ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού του Πέμπτης (9/7). Βetblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού του Πέμπτης.

176. ΚΑΪΡΑΤ ΑΛΜΑΤΙ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Σημαντικό το προβάδισμα που έχει αποκτήσει η Καϊράτ εν όψει της ρεβάνς, καθώς στην πρώτη αναμέτρηση επικράτησε με 0-2 στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα. Εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την αποβολή αντιπάλου μόλις στο 3’, φτάνοντας σε μια δίκαιη νίκη. Ένα θαύμα ψάχνουν οι φιλοξενούμενοι προκειμένου να βρεθούν στον επόμενο γύρο, εκτός από το εις βάρος τους σκορ υστερούν και σε επίπεδο ετοιμότητας, μιας και το πρωτάθλημα Σερβίας ξεκινά σε μα εβδομάδα, σε αντίθεση με του Καζακστάν που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Δεν βλέπουμε το λόγο να είναι αουτσάιντερ οι γηπεδούχοι, ωστόσο το γεγονός ότι προκρίνονται ακόμα και με ήττα με ένα γκολ διαφορά, μας αποτρέπει από το να επιχειρήσουμε κάποιο ποντάρισμα υπέρ τους.

177. ΜΛΑΝΤΟΣΤ ΠΟΝΤΓΚΟΡΙΚΑ - ΝΕΦΤΣΙ ΜΠΑΚΟΥ

Ανοιχτή η ρεβάνς μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα, η Νέφτσι Μπακού είναι ποιοτικότερη και πιο έμπειρη ομάδα, όμως έδειξε ανέτοιμη. Σε παρόμοιο στάδιο προετοιμασίας οι δυο ομάδες (αρχές Αυγούστου ξεκινούν τα πρωταθλήματά τους), αμφίρροπη αναμέτρηση, θα την προσπεράσουμε.

178. ΝΤΑΤΣΙΑ ΤΣΙΣΙΝΑΟΥ – ΡΕΝΟΒΑ

Τον πρώτο λόγο για την πρόκριση έχει η Ντάτσια, έπειτα από τη νίκη με 0-1 στην έδρα της Ρένοβα. Ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς και από εκεί και πέρα αρκέστηκε στο να διαφυλάξει το αποτέλεσμα. Η ρεβάνς δεν θα διεξαχθεί στη φυσική έδρα της Ντάτσια (δεν πληροί τα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ), αλλά σε γήπεδο 90 χιλιόμετρα μακριά. Για τη Ρένοβα η σεζόν δεν ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς, έχουν ήδη αποχωρήσει τρία βασικά στελέχη της περσινής ομάδας και η γκρίνια στις τάξεις των οπαδών είναι ήδη μεγάλη. Δίκαιο φαβορί οι γηπεδούχοι, μπορούν να διπλασιάσουν τις νίκες τους.

179. ΣΟΥΤΙΕΣΚΑ ΝΙΚΣΙΤΣ – ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ

Με το ένα πόδι στην επόμενη φάση η Ντέμπρετσεν χάρη στο 3-0 του πρώτου αγώνα. Απέδειξε την ανωτερότητά της, δεν απειλήθηκε σχεδόν σε καμία στιγμή του παιχνιδιού και είχε και άλλες ευκαιρίες για να φτάσει σε μια πιο ευρεία νίκη. Η Σουτιέσκα θα ψάξει μια καλή εμφάνιση προκειμένου να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Προχωράμε παρακάτω.

180. ΓΚΑΜΠΑΛΑ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΥΦΛΙΔΟΣ

Ανοιχτούς τους λογαριασμούς άφησε η νίκη της Ντιναμό με 2-1 στον πρώτο αγώνα, νίκη η οποία μάλιστα ήλθε παρόλο που αναγκάστηκε να αγωνιστεί με παίχτη λιγότερο από το 51’. Ενισχύθηκε σημαντικά στο μεταγραφικό παζάρι η Γκαμπάλα και ένας πιθανός αποκλεισμός της από τόσο νωρίς θα θεωρηθεί μεγάλη αποτυχία. Ποιοτικά ανώτερη η γηπεδούχος, ωστόσο αυτό δεν μας αρκεί για να τη στηρίξουμε, η Ντιναμό έβγαλε μαχητικό πρόσωπο και δεν θα παραδοθεί τόσο εύκολα.

181. ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ – ΛΑΧΤΙ

Γρήγορος ρυθμός και πολλές ευκαιρίες στην πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δυο ομάδων, το τελικό 2-2 αποδίδει την εικόνα του αγώνα. Η Έλφσμποργκ προέρχεται από το 2-2 στην έδρα της Φάλκενμπεργκ (στην επανέναρξη του πρωταθλήματος Σουηδίας), η Λάχτι από τη σημαντική εντός έδρας νίκη με 1-0 επί της Σεϊναγιόεν. Ποιοτικότερο σύνολο οι γηπεδούχοι, περιμένουμε να πάρουν την πρόκριση, σε καμία πάντως περίπτωση δεν αξίζουν οι τόσο χαμηλές τιμές του άσσου.

182. ΙΝΤΕΡ ΜΠΑΚΟΥ – ΛΑΤΣΙ

Ισόπαλη με 1-1 ολοκληρώθηκε η πρώτη αναμέτρηση, αποτέλεσμα που αδικεί τη Λάτσι, η οποία έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να φτάσει στη νίκη. Σε παρόμοιο επίπεδο από πλευράς αγωνιστικής ετοιμότητας οι δυο ομάδες (τα πρωταθλήματά τους ξεκινούν μέσα Αυγούστου), η Ίντερ Μπακού θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την ισχυρή έδρα της προκειμένου να πάρει την πρόκριση. Η εικόνα που παρουσίασαν οι δυο ομάδες δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τα 1,50 στον άσσο, είτε πάσο είτε κόντρα υπάρχει εδώ.

183. ΝΟΜΕ ΚΑΛΙΟΥ – ΑΚΤΟΜΠΕ

Σημαντικό προβάδισμα εν’ όψει της ρεβάνς πήρε η Νόμε Κάλιου, αφού κατάφερε να αποδράσει από την έδρα της Ακτόμπε με 0-1, με τους γηπεδούχους να σπαταλούν πολλές κλασικές ευκαιρίες προκειμένου να σκοράρουν. Η Νόμε Κάλιου έρχεται από νίκη με 2-1 επί της Πάιντε για το πρωτάθλημα και θα μπει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Ακτόμπε εξακολουθεί να προπορεύεται στο εγχώριο πρωτάθλημα και στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της νίκησε εύκολα με 4-2 την Οκζέτπες. Ανώτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι, από καθαρή ατυχία δεν κέρδισαν στον πρώτο αγώνα, θεωρούμε ότι μπορούν να ανατρέψουν το σκορ, πάντως οι αποδόσεις στο διπλό είναι απαγορευτικές.

Πάμε στοίχημα LIVE

184. ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ - ΓΙΟΥ ΣΙ ΝΤΙ

Την πάτησε η Ντουντελάνζ στην πρώτη αναμέτρηση, αν και ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και έχασε καλές ευκαιρίες για να σκοράρει, είδε τη Γιου Σι Ντι να είναι πιο αποτελεσματική και να φτάνει στην επικράτηση με 1-0. Πιο έμπειρη ομάδα έχουν οι γηπεδούχοι, οι φιλοξενούμενοι έχουν χτιστεί βάση των δεδομένων της δεύτερης κατηγορίας της Ιρλανδίας και φαίνεται δύσκολο να κάνουν δεύτερη ζημιά μέσα σε μια εβδομάδα. Τοκογλυφικές οι αποδόσεις του άσσου, το προσπερνάμε.

185. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΠΑΤΟΥΜΙ

Καλείται να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου αγώνα η Ομόνοια, έπειτα από ένα ισορροπημένο παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες, στο οποίο η Ντινάμο Μπατούμι ευτύχησε να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Μεγάλης σημασίας η ρεβάνς για τους γηπεδούχους, «ο αγώνας της χρονιάς» κατά τον προπονητή τους, ένας πρόωρος αποκλεισμός θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στο εσωτερικό της ομάδας. Μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση βρίσκονται οι Γεωργιανοί, οι οποίοι ως νεοφώτιστοι πέρυσι, κατάφεραν να εξασφαλίσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και βρίσκονται ένα βήμα από μια μεγάλη πρόκριση. Η Ομόνοια είναι ποιοτικότερη ομάδα, αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι τα 1,20 που κυκλοφορούν στον άσσο έχουν την παραμικρή αξία.

186. ΟΥΛΙΣΕΣ – ΜΠΙΡΚΙΡΚΑΡΑ

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν οι δυο ομάδες έπειτα από το 0-0 του πρώτου αγώνα. Για να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα παρατάχθηκε η Ουλίσες, ωστόσο στη ρεβάνς οφείλει να δημιουργήσει και να σκοράρει. Η Μπιρκιρκάρα κέρδισε τις εντυπώσεις στην πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δυο ομάδων και θα μπορούσε να έχει πετύχει κάποιο τέρμα αν ήταν πιο συγκεντρωμένη στην τελική προσπάθεια. Πιο ισορροπημένο θα έπρεπε να είναι το σετ, η Μπιρκιρκάρα έδειξε ότι δεν είναι χαμένη από χέρι.

187. ΣΠΑΡΤΑΚΣ – ΜΠΟΥΝΤΟΥΣΝΟΣΤ

Σημαντικό προβάδισμα πήρε εν’ όψει της ρεβάνς η Σπάρτκας, καθώς πέρασε με 1-3 από την έδρα της Μπούντουσνοστ και έχει το πρώτο λόγο για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Πήρε ρεπό από τις εγχώριες διοργανώσεις το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ώστε να επικεντρωθεί στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Η Μπούντουσνονστ φαίνεται να πληρώνει τις καθυστερημένες αλλαγές που έγιναν σε διοικητικό και προπονητικό επίπεδο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, με αποτέλεσμα η προετοιμασία της να ξεκινήσει με καθυστέρηση και να εμφανιστεί ανέτοιμη για τα παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ. Σε ουδέτερο γήπεδο θα διεξαχθεί η αναμέτρηση (σε απόσταση 36 περίπου χιλιομέτρων από τη φυσική έδρα της Σπάρτακς), δίκαιο δείχνει το σετ, δεν θα ασχοληθούμε.

188. ΤΟΡΠΕΝΤΟ ΖΟΝΤΙΝΟ – ΚΟΥΚΕΣΙ

Με 2-0 επικράτησε η Κουκέσι στην πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δυο ομάδων, φτάνοντας σε μια δίκαιη νίκη. Η Τορπέντο Ζόντινο διανύει μέτρια σεζόν, καθώς βρίσκεται στην 7η θέση του εγχώριου πρωταθλήματος και έδειξε να υστερεί ποιοτικά των αντιπάλων της. Προς τα δεξιά κοιτάμε εδώ, αν και η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού των φιλοξενούμενων μας αποτρέπει από το να επιχειρήσουμε κάποιο ποντάρισμα υπέρ τους.

189. ΤΣΚΙΝΒΑΛΙ – ΜΠΟΤΟΣΑΝΙ

Στην Τιφλίδα θα διεξαχθεί η αναμέτρηση, 100 περίπου χιλιόμετρα μακριά από τη φυσική έδρα της Τσκνιβάλι. Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησε το 1-1 του αγώνα της Ρουμανίας, δίκαιο αποτέλεσμα σε γενικές γραμμές. Η απειρία των Γεωργιανών της Τσκινβάλι (πρώτη τους συμμετοχή σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις) φάνηκε να αντισταθμίζεται από το πάθος και τη μαχητικότητα που επέδειξαν. Η Μποτοσάνι είναι επίσης πρωτάρα στην Ευρώπη και φάνηκε να πληρώνει το γεγονός ότι υποτίμησε την αντίπαλο. Διαφωνούμε με τον καθαρό φαβοριτισμό των φιλοξενούμενων, περιμέναμε πιο σφιχτό το σε κάτι που μας στρέφει προς το .

190. ΟΥΚΡΑΝΙΑ U19 – ΓΑΛΛΙΑ U19

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της απέναντι στην οικοδέσποινα Ελλάδα η Ουκρανία, δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και έχασε καθαρά με 2-0. Η Γαλλία επικράτησε με 1-0 της Αυστρίας στην πρεμιέρα της στη διοργάνωση αποδεικνύοντας ότι μπορεί να φτάσει μακριά. Το παιχνίδι αποτελεί την τελευταία ευκαιρία των Ουκρανών ώστε να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης, ωστόσο αναμένεται να έχουν δύσκολο έργο απέναντι στους ποιοτικότατους Γάλλους. Δίκαιο φαβορί δείχνουν οι «Τρικολόρ».

191. ΣΟΛΙΓΚΟΡΣΚ – ΓΚΛΕΝΑΒΟΝ

Καλύτερη ομάδα η Σόλιγκορσκ, το απέδειξε στον πρώτο αγώνα στην έδρα της Γκλέναβον, από όπου και πέρασε νικηφόρα με 1-2. Στο πρωτάθλημα συνεχίζει τις μέτριες εμφανίσεις (έχασε τη Δευτέρα στην έδρα της Ντιναμό Μπρεστ), ωστόσο το εμπόδιο της Γκλέναβον (η οποία κάνει πρεμιέρα στις εγχώριες διοργανώσεις σε περίπου ένα μήνα) δείχνει αρκετά χαμηλό.

Πάμε στοίχημα LIVE

192. ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ – ΒΑΑΣΑ

Ευκαιρία τηςΑΙΚαποτελεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση μιας και βρίσκει απέναντι της μια αρκετάκατώτερουεπιπέδουομάδα. Μαύρο χάλι οι φιλοξενούμενοι που δεν έχουν να δείξουν τίποτα, ειδικά μακριά από την έδρα τους. Μπορούν οι γηπεδούχοι να καλύψουν κάποιο χάντικαπ της τάξης των δύο γκολ, στην απόδοση του 1,80 ο ασιατικός άσος -2 στην Bet365 για τους γηπεδούχους, σημείο που επέλεξαν οιYoung Guns. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

193. ΜΠΕΪΤ. ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ – ΟΡΝΤΑΜΠΑΣΙ

Το 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες των δυο ομάδων στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά εν’ όψει της ρεβάνς. Η Μπεϊτάρ έδειξε να είναι ανέτοιμη, λόγω της έλλειψης αγωνιστικού ρυθμού, αντιθέτως η Ορνταμπάσι βρίσκεται σε καλύτερο επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας (το πρωτάθλημα του Καζακστάν είναι σε εξέλιξη) και έρχεται από νίκη για την εγχώρια λίγκα. Αδικούν τους φιλοξενούμενους οι αποδόσεις, το ασιατικό διπλό +0,75 στο 1,90 της Bet365 μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

194. ΜΠΕΡΟΕ – ΑΤΛΑΝΤΑΣ

Με το ένα πόδι στην επόμενη φάση η Μπερόε, έπειτα από το 0-2 στην έδρα της Ατλάντας, όπου και απέδειξε την αγωνιστική της ανωτερότητα, αν και εμφανώς ανέτοιμη. Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας, λογικά οι γηπεδούχοι θα ζευγαρώσουν τις νίκες τους.

195. ΟΝΤ - ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ

Με το ένα πόδι στον επόμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ βρίσκεται η Οντ, μετά από το 0-3 στην έδρα της Σέριφ. Η έκταση του σκορ αδικεί τους Μολδαβούς, οι οποίοι, βάση των ευκαιριών που δημιούργησαν, άξιζαν τουλάχιστον ένα τέρμα. Υποχρεωμένοι να παίξουν ανοιχτά οι φιλοξενούμενοι προκειμένου να κυνηγήσουν το θαύμα, χρειάζονται τουλάχιστον τρία τέρματα για να έχουν ελπίδες. Αρκετά γκολ σημειώνονται στα τελευταία παιχνίδια της Οντ, με την ίδια να βρίσκει σταθερά δίχτυα στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Υψηλή κρίνεται η απόδοση του over 2,5 στο 1,95 της Bet365, για τα δεδομένα του αγώνα. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

196. ΣΠΛΙΤ – ΚΑΛΕΒ

Το 1-1 της πρώτης αναμέτρησης αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς μεταξύ των δυο αντιπάλων, πάντως η Χάιντουκ έδειξε ότι είναι ανώτερη ομάδα και από καθαρή ατυχία δεν έφυγε με το διπλό από την Εσθονία. Έχουν τον πρώτο λόγο στην έδρα τους οι Κροάτες, οι τοκογλυφικές αποδόσεις του άσσου μας στρέφουν στην αποχή από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

200. ΖΡΙΝΣΚΙ ΜΟΣΤΑΡ – ΣΙΡΑΚ

Σημαντικό το προβάδισμα που απέκτησε η Σιράκ χάρη στο 2-0 της πρώτης αναμέτρησης. Η Ζρίνσκι παρουσιάστηκε κατώτερη του αναμενομένου και θα πρέπει να κάνει υπέρβαση για να συνεχίσει στην Ευρώπη. Η Σιράκ αναμένεται να παραταχθεί με αμυντικούς προσανατολισμούς, προκειμένου να διαφυλάξει το υπέρ της σκορ και συνήθως όταν αγωνίζεται μακριά από το γήπεδό της χάνει μεγάλο μέρος από τη δυναμική της. Χαμηλές οι αποδόσεις των γηπεδούχων ώστε να τους εμπιστευτούμε. No bet.

201. ΛΙΤΕΚΣ ΛΟΒΕΤΣ – ΓΙΕΛΓΚΑΒΑ

Δίκαιο κρίνεται το 1-1 του πρώτου αγώνα, τα πάντα ανοιχτά για την πρόκριση. Ικανοποίηση στο στρατόπεδο της Λίτεκς από την εκτός έδρας ισοπαλία, θεωρούν ότι η πρόκριση βρίσκεται πλέον στα χέρια τους. Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρωτάθλημα Λετονίας, με την Γιελγκάβα να βρίσκεται στην τέταρτη θέση (σε σύνολο επτά ομάδων), ενώ είχε ρεπό το σαββατοκύριακο που πέρασε, ώστε να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για την επερχόμενη ρεβάνς. Μπορεί οι γηπεδούχοι να έχουν ποιοτικότερο σύνολο, όμως σε καμία περίπτωση τα 1,20 του άσσου δεν αντικατοπτρίζουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης. Πάσο.

202. ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ ΖΑΓΚΡΕΠ – ΜΠΡΟΟΥΤΟΝ

Με το ένα πόδι στην επόμενη φάση η Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, έπειτα από την επικράτηση με 1-3 στην έδρα της Μπρόουτον. Εμφανής η διαφορά κλάσης των δυο ομάδων, μόλις οι Κροάτες βρήκαν τα πατήματά τους, δεν αντιμετώπισαν την παραμικρή δυσκολία. Περιμένουμε να διπλασιάσουν τις νίκες τους, χωρίς την παραμικρή αξία ο άσσος.

203. ΜΠΑΛΑ ΤΑΟΥΝ – ΝΤΙΦΕΡΝΤΑΝΖ

Πήρε το προβάδισμα για την πρόκριση χάρη στο 3-1 με το οποίο επικράτησε στην πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δυο ομάδων η Ντιφερντάνζ. Ήδη στο 26’ προηγούταν με 3-0 και αγωνίζονταν με παίχτη παραπάνω, τελικά οι Ουαλοί κατάφεραν να μειώσουν σε 3-1 και να κρατήσουν το σκορ αυτό ως το τέλος, διατηρώντας έτσι ζωντανές τις ελπίδες τους. Φάνηκε να πληρώνει την αγωνιστική της απραξία η Μπάλα Τάουν (τέλη Αυγούστου ξεκινά το πρωτάθλημα). Η Ντιφερντάνζ έχει αρκετές εμπειρίες από ευρωπαϊκές διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια και μπορεί να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της. Δίκαιο το σετ στα μάτια μας, το over 2,5 στο 1,75 του Stoiximan δείχνει καλή προοπτική, δεδομένου της ανάγκης των γηπεδούχων να κυνηγήσουν τουλάχιστον δυο γκολ, αλλά και των αμυντικών κενών που φανέρωσαν προ μιας εβδομάδας.

204. ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΤΙΡΑΝΩΝ – ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ

Ανώτερη ήταν στο πρώτο ματς η Στρόμγκονσετ, της άξιζε το 3-1 παρότι στο τέλος η ομάδα των Τιράνων δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες. Με τη δύναμη της έδρας θέλει να παλέψει για την πρόκριση η Παρτιζάνι, πέρυσι στο Κεμάλ Σταφά στα παιχνίδια του πρωταθλήματος είχε 13-4-1, βέβαια το σημερινό ματς είναι πιο δύσκολο. Η φιλοξενούμενη έχει να διαχειριστεί ένα αρκετά θετικό αποτέλεσμα, ο προπονητής της αναφέρει ότι θα παίξει για τη νίκη, όμως όλοι γνωρίζουμε ότι αν χρειαστεί θα κάτσει πάνω στη νίκη της στο προηγούμενο ματς. Μεγάλο είναι το line στην Ασία για τους γηπεδούχους (+1), αλλά θα μείνουμε στη σκέψη.

205. ΡΑΜΠΟΤΝΙΣΚΙ - ΦΛΟΡΑ ΤΑΛΙΝ

Η νίκη της Φλόρα Ταλίν με 1-0 στο πρώτο ματς δεν ήταν δείγμα ανωτερότητας, καθώς φάνηκε ότι οι δύο ομάδες είναι ισοδύναμες. Στον επαναληπτικό η Ραμποτνίσκι θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντας έδρα, ειδικά τον καύσωνα (περίπου 40 βαθμούς θα έχει την Πέμπτη στα Σκόπια). Οι μπουκ όμως γνωρίζουν την κατάσταση και έχουν τον άσο στο 1,45, κάτι που εκμηδενίζει την αξία.

Πάμε στοίχημα LIVE

206. ΡΟΥΝΑΒΙΚ – ΛΙΝΦΙΛΝΤ

Δίκαιη νίκη της ανώτερης Λίνφιλντ με 2-0 στο πρώτο ματς στη Βόρειο Ιρλανδία. Η ομάδα από τα Νησιά Φερόε αποδείχτηκε και στην πράξη ότι είναι αρκετά αδύναμη και πολύ δύσκολα θα βάλει δύσκολα στην αντίπαλο της. Δεν πρόκειται για κάτι το σπουδαίο η Λίνφιλντ, απλά έχει περισσότερη ποιότητα και εμπειρία από την αντίπαλο της. Να προστατέψει το αποτέλεσμα του πρώτου ματς θέλει η Λίνφιλντ, δεν φαίνεται η Ρούναβικ να μπορεί να δημιουργήσει σοβαρές ευκαιρίες εύκολα. Δεν καταλαβαίνουμε γιατί η γραμμή του under είναι στο 2,75 (1,80), επιλογή που έχει αξία και την έχουν ποντάρει ήδη οι Young Guns.

207. ΣΛΑΣΚ ΒΡΟΤΣΛΑΒ – ΤΣΕΛΙΕ

Παρότι η Τσέλιε είναι πιο έτοιμη από τη Σλασκ, καθώς αρχίζει πιο νωρίς το πρωτάθλημα της έχασε με 0-1 εντός έδρας και η Σλασκ έχει ισχυρό προβάδισμα. Από ένα ημίχρονο είχαν στο πρώτο ματς οι δύο ομάδες, η ομάδα από την Πολωνία κατάφερε να σκοράρει το γκολ του αγώνα. Περιμένουμε την ανώτερη Σλασκ να καταφέρει και πάλι να κερδίσει, η Τσέλιε αν δεν κερδίζει θα αναγκαστεί να ανοιχτεί και να αφήσει χώρους στην άμυνα της. Το -1 βρίσκεται στο 1,925, δίκαιη γραμμή.

209. ΣΠΑΡΤΑΚ ΤΡΝΑΒΑ - ΟΛΙΜΠΙΚ ΣΑΡΑΓΕΒΟ

Η πιο ποιοτική Τρνάβα δεν έδειξε τη διαφορά της στο πρώτο ματς και έμεινε στο 1-1 πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση. Η Ολιμπίκ ήταν καλύτερη, αλλά το δοκάρι και η δική της αστοχία την άφησαν στην εντός έδρας ισοπαλία. Μπερδεμένος φαίνεται ο επαναληπτικός στα μάτια μας, ο άσος του 1,33 είναι μόνο για κόντρα. Εμείς πάντως θα απέχουμε.

210. ΒΟΪΒΟΝΤΙΝΑ – ΜΤΚ

Η Βοϊβοντίνα ήταν καλύτερη και δικαιούταν το διπλό στην έδρα της ΜΤΚ στην Ουγγαρία, αλλά στάθηκε άτυχη και άστοχη. Τώρα θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει την πρόκριση, για την οποία είναι το φαβορί πριν από το πρώτο ματς. Στο ίδιο επίπεδο βρίσκεται η προετοιμασία των δύο ομάδων, καθώς τα πρωταθλήματα τους αρχίζουν σε περίπου δέκα μέρες. Θεωρούμε ότι η Βοϊβοντίνα με τη δύναμη της έδρας και με τη διαφορά ποιότητα της θα μπορέσει να κερδίσει, στο 1,70 βρίσκεται ο άσος, απόδοση χωρίς ιδιαίτερη αξία.

211. ΚΟΠΕΡ - ΒΙΚΙΝΓΚΟΥΡ ΡΕΙΚ.

Παρότι η Βικινγκούρ έχει παίξει ήδη δέκα ματς στο πρωτάθλημα της δεν έδειξε πιο έτοιμη από την Κόπερ, η οποία κέρδισε δικαιότατα με 1-0 στο πρώτο ματς και θα μπορούσε να είχε πάρει πιο μεγάλη διαφορά. Στο Σούπερ Καπ της Σλοβενίας με τη Μάρισμπορ έφερε 0-0 στην κανονική διάρκεια και κατέκτησε το κύπελλο στη διαδικασία των πέναλτι. Η ψυχολογία είναι στα ύψη για τη φετινή χρονιά και οπωσδήποτε δεν θέλει να υποστεί κάποια αρνητική έκπληξη στον επαναληπτικό. Το -1,25 των γηπεδούχων φαίνεται δίκαιο.

212. ΚΟΥΚΑΡΙΚΙ – ΝΤΟΜΖΑΛΕ

Νίκη με 1-0 εκτός έδρας η Κουκαρίκι, πέτυχε το γκολ με πέναλτι, λίγα λεπτά μετά έχασε ακόμα ένα πέναλτι. Παρότι έπαιζε με 10 παίκτες η Ντομζάλε από το 47΄ δεν ήταν καθόλου κακή και στάθηκε αξιοπρεπώς παρότι έχασε. Η έδρα δίνει προβάδισμα στους γηπεδούχους, αλλά το 1,72 του άσου δεν λέει την αλήθεια, το 2,00+ του Χ2 δεν περνάει απαρατήρητο. Πάσο ή κόντρα.

213. ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ - ΓΚΟ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ

Ωραίο μοιρασμένο το πρώτο ματς (1-1) ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες για το επίπεδο αυτό. Η Φερεντσβάρος είχε καλύτερες ευκαιρίες, αλλά δεν βρήκε το δεύτερο γκολ. Η Ουγγρική ομάδα κατέκτησε την Κυριακή το Σούπερ Καπ επί της Βιντεοντόν με νίκη με 3-0 και η ψυχολογία είναι από τα βασικά της όπλα για τον επαναληπτικό. Παρότι τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στην Β’ κατηγορία έδειξε σημάδια καλής ομάδας η Γκο Αχέντ Ιγκλς και κατάφερε να μην δείξει ότι είναι ομάδα της δεύτερης κατηγορίας. Ο άσος έχει τον πρώτο λόγο, αλλά το 1,45 του άσου δεν έχει καμία αξία. Θα το έχουμε στο νου μας για το live.

214. ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ – ΣΚΕΝΤΙΓΙΑ

Έμειναν στον 1-1 στο πρώτο ματς, δεν κατάφερε η Αμπερντίν να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο ματς. Η Σκεντίγια έδειξε καλά στοιχεία, κάτι που παραδέχθηκε και ο τεχνικός των Σκωτσέζων Ντέρεκ ΜακΙνες. Αισιόδοξος ο προπονητής της Σκεντίγια ότι η ομάδα του μπορεί να πετύχει την μεγάλη έκπληξη. Όπως όλοι περιμέναμε ο άσος βρίσκεται στο 1,20 και δεν έχει νόημα να ασχοληθούμε.

215. ΒΑΛΕΤΤΑ – ΝΙΟΥΤΑΟΥΝ

Πρώτη νίκη στην Ευρώπη για την ημιεπαγγελματική Νιούταουν, αυτή με 2-1 επί της Βαλέτα. Η ψυχολογία είναι στα ύψη και πλέον θέλει να προστατέψει αυτό το αποτέλεσμα στο δεύτερο ματς. Προβληματισμός στη Βαλέτα για την ήττα, παρότι παραμένουν αισιόδοξοι για την πρόκριση. Δεν θα χρησιμοποιήσει τη φυσική της έδρα, γιατί γίνονται έργα ανακατασκευής. Δεν βρίσκουμε καμία αξία στον χαμηλό άσο (1,50). No bet.

216. ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ - ΣΚΟΝΤΟ ΡΙΓΑ

Η Σκόντο έδειξε καλύτερη εικόνα από την Ιρλανδική ομάδα και δίκαια κέρδισε 2-1 στο πρώτο ματς, όμως το σκορ είναι αρκετά ρευστό και ο επαναληπτικός αναμένεται ιδιαίτερο ενδιαφέρον παιχνίδι. Η Σεντ Πάτρικς θα προσπαθήσει με την έδρα της να ανατρέψει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, αλλά αν δεν παρουσιάσει καλύτερη απόδοση δεν θα τα καταφέρει. Το +1 αδικεί τους φιλοξενούμενους που δεν πιστεύουμε ότι θα χάσουν εύκολα.

217. ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ – ΑΛΑΣΚΕΡΤ

Θύμα έκπληξης η Σεντ Τζόνστον στην Αρμενία από την πρωτάρα Αλασκέρτ. Η οποία παρουσιάστηκε διαβασμένη και από την αρχή του αγώνα έδειξε ότι δεν θα αποτελέσει εύκολη λεία για την αντίπαλο της. Η Σεντ Τζόνστον θέλει με τη δύναμη της έδρας και με την εμπειρία της να καταφέρει να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα. Στο 1,45 ο άσος, παιχνίδι μόνο για live.

218. ΤΟΡΣΧΑΒΝ – ΤΡΑΚΑΪ

Εύκολη νίκη για την Τρακάι στο πρώτο ματς με 3-0 και θα πάει στα Νησιά Φερόε για να διαχειριστεί αυτό το αποτέλεσμα. Θα προσπαθήσει η γηπεδούχος Τορσχβάν να καταφέρει κάτι στον επαναληπτικό στην έδρα της, αλλά θεωρούμε πολύ δύσκολο να τα καταφέρει. Το διπλό βρίσκεται στο 1,85, κανένας λόγος να ποντάρουμε κάτι. Πάμε στο επόμενο.

Πάμε στοίχημα LIVE

219. ΕΛΛΑΔΑ U19 – ΑΥΣΤΡΙΑ U19

Νίκη με 2-0 κόντρα στην Ουκρανία στην πρεμιέρα για την εθνική μας ομάδα κάτω των 19. Παρότι δεν ξεκίνησε καλά, βρήκε το γκολ στο 20’ και πήρε κεφάλι κόντρα στη ροή. Στο 76’ γράφτηκε το τελικό 2-0. Ο Κότσαρης (τερματοφύλακας) αναγκάστηκε να κάνει κάποιες σωτήριες επεμβάσεις και στο 0-0 και στο 1-0 και κράτησε την εστία του ανέπαφη. Οι Αυστριακοί έχασαν με 1-0 από τη Γαλλία, με γκολ στο 34’, ενώ έμειναν με δέκα παίκτες στο 77’. Δίκαιη ήττα καθώς οι Γάλλοι παρουσιάστηκαν καλύτεροι. Μεγάλες οι τιμές για την Εθνική μας (στο 3,20 ο άσος), αλλά δεν θα ποντάρουμε κάτι.

220. ΣΠ. ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ - ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΑΣ.

Έκανε την έκπληξη στην πρεμιέρα με τη Γκουαρανί η Σαν Λορέντζο, νικώντας με 1-0 εκτός έδρας. Τώρα θέλει να κάνει σεφτέ στην έδρα της, καθώς στο Απερτούρα είχε 0-3-8 στο σπίτι της. Η Νασιονάλ στην πρώτη αγωνιστική του Κλαουσούρα έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Ρούμπιο Νου με μέτρια εμφάνιση. Το διπλό κάτω από το 2,00 δεν έχει λογική με βάση την εικόνα των ομάδων στην πρεμιέρα. Θα πηγαίναμε με το 1Χ (1,80), αλλά η κάκιστη εντός έδρας παρουσία της Σαν Λορέντζο στο Απερτούρα μας φρενάρει.

221. ΚΡ ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ – ΚΟΡΚ

Τον πρώτο λόγο για την πρόκριση έχουν οι γηπεδούχοι μετά και την ισοπαλία που απέσπασαν με 1-1 στην Ιρλανδία, μάλιστα θα μπορούσαν να φύγουν ακόμα και με την νίκη αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια. Κακό το κλίμα στα αποδυτήρια τηςΚορκπου παρόλα αυτά διαθέτει το υλικό να πετύχει γκολ. Αναγκασμένοι οι φιλοξενούμενοι να βγουν μπροστά και να ψάξουν κάποιο τέρμα που θα τους βάλει μέσα στην πρόκριση. «Κατρακυλάει» η νίκη τηςΚΡΡέικιαβικ που πολύ πιθανόν να επιβεβαιωθεί, εμείς όμως θα προτιμήσουμε τοαμφίσκορομιας και το παιχνίδι αναμένεται να ανοίξει σε περίπτωση που οι γηπεδούχοι ανοίξουν το σκορ νωρίς. Στην απόδοση του 1,83 βρίσκουμε το goal-goal στην Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

222. ΧΑΦΝΑΡΦΙΟΡΝΤΟΥΡ – ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ

Προβάδισμα για τους Ισλανδούς μετά την εκτός έδρας νίκη με 1-0 στο πρώτο ματς. Έπαιξε έξυπνα και έδωσε την κατοχή στη Σεϊναγιόεν που δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ουσιαστικές ευκαιρίες. Τώρα έχει τον επαναληπτικό σπίτι της και έχει την πολυτέλεια να παίζει για δύο αποτελέσματα. Η αντίπαλος της πιστεύει ότι μπορεί να κάνει το διπλό και να κλέψει την πρόκριση. Χαμηλά ο άσος (1,90), ειδικά όταν η γηπεδούχος δεν τον χρειάζεται. No bet.

223. ΝΤΕΠΟΡ. ΚΑΠΙΑΤΑ - ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ

Με –σχετικά- καλές εμφανίσεις και εκτός έδρας νίκες στην πρώτη αγωνιστική έρχονται και οι δύο ομάδες. 2-1 τη Σολ ντε Αμέρικα η Καπιάτα με ανατροπή μέσα σε δύο λεπτά, στο 54’ έμεινε πίσω και στο 74’ και 76’ έκανε την ανατροπή. Η πρωτοπόρος του Απερτούρα, Σέρο Πορτένιο, κέρδισε με 0-1 τη Σαντανί χωρίς όμως να εντυπωσιάσει. Λείπουν ο χαφ Σαντάνα (10 συμ./1 γκολ στο Απερτούρα) και ο σημαντικός επιθετικός Ορτιγόσα (21 συμ./11 γκολ στο Απερτούρα). Μόλις στο 1,53 το διπλό, απόδοση χωρίς καμία αξία, ειδικά με τις απουσίες της Σέρο.

224. ΣΠΟΡΤΙΒΟ ΛΟΥΚΕΝΙΟ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΣΑΝΤΑΝΙ

Σ’ ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις έχασε με 0-1 από την Ολίμπια εντός έδρας. Στο δεύτερο σερί εντός έδρας ματς θέλει να κάνει την πρώτη της νίκη για το Κλαουσούρα και αν είναι δυνατόν να έρθει με καλή εμφάνιση. Η Ντεπορτίβο Σαντανί δεν έπαιξε άσχημα με την Σέρο Πορτένιο αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι (έχασε 0-1). Καλύτερη ομάδα η γηπεδούχος, αν πιάσει την απόδοση που μας είχε συνηθίσει στα ματς του Απερτούρα ο άσος (1,80) είναι αρκετά πιθανός. Όμως στην πρεμιέρα δεν ήταν καλή και θα απέχουμε.

225. ΧΕΝΕΡΑΛ ΝΤΙΑΖ - ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ ΑΣ.

Εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 με τη Λιμπερτάδ για τη Ντίας. Καλή εμφάνιση για το επίπεδο της, ειδικά για εκτός έδρας ματς με μία καλή αντίπαλο, όπως είναι η Λιμπερτάδ. Θέλει να ξεκινήσει με θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της, καθώς στο Απερτούρα είχε 1-2-8 εντός. Η Γκουαρανί (δεύτερη στο Απερτούρα) ξεκίνησε με το αριστερό της υποχρεώσεις της, αφού έχασε από τη Σαν Λορέντζο με 0-1 εντός έδρας! Προετοιμάζεται για τους ημιτελικούς του Λιμπερταδόρες (την επόμενη εβδομάδα) με τη Ρίβερ και χρησιμοποιεί βασικούς. Στο 1,90 το διπλό, μετά την εικόνα της Γκουαρανί στην πρεμιέρα το αφήνουμε.

Πάμε στοίχημα LIVE

227. ΟΛΙΜΠΙΑ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ – ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ

Ντέρμπι ανάμεσα σε Ολίμπια και Λιμπερτάδ, αμφότερες καλές ομάδες. Η Ολίμπια μπήκε με το δεξί στο Κλαουσούρα με τη νίκη επί της Λουκένιο. Δίκαια κέρδισε, κράτησε μετά το 1-0 λόγω της συμπαγής άμυνας της. Η Λιμπερτάδ έμεινε στο 1-1 με τη Χενέραλ Ντίας, θα μπορούσε να κερδίσει, αλλά στο δεύτερο μέρος δεν έκανε καλή διαχείριση του ματς. Σωστά μοιρασμένο το σετ, πάμε στο επόμενο.

231. ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ - ΑΤΛ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ

Σε καλό μομέντουμ δείχνει η Κορίνθιανς (4-1-1 στα τελευταία έξι), στην έδρα της μάλιστα μετράει τρεις σερί νίκες (4-0-1 συνολικά εντός, όλες οι νίκες με 1 ή 2 γκολ διαφορά). Η Ατλέτικο Παραναένσε βρίσκεται σε αντίθετη τροχιά, με τρεις ήττες στα πιο πρόσφατα πέντε (1-1-3) και μακριά από το γήπεδό της έχει τρεις συνεχόμενες ήττες και τέσσερις συνολικά (1-0-4 εκτός, όλες οι ήττες με σκορ 2-0 ή 2-1). Σαφές προβάδισμα στην έδρα, αντί του άσσου που βρίσκεται στα επίπεδα του 1,60, προτιμότερη επιλογή δείχνει η νίκη των γηπεδούχων με 1 ή 2 γκολ διαφορά που αποδίδει συνδυαστικά 1,95 στον Stoiximan .

228. ΤΡΙΝΙΝΤΑΝΤ – ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ

Ανώτερη και πιο έμπειρη η ομάδα του Τρινιντάντ, έχει –δικαιολογημένα- μεγαλύτερες προσδοκίες στον όμιλο και μετά το Μεξικό είναι το φαβορί για τη δεύτερη θέση. Η Γουατεμάλα είναι αρκετά αδύναμη ομάδα, δύσκολα θα πετύχει κάτι στη διοργάνωση. Η επιστροφή του επιθετικούς Ρουίς μπορεί να δώσει παραπάνω εμπειρία και ποιότητα, αλλά δύσκολα θα φτάσει για να κερδίσει στην πρεμιέρα το Τρινιντάντ. Ενδιαφέρον το 1,85 στο Draw No Bet των τυπικά γηπεδούχων.

229. ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ – ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ

Τέσσερα χωρίς ήττα μετράει πλέον η Φλουμινένσε, έπειτα από τρεις συνεχόμενες νίκες αναδείχθηκε ισόπαλη απέναντι στη Σάο Πάουλο. Στην έδρα της έχει απολογισμό 4-2-0, με την ίδια να μην έχει σκοράρει σε κανένα από αυτά πάνω από δυο φορές, αλλά παράλληλα έχει μόλις ένα γκολ παθητικό (5/6 under 2,5 & NG). Η Κρουζέιρο διέκοψε το αρνητικό σερί των τριών σερί ηττών με τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής επί της Ατλέτικο Παραναένσε. Εκτός έδρας μετράει 2-0-4, χωρίς να έχει καταφέρει να σκοράρει στα δυο πιο πρόσφατα από αυτά. Ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο η Κρουζέιρο, με σημαντικές απουσίες αναμένεται να παραταχθεί η Φλουμινένσε, καλύτερα να το προσπεράσουμε.

230. ΜΕΞΙΚΟ – ΚΟΥΒΑ

Το Μεξικό έχει κρατήσει την καλή του αποστολή για τοGoldCupκαι όχι για το Κόπα Αμέρικα που συμμετείχε. Στάθηκε άτυχο όμως όταν ο Τσιτσαρίτο τραυματίστηκε και χάνει τη διοργάνωση, αυτό όμως –λογικά- δεν θα αποτελέσει πρόβλημα για να κερδίσει την αρκετά αδύναμη και με ερασιτέχνες Κούβα. Μεγάλο φαβορί του αγώνα το Μεξικό, στο -2,75 τοlineστην Ασία, υπερβολικό για πρεμιέρα και για το μέτριο κλίμα που επικρατεί μετά τον τραυματισμό του σταρ Τσιτσαρίτο, στο -2,5 θα το σκεφτόμασταν πιο σοβαρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ