ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

3026. KIMKI – ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ

Το ματς που ανοίγει την αυλαία της 4ης εβδομάδας της Ευρωλίγκα. Η Κίμκι πέρασε για πλάκα το εμπόδιο του Ερυθρού Αστέρα που ήδη βρίσκεται σε φάση αναδόμησης του ρόστερ με 91-53 αλλά τρεις μέρες μετά έπεσε θύμα της ικανότατης Νίζνι χάνοντας με 93-92 σε ένα ματς με συγκλονιστικό φινάλε καθώς οι γηπεδούχοι γύρισαν το ματς από το -7 στο 37. Το Στρασβούργο μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Βιλερμπάν μετράει 5/5 νίκες στην LNB αλλά η πιο σημαντική επιτυχία ήταν στην Ευρωλίγκα και συγκεκριμένα η συντριβή της Φενέρ με 91-70. Φυσικά η δυναμικότητα των Γάλλων δεν ανέβηκε επίπεδο μέσα σε μία βραδιά, απόδειξη η ήττα την επόμενη εβδομάδα με 78-61 στην Μπάγερν αλλά και η βαριά ήττα στην πρεμιέρα με 81-59 στον Ερυθρό Αστέρα.

Συμπέρασμα: Σίγουρα το πιο μονόπλευρο ματς της ημέρας, οι Γάλλοι δεν σκίζουν εκτός έδρας και η Κίμκι αναμένεται να κερδίσει με όση διαφορά επιθυμεί. Προφανώς χωρίς καμία αξία το -17,5.

3027. ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ – ΤΣΣΚΑ

Με 3/3 νίκες έχει ξεκινήσει η ΤΣΣΚΑ ωστόσο μετά τους περιπάτους με Μακάμπι (+31) και Σάσσαρι (+29) ήρθε ο ιδρώτας κόντρα στην πρωταθλήτρια Γερμανίας Μπάμπεργκ στο δύσκολο και οριακό 83-77 εντός έδρας. Λίγες μέρες αργότερα διέλυσε την αδύναμη Κάλεβ Ταλί με 100-67 για τη λίγκα VTB επιστρέφοντας στις νίκες ρουτίνας. Η Νταρουσάφακα ενισχύθηκε με την απόκτηση του Σκότι Γουίλμπεκιν, του 22χρονου γκαρντ που πέρυσι αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της σεζόν με την ΑΕΚ, και γενικά βγάζει αρκετό ενθουσιασμό, αλλά και ξεκάθαρη έλλειψη εμπειρίας, στην πρώτη της συμμετοχή στην Ευρωλίγκα. Κέρδισε στην πρεμιέρα 83-74 την Σάσσαρι στην παράταση αλλά έκτοτε μετράει 2/2 ήττες σε Μπάμπεργκ και Μάλαγα. Προφανώς το μεγάλο της όπλο είναι η έδρα αλλά εδώ το όνομα του αντιπάλου της πέφτει πολύ βαρύ και λογικά θα πρέπει να περιμένει τα επόμενα ματς με Μπάμπεργκ, Μάλαγα και Μακάμπι για να διεκδικήσει κάτι καλό.

Συμπέρασμα:Καλή και συμπαθητική η Νταρουσάφακα αλλά το συγκεκριμένο ματς έχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτό είναι οι Ρώσοι. Πάντως η ΤΣΣΚΑ έχει κάνει πολλές κηδείες τα τελευταία χρόνια σε παρόμοια αδιάφορα ματς στην πρώτη φάση χαλώντας επιλογές 2/2 ή χάντικαπ, θα περιμένουμε το live για τυχόν ευκαιρίες ώστε να αποφύγουμε τέτοιες παγίδες.

3028. ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ – ΜΑΚΑΜΠΙ

Παραλίγο να κάνει τεράστια έκπληξη η Μπάμπεργκ μέσα στην ΤΣΣΚΑ, πάλεψε το ματς για όλο το 40λεπτο και έχασε στο φινάλε στις λεπτομέρειες σε 2-3 φάσεις με το τελικό 83-77. Φανερά βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα όσον αφορά τον ρυθμό της και τη διάρκεια μέσα σε κάθε παιχνίδι, το Σαββατοκύριακο πέρασε από την έδρα της πάντα επικίνδυνης Ουλμ με 83-93 συμπληρώνοντας 3 σερί νίκες στην Μπουντεσλίγκα. Η Μακάμπι επέστρεψε στις νίκες και κυρίως στις καλές εμφανίσεις κερδίζοντας την Σάσσαρι με 79-63 έχοντας έναν Ντέβιν Σμιθ από τα παλιά σημειώνοντας 22 πόντους με 7 ριμπάουντ. Σίγουρα πάντως οι Ισραηλινοί έχουν αρκετό χαμένο έδαφος να καλύψουν όχι τόσο από τη βαριά ήττα στην ΤΣΣΚΑ αλλά από το 82-93 με το οποίο ηττήθηκαν στο γήπεδό τους από τη Μάλαγα την δεύτερη αγωνιστική.

Συμπέρασμα:Σίγουρα σε καλύτερη κατάσταση οι Γερμανοί τη δεδομένη στιγμή, δεν είναι μόνο τα ματς στο εγχώριο πρωτάθλημα αλλά και η εικόνα τους στην Ευρωλίγκα κοντεύοντας να κερδίσουν στην ΤΣΣΚΑ, σε ένα γήπεδο όπου η Μακάμπι έχασε με 31 πόντους. Θα πάμε με τον ξερό άσσο σε αποδόσεις που άνοιξαν σαν outsider και ήδη διορθώθηκαν στο 1,85.

3029. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΛΙΜΟΖ

Έπαιξε με τη φωτιά ο Ολυμπιακός μέσα στην Πυλαία, χρειάστηκε ο Βασιλειάδης να χάσει 1/2 βολές στο τέλος και ο Χάκετ να σκοράρει στο μηδέν για να στείλει το ματς στην παράταση και να πάρει τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Νωρίτερα πάντως είχε κάνει επαγγελματικό πέρασμα για μία ακόμη χρονιά από το Μιλάνο κερδίζοντας με 66-72 την Αρμάνι και σβήνοντας έτσι με συνοπτικές διαδικασίες τα όποια σύννεφα είχαν δημιουργηθεί μετά την ήττα στην Λαμποράλ. Η Λιμόζ που έχει 1-2 ρεκόρ με νίκη μόνο κόντρα στην αδύναμη Τσεντεβίτα προφανώς και δεν μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στον Ολυνμπιακό εκτός έδρας έστω και αν ο Χάντερ δεν είναι ακόμη έτοιμος ενώ και ο Σπανούλης μοιάζει περισσότερο να σέρνεται για 38 λεπτά αλλά να καθαρίζει στο τελευταίο δίλεπτο με κρίσιμες αποφάσεις όταν η μπάλα καίει.

Συμπέρασμα:Αναμενόμενο το -14, λογικά η διαφορά θα κυμανθεί εκεί γύρω χωρίς πάντως να υπάρχει κανένας λόγος να ποντάρουμε στο coinflip του 14+ ή 14-.

3030. ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ – ΕΦΕΣ

Πάρα πολύ ενδιαφέρον ματς ανάμεσα στην εξαιρετικά φορμαρισμένη Λαμποράλ αλλά και την ικανότατη και σαφώς πιο σταθερή από την Φενέρ, Εφές. Οι Βάσκοι μετρούν 5 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και μάλιστα κόντρα σε ικανότατες ομάδες. Επικράτησαν μέσα στη Μάλαγα λίγες μέρες μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, διέλυσαν με 71-107 τη Λιμόζ στη Γαλλία και πριν 3 μέρες έδωσαν τέλος στο σερί της φορμαρισμένης και πολύ καλής ομάδας, Γκραν Κανάρια, με 77-67. Η Εφές ξεκίνησε πολύ ζεστά την Ευρωλίγκα με 2/2 νίκες με παρόμοιο σκορ (89-77 και 89-73 επί Λιμόζ και Αρμάνι) αλλά στην 3η εβδομάδα έκανε εμφάνιση σοκ κόντρα στην αδύναμη Τσεντεβίτα χάνοντας με 75-81 μέσα στην Πόλη. Όλα αυτά βέβαια δεν είναι τυχαία για τους Τούρκους που είχαν ήδη μία ήττα και στην εγχώρια λίγκα από την Πινάρ με 71-85 πριν από 15 ημέρες.

Συμπέρασμα:Η Λαμποράλ είναι σε τρομερή κατάσταση και θα το χτυπήσει το ματς όπως όλα. Η Εφές σίγουρα έχει βλέψεις για να φτάσει πιο μακριά στη διοργάνωση αλλά στην τωρινή χρονική στιγμή σε ματς που, κακά τα ψέματα, είναι αδιάφορα για τις μεγάλες ομάδες μοιάζει ικανή να κάνει συνεχώς γκέλα. Ψιλιασμένοι οι μπουκ δίνουν φαβορί τους Βάσκους οπότε αναγκαστικά το αφήνουμε για live.

3031. ΜΙΛΑΝΟ – ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ

Έπαιξε με τη φωτιά η Αρμάνι στον 1ο της αγώνα στην Ευρωλίγκα κερδιζοντας οριακά με 78-76 την Λαμποράλ πετώντας στα σκουπίδια μια διαφορά 20 πόντων. Φυσικά αυτό κάθε άλλο παρά τυχαίο ήταν καθώς από τότε έκανε δύο σερί ήττες σε Εφές και εντός με Ολυμπιακό χάνοντας και πάλι σημαντικό έδαφος. Κανένα περιθώριο ήττας κόντρα στην Τσεντεβίτα η οποία με το διπλό στην Εφές αν κερδίσει και σήμερα θα μπει από το πουθενά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Οι φιλοξενούμενοι πάντως δεν έγιναν καλή ομάδα μέσα σε μία βραδιά, ήδη νωρίτερα προέρχονταν από 4 σερί ήττες καθώς εκτός από ΟΣΦΠ και Λιμόζ είχαν χάσει στην Αδριατική Λίγκα και από Μπούντουσνοστ και Ζαντάρ!

Συμπέρασμα:Η Αρμάνι δεν έχει περιθώρια για δεύτερη κολλητή εντός έδρας ήττα και οποιαδήποτε σκέψη για δεύτερο σερί διπλό της Τσεντεβίτα είναι απλά υπερβολή. Άσος και -8 αν και θα προτιμούσαμε να περιμένουμε το live για κάποιο μικρότερο χάντικαπ.

3032. ΡΕΑΛ – ΜΠΑΓΕΡΝ

Στάση στη Φενέρ έκανε η Ρεάλ που έσπασε τα καλάθια σκοράροντας 66 πόντους, ένα νούμερο ασυνήθιστο για την ομάδα του Λάσο. Οι μαδριλένοι πάντως απάντησαν άμεσα με το διπλό στην Σαραγόσα με 80-88 και τους Ρέγιες, Αγιόν να κάνουν τρομερό πάρτι με 21 πόντους έκαστος. Η Μπάγερν παίζει εξιαρετικό μπάσκετ το τελευταίο διάστημα, πέρασε το εμπόδιο της Στρασμπούργκ με 76-61 παραδόξως παίζοντας καλή άμυνα ενώ την Κυριακή διέλυσε με 114-73 την Γκέτινγκεν στο γήπεδό της. Το παράδοξο είναι ότι μετράει 5 σερί νίκες σε Γερμανία και Ευρώπη και κάθε μία από αυτές είναι στο γήπεδό της!

Συμπέρασμα:Σίγουρα η Ρεάλ είναι ασύγκριτα ποιοτικότερη από τους Γερμανούς όμως σε τέτοια ματς που δεν έχουν ουσιαστικά κανένα ενδιαφέρον είναι και θέμα ημέρας το πόσο ψηλά θα φτάσει το σκορ ή η διαφορά. Αστείο το -14,5, αν έπρεπε να πάρουμε κάτι θα ήταν το +14,5 της Μπάγερν ενώ από κοντά και η επιλογή του over 161,5 που επιβεβαιώθηκε για πλάκα και στο περυσινό ματς στη Μαδρίτη (111-87).

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

2034. ΑΔΕΛΑΪΔΑ Γ. - ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΣΙΤΙ

Ακόμα χωρίς νίκη η Αδελαίδα στο πρωτάθλημα (0-2-2). Στο 0-3 από το Μπρίσμπεϊν φανερώθηκαν τα προβλήματα της για μία ακόμη φορά. Επιθετικά είναι μέτρια, στο τελείωμα των φάσεων είναι επιεικώς απαράδεκτη και ανασταλτικά κακή. Χρειάζεται μεγάλη αλλαγή εικόνας, ώστε να αλλάξει το κλίμα και να σπάσει το ρόδι στο πρωτάθλημα. Η Μέλμπουρν Σίτι (1-1-2) έχασε με 2-3 από τους Νιουκάστλ Τζετς, παρότι προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο μέρος, που ήταν αρκετά καλή. Στο δεύτερο μισό όμως παρουσίασε διαφορετική εικόνα και ήρθε η ανατροπή. Το +0,25 της Μέλμπουρν Σίτι δείχνει ενδιαφέρον και μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

2042. ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ

Σε καλή κατάσταση η Μπεσίκτας, διατηρείται μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας στο εγχώριο πρωτάθλημα, στο +2 από τους διώκτες της, ενώ στο Γιουρόπα μετράει 1-2-0, έχοντας να δώσει δυο ματς στην έδρα της στο δεύτερο γύρο. Η Λοκομοτίβ έρχεται από τρεις σερί ήττες εντός των συνόρων , μάλιστα στην τελευταία εξ αυτών διασύρθηκε από την Κούμπαν με 2-6 (0-5 μέχρι το 38’). Αήττητοι ως τώρα οι Ρώσοι στην Ευρώπη (2-1-0), ωστόσο τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα δεν γίνεται να μην τους επηρεάσουν, η Μπεσίκτας έχει υπέρ της το μομέντουμ και δείχνει σωστό φαβορί στο 1,80 τηςBet365.

2041. ΚΑΡΑΜΠΑΚ – ΜΟΝΑΚΟ

Κρίσιμη αναμέτρηση για τις δυο ομάδες, με την κατάσταση στον 10ο όμιλο να είναι ρευστή από τη στιγμή που η πρώτη με την τελευταία θέση απέχουν μόλις δυο βαθμούς. Σε καλή κατάσταση δείχνουν αμφότερες, η Καραμπάγκ οδηγεί την κούρσα στο εγχώριο πρωτάθλημα και στηρίζεται στην πολύ ισχυρή της έδρα, η Μονακό βρήκε επιτέλους σταθερότητα στην άμυνα και αποδίδει για την ώρα καλύτερα μακριά από το σπίτι της. Το παιχνίδι δείχνει να είναι αρκετά πιο ισορροπημένο από αυτό που αποτυπώνουν οι αποδόσεις, με την αξία να βρίσκεται στις αποδόσεις αουτσάιντερ των γηπεδούχων και τον Betol να κρατάει τον ασιατικό άσο +0,25 στο 2,00 τηςBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2054. ΣΕΛΤΙΚ – ΜΟΛΝΤΕ

Μεγάλη νίκη με 3-1 στη Νορβηγία για τη Μόλντε επί της Σέλτικ, κάτι που την οδήγησε στην πρώτη θέση του ομίλου, που κανείς δεν θα περίμενε. Δίκαιη νίκη, που οφείλεται κατά πολλής στον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ που από τη στιγμή που την ανέλαβε την έχει βελτιώσει αισθητά. Η Σέλτικ μπορεί στο πρωτάθλημα να είναι καλή, όμως στον δύσκολο στόχο του Γιουρόπα παρουσιάζεται μέτρια, ειδικά στα μετόπισθεν. Ο άσος του 1,60 δεν έχει καμία αξία, σκεφτόμαστε το over στο 1,70.

2044. ΑΓΙΑΞ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Το 1-0 της Τουρκίας ήταν αρκετά σημαντικό αποτέλεσμα και για τις δύο ομάδες. Για τη Φενερμπαχτσέ ήταν γιατί της δίνει το πλεονέκτημα για την πρόκριση, ενώ για τους Ολλανδούς ήταν γιατί τους αφήνει στην τελευταία θέση και πλέον θέλουν μόνο νίκη στην Ολλανδία για να μην βρεθούν με την πλάτη στον τοίχο. Δίκαιο ήταν το 1-0 που επικράτησαν οι Τούρκοι, αφού ήταν εμφανώς ανώτεροι. Αρκετά σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, με βάση την εικόνα του πρώτου παιχνιδιού τοunder2,5 στο 1,75 έχει αξία.

2053. ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η Ρουμπίν Καζάν έκανε την έκπληξη και έμεινε στο 1-1 στο Άνφιλντ, αποτέλεσμα που την κρατάει κοντά στην πρόκριση, ειδικά αν καταφέρει να μη χάσει στο ματς της Ρωσίας από την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, που έρχεται με τη ψυχολογία στα ύψη, μετά το 1-3 στο Λονδίνο επί της Τσέλσι. Στα ουράνια βρίσκονται όλοι στην ομάδα, όπως είναι λογικό οι μπουκ έχουν πάει το διπλό κάτω από το 2,00, απόδοση χωρίς καμία αξία.

2055. ΣΙΟΝ – ΜΠΟΡΝΤΟ

Η Σιόν συνεχίζει την εκπληκτική της πορεία και κέρδισε με 0-1 στη Γαλλία τη μετριότατη Μπορντό. Έπαιξε όπως έπρεπε, προηγήθηκε και έπειτα διατήρησε εύκολα το προβάδισμα της. Έχει διαφορά τεσσάρων βαθμών από τη δεύτερη Λίβερπουλ και πέντε από τις δύο υπόλοιπες ομάδες. Τα προβλήματα των Γιρονδίνων είναι πάρα πολλά, και αγωνιστικά, καθώς η εικόνα της είναι απαράδεκτη, και εξωαγωνιστικά, αφού το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο στην ομάδα. Οι απουσίες θα τη βασανίσουν για ακόμη μία φορά, 1,80 τουDNBέχει αξία, παρά την κούραση των γηπεδούχων, και αποτελεί επιλογή των Young Guns .

2048. ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ – ΠΑΟΚ

Το παιχνίδι έχει χαρακτήρα τελικού, καθώς Κράσνονταρ και ΠΑΟΚ είναι οι ομάδες που μάχονται για το δεύτερο εισιτήριο της φάσης των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Οι Ρώσοι βρίσκονται ένα βαθμό ψηλότερα από την ελληνική ομάδα και αυτή τη στιγμή έχουν το πάνω χέρι αναφορικά με την πρόκριση. Δυνατοί στην έδρα τους οι γηπεδούχοι, όπου ηττήθηκαν μόλις μία φορά φέτος, ενώ ο ΠΑΟΚ δυσκολεύεται στις ευρωπαϊκές του εξόδους, αλλά έχει ως μεγάλο του όπλο την άμυνα, που είναι η κορυφαία της διοργάνωσης με μόλις ένα γκολ παθητικό. Πρώτος στόχος των δύο ομάδων αναμένουμε να είναι η διασφάλιση του μηδέν παθητικό, ώστε να πάρουν τα όποια ρίσκα στο δεύτερο μέρος. Λογική επιλογή φαντάζει το ενδεχόμενο να μη δούμε κάποιο γκολ στα πρώτα 31΄της αναμέτρησης, κάτι που προσφέρεται στο 1,83 τηςBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2052. ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΓΚΑΜΠΑΛΑ

Παρότι η Ντόρτμουντ παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές σε ακόμα ένα παιχνίδι, κέρδισε με μεγάλη ευκολία με 1-3 την Καμπάλα και συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου. Περιμένουμε ακόμα μία εύκολη νίκη, φυσικά οι τιμές είναι πάρα πολύ χαμηλές, όπως ήταν αναμενόμενο.

2047. ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ - ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ

Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες στο προηγούμενο παιχνίδι και έμειναν στο 1-1, ενώ υπήρχαν οι φάσεις για παραπάνω τέρματα. Οι δύο ομάδες ξέρουν ότι αν δεν κερδίσουν το σημερινό αγώνα στο Βέλγιο ουσιαστικά θα έχουν αποκλειστεί, είναι ανοιχτές ομάδες και έχουν έφεση στα πολλά γκολ. Τώρα που θα αναγκαστούν αμφότερες να ψάξουν τη νίκη θα ανοιχθούν ακόμα περισσότερο και τοover2,5 στο 1,75 δείχνει αρκετά καλό, όπως θα δείχνει και τοlateαν το παιχνίδι είναι ισόπαλο στο 70’.

2050. ΝΑΠΟΛΙ – ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ

Γκολ με τη σέσουλα δέχεται η Μίντιλαντ (13 γκολ στα πέντε τελευταία ματς), ανοιχτά θα παίξει και στο «Σαν Πάολο» όπου λογικά θα τιμωρηθεί (ξανά) για αυτή την τακτική της. Η Νάπολι όσες αλλαγές και αν κάνει (αναμενόμενο τοrotation) θα επιδιώξει να «καθαρίσει» μία ώρα αρχύτερα την πρωτιά στον όμιλο για να συγκεντρωθεί στις υποχρεώσεις της εντός συνόρων. Δυνατή επιλογή δείχνει η νίκη της σε συνδυασμό με τοover2,5 στο 1,75 του Stoiximan . Καλή περίπτωση ίσως αποδειχτεί και το να σκοράρει (anytime) ο Καγεχόν πάντα στην περίπτωση που ξεκινήσει βασικός ενώ αρκετά πιθανός σκόρερ και ο Γκαμπιαντίνι που πέτυχε και δύο γκολ στο αντίστοιχο ματς στη Δανία και πληρώνει 2,10 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2051. ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Το 4-0 της Ισπανίας δείχνει τον δρόμο για τη Βιγιαρεάλ που περιμένουμε να κερδίσει και πάλι την αδύναμη Ντιναμό Μινσκ. Η ομάδα της Λευκορωσίας ακόμα δεν έχει καταφέρει να σκοράρει, δείγμα της επιθετικής της αδυναμίας. Το διπλό στο 1,55 δείχνει δίκαιο, παρότι θα αγωνιστεί με αλλαγές η φιλοξενούμενη, όμως θα προτιμήσουμε το να κερδίσει το κίτρινο υποβρύχιο χωρίς αν δεχτεί γκολ στο 2,40.

2045. ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ - ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ

Πολύ ωραίο και γεμάτο φάσεις και γκολ το προηγούμενο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες, η Ραπίντ κέρδισε με 3-2 αφού ήταν καλύτερη στην τελική προσπάθεια. Δεν φάνηκε να χωρίζουν πολλά τις δύο ομάδες που θα παλέψουν στην Τσεχία για διαφορετικούς στόχους. Η Πλζεν θέλει τη νίκη για να συνεχίσει να έχει ελπίδες, ενώ η Ραπίντ για να παραμείνει πρώτη . Τοover2,5 στο 1,875 αποτελεί επιλογή και του Betol και του B66 , καθώς αναμένεται να είναι και αυτό το παιχνίδι ανοιχτό και με πολλές φάσεις.

2049. ΜΑΡΣΕΪΓ – ΜΠΡΑΓΚΑ

Με 3-2 κέρδισε η Μπράγκα στην Πορτογαλία τη Μαρσέιγ στο προηούμενο μεταξύ τους παιχνίδι. Η Μπράγκα ήταν καλύτερη και δίκαια πήρε τη νίκη στο 88΄, είχε βρεθεί μπροστά με 2-0 και είχε ισοφαριστεί. Γεγνικότερα βρίσκεται σε φόρμα η ομάδα από την Πορτογαλία και θέλει να συνεχίσει να είναι με διαφορά πρώτη στον όμιλο της. Η Μαρσέιγ του Μίτσελ δίνει ένα ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι, καθώς με ήττα θα μένει επικίνδυνα πίσω στη μάχη της πρόκρισης. To1,70 του άσου δεν έχει αξία, σε αντίθεση με τοover2,5 στο 1,95.

2046. ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ – ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ

Η ατυχία στάθηκε αντίπαλος της Λίμπερετς στο πρώτο ματς και δεν κατάφερε να κερδίσει, αφού ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και ισοφαρίστηκε στην εκπνοή του αγώνα (96’). Η εικόνα των δύο ομάδων ήταν αντίθετη στο ματς της Τσεχίας και πιστεύουμε ότι αν δείξουν τα ίδια στοιχεία και στο δεύτερο μεταξύ του παιχνίδι η Σλόβαν θα καταφέρει να μην ηττηθεί, δίκαιο το 1,70 του Χ2, αν η συγκεκριμένη απόδοση ανέβει πριν ή μετά την έναρξη ίσως αποτελέσει επιλογή μας.

2064. ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ – ΛΑΤΣΙΟ

Πρωταθλήτρια Νορβηγίας εδώ και δυο αγωνιστικές είναι η Ρόζενμποργκ, θέλει να προχωρήσει και στο Γιουρόπα, ωστόσο έχει μείνει πίσω στο κυνήγι της πρόκρισης μετά το πέρας του πρώτου γύρου (0-1-2, 2/3GG&over2,5). Η Λάτσιο βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με επτά βαθμούς (2-1-0, 2/3over2,5, 3/3GG), αλλά στο πρωτάθλημα μετράει δυο σερί ήττες και την Κυριακή θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη Ρόμα στο ντέρμπι μίσους της «αιώνιας πόλης», με τον κόουτς Πιόλι να ετοιμάζει αλλαγές στην ενδεκάδα. Μεγαλύτερη ανάγκη για το αποτέλεσμα έχει η Ρόζενμποργκ, αν δεν κερδίσει δύσκολα θα καταφέρει να διεκδικήσει την είσοδό της στα νοκ-άουτ, ο άσος έχει γυρίσει πλέον φαβορί και είναι οριακά αποδεκτός, σε κάθε περίπτωση τα πολλά γκολ έχουν τύχη καθώς ευνοούνται από το στυλ των δυο ομάδων, εφικτό μας φαίνεται τοover2,5 στο 1,925 τηςBet365.

2065. ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΝΤΝΙΕΠΡ

Σε αρκετά καλή κατάσταση οι «Στεφανουά», μετρούν 3-0-1 από την τελευταία διακοπή των εθνικών ομάδων και έπειτα, ενώ παρουσιάζονται συγκεντρωμένοι και στην Ευρώπη (1-1-1 ως τώρα) καθώς έχουν ως στόχο την πρόκριση στους «32». Η Ντνίπρο παραμένει αήττητη εντός των συνόρων εδώ και τέσσερα ματς, όμως η προ 15 ημερών ήττα της από τη Σεντ Ετιέν μπορεί να της κοστίσει την πρόκριση από τον όμιλο (1-1-1 ως τώρα). Η εν λόγω αναμέτρηση θα αποβεί καθοριστική για το μέλλον των δυο ομάδων στη διοργάνωση, θεωρούμε ότι αμφότερες θα παραταχθούν με πρωταρχικό σκοπό την αποφυγή της ήττας, γι αυτό και δίνουμε τον πρώτο λόγο στα λίγα γκολ.

2066. ΣΚΕΝΤΕΡΜΠΕΟΥ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.

Έπειτα από δυο σερί ήττες, η Σκεντέρμπεου επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα χάρη στο 2-0 επί της Φλαμουρτάρι, έχοντας μείνει πια στο -3 από την κορυφή. Στο Γιουρόπα μετράει για την ώρα 3/3 ήττες, βγάζοντας ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι σε Μπεσίκτας (εντός) και Λοκομοτίβ (εκτός), αλλά χάνοντας με κάτω τα χέρια στην Πορτογαλία με 1-5 (από το 23’ έπαιζε παίχτη λιγότερο). Η Σπόρτινγκ έχει πλέον συμπληρώσει πέντε συνεχόμενες νίκες εντός και εκτός συνόρων, στο πρωτάθλημα έχει αποσπαστεί πέντε βαθμούς από τους διώκτες της, ενώ στην Ευρώπη έχει απολογισμό 1-1-1, με τον Ζορζ Ζεσούς να δίνει πάντως περισσότερο βάρος στις εγχώριες υποχρεώσεις της ομάδας του. Δεν τίθεται θέμα για το φαβορί της αναμέτρησης, ωστόσο το μετά βίας 1,20 στο διπλό είναι απλά ανάξιο ενασχόλησης, ενώ τέλος να σημειωθεί ότι το ματς θα διεξαχθεί στο Ελμπασάν που απέχει 80 χιλιόμετρα περίπου από τη φυσική έδρα των γηπεδούχων.

2063. ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Περιέπλεξετην κατάσταση στον 9ο όμιλο η νίκη της Μπελενένσες στην Ελβετία, με όλες τις ομάδες του γκρουπ να έχουν αυτή τη στιγμή ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης στους «32». Σε καλό φεγγάρι δείχνουν οι Πορτογάλοι, αν και δεν είναι συνηθισμένοι σε παράλληλες υποχρεώσεις εντός και εκτός συνόρων, σταθερά πολλές νίκες από το ξεκίνημα της σεζόν σημειώνει η Βασιλεία, που μπορεί να επικεντρωθεί στο θεσμό, από τη στιγμή που στο πρωτάθλημα έχει αποκτήσει διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες της. Η Μπελενένσες τα βρίσκει σκούρα όταν αντιμετωπίζει ομάδες μεγαλύτερης δυναμικότητας, ενώ οι Ελβετοί θα είναι αυτή τη φορά υποψιασμένοι και δεν πρόκειται να υποτιμήσουν τους αντιπάλους τους. Σε ικανοποιητικά επίπεδα βρίσκεται η νίκη των φιλοξενούμενων, υπάρχει αξία στο -0,25 ασιατικό διπλό για την καλύτερη ομάδα του ζευγαριού, που βρίσκεται στο 1,80 στηνBet365 και το οποίο προτίμησε ο DSuker . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2062. ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Πέντε ματς χωρίς ήττα (3-2-0) σε όλες τις διοργανώσεις έχει πια η Λεχ Πόζναν, με τις ελπίδες της για πρόκριση στον επόμενο γύρο του Γιουρόπα να αναπτερώνονται έπειτα από το σπουδαίο διπλό που απέσπασε στη Φλωρεντία. Οι «Βιόλα» επανήλθαν στην κορυφή του Καμπιονάτο χάρη σε δυο σερί νίκες επί των Βερόνα και Φροζινόνε, ενώ στην Ευρώπη μετρούν 1-0-2 (3/3over2,5) χάνοντας και τα δυο παιχνίδια που έδωσαν μπροστά στο κοινό τους και κερδίζοντας στη μοναδική τους έξοδο (4-0 τη Μπελενένσες). Αδιαμφισβήτητα η Φιορεντίνα διαθέτει καλύτερη ομάδα, ο Πάουλο Σόουζα προτίθεται να παρατάξει βασικούς, σε αντίθεση με τον ομόλογό του της Λεχ Πόζναν που ετοιμάζει ροτέισον, αν τα νέα αυτά επιβεβαιωθούν αποκτά αξία το διπλό στο 1,75 τηςBet365.

2068. ΤΟΤΕΝΑΜ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Από δυο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα έρχεται η Τότεναμ, με αποτέλεσμα να έχει αναρριχηθεί αρκετά στη βαθμολογία της Πρέμιερ, ωστόσο στο Γιουρόπα μετράει μόλις 1-1-1 (2/3over2,5, 3/3GG) και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη απέναντι στην Άντερλεχτ, προκειμένου να μην χάσει και άλλο έδαφος στην κούρσα της πρόκρισης. Η Άντερλεχτ έχει έξι ματς χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις (4-2-0) ενώ στον όμιλο έχει απολογισμό 1-1-1 με την ήττα να έρχεται στη μοναδική της έξοδο (0-1 από την Καραμπάγκ). Ποιοτικότερο σύνολο διαθέτουν οι γηπεδούχοι, με τον Ποκετίνο να χρησιμοποιεί για την ώρα καλές ενδεκάδες στο θεσμό (αν και τώρα αναμένεται ελεγχόμενο ροτέισον αφού ακολουθεί το Λονδρέζικο ντέρμπι με την Άρσεναλ) , το 1,72 τηςBet365 στον άσο δείχνει τουλάχιστον δίκαιο.

2067. ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΣΑΛΚΕ

Σε καλή κατάσταση η Σπάρτα, παρά την ήττα που γνώρισε στο ντέρμπι κορυφής του πρωταθλήματος από την Πλζεν διατηρείται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας (έστω και αν πλέον έχει συγκάτοικο εκεί την Πλζεν), ενώ στο Γιουρόπα Λιγκ παραμένει αήττητη, έχοντας απολογισμό 1-2-0, με την νίκη να έρχεται στο εντός έδρας ματς με τον ΑΠΟΕΛ και τις δυο ισοπαλίες στις ισάριθμες εξόδους της στα γήπεδα του Αστέρα και της Σάλκε. Η Σάλκε συμπλήρωσε πια τέσσερα παιχνίδια χωρίς τρίποντο σε όλες τις διοργανώσεις (0-2-2) με τις εμφανίσεις της να είναι μέτριες. Στην Ευρώπη δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα, αφού μετράει 2-1-0 (νίκες επί των Αστέρα και ΑΠΟΕΛ, ισοπαλία με τη Σπάρτα) και όπως όλα δείχνουν θα καταφέρει να βρεθεί στη φάση των «32». Σωστός κρίνεται ο φαβοριτισμός των γηπεδούχων, αυτό που θα κρατήσουμε από την εν λόγω αναμέτρηση είναι τοover2,5 στο 1,85 τηςBet365 που επέλεξαν οι Betol και Β66 , το οποίο αναμένεται να επιβεβαιωθεί αν οι δυο ομάδες βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο εικόνα αντίστοιχη με εκείνη του πρώτου μεταξύ τους παιχνιδιού, όταν οι ευκαιρίες μπροστά από τις δυο εστίες ήταν συνεχείς και το τελικό σκορ (2-2) αντιπροσωπευτικό των όσων παρακολουθήσαμε.

2061. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΠΟΕΛ

Ανέβηκε αγωνιστικά και ψυχολογικά ο Αστέρας μετά τις τελευταίες του νίκες σε πρωτάθλημα μια κύπελλο και ειδικότερα μετά την πρόσφατη επιτυχία με τον ΠΑΟΚ. Πάντα δυνατός στην Τρίπολη, έχει καταφέρει να σκοράρει σε όλα τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια (4-5-1 ο απολογισμός τους), δέχτηκε όμως γκολ σε οκτώ από αυτούς. Πολύ κάλος ο ΑΠΟΕΛ επιθετικά -τουλάχιστον εντός των τειχών-, όμως στη Ευρώπη δέχεται γκολ στις έντεκα τελευταίες αναμετρήσεις του. Για τη νίκη θα αγωνιστούν και οι δύο ομάδες, έχει πολλές πιθανότητες το αμφίσκορο σε απόδοση 1,95 στον Stoiximan . Mε το GG τάσσεται και ο DSuker , όπως επίσης και με τη νίκη του ΑΠΟΕΛ συνοδεία GG (7,25/Stoiximan). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2060. ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΛΚΜΑΑΡ

Λάθος που προεξοφλείται από τις εταιρίες η νίκη της Άουγκσμπουργκ που συνεχίζει να παραπαίει στο πρωτάθλημα. Ουραγός με μόλις έξι βαθμούς (1-3-7) και τη χειρότερη άμυνα (23 γκολ) στην κατηγορία. Στην Ολλανδία επίσης την Άλκμααρ την κέρδισε με μπόλικη δόση τύχης αφού ήταν κατώτερη από τους Ολλανδούς που είχαν διπλάσιες τελικές ευκαιρίες (16 έναντι 8). Ικανή και για το διπλό η Άλκμααρ που είναι δεδομένο πως θα παίξει ανοιχτά και θα κυνηγήσει το τρίποντο όπως δεδομένα είναι και τα τεράστια αμυντικά προβλήματα των Γερμανών με την άμυνα τους να θυμίζει παιδική χαρά σε ορισμένες περιπτώσεις. Με το ξερό διπλό πηγαίνει ο Betol σε απόδοση 5,25 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2059. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Τρεις σερί νίκες εντός και εκτός συνόρων συμπλήρωσε η Μπιλμπάο, χάρη στο 3-1 στην έδρα της Μπέτις, με το συγκρότημα του Βαλβέρδε να δείχνει ότι ανεβάζει στροφές με τον καιρό. Στο Γιουρόπα μετράει για την ώρα 2-0-1 και με νίκη απέναντι στην Παρτιζάν θα κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης για τα νοκ-άουτ παιχνίδια. Οι Σέρβοι έρχονται από ήττα στο πρωτάθλημα (0-1 στην έδρα της Μέταλατς) και έχουν μείνει με μόνο ένα τρίποντο στην τελευταία τετράδα αγώνων τους σε όλες τις διοργανώσεις (1-1-2). Ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης οι Βάσκοι, αναμένεται να επιβάλλουν το ρυθμό τους και να φτάσουν εύκολα ή δύσκολα στη νίκη, το 1,30 του άσου πάντως δεν λέει και τίποτα.

2070. ΟΛΙΜΠΙΑ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΠΙΑΤΑ

Η πρωτοπόρος Ολίμπια Ασσουνσιόν (5-1-2 εντός) κέρδισε με 1-3 τη Σέρο Πορτένιο την προηγούμενη αγωνιστική και συνεχίζει να έχει το πάνω χέρι για το πρωτάθλημα. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη της και μπορεί να συνεχίσει το σερί της αφού τα ματς που ακολουθούν είναι –θεωρητικά- εύκολα. Η Ντεπορτίβο Καπιάτα (3-1-4 εκτός) παλεύει για το δύσκολο στόχο του Σουνταμερικάνα και ευελπιστεί να κάνει την έκπληξη ώστε να πλησιάσει κι άλλο τις θέσεις που οδηγούν στο δεύτερο τη τάξη θεσμό της Λατινικής Αμερικής. Περιμένουμε την επικράτηση των γηπεδούχων, αλλά το 1,33 είναι εντελώςunfair.

2200. ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ – ΟΥΡΑΚΑΝ

Πρώτο ματς για τα ημιτελικά του Κόπα Σουνταμερικάνα, στα τέλη Νοεμβρίου η ρεβάνς.Αδιάφορη στο πρωτάθλημα η Ρίβερ, έχει επικεντρωθεί εδώ και καιρό στις υποχρεώσεις της για το Σουνταμερικάνα και στον προηγούμενο γύρο ξεπέρασε, έστω και δύσκολα το εμπόδιο της Σαπεκοένσε με συνολικό σκορ 4-3 (νίκη 3-1 εντός ήττα 1-2 εκτός). Η Ουρακάν δεν κατάφερε να εξασφαλίσει ακόμα την παραμονή της στην κατηγορία στο πρωτάθλημα και ψάχνει για την παρθενική της συμμετοχή σε τελικό διεθνούς διοργάνωσης. Ποιοτικότερο σύνολο διαθέτουν οι γηπεδούχοι, επιπλέον είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι αυτό, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που τρεις μέρες μετά θα δώσουν εξίσου σημαντικό αγώνα για το πρωτάθλημα, ξεκάθαρο το προβάδισμα της έδρας, αλλά οι τιμές στον άσο είναι αποτρεπτικές.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ