ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και αναλύσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης (23/7). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και αναλύσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης.

175. ΣΙΡΑΚ - ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ

Επαναληπτικός για το Γιουρόπα Λιγκ, σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στους δυο αγώνες ακολουθεί παράταση και εφόσον χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.Η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δυο ομάδων απέδειξε ότι η ΑΪΚ υπερτερεί σημαντικά της αντιπάλου της και από καθαρή ατυχία δεν κατάφερε να πετύχει ένα καλύτερο σκορ από το 2-0. Στη ρεβάνς, η Σιράκ θα επιδιώξει να επιτεθεί, από τη στιγμή που χρειάζεται τουλάχιστον δυο τέρματα για να κάνει την ανατροπή, κάτι το οποίο είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί η ΑΪΚ όταν θα βρει χώρους στο ανοιχτό γήπεδο. Το κίνητρο των γηπεδούχων και οι επιθετικές αρετές των φιλοξενούμενων, μας στρέφουν προς τοover2,5 στο 2,05 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

176. ΑΛΑΣΚΕΡΤ - ΚΑΪΡΑΤ ΑΛΜΑΤΙ

Καθάρισε στην ουσία την πρόκριση με το 3-0 του πρώτου αγώνα η Καϊράτ, συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της και στο πρωτάθλημα, όπου παραμένει αήττητη για εννέα παιχνίδια (7-2-0) με αποτέλεσμα να έχει σκαρφαλώσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Αλασκέρτ δεν θα αγωνιστεί στη φυσική έδρα της, αλλά θα προσπαθήσει να αποχαιρετήσει τη διοργάνωση με μια θετική εμφάνιση. Δεν μας λένε κάτι οι αποδόσεις καθαρού φαβορί των φιλοξενούμενων, το προσπερνάμε.

177. ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ - ΣΚΟΝΤΟ ΡΙΓΑ

Μπορεί η Ντέμπρετσεν να πήρε προβάδισμα πρόκρισης για την επόμενη φάση της διοργάνωσης χάρη στο 2-2 που απέσπασε στην έδρα της Σκόντο, όμως παρά τα πολύ καλά στοιχεία που έδειξε στην επίθεση, φανέρωσε αδυναμίες στην άμυνα, κάτι που επιβεβαιώθηκε και στο παιχνίδι πρωταθλήματος που ακολούθησε. Η Σκόντο Ρίγα ταξιδεύει στην Ουγγαρία ψάχνοντας στην ουσία μόνο τη νίκη (ή κάποια ισοπαλία με σκορ από 3-3 και πάνω), με τον προπονητή της να επιβεβαιώνει ότι η ομάδα του θα ακολουθήσει επιθετική προσέγγιση προκειμένου να φτάσει στο τρίποντο. Μπορεί να έχουν ποιοτικότερο σύνολο οι γηπεδούχοι, όμως δεν έχει αξία ο χαμηλός άσσος, προτιμότερη επιλογή δείχνει τοover2,5 στο 1,75 του Stoiximan το οποίο περιμένουμε να επιβεβαιωθεί βάση των όσων μας έδειξαν οι δυο αντίπαλοι στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

178. ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ - ΤΣΕΡΝΟ Μ. ΒΑΡΝΑ

Δίκαιο το 1-1 της πρώτης αναμέτρησης, τα πάντα θα κριθούν στη ρεβάνς στο Μινσκ (η αναμέτρηση θα γίνει στο «Τράκτορ» που δεν αποτελεί τη φυσική έδρα της Ντιναμό). Οι γηπεδούχοι έρχονται από την άνετη επικράτηση με 2-0 επί της Σμολεβίτσι (ομάδα δεύτερης κατηγορίας) για το κύπελλο και μετρούν επτά συνεχόμενες νίκες στην έδρα τους στις εγχώριες διοργανώσεις. Η Τσέρνο Μόρε άφησε καλές εντυπώσεις στην αναμέτρηση της Βουλγαρίας, παρόλο που υστερεί της αντιπάλου σε επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας (στο εγχώριο πρωτάθλημα που ξεκίνησε το σαββατοκύριακο αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 στην έδρα της Πίριν). Υπερτερούν οι γηπεδούχοι λόγω ποιότητας και εμπειρίας, αλλά στα επίπεδα του 1,50 που βρίσκουμε τη νίκη τους δεν θα ασχοληθούμε.

179. ΓΚΑΜΠΑΛΑ - ΚΟΥΚΑΡΙΚΙ

Προβάδισμα πρόκρισης πήρε η Κουκαρίκι χάρη στο 1-0 με το οποίο επικράτησε στην πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δυο ομάδων, το τελικό σκορ πάντως την αδικεί καθώς είχε πολλές ευκαιρίες ακόμα για να διευρύνει το δείκτη του σκορ. Ακολούθησε η πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα και η εμφατική νίκη με 4-0 στην έδρα της Βοϊβοντίνα, με το παιχνίδι αυτό συμπλήρωσε τέσσερα επίσημα στη χρονιά με απολογισμό 3-1-0 και τέρματα 6-0. Η Γκαμπάλα δεν έχει δώσει άλλα ματς μέχρι τώρα, πλην των ευρωπαϊκών (στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε τη Ντιναμό Τιφλίδας, με ήττα εκτός με σκορ 2-1 και νίκη εντός με 2-0) και στη ρεβάνς θα αγωνιστεί στο Μπακού, 180 χιλιόμετρα περίπου μακριά από τη φυσική της έδρα. Μαζεύτηκε γρήγορα το σετ, η αγορά κοντράρει τους γηπεδούχους και μας βρίσκει σύμφωνους, οριακά αποδεκτό πλέον το ασιατικό διπλό +0,25 στο 1,75 τηςBet365.

180. ΖΕΛΕΖΝΙΤΣΑΡ - ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ

Έκανε την έκπληξη η Ζελέζνιτσαρ στο πρώτο παιχνίδι και πήρε τη νίκη με 1-0 χάρη σε γκολ στο 90’, παρόλο που ήταν υποδεέστερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα οι εγχώριες υποχρεώσεις της (το προσεχές σαββατοκύριακο η σέντρα του πρωταθλήματος) και ως τώρα μετράει 3-0-0 με 3/3under2,5 &NGστο Γιουρόπα Λιγκ. Η Φερεντσβάρος έχει στα πόδια της ένα παιχνίδι πρωταθλήματος (νίκη με 2-0 στην έδρα της Χάλαντας) και θα ταξιδέψει στη Βοσνία (το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Σαράγεβο, αλλά όχι στη φυσική έδρα των γηπεδούχων) με σκοπό να κάνει την ανατροπή. Δίκαιο δείχνει το σετ, δεν αφήνει περιθώριο για παιχνίδι.

181. ΙΝΤΕΡ ΜΠΑΚΟΥ - ΧΑΦΝΑΡΦΙΟΡΝΤΟΥΡ

Ξεκάθαρο προβάδισμα πήρε η Ίντερ Μπακού περνώντας με 2-1 από την Ισλανδία, κατάφερε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι η αντίπαλος έμεινε με παίχτη λιγότερο και να ανατρέψει τελικά το εις βάρος της σκορ. Η Χαφναρφιόρντουρ δείχνει σε κάμψη τις τελευταίες δυο εβδομάδες, καθώς μετράει 1-1-3 σε όλες τις διοργανώσεις και μετά την ήττα από την Ίντερ Μπακού ακολούθησε δεύτερη συνεχόμενη στο γήπεδό της, αυτή τη φορά στο ντέρμπι απέναντι στην ΚΡ Ρέικιαβικ. Ο φαβοριτισμός των γηπεδούχων μας βρίσκει σύμφωνους, οριακά αποδεκτές πάντως οι τιμές στον άσσο.

182. ΝΟΜΕ ΚΑΛΙΟΥ - ΒΑΝΤΟΥΖ

Χάρη στο δίκαιο 3-1 του πρώτου αγώνα, η Βαντούζ βρίσκεται κοντά στην πρόκριση στον επόμενο γύρο. Ξεκίνησαν παράλληλα οι υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα Ελβετίας, όπου και γνώρισε την ήττα με 0-2 στην έδρα της Βασιλείας. Η Νόμε Κάλιου βρίσκεται εν μέσω των αγωνιστικών της υποχρεώσεων για το πρωτάθλημα, έρχεται από εντός έδρας νίκη με 4-0 επί της Τούλεβικ και παραμένει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή (-1). Ποιοτικότερη ομάδα η Βαντούζ, πάντως το 1,70 για μια ομάδα που προκρίνεται ακόμα και με ήττα με ένα γκολ διαφορά δεν είναι και καμιά ευκαιρία.

183. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν οι δυο ομάδες έπειτα από το δίκαιο 0-0 της πρώτης αναμέτρησης. Να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της έδρας θέλει η Ομόνοια, που δεν έχει δώσει άλλα επίσημα παιχνίδια πλην των ευρωπαϊκών (το πρωτάθλημα ξεκινά στα τέλη Αυγούστου). Η Γιαγκελόνια έκανε ντεμπούτο με ήττα στο πρωτάθλημα, 2-3 στην έδρα της Κορόνα, με τον προπονητή της να προβαίνει σε καθολικό ροτέισον ώστε να διατηρήσει τους βασικούς του φρέσκους για τη ρεβάνς. Πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση, καλύτερα να μείνουμε μακριά.

184. ΣΠΑΡΤΑΚΣ - ΒΟΪΒΟΝΤΙΝΑ

Με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση βρίσκεται η Βοϊβοντίνα έπειτα από την επικράτηση της με 3-0 στο γήπεδό της. Στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα γνώρισε την εντός έδρας συντριβή με 0-4 από την Κουκαρίκι σε μια από τις πιο βαριές ήττες που έχει δεχθεί στο γήπεδό της τα τελευταία χρόνια. Η Σπάρτακς ψάχνει ένα θαύμα για να παραμείνει στο θεσμό και θα είναι ξεκούραστη αφού οι εγχώριες υποχρεώσεις της αναβλήθηκαν. Η αναμέτρηση δεν θα διεξαχθεί στη φυσική έδρα της Σπάρτακς, αλλά στη Γελγκάβα, 36 χιλιόμετρα μακριά. Οι αποδόσεις καυτού φαβορί των φιλοξενούμενων βασίζονται στην ποιοτική διαφορά των δυο ομάδων αλλά δεν συνάδουν με το κίνητρο τους, καθώς η Βοϊβοντίνα δεν χρειάζεται καν τη νίκη προκειμένου να προκριθεί.NoBet.

185. ΓΙΟΥ ΣΙ ΝΤΙ - ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ

Ανοιχτή η υπόθεση πρόκριση, καθώς η νίκη της Σλόβαν στον πρώτο αγώνα ήρθε με το οριακό 1-0. Η Γιου Σι Ντι κατάφερε να κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον εν όψει της ρεβάνς και με τη βοήθεια των οπαδών της θα επιχειρήσει να πετύχει ακόμα μια υπέρβαση. Η Σλόβαν έρχεται από τη δύσκολη εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Μοράβτσε για το πρωτάθλημα, σε ένα παιχνίδι που έδειξε ότι δεν βρίσκεται ακόμα στο 100%. Ανώτερη ποιοτικά η Σλόβαν, ωστόσο οι τοκογλυφικές αποδόσεις του διπλού μας αφήνουν αδιάφορους.

186. ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ - ΣΛΑΣΚ

Με 0-0 ολοκληρώθηκε η πρώτη αναμέτρηση, αποτέλεσμα απόλυτα λογικό αφού καμία από τις δυο ομάδες δεν έδειξε διάθεση να ρισκάρει για κάτι παραπάνω. Η Γκέτεμποργκ (5-2-1 εντός στο πρωτάθλημα) βρίσκεται εν μέσω των εγχώριων αγωνιστικών της υποχρεώσεων, προέρχεται από ισοπαλία στην έδρα της Νόρκεπινγκ με αποτέλεσμα να έχει συμπληρώσει τέσσερις ισοπαλίες σε ισάριθμες αναμετρήσεις μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Η Σλασκ ξεκίνησε με το αριστερό εντός των συνόρων, αφού γνώρισε βαριά ήττα στην έδρα της από τη Λέγκια με 1-4. Αμφίροοπη η αναμέτρηση στα μάτια μας, περιμέναμε πιο σφιχτό το σετ.

187. ΜΠΕΪΤ. ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ - ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ

Η υπόθεση πρόκριση ουσιαστικά έχει κριθεί έπειτα από την επικράτηση της Σαρλερουά με 5-1 στον πρώτο αγώνα. Διαδικαστικού χαρακτήρα η ρεβάνς, πολλά θα εξαρτηθούν από τη διάθεση που θα επιδείξουν οι δυο ομάδες, προχωράμε παρακάτω.

Πάμε στοίχημα LIVE

188. ΜΠΟΤΟΣΑΝΙ - ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ

Ζωντανή έμεινε η Μποτοσάνι, καθώς ηττήθηκε με 1-0 στην Πολωνία, σκορ το οποίο μπορεί να ανατραπεί. Στο πρωτάθλημα στις πρώτες δυο αγωνιστικές μετράει ισάριθμες ισοπαλίες, με όλη της την προσοχή αυτή την περίοδο να είναι στραμμένη στα ευρωπαϊκά ραντεβού. Η Λέγκια στα δυο πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν έχει ισάριθμες νίκες, αφού μετά τη Μποτοσάνι έκανε ντεμπούτο με τρίποντο και στο πρωτάθλημα, περνώντας με το εμφατικό 4-1 από την έδρα της Σλασκ. Δίκαιο φαβορί η Λέγκια στο 2,10 του Stoiximan , με ποιοτικότερο ρόστερ και περισσότερες εμπειρίες από αντίστοιχα παιχνίδια, μπορεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι η Μποτοσάνι κάποια στιγμή οφείλει να ανοιχθεί προκειμένου να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα.

189. ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ - ΜΠΕΡΟΕ

Σημαντικό βήμα πρόκρισης έκανε η Μπρόντμπι χάρη στο 1-0 που απέσπασε στη Βουλγαρία, σκοράροντας στο τέλος του αγώνα (85’). Στο πρωτάθλημα γνώρισε την ήττα με 1-2 στην έδρα της Άαρχους, δείχνοντας ότι θέλει ακόμα δουλειά για να σταθεροποιήσει την απόδοσή της. Η Μπερόε στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία με 0-0 στη νεοφώτιστη Μοντάνα, πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση. Ανώτερη ομάδα η Μπρόντμπι, μπορεί να ζευγαρώσει τις νίκες της απέναντι στη Μπερόε.

190. ΝΤΙΦΕΡΝΤΑΝΖ - ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ

Μικρό προβάδισμα απέσπασε η Τραμπζονσπόρ χάρη στο 1-0 του πρώτου αγώνα, με τη νίκη της να κρίνεται δίκαιη βάση της εικόνας του παιχνιδιού. Είναι πάντως ανέτοιμη, μιας και το πρωτάθλημα Τουρκίας ξεκινά στα μέσα Αυγούστου, ενώ θα παραταχθεί στη ρεβάνς με αρκετές απουσίες. Η Ντιφερντάνζ διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση και θα κοιτάξει να της εξαντλήσει απέναντι σε έναν ισχυρότερο αντίπαλο. Η αναμέτρηση δεν θα διεξαχθεί στη φυσική έδρα των γηπεδούχων, οι φιλοξενούμενοι είναι ανώτεροι ως σύνολο, αλλά τα 1,45 που κυκλοφορούν στο διπλό δεν αξίζουν ενασχόλησης.

191. ΟΝΤ - ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ

Πρακτικά καθάρισε την πρόκριση η Οντ, το 0-2 του πρώτου αγώνα είναι δύσκολο να ανατραπεί. Σε πλήρη εξέλιξη το πρωτάθλημα Νορβηγίας, με την Οντ (2-4-2 εντός) να καταλαμβάνει την 7η θέση και να τρέχει μίνι αρνητικό σερί τεσσάρων παιχνιδιών χωρίς νίκη (0-2-2), ενώ το σαββατοκύριακο που πέρασε δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις. Η Σάμροκ βρίσκεται επίσης εν μέσω των εγχώριων αγωνιστικών της υποχρεώσεων, βέβαια τα πιο πρόσφατα παιχνίδια της έχουν αναβληθεί προκειμένου να επικεντρωθεί στην Ευρώπη, αλλά η είδηση των ημερών για το σύλλογο είναι η απόκτηση του Ντάμιεν Νταφ (δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο προσεχές παιχνίδι). Δεν αξίζει ο άσσος σε τόσο χαμηλά επίπεδα, η Οντ συχνά κολλάει στην ισοπαλία στο γήπεδό της.

192. ΠΑΟΚ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ ΖΑΓΚΡΕΠ

Καταστροφή θα είναι για το δικέφαλο ενδεχόμενος αποκλεισμός, ο οποίος δεν άξιζε με τίποτα την ήττα στην Κροατία. Εμφανώς ανέτοιμος ακόμα αλλά και με καίριες ελλείψεις στο ρόστερ του, φάνηκε όμως πως είναι ποιοτικά ανώτερος των Κροατών και αν διορθώσει την αμυντική συμπεριφορά του, με στοιχειωδώς σοβαρή εμφάνιση δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα. Από καθαρή ατυχία (ίσως και λίγο ανικανότητα) δε σημείωσε 2-3 γκολ στο Ζάγκρεμπ, μπορεί στο 1ο ματς μπροστά στο κοινό του να καλύψει το ασιατικό χάντικαπ -1,5, το οποίο βρίσκουμε με απόδοση 1,925 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

193. ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ - ΚΡ ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ

Παρότι δεν εντυπωσίασε στο πρώτο ματς στην Ισλανδία η Ρόζενμποργκ κατάφερε να κερδίσει με 1-0 και να πάρει σαφές προβάδισμα πρόκρισης επί της Ρέικιαβικ. Μοιρασμένο παιχνίδι και οι δύο ομάδες είχαν κάποιες ευκαιρίες, ευχαριστημένος δηλώνει ο Ινγκέμπριτσεν που η ομάδα του κέρδισε χωρίς να δεχτεί γκολ. Περιμένουμε στη Νορβηγία η γηπεδούχος να κερδίσει πολύ πιο εύκολα. Στο 1,15 ο άσος, φυσικά δεν υπάρχει λόγος να τον προτιμήσει κάποιος.

194. ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ - ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ

Πιο έτοιμη η Στρόμσγκοντσετ από τη Μλάντα που σε λίγες μέρες ξεκινούν οι υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα. Αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι Νορβηγοί στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση και ανέβασαν στροφές στο δεύτερο ημίχρονο πραγματοποιώντας την ανατροπή με το 2-1 υπέρ τους να τους δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης. Ο συνθετικός χλοοτάπητας της «Γκόνσετ» είναι ένα από τα όπλα της για τη ρεβάνς, το κλίμα όμως χάλασε στην ομάδα με τον τραυματισμό του τοπ σκόρερ Ογκουνγίμι που χάνει όλη τη σεζόν. Ανησυχούν οι άνθρωποι της Μπόλεσλαβ για το πώς θα ανταποκριθούν στις συνθήκες του αγώνα, επιπλέον θα λείψουν ο νεοφερμένος φορ Μπάρος και ο σημαντικός χαφ Σκαλάκ. Αν η γηπεδούχος δεν είχε χάσει το βασικό της επιθετικό όπλο, θα σκεφτόμασταν πολύ σοβαρά τον ασιατικό (0:0) άσο (1,875).

195. ΤΡΑΚΑΪ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ

Ο Απόλλων διέλυσε την Τρακάι στην Κύπρο και η νίκη με 4-0 του δίνει τεράστιο πλεονέκτημα, με τη ρεβάνς στη Λιθουανία να είναι διαδικαστικού χαρακτήρα. Θα ξεκουραστούν ο ηγέτης Παπουλής και ο Νούνο Λόπες, που έμειναν στην Κύπρο. Λογικά ο προπονητής της κυπριακής ομάδας θα κάνει δοκιμές, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλει να παίξει καλά η ομάδα του και να κερδίσει, όμως το διπλό κάτω από το 2,00 δεν έχει αξία.

196. ΧΑΪΝΤΟΥΚ – ΚΟΠΕΡ

Το αποτέλεσμα της πρώτης αναμέτρησης αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς μεταξύ των δυο αντιπάλων, με τη Χάιντουκ να θέλει οπωσδήποτε νίκη στη ρεβάνς. Οι Κροάτες έχουν ποιοτικότερο σύνολο, όπως έδειξαν και στο πρώτο παιχνίδι, όμως η απειρία τους και η αστάθεια της αμυντικής γραμμής τους δεν είναι αμελητέοι παράγοντες. Η Κόπερ είναι ομάδα που μπορεί να βρει δίχτυα και θα πρέπει πιθανότατα να σκοράρει προκειμένου να έχει ελπίδες για πρόκριση. Βάση της εικόνας των δυο ομάδων τόσο στην μεταξύ τους αναμέτρηση όσο και στα υπόλοιπα πρόσφατα παιχνίδια τους, καταλήγουμε στο over2,5 που προσφέρεται σε απόδοση 1,73 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

197. ΖΙΛΙΝΑ - ΝΤΑΤΣΙΑ ΤΣΙΣΙΝΑΟΥ

Η Ζίλινα στο πρώτο ματς έδειξε ότι είναι ανώτερη ομάδα από τη μολδαβική Ντάτσια και κέρδισε με 2-1 εκτός έδρας. Η Ντάτσια πρέπει να σκοράρει πάνω από ένα γκολ ώστε να έχει ελπίδες, άρα θα παίξει ανοικτά σε ακόμα ένα παιχνίδι της, κάτι που αναμένουμε να εκμεταλλευτεί η Ζίλινα. Αρκετά απρόσεκτη και επιρρεπής στο λάθος φάνηκε η αμυντική λειτουργία της Ντάτσια στο προηγούμενο παιχνίδι. Στο -1,25 η γραμμή στην Ασία για τον άσο, στο 1,95 τοover2,5 και οι δύο επιλογές έχουν αξία και μπορούν να αποτελέσουν επιλογές.

198. ΤΟΥΝ - ΧΑΠΟΕΛ ΜΠΙΡ-ΣΙΒΑ

Ισοπαλία με 1-1 στο Ισραήλ, αποτέλεσμα που δίνει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στη γηπεδούχο τώρα Τουν (συνθετικός χλοοτάπητας στο γήπεδο της). Πολύ άσχημη η πρεμιέρα της στο Ελβετικό πρωτάθλημα αφού έχασε εντός έδρας με 3-5 από τη Γκρασχόπερς, ο νέος προπονητής Σφόρτσα θέλει να αλλάξει το κλίμα με μία πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Χάποελ λόγω έλλειψης εμπειρίας και ποιότητας είναι το αουτσάιντερ της αναμέτρησης, το πρωτάθλημα της αρχίζει στις 22/8 και δεν έχει τον βαθμό ετοιμότητας της αντιπάλου της. Ο άσος στο 1,80 είναι δίκαιος.

199. ΝΙΟΥΤΑΟΥΝ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Όπως όλοι περιμέναμε η Κοπεγχάγη κέρδισε εύκολα την ημιεπαγγελματική Νιουτάουν με 2-0 στη Δανία, η εμφάνιση της και η διαφορά ποιότητας κάνουν το 2-0 να φαίνεται μικρό σκορ. Λογικά στην Ουαλία δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα η πιο έμπειρη και αρκετά επίπεδα πάνω Κοπεγχάγη. Υπερβολικό το -1,75 για τους φιλοξενούμενους, πάμε παρακάτω.

200. ΑΣΤΡΑ ΓΚΙΟΥΡΓΚΙΟΥ – ΙΝΒΕΡΝΕΣ

Ισορροπημένο το πρώτο παιχνίδι στη Σκωτία, όμως η ρουμάνικη Άστρα κέρδισε, μάλλον άδικα με 0-1. Η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα, αφού ήταν φανερό ότι οι δύο ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές. Με το αριστερό μπήκε στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας η Άστρα, έχασε με 1-5 (!) εντός έδρας από την Τάργκου Μούρες και το κλίμα (ιδιαίτερα μετά τις επικριτικές δηλώσεις του προπονητή προς του παίκτες) είναι κάκιστο. Η πρωτάρα αλλά σοβαρότατη Ινβερνές μπορεί να εκμεταλλευτεί το κλίμα στις τάξεις της αντιπάλου και να πάρει την ιστορική πρόκριση. Οι αποδόσεις καυτού φαβορί (1,45) αδικούν κατάφορα την Ινβερνές. Αναμονή για τοliveή κάποιο μικρό ποντάρισμα στο διπλό πριν την έναρξη είναι οι σκέψεις μας, καθώς η σκωτσέζικη ομάδα θέλει μόνο νίκη.

201. ΡΑΜΠΟΤΝΙΣΚΙ – ΓΙΕΛΓΚΑΒΑ

Ήττα εκτός έδρας με 0-1 για τη Ραμποτνίσκι, άδικο το αποτέλεσμα καθώς η ομάδα από τα Σκόπια ήταν αρκετά ανώτερη της Γιέλγκαβα και άξιζε τη νίκη. Η Γιέλγκαβα έχει παιχνίδια στα πόδια της, όμως η απειρία της από ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι κάτι που θα τη δυσκολέψει. Δεν πιστεύουμε ότι η τύχη θα ξαναχαμογελάσει στους Λετονούς (ειδικά εκτός έδρας), η Ραμποτνίσκι έχει την ποιότητα και την εμπειρία να κερδίσει και να βρεθεί στην επόμενη φάση, το -1 στο 1,90 είναι δίκαιο.

202. ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας. Η Φέγενορντ είχε καλή εικόνα στα φιλικά της μέχρι την ήττα με 1-2 από τη Φένλο που δεν απέδωσε καλά. Στις 8/8 αρχίζει το πρωτάθλημα της και δεν αναμένεται να είναι πλήρως έτοιμη ούτε τώρα. Η Σαουθάμπτον προχθές ξεμπούκωσε απέναντι στην ερασιτεχνική Κουίκ 20, καθώς κέρδισε με 10-0! Στις 30/7 έχει προκριματικά για το Γιουρόπα Λιγκ και το φιλικό αυτό είναι η πρόβα τζενεράλε για τα παιχνίδια με τη Φίτεσε.Nobet.

203. ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ – ΣΟΛΙΓΚΟΡΣΚ

Διπλό με 0-1 για τη ΒΑΚ Πέλετς επί της Σαχτιόρ, το αποτέλεσμα αδικεί κατάφορα την ομάδα από τη Λευκορωσία. Πρωτάρα στο θεσμό η ΒΑΚ, κάτι που μπορεί να λειτουργήσει εναντίον της στον επαναληπτικό, καθώς ίσως να έχει παραπάνω άγχος από το προβλεπόμενο και δεν έχει την εμπειρία να το διαχειριστεί. Η Σαχτιόρ πρέπει να ψάξει τη νίκη και αυτό πάντα είναι αρκετά δύσκολο για ματς εκτός έδρας, η καλή εμφάνιση του πρώτου παιχνιδιού της δίνει ελπίδες. Πάμε στο επόμενο.

204. ΜΛΑΝΤΟΣΤ ΠΟΝΤΓΚΟΡΙΚΑ – ΚΟΥΚΕΣΙ

Διπλό στην Αλβανία πήρε η Μλάντοστ με 1-0, το ματς ήταν για λευκή ισοπαλία, καθώς ήταν σε γενικές γραμμές μοιρασμένο, αλλά από ένα κόρνερ η ομάδα του Μαυροβουνίου πήρε το προβάδισμα για την πρόκριση. Η Κουκέσι πιστεύει στην πρόκριση, ο προπονητής της αναφέρει ότι αν εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσει (κάτι που δεν έκανε στο πρώτο ματς) θα μπορέσει να φύγει με το διπλό. Δεν βρίσκουμε αξία σε κανένα σημείο.

205. ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ – ΡΙΕΚΑ

Μεγάλη νίκη με 3-0 στην Κροατία για την Αμπερντίν, αποτέλεσμα που την κάνει αδιαφιλονίκητο φαβορί στον επαναληπτικό της Σκωτίας. Η Ριέκα βρίσκεται σε κρίση, ίσως ο κόουτς Κεκ να μην συνεχίσει στον πάγκο της από την επόμενη εβδομάδα. Στο πιο πρόσφατ παιχνίδι πρωταθλήματος έφερε 3-3 με τη Μπελούπο, ενώ είχε κάνει την ανατροπή σε 3-2, στις καθυστερήσεις δέχτηκε την ισοφάριση. Καθαρό φαβορί δίνεται η Ριέκα (2,10), τιμή άκρως αποτρεπτική, τοoverτου 1,85 είναι σαφώς καλύτερο.

206. ΛΙΝΦΙΛΝΤ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΤΡΝΑΒΑ

Ανώτερη η Σπαρτάκ Τρνάβα στο πρώτο ματς και δίκαια κέρδισε με 2-1. Ο προπονητής της Τρνάβα είναι σε πόλεμο με τους οπαδούς της ομάδας με εκείνους να φωνάζουν συνθήματα εναντίον του. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σλοβακίας έχασε με 4-2 από τη Μιγιάβα, χρησιμοποιώντας κάποιους αναπληρωματικούς, καθώς το ματς με τη Λινφιλντ είναι πάρα πολύ σημαντικό. Η Λίνφιλντ είναι ημιεπαγγελματική ομάδα, αλλά παλεύει με σοβαρότητα κάθε παιχνίδι της, ο προπονητής Φίνι είχε παράπονα από τη διαιτησία στο πρώτο ματς. Το 1Χ στο 1,80+ είναι δίκαιο, το κλίμα στη φιλοξενούμενη δεν είναι και το καλύτερο και αυτό μπορεί να το εκμεταλλευτεί η γηπεδούχος.

207. ΜΠΙΡΚΙΡΚΑΡΑ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Δύσκολα θα πραγματοποιήσει 2η σερί μέτρια εμφάνιση η Γουέστ Χαμ, εννοείται πως είναι κλάσεις ανώτερη της Μπιρκιρκάρα, ο Μπίλιτς δεν προτίθεται να βάλει αναπληρωματικούς, μετά τη μέτρια εμφάνιση του Λονδίνου. Μόνο μία φορά πέρασε τη σέντρα με αξιώσεις η Μπιρκιρκάρα στην 1η αναμέτρηση, το ρόστερ της οποίας πλην του Μίκολι, δε παύει να είναι περιορισμένων δυνατοτήτων και δύσκολα θα σταθεί εμπόδιο στα «σφυριά». Επιλογή που προτίμησαν οι Young Guns , το συνδυαστικό στοίχημα για νίκη των φιλοξενούμενων διατηρώντας ταυτόχρονα το μηδέν πίσω, με απόδοση 2,20 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

208. ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖ. - ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ Α.Φ.

NoBet.

209. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ – ΟΥΝΙΑΟΤΟΝΟΜΑ

Από την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα έρχεται η Ντεπορτίβο Κάλι, πέρασε με 2-1 από την έδρα της Λα Εκιδάδ. Η Ουνιαοτόνομα πήρε τον πρώτο της βαθμό, χάρη στο εντός έδρας 0-0 απέναντι στην Αγκίλας, αλλά δεν έχει βρει ακόμα το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Νωρίς ακόμα για συμπεράσματα, το προσπερνάμε.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ