ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης (24/9/2015). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης.

1539ΤΚΑ ΕΝΕΡΤΖΙΑ - ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ

Οριακά εκτός ζώνης υποβιβασμού στη δεύτερη κατηγορία βρίσκονται οι γηπεδούχοι, η Ρούμπιν έχει επιβαρυμένο πρόγραμμα αφού συμμετέχει και στο Γιουρόπα Λιγκ με αποτέλεσμα να πραγματοποιεί μέτρια πορεία στο πρωτάθλημα. Το μακρινό ταξίδι (περίπου 12 ώρες με το αεροπλάνο) έκανε τη Ρούμπιν να αποφασίσει να αγωνιστεί με τη δεύτερη ομάδα, γι αυτό και οι γηπεδούχοι προσφέρονται σε αποδόσεις φαβορί, αν και αγωνίζονται μια κατηγορία πιο κάτω.

1540ΖΕΝΙΤ ΙΖΧΕΒΣΚ – ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ

Nobet.

1541ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΛΙΣΚΙ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ

Δυο κατηγορίες χωρίζουν τις δυο ομάδες, η Ντιναμό Μόσχας μπορεί αν μην βρίσκεται στην καλύτερή της κατάστασης, αλλά η διαφορά ποιότητας είναι μεγάλη.

1542ΣΠΑΡΤΑΚ ΝΑΛΤΣΙΚ - ΑΜΚΑΡ ΠΕΡΜ

Nobet.

1553ΣΟΖΝΙΤΣΕ – ΜΠΕΛΣΑΤΟΦ

Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες της δεύτερη κατηγορίας της Πολωνίας για το κύπελλο. Στα πρώτα εννέα ματς που έχουν δώσει φαίνεται ότι η Μπελσάτοφ είναι καλύτερη και στοχεύει σε ψηλότερους στόχους από τη Σόζνιτσε. Δεν θα μπλέξουμε στο συγκεκριμένο ματς.

1543ΤΟΣΝΟ – ΡΟΣΤΟΦ

Στη ζώνη του υποβιβασμού στην τρίτη κατηγορία η Τόσνο (2-1-2 εντός), η Ροστόφ (2-0-2 εκτός) βρίσκεται στην 5η θέση της Πρέμιερ πραγματοποιώντας πολύ καλό ξεκίνημα. Στη Αγία Πετρούπολη θα διεξαχθεί το παιχνίδι (58 χιλιόμετρα από το Τόσνο), θεωρούμε ότι η Ροστόφ θα αξιοποιήσει την ποιοτική της υπεροχή και θα πάρει την πρόκριση.

1544ΓΙΕΝΙΣΕΪ ΚΡΑΣΝΟΓΙΑΡΣΚ – ΟΥΡΑΛ

Εντός ζώνης υποβιβασμού στη δεύτερη κατηγορία οι γηπεδούχοι, η Ουράλ έχει δυο σερί νίκες στην Πρέμιερ και τέσσερα ματς χωρίς ήττα και είναι δικαίως το φαβορί της αναμέτρησης.

1545ΚΙΜΚΙ - Μ.ΣΑΡΑΝΣΚ

Πρωτοπόρος στην τρίτη κατηγορία η Κίμκι, έχει μάλιστα έξι συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, η Μορντόβια έρχεται από την ήττα σοκ με 4-6 από την ΤΣΣΚΑ, αν και προηγήθηκε με 3-0 στο 15’ και ήταν μπροστά στο σκορ με 4-3 μέχρι το 80’. Φαίνεται να υπάρχει χώρος για κόντρα εδώ.

563ΒΑΛΒΑΪΚ - ΧΕΛΜΟΝΤ ΣΠΟΡ

Μια μόλις νίκη μετράει η Βάαλβαϊκ στο πρωτάθλημα (1-3-2), περίπου αντίστοιχος και ο απολογισμός της Χέλμοντ (1-2-3), κανένας λόγος ενασχόλησης.

684ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΜΟΝΑΚΟ

Από το κακό στο χειρότερο πάει η Μονπελιέ καθώς εξακολουθεί να μην έχει νίκη στο πρωτάθλημα (0-1-5), στο πιο πρόσφατο της παιχνίδι μάλιστα ηττήθηκε με γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (1-2 από την Καέν). Η Μονακό έρχεται από την εντός έδρας ήττα με 2-3 από τη Λοριάν, με την άμυνα της να παρουσιάζεται ασύνδετη και τον απολογισμό της στο πρωτάθλημα να ανέρχεται πλέον σε 2-2-2. Από κακές εμφανίσεις έρχονται αμφότερες, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε.

1070ΧΑΚΕΝ – ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ

Δυνατή εντός η Χάκεν (5-4-3 εντός) έχει μείνει αήττητη στα τελευταία επτά (4-3-0) μπροστά στο κοινό της, η Ατβίνταμπεργκ (1-2-8 εκτός) βρίσκεται στο -7 από τα μπαράζ και στο -8 από την απευθείας σωτηρία και είναι απεγνωσμένη για βαθμούς. Πολύ χαμηλός ο άσος για να ασχοληθούμε, είναι πάντως το επικρατέστερο σημείο της αναμέτρησης.

1089ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ – ΕΡΕΜΠΡΟ

Την καλύτερη στιγμή ξύπνησε από το λήθαργο η Έρεμπρο, εκτός ζώνης υποβιβασμού πλέον, μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Σε αντίθετη φόρμα η Χέλσινμποργκ, τέσσερις σερί ήττες με κακές εμφανίσεις. Η αγωνιστική κατάσταση των ομάδων είναι τέτοια που υπάρχει άξια στις τιμές προς τα δεξιά, το προκλητικό 3,50 του διπλού στην Bet365 πρόλαβε ο Betol , πριν αυτό σημειώσει σημαντική πτώση (στο 3,15 τώρα στον Stoiximan ) . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1160ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ – ΒΑΡΝΑΜΟ

Από δυο ισοπαλίες έρχεται η Βάρμπεργκ (6-4-2 εντός, 9/12 under 2,5), η Βέρναμο (1-6-5 εκτός, 7/12 under 2,5) έκανε σπουδαίο βήμα σωτηρίας επικρατώντας στο εξάποντο της Μπρομαποϊκάρνα. Κλειστά και με σκοπό να αποσπάσουν το Χ θα παραταχθούν οι φιλοξενούμενοι, δίνουμε καλές τύχες στα λίγα τέρματα.

1161ΓΚΑΪΣ – ΑΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ

Έχοντας μείνει χωρίς νίκη και χωρίς γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια της (0-1-2, 3/3NG&under2,5), η ΓΚΑΙΣ (4-4-3 εντός) είδε τη διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη να μειώνεται στους 5 βαθμούς. Η Άνγκελχολμς (4-4-4 εκτός) βρίσκεται οριακά πάνω από τη γραμμή, έχει μόνο μα ήττα στα πιο πρόσφατα οχτώ (4-3-1) και είναι αήττητη στις τελευταίες τέσσερις εξόδους της (3-1-0). Δεν βλέπουμε το λόγο του τόσο έντονου φαβοριτισμού των γηπεδούχων, υπάρχει χώρος για κόντρα εδώ είτε με το ασιατικό διπλό +0,75 στο 1,925 είτε με το Χ2 στο 2,25 τηςBet365.

1162ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ – ΟΥΤΣΙΚΤΕΝΣ

Εξάποντο παραμονής, ουραγός και στο -6 από τη σωτηρία η Μπρομαποϊκάρνα (3-5-4 εκτός), στις θέσεις των μπαράζ και στο -2 από τη γραμμή η Ούτσικτενς (2-2-7 εκτός), δεν θα μπλέξουμε σε ένα τέτοιο ματς, παρόλο που το άνοιγμα του σετ είναι υπερβολικό.

1163ΣΙΡΙΟΥΣ – ΑΣΙΡΙΣΚΑ

Ζωντανή στη μάχη της απευθείας ανόδου η Σίριους (8-4-0 εντός), η Ασιρίσκα (5-1-6 εκτός) απέχει έξι βαθμούς από την προσεχή αντίπαλό της και ψάχνει πρακτικά μόνο τη νίκη για μπορέσει να την απειλήσει αναφορικά με την κατάκτηση της τρίτης θέσης που οδηγεί σε μπαράζ. Δεν βρίσκουμε αξία με τα σετ που κυκλοφορούν, προχωράμε στο επόμενο.

1109ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ – ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ

Για τρίτο παιχνίδι έμεινε μακριά από τα τρίποντα η Έλφσμποργκ (7-3-1 εντός), με αποτέλεσμα να έχει αποσπαστεί έξι βαθμούς από την πρώτη τριάδα, η Γκέτεμποργκ (7-3-2 εκτός) έρχεται από πέντε κολλητές νίκες και θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί ώστε να παραμείνει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας. Πολύ μεγάλο παιχνίδι, θα πάμε με την ομάδα που δείχνει σε καλύτερη κατάσταση αυτή την περίοδο, επιλέγοντας το +0,25 των φιλοξενούμενων στο 1,80 της Bet365.

517ΒΙΚΙΝΓΚ - ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ 08

Ημιτελικός κυπέλλου, νοκ-άουτ αναμέτρηση. Στην τρίτη θέση διατηρείται η Βίκινγκ (7-2-3 εντός), μεγάλος της στόχος το κύπελλο, με μια πιθανή κατάκτηση να δίνει θετικό πρόσημο στη χρονιά. Η Σάρπσμποργκ (2-6-4 εκτός) δεν έχει ξεμπλέξει με την υπόθεση παραμονή, αν και η απόσταση της από την επικίνδυνη ζώνη είναι ικανοποιητική για την ώρα (+7), μακριά από το γήπεδό της αγνοεί το τρίποντο στις πιο πρόσφατες επτά εξόδους της (0-4-3). Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί της αναμέτρησης, αλλά σε νοκ-άουτ ματς δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε με τέτοιες αποδόσεις.

1318ΛΕΙΨΙΑ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Δυνατό παιχνίδι που κλείνει την εμβόλιμη αγωνιστική της, ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας που θα διεκδικήσουν την αυτόματη άνοδο. Η Λειψία (3-3-1 συνολικά και 1-1-1 εντός έδρας) δείχνει να βρίσκει τα πατήματα της και έχει πραγματοποιήσει δύο αρκετά καλές και πειστικές εμφανίσεις. Στην πρώτη κέρδισε με 2-0 την Πάντερμπορν και στη δεύτερη ήταν άτυχη εκτός έδρας και έμεινε στο 1-1 με την σκληρή Χάιντενχάιμ. Η Φράιμπουργκ (5-1-1 συνολικά και 3-0-0 εκτός) έχει τέσσερα ματς αήττητη και με καλό ποδόσφαιρο. Στο 2-2 έμεινε με τη Μπίλεφελντ εντός έδρας, παρότι ισοφάρισε στο 90’ από το 0-2, έκανε καλή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος και θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει πιο νωρίς. Στοιχηματικά δεν μπορούμε να δούμε κάπου αξία, πάμε στο επόμενο.

1554ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ - ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΤΑΝΣΚ

Εύκολη νίκη με τη Ρουχ για τη Λέγκια με 4-1 και δείχνει να ξυπνάει, μετά τα νωθρό ξεκίνημα που είχε κάνει στη σεζόν. Θέλει να χτίσει σερί και να ανακάμψει και ψυχολογικά, γι’ αυτό πιστεύουμε ότι θα κυνηγήσει ιδιαίτερα μία νίκη στο κύπελλο. Στα μέτρα της η Λέχια, που παίζει σταθερά μέτρια, με την Πιάστ έχασε με 2-1 με ανατροπή, ενώ θα μπορούσε να πάρει τον βαθμό. Το -0,75 στο 1,90 έχει αξία και πιστεύουμε ότι η Λέγκια θα κερδίσει για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

1516ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Η Χάντερσφιλντ (1-2-1 εντός έδρας) έκανε δεύτερη συνεχόμενη νίκη επί της Μπόλτον αυτή τη φορά με 4-1 και έκανε αρκετά καλή εμφάνιση. Ο κόουτς Πάουελ ήταν απόλυτα ευχαριστημένος με την ολοκληρωτική εμφάνιση της ομάδας του. Η Νότιγχαμ (2-1-1 εκτός έδρας) μετά από δύο σερί νίκες έχασε από τη Μίντλεσμπρο με 1-2 εντός έδρας, παρότι έπαιξε αρκετά καλά. Υπάρχουν σημαντικές απουσίες και για τις δύο ομάδες, όμως οι περισσότεροι παίκτες δεν έχουν παίξει ιδιαίτερα πολύ στη φετινή σεζόν. Το +0,25 της Νότιγχαμ στο 1,80 δείχνει καλό, όμως κάνουμε πίσω λόγω της τελευταίας καλής εμφάνισης της γηπεδούχου.

574ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΤΣΒΟΛΕ

Από τη δεύτερή της απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα έρχεται η Φέγενορντ (4-1-1) μένοντας στο 1-1 στην έδρα της Ρόντα, η Τσβόλε πραγματοποιεί εξαιρετική εκκίνηση έχοντας μείνει αήττητη για την ώρα (4-2-0), προς αποφυγή ο χαμηλός άσος.

659ΕΜΠΟΛΙ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Παρότι παίζει όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο η Έμπολι, καθυστέρησε να πάρει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, με το 1-2 επί της Ουντινέζε με ανατροπή στις καθυστερήσεις να της δίνει φτερά εν όψει της συνέχειας. Απογοήτευση επικρατεί στην Αταλάντα, η οποία απώλεσε τη νίκη στην τελευταία φάση του αγώνα με τη Βερόνα, ισοφαριζόμενη στο 97’ και ενώ η αντίπαλος της έπαιζε με δέκα παίκτες. Πήρε τα πάνω της η Έμπολι και μπορεί να φτάσει στη δεύτερη διαδοχική της νίκη, με τον -0,25 ασιατικό άσο να προσφέρεται στο 1,85 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

740ΜΠΕΤΙΣ - ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ

Ομαλή μέχρι στιγμής η επιστροφή της Μπέτις στην Πριμέρα, μόνο κόντρα στη Ρεάλ ηττήθηκε (1-2-1) ενώ στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» με τη δύναμη του κόσμου της κέρδισε τη Σοσιεδάδ και αναδείχθηκε ισόπαλη στην πρεμιέρα με τη Βιγιαρεάλ σε ένα ματς που έπαιξε επίσης καλά. Η Λα Κορούνια έρχεται από εντός έδρας ήττα με τη Σπόρτινγκ Χιχόν και από τι φαίνεται βολεύεται περισσότερο εκτός έδρας και όταν έχει υπομονή και περιμένει την αντίπαλο της. Ένα κλικ παραπάνω θα δώσουμε στους «βερδιμπλάνκος» με τον ασιατικό άσο -0,25 να πληρώνει 1,875 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

931ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ – ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ

Αήττητη εδώ και 13 ματς σε όλες τις διοργανώσεις παραμένει η Λιμπερτάδ (7-6-0) , η Σαπεκοένσε δεν κερδίζει στα πιο πρόσφατα επτά πρωταθλήματος (0-3-4) με αποτέλεσμα να πέσει εντός της επικίνδυνης ζώνης, με τον προπονητή της να ετοιμάζει εναλλακτική ενδεκάδα αφού οι υποχρεώσεις εντός των συνόρων αποτελούν προτεραιότητα. Εξαιρετική επιλογή δείχνει ο άσος στο 1,75 του Stoiximan που επέλεξε έγκαιρα ο Kyr_Lim, με το σημείο να υποχωρεί στο 1,60 τις τελευταίες ώρες.

932ΛΑΝΟΥΣ - ΝΤΙΦΕΝΣΟΡ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ

Με ροτέισον στο πρωτάθλημα, η Λανούς απέσπασε 1-1 από τη Ρίβερ και πλέον επικεντρώνεται στο Σουνταμερικάνα που αποτελεί για αυτήν στόχο. Η Ντεφενσόρ έπεσε από την κορυφή του πρωταθλήματος Ουρουγουάης εξαιτίας της ήττας με 1-2 στο τελευταίο από τη Λίβερπουλ και είναι αμφίβολο αν έχει το ρόστερ για να αντέξει και στις δυο διοργανώσεις. Αρκετά μπερδεμένο δείχνει το παιχνίδι στα μάτια μας, δεν θα πάρουμε πλευρά.

1106ΠΑΤΡΙΟΤΑΣ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΠΑΣΤΟ

No bet.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ