ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Πέμπτης (2/7). Βetblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Πέμπτης.

145. ΟΡΝΤΑΜΠΑΣΙ - ΜΠΕΪΤ. ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ

Πρώτος προκριματικός γύρος του Europa League, διπλές αναμετρήσεις, με ισχύ του εκτός έδρας γκολ. Η Ορνταμπάσι από το Καζακστάν βρίσκεται σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς (7-8-3 στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα) και αυτό είναι το μεγάλο της όπλο για τους αγώνες με την Μπεϊτάρ που ξεκίνησε την προετοιμασία της εδώ και δέκα μέρες. Συμφωνούμε με το σετ των αποδόσεων που είναι μοιρασμένο στη μέση, έχει αρκετή ισοπαλία το συγκεκριμένο παιχνίδι.

146. ΣΙΡΑΚ - ΖΡΙΝΣΚΙ ΜΟΣΤΑΡ

Η Σιράκ φαίνεται πως αποδυναμώθηκε μετά την αποχώρηση δύο βασικών της παικτών και τη μη αντικατάσταση τους έως τώρα. Από την άλλη, η Ζρίνσκι ενισχύθηκε στη μεσαία γραμμή όπου υστερούσε πέρσι και σίγουρα έχει την απαιτούμενη ποιότητα και εμπειρία από τέτοιου είδους παιχνίδια, ώστε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα στην Αρμενία. Σε απόδοση 2,12 το Χ2 των Βόσνιων στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

147. ΑΛΑΣΚΕΡΤ - ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ

Πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι για τη γηπεδούχο Αλασκέρτ από την Αρμενία. Θα παίξει σε άλλο γήπεδο και όχι στο δικό της, αλλά δεν αναμένεται να την επηρεάσει ιδιαίτερα καθώς είναι στην ίδια πόλη (Ερεβάν). Έχει κάνει αρκετές αλλαγές από πέρυσι και αυτό έκανε δύσκολο το έργο των ανθρώπων της Σεντ Τζόνστον να μάθουν πράγματα για την ομάδα από την Αρμενία. Οι Σκωτσέζοι θέλουν φέτος να κάνουν το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη, η αποστολή τους ξεκινάει από το άγνωστο Ερεβάν. Έκανε λίγες προσθήκες και είχε λίγες απώλειες με βάση την περσινή σεζόν, γεγονός που της δίνει ομοιογένεια. Όπως ήταν λογικό το διπλό βρίσκεται σε χαμηλές αποδόσεις (1,40), πιστεύουμε ότι θα επιβεβαιωθεί, αλλά δεν ποντάρουμε σ’ αυτό.

148. ΚΡΟΥΟΓΙΑ – ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ

Αρκετά αδύναμη ομάδα φαίνεται η Λιθουανική Κρουόγια, σε 18 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της βρίσκεται στην όγδοη θέση (δέκα ομάδες συμμετέχουν) με 15 βαθμούς διαφορά από τις ευρωπαϊκές θέσεις. Ο προπονητής της δήλωσε ότι είναι αρκετά επίπεδα πιο χαμηλά από την αντίπαλο της. Αξιόλογη πορεία πρωταθλητισμού έκανε πέρυσι η Γιαγκελόνια, σταθερή και με πλάνο σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Επικρατεί καλό κλίμα και ενθουσιασμός για την ευρωπαϊκή πρόκληση. Στο 1,18 το διπλό, στο -1,75 η ασιατική γραμμή, δεν θα επιλέξουμε τίποτα από τα δύο.

149. ΛΑΤΣΙ - ΙΝΤΕΡ ΜΠΑΚΟΥ

Η Αλβανική Λάτσι στηρίζεται μόνο στην έδρα της για να πετύχει την πολυπόθητη πρόκριση. Είναι σε χαμηλότερο επίπεδο από την αντίπαλο της, αλλά υπάρχει αισιοδοξία, που βγαίνει από όλους στην ομάδα. Η Ίντερ Μπακού έχει καλή ομάδα για το επίπεδο των προκριματικών που βρισκόμαστε, όμως φαίνεται ότι υπάρχουν οικονομικά προβλήματα στην ομάδα και ήδη υπάρχει μία καταγγελία στη FIFA. Λόγω της δυνατής έδρας/καμίνι που θα βρουν οι φιλοξενούμενοι στην Αλβανία, δεν στρεφόμαστε προς το διπλό του 1,95-2,00.

Πάμε στοίχημα LIVE

150. ΑΚΤΟΜΠΕ - ΝΟΜΕ ΚΑΛΙΟΥ

Σε φουλ ρυθμούς η πρωτοπόρος του Καζακστάν Ακτόμπε, καθώς έχει παίξει 18 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της. Βέβαια αυτό δεν της δίνει παραπάνω προβάδισμα επί της Νόμε Κάλιου, αφού και εκείνη βρίσκεται στη μέση του πρωταθλήματος της. Εμπειρία και ποιοτική διαφορά δίνουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο στους γηπεδούχους, δίκαιη η γραμμή -1,25.

151. ΑΤΛΑΝΤΑΣ – ΜΠΕΡΟΕ

Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρωτάθλημα της Λιθουανίας, με την περσινή δευτεραθλήτρια Ατλάντας να βρίσκεται στην τρίτη θέση, ωστόσο μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες. Ανέτοιμη η Μπερόε, μιας και είναι το πρώτο της επίσημο παιχνίδι για φέτος και σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο μέχρι να βρει ρυθμό . Ανώτερη ομάδα οι Βούλγαροι, ωστόσο η Ατλάντας έχει το πλεονέκτημα πως βρίσκεται σε φουλ ρυθμούς, με το 1Χ να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 2,38 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

152. ΒΑΑΣΑ - ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ

Κάκιστη η παρουσία της Βάασα στο πρώτο μισό της χρονιάς, βρίσκεται ουραγός με μόλις οκτώ βαθμούς και προβληματίζει έντονα. Επίσης, έχει αρκετά προβλήματα απουσιών και αυτό σίγουρα έχει συνέπειες στην απόδοση της. Η ομάδα της πρωτεύουσας της Σουηδίας δεν εντυπωσιάζει στο πρωτάθλημα της, εμφανίζεται μέτρια. Δίκαιο φαβορί οι φιλοξενούμενοι, στο 1,60 βρίσκεται το διπλό, στο 1,90+ θα σκεφτόμασταν το ποντάρισμα στη νίκη τους.

153. ΓΙΕΛΓΚΑΒΑ - ΛΙΤΕΚΣ ΛΟΒΕΤΣ

Σε φουλ ρυθμό η γηπεδούχος Γιέγκλαβα, όμως είναι ομάδα χαμηλού επιπέδου. Οι Βούλγαροι είναι σαφώς ανώτεροι, αλλά δεν μπορούμε να ποντάρουμε σε εκτός έδρας νίκη τους στο 1,25. Πάμε παρακάτω.

154. ΚΟΥΚΕΣΙ - ΤΟΡΠΕΝΤΟ ΖΟΝΤΙΝΟ

Δεύτερη στο περσινό πρωτάθλημα της Αλβανίας η Κουκέσι, είναι μία από τις αναπτυσσόμενες ομάδες της χώρας και παρουσιάζει θετικά δείγματα γραφής. Ανεβάζει το μπάτζετ της και ταυτόχρονα την ποιότητα της χρόνο με τον χρόνο. Μετά την περσινή έκπληξη στο πρωτάθλημα και την επιτυχία της τέταρτης θέσης, φέτος η Τορπέντο Ζοντίνο παρουσιάζεται πιο αδύναμη και μετά από 12 αγωνιστικές βρίσκεται κάτω από τη μέση της βαθμολογίας. Ανώτερη η Κουκέσι, που θέλει να πάρει προβάδισμα για την πρόκριση από τον πρώτο αγώνα, στο 1,975 το -0,25 των γηπεδούχων και πιστεύουμε ότι είναι δίκαιο.

155. ΛΑΧΤΙ – ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ

Δεύτερη συμμετοχή για τη Λάχτι στο Γιουρόπα Λιγκ, μπαρουτοκαπνισμένη από τέτοιου είδους παιχνίδια η Έλφσμποργκ. Σε κακή κατάσταση οι Φιλανδοί στο εγχώριο πρωτάθλημα, καθώς δε σκοράρουν εδώ και τέσσερα παιχνίδια, με αποτέλεσμα να κατρακυλήσουν στην όγδοη θέση και στο -11 από την πρώτη τριάδα. Την Κυριακή ξεκινάει και πάλι το σουηδικό πρωτάθλημα, με την Έλφσμποργκ να βρίσκεται στο -5 από την κορυφή, διαθέτοντας την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Στόχος το διπλό για την ομάδα του Μπορός, η οποία θέλει να καθαρίσει την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι, ώστε να επικεντρωθεί αποκλειστικά στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Εμπειρία, ποιότητα, ψυχολογία και φόρμα μας οδηγούν στο διπλό, το οποίο επέλεξαν οι YoungGuns σε απόδοση 1,80 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

156. ΝΕΦΤΣΙ ΜΠΑΚΟΥ - ΜΛΑΝΤΟΣΤ ΠΟΝΤΓΚΟΡΙΚΑ

Έμπειρη στην Ευρώπη η Νέφτσι, καθώς από το 2012 έχει Ευρωπαϊκή εμπειρία και αυτό είναι το βασικό της προβάδισμα. Όμως έχει πέσει τα τελευταία χρόνια και μετά από τρία σερί πρωταθλήματα έχει δύο συνεχόμενες τέταρτες θέσεις. Η Μλάντοστ από το Μαυροβούνιο κάνει τη δεύτερη παρουσία της στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Είναι σε εμφανώς χαμηλότερο επίπεδο από την αντίπαλο της. Πολύ χαμηλά ο άσος (1,33), αλλά δεν μπορούμε να τον κοντράρουμε.

157. ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΠΑΤΟΥΜΙ – ΟΜΟΝΟΙΑ

Η Μπατούμι είχε να συμμετέχει στα Ευρωπαϊκά κύπελλα 25 χρόνια και τώρα επέστρεψε, μετά από πολλά προβλήματα και υποβιβασμούς. Δεν θα παίξει στη φυσική της έδρας, καθώς δεν έχει άδεια και θα παίξει 173 χιλιόμετρα μακριά. Δεν πρόκειται για καλή ομάδα, απέχει από την ποιότητα της Ομόνοιας. Πολύ σοβαρά έχει πάρει το Γιουρόπα Λιγκ η Ομόνοια, ήδη έχει 15 μέρες προετοιμασίας, δεν έχασε κανέναν κρίσιμο παίκτη και έκανε κάποιες καλές μεταγραφές. Υπάρχει αρκετά καλό κλίμα στην ομάδα για τα ματς με την Μπατούμι και η αυτοπεποίθηση είναι στα ύψη. Καθαρό φαβορί πιστεύουμε ότι είναι οι φιλοξενούμενοι. Στο 1,73 της Bet365 αγοράσαν το διπλό οι Young Guns.

158. ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΥΦΛΙΔΟΣ – ΓΚΑΜΠΑΛΑ

Δεν βγάζουμε κανένα νόημα από το συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν φαίνεται να έχουν μεγάλες διαφορές οι δύο ομάδες, no bet.

159. ΟΛΙΜΠΙΚ ΣΑΡΑΓΕΒΟ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΤΡΝΑΒΑ

Πρωτάρα στην Ευρώπη η Ολιμπίκ Σαράγεβο που τερματίζοντας έκτη στο περσινό πρωτάθλημα της Βοσνίας. Ο προπονητής πιστεύει ότι η ομάδα του έχει ενισχυθεί, αλλά ακόμα είναι σε χαμηλότερο επίπεδο από την αντίπαλο της. Η Σλοβάκικη Τρνάβα έχει καλό κλίμα και προετοιμάζει το νέο γήπεδο της. Έχει ενισχυθεί και θέλει να πάρει από τώρα ένα θετικό αποτέλεσμα. Πολύ διαβασμένες, πλέον, οι αποδόσεις (1,95 το διπλό), στο 2,40 που είχε ανοίξει είχε αξία.

161. ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ – ΧΑΦΝΑΡΦΙΟΡΝΤΟΥΡ

Ισχυρή στην έδρα της η Σεϊναγιόεν, βέβαια το ματς δεν θα γίνει στο γήπεδο της αλλά σε αυτό της Ελσίνκι. Όπως και να έχει θα έχει στήριξη από τον κόσμο προκειμένου να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση της στην παρθενική ευρωπαϊκή της συμμετοχή. Πολύ πιο έμπειρη σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις η Χαφνάρφιορντουρ και σε καλή φόρμα στο πρωτάθλημα Ισλανδίας αλλά εκτίμηση μας είναι πως ο άσος έχει περισσότερες πιθανότητες επαλήθευσης, στο 2,12 τον βρίσκουμε στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

162. ΣΚΟΝΤΟ ΡΙΓΑ - ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ

Αμφότερες έχουν παιχνίδια στα πόδια τους, αφού τα πρωταθλήματα τους (Λετονικό και Ιρλανδικό) βρίσκονται λίγο πριν ή μετά τη μέση. Η Σκόντο ενισχύθηκε πριν λίγες μέρες –δεν έχει πλέον οικονομικά προβλήματα- και ελπίζει σε μία καλή παρουσία στην Ευρώπη. Η Σεντ Πάτρικς μετά το μέτριο ξεκίνημα στη σεζόν έχει βρει φόρμα και έφτασε ήδη στην τέταρτη θέση, με τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Ισοδύναμες φαίνεται να είναι οι ομάδες και –πλέον- τα σχεδόν μοιρασμένα σετ θεωρούμε ότι είναι σωστά.

163. ΦΛΟΡΑ ΤΑΛΙΝ – ΡΑΜΠΟΤΝΙΣΚΙ

Δεύτερη στο πρωτάθλημα της Εσθονίας η Φλόρα Ταλίν μετά τις 16 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και παρουσιάζει αρκετά καλά δείγματα γραφής. Η Ραμποτνίσκι έχασε τον τίτλο των Σκοπίων για τρεις βαθμούς την προηγούμενη χρονιά και κατέκτησε το κύπελλο. Έχει κάνει βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια και θέλει να συνεχίσει στην Ευρώπη φέτος. Ίσως να ήταν πιο δίκαιο ένα πιο μοιρασμένο σετ, όμως δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την εικόνα της φιλοξενούμενης.

164. ΚΑΛΕΒ – ΣΠΛΙΤ

Τεράστια ποιοτική διαφορά χωρίζει τις δύο ομάδες, εύκολα αναμένεται απ’ όλους να κερδίσει η Χάιντουκ Σπλιτ, μόλις στο 1,15 το διπλό, δεν έχει καμία αξία.

165. ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ - ΣΟΥΤΙΕΣΚΑ ΝΙΚΣΙΤΣ

Κακή πορεία πέρυσι στο πρωτάθλημα η Ντέμπρετσεν που τερμάτισε τέταρτη. Καλύτερη παρουσία θέλει να έχει αυτή τη σεζόν και επιθυμεί να κάνει αρχή από τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Είναι αρκετά πιο έμπειρη από την Σουτιέσκα, που της λείπει ο βασικός επιθετικός και καλύτερος παίκτης Βούγιοβιτς. Καθαρό φαβορί ο άσος (1,50) και πιστεύουμε ότι θα επιβεβαιωθεί, αλλά δεν έχει αξία.

160. ΣΕΑΝΤΙΡ ΛΟΥΝΓΚΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ

Πρωτάρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις η γηπεδούχος Λούνγκα από τη Μολδαβία. Μόλις το 2010 ιδρύθηκε η Σεαντίρ και έχει αρκετούς, 10, Αφρικανούς παίκτες! Βέβαια πρόκειται γι’ αδύναμη ομάδα και δεν αναμένεται να αποτελέσει μεγάλο εμπόδιο. Ο Απόλλων μετά την περσινή εμπειρία των ομίλων θα έχει περισσότερες παραστάσεις και θέλει αν τις αξιοποιήσει, φετινός στόχος να μπει πάλι στους ομίλους. Έγιναν κάποιες μεταγραφές και υπήρξαν κάποιες –σημαντικές- αποχωρήσεις. Πιστεύουμε ότι θα προκριθεί σχετικά εύκολα, στο 1,30 όμως το διπλό δεν έχει καμία αξία.

Πάμε στοίχημα LIVE

166. ΜΠΟΤΟΣΑΝΙ – ΤΣΚΙΝΒΑΛΙ

Δύο παρθένες του θεσμού στο ζευγάρι αυτό. Καμία ομάδα δεν είχε μέχρι τώρα καμία παρουσία στην Ευρώπη και αυτό δίνει μεγαλύτερη ιστορική διάσταση στο ματς και για τις δύο ομάδες. Η Μποτοσάνι παίζει στο Ρουμάνικο πρωτάθλημα που είναι εμφανέστατα πιο ανταγωνιστικό από το πρωτάθλημα της Γεωργίας και αυτό δίνει πόντους στη γηπεδούχο. Πολύ χαμηλά ο άσος (1,35).

167. ΝΤΙΦΕΡΝΤΑΝΖ - ΜΠΑΛΑ ΤΑΟΥΝ

Ξεκάθαρο προβάδισμα έχει η Ντιφερντάνζ, παρότι είναι από το Λουξεμβούργο έχει στο ενεργητικό της μεγάλες ευρωπαϊκές εμφανίσεις και νίκες (απέκλεισε Ουτρέχτη και κέρδισε την Τρόμσο εντός το 2013). Πολύ πιο άσημη η Μπάλα Τάουν από την Ουαλία που δύσκολα θα ανταπεξέλθει στη δεύτερη συμμετοχή στην ιστορία της στο Γιουρόπα Λιγκ. Καλή περίπτωση φαίνεται ο άσος στο 1,87 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

168. ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ – ΟΝΤ

Παραδοσιακή δύναμη στη Μολδαβία η Σέριφ, με συχνές ευρωπαϊκές παρουσίες, έχει μάλιστα βρεθεί τρεις φορές στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις της προ μίας εβδομάδας, κατακτώντας το Σούπερ Καπ (συμμετείχε ως περσινή Κυπελλούχος). Η Οντ βρίσκεται σε πλήρη αγωνιστική δράση, καθώς το πρωτάθλημα Νορβηγίας είναι σε εξέλιξη, αλλά στην Ευρώπη επανεμφανίζεται έπειτα από δέκα χρόνια. Εντός συνόρων είναι αήττητη στα έντεκα τελευταία (5-6-0). Ο αγωνιστικός ρυθμός των φιλοξενούμενων μας κάνει να κοιτάμε προς το Χ2.

169. ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ - ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΤΙΡΑΝΩΝ

Έχουν αγωνιστικό ρυθμό οι γηπεδούχοι (7οι στο πρωτάθλημα Νορβηγίας έπειτα από 14 αγωνιστικές), αναζητούν σταθερότητα από τη στιγμή που άλλαξαν προπονητή, οι φιλοξενούμενοι επιστρέφουν στην Ευρώπη μετά από έξι χρόνια και θα αναζητήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα εν’ όψει της ρεβάνς, αν και οι ευρωπαϊκές επιδόσεις τους μακριά από την έδρα τους δεν είναι ενθαρρυντικές (0-2-17). Χαμηλός ο άσσος, που φαίνεται να είναι το πρώτο σημείο της αναμέτρησης.

170. ΤΡΑΚΑΪ – ΤΟΡΣXΑΒΝ

Σε καλή κατάσταση δείχνει η Τρακάι, είναι 2η στο πρωτάθλημα Λιθουανίας έχοντας 13/14 νίκες στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Η ΗΒ Τόρσχαβν είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα των Νησιών Φερόε, αλλά στη φετινή σεζόν διανύει μέτρια πορεία (4η στο -6 από την κορυφή). Δίκαιο φαβορί οι γηπεδούχοι.

171. ΚΟΛΕΤΖ ΓΙΟΥΡΟΠΑ - ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤ.

Η Κόλετζ Γιουρόπα συμμετέχει στη διοργάνωση ως 2η από το πρωτάθλημα του Γιβραλτάρ, με στόχο να αποκομίσει όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες. Η Σλόβαν Μπρατισλάβας έχει πολλές παρουσίες τα τελευταία χρόνια στα ευρωπαϊκά κύπελλα και δεν αναμένεται να συναντήσει δυσκολίες απέναντι σε έναν αρκετά αδύναμο αντίπαλο.

172. ΜΠΡΟΟΥΤΟΝ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ ΖΑΓΚΡΕΠ

Σημαντικά βήματα προόδου για την Μπρόουτον τα τελευταία χρόνια, τρίτη διαδοχική συμμετοχή στην Ευρώπη είναι η φετινή, χωρίς πάντως να έχει καταφέρει ως τώρα να περάσει από τον πρώτο προκριματικό γύρο. Η Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ συμμετέχει στο Γιουρόπα Λιγκ για δεύτερη φορά στην ιστορία της και έχει ως πλεονέκτημα το ότι βρίσκεται σε πιο προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας σε σχέση με τους γηπεδούχους, αφού το πρωτάθλημα Κροατίας ξεκινά στις 11 Ιουλίου (ενώ το πρωτάθλημα Ουαλίας στις 22 Αυγούστου). Παρότι είναι φαβορί οι φιλοξενούμενοι, σε καμία περίπτωση δεν αξίζουν οι αποδόσεις τους, θα το προσπεράσουμε.

173. ΒΙΚΙΝΓΚΟΥΡ – ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ

Εύκολη βραδιά αναμένεται για τους Νορβηγούς, χαώδης η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, θέλουν να τελειώσουν την πρόκριση από το 1ο ματς. Δεν μπορούν επ’ ουδενί να κοιτάξουν στα μάτια τη Ρόζενμποργκ οι νησιώτες της Βίκινγκουρ. Πάμε με το τίμιο over 2,5 για τα ομαδικά γκολ των Νορβηγών, σε απόδοση 2,00 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

174. ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ – ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ

Δεδομένη η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, δεν είναι μεγάλο το διάστημα αποχής από τους αγωνιστικούς χώρους για τους Ούγγρους, μόλις πριν 1 μήνα αγωνίστηκαν για το εγχώριο Λιγκ Καπ. Στη 2η κατηγορία της Ολλανδίας θα αγωνιστεί η ομάδα της Γκόου Αχέντ Ιγκλς. Λογικά το φαβορί της αναμέτρησης οι Ούγγροι, θα προτιμήσουμε το ασιατικό διπλό -0,25 στο 1,90 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

175. ΝΤΟΜΖΑΛΕ – ΚΟΥΚΑΡΙΚΙ

Αμφίρροπη αναμέτρηση, αμφότερες βρίσκονται σε παρόμοιο στάδιο προετοιμασίας, αφού τα πρωταθλήματά τους ξεκινούν σε δυο εβδομάδες περίπου και θεωρούνται ανερχόμενες δυνάμεις με υψηλές φιλοδοξίες. Σωστά διαβασμένο το σετ αποδόσεων.

176. ΤΣΕΛΙΕ - ΣΛΑΣΚ ΒΡΟΤΣΛΑΒ

Χωρίς ιδιαίτερες ευρωπαϊκές διακρίσεις η Τσέλιε, αγωνίστηκε τόσο το 2012, όσο και το 2013 στον πρώτο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ, χωρίς να καταφέρει να προκριθεί, στη φετινή διοργάνωση συμμετέχει ως δευτεραθλήτρια Σλοβενίας. Η Σλασκ έχει πλησιάσει τρεις φορές στην είσοδό της στους ομίλους της διοργάνωσης (2011, 2012, 2013), χωρίς όμως να τα έχει καταφέρει, κάτι που επιδιώκει να κάνει φέτος. Υποχωρεί η απόδοση του διπλού, στα μάτια μας δείχνει πιο ισορροπημένο.

177. ΝΙΟΥΤΑΟΥΝ – ΒΑΛΕΤΤΑ

Αν και τερμάτισε 6η στο περσινό πρωτάθλημα Ουαλίας, η Νιουτάουν βρέθηκε στο Γιουρόπα Λιγκ ως η νικήτρια των πλέι-οφ και θα κάνει την επανεμφάνισή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έπειτα από 17 χρόνια. Ξεκίνησε την προετοιμασία της στις αρχές Ιουνίου, προκειμένου να είναι έτοιμη για τις αναμετρήσεις με τη Βαλέττα, αν και το εγχώριο πρωτάθλημα κάνει σέντρα στις 22 Αυγούστου. Η Βαλέττα τερμάτισε δεύτερη στο πρωτάθλημα Μάλτας και ταξιδεύει στην Ουαλία με πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Πέφτει η τιμή του άσσου, λόγω των αναμενόμενων απουσιών των φιλοξενούμενων, οριακά αποδεκτός πλέον.

178. ΛΑ ΦΙΟΡΙΤΑ – ΒΑΝΤΟΥΖ

Η δευτεραθλήτρια του Σαν Μαρίνο Λα Φιορίτα προκάλεσε αίσθηση με δυο από τις μεταγραφικές κινήσεις που πραγματοποίησε, αφενός με εκείνη του Νταμιάνο Τομάζι, ο οποίος είχε αποσυρθεί και επανέρχεται στη δράση (πρώην παίχτης της Ρόμα) και αφετέρου του Αργεντινού χαφ Ρικιούτι με σπουδαία καριέρα στο Καμπιονάτο. Η Βαντούζ συμμετέχει στο Γιουρόπα Λιγκ ως η κάτοχος του κυπέλλου Λιχτενστάιν και έχει πολλές παρουσίες στο θεσμό. Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας υπέρ των φιλοξενούμενων, αποτυπώνεται ορθά στο σετ αποδόσεων.

179. ΜΠΟΥΝΤΟΥΣΝΟΣΤ – ΣΠΑΡΤΑΚΣ

Η Μπούντουσνοστ επιδεικνύει σταθερή παρουσία τα τελευταία χρόνια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ωστόσο η φετινή χρονιά ξεκίνησε με αρκετά προβλήματα (αλλαγή διοίκησης, αλλαγή προπονητή, καθυστέρηση έναρξης προετοιμασίας λόγω χρεών). Η Σπάρτακς βρίσκεται εν μέσω των εγχώριων αγωνιστικών της υποχρεώσεων, αφού το πρωτάθλημα Λετονίας διανύει τη 10η αγωνιστική του. Καταλαμβάνει την 5η θέση σε σύνολο εφτά ομάδων με απολογισμό 3-4-3 και εν’ όψει του επερχόμενου παιχνιδιού αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα απουσιών. Καθαρό πάσο εδώ.

180. ΜΤΚ – ΒΟΪΒΟΝΤΙΝΑ

Χωρίς ιδιαίτερες διακρίσεις τα τελευταία χρόνια η ΜΤΚ, επανεμφανίζεται στην Ευρώπη έπειτα από μια τριετία. Η Βοϊβοντίνα βρίσκεται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ και έχει ως στόχο την παρθενική της συμμετοχή στους ομίλους της διοργάνωσης. Ισορροπημένο το σετ, δεν αφήνει περιθώριο για παιχνίδι.

Πάμε στοίχημα LIVE

181. ΓΙΟΥ ΣΙ ΝΤΙ – ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ

Στη δεύτερη κατηγορία της Ιρλανδίας αγωνίζεται η Γιου Σι Ντι, οφείλει την ευρωπαϊκή της συμμετοχή στην ειδική βαθμολογία του Fair Play. Βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος έχοντας συμπληρώσει δώδεκα παιχνίδια αήττητη (6-6-0). Η Ντουντελάνζ είναι σταθερή εκπρόσωπος του Λουξεμβούργου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με αποτέλεσμα να έχει αρκετή εμπειρία αλλά όχι και ουσιαστικές διακρίσεις. Διορθώνεται το σετ, το διπλό είχε ανοίξει σε υπερβολικά χαμηλά επίπεδα, θεωρούμε πλέον ότι αποτυπώνει καλύτερα τα δεδομένα του αγώνα.

182. ΓΚΛΕΝΑΒΟΝ – ΣΟΛΙΓΚΟΡΣΚ

Δεύτερη σερί συμμετοχή για τη Γκλέναβον στην Ευρώπη, πέρυσι αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο. Η Σόλιγκορσκ θέλει να επαναλάβει την περσινή ευρωπαϊκή πορεία της, όταν και αποκλείστηκε στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ από την Αϊντχόφεν. Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρωτάθλημα Λευκορωσίας, με τους φιλοξενούμενους να μην βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση (2-3-1 στα έξι τελευταία), κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αντικατασταθεί ο προπονητής τους προ μιας εβδομάδας. Οι χαμηλές τιμές του διπλού μας προδιαθέτουν για κόντρα, ωστόσο αν λάβουμε υπόψη τη διαφορά στην αγωνιστική ετοιμότητα των δυο ομάδων (το πρωτάθλημα της Βορείου Ιρλανδίας ξεκινάει στις 8 Αυγούστου), κρίνουμε ως ορθότερη επιλογή την αποχή.

183. ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΚΑΪΡΑΤ ΑΛΜΑΤΙ

Νέο ξεκίνημα για τον Ερυθρό Αστέρα, με καινούργιο προπονητή στον πάγκο του θέλει να κάνει μια καλή πορεία στην Ευρώπη μετά την περσινή απουσία του (δεν αδειοδοτήθηκε λόγω οφειλών). Η Καϊράτ βρίσκεται σε καλύτερο επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας, μιας και το πρωτάθλημα στο Καζακστάν βρίσκεται σε εξέλιξη, καταλαμβάνει την 2η θέση έχοντας μείνει αήττητη στα πιο πρόσφατα έξι (5-1-0). Αν και είναι ποιοτικότερη ομάδα η γηπεδούχος, δεν υπάρχει η παραμικρή αξία στις τιμές του άσσου, η αγωνιστική ετοιμότητα των φιλοξενούμενων ίσως να παίξει το ρόλο της.

184. ΚΟΡΚ - ΚΡ ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται η Κορκ, η οποία έχει έξι νίκες και δύο ισοπαλίες στα οκτώ τελευταία της παιχνίδια για το πρωτάθλημα, παραμένοντας τρεις βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις της ομάδας για την επιστροφή της έπειτα από επτά χρόνια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και η προσοχή όλων είναι στραμμένη αποκλειστικά στα δύο παιχνίδια με την ΚΡ Ρέικιαβικ, μιας και δεν υπάρχει αγωνιστική υποχρέωση ανάμεσα στα δύο παιχνίδια με τους Ισλανδούς. Δεύτερη η ΚΡ στο εγχώριο πρωτάθλημα, η κατάκτηση του οποίου αποτελεί και το μεγάλο στόχο της ομάδας για φέτος μετά το περσινό κάζο, ενώ μετά το παιχνίδι στην Ιρλανδία ακολουθεί το ντέρμπι κορυφής κόντρα στη Χαφναρφιόρντουρ. Επιλογή των YoungGuns αποτελεί ο άσοςDNBτης Κορκ σε απόδοση 1,80 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

185. ΛΙΝΦΙΛΝΤ – ΡΟΥΝΑΒΙΚ

Από τα ιστορικότερα κλαμπ της Βορείου Ιρλανδίας η Λίνφιλντ , συμμετέχει στην Ευρώπη εδώ και δέκα σεζόν, ξεκίνησε την προετοιμασία της προ δεκαπενθημέρου μιας και το πρωτάθλημα ξεκινάει στις 8 Αυγούστου. Η Ρούναβικ συγκαταλέγεται στις υπολογίσιμες δυνάμεις των Νησιών Φερόε, είναι δεύτερη στο εν εξελίξει πρωτάθλημα (στο -2 από την κορυφή) αλλά έχει συμπληρώσει τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη (0-1-3). Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο, αλλά με αυτές τις αποδόσεις που κυκλοφορούν για τη νίκη τους δεν αξίζει να ασχοληθούμε.

186. ΜΠΙΡΚΙΡΚΑΡΑ – ΟΥΛΙΣΕΣ

Λόγω της κατάκτησης του κυπέλλου Μάλτας συμμετέχει η Μπιρκιρκάρα στο Γιουρόπα Λιγκ, έχει αρκετές παρουσίες στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια ενώ εντύπωση προκάλεσε η απόκτηση του Ιταλού φορ Φαμπρίτσιο Μίκολι, ο οποίος έχει μακρά παρουσία στο Καμπιονάτο. Η Ουλίσες τερμάτισε δεύτερη στο πρωτάθλημα Αρμενίας και στις λίγες παρουσίες της στα ευρωπαϊκά κύπελλα, δεν έχει κατορθώσει ακόμα να προκριθεί από κάποιον από τους προκριματικούς γύρους στους οποίους συμμετείχε. Πιο ισορροπημένο θα έπρεπε να είναι το σετ, ο καθαρός φαβοριτισμός της Ουλίσες μας οδηγεί προς τα αριστερά. 1Χ.

187. ΓΚΛΕΝΤΟΡΑΝ – ΖΙΛΙΝΑ

Κυπελλούχος Βορείου Ιρλανδίας η Γκλεντόραν, χωρίς ευρωπαϊκές διακρίσεις, αντιμετωπίζει μεταξύ άλλων και αρκετά αγωνιστικά προβλήματα εν’ όψει της προσεχούς αναμέτρησης. Η Ζίλινα τερμάτισε δεύτερη στο πρωτάθλημα Σλοβακίας και παρουσιάζεται αρκετά φιλόδοξη για την ευρωπαϊκή της πορεία. Καθαρό φαβορί οι φιλοξενούμενοι, υποψιασμένες οι τιμές του διπλού.

188. ΣΚΕΝΤΙΓΙΑ – ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ

Τρίτη στο πρωτάθλημα της ΠΓΔΜ η Σκεντίγια, έχει ενισχυθεί σημαντικά για τα δεδομένα της στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, η Αμπερντίν τερμάτισε δεύτερη στο πρωτάθλημα Σκωτίας, βγαίνοντας για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην Ευρώπη. Ποιοτικά ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι, όμως αυτό δεν αρκεί για να τους εμπιστευτούμε σε τόσο χαμηλές αποδόσεις.

189. ΒΙΚΙΝΓΚΟΥΡ ΡΕΙΚ. – ΚΟΠΕΡ

Έχει αγωνιστικό ρυθμό η Βίκινγκουρ, αφού το πρωτάθλημα Ισλανδίας είναι σε εξέλιξη. Μέτρια πάντως η φετινή πορεία της, βρίσκεται στην 8η θέση με απολογισμό 2-3-5 και στα έξι πιο πρόσφατα μετράει πέντε ήττες (1-0-5). Η Κόπερ συμμετέχει στο Γιουρόπα Λιγκ ως η κάτοχος του κυπέλλου Σλοβενίας, με την προετοιμασία της να ξεκινάει προ εικοσαημέρου. Η κακή κατάσταση της Βίκινγκουρ αντισταθμίζεται από την έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού της Κόπερ, οδηγούμαστε επομένως στο πάσο.

190. ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ - ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ

Δεύτερο σερί εντός για τη δυνατή στην έδρα της Κορίνθιανς (4-0-1 εντός), η Πόντε Πρέτα συνεχίζει με μόλις μια ήττα στο πρωτάθλημα (4-4-1 συνολικά) και εκτός έδρας μετράει 1-3-1. Έχουν τον πρώτο λόγο οι γηπεδούχοι, ωστόσο οι αποδόσεις στις οποίες προσφέρεται η νίκη τους δεν αντικατοπτρίζουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης.

191. ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ – ΓΚΟΪΑΣ

Άτυχη αλλά σίγουρα και αναποτελεσματική η Γκοΐας στην πρόσφατη ήττα από τη Φλουμινένσε που βάση εμφάνισης δεν άξιζε. Μετράει έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-4) και ενώ συνεχίζει στον πάγκο της με υπηρεσιακό προπονητή. Η Φιγκεϊρένσε μεταμορφώνεται προς το καλύτερο στο γήπεδο της, αήττητη φέτος (2-2-0) και με μόλις δύο ήττες στα 18 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της (9-7-2). Θα δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στη Φιγκεϊρένσε αλλά με την πιο σίγουρη λύση των σκορ 1-0/2-0/2-1 που μαζί με την κάλυψη στο 1-1 δίνουν 2,07 μέση απόδοση στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

192. ΦΛΟΥΜΙΝΕΣΕ – ΣΑΝΤΟΣ

Δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση η Φλουμινένσε, η οποία παρόλο που δεν αποδίδει θεαματικό ποδόσφαιρο, καταφέρνει να παίρνει θετικά αποτελέσματα. Είναι ισχυρή στην έδρα της (3-2-0 εντός) και απέναντι στη Σάντος, που κινείται στην μετριότητα (1-3-3 στα τελευταία επτά, 0-2-3 εκτός έδρας), έχει τον πρώτο λόγο για να κατακτήσει το τρίποντο. Αντί της απλής νίκης των γηπεδούχων,προτιμότερη επιλογή δείχνουν να είναι τα σκοράκια 1-0, 2-0, 2-1 με κάλυψη το 1-1, τα οποία δίνουν συνδυαστική απόδοση 2,40 στον Stoiximan , με δεδομένο τα χαμηλά σκορ που συναντάμε στα εντός έδρα παιχνίδια της Φλουμινένσε.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ