ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης (3/9/2015). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης.

2031. ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ – ΚΡΟΑΤΙΑ

Καλά τα πρώτα δείγματα γραφής του Προσινέτσκι στο πάγκο του Αζερμπαϊτζάν, ανέλαβε μια ομάδα που μετρούσε τέσσερις ήττες στα προκριματικά και την οδήγησε σε μια νίκη (2-0 εντός τη Μάλτα) και μια ισοπαλία (0-0 εκτός με τη Νορβηγία). Στην κορυφή του ομίλου βρίσκονται οι Κροάτες (4-2-0), ωστόσο βρίσκονται σε μπελάδες λόγω της ναζιστικής συμπεριφοράς που επέδειξε μερίδα οπαδών τους στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους απέναντι στην Ιταλία, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν με αφαίρεση ενός βαθμού και τιμωρία της έδρας μέχρι το πέρας της φάσης των προκριματικών. Μονόδρομος η νίκη για την Κροατία, το Αζερμπαϊτζάν πάντως δεν πρόκειται να παραδοθεί με τον Προσινέτσκι να έχει έξτρα κίνητρο καθώς αντιμετωπίζει τους συμπατριώτες του, αν το διπλό συνδυαστεί με τοunder3,5 παίρνουμε μια ικανοποιητική απόδοση στο 1,87 του Stoiximan .

1379. ΙΣΡΑΗΛ – ΑΝΔΟΡΑ

Σάκο του μποξ παραδοσιακά αποτελεί η Εθνική ομάδα της Ανδόρρας σε ευρωπαϊκό επίπεδο, οι επιδόσεις της μιλούν από μόνες τους. 50 συνεχόμενες ήττες σε επίσημα ματς, στα 41 από αυτά δεν κατάφερε ούτε να σκοράρει ενώ τελευταία επιτυχία της ήταν το μακρινό 2004! Το Ισραήλ δεν είναι και η πιο αξιόπιστη Εθνική, μετά τις τρεις διαδοχικές αποτυχίες που την έφεραν στην 3η θέση (3-0-3) δεν υπάρχει περιθώριο γκέλας και λογικά θα κάνει επίδειξη δύναμης. Εφικτή επιλογή το over 3,5 γκολ των Ισραηλινών στο 2,20του Stoiximan , 4 γκολ άλλωστε πέτυχε και μέσα στην Ανδόρρα. «Λάθη» στο Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ ανακάλυψε ο Betol και τα πόνταρε δεόντως, από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση υπάρχει το να σκοράρει η Ανδόρρα τον ίδιο αριθμό τερμάτων και στα δύο ημίχρονα (Ισοπαλία στο «Ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ της φιλοξενούμενης») που ουσιαστικά σημαίνει πως προσφέρεται σε απόδοση 1,42 το ενδεχόμενο να μην σκοράρει καν,τη στιγμή που τα 0 τέρματα στα γκολ των φιλοξενούμενων πληρώνουν μόλις 1,18 (στο 1,25 η ίδια επιλογή στην Bet365 και στο 1,15 στον Stoiximan).

1380. ΚΥΠΡΟΣ – ΟΥΑΛΙΑ

Αρκετά κρίσιμο παιχνίδι για του Κύπριους στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας με τους πρωτοπόρους Ουαλούς. Η Κύπρος με το 3-1 επί της Ανδόρας είναι ακόμα στο παιχνίδι για την πρόκριση, τα παιχνίδια με την Ουαλία και με το Βέλγιο είναι αρκετά σημαντικά και θα πρέπει να πάρει κάποιο αποτέλεσμα. Η Κύπρος έχει σημειώσει άνοδο τα τελευταία χρόνια και θέλει να καταφέρει να προκριθεί στην επομένη φάση. Η Ουαλία (4-2-0) έχει κάνει άλματα προόδου τα τελευταία χρόνια και με μπροστάρη τον Γκάρεθ Μπέιλ έχει γίνει κυνική και απόλυτα σοβαρή. Βρίσκεται δίκαια στην κορυφή του ομίλου και θέλει να κερδίσει την Κύπρο και το Ισραήλ ώστε να είναι με το ενάμισι πόδι στην επόμενη φάση. Δύσκολο παιχνίδι για την Κύπρο, αφού οι φιλοξενούμενη είναι ανώτερη ομάδα. Το 1,80 του διπλού είναι δίκαιο, αλλά δεν θα αποτελέσει επιλογή μας.

1381. ΒΕΛΓΙΟ - ΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ

Η ήττα στην Ουαλία με 0-1 έφερε το Βέλγιο στη δεύτερη θέση και μόλις δύο βαθμούς πάνω από το Ισραήλ και την Κύπρο. Γνωστή πλέον η ποιότητα των Βέλγων και το επίπεδο τους, επειδή δεν θέλουν να μπλέξουν πρέπει να κερδίσουν τη Βοσνία και την Κύπρο στα επόμενα δύο παιχνίδια. Η Βοσνία (2-2-2) κέρδισε με 3-1 το Ισραήλ και παραμένει στην πέμπτη θέση με 8 βαθμούς και δεν είναι καθόλου εύκολο να προκριθεί. Υπάρχει ποιοτική διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων, στο 1,50 βρίσκεται ο άσος και δεν θα μας απασχολήσει.

1382. ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΙΣΛΑΝΔΙΑ

Ο Χους Χίντινκ αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο των «οράνιε», πλήρωσε το μάρμαρο της μέτριας πορείας τους στα προκριματικά (3-1-2), καθώς βρίσκονται στην τρίτη θέση του ομίλου και θα πρέπει να δώσουν μάχη ως το φινάλε για να βρεθούν στα γήπεδα της Γαλλίας. Αντικαταστάτης του ο Ντάνι Μπλιντ (βοηθός στην ομάδα από το 2012), με την πρώτη αντίπαλο που θα βρει μπροστά του να είναι η εκπληκτική Ισλανδία, που με απολογισμό 5-0-1 καταλαμβάνει την πρώτη θέση του γκρουπ και βρίσκεται πολύ κοντά σε μια ιστορική πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Σε αποδόσεις καυτού φαβορί οι Ολλανδοί, περιμένουμε να είναι βελτιωμένοι κυρίως στο ψυχολογικό τομέα, αλλά οι τιμές τους δεν αξίζουν σε καμία περίπτωση.

1383. ΤΣΕΧΙΑ – ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ

Μονόδρομος η νίκη για την Τσεχία (4-1-1, 5/6over2,5, 6/6GG) προκειμένου να διατηρηθεί εντός των θέσεων που δίνουν απευθείας πρόκριση, αδιάφορο το Καζακστάν (0-1-5) που έχει καταφέρει πάντως να βρει δίχτυα στα δυο παιχνίδια που έδωσε μακριά από το γήπεδό του (0-0-2, 2/2over2,5 &GG). Παρά την απουσία του ηγέτη Ροζίτσκι, οι Τσέχοι έχουν την ποιότητα να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Καζάκων,ο συνδυασμός του 1 &over2,5 στο 1,75 του Stoiximan αναμένεται να επιβεβαιωθεί.

1384. ΤΟΥΡΚΙΑ – ΛΕΤΟΝΙΑ

Παλεύει να καλύψει το χαμένο έδαφος η Τουρκιά και να βρεθεί εντός των προνομιούχων θέσεων, βρίσκεται στην 4η θέση με απολογισμό 2-2-2 και η νίκη απέναντι στη Λετονία είναι μονόδρομος προκειμένου να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης. Οι φιλοξενούμενοι (0-3-3) δεν έχουν ουσιαστικό στόχο πέρα από το να ολοκληρώσουν αξιοπρεπώς τις υποχρεώσεις τους στα προκριματικά. Πολύ χαμηλός ο άσος, κανένας λόγος ενασχόλησης, τουλάχιστονpregame.

2032. ΙΤΑΛΙΑ – ΜΑΛΤΑ

Όσο και να προσπαθεί η Μάλτα παραδοσιακά κόντρα στην Ιταλία δεν έχει φέρει ποτέ κάποιο θετικό αποτέλεσμα (0-0-7, 2-20 τέρματα), στα πέντε πιο πρόσφατα μάλιστα απέτυχε και να σκοράρει στην εστία των «ατζούρι». Γνωστή η τακτική της σε τέτοια εκτός έδρας ματς, όλοι οι ποδοσφαιριστές της θα βρίσκονται συνεχώς σε θέση άμυνας και παρατεταγμένοι πίσω από το κέντρο.«Λάθη»στο Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ ανακάλυψε ο Betol και τα πόνταρε δεόντως, από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ξεχωρίζει το να σκοράρει η Μάλτα τον ίδιο αριθμό γκολ και στα δύο ημίχρονα (Ισοπαλία στο «Ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ της φιλοξενούμενης») που πληρώνει 1,45 απόδοση, ουσιαστικά είναι σαν να παίζεται το να μην σκοράρει η Μάλτα στον αγώνα με τον μέσο όρο απόδοσης αυτού του γεγονότος σε άλλες εταιρίες να μην ξεπερνάει το 1,15. Πιθανό το ενδεχόμενο να επαληθευτεί και ο συνδυασμός 1 &under3,5 στο 1,98 τουStoiximanαφού οι Ιταλοί ίσως να μην φορτσάρουν και να κάνουν συντήρηση δυνάμεων για το ματς με τη Βουλγαρία που ακολουθεί. Επιπλέον τα τελευταία ρεπορτάζ δείχνουν ταυτόχρονη συνύπαρξη των Πελέ και Εντέρ στην τριπλέτα της επίθεσης μαζί με τον Καντρέβα, το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτος στον αγώνα ένας εκ των Πελέ (5,00) και Εντέρ (5,00) δίνει 2,50 μέση απόδοση στον Stoiximan .

2033. ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΝΟΡΒΗΓΙΑ

Πολύ κρίσιμο το παιχνίδι για τις δυο ομάδες, στην τέταρτη θέση Βουλγαρία με οχτώ βαθμούς (2-2-2), στην τρίτη η Νορβηγία με δέκα (3-1-2). Καμία από τις δυο δεν μας εμπνέει για να τη στηρίξουμε, η μεν Βουλγαρία δεν έχει ακόμα νίκη εντός (0-2-1), η δε Νορβηγία δεν κατάφερε να κερδίσει το Αζερμπαϊτζάν στην έδρα της στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της. Καθαρό πάσο.

762. ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ – ΚΙΛΜΕΣ

Κύπελλο Αργεντινής, μονός αγώνας σε ουδέτερη έδρα, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.Στα μεσαία στρώματα τη βαθμολογίας βρίσκονται στο πρωτάθλημα οι δυο ομάδες, η Εστουδιάντες έχει μόλις μια ήττα εδώ και δώδεκα παιχνίδια (6-5-1), η Κίλμες έχει τέσσερις νίκες στα πιο πρόσφατα πέντε (4-1-0). Βασικούς αναμένεται να χρησιμοποιήσουν και οι δυο προπονητές, αφού τους ενδιαφέρει ο θεσμός, σωστό δείχνει το σετ στα μάτια μας.

2081. ΣΑΝΤΟΣ - ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ

Ολοταχώς για την 4αδα οδεύει η Σάντος που μετά την πρωτοπόρο Κορίνθιανς είναι σίγουρα η πιο φορμαρισμένη ομάδα στη Βραζιλία. Αήττητη επί 10 συνεχή ματς σε όλες τις διοργανώσεις (7-3-0). Από τη στιγμή που ήρθε ο κόουτς Ντοριβάλ Ζούνιορ η ομάδα κάνει πορεία πρωταθλητισμού ξεφεύγοντας από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας που βρίσκονταν στις αρχές. Η Σαπεκοένσε παίζει πολύ αμυντικά όταν απομακρύνεται από το Σαπέκο, 8/10underεκτός έδρας με μόλις τρία γκολ ενεργητικό και χωρίς να σκοράρει καν στις 7/10 εξόδους της. Όλα δείχνουν πως στη συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν θα δούμε πολλά γκολ, οριακά αποδεκτό τοunderστο 1,70 του Stoiximan . Εναλλακτικά μπορεί να παιχτεί και το να μην σκοράρει η Σαπεκοένσε (under0,5 γκολ) που το βρίσκουμε στο 1,85 στο Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2082. ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ – ΓΚΡΕΜΙΟ

Από δυο συνεχόμενες νίκες έρχεται η Φιγκεϊρένσε (5-3-2 εντός), από δυο σερί ισοπαλίες και πέντε χωρίς ήττα (3-2-0) η Γκρέμιο (3-2-5 εκτός). Βγάζει κόπωση στα τελευταία η Γκρέμιο, η οποία επιπλέον έχει και αρκετά αγωνιστικά προβλήματα για το επερχόμενο παιχνίδι, ωστόσο πρόκειται για ματς που δείχνει να γυροφέρνει στην ισοπαλία.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ