ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού του Πέμπτης (27/8). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού του Πέμπτης.

755. ΚΑΪΡΑΤ ΑΛΜΑΤΙ - ΜΠΟΡΝΤΟ

Μικρό προβάδισμα απέκτησε η Μπορντό μετά το 1-0 της Γαλλίας και θα ταξιδέψει στο Καζακστάν για να υπερασπιστεί το σκορ αυτό. Στο πρωτάθλημα μετράει 0-2-1, έχοντας πάντως περάσει αλώβητη από τις δύσκολες έδρες των Σεν Ετιέν και Λιλ. Η Καϊράτ βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημά χάρη στη νίκη με 5-2 επί της Ίρτις και έχει πλέον συμπληρώσει εννέα συνεχόμενες νίκες στο γήπεδό της μεταξύ των οποίων και αυτές επί του Ερυθρού Αστέρα, της Αλασκέρτ και της Αμπερντίν στους τρεις προηγούμενους γύρους του Γιουρόπα. Το δύσκολο ταξίδι στο Καζακστάν σε συνδυασμό με τα αρκετά αγωνιστικά προβλήματα των Γάλλων μας στρέφουν προς τον ασιατικό άσο +0,25 στο 1,85 της Bet365.

756. ΚΑΡΑΜΠΑΚ -ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ

Την έκπληξη της αγωνιστικής έκανε η Κάραμπαγκ νικώντας στην Ελβετία με 1-0, ενώ πραγματοποιεί θετική εκκίνηση και εντός των συνόρων (2-1-0). Η Γιούνγκ Μπόις είναι ασταθέστατη στο ξεκίνημα της σεζόν (2-3-1) και δείχνει ακόμα να ψάχνεται, ενώ συνεχίζει με υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο. Το μομέντουμ είναι με τους Αζέρους, αλλά σε αποδόσεις καθαρού φαβορί δεν θα πάρουμε τον άσο.

757. ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ - ΑΓΙΑΞ

Με 1-0 υπέρ του Άγιαξ ολοκληρώθηκε το πρώτο παιχνίδι, ο Αίαντας δεν έκανε καλή εμφάνιση αλλά βρήκε το γκολ της νίκης χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, πάντως στο πρωτάθλημα έχει μπει δυνατά (3/3 νίκες με μηδέν παθητικό). Η Γιάμπλονετς μετράει 2-2-1 εντός των συνόρων και στην έδρα της δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα τρίποντο ούτε στο πρωτάθλημα ούτε στο Γιουρόπα (0-2-1). Ανταγωνιστική έδειξε η Γιάμπλονετς όμως οι αποδόσεις φαβορί των Τσέχων κρίνονται υπερβολικές και μας κάνουν να κοιτάμε προς τα δεξιά.

758. ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ - ΡΑΜΠΟΤΝΙΣΚΙ

Η Ρούμπιν απέσπασε 1-1 στο πρώτο παιχνίδι και έχει το προβάδισμα για να βρεθεί στους ομίλους της διοργάνωσης. Στο πρωτάθλημα πάντως παραπαίει (1-0-5) με 3/3 ήττες στο γήπεδό της. Η Ραμποτνίσκι έχει ξεκινήσει με 1-0-1 στο δικό της πρωτάθλημα και στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει μακριά από το σπίτι της για το Γιουρόπα μετράει 0-1-2 με 3/3 under 2,5. Δεν πείθει η Ρούμπιν ώστε να προσφέρεται σε τόσο χαμηλές τιμές, καλή επιλογή δείχνει το under 2,5 στο 1,825 της Bet365.

759. ΒΙΝΤΕΟΤΟΝ - ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ

Κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό η πρόκριση μετά τη νίκη της Λεχ Πόζναν με 3-0 στην Πολωνία. Η Βιντεότον έχει συμπληρώσει πέντε σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις και δεν δείχνει να μπορεί να αντιδράσει, ενώ συνεχίζει με υπηρεσιακό προπονητή. Η Λεχ Πόζναν ταξιδεύει στην Ουγγαρία για να διαχειριστεί το υπέρ της αποτέλεσμα και γι αυτό δεν βρίσκουμε αξία στις αποδόσεις φαβορί του διπλού.

760. ΕΛΣΙΝΚΙ - ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ

Το 5-1 με το οποίο επικράτησε η Κράσνονταρ στην έδρα της δεν αφήνει πολλά περιθώρια στους Φιλανδούς, τυπική διαδικασία το παιχνίδι, δεν θα μπλέξουμε.

761. ΤΟΥΝ - ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ

Η Σπάρτα Πράγας πήρε προβάδισμα χάρη στο 3-1 στο γήπεδό της και έχει έτσι συμπληρώσει τέσσερις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις (3/4 over 2,5). Η Τουν είναι μέτρια στο πρωτάθλημα (2-0-4, 4/6 over 2,5 & GG) και πρέπει να αισθάνεται τυχερή που δεν ηττήθηκε με μεγαλύτερο σκορ στην Τσεχία. Καθαρό φαβορί οι φιλοξενούμενοι, θα προτιμήσουμε πάντως το over 2,5 στο 1,725 της Bet365, αφού οι γηπεδούχοι οφείλουν να ανοιχθούν και οι φιλοξενούμενοι θα βρουν χώρους για να σκοράρουν.

762. ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ -ΜΙΛΣΑΜΙ

Έμεινε ζωντανή η Μιλσάμι αφού το ματς με τη Σεντ Ετιέν ολοκληρώθηκε με σκορ 1-1, πάντως η αποστολή της εξακολουθεί να είναι δύσκολη. Η Σεντ Ετιέν πραγματοποιεί μουδιασμένο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα (1-1-1) ενώ δείχνει ακόμα μαγκωμένη επιθετικά, με το πρόβλημα να εντείνεται λόγω της απουσίας του σημαντικού εξτρέμ Αμουμά. Κλειστό παιχνίδι περιμένουμε, το under 2,75 στο 1,90 της Bet365 δείχνει καλή επιλογή.

763. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΓΚΑΜΠΑΛΑ

Στο πρώτο παιχνίδι φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη, με το 0-0 μάλλον να χαρακτηρίζεται ως δίκαιο αποτέλεσμα, αν και ο Παναθηναϊκός έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες για να πάρει το διπλό. Πλέον, στη ρεβάνς της Λεωφόρου οι πράσινοι είναι υποχρεωμένοι να παίξουν για τη νίκη. Συνηθίζουν να μπαίνουν φουριόζοι μπροστά στο κοινό τους και το ίδιο περιμένουμε να κάνουν και κόντρα στην Γκαμπάλα, ώστε να πάρουν από νωρίς προβάδισμα πρόκρισης. Οι Αζέροι ξέρουν πως υστερούν σε ποιότητα και εμπειρία συγκριτικά με την ελληνική ομάδα και θα παραταχθούν με στόχο να κρατήσουν το 0-0 και να κυνηγήσουν τις αντεπιθέσεις. Επιλογή των Young Guns αποτελεί ο συνδυασμός άσου και over 1,5, που βρίσκεται σε απόδοση 1,80 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

764. ΧΑΪΝΤΟΥΚ - ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ

Με 1-0 επικράτησε η Λίμπερετς στο πρώτο παιχνίδι, σε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες. Η Χάιντουκ είναι δυνατή στο γήπεδό της, μετράει 4-2-0 εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις και 3-0-0 στο Γιουρόπα με 2/3 over 2,5. Η Λίμπερετς δεν έχει ηττηθεί ακόμα στα οχτώ επίσημα φετινά παιχνίδια της (5-3-0) και εκτός έδρας έχει 1-2-0 με 2/3 over 2,5 και 2/3 GG. Δύσκολο το ματς στα μάτια μας, με τα γκολ θα πάμε εδώ, το over 2,25 στο 1,80 της Bet365 μας κάνει.

765. ΑΛΚΜΑΑΡ - ΑΣΤΡΑ ΓΚΙΟΥΡΓΚΙΟΥ

Μετά και το σκορ της πρώτης αναμέτρησης η Αλκμάαρ θέλει μόνο νίκη, φυσικά μόνο εύκολο δεν θα είναι αυτό με την Άστρα να βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Αναγκασμένοι να ψάξουν το γκολ οι γηπεδούχοι κάτι το οποίο σίγουρα μπορούν να εκμεταλλευτούν οι φιλοξενούμενοι καθώς επιθετικά είναι πολύ αποτελεσματικοί, ειδικά αν βρουν χώρους, αρκετά καλή περίπτωση φαντάζει το over 2,5 στην απόδοση του 1,85 στην Bet365, σημείο το οποίο αποτελεί επιλογή των Young Guns. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

766. ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ - ΣΤΕΑΟΥΑ

Το 0-3 στη Ρουμανία δίνει τεράστιο προβάδισμα στη Ρόζενμποργκ που βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση. Η Στεάουα δεν άξιζε να χάσει με 0-3 στο πρώτο ματς, αλλά πλέον η υπόθεση πρόκριση χρειάζεται ένα μεγάλο θαύμα. Προχωράμε στο επόμενο παιχνίδι, αφού δεν βρίσκουμε καμία αξία στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

767. ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Καλή η παρουσία του Ατρόμητου στο πρώτο ματς αλλά η ποιότητα των παικτών της Φενέρμπαχτσε ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Περίπου 10 λεπτά χρειάστηκε να βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο ο Φαν Πέρσι για να δώσει το «φιλί της ζωής» στην ομάδα του που είναι το μεγάλο φαβορί για την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Ατρόμητος στο παρελθόν όμως έχει κάνει μεγάλες εμφανίσεις και νίκες εκτός έδρας στη συγκεκριμένη διοργάνωση, για την ακρίβεια μετράει 3 σερί επιτυχίες με ΑΪΚ, Σεράγιεβο και Άλκμααρ. Θα φανεί η ανωτερότητα των Τούρκων και στη Κωνσταντινούπολη, ο συνδυασμός 1 & under 3,5 δίνει 1,95 απόδοση στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

768. ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ - ΠΑΟΚ

Δύσκολα θα δούμε τον ΠΑΟΚ να «σκίζεται» για τον αγώνα, ήδη το μυαλό είναι στα Γιάννενα για τη δεύτερη αγωνιστική της Σουπερ Λιγκ, ενώ και η ενδεκάδα του θα είναι πειραματική. Εννοείται πάντως πως έχει τις δυνατότητες να σκοράρει κόντρα στην ασθενική άμυνα των Δανών, οι οποίοι σίγουρα θα είναι επιθετικοί, ώστε να σημειώσουν μια τιμητική νίκη. Στέκεται το παιχνίδι με τα γκολ, αναμένεται «ανοιχτό» ματς, χαμηλό κρίνεται το όριο στα γκολ με το ασιατικό over 2,25 (1,825 Bet365), παίζεται και το over 2,5 του 2,075. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

769. ΒΟΪΒΟΝΤΙΝΑ - ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ

Αντέδρασε η Πλζεν με τη Βοϊβοντίνα και κέρδισε στην Τσεχία με 3-0, η φυγή του Κούμπεκ άλλαξε άμεσα το κλίμα και αυτό είναι πλέον φανερό. Κέρδισε με 2-0 την Όλομουτς την Κυριακή με τα γκολ να έρχονται στο τελευταίο πεντάλεπτο. Οι άνθρωποι της Βοϊβοντίνα παραδέχονται ότι οι Τσέχοι είναι καλύτερη ομάδα και δίκαια κέρδισε με 3-0 στην Τσεχία. Η ομάδα από τη Σερβία θα ανοιχτεί για να κυνηγήσει τις λιγοστές ελπίδες της, το over στο 1,80 δείχνει να έχει αξία.

770. ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ

Έχει μια τάση να αυτοκτονεί στα προκριματικά εδώ και δύο χρόνια η Σάλτσμπουργκ, όμως τώρα είναι η στιγμή για να αντιπαρατάξει στην ποιότητά της και να ανατρέψει το -πλασματικό- σκορ του Μινσκ για να μπει στους ομίλους. Επέστρεψε και ο αρχισκόρερ Σοριάνο για να συμβάλει στην ανατροπή-πρόκριση. Υστερούν σε ποιότητα και εμπειρία οι παίκτες της Ντιναμό, θα έιναι δύσκολο το βράδυ στο Σάλτσμπουργκ. Δεν είναι ακατόρθωτη η πρόκριση για την Σάλτσμπουργκ, 1,85 πληρώνει ο ασιατικός άσος -1,25 στην Bet365 και βρίσκεται εντός των επιλογών μας, λοξές ματιές και στο 2,90 της πρόκρισης στον Stoiximan.

771. ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ - ΜΟΛΝΤΕ

Με στόχο να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 του πρώτου αγώνα, η Σταντάρ υποδέχεται τη Μόλντε στον επαναληπτικό των πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Ωστόσο, για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να κάνει δυναμικό ξεκίνημα και –κυρίως- να διαφυλάξει τα νότα της, κάτι που της είναι πολύ δύσκολο μέχρι στιγμής, αφού έχει δεχθεί γκολ στα 6/8 επίσημα παιχνίδια της. Στον αντίποδα, η Μόλντε πηγαίνει στη Λιέγη με στόχο να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και να ψάξει τις αντεπιθέσεις, ώστε να πετύχει ένα γκολ, με το οποίο θα σφραγίσει και την πρόκριση. Δεν πείθουν πως μπορούν να κάνουν την ανατροπή οι Βέλγοι κόντρα στους ανεβασμένους Νορβηγούς και για το λόγο αυτό ο Betol επέλεξε το +1 ασιατικό διπλό σε απόδοση 1,80 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

772. ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΟΝΤ

Μετά το ολέθριο ξεκίνημα στο παιχνίδι (3-0 στο 22’) η Ντόρτμουντ έπαιξε το ποδόσφαιρο που ξέρει και έκανε τη μεγάλη ανατροπή και στο 85’ έκανε το 3-4! Συνέχισε με πατημένο το γκάζι με την Ίνγκολσταντ και έκανε πολλές ευκαιρίες και κέρδισε με 4-0. Δείχνει σε αρκετά καλή κατάσταση η Γερμανική ομάδα και τρέχει με πατημένο το γκάζι. Η διαφορά των δύο ομάδων είναι εμφανέστατη και η Ντόρτμουντ μπορεί να κερδίσει με όσα γκολ θέλει. Το -2,75 είναι χάντικαπ που αν θέλουν οι Γερμανοί το καλύπτουν, όμως δεν θα ποντάρουμε στις ορέξεις τους.

773. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΖΙΛΙΝΑ

Τον απόλυτο αιφνιδιασμό πέτυχαν οι Σλοβάκοι της Ζίλινα στο πρώτο ματς. Παρότι έχαναν στο ημίχρονο με 0-2 κατάφεραν να κάνουν μια επική ανατροπή και με γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων να πάρουν τη νίκη (3-2). Οι παίκτες της Μπιλμπάο μετά το στραπάτσο σίγουρα θα εμφανιστούν πιο συγκεντρωμένοι και σοβαροί και λογικά θα προκριθούν στους ομίλους. Να έρθει η νίκη τους χωρίς να δεχτούν γκολ δείχνει το πιθανότερο σενάριο, τα σκοράκια 1-0/2-0/3-0/4-0 δίνουν συνδυαστικά 1,88 μέση απόδοση στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

774. ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Δεν βρίσκεται και στην καλύτερη κατάστασή της η Σαουθάμπτον του Κούμαν, όμως έχει το ρόστερ για να κάνει μια απλή νίκη μέσα στη Δανία. Συγκυριακό το 1-1 του πρώτου ματς, είχαν πάρα πολλές ευκαιρίες οι «Άγιοι» για να πάρουν το προβάδισμα πρόκρισης. Πρωτοπόροι οι της Μίντιλαντ στο πρωτάθλημα Δανίας, με την άμυνα να αποτελεί «όπλο» τους, όμως ποιοτικά οι δύο ομάδες δεν έχουν καμία σχέση . Στοιχειωδώς σοβαροί να είναι οι Άγγλοι, θα πάρουν τη νίκη. Στο πλευρό των φιλοξενούμενων ο DSuker, πρόλαβε το 2,08 του διπλού στον Stoiximan (2,05 τώρα).

1274. ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ - ΖΟΡΙΑ ΛΟΥΑΝΣΚ

Δεν τίθεται ζήτημα για το ποια ομάδα είναι καλύτερη και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Για ένα παιχνίδι όμως που οι φιλοξενούμενοι είναι αναγκασμένοι να κυνηγήσουν το γκολ-και φυσικά διαθέτουν την ομάδα για να το κάνουν πράξη-το αμφίσκορο προσφέρεται σε αρκετά ελκυστικές τιμές. Στην απόδοση του 2,10 το goal-goal στην Bet365, περίεργο που και to over 2,5 κινείται σχεδόν στην ίδια τιμή. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1275. ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ - ΑΛΤΑΧ

Καλύτερη η Μπελενένσες στο πρώτο ματς στην Αυστρία και κέρδισε με 0-1, δίκαιο αποτέλεσμα για τους ανώτερους Πορτογάλους. Σε βαθιά κρίση φαίνεται να είναι η Άλταχ, που μετά την εντός έδρας ήττα για το Γιουρόπα έχασε και με 1-2 από την Αντμίρα για το πρωτάθλημα, πάλι εντός έδρας. Πρέπει να βρει τα πατήματα της η Άλταχ και αυτό δεν είναι εύκολο να γίνει με το 0-1 στην πλάτη από τον πρώτο αγώνα. Δεν βρίσκουμε αξία στις χαμηλές τιμές του άσου (1,70).

1269. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΛΑ ΓΚΟΥΑΪΡΑ - ΣΠΟΡΤΙΒΟ ΛΟΥΚΕΝΙΟ

Κόπα Σουνταμερικάνα, διπλά παιχνίδια, σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, απευθείας πέναλτι σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας. Η Λα Γκουάιρα προκρίθηκε σε βάρος της Ουνιβερσιτάδ Κατόλικα Κίτο (1-1 εκτός, 1-0 εντός) και στο πρωτάθλημα είναι αήττητη (3-3-0). Η Λουκένιο δεν συνάντησε καμία δυσκολία απέναντι στην Αουρόρα, πάντως στο πρωτάθλημα πραγματοποιεί μέτρια πορεία (2-2-3). Δείχνουν να είναι καλά οι γηπεδούχοι, θα τους δώσουμε το προβάδισμα.

1257. ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ - ΦΕΡΟ ΚΑΡΙΛ

Κύπελλο Αργεντινής, μονά παιχνίδια σε ουδέτερη έδρα, απευθείας στα πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας. Από τη μεγάλη πρόκριση με 2-0 επί της Ρίβερ έρχεται η Ροζάριο και η ψυχολογία της είναι στα ύψη για το κύπελλο. Πέρυσι έφτασε στον τελικό, αλλά εκεί έχασε από την Ουρακάν. Η Φέρο (ομάδα Β’ κατηγορίας) έφτασε στον γύρο αυτό με τη βοήθεια της τύχης και πιστεύουμε ότι κάπου εδώ θα σταματήσει η τύχη να είναι με το μέρος της. Ο άσος του 1,55-1,60 είναι δίκαιος.

1266. ΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΙΝΤΕΠ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Κόπα Σουνταμερικάνα, διπλά παιχνίδια, σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, απευθείας πέναλτι σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας. Εύκολη πρόκριση απέναντι στην Οριέντε Πετρολέρο πήρε η Νασιονάλ στον πρώτο γύρο (νίκη με 3-0 εκτός, ισοπαλία 0-0 εντός), στο πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει με 2/2 νίκες. Η Σάντα Φε πέρασε το εμπόδιο της Λίγκα Λόχα στην προηγούμενη φάση (0-0 εκτός, 3-0 εντός) και είναι αήττητη εντός των συνόρων (4-3-0). Πολύ αμφίρροπη δείχνει η αναμέτρηση, προχωράμε παρακάτω.

1117. ΙΤΟΥΑΝΟ - ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Επαναληπτικοί για τους «16» στο κύπελλο Βραζιλίας, ισχύει το εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας υπάρχουν απευθείας πέναλτι. Πολύ κοντά στην πρόκριση η Ιντερνασιονάλ, νίκησε με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι, ενώ και στο πρωτάθλημα δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της (2-1-0 στα τελευταία τρία). Η Ιτουάνο έκανε ροτέισον την Κυριακή για να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στη ρεβάνς, ωστόσο η διαφορά δυναμικότητας είναι εμφανής. Οριακές πάντως οι τιμές του διπλού.

1268. ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ - ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ

Κόπα Σουνταμερικάνα, διπλά παιχνίδια, σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, απευθείας πέναλτι σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας. Σπουδαία πρόκριση επί της Ντανούμπιο για την Κατόλικα με δυο νίκες (1-0 εντός, 2-1 εκτός), στο πρωτάθλημα πραγματοποιεί επίσης θετική εκκίνηση (2-1-0). Η Λιμπερτάδ απέκλεισε τη Σαντιάγκο Γουόντερερς στον πρώτο γύρο (0-0 εκτός, 2-1 εντός), αλλά εντός των συνόρων πραγματοποιεί μέτρια πορεία (2-5-1). Προβάδισμα φαίνεται να έχουν οι γηπεδούχοι, οριακά αποδεκτές οι τιμές.

1118. ΓΚΡΕΜΙΟ - ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ

Επαναληπτικοί για τους «16» στο κύπελλο Βραζιλίας, ισχύει το εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας υπάρχουν απευθείας πέναλτι. Η Γκρέμιο πέρασε με 1-0 από την έδρα της Κοριτίμπα και είναι πολύ κοντά στην πρόκριση. Στο πρωτάθλημα δεν χάνει εδώ και τέσσερα παιχνίδια (3-1-0) ενώ και στο γήπεδό της παραμένει αήττητη (8-2-0). Η Κοριτίμπα (1-2-7 εκτός) έρχεται από τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα πλησιάζοντας στον πόντο από τη γραμμή του υποβιβασμού. Λογικό φαβορί οι γηπεδούχοι, οι φιλοξενούμενοι νοιάζονται κυρίως για τη σωτηρία και ίσως θυσιάσουν το κύπελλο.

1261. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ - ΤΖΟΪΝΒΙΛ

Κόπα Σουνταμερικάνα, διπλά παιχνίδια, σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, απευθείας πέναλτι σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας. Με 2-0 επικράτησε η Παρανάενσε στο πρώτο παιχνίδι με αποτέλεσμα να βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται σε κάμψη εσχάτως (0-2-2), από την άλλη η Τζοϊνβίλ είναι σε άνοδο αλλά μακριά από το γήπεδό της αποδυναμώνεται αισθητά (1-2-7 εκτός). Στη μάχη της σωτηρίας είναι μπλεγμένοι οι φιλοξενούμενοι με το Σουνταμερικάνα να περνάει σε δεύτερη μοίρα, πιο κοντά στη νίκη δείχνουν οι γηπεδούχοι.

1264. ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ - ΛΑΝΟΥΣ

No Bet.

1273. ΕΜΕΛΕΚ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΔ

Εύκολο έργο είχε η Έμελεκ στον πρώτο γύρο απέναντι στην Λεόν Ουάνουκο και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση με δυο νίκες (3-1 εκτός, 3-0 εντός), η Χουβεντούδ δυσκολεύτηκε αλλά τα κατάφερε απέναντι στην Ποτοσί (4-1 εντός, 0-2 εκτός) ενώ στο πρωτάθλημα έκανε εκκίνηση με εντός έδρας ήττα από τη Ντανούμπιο. Ανώτεροι οι γηπεδούχοι, χωρίς αξία όμως ο άσος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ