μπριζ σε συνδυασμό με το ροτέισον των Ιταλών δίνουν παραπάνω ελπίδες στους γηπεδούχους, όμως οι τιμές είναι προσεγμένες από τους μπουκ.

2837. ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ

Ντέρμπι κορυφής, ουσιαστικά οι δύο ομάδες έχουν περάσει, η Βιγιαρεάλ θέλει έναν βαθμό σε δύο ματς για τη μαθηματική της πρόκριση. Άρα το σημερινό ματς είναι περισσότερο μάχη για την κορυφή του ομίλου, ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες αυτού. Δεν καταλαβαίνουμε γιατί ο άσος είναι στο 1,50-1,60, θα προτιμήσουμε τοoverλίγο ψηλότερα (1,75).

2843. ΜΠΡΑΓΚΑ – ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ

Αγώνας μεταξύ στις δύο πρώτες ομάδες του ομίλου, με τη Μπράγκα να βρίσκεται ήδη στην κορυφή και να δείχνει ότι δύσκολα θα χάσει την πρόκριση, ενώ η Λίμπερετς εντυπωσιάζει με την μέχρι τώρα πορεία της και θα κυνηγήσει με ίσους όρους την πρόκριση. Μεγάλο το άνοιγμα του σετ, χωρίς σοβαρό λόγο, το +1 στο 1,85 έχει αξία.

2841. ΜΑΡΣΕΪΓ – ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ

Ματς με ενδιαφέρον μόνο από τη μία πλευρά, αφού έχει αποκλειστεί ήδη η Γκρόνιγκεν, ενώ η Μαρσέιγ θέλει απαραίτητα τη νίκη. Βρίσκουμε μεγάλη την αγωνιστική διαφορά ποιότητας που χωρίζει τις δύο ομάδες και μαζί με τη δύναμη της έδρας θεωρούμε ότι η γηπεδούχος θα πάρει το κρίσιμο –για τη συνέχεια- τρίποντο. Όμως το 1,20 του άσου μας αφήνει αδιάφορους.

2846. ΑΝΤΟΦΑΓΑΣΤΑ - ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΓΟΥΟΝ.

Τραγικό Απερτούρα πραγματοποιεί η Αντοφαγκάστα (1-4-8 συνολικά), έρχεται από δυο σερί ήττες, ενώ στο γήπεδό της έχει τον κάκιστο απολογισμό του 1-0-5, έχοντας βρει δίχτυα μόνο στα 2/6 από αυτά τα παιχνίδια. Οι Γουόντερερς έρχονται επίσης από δυο κολλητές ήττες στο σπίτι τους, με τις ελπίδες τους για να προλάβουν τη Λιγκίγια να είναι πλέον μόνο θεωρητικές (στο -5 με δυο αγωνιστικές να απομένουν), ενώ αυτό που κυριαρχεί στα ως τώρα εκτός έδρας παιχνίδια τους είναι η εμφάνιση των λίγων τερμάτων (2-1-3 εκτός, 6/6under2,5, 5/6NG). Σε κακή κατάσταση και οι δυο, μεγαλύτερο το κίνητρο για θετικό αποτέλεσμα στους γηπεδούχους που θέλουν βαθμούς για τη συνολική βαθμολογία, μας κλείνουν το μάτι οι αποδόσεις αουτσάιντερ στον άσο.

2847. ΟΥΡΑΚΑΝ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ

Επαναληπτικός ημιτελικός για το Κόπα Σουνταμερικάνα, σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.Έκανε την έκπληξη η Ουρακάν, επικράτησε με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι και θα έχει την πολυτέλεια να αγωνιστεί για δυο αποτελέσματα στη ρεβάνς. Στο πρωτάθλημα, πήρε το βαθμό που έψαχνε την τελευταία αγωνιστική απέναντι στη Μπελγράνο, εξασφαλίζοντας την παραμονή στην κατηγορία, με όλη της την προσοχή πλέον να στρέφεται στην προσπάθεια για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Η Ρίβερ θα επιδιώξει να κάνει την ανατροπή, στο πρωτάθλημα έχει ξεμείνει από καιρό από στόχους, με αποτέλεσμα να έχει στρέψει όλη της την προσοχή στον επερχόμενο επαναληπτικό ημιτελικό. Σε αποδόσεις καθαρού φαβορί το διπλό, σωστά κατά τη γνώμη μας από τη στιγμή που η Ρίβερ είναι η ποιοτικότερη ομάδα του ζευγαριού και θα πρέπει να παίξει μόνο για τη νίκη για να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό.

2851 ΑΡΙΚΑ - ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ

Έχει χάσει έδαφος στο κυνήγι της πεντάδας η Σαν Μάρκος, αφού στα πιο πρόσφατα τέσσερα παιχνίδια της δεν κέρδισε (0-1-3), μόνο τη νίκη θα ψάξει απέναντι στην Άουνταξ για να εξαντλήσει και τις τελευταίες ελπίδες της (βρίσκεται στο -4 από την πέμπτη Εσπανιόλα). Η Άουνταξ δίνει επίσης τη μάχη της για τη Λιγκίγια, είναι στο -1 για την ώρα, αφού και εκείνη έχει αποτύχει να νικήσει σε κάποιο από τα πιο πρόσφατα τρία παιχνίδια της (0-1-2). Μοιρασμένα τα σετ που κυκλοφορούν, καμιά από τις δυο δεν μας πείθει εσχάτως ώστε να τη στηρίξουμε, οι ξενύχτηδες έχουν το νου τους στοliveόπου μπορεί να προκύψει ευκαιρία για ποντάρισμα σεlategoal, αφού η ισοπαλία πρακτικά δεν εξυπηρετεί καμιά από τις δυο.

2621 ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ – ΠΟΥΜΑΣ

Με το διπλό στη Μονάρκας (1-2) πήρε την όγδοη και τελευταία θέση που οδηγούσε στο Λιγκίγια η Βερακρούζ, χωρίς βέβαια να εντυπωσιάσει, όπως και στα περισσότερα ματς της. Στο παιχνίδι με την Πούμας στην κανονική διάρκεια είχε χάσει με 0-3 και όπως παραδέχθηκε και ο προπονητής της είχε κάνει το χειρότερο αγώνα της. Στην πρώτη θέση τερμάτισε η Πούμας που φυσικά έχει ως στόχο την κατάκτηση του τίτλου. Αν δεν ήταν διπλοί οι αγώνας θα σκεφτόμασταν σοβαρά τοDNBτης Πούμας, τώρα θα πάμε στο επόμενο.

2622 ΠΟΥΕΜΠΛΑ – ΤΟΛΟΥΚΑ

Μετά από δέκα μήνες επιστρέφει στη φυσική της έδρα η Πουέμπλα, κάτι που περιμένει ότι θα της δώσει δύναμη για το δύσκολο πρώτο ματς με τη δεύτερη της κανονικής διάρκεια Τολούκα. Ανώτερη ομάδα η Τολούκα που είναι το φαβορί του ζευγαριού. Το 1,925 τουDNBθα ήταν στις επιλογές μας, αν δεν έπαιζε το πρώτο ματς στη φυσική της έδρα η Πουέμπλα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ