ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης (18/12). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης.

---. ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Δεν πείθει φέτος ο Αιγινιακός που δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή ομάδα, κάκιστο το ξεκίνημα του Ολυμπιακού Βόλου (3-1-4) που χρειάζεται άμεση επιστροφή στα καλά αποτελέσματα καθώς έχει μείνει πολύ πίσω. Δεν είναι αουτσάιντερ οι φιλοξενούμενοι, +0,25 ή DNB διπλό.

---. ΑΛΙΜΟΣ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Χωρίς νίκη μεν, εξαιρετικά δυσκολοκατάβλητος δε ο Άλιμος (0-5-2), σκοράρει με μεγάλη άνεση η Παναχαϊκή που είναι στο -1 από την ΑΕΚ. Φαβορί η ομάδα της Πάτρας, δεν έχει αξία το διπλό στο 1,57, προτιμότερη επιλογή η νίκη των φιλοξενούμενων με 1 ή 2 γκολ διαφορά.

165. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ

Αν εξαιρεθεί η ήττα από τον Λεβαδειακό, ο ΠΑΣ τα πηγαίνει εξαιρετικά στα τελευταία του ματς (4-3-1 από τα τέλη Σεπτεμβρίου και μετά) και εντός έδρας δεν χάνει εύκολα (4-2-1). Ο ΠΑΟΚ είναι σκασμένος λόγω του μικρού του ρόστερ και του μεγάλου προγράμματος και ταξίδεψε ξανά με πολλές και σημαντικές απουσίες (Κατσικάς, Τζαβέλλας, Ρατς, Τζιώλης, Μακ). Με την τετράδα που θα παρατάξει στην άμυνα ο Δικέφαλος είναι εξαιρετικά δύσκολο να κρατήσει το μηδέν, ξεκάθαρα η αξία στο 1Χ που πληρώνει 2,15 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

166. ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ - ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ

Κύπελλο Τουρκίας, 2 αγωνιστική των ομίλων, κανείς δεν ασχολείται πραγματικά…

---. ΛΑΡΙΣΑ - ΦΩΚΙΚΟΣ

Από μέτριες εμφανίσεις προέρχεται η Λάρισα, ιδανικός αντίπαλος για να επιστρέψει στις άνετες νίκες ο Φωκικός που μακριά από την Άμφισσα αποδυναμώνεται πολύ, άσος μπορεί και από ημίχρονο, δύσκολα θα δεχθεί γκολ η ΑΕΛ οπότε παίζεται και η νίκη με μηδέν παθητικό.

Πάμε στοίχημα LIVE

167. ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δυνατό τεστ για τις φιλοδοξίες πρωταθλητισμού του Παναθηναϊκού (3-2-2 εκτός) στην έδρα όπου πολύ πρόσφατα ηττήθηκε καθαρά (4-2) ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ, η Ξάνθη μετράει 5-1-0 εντός και 3/3 νίκες στα τελευταία, πιάνοντας έτσι την πρώτη 5άδα. Πέρα από τα αποτελέσματα οι ακρίτες επί Λουτσέσκου παίζουν και καλό ποδόσφαιρο, ο Παναθηναϊκός δεν είχε ποτέ πρόβλημα δημιουργίας, προς αποφυγήν το διπλό, προτιμάμε το αμφίσκορο.

168. ΕΞΕΛΣΙΟΡ - ΜΠΡΕΝΤΑ

Νοκ-άουτ αγώνας για τους “16” του ολλανδικού κυπέλλου, κάπως υπερβολικός ο φαβοριτισμός του άσου, δεν χωρίζουν τόσα πολλά τις δύο ομάδες.

169. ΚΑΛΙΑΡΙ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Πολύ χαμηλά το διπλό της Γιουβέντους (5-2-1 εκτός με 11-2 γκολ), η Κάλιαρι έχει τρία ματς να βρει δίχτυα και ακόμα ψάχνει την πρώτη εντός έδρας νίκη της (0-3-4), περιμένουμε η “Μεγάλη Κυρία” να κάνει το χρέος της, δεν θα πάμε στην κλασσική νίκη της με 1 ή 2 γκολ διαφορά αφού οι γηπεδούχοι αν μείνουν πίσω στο σκορ θα αφήσουν πολλούς ανοιχτούς χώρους.

170. ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ - ΡΙΖΕΣΠΟΡ

Νο Bet.

171. ΕΛΤΣΕ - ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ

Επαναληπτικός για τους “32” του Κόπα Ντελ Ρέι, σε ισχύ ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. 0-0 το πρώτο μεταξύ τους ματς, αμφότερες βρίσκονται σε μέτρια κατάσταση, δεν θα μπέξουμε.

172. ΣΟΣΟ - ΑΝΖΕ

Παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Λιγκ 2, 3-3-3 το εντός έδρας ρεκόρ της Σοσό, 5-3-0 μετράει εκτός, η Ανζέ αντίθετα δείχνει ομάδα έδρας (2-2-5 ρεκόρ στο σπίτι της). Οι φιλοξενούμενοι έχουν κάποιες δυνατές επιστροφές, ανάμεσα τους και ο πρώτος σκόρερ τους Κοτζιά, δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι για τους γηπεδούχους.

Πάμε στοίχημα LIVE

173. ΑΓΙΑΞ - ΦΙΤΕΣΕ

Ο Άγιαξ εδώ και κάποιο καιρό έχει πάρει μπρος και δεν σταματιέται, ειδικά από αφελείς ομάδες όπως η Φίτεσε, που σταθερά από την αρχή της σεζόν παίρνει λιγότερα από όσα αξίζει μέσα στο γήπεδο. Λογικά η ταρίφα των τριών γκολ του Αίαντα ανά ματς θα κάνει και πάλι την εμφάνιση της.

174. ΝΑΠΟΛΙ - ΠΑΡΜΑ

Δεν δείχνει ικανή να φέρει αντίσταση η ουραγός Πάρμα (2-1-12 ρεκόρ, 1-0-6 εκτός), το εντός έδρας 0-0 με την Κάλιαρι την προηγούμενη αγωνιστική έδειξε ότι δεν έχει τη δύναμη να παλέψει για τη σωτηρία της. Η Νάπολι κάνει γκέλες για να φαν και οι κότες (6-6-3 ρεκόρ, 3-3-1 εντός), αλλά αν δεν κερδίσει εδώ θα μιλάμε για καθαρή αυτοκτονία.

175. ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΜΠΡΑΓΚΑ

Νοκ-άουτ αναμέτρηση για τους “16” του πορτογαλικού κυπέλλου, προφανές φαβορί η Μπενφίκα, με την παράδοση να είναι 50-12-1 υπέρ της.

176. ΜΑΛΑΓΑ - ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ

No Bet.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ