ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης (22/10). Πηγή Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης.

1881. ΓΚΑΜΠΑΛΑ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Όπως και όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της Γκαμπάλα θα γίνει στο γήπεδο της Νέφτσι Μπακού, αφού το δικό της γήπεδο δεν πληροί τις προϋποθέσεις για το Europa League. Στο προηγούμενο παιχνίδι έχασε με 1-2 από την Κρασνοντάρ, δεν κατάφερε να παίξει καλά και έχει μείνει μόνο με τον βαθμό της πρεμιέρας με τον ΠΑΟΚ. Η Ντόρτμουντ πήρε την ισοπαλία με 1-1 στην Τούμπα, έπαιξε με αρκετές αλλαγές και αντιμετώπισε δυσκολίες. Θα συνεχίσει τις αλλαγές και το ροτέισον και στο παιχνίδι στο Αζερμπαϊτζάν. Το -2 είναι υπερβολικό, αφού δεν θα έχει την κανονική της ενδεκάδα η φιλοξενούμενη.

1891. ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Σπουδαίο διπλό πήρε η Λοκομοτίβ στο ντέρμπι της Μόσχας απέναντι στη Σπαρτάκ, με την ψυχολογία να ανεβαίνει στα ύψη στις τάξεις της ομάδας, ενώ και στο Γιουρόπα είναι εξαιρετική καθώς έχει κάνει το 2/2 (3-1 επί της Σπόρτινγκ εκτός, 2-0 τη Σκεντέρμπεου εντός). Η Μπεσίκτας οδηγεί την κούρσα στην Τουρκία και έρχεται από τη δύσκολη επικράτηση με 1-0 επί της Ριζεσπόρ την Κυριακή, ενώ στην Ευρώπη μετράει 1-1-0 (νίκη εκτός επί της Σκεντέρμπεου, ισοπαλία εντός με Σπόρτινγκ). Από τις πιο αμφίρροπες αναμετρήσεις της μέρας, μάλλον η ισοπαλία δεν θα κακοπέσει σε καμία από τις δυο.

1896. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. – ΣΚΕΝΤΕΡΜΠΕΟΥ

Εύκολη αποστολή είχε η Σπόρτινγκ για το κύπελλο απέναντι άσημη Βιλαφρανκένσε, επικράτησε με 4-0 με τον Ζορζ Ζεσούς να χρησιμοποιεί κατά κύριο λόγο αναπληρωματικούς. Χωρίς νίκη ακόμα στο Γιουρόπα (0-1-1) καθώς δίνει βάρος κυρίως στις εγχώριες διοργανώσεις, ενώ και στο προσεχές παιχνίδι αναμένεται ροτέισον αφού ακολουθεί το ντέρμπι με τη Μπενφίκα. Η Σκεντέρμπεου έρχεται από δυο σερί ισοπαλίες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ στην Ευρώπη έχει σταθεί αρκετά ανταγωνιστικά, παρά τις δυο ήττες της (0-1 εντός από Μπεσίκτας, 0-2 εκτός από Λοκομοτίβ). Ένα και τίποτα πληρώνει ο άσος, προχωράμε στο επόμενο.

1890. ΛΑΤΣΙΟ – ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ

Με ήττα επέστρεψε από τη διακοπή η Λάτσιο, καθώς έχασε με 1-2 στην έδρα της Σασσουόλο, πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση. Μια κρύο μία ζέστη η φετινή της πορεία στο πρωτάθλημα (5-0-3 συνολικά), ενώ στο Γιουρόπα μετράει μια ισοπαλία (1-1 εκτός με Ντνίπρο) και μια νίκη (3-2 εντός τη Σεντ Ετιέν). Η Ρόζενμποργκ μπορεί από τώρα να πανηγυρίζει το εγχώριο τίτλο, καθώς έχει απόσταση 9 βαθμών από τη δεύτερη θέση και ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Στο Γιουρόπα έχει ένα βαθμό έπειτα από δυο ματς (το 2-2 της πρεμιέρας απέναντι στη Σεντ Ετιέν) καθώς στο δεύτερο παιχνίδι της ηττήθηκε εντός έδρας από τη Ντνίπρο. Δυνατή στη Ρώμη η Λάτσιο (6-0-0 σε όλες τις διοργανώσεις), πάντως το 1,40 του άσου δεν είναι σε καμία περίπτωση ελκυστικό.

1893. ΝΤΝΙΕΠΡ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

Θετικός ο απολογισμός της Ντνίπρο στον όμιλο, έχει τέσσερις βαθμούς (ισοπαλία εντός με Λάτσιο, νίκη στη Νορβηγία επί της Ρόζενμποργκ) και έχει ήδη βάλει τις βάσεις για να προκριθεί στην επόμενη φάση, ενώ έχει συμπληρώσει πια πέντε σερί νίκες σε όλες τι διοργανώσεις. Η Σεντ Ετιέν επέστρεψε αναγεννημένη από τη διακοπή, καθώς επικράτησε άνετα με 2-0 της Γκαζελέκ στο πρωτάθλημα, διακόπτοντας έτσι το αρνητικό σερί των τριών ηττών που είχε προηγουμένως και θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος στο Γιουρόπα (0-1-1 ο απολογισμός της). Σε χαμηλό τέμπο περιμένουμε να κυλήσει το παιχνίδι, η Ντνίπρο δεν αποχωρίζεται στην Ευρώπη το στυλ που την έφτασε μέχρι τον τελικό πέρυσι, ενώ και οι Γάλλοι αναμένεται να είναι προσεχτικοί, καθώς ενδεχόμενη ήττα θα τους βγάλει ουσιαστικά από το παιχνίδι της πρόκρισης.

1889. ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ

Συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της στο πρωτάθλημα η Βασιλεία (10-1-1 συνολικά, 10/12over2,5, 9/12GG), με πιο πρόσφατη επιτυχία της το 2-0 στην έδρα της Σιόν, χάρη στην οποία διατηρήθηκε στο +7 από τη δεύτερη θέση. Στην Ευρώπη, καταλαμβάνει την πρώτη θέση του ομίλου της με 2/2 νίκες και απέναντι στη Μπελενένσες θα επιδιώξει να κλειδώσει στην ουσία την πρόκριση. Οι Πορτογάλοι μετρούν 0-1-1 ως τώρα στο Γιουρόπα, χωρίς να έχουν καταφέρει να βρουν δίχτυα (0-0 εκτός με Λεχ Πόζναν, 0-4 εντός από Φιορεντίνα) και θα παραταχθούν με πρωταρχικό στόχο να κρατήσουν το μηδέν στα μετόπισθεν. Σε πολύ χαμηλά επίπεδα κινείται ο άσος, οι Ελβετοί ωστόσο είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη.

1897. ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ

Πρώτη ήττα μετά από πέντε ματς για τη Φιορεντίνα το 1-2 στην έδρα της Νάπολι, παρόλα αυτά διατηρείται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στηSerieA. Στο Γιουρόπα έχει μια ήττα (εντός από Βασιλεία) και μια νίκη (στην Πορτογαλία επί της Μπελενένσες), με τον Πάουλο Σόουζα να ετοιμάζει εκτεταμένο ροτέισον αφού την Κυριακή ακολουθεί το ντέρμπι κορυφής με τη Ρόμα. Η Λεχ Πόζναν, στο ντεμπούτο του καινούργιου της προπονητή, αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 με τη Ρουχ, είναι ουραγός στην Πολωνία (1-3-8 συνολικά) πραγματοποιώντας τραγική χρονιά, ενώ στην Ευρώπη μετράει 0-1-1 (0-0 εντός με Μπελενένσες, ήττα με 0-2 εκτός από Βασιλεία). Παρά τις αναμενόμενες αλλαγές οι Ιταλοί είναι ξεκάθαρο φαβορί απέναντι στους απογοητευτικούς Πολωνούς και δεν αναμένεται να συναντήσουν πολλές δυσκολίες προκειμένου να φτάσουν στη νίκη.

1892. ΜΟΝΑΚΟ – ΚΑΡΑΜΠΑΚ

Δε λέει να πάρει μπρος η Μονακό, η οποία την Παρασκευή έμεινε στο 1-1 με τη Λυών και πλέον συμπλήρωσε τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες, έχοντας μόλις μία νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια της (1-5-1), δεχόμενη συνεχώς γκολ. Εντυπωσιακή εντός και εκτός συνόρων η Καραμπάγκ. Πρώτη και αήττητη στο πρωτάθλημα μετά από δέκα αγωνιστικές, ενώ στο Γιουρόπα Λιγκ κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη κόντρα στην Άντερλεχτ, αυξάνοντας τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Πολύ σκληροτράχηλη ομάδα οι Αζέροι και αναμένεται να βάλουν δύσκολα στους Μονεγάσκους, με τον Betol να επιλέγει το +1,25 ασιατικό διπλό σε απόδοση 1,80 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1887. ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ – ΤΟΤΕΝΑΜ

Εύκολο έργο είχε η Άντερλεχτ στην έδρα της Ζούλτε, πέρασε με 4-0 και πλησίασε στον έναν βαθμό την κορυφή της βαθμολογίας, στο Γιουρόπα πάντως δεν έχει ξεκινήσει καλά καθώς μετράει 0-1-1, μένοντας στο 1-1 με τη Μονακό και γνωρίζοντας την ήττα στο Αζερμπαϊτζάν από την Καραμπάγκ. Η Τότεναμ αναδείχθηκε ισόπαλη με 0-0 με αντίπαλο τη Λίβερπουλ, με αποτέλεσμα να έχει τρεις ισοπαλίες στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Καταλαμβάνει την πρώτη θέση του ομίλου, έχοντας συγκομιδή τεσσάρων βαθμών χάρη στο 3-1 επί της Καραμπάγκ και στο 1-1 στην έδρα της Μονακό. Λογικό να προσφέρονται σε αποδόσεις φαβορί οι Άγγλοι, ωστόσο το ποντάρισμα στο διπλό είναι επίφοβο από τη στιγμή που είναι αμφίβολο το κατά πόσο ο Ποκετίνο θα χρησιμοποιήσει τους βασικούς του.

1895. ΣΑΛΚΕ - ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ

Ανώτερο σύνολο από τις ομάδες που έχει αντιμετωπίσει μέχρι τώρα η Σάλκε στον ενδέκατο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, διαθέτει η Σπάρτα Πράγας, δεν θα είναι καθόλου εύκολο το παιχνίδι για την ομάδα του Αντρέ Μπρατενράιτερ. Πάντως είναι σε καλή κατάσταση οι «βασιλικοί μπλε», σκοράρουν με σχετική άνεση σχεδόν σε κάθε τους παιχνίδι. Δυνατοί επιθετικά και οι Τσέχοι, δεν είναι καθόλου απίθανο αν υποτιμηθούν να κάνουν την έκπληξη. Ικανοποιητικά τα 1,70 του άσου, θα προτιμήσουμε όμως το παιχνίδι με γκολ, στο 1,80 η απόδοση για να σημειωθούν τουλάχιστον τρία τέρματα στην αναμέτρηση (οver 2,5, Βet365), με το ίδιο σκεπτικό και ο Betol . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1888. ΑΠΟΕΛ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Δεν έχει βρει ρυθμό ακόμα ο Αστέρας Τρίπολης που έχει πολύ φτωχό απολογισμό στο πρωτάθλημα (2-3-3) παίζοντας μόνο με ομάδες στα μέτρα του. Ούτε τόσο φιλόδοξος δείχνει στην Ευρώπη φέτος, ο ΑΠΟΕΛ μόνο με νίκη θα ελπίζει στην πρόκριση και αν κρίνουμε από τις επιδόσεις και την φόρμα του στην Κύπρο (6-1-0, 29-5 τέρματα) σίγουρα μπορεί να το καταφέρει. Ψήφο εμπιστοσύνης δίνουν στην ομάδα της Λευκωσίας οι YoungGuns με τον άσο να προσφέρεται στο 2,00 ( Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1886. ΑΛΚΜΑΑΡ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Στο 1-1 έμεινε η Άλκμααρ απέναντι στην Καμπούρ, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος και εξακολουθεί να βρίσκεται στις μεσαίες θέσεις της βαθμολογίας. Στο Γιουρόπα έχει μια ήττα (2-3 από Παρτιζάν εκτός) και μια νίκη (3-2 τη Μπιλμπάο εντός) με αποτέλεσμα να διατηρεί αρκετές ελπίδες πρόκρισης. Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Άουγκσμπουργκ στη Μπουντεσλίγκα, γνώρισε ακόμα μια εντός έδρας ήττα, αυτή τη φορά από τη Ντάρμσταντ και υποχώρησε στην τελευταία θέση της κατάταξης με απολογισμό 1-2-6, ενώ και η παρθενική της συμμετοχή της Ευρώπη έχει ξεκινήσει στραβά με δυο ήττες με σκορ 1-3 από Μπιλμπάο (εκτός) και Παρτιζάν (εντός). Μεταμορφώνεται προς το καλύτερο όταν αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της η Άλκμααρ, μετράει συνολικά 6-1-2 ως γηπεδούχος, ενώ έχει και τέσσερις σερί νίκες σε όλες της διοργανώσεις, η Άουγκσμπουργκ δεν δείχνει να μπορεί να σηκώσει το βάρος δυο διοργανώσεων, ο ασιατικός άσος 0:0 στο 2,10 τηςBet365 είναι πολύ υψηλός για να αγνοηθεί.

1894. ΠΑΡΤΙΖΑΝ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Επιτυχημένο το ντεμπούτο του Ντρούλοβιτς στον πάγκο της Παρτιζάν, με την ομάδα του να επικρατεί με 3-2 τη αξιόμαχης Γιάβορ. Στην Ευρώπη έχει ξεκινήσει ιδανικά, καθώς έχει κάνει το 2/2 επικρατώντας με 3-2 της Άλκμααρ και με 3-1 της Άουγκσμπουργκ. Η Μπιλμπάο αυτοκτόνησε στο εκτός έδρας παιχνίδι της απέναντι στη Ντεπορτίβο, καθώς παρόλο που βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0 στο 80ο λεπτό του παιχνιδιού, δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο, δεχόμενη την ισοφάριση μέσα σε δέκα λεπτά. Στο Γιουρόπα έχει συγκομιδή τριών βαθμών, χάρη στο εντός έδρας 3-1 επί της Άουγκσμπουργκ, αποτυγχάνοντας ωστόσο να πάρει κάτι από το ταξίδι της στην Ολλανδία (ήττα με 2-3 από την Άλκμααρ). Αρκετά προβλήματα απουσιών έχουν μαζευτεί στις τάξεις των γηπεδούχων, οι οποίοι επιπλέον βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο με το νέο προπονητή, πιθανό το ροτέισον (όπως άλλωστε συνηθίζει στα ευρωπαϊκά ραντεβού) από τον Βαλβέρδε, καλύτερα να μείνουμε μακριά.

1905. ΜΟΛΝΤΕ – ΣΕΛΤΙΚ

Όλο το βάρος στο Γιουρόπα Λιγκ έχει ρίξει η Μόλντε, μιας και δεν έχει κανένα στόχο στο πρωτάθλημα Νορβηγίας, μάλιστα στο παιχνίδι με τη Σέλτικ θα έχει στον πάγκο της τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ που επιστρέφει στον πάγκο της μετά το ανεπιτυχές πέρασμά του στην Αγγλία. Δυνατοί εντός οι Νορβηγοί στα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια, ειδικότερα επιθετικά. Με τον αέρα της πρωτοπόρου στο πρωτάθλημα Σκωτίας ταξιδεύει η Σέλτικ, η οποία όμως παραδοσιακά δυσκολεύεται πολύ μακριά από την έδρα της. Αδικούν ξεκάθαρα οι αποδόσεις τη Μόλντε, επιλογή μας ο ασιατικός άσος +0,25 με απόδοση 1,725 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1910. ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΑΓΙΑΞ

Ματς με άρωμα Τσάμπιονς Λιγκ το Φενέρμπαχτσε-Άγιαξ αφού αμφότερες ξεκίνησαν την ευρωπαϊκή περιπέτεια τους από τα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης όπου αποκλείστηκαν στα πλέι-οφ. Η Φενέρμπαχτσε έχει να σκέφτεται και το μεγάλο ντέρμπι μίσους που ακολουθεί με τη Γαλατασαράι. Ουσιαστικά εδώ παίζει ένα από τα τελευταία χαρτιά της στο Γιουρόπα Λιγκ αφού αν μείνει ξανά χωρίς νίκη (0-1-1) τότε η προοπτική της πρόκρισης θα απομακρυνθεί περισσότερο. Ικανός για τη ζημιά ο Άγιαξ που λογικά θα βρει τρόπο να σκοράρει στην ευάλωτη άμυνα των Τούρκων. Καλή περίπτωση δείχνει τοover2,5στο 1,825 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1902. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ

Με το δεξί θέλει να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο «Άνφιλντ» ο Γιούργκεν Κλοπ, το κλίμα επιτέλους είναι καλό και ο κόσμος της Λίβερπουλ θα αποτελέσει τον δωδέκατο παίκτη, χωρίς την γκρίνια και μουρμούρα του πρόσφατου παρελθόντος. Ιδανικός αντίπαλος για επιστροφή στις επιτυχίες η Ρουμπίν Καζάν, η οποία φέτος απογοητεύει με τις εμφανίσεις της, έχοντας μάλιστα θέμα στην αμυντική της γραμμή. Δεν θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη ο Κλοπ, θα ψάξει μια πειστική εμφάνιση, 1,80 πληρώνει ο ασιατικός άσος -1 στην Bet365, ενώ η τάση της Ρουμπίν να δέχεται νωρίς γκολ, δικαιολογεί ποντάρισμα στο ειδικό στοίχημα για γκολ μέχρι το 30' (1,83 Bet365).Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1906. ΜΠΟΡΝΤΟ – ΣΙΟΝ

Δεύτερη ισοπαλία σε ισάριθμα ματς για τη Μπορντό, με 0-0 με τη Ρούμπιν Καζάν. Μόνιμα σφιχτά τα παιχνίδια της και αυτό φαίνεται από τις πολλές ισοπαλίες σε Γαλλία και Ευρώπη. Η Σιόν μετά τη νίκη με 2-1 επί της Ρούμπιν έφερε 1-1 στο Άνφιλντ και μπορεί να πετύχει την έκπληξη να προκριθεί. Στο πρωταθλημά της δεν έχει την ίδια επιτυχία, έχασε εύκολα από τη Βασιλεία με 0-2 στο τελευταίο ματς. Τοunderστο 1,75 κρίνεται δίκαιο.

1908. ΠΑΟΚ – ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ

Αυτοκτονικές τάσεις ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ηρακλή και το αποτέλεσμα ήταν να πετάξει στα σκουπίδια άλλους δύο βαθμούς. Η ισοπαλία με τη Ντόρτμουντ πάντως στην Ευρώπη τον κρατάει γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης στο Γιουρόπα Λιγκ, βέβαια θα πρέπει να εμφανιστεί το ίδιο σοβαρός και κόντρα στην Κράσνονταρ που και φέτος είναι πολύ σκληροτράχηλη. Θα δώσουμε το προβάδισμα στο GG(1,90/ Stoiximan )αφού ο ΠΑΟΚ δεν εμπνέει ασφάλεια στα μετόπισθεν ενώ θα υπάρχουν και αλλαγές στο βασικό σχήμα (Γλύκος στο τέρμα, Μαλεζάς και Σκόνδρας στην άμυνα).Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1901. ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ

Δεύτερη ήττα στους ομίλους, αυτή τη φορά από τη Νάπολι με 0-2, δεν κατάφερε να δυσκολέψει ιδιαίτερα την αντίπαλο της. Αυτές οι ήττες στην Ευρώπη σε συνδυασμό με τη μέτρια πορεία στο πρωτάθλημα έφεραν την αλλαγή τεχνικού και νέος προπονητής είναι ο Τσετσέροφ. Στο ντεμπούτο του κέρδισε εύκολα με 3-1 την Κρακόβια. Η Κλαμπ Μπριζ έχει επίσης δύο ήττες και μάλιστα με μεγάλα σκορ (0-5 από τη Νάπολι και 1-3 από τη Μίντιλαντ). Ομάδα που δεν έχει καθόλου καλή ανασταλτική λειτουργία και αυτό γίνεται φανερό. Αμφότερες θέλουν μόνο νίκη για να έχουν ελπίδες πρόκρισης και γι’ αυτό περιμένουμε από την αρχή ανοιχτό παιχνίδι, τοover2,5 πριν την έναρξη είναι ωραίο στοίχημα, όμως στοliveμπορούμε να βρούμε αρκετά καλύτεραlines, με τοlateαν το παιχνίδι είναι ισόπαλο να αποτελεί σκέψη.

1904. ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ – ΝΑΠΟΛΙ

Η Μίντιλαντ έχει αρχίσει εντυπωσιακά με δύο νίκες, 1-0 τη Λέγκια στην πρεμιέρα και εμφατικό 1-3 στο Βέλγιο επί της Κλαμπ Μπριζ. Καλή η παρουσία της και στο εγχώριο πρωτάθλημα που βρίσκεται στην κορυφή. Η Νάπολι έχει επίσης δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, με 5-0 επί της Μπριζ και με 2-0 επί της Λέγκια στην Πολωνία. Την ίδια πορεία με καλές εμφανίσεις πραγματοποιεί τελευταία στο πρωτάθλημα, έρχεται από τη νίκη με 2-1 επί της Φιορεντίνα. Πρόωρη μάχη για την πρωτιά δείχνει το παιχνίδι, το διπλό του 1,85 δεν έχει αξία πριν την έναρξη του αγώνα.

1900. ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ

Μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τη Ραπίντ κέρδισε με 1-0 την Πλζεν στην Ισπανία και διασκέδασε τις εντυπώσεις. Λογικά και στον αγώνα με την αδύναμη Ντιναμό Μινσκ, που έχει δύο ήττες με 0-2 και 0-1, θα παρατάξει μεικτή ενδεκάδα και όχι μόνο βασικούς η Ισπανική ομάδα. Περιμένουμε να κερδίσει σχετικά εύκολα, βέβαια το ίδιο πιστεύουν και οι μπουκ, καθώς έχουν τον άσο στο –φυσιολογικά- χαμηλό 1,25 και το -1,75 στο 1,80. Όμως το να κερδίσουν τα «κίτρινα υποβρύχια» δίχως να σκοράρει η Ντιναμό (όπως έκανε στα δύο παιχνίδια της μέχρι τώρα, μόλις μία τελική στην εστία στα δύο πρώτα ματς) δίνει 1,80 και βρίσκουμε αξία.

1909. ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ

Κρίσιμη αναμέτρηση για τις δυο ομάδες, με τη νικήτρια να κάνει σημαντικό βήμα για την πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση της διοργάνωσης. Φαίνεται να δυσκολεύεται στη διαχείριση δυο διοργανώσεων η Ραπίντ, αντιθέτως η Πλζεν βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και βρίσκει δίχτυα με μεγάλη συχνότητα. Δεν στέκεται ο καθαρός φαβοριτισμός των γηπεδούχων, οι φιλοξενούμενοι έχουν περισσότερες πιθανότητες να φτάσουν στη νίκη από όσες υποδηλώνουν οι αποδόσεις, με τον Betol επιλέγει το διπλό στο 3,60 τηςBet365, αλλά και ο συνδυαστικό 2 &over2,5 στο 6,00 της ίδιας εταιρίας, αφού οι δυο ομάδες σπανίως αγωνίζονται συντηρητικά και συνήθως δίνουν παιχνίδια με πολλά τέρματα .Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1907. ΜΠΡΑΓΚΑ – ΜΑΡΣΕΪΓ

Δεύτερη σερί νίκη με 1-0 στο Γιουρόπα Λιγκ για τη γηπεδούχο Μπράγκα. Σφιχτή ομάδα οι Πορτογάλοι που προσπαθούν με βάση την άμυνα τους να κυριαρχήσουν. Προβλήματα είχε στο προηγούμενο ματς με τη Λίμπερετς η Μαρσέιγ και δίκαια έχασε με 0-1 στο Βελοντρόμ. Η εύκολη νίκη της πρεμιέρας με 0-3 επί της Γκρόνιγκεν την κρατάει σε τροχιά πρόκρισης, βέβαια τα δύο ματς με τη Μπράγκα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα. Δίκαια μοιρασμένο το σετ και δίκαια στο 1,60 τοunder 2,5.

1903. ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ – ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ

Η Σλόβαν Λίμπερετς αναδεικνύεται σε ομάδα έδρας στο ξεκίνημα της σεζόν, καθώς η μοναδική ήττα που γνώρισε στο σπίτι της ήταν από την Μπράγκα στην πρεμιέρα του Γιουρόπα Λιγκ. Οι Τσέχοι πήραν ψυχολογία μετά το μεγάλο διπλό στη Μασσαλία και άπαντες επικεντρώνονται στο ματς με την Γκρόνιγκεν, ώστε να αναζωπυρωθούν για τα καλά οι ελπίδες πρόκρισης. Χάνονται μακριά από το σπίτι τους οι Ολλανδοί, καθώς σε πέντε εξόδους ανεξαρτήτως διοργάνωσης μετρούν ισάριθμες ήττες, αδυνατώντας μάλιστα να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα (0-12 γκολ). Η ψυχολογία των γηπεδούχων και η δύναμη της έδρας αναμένεται να παίξουν καταλυτικό ρόλο, με τον άσο να αποτελεί επιλογή στο 1,80 τηςBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1911. ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ - ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΚΟΠΙΑΠΟ

Επαναληπτικός προημιτελικός για το κύπελλο Χιλής, δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ, απευθείας στα πέναλτι πηγαίνουν οι δυο ομάδες σε περίπτωση συνολικού ισόπαλου αποτελέσματος.Προβάδισμα πρόκρισης πήρε η Κόλο Κόλο χάρη στη νίκη της με 3-2 στο πρώτο ματς, πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις. Στο πρωτάθλημα οδηγεί την κούρσα (7-0-2 συνολικά) αν και στα δυο πιο πρόσφατα παιχνίδια της ηττήθηκε ισάριθμες φορές. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονται στη δεύτερη κατηγορία, με την πορεία τους εκεί να είναι μέτρια για την ώρα (3-2-5 συνολικά). Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων, δύσκολα θα δούμε κάποια έκπληξη εδώ.

1912. ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ - ΙΝΤΕΠ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Πρώτος προημιτελικός για το Κόπα Σουνταμερικάνα, σε μια εβδομάδα η ρεβάνς, μετράει το εκτός έδρας γκολ.Δυο σερί νίκες με τέρματα 7-0 έχει η Ιντεπεντιέντε στα τελευταία παιχνίδια της, είναι σε ανοδική πορεία, με το Σουνταμερικάνα να αποτελεί το μεγάλο φετινό στόχο της και την πρόκρισή της στα προημιτελικά να έρχεται απέναντι στην Ολίμπια με συνολικό σκορ 1-0 (νίκη με 1-0 εντός, 0-0 στη ρεβάνς). Η Σάντα Φε έρχεται από ήττα στο πρωτάθλημα (0-1 από την Ντεπορτίβο Κάλι), ωστόσο διατηρείται ψηλά στη βαθμολογία (5η θέση, 7-5-4 ο απολογισμός της), ενώ στη φάση των «16» απέκλεισε την Έμελεκ, χάρη στο εκτός έδρας γκολ (ήττα με 1-2 εκτός, νίκη με 1-0 στο γήπεδό της). Λογικό φαβορί οι γηπεδούχοι, χωρίς αξία πάντως ο άσος σε τιμές γύρω στο 1,50.

1916. ΠΑΤΡΙΟΤΑΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ

Σε μέτρια κατάσταση η Πατριότας (1-1-3 στα τελευταία πέντε, 5/5GG&over2,5), ανοιχτά τα ματς στο γήπεδό της (2-2-3, 5/7GG&over2,5), η Ατλέτικο Νασιονάλ (4-2-1 εκτός) έρχεται από πέντε νίκες στα πιο πρόσφατα έξι παιχνίδια της (5-1-0), με αποτέλεσμα να έχει αποκτήσει μαξιλαράκι τεσσάρων βαθμών από τη δεύτερη θέση. Σε πολύ καλή κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ