ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης (11/6). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης.

127. ΒΡΑΖΙΛΙΑU20 – ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗU20

Φάση των "16" του Μουντιάλ U20, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Εύκολα προκρίθηκε από τον όμιλό της η Βραζιλία, έκανε το απόλυτο 3/3 (όλα ήταν καιover2,5), έχοντας μάλιστα την ευκαιρία για ροτέισον και ξεκούραση των βασικών της μονάδων στο τελευταίο της παιχνίδι με τη Βόρειο Κορέα, αφού είχε ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στους «16». Η Ουρουγουάη δεν έχει θέλξει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της (1-1-1 στον όμιλο με Σερβία, Μεξικό και Μάλι) και δείχνει να βασίζεται κατά κύριο λόγο στην άμυνα. Οι Βραζιλιάνοι έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, δίκαιες οι τιμές στις οποίες προσφέρεται η επικράτησή τους.

128. ΓΕΡΜΑΝΙΑU20 – ΝΙΓΗΡΙΑU20

Επίδειξη δύναμης έκανε στον όμιλο η Γερμανία (8-1 τα Φίτζι, 3-0 το Ουζμπεκιστάν, 5-1 την Ονδούρα), αρκετά χαμηλά αποδείχτηκαν τα συγκεκριμένα εμπόδια τα «Πάντσερ», το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει στα προσεχή νοκ-άουτ παιχνίδια. Η Νιγηρία προκρίθηκε με 2-0-1 από το δικό της γκρουπ (2/3over2,5), αφήνοντας καλές εντυπώσεις και δείχνει αποφασισμένη να κοντράρει στα ίσα τους αντιπάλους της. Οι Γερμανοί έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, όμως αναμένουμε τους Αφρικανούς να αντισταθούν με όλες τους τις δυνάμεις, κοιτάμε και προς τα πολλά γκολ (3/3over2,5 η Γερμανία, 2/3over2,5 η Νιγηρία στην πρώτη φάση).

129. ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑU20 - ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑU20

Εντυπωσιακή παρουσία στον όμιλο (3/3 νίκες, όλες μεover2,5), βάζει υποψηφιότητα να προχωρήσει μακριά στη διοργάνωση. Η οικοδέσποινα Νέα Ζηλανδία βρέθηκε στους «16» χάρη στη νίκη της επί της Μιανμάρ και με απολογισμό 1-1-1 προκρίθηκε ως μια από τις καλύτερες τρίτες των έξι γκρουπ. Κάπου εδώ φαίνεται να σταματάει η πορεία των Νεοζηλανδών στη διοργάνωση, η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δυο ομάδων είναι μεγάλη, ανάλογα προσαρμοσμένες φυσικά και οι αποδόσεις στον άσσο.

132. Ν. ΚΟΡΕΑ – ΗΑΕ

Φιλικό ματς λίγο πριν την έναρξη των ομίλων για το Μουντιάλ του 2018 στην Ασιατική ζώνη. Η Νότια Κορέα έχει τον Αύγουστο ένα τουρνουά των χωρών της Ανατολικής Ασίας και θέλει να είναι έτοιμη. Έφτασε στον τελικό αλλά δεν κατάφερε να κατακτήσει το Ασιατικό Κύπελλο τον Ιανουάριο, καθώς έχασε από την Αυστραλία. Τα ΗΑΕ είχαν αρκετά αξιοπρεπή παρουσία και αποκλείστηκαν από την κυπελλούχο Αυστραλία στα ημιτελικά. Οι αποδόσεις (1,70-3,75-5,00) ευνοούν την τυπικά γηπεδούχο Νότιο Κορέα (ο αγώνας διεξάγεται στην Κουάλα Λουμπούρ) παραπάνω απ’ ότι έπρεπε. Της δίνουμε τον πρώτο λόγο, αλλά κάτω από το 2,00 δεν υπάρχει αξία.

130. ΙΑΠΩΝΙΑ – ΙΡΑΚ

Πλήρως αποτυχημένη κρίνεται η παρουσία της στο Ασιατικό Κύπελλο, καθώς αποκλείστηκε στα προημιτελικά, γι’ αυτό επιθυμεί να κατακτήσει το Κύπελλο Ανατολικής Ασίας που αρχίζει σε δύο μήνες. Το Ιράκ είχε καλή παρουσία και αποκλείστηκε στα ημιτελικά. Μόλις στο 1,30 βρίσκεται ο άσος, τιμή που κρίνεται αποτρεπτική για κάποιο ποντάρισμα, παρότι πιστεύουμε ότι οι ποιοτικά ανώτεροι Ιάπωνες θα κερδίσουν.

133. ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ – ΙΡΑΝ

Και οι δύο ομάδες αποκλείστηκαν στα προημιτελικά του Ασιατικού Κυπέλλου. Μόνο την πρεμιέρα των ομίλων του επόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου σκέφτονται. Θεωρούμε το Ιράν καλύτερη ομάδα και πιστεύουμε ότι θα το βολέψει ότι παίζει εκτός έδρας. Το 2 0:0 στο 1,925 κρίνεται δίκαιο. Διαβασμένη η γραμμή τουunder(2) και η τιμή τουnogoal(1,65), καθώς συνήθως οι αγώνες του Ιράν έχουν λίγα τέρματα.

134. ΜΟΛΔΑΒΙΑ U21 - ΜΑΛΤΑ U21

Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν έχουν ουσιαστικές ελπίδες πρόκρισης στα τελικά τουEuroU21, που θα γίνει στην Πολωνία το 2017. Οι αποδόσεις δείχνουν ότι η Μολδαβία έχει ισχυρό προβάδισμα απέναντι στο, παραδοσιακά σάκο του μποξ σε όλες της εθνικές ομάδες, κρατίδιο της Μάλτας. Δεν θα παίξουμε κάτι στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

136. ΣΑΡΑΓΟΣΑ – ΧΙΡΟΝΑ

Λίγες μέρες είχε για να ξεπεράσει το σοκ η Χιρόνα που στο πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς απέτυχε να κερδίσει την βαθμολογικά αδιάφορη Λούγκο δίνοντας έτσι το εισιτήριο της ανόδου στην Σπόρτινγκ Χιχόν. Δεν παύει όμως να αποτελεί μία ομάδα που βάση της συνολικής εικόνας της αξίζει να ανέβει στα σαλόνια της Πριμέρα, άλλωστε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος εκτός έδρας είχε το καλύτερο ρεκόρ (13-3-5). Η Σαραγόσα με τη σειρά της απέτυχε στο πιο κρίσιμο τεστ να νικήσει αδιάφορη ομάδα (1-1 με Λούγκο), ένα στραβοπάτημα που δεν εκμεταλλεύτηκε η Πονφεραντίνα και έτσι η βαθμολογική της θέση δεν άλλαξε. Την θεωρούμε ικανή αν έχει ξεπεραστεί το ψυχολογικό σοκ να πάρει θετικό αποτέλεσμα από το «Ρομαρέδα», στο 2,025 προσφέρει ηBet365το ασιατικό διπλό 0:0. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Πάμε στοίχημα LIVE

137. ΙΣΛΑΝΔΙΑ U21 - ΠΓΔΜ U21

Πρεμιέρα για τις δύο ομάδες στα προκριματικά τουEuroU21, φαβορί στον όμιλο είναι η Γαλλία και η μόνη τους ελπίδα είναι να παλέψουν για τη δεύτερη θέση που ίσως δώσει εισιτήριο για τα τελικά της διοργάνωσης, αλλά ακόμα και αυτό είναι δύσκολο για τους Ισλανδούς και τους Σκοπιανούς. Οι αποδόσεις δείχνουν ότι οι Ισλανδοί είναι φαβορί (στο 1,50 ο άσος), δεν θα μπλέξουμε στο πρώτο ματς των δύο ομάδων.

138. ΙΣΠΑΝΙΑ - ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ

Φιλική αναμέτρηση λίγο πριν τα προκριματικά τουEuroγια την Ισπανία και ένα μήνα πριν τοConcacafγια τους Κοσταρικανούς. Τον αγώνα με τη Λευκορωσία για τα προκριματικά τουEuroέχει μπροστά της η γηπεδούχος Ισπανία, η οποία βρίσκεται δεύτερη και δεν έχει περιθώρια για καμία γκέλα στο δρόμο προς τη Γαλλία, καθώς οι Σλοβάκοι φαίνονται ασταμάτητοι. Η Κόστα Ρίκα έχει τοConcacafτον Ιούλιο και προετοιμάζεται γι’ αυτό, καθώς μετά την εκπληκτική της παρουσία στο Μουντιάλ της Βραζιλίας θέλει να κάνει αξιοπρεπή παρουσία και εκεί. Λογικές οι χαμηλές τιμές του άσου, αλλά το 1,20 είναι υπερβολικό. Όποιος θέλει να ποντάρει κάτι θα πρέπει να στραφεί στα μεγάλα Ασιατικά Χάντικαπ της Κόστα Ρίκα (+1,75 ή +2), εμείς θα απέχουμε.

139. ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Γ) – ΝΟΡΒΗΓΙΑ (Γ)

Δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Μουντιάλ Γυναικών. Μεγάλες σε έκταση νίκες πέτυχαν αμφότερες στην πρεμιέρα τους στη διοργάνωση ( 4-0 η Νορβηγία την Ταϊλάνδη, 10-0 η Γερμανία την Ακτή Ελεφαντοστού) και δείχνουν ότι θα προκριθούν εύκολα στην επόμενη φάση. Στη μεταξύ τους αναμέτρηση θα κριθεί ουσιαστικά η πρώτη θέση, τον πρώτο λόγο έχουν οι Γερμανίδες, που είναι και ένα από τα μεγάλα φαβορί για να κατακτήσουν το τρόπαιο.

140. ΚΙΝΑ (Γ) - ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Γ)

Με την πλάτη στον τοίχο η Κίνα μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον Καναδά, θέλει τουλάχιστον να μην ηττηθεί προκειμένου να διατηρήσει αυξημένες ελπίδες πρόκρισης στους «16». Με το δεξί μπήκε η Ολλανδία στη διοργάνωση χάρη στο 1-0 επί της Νέας Ζηλανδίας, χωρίς πάντως να εντυπωσιάσει με την απόδοσή της. Σωστά μοιρασμένο δείχνει το σετ, πιθανός ο συμβιβασμός αν λάβουμε υπόψη το πόσο κλειστά ήταν τα πρώτα παιχνίδια και των δυο στη διοργάνωση.

141. ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ (Γ) - ΤΑΪΛΑΝΔΗ (Γ)

Κρίσιμη αναμέτρηση που σε μεγάλο βαθμό θα κρίνει το ποια από τις δυο θα συνεχίσει να έχει ελπίδες για πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης. Βαριές ήττες γνώρισαν και οι δυο στις πρεμιέρες τους (0-10 από τη Γερμανία η Ακτή, 0-4 από τη Νορβηγία η Ταϊλάνδη) και στο μεταξύ τους παιχνίδι η ισοπαλία πρακτικά δεν κάνει σε καμία από τις δυο, αφού στην περίπτωση αυτή θα ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητές τους να βρεθούν μεταξύ των καλύτερων τρίτων από τα έξι γκρουπ. Η ανάγκη τους για νίκη, σε συνδυασμό με την αμυντική τους εικόνα στην πρεμιέρα μας στρέφουν προς τα πολλά γκολ, το over 2,75 στο 1,75 της Bet365 πρόλαβαν οι Young Guns , με την απόδοση αυτή τη στιγμή να έχει κατρακυλήσει.

142. ΧΙΛΗ – ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ

Πρεμιέρα για το Κόπα Αμέρικα που θα μας απασχολήσει έντονα για τον επόμενο μήνα. Η διοργανώτρια Χιλή υποδέχεται τον Ισημερινό και σίγουρα οι Χιλιανοί θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους. Ανώτερη ομάδα εκείνη της Χιλής, όπως έδειξε και στο Παγκόσμιο Κύπελλο έχει φοβερή φουρνιά ποδοσφαιριστών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Το Εκουαδόρ έχει σημαντικές απουσίες, του Αντόνιο Βαλένσια και Καϊσέδο που λόγω τραυματισμών δεν θα μεταβούν στη Χιλή. Πιστεύουμε ότι η καλύτερη Χιλή θα κερδίσει στην πρεμιέρα εύκολα, το -1 στο 1,825 τηςBet365 επέλεξαν τα Young Guns .

143. ΚΑΝΑΔΑΣ (Γ) - ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ (Γ)

Ιδανική πρεμιέρα για την οικοδέσποινα, έστω και αν δεν έθελξε με την απόδοση της, έφτασε στην επικράτηση με 1-0 επί της Κίνας χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 92’. Η Νέα Ζηλανδία γνώρισε την ήττα με 0-1 από την Ολλανδία, σε ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι. Τον πρώτο λόγο έχει η ομάδα του Καναδά, που απαλλαγμένη από το άγχος της πρεμιέρας μπορεί να ζευγαρώσει τις νίκες της.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ