ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής (17/6). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής (17/6).

518.ΙΤΑΛΙΑ - ΣΟΥΗΔΙΑ

Η Ιταλία ήταν η μοναδική από τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης που έπεισε το φίλαθλο κοινό στην πρεμιέρα τουEURO. Επικράτησε με 2-0 του Βελγίου, αλλά δεν εντυπωσίασε τόσο με την εμφάνιση, όσο με το πάθος που είχαν οι παίκτες του Αντόνιο Κόντε. Από την άλλη, η Σουηδία εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων στο ματς με τη θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, Ιρλανδία, γλιτώνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας παρά τη μέτρια παρουσία της. Βάσει ρόστερ, ειδικού βάρους φανέλας, διαφοράς των προπονητών, αλλά και της εικόνας των δύο ομάδων στο πρώτο ματς, θεωρούμε πως ο άσος στο 1,83 τηςBet365 δε μπορεί να αγνοηθεί. Επίσης, αξία βρίσκουμε και στο over4 κάρτες στο 2,00 της ίδιας εταιρίας, με τον Κασάι να θεωρείται «καρτάκιας» και τη «σκουάντρα ατζούρα» να μαζεύει από μόνη της 5 κάρτες κόντρα στο Βέλγιο. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

519.ΤΣΕΧΙΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ

Τεράστιας σημασίας η αναμέτρηση για τις δυο ομάδες, μπορεί να ξεκίνησαν με αντίθετα αποτελέσματα τις υποχρεώσεις τους στοEURO, ωστόσο και οι δυο αναμένεται να έχουν το μυαλό τους μόνο τη νίκη στη μεταξύ τους συνάντηση. Το πάλεψε όσο δεν πήγαινε η Τσεχία απέναντι στην Ισπανία, στάθηκε πολύ καλά στην άμυνα και ουσιαστικά ηττήθηκε εξαιτίας μιας απροσεξίας στο 87’, θα κοιτάξει τώρα να καλύψει το χαμένο έδαφος και να πάρει μια νίκη που θα την φέρει πολύ κοντά στους «16» της διοργάνωσης. Η Κροατία άφησε άριστες εντυπώσεις στην πρεμιέρα της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, φτωχό το 1-0 της νίκης της επί της Τουρκίας, άξιζε να σκοράρει και άλλες φορές, ενώ έδειξε να είναι πολύ δεμένη και στα μετόπισθεν. Σωστό φαβορί κατά τη γνώμη μας οι Κροάτες στο 1,83 τηςBet365 (επιλογή των Young Guns ) , έδειξαν να είναι άνετοι με τη μπάλα στα πόδια και απέναντι στην Τσεχία, η οποία δεν πρόκειται να παίξει τόσο κλειστά όσο στην πρεμιέρα, θα βρουν σίγουρα πολλές ευκαιρίες για να βρεθούν απέναντι στον Τσεχ, με την άμυνα των Τσέχων ούτως ή άλλως να μην είναι και η πιο αξιόπιστη του τουρνουά. Για τους πιο ρισκαδόρους το 2 &over1,5 στο 2,35 τουStoiximanμπορεί να αποτελέσει επιλογή, θεωρούμε σχεδόν απίθανό οι Κροάτες να παρουσιαστούν ξανά τόσο άστοχοι όσο στην πρεμιέρα τους, ενώ και η άμυνα των Τσέχων όπως προείπαμε αναμένεται να είναι πιο ανοιχτή. Τέλος, ίσως να αξίζει να ρισκάρουμε στο να σημειωθεί το πρώτο τέρμα του αγώνα με κεφαλιά, γεγονός που βρίσκουμε στο 5,00 στονStoiximan, μιας και έχουμε να κάνουμε με δυο ομάδες που εκδηλώνουν τις περισσότερες επιθέσεις τους από το πλάι και επιχειρούν αρκετές σέντρες προς τις αντίπαλες περιοχές, ενώ και οι σέντερ φορ τους είναι ικανότατοι στο ψηλό παιχνίδι. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

520.ΙΣΠΑΝΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ

Με μεγάλο λυτρωτή τον Ζεράρ Πικέ που σκόραρε τρία λεπτά πριν τη συμπλήρωση 90’ στο ματς με την Τσεχία, η Ισπανία ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στα γήπεδα της Γαλλίας. Συνολικά οι Ισπανοί είχαν καλή παρουσία, τους έλειψε όμως το εύκολο γκολ καθώς είχαν σε κακή μέρα τους Μοράτα και Νολίτο. Ηττήθηκε στη δική της πρεμιέρα η Τουρκία, δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να κοιτάξει στα μάτια την Κροατία, με το τελικό 1-0 να φαντάζει κολακευτικό για την ομάδα του Φατίχ Τερίμ. Περιμένουμε από τους Ισπανούς να είναι πιο αποτελεσματικοί σε σχέση με το πρώτο ματς, 1,73 τιμάται στονStoiximanη νίκη τους, σε συνδυασμό μεover1,5 γκολ στην αναμέτρηση. Eξαιρετικός στην πρεμιέρα ο Ινιέστα, 5,20 πληρώνει στον Stoiximan το ενδεχόμενο να χριστεί σκόρερ στο ματς εναντίον των Τούρκων.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1257.ΤΖΟΪΝΒΙΛ - ΣΕΑΡΑ

Πολλούς βαθμούς έχει αφήσει στο σπίτι της η Ζοϊνβίλ (0-3-1), η οποία δείχνει και μεγάλη δυσκολία στο σκοράρισμα. Διαθέτει άλλωστε την πιο αδύναμη επίθεση της κατηγορίας με πέντε γκολ ενεργητικό σε εννέα αγώνες. Στην αντίπερα όχθη, η Σεαρά έχει πάρει τους 12 από τους 15 πιθανούς βαθμούς στις πέντε προηγούμενες αγωνιστικές (4-0-1) και γενικά δείχνει σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Σε τιμές αουτσάιντερ προσφέρονται οι φιλοξενούμενοι, ενδιαφέρουσα περίπτωση το ασιατικό διπλό +0,25 στο 1,80 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1530.ΠΑΡΑΝΑ - ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ

Παρανά και Λουβερντένσε είναι δύο ομάδες που -όπως δείχνουν και τα νούμερά τους- βασίζονται στην ανασταλτική τους λειτουργία (6/9 και 7/9under2,5 αντίστοιχα). Οι γηπεδούχοι με νέο προπονητή στον πάγκο υπερκέρασαν το εμπόδιο της Γκοϊάς, παίζοντας εξαιρετικά στα μετόπισθεν, ενώ και οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν αποκλειστικά με στόχο το 0-0 στην έδρα της ουραγού Τούπι. Ακόμα ένα κλειστό ματς αναμένουμε, με τοunder2,25 να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,775 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1531.ΣΑΜΠΑΪΟ ΚΟΡΕΑ - ΜΠΡΑΖΙΛ ΠΕΛΟΤΑΣ

Ανύπαρκτη εκτός έδρας η Μπραζίλ ντε Πελότας (0-1-3), αυτή την αγωνιστική όμως έχει ευκαιρία να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα αφού φιλοξενείται στην έδρα της ουραγού Σαμπάιο Κορεά. Η τελευταία με μόλις 4 βαθμούς απολογισμό σε εννέα αγωνιστικές (1-1-7) βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας και δεν μοιάζει σε τίποτα με την περσινή ομάδα που τερμάτισε άνετα στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα (8η θέση). Θα δείξουμε την στήριξη μας στους νεοφώτιστους, με το ασιατικό διπλό +0,25 να προσφέρεται στο 1,925 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

575.ΠΕΡΟΥ - ΚΟΛΟΜΒΙΑ

Η Κολομβία (οι αναπληρωματικοί της για την ακρίβεια) παρά την οδυνηρή ήττα από τη βαθμολογικά αδιάφορη Κόστα Ρίκα και τη 2η θέση που κατέλαβε στον όμιλο, δεν θα συναντήσει κάποιο μεγαθήριο στα προημιτελικά. Το Περού με την εύνοια της τύχης αλλά και της διαιτησίας (πεντακάθαρο χέρι το γκολ του Ρουιδίαθ) βρίσκεται στα προημιτελικά με στόχο να επαναλάβει την πορεία που πραγματοποίησε και πέρσι στα γήπεδα της Χιλής, όταν πήρε την τιμητική 3η θέση. Η Κολομβία προσφέρεται δικαίως σε αποδόσεις φαβορί, δεν είναι τυχαίο πως μετά την Αργεντινή θεωρείται -από τις εταιρίες- το φαβορί για κατάκτηση του τροπαίου. Όμως, το Περού απέδειξε και κόντρα στη Βραζιλία πως είναι πολύ σκληρό για να…. πεθάνει. Η αξία είναι στον ασιατικό άσο +1 (1,775) στηBet365, αφού περιμένουμε από τη «μπλανκιρόχα» να μην πέφτει αμαχητί και αν ηττηθεί να μην γίνει με πάνω από ένα γκολ διαφορά. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1532.ΓΚΟΪΑΣ - ΑΒΑΪ

Βελτίωση δείχνει υπό τις οδηγίες του Λέο Κοντέ η Γκοϊάς, αλλά πρέπει να αλλάξει και τα αποτελέσματά της, ώστε να έρθει ξανά η ηρεμία στο στρατόπεδό της. Από την άλλη, η Αβάι δεν πείθει κανέναν με την εικόνα της, είναι απογοητευτική και πεσμένη ψυχολογικά μετά την ήττα στο «κλάσικο» από την Τζόινβιλ. Στο… στρίψιμο είναι η «βερντάο», έχει ιδανική ευκαιρία να επιστρέψει στα τρίποντα, με τον άσο να αποτελεί επιλογή στο οριακά αποδεκτό 1,80 τηςBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ