ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης (18/6/2015). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης.

166. ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ - ΒΙΤΕΜΠΣΚ

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ηΜπάτεΜπορίσοφέχει τονπρώτολόγο για την νίκη απέναντι σε μιααδύναμηΒίντεμπσκ. Αν οι επιθετικοί της γηπεδούχου αρχίσουν να βρίσκουν στόχο τότε το παιχνίδι μπορεί και να ξεφύγει στο σκορ, φυσικά και οι φιλοξενούμενοι βάση της εικόνας τους μπορούν να συμβάλουν έτσι ώστε να έχουμε ένα θεαματικό παιχνίδι. Στο 1,85 τo over 2,5 στην Bet365,σημείοπου αποτελεί επιλογή των Young Guns. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

187. ΙΤΑΛΙΑ U21 - ΣΟΥΗΔΙΑ U21

Πρεμιέρα του 2ου ομίλου του ευρωπαϊκού πρωταθλήματοςU21. Δεν δείχνει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση η Ιταλία, από την άλλη η Σουηδία μετά από συνεχείς υπερβάσεις στα προκριματικά, κατάφερε να βρεθεί στα τελικά της διοργάνωσης και θα αγωνιστεί χωρίς άγχος, ψάχνοντας τη διάκριση. Σε χαμηλά επίπεδα κινείται ο άσσος της Ιταλίας, κρύβουν κινδύνους οι πρεμιέρες τέτοιων διοργανώσεων και κρίνεται ορθότερο να απέχουυμε.

176. ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ – ΣΥΡΙΑΝΣΚΑ

Επέστρεψε στις νίκες η Ντέγκερφορς (3-2-1 εντός) στο τελευταίο της (3-1 εντός την ΑΦΚ) διακόπτοντας σερί τριών χωρίς τρίποντο (0-2-1). Η Σιριάνσκα συμπλήρωσε επτά χωρίς ήττα (5-2-0), έρχεται από τρεις σερί νίκες και εκτός έδρας μετράει 2-1-3 (2-1-0 στα τρία πιο πρόσφατα). Σωστά μοιρασμένο δείχνει το σετ, δεν θα πάρουμε πλευρά.

Πάμε στοίχημα LIVE

188. ΑΓΓΛΙΑ U21 - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ U21

Αμφότερες λογίζονται ως εκ των φαβορί της διοργάνωσης, προκρίθηκαν δια περιπάτου από τα προκριματικά και τα ρόστερ τους αποτελούνται από παίχτες με αρκετές παραστάσεις στα εγχώρια πρωταθλήματα. Ξεχωρίζουν οι επιθετικές γραμμές και των δυο ομάδων, τοGGστο 1,80 τηςBet365δείχνει καλή επιλογή.

178. ΣΤΙΑΡΝΑΝ – ΦΙΛΚΙΡ

Εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από αυτό του πρωταθλήματος αναμένεται από τις δύο ομάδες. Αρχίζει και παίρνει τα πάνω της όμως ηΣτιάρνανκαι σίγουρα το κύπελλο αποτελεί στόχο. Μπορεί να είναι αήττητη μακριά από την έδρα της ηΦίλκιργια το πρωτάθλημα, όμως ποιοτικά είναι ένα σκαλί κάτω από την σημερινή της αντίπαλο, κάτι που αποδείχθηκε και την Κυριακή. Με τοναέρατου νικητή οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα για την νίκη και παράλληλα για την πρόκριση. Στο 1,75 βρίσκουμε την νίκη τηςΣτιάρνανστον Stoiximan . Διάβάστε περισσότερα εδώ.

179. ΠΕΡΟΥ – ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

Δεύτερη αγωνιστική του τρίτου ομίλου του Κόπα Αμέρικα.Το Περού, παρόλο που ηττήθηκε στην πρεμιέρα από τη Βραζιλία, άφησε θετικές εντυπώσεις και θα μπορούσε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα, αν ήταν πιο προσεκτικό στην τελική προσπάθεια. Η Βενεζουέλα ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της, νίκησε με 1-0 την Κολομβία με έξυπνη τακτική, καθώς έδωσε γήπεδο στους αντιπάλους και χτύπησε στις αντεπιθέσεις, εκμεταλλευόμενη μια από αυτές για να σκοράρει. Αμφότερες έδειξαν καλό πρόσωπο στα πρώτα τους παιχνίδια, ωστόσο το Περού πλέον θέλει μόνο νίκη για να μείνει ζωντανό στο κυνήγι της πρόκρισης, ενώ η Βενεζουέλα έχει την πολυτέλεια να εφαρμόσει την επιτυχημένη τακτική της πρεμιέρας. Δίκαιο κρίνεται το σετ, το αμφίσκορο θα μπορούσε να αποτελέσει επιλογή, καθώς το Περού έδειξε να έχει επιθετικές αρετές, ενώ η Βενεζουέλα πιθανότατα θα βρει χώρους για να χτυπήσει στην κόντρα.

180. ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ – ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Ασταθής εμφανίζεται ως τώρα η Φιγκεϊρένσε (2-2-3), στην έδρα της πάντως είναι αήττητη ως τώρα (2-1-0), από την άλλη η Ιντερνασιονάλ συνεχίζει να κινείται σε ρηχά νερά (2-3-2) και μακριά από το σπίτι της εμφανίζει αδυναμίες (0-2-2). Δεν είναι για να δίνονται φαβορί οι φιλοξενούμενοι, όμως οι γηπεδούχοι έχουν αρκετές απουσίες, γεγονός που μας αποτρέπει από το να τους στηρίξουμε.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ