ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης. Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης. Πηγή: Betblog.gr

165. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΙΛΑΝ

Διεθνές φιλικό προετοιμασίας στην Κίνα (Σανγκάη) για τις δύο ομάδες. Η Ρεάλ κέρδισε την άλλη ομάδα του Μιλάνου, Ίντερ, τη Δευτέρα σε φιλικό που έγινε επίσης στην Κίνα. Ήταν αρκετά καλή, όπως και στη νίκη με 4-1 επί της Σίτυ. Η Μίλαν κέρδισε τη συμπολίτισσά Ίντερ με 1-0 χάρη στο γκολ του Μεξές (γκολ του καλοκαιριού). Ίσως γίνουν αρκετές αλλαγές από την ομάδα του Μιλάνου, πάντως και οι δύο προπονητές θα δοκιμάσουν σχήματα και τακτικές. Βλέπουμε να κερδίζουν οι τυπικά γηπεδούχοι, όμως το 1,50 για φιλικό δεν κρύβει καμία αξία.

166. ΚΑΪΡΑΤ ΑΛΜΑΤΙ – ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ

Με πολλά παιχνίδια στα πόδια τους οι ποδοσφαιριστές της Καϊράτ, έχει αγωνιστικό ρυθμό η ομάδα, μιας και το πρωτάθλημα του Καζακστάν βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Αρκετή η ποιότητα του ρόστερ της, παράλληλα με τη δυνατή έδρα της, διαθέτει τα «όπλα» για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης. Δεν τρομάζει η Αμπερντίν, που δεν ξεκουράστηκε καθόλου από την περασμένη σεζόν, θα έχει αντίπαλο και τις κλιματολογικές συνθήκες. Στο 1,75 της Bet365 o ασιατικός άσος -0,25, αποτελεί επιλογή μας. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

167. ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ – ΟΝΤ

Η Έλφσμποργκ άφησε εκτός στην προηγούμενη φάση τη Ράντερς, πετυχαίνοντας το γκολ της πρόκρισης στην παράταση της δεύτερης αναμέτρησης στο γήπεδό της (με 0-0 ολοκληρώθηκαν και τα δυο ενενηντάλεπτα). Την Κυριακή πραγματοποίησε τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση και γνώρισε τη συντριβή με 4-2 από την ΑΪΚ εκτός έδρας (4-0 μέχρι το ημίχρονο), στο γήπεδό της πάντως εμφανίζεται δυνατή και μετράει 7-3-0 σε όλες τις διοργανώσεις. Η Οντ πέρασε μάλλον εύκολα το εμπόδιο της Σάμροκ Ρόβερς στον προηγούμενο γύρο, πετυχαίνοντας δυο νίκες (2-0 εκτός, 2-1 εντός). Στο πιο πρόσφατο για το πρωτάθλημα επιβλήθηκε της Τρόμσο με 3-2 με το νικητήριο γκολ να έρχεται στις καθυστερήσεις, ενώ σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις της μακριά από το γήπεδό της, αυτές κρίνονται αρκετά ικανοποιητικές, καθώς έχει ηττηθεί μόλις δυο φορές σε πρωτάθλημα και Ευρώπη (5-3-2 εκτός). Σωστό δείχνει το σετ στα μάτια μας, προχωράμε παρακάτω

168. ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Είναι σε καλή κατάσταση η ΑΪΚ, έχει αγωνιστικό ρυθμό με πολλά επίσημα παιχνίδια, επιπλέον βρίσκει πανεύκολα το δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα εσχάτως. «Κάστρο» η έδρα της, καλύτερο ρεκόρ στο σουηδικό πρωτάθλημα με 8-1-0. Δύσκολα θα αντέξει στο γρήγορο ρυθμό των Σουηδών ο Ατρόμητος, πολλά νέα πρόσωπα και προπονητής, θα του λείψει η συνοχή ελλείψει παιχνιδιών. Στο -0,25 η γραμμή του χάντικαπ, ικανοποιητικό το 1,85 του ασιατικού άσου στην Bet365, έδρασαν γρήγορα και πρόλαβαν το 1,75 του άσου DNB οι Young Guns. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

169. ΑΛΤΑΧ – ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ

Αναμέτρηση μεγάλης σημασίας για τις δυο ομάδες, η Άλταχ στην παρθενική της συμμετοχή στην Ευρώπη θέλει να πάει όσο πιο μακριά γίνεται, ενώ η Γκιμαράες μπορεί να υπερτερεί ελαφρώς λόγω εμπειρίας, ωστόσο υστερεί από άποψης αγωνιστικής ετοιμότητας αλλά και ομοιογένειας. Αμφίρροπο δείχνει το παιχνίδι, πάντως η κρισιμότητα του σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ακολουθεί ρεβάνς σε μια εβδομάδα, μας κάνει να πιστεύουμε ότι θα δούμε έναν αγώνα που θα κινηθεί σε χαμηλό ρυθμό, με λίγες φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες. Εκεί βασίστηκαν οι Young Guns και επέλεξαν το under 2,5 στο 1,73 του Stoiximan, με την απόδοση του να κινείται πτωτικά και να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο 1,60. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

170. ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ – ΓΚΑΜΠΑΛΑ

Κρίσιμο το ραντεβού για τις δυο ομάδες, αμφότερες θέλουν να δώσουν συνέχεια στην ευρωπαϊκή παρουσία τους και να βρεθούν στα πλέι-οφ της διοργάνωσης. Εξαιρετική η ως τώρα παρουσία του Απόλλωνα στο Γιουρόπα Λιγκ, μετράει 3-1-0 και δεν έχει δεχθεί ακόμα γκολ, η Γκαμπάλα δείχνει ότι χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της όταν αγωνίζεται μακριά από την ισχυρή έδρα της. Ο Απόλλων έχει το προβάδισμα για τη νίκη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τον άσσο στο 2,08 του Stoiximan που πρόλαβαν οι Young Guns να πέφτει και να προσφέρεται αυτή τη στιγμή στο 1,70. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

171. ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ - ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ

Μια νίκη και μια ήττα ο μέχρι τώρα απολογισμός της Κράσνονταρ στο πρωτάθλημα, πρόκειται για ομάδα που πραγματοποιεί σταθερά βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια και έχει μεγάλο βαθμό ομοιογένειας. Η Σλόβαν Μπρατισλάβας πέρασε εύκολα το εμπόδιο της Γιου Σι Ντι στον προηγούμενο γύρο με δυο νίκες (1-0 εντός, 5-1 εκτός), ωστόσο προέρχεται από την πρώτη ήττα της χρονιάς, καθώς έχασε με 0-1 στην έδρα της από τη Μιγιάβα, δείχνοντας ότι έχει δώσει προτεραιότητα στην Ευρώπη. Σε πολύ χαμηλά επίπεδα κινείται ο άσσος, κανένας λόγος ενασχόλησης με αυτές τις τιμές.

Πάμε στοίχημα LIVE

172. ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ - ΧΑΠΟΕΛ ΙΡΟΝΙ Κ.Σ.

Ξεκίνημα με το δεξί για τη Λίμπερετς στο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε με 4-2 στο γήπεδό της επί της Μλάντα, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση. Η Χάποελ Ιρόνι Κιριάτ κατετάγη δεύτερη στο περσινό πρωτάθλημα και η φετινή χρονιά την βρίσκει με αρκετές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό, ενώ υστερεί και από άποψης αγωνιστικής ετοιμότητας μιας και δεν έχει άλλο επίσημο παιχνίδι στα πόδια της. Ένα κλικ πιο μπροστά δείχνει να βρίσκεται η Λίμπερετς, ο άσσος έχει το προβάδισμα.

173. ΠΑΟΚ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΤΡΝΑΒΑ

Δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης της ανωτερότητας του ΠΑΟΚ, ωστόσο τα προβλήματα για το «Δικέφαλο του Βορρά» είναι αρκετά, κυρίως όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Από την άλλη, η Σπάρτακ Τρνάβα έχει με τη σειρά της να λύσει τα θέματα πειθαρχίας που υπάρχουν στο εσωτερικό της, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εξελίξεις με τον προπονητή Γιαράμπεκ μετά τα παιχνίδια με την ελληνική ομάδα. Παρότι η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη και μιλάμε για πρώτο ματς, το οποίο συνήθως βρίσκει τις ομάδες να παίζουν με στόχο το μηδέν στην άμυνα, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο το GG στο υψηλότατο 2,30 του Stoiximan , καθώς οι Θεσσαλονικείς εμφάνισαν αμυντικά προβλήματα στα ματς με τη Λοκομοτίβα, ενώ η Σπάρτακ Τρνάβα δείχνει πως έχει το εύκολο γκολ μέχρι στιγμής. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

174. ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ - ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ

Δεν έκανε ιδανικό ντεμπούτο στη σεζόν η Στουρμ Γκρατς, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 στην έδρα της απέναντι στην Αντμίρα, η Ρούμπιν Καζάν έχει επίσης μπει με το αριστερό στη χρονιά καθώς μετράει δυο ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα. Αμφότερες δεν δείχνουν να είναι ακόμη έτοιμες, δεν θα πάρουμε πλευρά.

175. ΑΛΚΜΑΑΡ - Ι. ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ

Το πρώτο επίσημο παιχνίδια της χρονιάς θα είναι αυτό για την Άλκμααρ, αφού το πρωτάθλημα ξεκινάει στις 8 Αυγούστου. Μπορεί ο προπονητής να παραμένει ο ίδιος σε σχέση με πέρυσι, όμως δείχνει να βγαίνει ζημιωμένη από το μεταγραφικό παζάρι, αφού κομβικές μονάδες της αποχώρησαν, οι οποίες φαίνεται σε πρώτη φάση να μην έχουν αντικατασταθεί επάξια. Η Μπασακσεχίρ πραγματοποιεί την παρθενική συμμετοχή της στην Ευρώπη, έπειτα από την εκπληκτική περσινή πορεία της, όταν και κατέλαβε την 4η θέση της βαθμολογίας, ενώ το παιχνίδι αυτό αποτελεί και το φετινό επίσημο ντεμπούτο της (στις 15 Αυγούστου ξεκινά το πρωτάθλημα Τουρκίας). Γρίφος η αναμέτρηση στα μάτια μας, την προσπερνάμε.

176. ΖΙΛΙΝΑ - ΒΟΡΣΚΛΑ ΠΟΛΤΑΒΑ

Φορτσάτη έχει ξεκινήσει η σεζόν η Ζίλινα, μετράει 5/5 σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, πάντως τα εμπόδια που κλήθηκε να αντιμετωπίσει ως τώρα δεν ήταν ιδιαίτερα υψηλά. Η Βόρσκλα πήρε το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ χάρη στην πέμπτη θέση που κατέλαβε στο περσινό πρωτάθλημα. Φέτος έχει ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της με δυο ισοπαλίες και δείχνει ότι ψάχνει ακόμα τα πατήματά της. Ανοδικά κινείται ο άσσος, μάλλον το υπάρχον σετ αποδίδει καλύτερα τα δεδομένα του αγώνα.

177. ΖΥΡΙΧΗ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ

Μέτριο το ξεκίνημα της Ζυρίχης στο πρωτάθλημα, μετράει δυο ισοπαλίες απέναντι σε Γιούνγκ Μπόις και Βαντούζ, χωρίς να ικανοποιήσει ιδιαίτερα με τις εμφανίσεις της. Η Ντιναμό Μινσκ πέρασε εύκολα το εμπόδιο της Τσέρνο Μόρε στον προηγούμενο γύρο (ισοπαλία με 1-1 εκτός, νίκη με 4-0 εντός) και θέλει να επαναλάβει την περσινή ευρωπαϊκή της πορεία, όταν έφτασε μέχρι τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Στο πρωτάθλημα μετράει πέντε σερί νίκες, με την πιο πρόσφατη να έρχεται πριν από περίπου 15 ημέρες, μιας και υπάρχει σε εξέλιξη διακοπή του πρωταθλήματος (αρχίζει ξανά στις 10 Αυγούστου). Σωστά μοιρασμένες οι αποδόσεις, δεν αφήνουν ευκαιρία για παιχνίδι.

178. ΤΟΥΝ – ΒΑΝΤΟΥΖ

Η Τουν πήρε το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό αφήνοντας εκτός τη Χάποελ Μπιρ Σεβά (ισοπαλία 1-1 εκτός, νίκη 2-1 εντός). Στο πρωτάθλημα μετράει μια ήττα (3-5 από τη Γκρασχόπερς εντός) και μια νίκη (3-2 επί της Λουγκάνο εκτός). Η Βαντούζ δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στη Νόμε Κάλιου, παίρνοντας δυο νίκες (3-1 εντός, 2-0 εκτός) και στο πρωτάθλημα έχει μια ήττα(0-2 από Βασιλεία εκτός) και μια ισοπαλία (2-2 εντός με Ζυρίχη). Ιδιόμορφη αναμέτρηση, οι δυο ομάδες γνωρίζονται από το πρωτάθλημα Ελβετίας (η Βαντούζ συμμετέχει στο Γιουρόπα Λιγκ ως κυπελλούχος Λιχτενστάιν), θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στο GG στο 1,83 του Stoiximan (επιλογή των Young Guns), βάση των μέχρι τώρα επιδόσεων των δυο αντιπάλων.

Πάμε στοίχημα LIVE

179. ΚΟΥΚΕΣΙ - ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ

Ζευγάρι με ξεκάθαρο φαβορί αυτό ανάμεσα στην Κουκέσι και τη Λέγκια, οι Αλβανοί πρέπει να υπερβάλλουν εαυτούς προκειμένου να κάνουν την έκπληξη και να αποκλείσουν τους Πολωνούς. Απρόβλεπτη ομάδα η γηπεδούχος, μπορεί στην καλή της μέρα να κάνει τη ζημιά, ωστόσο η Λέγκια έχει μπει εξαιρετικά στη σεζόν, σκοράρει με ευκολία και πραγματοποιεί γεμάτες εμφανίσεις. Αν η Λέγκια συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς, μπορεί να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι, με τους Young Guns να επιλέγουν το ασιατικό διπλό -0,75 στο 1,85 της Bet365, δεδομένης της φόρμας και της ποιότητας των φιλοξενούμενων. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

180. ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ – ΟΜΟΝΟΙΑ

Μετά τον διασυρμό της Γιουβένες, η Μπρόντμπι απέκλεισε και τη Μπερόε, χάρη στην εκτός έδρας νίκη με 1-0 στο πρώτο ματς (0-0 ο επαναληπτικός). Με δύο ήττες ξεκίνησε και φέτος τη σεζόν εντός των συνόρων, κάτι που έχει κάνει συνήθεια τα τελευταία χρόνια. Λογικά θα παίξει ο αμυντικός Άγκερ στο παιχνίδι με την Ομόνοια. Η ομάδα της Κύπρου απέκλεισε τη Γιαγκελόνια με 1-0 στον επαναληπτικό, ήταν καλύτερη, προηγήθηκε νωρίς (8’) και κράτησε με τη σκληρή της άμυνα. Τρία στα τέσσερα ματς της Μπρόντμπι στο Γιουρόπα Λιγκ είναι under φέτος και τα τέσσερα που έχει δώσει η Ομόνοια είχαν την ίδια κατάληξη. Προσεκτικά θα μπουν οι δύο ομάδες και θα δώσουν μεγαλύτερη έμφαση στην αμυντική τους λειτουργία. Στο 1,85 πρόλαβαν οι Young Guns το under 2,5, τιμή που δεν υπάρχει πλέον, καθώς η συγκεκριμένη επιλογή έχει κατρακυλήσει στο 1,60.

181. ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ – ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ

Η Ντέμπρετσεν εντυπωσίασε στον αγώνα με τη Σκόντο Ρίγα στην Ουγγαρία, δεν έδειξε οίκτο στην αντίπαλο και την κέρδισε με 9-2! Στο 58’ το αποτέλεσμα ήταν 8-0 και απλά τότε κατέβασε λίγο το πόδι από το γκάζι. Στο 1-1 με την Πούσκας έμεινε στο πρωτάθλημα, έγιναν κάποιες αλλαγές από τον προπονητή της. Η Ρόζενμποργκ με δύο νίκες απέκλεισε την Ρέικιαβικ, 1-0 στην Ισλανδία και 3-0 στη Νορβηγία. Μέχρι τώρα στα τέσσερα ματς για τα προκριματικά δεν έχει δεχθεί γκολ. Στο πρωτάθλημα, είναι πρώτη με επτά βαθμούς διαφορά και φέτος δείχνει βελτιωμένη σε όλους τους τομείς. Επιθετικές ομάδες και οι δύο, το over στο 2,00 είναι άκρως ελκυστικό, αλλά επειδή είναι ο πρώτος αγώνας των προκριματικών και ίσως οι προπονητές παίξουν πιο συντηρητικά θα το αποφύγουμε.

182. ΡΑΜΠΟΤΝΙΣΚΙ – ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ

Ακόμα μία ανατροπή για τη Ραμποτνίσκι, αφού μέχρι τώρα και στις δύο φάσεις των προκριματικών γνώρισε την ήττα με 0-1 στα εκτός έδρας ματς και κέρδισε με 2-0 τα εντός. Με τη Γιέλγκαβα έδειξε από νωρίς ότι είναι αρκετά καλύτερη ομάδα και ότι εύκολα θα προκριθεί. Η Τραμπζονσπόρ πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση με δύο νίκες επί της Ντιφερντάνζ, αλλά δεν εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις της. Έκανε μόνο τα βασικά, που αρκούσαν για να περάσει τη χαμηλού επιπέδου αντίπαλό της. Ο προπονητής Αρβελάτζε τα έριξε στην ανετοιμότητα της ομάδας. Αρκετά μεγάλο το +0,75 στο 1,80 για τους γηπεδούχους, πιο μοιρασμένο θα έπρεπε να είναι το σετ.

183. ΤΑΡΓΚΟ ΜΟΥΡΕΣ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

Μετά από 37 χρόνια επιστρέφει στην Ευρώπη η Τάργκο Μούρες! Αναμένεται να έχει πολύ κόσμο στο γήπεδο για τον επερχόμενο αγώνα λόγω της επιστροφής της στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Αρκετές αλλαγές στην ομάδα από πέρυσι, έγιναν πολλές μεταγραφές και προπονητής πλέον είναι ο Μιριούτα. Μετράει 2-1-0 στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα και δείχνει αρκετά καλά δείγματα γραφής. Η Σεντ Ετιέν δείχνει αποδυναμωμένη, καθώς έφυγε ο Ερντίνγκ και λογικά θα φύγει και ο περσινός πρώτος σκόρερ Γκραντέλ που ίσως δεν προλάβει να παίξει στη Ρουμανία. Προβλήματα στη γαλλική ομάδα που γίνεται όλο και πιο αδύναμη επιθετικά. Το under 2,5 (που έφερε και στα οκτώ περσινά ευρωπαϊκά παιχνίδια της η Σεντ Ετιέν) βρίσκεται στο πολύ χαμηλό 1,50, κάτι που δεν μας αφήνει χώρο για εμπλοκή με τον αγώνα.

185. ΜΠΟΡΝΤΟ - ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Δεμένη ομάδα η Μπορντό, μόνο μία προσθήκη έγινε και μόνο μία αποχώρηση σε σχέση με πέρυσι. Αυτό είναι το βασικό της όπλο για το ξεκίνημα της σεζόν, όμως στη διάρκεια της χρονιάς λογικά αυτό θα αποτελέσει πρόβλημα, καθώς η ομάδα χρειάζεται προσθήκες. Αρκετές απουσίες για τον Σανιόλ, καθώς λείπουν οι βασικοί Πλασίλ, Ρολάν και Σανέ. Η ΑΕΚ Λάρνακας είναι ομάδα χαμηλότερου επιπέδου από την Μπορντό αλλά υποτιμάται περισσότερο απ’ ότι θα έπρεπε. Έκανε την έκπληξη πέρυσι και βρέθηκε στη δεύτερη θέση. Ομάδα που στηρίζεται αρκετά σε ξένους παίκτες, επίσης βασίζεται στη δουλειά που γίνεται στην ομάδα από τον καλό Ισπανοδανό προπονητή Κρίστιανσεν. Το +1,5 της ΑΕΚ στο 1,80+ είναι δίκαιο.

186. ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ - ΖΟΡΙΑ ΛΟΥΑΝΣΚ

Με δύο πολύ εύκολες νίκες (5-1 και 4-1) η Σαρλερουά πέρασε το εμπόδιο της Μπεϊτάρ στον προηγούμενο γύρο και συνεχίζει. Έδειξε αρκετά καλά δείγματα και φαίνεται πως είναι ακόμα καλύτερη και από πέρυσι. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κέρδισε με 2-1 τη Μουσκρόν, αλλά στο τέλος λόγω κούρασης παραλίγο να ισοφαριστεί. Η Ζόρια είναι από τις καλές ομάδες της Ουκρανίας και σίγουρα δεν θα αποτελέσει εύκολο αντίπαλο για τη Σαρλερουά. Όμως ο άσος έπρεπε να είναι κοντά στο 1,80-1,85 και όχι στο 1,95+.

187. ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ – ΖΕΛΕΖΝΙΤΣΑΡ

Τελείως διαφορετική ομάδα η Σταντάρ φέτος, καθώς υπήρξαν διοικητικές αλλαγές. Πάνω από 15 ήταν οι μεταγραφές και περίπου τόσες και οι αποχωρήσεις. Θα χρειαστεί χρόνο για να δέσει και να δείξει τι μπορεί να κάνει, κάτι που φάνηκε και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Κορτράικ, όπου και έχασε με 2-1. Η Ζελέζνιτσαρ έχει τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς μέχρι τώρα στη διοργάνωση και σε κανένα δεν δέχτηκε γκολ, μάλιστα απέκλεισε τη Φερεντσβάρος στον προηγούμενο γύρο. Δεν θα είναι τόσο εύκολη αντίπαλος η ομάδα της Βοσνίας για την ανέτοιμη Σταντάρ. Πάσο.

188. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΙΝΤΕΡ ΜΠΑΚΟΥ

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε έχει σταθερή παρουσία στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια και το ίδιο επιθυμεί και φέτος. Η προετοιμασία μπορεί να έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου ένα μήνα, αλλά ο προπονητής της τόνισε ότι η ομάδα του είναι σε καλή κατάσταση για τα ματς με την Ίντερ Μπακού. Η ομάδα του Αζερμπαϊτζάν με το 2-1 που απέσπασε στην έδρα της Χαφναρφιόρντουρ στο πρώτο ματς πήρε την πρόκριση, καθώς έμεινε στο 2-2 στη ρεβάνς στο γήπεδό της. Ήταν τυχερή στα παιχνίδια με τους Ισλανδούς και κινδύνεψε με αποκλεισμό. Πολύ χαμηλά ο άσος όπως όλοι περιμέναμε, πάμε παρακάτω.

189. ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΑΣΤΡΑ ΠΛΟΪΕΣΤΙ

Τα χρειάστηκε κόντρα στην ημιεπαγγελματική Μπιρκιρκάρα η Γουεστ Χαμ, καθώς τελικά προκρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Ο Μπίλιτς δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση και θα πρέπει άμεσα να αλλάξει το κλίμα υπέρ του. Ο φορ Σακό επιστρέφει, αλλά ο αμυντικός Τόμπκινς είναι τιμωρημένος. Η Άστρα πέρασε την Ινβερνές με το 0-1 στη Σκωτία και ελπίζει να κάνει το ίδιο με αντίπαλο ακόμα μία βρετανική ομάδα. Δεν μπορούμε να πάρουμε κανένα ρίσκο, αν πρώτα δεν δούμε τις διαθέσεις των Άγγλων.

191. ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ – ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ

Ούτε ο ίδιος ο προπονητής της Μπελενένσες δεν ήθελε τη Γκέτεμποργκ για αντίπαλο στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς αναγνωρίζει πως η ομάδα του μπαίνει ως το μεγάλο αουτσάιντερ, μιας και οι Σουηδοί βρίσκονται στην κορυφή του εν εξελίξει πρωταθλήματος τους μετά από 17 αγώνες. Σίγουρα η γνώμη του Σα Πίντο ίσως να μην είναι τόσο σημαντική, όμως δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να ενστερνιστούμε τον υπερβολικό φαβοριτισμό της Μπελενένσες, με το +0,5 ασιατικό διπλό να αποτελεί επιλογή των Young Guns στο 1,925 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

192. ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΒΟΪΒΟΝΤΙΝΑ

Επιστροφή για τη Σαμπντόρια στην Ευρώπη μετά από πέντε χρόνια. Δεν θα παίξει στη φυσική της έδρα, αλλά στο Τορίνο. Αλλαγή είχαμε στην άκρη του πάγκου της, καθώς έφυγε ο Μιχάιλοβιτς και ήρθε ο Βάλτερ Τζένγκα. Οι σχέσεις του με τον πρόεδρο Φερέρο δεν είναι καλές και είναι άγνωστο τι θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες. Λίγες αλλαγές στο ρόστερ, αλλά κάποιες από αυτές μπορούν να χαρακτηριστούν σημαντικές. Με τη νίκη της στη Σερβία η Βοϊβοντίνα πέρασε το εμπόδιο της Σπαρτάκς. Μέτριες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα (0-1-1), όπου και προβληματίζει. Δίνουμε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, αλλά ο άσος είναι πολύ χαμηλά.

Πάμε στοίχημα LIVE

193. ΧΑΪΝΤΟΥΚ – ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ

Με το εντός έδρας 4-1 πέρασε το εμπόδιο της Κόπερ η Χάιντουκ, αφού είχε χάσει εκτός έδρας με 2-3. Χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα (0-2-1), καθώς εκεί χρησιμοποιεί μεικτή ενδεκάδα. Η Νορβηγική Στρόμσγκοντσετ έχασε εντός έδρας με 0-1 από τη Μλάντα, αλλά χάρη στην εκτός έδρας νίκη με 2-1 στην Τσεχία βρέθηκε στην επόμενη φάση. Με τον Ινγκέμπρετσεν στον πάγκο δείχνει συνεχόμενη βελτίωση, κάτι που αποτελεί πρόοδο για το σύλλογο. Μεγάλες οι αποδόσεις για τους φιλοξενούμενους, αλλά θα μείνουμε σε θεωρητικό επίπεδο.

194. ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Στην παρθενική της συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ, η Βακ Πέλετς πέρασε εύκολα τη Σαχτιόρ με δυο νίκες, 1-0 εκτός έδρας και 2-0 στην Αυστρία. Αρκετά καλή σεζόν πέρυσι και θέλει κάτι ανάλογο και φέτος, στην Ευρώπη έχει αρκετά δύσκολο έργο, καθώς πέφτει πάνω στη Ντόρτμουντ. Δεν θα παίξει στη φυσική της έδρα, αλλά 59 χιλιόμετρα πιο μακριά. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ γύρισε σελίδα το καλοκαίρι, καθώς αποχώρησε ο Γιούργκεν Κλοπ και ήρθε ο Τόμας Τούχελ από τη Μάιντζ. Δεν έκανε ισχυρές μεταγραφές, αλλά δεν υπάρχει και ιδιαίτερος λόγος καθώς έχει ήδη πολύ καλό ρόστερ. Το μόνο που χρειάζεται είναι έναν καλό επιθετικό κορυφής. Δεν έχει καμία αξία το διπλό, που είναι υπερβολικά χαμηλό, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε καμία σκέψη κόντρας.

195. ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΦΙΤΕΣΕ

Αποδυναμωμένες εμφανίζονται με την έναρξη της νέας σεζόν οι δύο ομάδες, με τη Σαουθάμπτον να χάνει τον παίκτη-κλειδί της μεσαίας της γραμμής, Σνέιντερλεν, καθώς και ακόμα δύο πολύ σημαντικά της στελέχη. Στον αντίποδα, η Φίτεσε είδε επτά βασικούς ποδοσφαιριστές της να αποχωρούν, με την ίδια να ενισχύεται και πάλι από την Τσέλσι, ελπίζοντας πως θα της βγουν και αυτοί οι παίκτες που πήρε από την ομάδα του Μουρίνιο. Ξεκάθαρο φαβορί η Σαουθάμπτον, ωστόσο δεν μπορούμε να παραβλέψουμε πως η Φίτεσε βρίσκει τον τρόπο να είναι πολύ ανταγωνιστική κάθε χρόνο στο πρωτάθλημα και αυτό περιμένουμε να πράξει και στο «Σεντ Μέρις». Επιλογή το +1,5 ασιατικό διπλό των Ολλανδών στο 1,85 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

196. KΙΛΜΕΣ – ΙΝΤΕΠ. ΡΙΒΑΝΤΑΒΙΑ

Κύπελλο Αργεντινής, μονός αγώνας σε ουδέτερη έδρα, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Με νίκη συνοδεύτηκε το ντεμπούτο του νέου προπονητή της Κίλμες, 2-1 επικράτησε εντός επί της Ράσινγκ, στην επερχόμενη αναμέτρηση είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να προβεί σε ελεγχόμενο ροτέισον. Η Ιντεπεντιέντε Ριβαντάβια αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία και έρχεται από τη πρώτη της νίκη μετά από τέσσερις αγώνες (0-3-1), ενώ το κύπελλο δεν δείχνει να είναι στις προτεραιότητές της, με αποτέλεσμα να αναμένονται αλλαγές στο βασικό της σχήμα. Μεγαλύτερο δείχνει το κίνητρο της Κίλμες, η οποία θέλει να χτίσει καλό σερί με το νέο της προπονητή, το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το ροτέισον που αναμένεται να κάνει η Ριβαντάβια έστρεψε τους Young Guns προς τον ασιατικό άσσο -0,25 στο 1,725 της Bet365.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ