ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης. Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης.

789. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 - ΧΑΝΙΑ Α.Ο.

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει θέσει προτεραιότητες στη σεζόν και σε αυτές δεν είναι ο θεσμός του κυπέλλου. Γι’ αυτό ο Σούλης Παπαδόπουλος θα παρατάξει την ομάδα του με κάποιες αλλαγές, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Ακολουθεί ο αγώνας με τη Λάρισα για το πρωτάθλημα, πολύ σημαντικό ματς. Τα Χανιά έχουν πιο ψηλά τον θεσμό του κυπέλλου από ότι ο Βόλος και πιστεύουμε ότι είναι ικανά για τη ζημιά. Αυτό που θα κοιτάξουμε είναι το line του under όταν ανοίξει αγορές η Ασία.

794. ΚΡΙΛΙΑ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ

Νοκ-άουτ ματς για το κύπελλο Ρωσίας. Πέντε ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα η Κρίλια (0-2-3), στα έξι παιχνίδια έχει φτάσει το αρνητικό σερί της Ντιναμό (0-3-3), κανένας λόγος ενασχόλησης με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

798. ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ ΑΕΛ

Αν το ρεπορτάζ δεν έλεγε ότι η Λάρισα θα κάνει αλλαγές για το ματς με τον Βόλο που έρχεται θα καταλαβαίναμε το 1,40 του διπλού, τώρα όμως δεν το καταλαβαίνουμε όσο μεγάλη και αν είναι η ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων. Πάμε στο επόμενο.

807. ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ - ΑΝΖΙ ΜΑΧΑΤΣΚΑΛΑ

Νοκ-άουτ ματς για το κύπελλο Ρωσίας. Παρά το επιβαρυμένο πρόγραμμα, λόγω της συμμετοχής στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, η Κράσνονταρ τα καταφέρνει αρκετά καλά για την ώρα, αφού είναι επτά ματς χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις (3-4-0), ενώ στην έδρα της δεν έχει χάσει μετά από την πρεμιέρα (2-3-1 εντός στο πρωτάθλημα). Η Ανζί είναι ουραγός στο πρωτάθλημα, δεν κερδίζει στα τελευταία έξι (0-3-3) και δεν αναμένεται να ενδιαφερθεί ιδιαίτερα για το κύπελλο. Φαβορί οι γηπεδούχοι, δεν μας λένε τίποτα όμως οι τιμές στον άσο.

808. ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ - ΑΜΚΑΡ ΠΕΡΜ

Κουρασμένη από τα συνεχή παιχνίδια σε Ρωσία και Ευρώπη εμφανίστηκε η Λοκομοτίβ τη Δευτέρα, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 0-2 από τη Ροστόφ και να μην καταφέρει να πλησιάσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Πριν από το αποτέλεσμα αυτό, παρέμενε αήττητη για οχτώ ματς (6-2-0) και θέλει να επιστρέψει άμεσα στις επιτυχίες. Η Άμκαρ δεν κερδίζει στα πιο πρόσφατα τρία παιχνίδια της (0-1-2) και έχει παρουσιαστεί αρκετά ευάλωτη στις εξόδους της στο πρωτάθλημα (1-1-4 εκτός). Ποιοτικότερη ομάδα έχουν οι γηπεδούχοι, το επιβαρυμένο τους πρόγραμμα ωστόσο είναι ανασταλτικός παράγοντας προκειμένου να τους στηρίξουμε.

809. ΜΕΡΣΙΝ ΙΝΤ.ΓΙΟΥ. - Ι.ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ

Άμεση επιστροφή στις ήττες για τη Μερσίν, αν και δεν υστέρησε ιδιαίτερα από τον αντίπαλο, ηττήθηκε με 0-1 στην έδρα της Γκαζιαντέπ. Η Μπασακσεχίρ πήρε την τέταρτη νίκη της στα τελευταία πέντε (4-0-1) χάρη στο 4-0 επί της Κονιασπόρ, επιβεβαιώνοντας τη διαρκή αγωνιστική της άνοδο. Υποψιασμένες οι τιμές στο διπλό, το οποίο και προσφέρεται σε αποδόσεις καθαρού φαβορί.

810. ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Τρίτη σερί ήττα στο πρωτάθλημα για την Οσμανλισπόρ το εκτός έδρας 0-1 από τη Γκεντσλέρ, φαίνεται να διορθώνει την πορεία της μετά το αναπάντεχα καλό ξεκίνημα. Η Φενέρ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στο ντέρμπι με τη Γαλατά και είδε τη διαφορά της από την κορυφή να ανοίγει στους 4 βαθμούς. Σωστά μας φαίνονται τα σετ που κυκλοφορούν, η Φενέρ δεν έχει πείσει σε κανένα σημείο της χρονιάς ως τώρα για να την εμπιστευτούμε.

814. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ 1908

Ο ΠΑΣ έχασε μετά από καιρό στα Γιάννενα, με 1-2 από τον Αστέρα, απογοητευμένος ο Πετράκης με την αμυντική λειτουργία της ομάδας του, που θέλει να παρουσιάσει καλύτερη την ομάδα του στα επόμενα ματς. Ο Ηρακλής έχασε με 5-1 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, βαριά ήττα που έφερε απογοήτευση. Δίνουμε το πλεονέκτημα στον άσο και πιστεύουμε ότι το παιχνίδι θα έχει γκολ, το over 2,25 είναι δίκαιο, θα προτιμήσουμε στο live να πάρουμε το over 2 μαζί με την εικόνα που θα έχουμε.

815. ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ - ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤΤΕΡΝΤΑΜ

Νοκ-άουτ ματς για το κύπελλο Ολλανδίας. Από εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 με αντίπαλο τη Γκρόνινγκεν έρχεται στο πρωτάθλημα η Ναϊμέγκεν , παραμένει σχετικά ψηλά στη βαθμολογία, εκμεταλλευόμενη κυρίως την έδρα της (3-1-1 εντός). Η Σπάρτα αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία και καταλαμβάνει για την ώρα την τρίτη θέση, ενώ έχει γνωρίσει δυο ήττες στις τελευταίες εξόδους της. Καμιά από τις δυο δεν πρόκειται να αδιαφορήσει για το θεσμό, σωστό φαίνεται το προβάδισμα της έδρας, το οποίο ενισχύεται από τη στιγμή που από τους φιλοξενούμενους θα λείψει ο αρχισκόρερ Φερχάαρ (8 συμ./8 γκολ).

819. ΒΙΝΤΕΡΤΟΥΡ – ΛΟΥΓΚΑΝΟ

Ομάδα Β’ κατηγορίας η Βιντερτούρ, έχει κάνει άσχημη εκκίνηση στο πρωτάθλημα και προβληματίζει έντονα τους ανθρώπους της. Το κύπελλο δεν αποτελεί προτεραιότητα και θα γίνουν αλλαγές, κάτι που δίνει την ευκαιρία στη Λουγκάνο του Ζέμαν να πάρει τη νίκη. Βέβαια με ομάδα του Ζέμαν δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος, καθώς το ανοιχτό παιχνίδι κρύβει αρκετές παγίδες. Υπό σκέψη το over.

820. ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ – ΖΥΡΙΧΗ

Η Γιουνγκ Μπόις έχασε με 1-0 από τη Βασιλεία και έτσι χάλασε το καλό σερί της και την θετικότατη εικόνα της. Η Ζυρίχη παρουσιάζει απαράδεκτη εικόνα στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην τελευταία θέση. Ο Σάμι Χίπια είναι σε δύσκολη θέση, καθώς δεν έχει παρουσιάσει τίποτα. Χαμηλός ο άσος όπως ήταν φυσιολογικό, όποιος θέλει μετά την έναρξη μπορεί να ψάξει τα γκολ.

821. ΣΑΦΧΑΟΥΖΕΝ – ΣΙΟΝ

Η Σαφχάουζεν, ομάδα Β κατηγορίας, παίζει μέτρια και δεν βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση στο πρωτάθλημα. Από την άλλη η Σιόν παραδοσιακά χτυπάει τα κύπελλα, είναι κάτοχος του θεσμού, και βρίσκεται εμφανέστατα σε καλύτερη κατάσταση. Το διπλό είναι δίκαια χαμηλά, περιμένουμε να επιβεβαιωθεί.

823. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ

Πήρε το 1-1 στην έδρα της Φενέρ η Γαλατά, μένοντας έτσι αήττητη για έβδομο παιχνίδι πρωταθλήματος (5-2-0). Η Εσκισεχιρσπόρ υποχώρησε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, έπειτα από την έκτη σερί ήττα της, ενώ μακριά από το σπίτι της μετράει 0-0-4 χωρίς να έχει κατορθώσει να βρει δίχτυα. Ευκαιρία για ξέσπασμα για τους γηπεδούχους, παρά την απουσία του τιμωρημένου Σνάιντερ (9 συμ./2 γκολ), δεν αναμένεται να συναντήσουν ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στην προβληματική Εσκισεχιρσπόρ, καλή επιλογή το 1 & over 2,5 στο 2,17 του Stoiximan που συμπεριέλαβε στο πινακάκι του ο DSuker.

825. ΧΕΡΕΝΦΕΝ - ΧΕΛΜΟΝΤ ΣΠΟΡ

Νοκ-άουτ ματς για το κύπελλο Ολλανδίας. Τα εννέα ματς χωρίς νίκη έφτασε η Χέρενφεν στο πρωτάθλημα (0-5-4), θα κοιτάξει να γυρίσει το διακόπτη μέσω του κυπέλλου. Η Χέλμοντ βρίσκεται στο μέσο της βαθμολογίας της δεύτερης κατηγορίας και δεν έχει τίποτα να χάσει εν’ όψει της προσεχούς αναμέτρησης. Ποιοτικότερη ομάδα έχουν οι γηπεδούχοι, αυτό όμως δεν αρκεί για να σταθούν τα 1,35 στον άσο.

826. ΚΟΡΤΡΑΪΚ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Η Κορτράικ (3-3-0 εντός) έχασε με 1-2 από την Σεντ Τρούιντεν σε ένα ματς ροντέο με αρκετές φάσεις και καλό ρυθμό. Δυνατή στην έδρα της και αυτό μπορεί να αποδειχθεί πρόβλημα για την πρωτοπόρο Άντερλεχτ (3-1-1 εκτός) που στα τελευταία παιχνίδι έχει βρει ρυθμό και παίζει καλό ποδόσφαιρο. Δίκαιο το σετ.

827. ΛΙΝΤΣ – ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Ισοπαλία με 1-1 για τη Λιντς με τη Μπόλτον στο δεύτερο ματς του Έβανς στον πάγκο, για ακόμα ένα ματς έδειξε σημάδια βελτίωσης αλλά αυτά δεν ήταν αρκετά για να κερδίσει. Στην έδρα της παρουσιάζει τεράστιο πρόβλημα εδώ και μήνες. Η Μπλάκμπερν έχασε με 0-1 από την Μπέρνλι και είναι τρία ματς δίχως νίκη. Έπαιξε καλά, έβγαλε πολλές φάσεις αλλα η επιθετική δυστοκία και η σοβαρότητα της αντιπάλου την οδήγησαν στην ήττα. Πιστεύουμε ότι η πρώτη νίκη της Λιντς με τον Έβανς έρχεται και μάλιστα είναι κοντά, αλλά σε τιμές φαβορί δεν θα την ψάξουμε.

831. ΤΕΛΣΤΑΡ – ΑΛΚΜΑΑΡ

Νοκ-άουτ ματς για το κύπελλο Ολλανδίας. Από δυο σερί νίκες στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας έρχεται η Τέλσταρ, η οποία αξιοποιεί για την ώρα την έδρα της (3-2-1 εντός). Η Άλκμααρ έχει τρία ματς χωρίς νίκη μετά την επανέναρξη από τη διακοπή των εθνικών ομάδων και παρά το γεγονός ότι έχει επιβαρυμένο πρόγραμμα (συμμετέχει και στους ομίλους του Γιουρόπα) θέλε να προχωρήσει στο κύπελλο. Γειτονική μονομαχία, με τις σχέσεις των δυο διοικήσεων πάντως να είναι εξαιρετικές, δεν αμφισβητείται η ανωτερότητα της Άλκμααρ, ωστόσο δεν βλέπουμε το λόγο να μπλέξουμε με τόσο χαμηλές τιμές.

829. ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΕΜΠΟΛΙ

Στην έδρα της βασίζει την ως τώρα πορεία της η Σαμπντόρια, διατηρείται αήττητη μπροστά στο κοινό της και θέλει να προσθέσει ακόμα τρεις βαθμούς με αντίπαλο την Έμπολι. Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν σε ανοδική πορεία, ωστόσο τα καλύτερα δείγματα γραφής τους τα έχουν παρουσιάσει στο γήπεδό τους, ενώ στις εξόδους τους χάνουν μεγάλο μέρος της δυναμικής τους. Ευκαιρία για τη Σαμπντόρια να βελτιώσει και άλλο της συγκομιδή της, δίνοντας δεύτερο σερί ματς στη Γένοβα μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών, έχει τον πρώτο λόγο για να φτάσει στη νίκη, με τον ασιατικό άσο -0,25 στο 2,00 τηςBet365 που επέλεξε ο DSuker να φαντάζει πιθανός.

832. ΝΤΕΠ. ΚΟΥΚΟΥΤΑ - ΛΑ ΕΚΙΔΑΔ

Από δυο σερί εκτός έδρας ήττες έρχεται η Κούκουτα, με τις οποίες επικυρώθηκε και ο υποβιβασμός της, η Λα Εκιδάδ έχει συμπληρώσει τέσσερα ματς χωρίς νίκη (0-2-2) και θα πρέπει να επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα προκειμένου να προλάβει τα πλέι-οφ. Απλά δίκαιο μας φαίνεται το διπλό στα επίπεδα που κυκλοφορεί.

833. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΠΑΣΤΟ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΟΥΙΛΑ

Τρία ματς χωρίς να σκοράρει και χωρίς να κερδίσει συμπλήρωσε η Πάστο (0-1-2), τουλάχιστον αξιοποιεί για την ώρα την έδρα της (5-2-1 εντός) και έχει ελπίδες να προλάβει τα πλέι-οφ. Η Ουίλα αγνοεί το τρίποντο εδώ και εννέα ματς (0-4-5), ενώ από τη διοίκηση της ομάδας αποφασίστηκε ως το τέλος του πρωταθλήματος να αγωνίζεται η ομάδα U20. Κατρακύλησε ο άσος, αναμενόμενη εξέλιξη βάσει ειδησιογραφίας, θεωρούμε ότι εύκολα ή δύσκολα οι γηπεδούχοι θα φτάσουν στη νίκη.

1882. ΜΟΤΡΕΑΛ ΙΜΠΑΚΤ – ΤΟΡΟΝΤΟ

Αγώνας για τα πλέι-οφ του MLS, ντέρμπι του Καναδά, οι δύο ομάδες έπαιξαν και στην τελευταία αγωνιστική στην έδρα του Μόντρεαλ και τότε η γηπεδούχος κέρδισε με 2-1, ενώ το Τορόντο ήταν καλύτερο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Τα ματς των πλέι-οφ είναι διπλά, με την ομάδα που έχει τερματίσει στην ψηλότερη θέση να έχει το δεύτερο ματς στη έδρα της. Θεωρούμε ότι το Τορόντο είναι καλύτερη ομάδα, το 1,75 του Χ2 είναι προκλητικό και αποτελεί σκέψη.

834. ΙΝΤΕΠ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ – ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ

Επαναληπτικός προημιτελικός για το Κόπα Σουνταμερικάνα, μετράει το εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθούν απευθείας πέναλτι. Προβάδισμα πρόκρισης πήρε η Σάντα Φε χάρη στην επικράτηση της με 1-0 στην έδρα της αντιπάλου, της αρκεί να μην ηττηθεί μπροστά στο κοινό της, προκειμένου να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, μετρώντας πέντε νίκες στα τελευταία επτά σε όλες τις διοργανώσεις (5-0-2), ενώ στην έδρα της έχει τρία σερί τρίποντα. Η Ιντεπεντιέντε θα έχει δύσκολο έργο στη ρεβάνς, με έναν ενδεχόμενο αποκλεισμό να θεωρείται μεγάλη αποτυχία, αφού είχε επενδύσει σημαντικά στο θεσμό. Δυνατή η Σάντα Φε εντός, θα έχει υπέρ της και το υψόμετρο, που είναι παράγοντας που δυσχεραίνει τις προσπάθειες των ομάδων που δεν είναι συνηθισμένες σε ανάλογες συνθήκες, ο άσος DNB στο 1,80 του Stoiximan που επέλεξαν από νωρίς οι Young Guns δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο, με την απόδοση του σημείου να έχει κατρακυλήσει πια στο 1,50.

836. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡ - ΙΝΤΕΠ. ΜΕΝΤΕΓΙΝ

Βαριά ήττα στο ντέρμπι με την Ατλέτικο Νασιονάλ γνώρισε η Τζούνιορ, με το τελικό 0-4 να προκαλεί την έκρηξη των οπαδών, που προκάλεσαν επεισόδια και οδήγησαν σε τιμωρία της έδρας της. Η Μεντεγίν έρχεται από δυο σερί νίκες, αλλά θα αγωνιστεί χωρίς τον αρχισκόρερ Ετσαλάρ (35 συμ./10 γκολ). Δεν βγαίνει εύκολα άκρη εδώ, θα το προσπεράσουμε.

1879. ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ

Πρώτο ματς για τα πλέι-οφ για τις δύο ομάδες, με το Πόρτλαντ να δείχνει σε καλύτερη κατάσταση και με την έδρα για σύμμαχο να είναι έτοιμο να κάνει το πρώτο βήμα για την επόμενη φάση, όμως το Κάνσας τρόμαξε με την εμφάνιση του επί του Λος Άντζελες. Απόλυτα δίκαιο το σετ, δεν θα μπλέξουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ