ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης (1/10). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης.

1289. ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ – ΕΛΣΙΝΚΙ

Αποστολή εξετελέσθη για τη Μάριεχαμν (5-4-5 εντός), κατέκτησε το κύπελλο στον τελικό απέναντι στην Ίντερ Τούρκου και παράλληλα εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο επερχόμενο Γιουρόπα Λιγκ, με συνέπεια το τέλος του πρωταθλήματος να την βρίσκει πρακτικά αδιάφορη. Η Ελσίνκι διεύρυνε το σερί της χωρίς τρίποντο στα επτά ματς (0-3-4) και πλέον όχι μόνο δείχνει να χάνει το πρωτάθλημα, αλλά κινδυνεύει σοβαρά να μείνει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Μπορεί το κίνητρο να είναι μονόπλευρο, αλλά κοιτώντας κανείς τις εκτός έδρας επιδόσεις των φιλοξενούμενων (2-6-5 συνολικά, 0-4-4 στα τελευταία οχτώ), δεν πάει το χέρι στο διπλό.

786. ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ – ΝΤΝΙΕΠΡ

Μέσα σε όλους τους στόχους της βρίσκεται η Ρόζενμποργκ, στο πρωτάθλημα είναι στο +8 από τη δεύτερη θέση, με πέντε αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωσή του, στο κύπελλο βρίσκεται στον τελικό, ενώ στο Γιουρόπα ξεκίνησε με το δεξί, αποσπώντας ισοπαλία στην έδρα της Σεντ Ετιέν. Η Ντνίπρο είναι σε ανοδική τροχιά εντός των συνόρων, έχοντας τέσσερις νίκες στα πιο πρόσφατα πέντε, ενώ στην ευρωπαϊκή της πρεμιέρα παραχώρησε ισοπαλία στη Λάτσιο. Εξαιρετικά αμφίρροπη η αναμέτρηση στα μάτια μας, με τους μπουκ να μοιράζουν το σετ ακριβώς στη μέση.

787. ΛΑΤΣΙΟ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

Λάτσιο και Σεντ Ετιέν διασταυρώνουν τα ξίφη τους για τη 2η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ. Από έναν βαθμό όλες οι ομάδες του 7ου ομίλου με τη Λάτσιο να έρχεται ισόπαλη στην Ουκρανία με την Ντνίπρο και τη Σεντ Ετιέν να «πετάει» βαθμούς στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Ρόζενμποργκ. Οι «στεφανουά» έρχονται από ήττα πισωγύρισμα στο πρωτάθλημα όπου στην κυριολεξία διαλύθηκαν από την Νις (1-4) στο «Ζοφρουά Γκισάρ» αλλά είναι ικανοί σε ματς που δε χρειάζεται να ανοιχτούν να μην ηττηθούν στο «Ολίμπικο» από τη Λάτσιο που ίσως κάνει καιrotation. Επιλογή του Betol το ασιατικό διπλό +0,75 στο 1,85 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

788. ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.

Με πιθανή νίκη η Μπεσίκτας αποκτά και τον πρώτο λόγο για την πρόκριση από τους ομίλους, από την άλλη η Σπόρτινγκ θέλει να «ρεφάρει» την εντός έδρας ήττα της πρώτης αγωνιστικής και φυσικά διαθέτει την ομάδα για να το πετύχει, ακόμα και ο βαθμός της ισοπαλίας είναι πολύτιμός για το συγκρότημα του Ζεζούς. Στην απόδοση 1,75 το ασιατικό διπλό +0,25 στην Βet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

789. ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ – ΣΚΕΝΤΕΡΜΠΕΟΥ

Σε καλή κατάσταση από το ξεκίνημα της σεζόν η Λοκομοτίβ, στο πρωτάθλημα μετράει 6-3-1 και έρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, ενώ και στην πρεμιέρα της στην Ευρώπη πήρε σπουδαίο διπλό στην Πορτογαλία από τη Σπόρτινγκ με σκορ 3-1. Η Σκεντέρμπεου στην παρθενική της εμφάνιση σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης ηττήθηκε με 0-1 εντός έδρας από τη Μπεσίκτας, αν και είχε ευκαιρίες προκειμένου να φέρει το ματς στα ίσα, ενώ εντός των συνόρων δείχνει να μην έχει αντίπαλο για την ώρα (5-0-0, 10-2 τα τέρματα). Ένα και τίποτα πληρώνει ο άσος, κανένας λόγος ενασχόλησης.

791. ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Από την τέταρτη ισοπαλία της στις έξι πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος έρχεται η Μπελενένσες, με την πιο πρόσφατη στην έδρα της Αρούκα να μοιάζει με ήττα, αφού μέχρι το 75’ προηγούνταν με 2-0. Στην πρεμιέρα της στο Γιουρόπα Λιγκ απέσπασε 0-0 από τη Λεχ Πόζναν, ένα αποτέλεσμα που σίγουρα κρίνεται θετικό. Η Φιορεντίνα, χωρίς κανείς να το καταλάβει, βρίσκεται στην πρώτη θέση της Serie A με το πέρας των έξι πρώτων αγωνιστικών (5-0-1), επικρατώντας στο ντέρμπι κορυφής της Ίντερ στο Μιλάνο με το επιβλητικό 4-1. Στο πρώτο της παιχνίδι στον όμιλο ηττήθηκε στη Φλωρεντία από τη Βασιλεία, με τον Πάουλο Σόουζα να ετοιμάζεται να κάνει ροτέισον, δίνοντας έτσι το στίγμα για το ποιες θα είναι οι προτεραιότητες της ομάδας του φέτος. Σε αποδόσεις φαβορί οι φιλοξενούμενοι, δικαίως βάση ονόματος-ρόστερ-φόρμας, ωστόσο δεν θα επιχειρήσουμε κάποιο ποντάρισμα προτού δούμε με ποια ενδεκάδα θα παραταχθούν.

795. ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ

Εντυπωσιακή η Βασιλεία από την αρχή της σεζόν, μετράει 14-2-1 σε όλες τις διοργανώσεις (14/17 over 2,5, 13/17 GG), ενώ και στην Ευρώπη έκανε την έκπληξη περνώντας με 2-1 από την έδρα της Φιορεντίνα, παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Η τραγική πορεία της Λεχ Πόζναν στο πρωτάθλημα συνεχίζεται, παραμένει ουραγός της βαθμολογίας με το συνολικό της απολογισμό να ανέρχεται σε 1-2-7, ενώ και στο Γιουρόπα έμεινε στο 0-0 κατά την υποδοχή της Μπελενένσες πραγματοποιώντας ακόμα μια αδιάφορη εμφάνιση. Εκ διαμέτρου αντίθετη η φόρμα των δυο ομάδων, ο άσος είναι δικαίως το πρώτο σημείο της αναμέτρησης, ενώ δεδομένης της παραγωγικότητας των Ελβετών μπορούμε να κοιτάξουμε και προς τον ασιατικό άσο -1 στο 1,725 της Bet365. Να σημειωθεί τέλος μια ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου ζευγαριού, καθώς οι δυο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες τον Αύγουστο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη Βασιλεία να επικρατεί και στα δυο παιχνίδια (3-1 εκτός, 1-0 εντός), προτού υποβιβαστεί και αυτή τελικά στο Γιουρόπα.

799. ΚΑΡΑΜΠΑΚ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Για την πρώτη νίκη στον όμιλο θα παίξουν Καραμπάγκ και Άντερλεχτ, στην προσπάθεια τους να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση. Έχοντας εμπειρία από την περσινή παρουσία της στο θεσμό, αλλά και με όπλο την καλή αμυντική λειτουργία της, η Καραμπάγκ θα επιδιώξει να εγκλωβίσει τα όπλα των Βέλγων, που έχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα μέχρι στιγμής στη σεζόν. Θεωρούμε ότι οι Αζέροι δεν είναι αουτσάιντερ μπροστά στο κοινό τους, η αξία βρίσκεται στις αποδόσεις των γηπεδούχων, με τους Betol και Kyr_Lim να επιλέγουν τον ασιατικό άσο +0,25 στο 1,75 της Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

806. ΜΟΝΑΚΟ – ΤΟΤΕΝΑΜ

Από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της δεύτερης αγωνιστικής αυτή μεταξύ της Μονακό και της Τότεναμ, καθώς πρόκειται για δυο ομάδες με γεμάτα ρόστερ, που έχουν τη δυνατότητα να φτάσουν μακριά στο θεσμό. Με σκαμπανεβάσματα η μέχρι στιγμής πορεία και των δυο, είναι ικανές για το καλύτερο ή το χειρότερο αναλόγως της μέρας που θα βρεθούν. Δύσκολο να προβλεφθεί ο τελικός νικητής , επιλογή με αξία δείχνει το over 2,25 στο 2,025 της Bet365,με τις δυο αντιπάλους να σκοράρουν με μεγάλη ευκολία το τελευταία διάστημα και να παρουσιάζουν σημαντικά κενά στην άμυνα. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

807. ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΑΠΟΕΛ

Την πρώτη της ήττα εντός των συνόρων γνώρισε η Σπάρτα, στο ντέρμπι με τη Σλάβια δεν ήταν καλή και έχασε φυσιολογικά με 0-1, εξακολουθεί πάντως να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας πια συγκάτοικο την Πλζεν. Στην πρεμιέρα της στο Γιουρόπα έμεινε στο 1-1 στην Τρίπολη με τον Αστέρα, ένα αποτέλεσμα που την αδικεί βάσει της συνολικής εικόνας του αγώνα. Ο ΑΠΟΕΛ οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα έπειτα από τις πέντε πρώτες αγωνιστικές (4-1-0), στο πιο πρόσφατο παιχνίδι δεν συνάντησε καμία δυσκολία απέναντι στον Άρη Λεμεσού (4-0 το τελικό σκορ), αλλά στην Ευρώπη ξεκίνησε με το αριστερό, αφού δεν τα κατάφερε απέναντι στη Σάλκε, γνωρίζοντας την ήττα με 0-3. Σε πολύ χαμηλά επίπεδα βρίσκουμε τον άσο των Τσέχων, δεν υπάρχει αξία.

808. ΣΑΛΚΕ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Φουριόζα μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων η Σάλκε, συμπλήρωσε πέντε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και παρόλο που οι εμφανίσεις της δεν είναι ιδιαίτερα πειστικές, έχει βρει τη συνταγή για να παίρνει τα ματς. Στην πρεμιέρα της στον όμιλο πέρασε εύκολα με 3-0 από την έδρα του ΑΠΟΕΛ και θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες της απέναντι στον Αστέρα, που δείχνει νωθρός στο ξεκίνημα της σεζόν (2-2-2 σε όλες τις διοργανώσεις) και ο οποίος πρέπει να αισθάνεται τυχερός που δεν ηττήθηκε από τη Σπάρτα στην πρώτη αγωνιστική του ομίλου. Χαμηλές οι τιμές του άσου, είναι πάντως το πιθανότερο σημείο της αναμέτρησης.

821. ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Δύσκολη η προσαρμογή για την Άουγκσμπουργκ στο διπλό ταμπλό πρωτάθλημα – Ευρώπη, μέχρι στιγμής μετράει συνολικά 1-1-6, αν και αδικείται κάπως από τη βαθμολογική της συγκομιδή, μιας και σε αρκετά παιχνίδια της σπατάλησε πολλές ευκαιρίες. Στο ντεμπούτο της στο Γιουρόπα ηττήθηκε με 1-3 από τη Μπιλμπάο παρόλο που θα μπορούσε να αποσπάσει το βαθμό, αν ήταν πιο αποτελεσματική. Μέτρια η πορεία της Παρτιζάν εντός των συνόρων, έχει απολογισμό 6-2-3 και βρίσκεται ήδη στο -9 από τον Ερυθρό Αστέρα που οδηγεί την κούρσα, αλλά τουλάχιστον ξεκίνησε θετικά στο Γιουρόπα επικρατώντας με 3-2 της Άλκμααρ. Ποιοτικότερη ομάδα η Άουγκσμπουργκ, αν καταφέρει να γίνει πιο αποτελεσματική θα βελτιώσει άμεσα τα αποτελέσματά της, θα θέλαμε πάντως κάτι καλύτερο από τα 1,50+ στον άσο για να ασχοληθούμε.

822. ΑΛΚΜΑΑΡ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Δείχνει να παίρνει τα πάνω της η Άλκμααρ με δυο νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, η συνολική πορεία της πάντως εξακολουθεί να είναι μέτρια (2-2-3), ενώ και στο Γιουρόπα ξεκίνησε με το αριστερό, γνωρίζοντας την ήττα με 2-3 από την Παρτιζάν. Η Μπιλμπάο είναι επίσης μέτρια εντός των συνόρων (1-1-4) και έχει συμπληρώσει τρία ματς χωρίς τρίποντο έπειτα από το 3-1 της πρεμιέρας της στον όμιλο απέναντι στην Άουγκσμπουργκ. Πιθανό το ροτέισον για τους φιλοξενούμενους, ακολουθεί δύσκολο ματς στην Πριμέρα (εντός με Βαλένθια), προς αποφυγή το διπλό σε αποδόσεις κάτω του 2,00, θα θέλαμε πάντως καλύτερη εικόνα από την Άλκμααρ για να πάμε στην κόντρα.

778. ΤΣΕΜΝΙΤΣΕΡ – ΕΡΦΟΥΡΤ

Η Τσεμνίτσερ είναι παραδοσιακά καλή στην έδρα της (3-1-1), έμεινε στο 1-1 με τη Βουρτσμπουργκερ Κίκερς. Σταθερά μέτρια εδώ και κάποιες αγωνιστικές, πλέον δεν βγάζει σιγουριά ούτε στην έδρα της. Η Έρφουρτ (0-2-3 εκτός έδρας) είναι επίσης ομάδα έδρας, έπαιξε αρκετά καλά με τη Βέρντερ ΙΙ και κέρδισε με 2-1 στο προηγούμενο παιχνίδι. Με τη δύναμη της έδρας πάμε, όπως και η αγορά, το 1,75 του άσου δεν έχει αξία.

823. ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ – ΓΚΑΜΠΑΛΑ

Η Κράσνονταρ κρατούσε το βαθμό στο Ντόρτμουντ μέχρι το 92’ όπου και δέχτηκε το γκολ της ήττας. Μάλιστα είχε καταφέρει να προηγηθεί νωρίς. Στο πρωτάθλημα της προβληματίζει στα τελευταία δύο ματς (0-1-1), καθώς πραγματοποιεί κακές εμφανίσεις. Να επιστρέψει στις νίκες θέλει και η Γκαμπάλα είναι εύκολη αντίπαλος, τουλάχιστον στα χαρτιά. Δεν δυσκολεύτηκε πολύ να πάρει το εντός έδρας 0-0 με τον Παοκ, επέτρεψε λίγες ευκαιρίες και έδειξε ότι δεν θα είναι η σίγουρη τελευταία του ομίλου. Ο άσος στο 1,30 δεν έχει απολύτως κανένα ίχνος αξίας, όπως και τα χάντικαπ της γηπεδούχου.

824. ΠΑΟΚ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Επανήλθε ο ενθουσιασμός στις τάξεις του ΠΑΟΚ μετά τις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, ο κόσμος αναμένεται να δώσει και πάλι βροντερό παρών στην Τούμπα και άπαντες στην ομάδα αισιοδοξούν για το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στο μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση, Ντόρτμουντ. Η Μπορούσια φαίνεται να έχει χάσει τη φούρια που είχε στο ξεκίνημα της σεζόν, καθώς προέρχεται από δύο συνεχόμενες απώλειες βαθμών, με την τελευταία μάλιστα να είναι εντός έδρας με τη νεοφώτιστη Ντάρμσταντ στις καθυστερήσεις. Ακολουθούν ντέρμπι και για τους δύο μονομάχους, ωστόσο μόνο οι «Βεστφαλοί» αναμένεται να προβούν σε αλλαγές. Περιμένουμε ανοικτό ματς με πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και σίγουρα ο ΠΑΟΚ μπορεί να εκμεταλλευτεί τα πολλά αμυντικά κενά των Γερμανών και να σκοράρει, με το GG και over 2,5 να προσφέρεται σε απόδοση 2,20 στην Bet365. Ενήργησε ταχύτατα ο Kyr_Lim, που αμέσως μόλις ανακοινώθηκε η αποστολή των Γερμανών πόνταρε στον +1,25 ασιατικό άσο σε απόδοση 1,875 στην ίδια εταιρία. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

826. ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ

Διαλύθηκε από τη Νάπολι η Κλαμπ Μπριν με 5-0 στην πρεμιέρα των ομίλων. Ήταν απαράδεκτη και δείχνει ότι η άμυνα της ήταν κάκιστη. Στο πρωτάθλημα έκανε δύο σερί νίκες και είναι σε καλή κατάσταση, ιδιαίτερα επιθετικά. Η Μίντιλαντ κέρδισε τη Λέγκια με 1-0 στην πρεμιέρα και δείχνει ότι έχει ελπίδες, βέβαια για να αποκτήσει και σοβαρές ελπίδες πρέπει να δείξει θετικά δείγματα κ εκτός έδρας. Ο άσος του 1,80 δείχνει οριακά δίκαιος, το over στο 2,05 αποτελεί σκέψη, κυρίως για το live.

836. ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ – ΝΑΠΟΛΙ

Ήττα με 0-1 από τη Μίντιλαντ για τη Λέγκια στην πρεμιέρα των ομίλων, ήταν αρκετά μέτρια και αν θέλει να έχει βάσιμες ελπίδες για κάτι καλύτερο πρέπει να αλλάξει την εικόνα της άμεσα. Η Νάπολι διέλυσε εύκολα με 5-0 την Κλαμπ Μπριζ και έδειξε ότι είναι το αφεντικό του ομίλου και ότι δύσκολα να μην τερματίσει στην πρώτη θέση. Μεγάλη νίκη με 2-1 επί της Γιουβέντους για το πρωτάθλημα και η ψυχολογία της είναι στα ύψη. Ανώτερη ομάδα η Νάπολι και σε καλύτερη κατάσταση, το διπλό στο 1,90 ίσως μας απασχολήσει μετά την έναρξη του αγώνα.

837. ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ - ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ

Έχασε με 2-0 από την Πλζεν η Μινσκ και έδειξε ότι δεν είναι ομάδα του επιπέδου αυτή. Προβληματισμένος φαίνεται και ο προπονητής της ομάδας, αφού και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά και εντός συνόρων έχει προβλήματα. Η Ραπίντ κέρδισε εντός έδρας τη Βιγιαρεάλ με 2-1 και έδειξε ότι είναι σε φόρμα και μπορεί αν αφήσει κάποια από τις Βιγιαρεάλ και Πλζεν εκτός. Το διπλό βρίσκεται πάνω από το 2,00 και έχει κάποιο ενδιαφέρον.

839. ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ

Έχασε από τη Ραπίντ με 1-2 η Βιγιαρεάλ και δεν έδειξε το πρόσωπο που περιμέναμε. Πρέπει να αντιδράσει με την Πλζεν, αλλά δεν θα είναι καθόλου εύκολο, αφού η ομάδα από τη Τσεχία βρίσκεται σε πολλή καλή κατάσταση (8-0-0 σε όλες τις διοργανώσεις). Το +1 των Τσέχων στο 1,80 δείχνει αρκετά μεγάλο και πιστεύουμε ότι κρύβει αξία.

840. ΜΑΡΣΕΪΓ – ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ

Σε καθόλου καλή κατάσταση δεν βρίσκεται η Μαρσέιγ, έρχεται από τρία συνεχόμενα GG στο πρωτάθλημα, ενώ θα έχει αλλαγές μιας και την Κυριακή ταξιδεύει στο Παρίσι για το ντέρμπι με την Παρί. Δεν είναι αμελητέα ποσότητα η Σλόβαν Λίμπερετς, το δείχνουν άλλωστε τα τελευταία της αποτελέσματα στο Γιουρόπα Λιγκ (6-3-1 εκτός έδρας και 11/12 που έχει σκοράρει), έστω κι αν οι περισσότεροι αντίπαλοι δεν ήταν στο μέγεθος της Μαρσέιγ. Έχει τις δυνατότητες να πετύχει γκολ στο «Βελοντρόμ», στο 2,10 βρίσκουμε το GG στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

843. ΜΠΡΑΓΚΑ – ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ

Λογικό φαβορί ηΜπράγκα, οιΠορτογάλοιαν κερδίσουν και κάνουν το 2/2 στον θεσμό θα έχουν θέσει σοβαρές βάσεις πρόκρισης για την επόμενη φάση. Η Γκρόνινγκεν από την άλλη μακριά από την έδρα της αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα και γενικά χάνει αρκετάεύκολα, κάτιανάλογοπεριμένουμε να συμβεί και στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Στην απόδοση 2,10 οάσοςκαι under 3,5 στον Stoiximanμπορεί να αποτελέσει επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

844. ΜΟΛΝΤΕ – ΑΓΙΑΞ

Σημαντικό το ματς με τον Άγιαξ για τη Μόλντε, υπάρχει κίνητρο και όρεξη μιας και μοναδικός στόχος της για φέτος είναι η διάκριση μέσω Γιουρόπα, ήδη έδειξε τα δόντια της στο 1-3 της Κωνσταντινούπολης. Σταθερά καλός στο ολλανδικό πρωτάθλημα ο «Αίαντας», βγάζει όμως αμυντικά κενά στις ευρωπαϊκές του αναμετρήσεις φέτος. Δεν θέλει και πολύ για να «ανοίξει» το ματς, το συνηθίζουν μέχρι στιγμής οι δύο ομάδες. Επιλογή τα πολλά γκολ, 1,925 πληρώνει το ασιατικό over 2,5 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

853. ΣΕΛΤΙΚ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Στο 2-2 έμεινε με τον Άγιαξ η Σέλτικ, δεν έπαιξε άσχημα, ειδικά με τις συνθήκες του αγώνα (έπαιζε με δέκα παίκτες για παραπάνω από 20’). Ο Ντέιλα δέχεται κριτική για τα πάντα και δικαιολογημένα, καθώς μετά τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ δείχνει να τα βρίσκει σκούρα και στο πρωτάθλημα, όπου δεν κατάφερε να κερδίσει τη Χαρτς. Η Φενερχμπαχτσέ έχει αρκετά εσωτερικά προβλήματα που ακούνε στο ίδιο όνομα, Περέιρα. Ο Πορτογάλος προπονητής φαίνεται ότι μετράει μέρες στην Τουρκία, αν χάσει στη Σκωτία δύσκολα θα μείνει, λένε τα ρεπορτάζ. Αγώνας ανάμεσα σε δύο ομάδες με έκρυθμο κλίμα που προβληματίζουν, πάμε στο επόμενο.

854. ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ – ΜΠΟΡΝΤΟ

Πολυτέλεια μοιάζει η Ευρώπη για τη Ρούμπιν που έχει πέσει πολλά επίπεδα σε ποιότητα σε σχέση με προηγούμενες σεζόν. Αυτό αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο και από τον βαθμολογικό πίνακα στη Ρωσία όπου βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις με 7/10 ήττες (2-1-7) και την χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος. Σαφέστατα πολύ πιο ποιοτική ομάδα η Μπορντό με τον Σανιόλ να παίρνει όλους τους διαθέσιμους παίκτες του στην αποστολή που ταξίδεψε μέχρι το μακρινό Καζάν (3,650 χλμ από τη βάση της). Θα δώσουμε το προβάδισμα στους «γιρονδίνους» με τους Young Guns να ποντάρουν στο ασιατικό διπλό 0:0 στο 1,875 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

857. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΣΙΟΝ

Στο 1-1 με τη Μπορντό έμεινε η Λίβερπουλ, κέρδισε με 3-2 τη Βίλα για το πρωτάθλημα και έτσι παρέμεινε στον πάγκο της ο Ρότζερς, μαζί με τη γκρίνια που τον συνοδεύει εδώ και καιρό. Η Σιόν κέρδισε τη Ρουμπίν με 2-1, όμως στο πρωτάθλημα περνάει κρίση και έχει προβληματίσει τον προπονητή της. Εννοείται πως έχει προβάδισμα η Λίβερπουλ, όμως οι αποδόσεις είναι αρκετά χαμηλές.

623. ΣΑΝΤΟΣ – ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ

Κύπελλο Βραζιλίας, επαναληπτικός αγώνας για την προημιτελική φάση, ισχύει το εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας και στα δυο ματς ακολουθούν απευθείας πέναλτι, χωρίς παράταση. Το 1-0 που απέσπασε η Σάντος στο πρώτο ματς της δίνει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά. Στο πρωτάθλημα έχει αναρριχηθεί την 5η θέση της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενη κυρίως την έδρα της, στην οποία έχει συμπληρώσει εννέα σερί νίκες (11-2-1 εντός). Η Φιγκεϊρένσε (2-3-9 εκτός) δεν κερδίζει εδώ και επτά παιχνίδια στο πρωτάθλημα (0-2-5), με αποτέλεσμα να έχει πέσει εντός της επικίνδυνης ζώνης και να οφείλει να επικεντρωθεί στη μάχη της παραμονής. Λογικό φαβορί ο άσος, βρίσκεται πάντως χαμηλά για να ασχοληθούμε.

887. ΝΤΙΦΕΝΣΟΡ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ – ΛΑΝΟΥΣ

Κακό παιχνίδι το πρώτο ματς στην Αργεντινή, έμειναν στο δίκαιο 0-0 οι δύο ομάδες και θα λύσουν στον επαναληπτικό τις διαφορές τους. Είχε την κυριαρχία η Λανούς αλλά δεν κατάφερε να τη μετατρέψει σε γκολ. Ανώτερη ομάδα η Λανούς, της δίνουμε τον πρώτο λόγο για τη πρόκριση, στο 1,975 το DNB της,

888. ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ – ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ

Ήταν καλύτερη όσο ήταν με έντεκα παίκτες στο πρώτο ματς η Σαπεκοένσε, παρότι δεν παράταξε βασικούς. Με βάση την εικόνα των ομάδων στο πρώτο ματς ο άσος του 0:0 στο 1,85 έχει αξία, βέβαια επειδή η γηπεδούχος μπορεί να μην χρησιμοποιήσει βασικούς δεν θα ποντάρουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ