ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης (28/5). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης.

143.ΚΟΤΚΑ - ΛΑΧΤΙ

Χαμηλά στη βαθμολογία αμφότερες, πραγματοποιούν μέτριο ξεκίνημα στη χρονιά, η Κότκα έρχεται από την πρώτη νίκη της μετά από τέσσερα (0-1-3), η Λάχτι έχασε στο τελευταίο στην έδρα της Ιλβες, αν και άξιζε κάτι παραπάνω. Μπερδεμένο δείχνει, θα το προσπεράσουμε.

163.ΑΜΒΟΥΡΓΟ - ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ

Πρώτος αγώνας των πλέι-οφ για την παραμονή/άνοδο στην Μπουντεσλίγκα, θα ακολουθήσειρεβάνς στην έδρα της Καρλσρούης, ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρουν από το πρώτο παιχνίδι οι δύο ομάδες, αφού διακυβεύονται οι κόποι μίας ολόκληρης χρονιάς, μιας και κρίνεται η κατηγορία που θα αγωνιστούν την επόμενη σεζόν. 6/7 τελευταία εντός ήταν under 2,5 για το Αμβούργο, που βγάζει μεγάλο πρόβλημα στο γκολ, έχοντας τη χειρότερη εντός έδρας επίθεση της Μπουντεσλίγκα. 5/8 τελευταία εκτός της Καρλσρούης είχαν λίγα τέρματα, με τους φιλοξενούμενους να διαθέτουν και την καλύτερη άμυνα της Τσβάιτε Λίγκα. Οι αριθμοί και η κρισιμότητα του αγώνα μας οδηγούν στη λογική σκέψη του under 2,5 σε απόδοση 1,75 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

144.ΧΕΡΕΝΦΕΝ - ΦΙΤΕΣΕ

Πρώτος αγώνας, θα ακολουθήσει επαναληπτικός στην έδρα της Φίτεσε, με έπαθλο για το νικητή ένα εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ, ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Η Χέρενφεν απέκλεισε τη Φέγενορντ στον προηγούμενο γύρο (νίκη με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι, ήττα με το ίδιο σκορ στη ρεβάνς, πέρασε χάρη στο 2-2 στην παράταση) πραγματοποιώντας σοβαρές εμφανίσεις, στην έδρα της είχε απολογισμό 8-5-4 στην κανονική διάρκεια. Η Φίτεσε απέκλεισε δίκαια την Τσβόλε στον προηγούμενο γύρο (νίκη με 2-1 εντός, απέσπασε 1-1 εκτός), βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση μέσα στο 2015(12-4-3 συνολικά), έχει μόνο μια ήττα στα 17 πιο πρόσφατα, ενώ μακριά από το γήπεδό της έχει μόλις μια ήττα στα εννέα τελευταία (7-1-1).Ένα κλικ καλύτεροι δείχνουν οι φιλοξενούμενοι, όμως αμυντικά δεν είναι άξιοι εμπιστοσύνης, από την άλλη η Χέρενφεν είναι σκληρή ομάδα και θα παλέψει με όλες της τις δυνάμεις. Με τις υπάρχουσες αποδόσεις, δεν βρίσκουμε κάπου αξία.

145.ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ - ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ

Πρώτο παιχνίδι ανάμεσα σε Ρέιντζερς και Μάδεργουελ, με στόχο τη συμμετοχή τους στην Πρέμιερσιπ της νέας περιόδου. Ψυχολογία και παράδοση είναι με το μέρος των «Τζερς»,οι οποίοι είναι πλέον ένα βήμα πριν το τέλος του Γολγοθά τους και την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία της χώρας. Το χειρότερο εκτός έδρας ρεκόρ της Πρέμιερσιπ είχε η Μάδεργουελ, η οποία έχει να κερδίσει 13 χρόνια στο Άιμπροξ και δύσκολα θα σπάσει φέτος αυτή την παράδοση.Άσσος για τους μπλε της Γλασκώβης σε απόδοση 2,00 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

Πάμε στοίχημα LIVE

146.ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ - ΚΕΡΕΤΑΡΟ

Πρώτη αναμέτρηση του τελικού των πλέι-οφ για το πρωτάθλημα του Μεξικό, δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Από πρόκριση επί της Γουαδαλαχάρα έρχονται οι γηπεδούχοι, επιβλήθηκαν με 0-3 στη ρεβάνς (0-0 ο πρώτος αγώνας στην έδρα τους) πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και δείχνουν σε πολύ καλή κατάσταση (6-4-1 στα πιο πρόσφατα). Η Κερετάρο έφτασε στον τελικό αποκλείοντας την Πατσούκα , μετράει 8-1-2 στα τελευταία της παιχνίδια και 3-1-1 στα πέντε πιο πρόσφατα εκτός. Αμφότερες έχουν εξαιρετική ψυχολογία, στις λεπτομέρειες θα κριθεί.

147.ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ - ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ ΑΣ.

Επαναληπτικός προημιτελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες, ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθούν απευθείας πέναλτι. Νίκη για τη Γκουαρανί με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι, αν και η Ράσινγκ έχασε πολλές ευκαιρίες, παρόλο που έπαιζε με παίχτη λιγότερο για πάνω από ένα ημίχρονο. Με καλή ψυχολογία η Ράσινγκ, αφού επικράτησε με 1-0 στο κλάσικο επί της Ιντεπεντιέντε, άφησε όμως πολλές δυνάμεις στο παιχνίδι αυτό και έχει βασικούς παίχτες της αμφίβολους. Από ήττα στο πρωτάθλημα έρχεται η Γκουαρανί, παρατάχθηκε με πολλούς αναπληρωματικούς στην έδρα της Ρούμπιο Νιου και το πλήρωσε, αυτό ήταν το τέταρτο παιχνίδι της σε διάστημα οχτώ ημερών. Καλύτερη ομάδα η γηπεδούχος, αμφίβολο όμως το κατά πόσο έχει τις αντοχές για να ανταποκριθεί σε ένα τέτοιο παιχνίδι, η φιλοξενούμενη έχει σφίξει στην άμυνα και βγάζει εξαιρετική εικόνα στα νοκ-άουτ, εκτός των άλλων θα είναι και πιο ξεκούραστη. Χαμηλές κρίνονται οι αποδόσεις στον άσσο, θα το αφήσουμε στην ησυχία του.

148.ΛΟΣ ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ

Πρώτος ημιτελικός για την Απερτούρα Κολομβίας, δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Η Λος Μιγιονάριος απέκλεισε την Ενβιγκάδο στην προηγούμενη φάση, ηήττα με 3-2 στη ρεβάνς (πρώτα μετά από οκτώ που μετρούσε αήττητη) δεν είχε καμία απολύτως σημασία αφού στο πρώτο παιχνίδι είχε επικρατήσει με 4-0, πραγματοποιώντας μια ακόμα σπουδαία εμφάνιση στην έδρα της (7-4-0 και τέρματα 26-6 από τα τέλη Ιανουαρίου και έπειτα).Η Ντεπορτίβο Κάλι απέκλεισε την Ατλέτικο Νασιονάλ στον προηγούμενο γύρο (3-3 εκτός, νίκη με 1-0 εντός έδρας στη ρεβάνς), μετράει μόλις μια ήττα στα εννέα τελευταία (4-4-1) και μακριά από το γήπεδό της έχει συμπληρώσει πέντε χωρίς ήττα (3-2-0). Αμφότερες δείχνουν καλά, πάντως δεν μπορεί να αγνοηθεί η εντός έδρας δυναμική της Λος Μιγιονάριος, θα δώσουμε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, στο 2,02 βρίσκουμε τη νίκη τους στον Stoiximan .


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ