ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης (16/07). Πηγή:Βetblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης (16/07).

158. ΓΚΟΥΙΤΖΟΥ ΡΕΝΕ - ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ Ρ&Φ

Ντεμπούτο με το δεξί για τον νέο προπονητή της Ρενέ (2-2-4 εντός έδρας), Γκονγκ Λέι, με νίκη με 5-2 επί της ουραγού Σενξίν. Πριν από αυτό το τρίποντο είχε τρεις συνεχόμενες ήττες, άρα καταλαβαίνουμε πόσο μεγάλη θα είναι η ψυχολογική ώθηση. Παραμένει στους έξι βαθμούς η διαφορά της από τη γραμμή. Η Κουανγκτσόου Ρ&Φ (3-2-4 εκτός) έχασε με 3-2 εκτός έδρας από τη ΣΙΠΓ, σ΄ ένα ματς γεμάτο ανατροπές. Συνεχίζει την κακή πορεία του τελευταίου ενάμιση μήνα (1-1-4 στα έξι πιο πρόσφατα). Δίνουμε τον πρώτο λόγο στη γηπεδούχο που θα έχει ανεβασμένη ψυχολογία, στο 1,70 το 0:0, το κρίνουμε δίκαιο.

159. ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΙΠΓ - ΤΙΑΝΤΖΙΝ ΤΕΝΤΑ

Η ΣΙΠΓ (7-1-1 εντός έδρας) απέδειξε σε ακόμη ένα παιχνίδι ότι βρίσκεται σε φοβερή κατάσταση (5-1-0 στα τελευταία), στη νίκη με ανατροπή επί της Κουανγκτσόου Ρ&Φ με 3-2. Ελπίζει σε γκέλα της Γκουοάν για να κερδίσει την Τιαντζίν και να ανέβει εκείνη στην κορυφή. Η Τέντα (3-1-6 εκτός έδρας) συνεχίζει την μέτρια πορεία της (0-2-4 στα τελευταία) και δύσκολα θα την ανακόψει επί της ΣΙΠΓ. Εύκολη νίκη βλέπουμε για τους γηπεδούχους, στο -1,5 η γραμμή στην Ασία, δείχνει δικαιότατη.

160. ΚΑΪΡΑΤ ΑΛΜΑΤΙ – ΑΛΑΣΚΕΡΤ

Έκανε την έκπληξη στον προηγούμενο γύρο η Καϊράτ αφήνοντας έξω τον Ερυθρό Αστέρα, παράλληλα στο πρωτάθλημα συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία της, μετράει πλέον τρεις συνεχόμενες νίκες και έχει διευρύνει το αήττητο σερί της στα εννέα παιχνίδια (8-1-0) με αποτέλεσμα να έχει πλησιάσει στον έναν πόντο από την κορυφή της βαθμολογίας. Η Αλασκέρτ έκανε το μπαμ αποκλείοντας τη Σεντ Τζόνστον, πήρε μια απολύτως δίκαιη πρόκριση επί ενός ανώτερου ποιοτικά αντιπάλου. Φαβορί της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι, δείχνουν σε καλή αγωνιστική κατάσταση και μπορούν να πάρουν προβάδισμα εν όψει της ρεβάνς.

161. ΓΙΕΛΓΚΑΒΑ – ΡΑΜΠΟΤΝΙΣΚΙ

Η Γιελγκάβα άφησε έξω στον προηγούμενο γύρο τη Λίτεκς με δυο ισοπαλίες (1-1 εντός, 2-2 εκτός) και κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία της να περάσει γύρο ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Στο εν εξελίξει πρωτάθλημα Λετονίας βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας (σε σύνολο επτά ομάδων) με τον εντός έδρας απολογισμό της να είναι 2-2-1. Η Ραμποτνίσκι απέκλεισε τη Φλόρα Ταλίν στην πρώτη φάση (ήττα με 1-0 εκτός, νίκη με 2-0 εντός) αλλά υστερεί από πλευράς αγωνιστικού ρυθμού, μιας και το εγχώριο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στα μέσα Αυγούστου. Αδικούν οι αποδόσεις τους γηπεδούχους, θα έπρεπε να είναι πιο ισορροπημένο το σετ.

163. ΝΤΑΤΣΙΑ ΤΣΙΣΙΝΑΟΥ – ΖΙΛΙΝΑ

Με δυο νίκες επί της Ρενόβα, που συνοδεύτηκαν από καλές εμφανίσεις πήρε το εισιτήριο για το δεύτερο γύρο η Ντάτσια, χαμηλό αποδείχθηκε το εμπόδιο της Γκλεντόραν για τη Ζίλινα που με δυο νίκες (4-1 εκτός, 3-0 εντός) καθάρισε την πρόκριση. Πιο έτοιμη η Ζίλινα, καθώς το πρωτάθλημα Σλοβακίας ξεκινάει το ερχόμενο σαββατοκύριακο, επιπλέον η αναμέτρηση δεν θα διεξαχθεί στη φυσική έδρα της Ντάτσια, έχουν γυρίσει σε φαβορί οι φιλοξενούμενοι, δεν έχουμε ιδιαίτερες ενστάσεις.

164. ΡΑΝΤΕΡΣ – ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ

Δεν συνάντησε την παραμικρή δυσκολία η Ράντερς προκειμένου να περάσει το εμπόδιο της Σαντ Τζουλιά και με δυο νίκες βρέθηκε στο δεύτερο γύρο (1-0 εκτός, 3-0 εντός). Η Έλφσμποργκ απέκλεισε τη Λάχτι στην προηγούμενη φάση (2-2 εκτός, 5-0 εντός) ενώ στο πρωτάθλημα έρχεται από εντός έδρας νίκη επί της Χάκεν, μειώνοντας έτσι τη διαφορά της από την κορυφή της βαθμολογίας στους τρεις πόντους. Δίκαιο το σετ, αμφίρροπη αναμέτρηση η συγκεκριμένη.

Πάμε στοίχημα LIVE

165. ΣΚΟΝΤΟ ΡΙΓΑ – ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ

Σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό η Σκόντο Ρίγα, στο πρωτάθλημα καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και βρίσκεται στο -2 από την κορυφή έχοντας μείνει αήττητη στα πιο πρόσφατα πέντε παιχνίδια της (4-1-0), ενώ στον προηγούμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ απέκλεισε τη Σεντ Πάτρικς με δυο νίκες (2-1 εντός, 2-0 εκτός). Η Ντέμπρετσεν τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Σουτγιέσκα, αν και είχε επικρατήσει με 3-0 στην Ουγγαρία, αγχώθηκε στη ρεβάνς και πήρε την πρόκριση με την ψυχή στο στόμα (ήττα με 0-2), δείχνοντας ότι δεν βρίσκεται ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο αγωνιστικής κατάστασης (το πρωτάθλημα της ξεκινάει το σαββατοκύριακο). Διαφωνούμε με τον καθαρό φαβοριτισμό των φιλοξενούμενων, η Σκόντο Ρίγα έχει τη δυνατότητα να μην ηττηθεί, το 1Χ στο 1,73 του Stoiximan επέλεξαν οι Young Guns.

174. ΡΩΣΙΑ U19 – ΕΛΛΑΔΑ U19

Ημιτελικός του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U19 που διεξάγεται στην Ελλάδα, μονός αγώνας, σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Εξαιρετική η παρουσία της Ρωσίας στη διοργάνωση, αν και βρέθηκε σε όμιλο με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης και πήρε δικαιότατα την πρόκριση για τα ημιτελικά, με απολογισμό μια νίκη (3-1 την Ισπανία), μια ήττα (0-1 από Ολλανδία) και μια ισοπαλία (2-2 με Γερμανία, την οποία μάλιστα άφησε εκτός συνέχειας με το αποτέλεσμα αυτό). Η Ελλάδα πήρε το εισιτήριο για τους «4» της διοργάνωσης παρά την ήττα της τελευταίας αγωνιστικής από τη Γαλλία, χάρη στη νίκη της πρεμιέρας επί της Ουκρανίας με 2-0 και την ισοπαλία με σκορ 0-0 απέναντι στην Αυστρία. Καλύτερα στοιχεία έχουν παρουσιάσει ως τώρα οι Ρώσοι και είναι δίκαια το φαβορί της αναμέτρησης, ωστόσο η ελληνική ομάδα με η δύναμη της έδρας δεν είναι χαμένη από χέρι.

166. ΣΟΛΙΓΚΟΡΣΚ - ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ

Εύκολη πρόκριση για τη Σόλιγκορσκ στον προηγούμενο γύρο, με δυο νίκες επί την Γκλέναβον (2-1 εκτός, 3-0 εντός), στο πρωτάθλημα επέστρεψε στις νίκες και θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος από την κορυφή. Παρθενική συμμετοχή για τη ΒΑΚ Πέλετς στην Ευρώπη, αυτό θα είναι επιπλέον το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς για τους Αυστριακούς, οι οποίοι κράτησαν σχεδόν αναλλοίωτο τον περσινό κορμό τους, με αποτέλεσμα να μην απαιτείται μεγάλο χρονικό διάστημα για να αποκτήσουν συνοχή. Αδικούνται από τη μεγάλη ψαλίδα στις αποδόσεις οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο η απειρία τους σε συνδυασμό με τον αγωνιστικό ρυθμό των γηπεδούχων, είναι παράγοντες που μας αποτρέπουν από το να τους στηρίξουμε.

167. ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ – ΣΙΡΑΚ

Δεν δυσκολεύτηκε να περάσει το εμπόδιο της Βάασα στον προηγούμενο γύρο η ΑΪΚ (2-2 εκτός, 4-0 εντός). Στο πρωτάθλημα προέρχεται από εντός έδρας νίκη με ανατροπή επί της Σούντσβαλ και δείχνει να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Η Σιράκ βρέθηκε στο δεύτερο γύρο έπειτα από τη δύσκολη πρόκριση επί της Ζρίνσκι (νίκη με 2-0 εντός, ήττα με 2-1 εκτός και το γκολ της να έρχεται στο 98’), παίρνοντας έτσι την τρίτη πρόκριση στην ιστορία της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ποιοτικότερη ομάδα η ΑΪΚ, βρίσκεται και σε καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό (το πρωτάθλημα Αρμενίας θα ξεκινήσει τον Αύγουστο), έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

168. ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ – ΤΡΑΚΑΪ

Στη Λάρνακα, στην έδρα της Ανόρθωσης θα διεξαχθεί το παιχνίδι. Ο Απόλλων πέρασε στο ρελαντί το εμπόδιο της Σαξάν με δυο νίκες (2-0 εντός και εκτός), ενώ οι εγχώριες υποχρεώσεις αργούν ακόμα (τέλη Αυγούστου η σέντρα του πρωταθλήματος). Η Τρακάι απέκλεισε την ΗΒ Τόρσαβιν με δυο νίκες (3-0 εντός, 4-1 εκτός) χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα. Στο πρωτάθλημα (που έχει διακοπεί από τα μέσα Ιουνίου και επαναρχίζει το επόμενο σαββατοκύριακο) βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, στο -6 από την κορυφή. Είναι φαβορί οι γηπεδούχοι, σε τόσο χαμηλές τιμές όμως δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς.

169. ΚΟΠΕΡ – ΧΑΪΝΤΟΥΚ

Δυσκολεύτηκε απέναντι στην ισλανδική Βίκινγκουρ η Κόπερ, τελικά πήρε την πρόκριση (νίκη με 1-0 εκτός, ισοπαλία 2-2 εντός), ενώ στο ενδιάμεσο κατέκτησε το Σούπερ Καπ Σλοβενίας επικρατώντας της περσινής πρωταθλήτριας Μάριμπορ στα πέναλτι. Η Χάιντουκ πέρασε το εμπόδιο της εσθονικής Σιλαμάε (1-1 εκτός, 6-2 εντός) και στο πρωτάθλημα ξεκίνησε με εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 στο ντέρμπι απέναντι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Υπερβολικός κρίνεται ο φαβοριτισμός των φιλοξενούμενων και από τη στιγμή που περιμέναμε πιο σφικτό το σετ στρεφόμαστε προς το 1Χ.

170. ΜΠΕΡΟΕ – ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ

Χωρίς προβλήματα πέρασε τον πρώτο γύρο της διοργάνωσης η Μπερόε, αποκλείοντας την Ατλάντας με δυο νίκες (2-0 εκτός, 3-1 εντός), πάντως έδειξε ότι δεν βρίσκεται ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο από πλευράς αγωνιστικού ρυθμού (το πρωτάθλημα ξεκινάει το ερχόμενο σαββατοκύριακο). Η Μπρόντμπι πέρασε πανεύκολα το εμπόδιο της Γιούβενες με δυο νίκες (9-0 εντός, 2-0 εκτός) και βρίσκεται σε παρόμοιο επίπεδο ετοιμότητας αφού το πρωτάθλημα Δανίας κάνει επίσης σέντρα το σαββατοκύριακο. Ισορροπημένο το σετ, τριπλή στα μάτια μας το παιχνίδι.

171. ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ – ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ

Πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν για τη Μλάντα, ενθαρρυντική η εικόνα της στα φιλικά (4-1-1 ο απολογισμός της), ενώ από τις μεταγραφικές της κινήσεις ξεχωρίζει η απόκτηση του επιθετικού Μίλαν Μπάρος. Η Στρόμσγκοντσετ βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, εντός των συνόρων στα τελευταία έξι μετράει πέντε νίκες (5-0-1) με πιο πρόσφατη το 2-1 στην έδρα της Λιλεστρομ και στον προηγούμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ απέκλεισε την αλβανική Παρτιζάνι με δυο νίκες (3-1 εντός, 1-0 εκτός). Έχει το αβαντάζ λόγω ρυθμού η Στρομσγκόντσετ, όμως η Μλάντα είναι ποιοτική ομάδα και η αναμέτρηση κρύβει παγίδες.

172. ΤΣΕΡΝΟ Μ. ΒΑΡΝΑΣ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ

Η Τσέρνο Μόρε συμμετέχει στο Γιουρόπα Λιγκ ως η κυπελλούχος Βουλγαρίας σώζοντας με τον τρόπο αυτό τη χρονιά και την μέτρια πορεία που πραγματοποίησε στο πρωτάθλημα (τερμάτισε στην 8η θέση). Η Ντιναμό Μινσκ βρίσκεται εν μέσω των αγωνιστικών της υποχρεώσεων για το πρωτάθλημα, καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας (στο -8 από την πρωτοπόρο ΜΠΑΤΕ) και έρχεται από πέντε σερί νίκες. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Ράζγκραντ, 130 χιλιόμετρα μακριά από τη φυσική έδρα της Τσέρνο Μόρε, κάτι που σε συνδυασμό με τον καλύτερο βαθμό ετοιμότητας των φιλοξενούμενων έστρεψε τους Young Guns προς το 2 DNB στο 1,80 του Stoiximan.

173. ΧΑΠΟΕΛ ΜΠΙΡ-ΣΙΒΑ – ΤΟΥΝ

Πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς για τη Χάποελ, κάνει νέο ξεκίνημα με καινούργιο προπονητή, ωστόσο το ρόστερ της σε μεγάλο βαθμό έχει μείνει αναλλοίωτο. Η Τουν κάνει επίσης το φετινό επίσημο ντεμπούτο της, θα πορευτεί και εκείνη με καινούργιο προπονητή και βρίσκεται λίγο πιο μπροστά από άποψης προετοιμασίας αφού το πρωτάθλημα Ελβετίας ξεκινά το σαββατοκύριακο (σε αντίθεση με το πρωτάθλημα του Ισραήλ που θα κάνει σέντρα στα τέλη Αυγούστου). Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην Ιερουσαλήμ, 107 χιλιόμετρα μακριά από τη φυσική έδρα της Χάποελ, αρκετά μπερδεμένο δείχνει το συγκεκριμένο ζευγάρι, μένουμε μακριά.

176. ΚΟΥΚΕΣΙ - ΜΛΑΝΤΟΣΤ ΠΟΝΤΓΚΟΡΙΚΑ

Πέρασε το εμπόδιο της Τορπέντο Ζόντινο στον προηγούμενο γύρο η Κουκέσι (νίκη 2-0 εντός, 0-0 εκτός), έδειξε πάντως να μην είναι απολύτως έτοιμη (τέλη Αυγούστου η σέντρα στο πρωτάθλημα). Η Μλάντοστ άφησε εκτός τη Νέφτσι Μπακού με δυο ισοπαλίες (2-2 εκτός, 1-1 εντός, ισοφάρισε μάλιστα στις καθυστερήσεις) και θα έχει και πάλι το ρόλο του αουτσάιντερ του ζευγαριού. Στα Τίρανα θα διεξαχθεί η αναμέτρηση (144 χιλιόμετρα από τη φυσική έδρα της Κουκέσι), οι Αλβανοί είναι ποιοτικότερο σύνολο, ωστόσο δεν μας έπεισαν ότι αξίζουν τα 1,50 που κυκλοφορούν για τη νίκη τους.

177. ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ - ΜΠΕΪΤ. ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ

Μόλις για τρίτη φορά στην ιστορία της συμμετέχει στην Ευρώπη η Σαρλερουά, διατήρησε σε μεγάλο βαθμό τον περσινό κορμό και αυτό είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς (το πρωτάθλημα ξεκινά σε 10 περίπου μέρες). Η Μπεϊτάρ άφησε εκτός την Ορνταμπάσι (0-0 εκτός, νίκη 2-1 εντός), αφού παρά το μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας των αντιπάλων κατάφερε να είναι εκείνη που συνεχίζει στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης. Θα δώσουμε το προβάδισμα στην έδρα, χωρίς βέβαια οι αποδόσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή να αποτελούν κάποια ευκαιρία.

178. ΒΑΝΤΟΥΖ - ΝΟΜΕ ΚΑΛΙΟΥ

Εύκολη πρόκριση με δυο νίκες για τη Βαντούζ απέναντι στη Λα Φιορίτα (5-0 εκτός, 5-1 εντός), ετοιμάζεται και για τη σέντρα του πρωταθλήματος αυτό το σαββατοκύριακο. Η Νόμε Κάλιου ήταν μια από τι εκπλήξεις της προηγούμενης φάσης, καθώς αν και αουτσάιντερ απέναντι στην Ακτόμπε, κατάφερε να πάρει την πρόκριση (νίκη 1-0 εκτός, 0-0 εντός). Στο πρωτάθλημα έρχεται από δυο σερί νίκες, με αποτέλεσμα να έχει βρεθεί στο -2 από την κορυφή της βαθμολογίας. Ποιοτικότερο σύνολο οι γηπεδούχοι, χαμηλές ωστόσο και χωρίς αξία οι τιμές του άσσου.

179. ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΝΙΟΥΤΑΟΥΝ

Επίσημο ντεμπούτο στη σεζόν για την Κοπεγχάγη, είναι ομάδα που παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια συμμετέχει στους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Η Νιούταουν έκανε την έκπληξη αποκλείοντας τη Βαλέτα με δυο νίκες (2-1 εντός, 2-1 εκτός) και συνεχίζει να ζει το όνειρό της. Αυξάνει κατακόρυφα ο βαθμός δυσκολίας για τους Ουαλούς, η Κοπεγχάγη αν και δεν είναι ακόμα έτοιμη υπερτερεί κατά πολύ ποιοτικά και αναμένεται να φτάσει στη νίκη.

175. ΓΑΛΛΙΑ U19 – ΙΣΠΑΝΙΑ U19

Ημιτελικός του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U19 που διεξάγεται στην Ελλάδα, μονός αγώνας, σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Απόλυτη κυρίαρχος του πρώτου ομίλου η Γαλλία, έκανε το 3/3 απέναντι σε Ελλάδα, Ουκρανία και Αυστρία και βρέθηκε με άνεση στα ημιτελικά. Η Ισπανία με απολογισμό 1-1-1 πέρασε από τον όμιλο-φωτιά μαζί με τη Ρωσία, αφήνοντας εκτός συνέχειας την Ολλανδία και τη Γερμανία. Ξεκίνησε με εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη με 3-0 απέναντι στη Γερμανία, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη (ήττα 1-3 από Ρωσία, ισοπαλία 1-1 με Ολλανδία). Μπορεί να έχει εντυπωσιάσει η Γαλλία, όμως η Ισπανία δεν είναι αμελητέα δύναμη και αποτελεί σίγουρα υψηλότερο εμπόδιο από εκείνα που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν στον όμιλο οι «τρικολόρ». Μοιρασμένο στη μέση το σετ, δεν θα πάρουμε πλευρά.

180. ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ ΖΑΓΚΡΕΠ – ΠΑΟΚ

Είναι σαφής η διαφορά δυναμικότητας που χωρίζει τις δύο ομάδες, αλλά η Λοκομοτίβα έχει ήδη τρία επίσημα παιχνίδια στα πόδια της και σίγουρα δε θα έχει το άγχος της πρόκρισης, μιας και είναι το αουτσάιντερ. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ έχει αρκετά εσωτερικά προβλήματα, με πιο πρόσφατο το πειθαρχικό παράπτωμα των Λούκας και Περέιρα, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής, μαζί με ακόμα επτά ποδοσφαιριστές και ο Τούντορ αναμένεται να παρατάξει μία αρκετά άπειρη από τέτοια ματς ενδεκάδα. Οι Κροάτες μπορούν να εκμεταλλευτούν την έδρα και τις πολλές απουσίες του «Δικεφάλου», με το 1Χ να προσφέρεται στο 1,95 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

181. ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΝΤΙΦΕΡΝΤΑΝΖ

Πρώτο επίσημο ματς για την Τραμπζονσπόρ τη νέα σεζόν. Ο Γιανάλ αποχώρησε και τα κλειδιά της ομάδας της Τραπεζούντας ανέλαβε ο Γεωργιανός παλιός επιθετικός Αρβελάτζε. Αλλαγές έχουν γίνει ήδη στο ρόστερ και αναμένεται συνέχεια, καλές μεταγραφές εκείνες των Καβάντα και Μπία που δίνουν παραπάνω ποιότητα. Την άσημη Μπάλα Τάουν απέκλεισε στον πρώτο προκριματικό η Ντιφερτάνζ, με γκολ στις καθυστερήσεις του δεύτερου αγώνα πέρασε. Σίγουρα οι Τούρκοι έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στον αγώνα, όμως ο άσος είναι πάρα πολύ μικρός και τα Ασιατικά χάντικαπ μεγάλα για την ανέτοιμη Τραμπζον.

Πάμε στοίχημα LIVE

182. ΣΠΑΡΤΑΚ ΤΡΝΑΒΑ – ΛΙΝΦΙΛΝΤ

Με δύο ισοπαλίες με τη Σαράγεβο πέρασε στην επόμενη φάση η Σπαρτάκ Τρνάβα, χάρη το εκτός έδρας γκολ. Έξυπνο παιχνίδι από την Τρνάβα, έπαιξε πίσω από τη μπάλα και με μόνο στόχο την πολύ σημαντική πρόκριση. Το ματς κόντρα στη Λίνφιλντ θα γίνει στο γήπεδο της Μόραβτσε, 60 χλμ. μακριά από τη φυσική έδρα της Σπαρτάκ. Η Λίνφιλντ με το καθαρό 2-0 επί της Ρούναβικ στο πρώτο ματς πήρε την πρόκριση, παρότι έχασε με 3-4 στο εκτός έδρας ματς. Καλύτερη ομάδα η γηπεδούχος, αλλά ο άσος του 1,30 είναι εκτός λογικής. Πάσο.

183. ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤ. - ΓΙΟΥ ΣΙ ΝΤΙ

Η Σλόβαν πέρασε πολύ εύκολα το εμπόδιο της Γιουρόπα από το Γιλβρατάρ με συνολικό σκορ 9-0. Ήταν αρκετά ποιοτικότερη και πανεύκολα προκρίθηκε. Το ίδιο επιθυμεί να κάνει και με την επίσης αδύναμη Γιου Σι Ντι. Η ομάδα από τη Β’ κατηγορία της Ιρλανδίας πέρασε τη Ντουντελάνζ και ζει το δικό της παραμύθι, παρότι γνωρίζει ότι έχει ελάχιστες πιθανότητες. Δεν βρίσκουμε τον τρόπο να μην κερδίσει η ομάδα της Μπρατισλάβας, πολύ χαμηλά ο άσος.

184. ΒΟΪΒΟΝΤΙΝΑ – ΣΠΑΡΤΑΚΣ

Η Βοϊβοντίνα κέρδισε στο δεύτερο ματς με 3-1 τη ΜΤΚ εντός έδρας και πήρε την πρόκριση (0-0 το πρώτο ματς). Μετά το 0-1 έδειξε την ποιότητα της και αντέδρασε, δίκαιη πρόκριση για την καλύτερη Βοϊβοντίνα. Η Σπαρτάκς απέκλεισε τη Μπουντουσνοστ, χάρη στο 3-1 εκτός έδρας του πρώτο ματς. Πρωτάρα στο θεσμό και όπως είναι λογικό η ψυχολογία είναι στα ύψη, αλλά η ποιότητα είναι κάτω του μετρίου. Στο -1,25 η γραμμή στην Ασία, μας φαίνεται δίκαια, αν η Σπαρτακς δεν ήταν πιο έτοιμη (στην εντέκατη αγωνιστική βρίσκεται το πρωτάθλημα της Λετονίας) θα σκεφτόμασταν το ποντάρισμα υπέρ των Σέρβων.

185. ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ

Με 9-0 συνολικό σκορ απέκλεισε την Κρουόγια η Γιαγκελόνια. Οι Πολωνοί ήταν αρκετά ανώτεροι και δεν βρήκαν αντίσταση. Η Ομόνοια με το 2-0 στο δεύτερο ματς στην Κύπρο επί της Μπατούμι προκρίθηκε, είχε χάσει 1-0 στη Γεωργία. Αγχώθηκε, παρότι ήταν ανώτερη. Καλές ομάδες για το επίπεδο αμφότερες, δεν βρίσκουμε μεγάλες διαφορές, πάμε παρακάτω.

186. ΚΟΥΚΑΡΙΚΙ – ΓΚΑΜΠΑΛΑ

Δίκαιη πρόκριση μεν επί της Ντομζάλε με 1-0 για την Κουκαρίκι, αλλά με άγχος. Την Κυριακή ξεκινά το πρωτάθλημα στη Σερβία και είναι πλήρως έτοιμη, καθώς κάνει προετοιμασία πάνω από ένα μήνα. Η Γκαμπάλα πέρασε το εμπόδιο της Ντιναμό Τιφλίδας, ήταν καλύτερη καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων. Η ομάδα έχει ζωή μόνο δέκα ετών, αυτή ήταν μόλις η δεύτερη συμμετοχή της στην Ευρώπη. Ανώτερη ομάδα η γηπεδούχος, δίκαιος ο άσος στο 1,90.

187. ΣΛΑΣΚ – ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ

Η Πολωνική Σλασκ κέρδισε και τα δύο ματς με την Τσέλιε και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Δίκαιη πρόκριση, καθώς παρουσιάστηκε ανώτερη από την αντίπαλο της. Το προσεχές Σαββατοκύριακο αρχίζει το πρωτάθλημα στην Πολωνία και είναι έτοιμη η γηπεδούχος. Ήδη 15 ματς έχει παίξει στο πρωτάθλημα η Γκέτεμποργκ και βρίσκεται στην κορυφή. Τώρα αρχίζει την Ευρωπαϊκή της πορεία. Αγώνας ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες, το goal-goal στο 1,91 δείχνει εφικτό.

188. ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ – ΖΕΛΕΖΝΙΤΣΑΡ

Με εμφατική νίκη με 4-1 πέρασε από τη Γκοου Αχέντ Ιγκλς στον πρώτο γύρο και έδειξε την ανωτερότητα της. Η ομάδα της Ουγγαρίας έχει πολύ δυνατή έδρα και θα προσπαθήσει να πάρει το προβάδισμα από το πρώτο ματς. Η Ζελέζνιτσαρ προκρίθηκε με 3-0 συνολικό σκορ επί της Μπαλζάν. Καλή ομάδα, αλλά υπολείπεται ποιότητας από την αντίπαλο της. Στο 1,65 ο άσος δεν αποτελεί ευκαιρία, αλλά δεν θα κακίσουμε όποιον τον επιλέξει.

189. ΓΑΝΔΗ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ

Σούπερ Καπ Βελγίου, μονός αγώνας που θα διεξαχθεί στην έδρα της περσινής πρωταθλήτριας Γάνδης. Έκανε τη μεγάλη έκπληξη και κατέκτησε τον τίτλο η Γάνδη, ανεβάζοντας στροφές στο τελείωμα της χρονιάς. Λίγες οι φετινές προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό, διατήρησε τον περσινό κορμό και στα μέχρι τώρα φιλικά αντιμετώπισε προβλήματα στην ανασταλτική της λειτουργία. Η Κλαμπ Μπριζ απέτυχε να στεφθεί πρωταθλήτρια, τουλάχιστον κατέκτησε το κύπελλο, σώζοντας έτσι τη χρονιά. Σε φάση προετοιμασίας βρίσκονται ακόμα οι ομάδες, παιχνίδι για εξαγωγή συμπερασμάτων δείχνει το συγκεκριμένο.

190. ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΜΠΙΡΚΙΡΚΑΡΑ

Με πολλές αλλαγές και αρκετούς νέους απέκλεισε με δύο νίκες (3-0 εντός έδρας και 1-0 εκτός) τη Λουζιτάνς η Γουεστ Χαμ και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο. Πρώτο ματς στον πάγκο για τον Σλάβεν Μπίλιτς, καθώς στα προηγούμενα παιχνίδια ήταν στην κερκίδα. Η Μπιρκικάρα από την Μάλτα δεν είναι ομάδα που μπορεί να φέρει την παραμικρή αντίσταση στην ομάδα του Λονδίνου. Όσο θέλει κερδίζει η Γουεστ Χαμ, στο -3,5 το ασιατικό line.

191. ΙΝΒΕΡΝΕΣ - ΑΣΤΡΑ ΠΛΟΪΕΣΤΙ

Πρώτο ευρωπαϊκό ματς για τη σεζόν και για τις δύο ομάδες. Η Ινβερνές είναι πρωτάρα στο θεσμό και ελπίζει να ζήσει την εμπειρία και να παλέψει για τους ομίλους. Έχει καλή ομάδα και πιστεύουμε ότι δεν θα χάσει καθόλου εύκολα. Η Άστρα έπαιξε με ισοπαλία ξεκίνησε το πρωτάθλημα της το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Δεν βγάζουμε άκρη στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ίσως η ισοπαλία να αποτελούσε επιλογή.

192. ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ – ΜΠΟΤΟΣΑΝΙ

Αρκετά καλή παρουσία στο πρωτάθλημα πέρυσι για τη Λέγκια, αρχίζει το νέο πρωτάθλημα της το προσεχές Σαββατοκύριακο. Ο βασικός στόχος είναι να περάσει στους ομίλους του Γιουρόπα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η Μποτοσάνι είναι πρωτάρα στη διοργάνωση και μετά την πρόκριση επί της Τσινβάλι η ψυχολογία είναι στα ύψη. Ανώτερη ομάδα η γηπεδούχος, πιστεύουμε θα κερδίσει, αλλά ο άσος είναι χαμηλά.

193. ΡΙΕΚΑ – ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ

Να πετύχει αυτό που κατάφερε πέρυσι θέλει η Ριέκα, δηλαδή να μπει πάλι στους ομίλους. Ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της, 0-0 στην πρεμιέρα, σε εμφάνιση που προβλημάτισε. Η Σκωτσέζικη Αμπερντίν πέρασε με δύο ισοπαλίες, χάρη στο εκτός έδρας γκολ, τη Σκεντίγια. Φαβορί η ανώτερη Ριέκα, αλλά το 1,40 δεν είναι ούτε δίκαιο. Πάμε στο επόμενο.

194. ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ – ΟΝΤ

Με την ψυχολογία στα ύψη η Σάμροκ, που μετά την πρόκριση επί της Πρόγκρες Νίντερκορν καλοβλέπει ακόμα μία ευρωπαϊκή διάκριση, αυτή τη φορά απέναντι στην Οντ. Οι Νορβηγοί δε θυμίζουν σε τίποτα την ομάδα που εντυπωσίασε πέρσι στις εγχώριες διοργανώσεις, καθώς αγνοούν τη νίκη εδώ και ένα μήνα για το πρωτάθλημα, με μόνη τους επιτυχία την πρόκριση επί της Σερίφ στον πρώτο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Πολύ πιο έμπειροι από τέτοιου είδους παιχνίδια οι Ιρλανδοί και οι αποδόσεις σίγουρα τους αδικούν κατάφορα, μιας και δεν υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, ενώ η Σάμροκ έχει να χάσει περίπου ένα χρόνο σε επίσημο εντός έδρας παιχνίδι. Αξιόλογη επιλογή το 1Χ των γηπεδούχων σε απόδοση 1,80 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

195. ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ - ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝ.

Γειτονικό ντέρμπι με αντιπαλότητα για τις δύο ομάδες. Και οι δύο ομάδες έχουν μέτρια έδρα (1-3-4 και 1-3-5 στο Κλαουσούρα αντίστοιχα) και καλή παρουσία εκτός έδρας (4-1-4 και 5-2-1). Μία νίκη επί της Σαν Φελίπε με 2-1 και μία ήττα με 1-3 από τη Σαντιάγο Μόρνινγκ για την Παλεστίνο στο κύπελλο μέχρι τώρα. Δύο ισοπαλίες με τις ίδιες ομάδες η Εσπανιόλα. Σε τέτοιας κρισιμότητας ντέρμπι και χωρίς σαφή ένδειξη φόρμας δεν θα μπλέξουμε.

196. ΚΡ ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ – ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ

Στην παράταση πέρασε η Ρέικιαβικ την Κορκ, βρίσκεται στην εντέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος της. 16 αγωνιστικές έχει παίξει η Ρόζενμπεργκ και βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Με τη νίκη με 0-2 εκτός έδρας επί της Βικινγκούρ πήρε την πρόκριση. Σαφώς ανώτερη ομάδα οι Νορβηγοί, στο 1,50 το διπλό, στο -1 το line στην Ασία.

197. ΧΑΦΝΑΡΦΙΟΡΝΤΟΥΡ - ΙΝΤΕΡ ΜΠΑΚΟΥ

Αγώνας μεταξύ ισοδύναμων ομάδων, που δεν έχουν μεγάλες διαφορές στο γήπεδο. Μία Φινλανδική ομάδα απέκλεισε η «Χάφνα», τη Σεϊναγιόεν, με δύο νίκες με 1-0. Έπαιξε μέτρια όμως και στα δύο παιχνίδια, κάτι που ακόμα και ο προπονητής της ομάδας παραδέχτηκε. Η Ίντερ Μπακού με δύο ισοπαλίες προκρίθηκε στην επόμενη φάση, χάρη στο εκτός έδρας γκολ που πέτυχε στο πρώτο ματς. Ούτε αυτή ήταν καλή στα προηγούμενα παιχνίδια, αν θέλει να συνεχίσει πρέπει να δείξει καλύτερο πρόσωπο. Η ισοπαλία είναι πιθανή στο συγκεκριμένο ματς.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ