ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής.

800.ΛΙΑΟΝΙΝΓΚ - ΤΣΟΝΓΚΙΝΓΚ ΛΙΦΑΝ

Κάκιστο το ξεκίνημα της Λιαόνινγκ (0-3-2 εντός), βρίσκεται κολλημένη στον βυθό της βαθμολογίας και δε λέει με τίποτα να ανεβάσει στροφές. Κέρδισε μόνος την πρεμιέρα και έπειτα μετράει ρεκόρ 0-5-5, έχοντας τη χειρότερη επίθεση και άμυνα της κατηγορίας (7-19 γκολ). Παρόμοια η κατάσταση και στη Λιφάν (0-3-1 εκτός), πανηγύρισε μόνο την πρώτη αγωνιστική και έκτοτε έχει απολογισμό 1-6-4. Μόνο καλό μπορεί να έκανε στις δύο ομάδες η διακοπή του πρωταθλήματος για 15 μέρες. Εξαιρετικά αμφίρροπο παιχνίδι, δε θα έπρεπε να δίνονται τόσο ξεκάθαρο φαβορί οι γηπεδούχοι, με την αξία να βρίσκεται στην κόντρα του άσου.

500.ΓΑΛΛΙΑ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Έχει καταντήσει κλισέ αλλά είναι ευρέως γνωστό -το έχει αποδείξει και η ιστορία άλλωστε- πως οι πρεμιέρες σε μεγάλες διοργανώσεις όπως τοEURO«κρύβουν» πάντα εκπλήξεις. Η Γαλλία λοιπόν καλείται να ξεπεράσει και το άγχος που δεδομένα θα έχει παίζοντας μπροστά στον κόσμο της, ο οποίος ομολογουμένως έχει πολλές απαιτήσεις από αυτήν. Η Ρουμανία θα παίξει «κλεφτοπόλεμο» μήπως και κάνει την έκπληξη, που μπορεί να θεωρηθεί ακόμα και ο ένας βαθμός. Άλλωστε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Ιορντανέσκου ήταν αήττητο (5-5-0) και με την καλύτερη άμυνα (2 γκολ παθητικό) στα προκριματικά. Βλέπουμε επικράτηση των «τρικολόρ» εύκολα ή δύσκολα, σχετικά ασφαλής επιλογή δείχνει ο συνδυασμός 1 &under3,5 (1,75)στον Stoiximan . Προκλητικό θεωρούμε και το 1,70 για να μην σκοράρει ο Γκριέζμαν (Stoiximan)σε ένα ματς που δεν βλέπουμε πολλά γκολ. Με 0% γκανιότα προσφέρει την αναμέτρηση ο Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

824.ΜΠΑΪΑ - ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ

Στα ύψη η ψυχολογία της Μπαΐα, παίζει με αυτοπεποίθηση και δείχνει πως είναι ικανή να πάρει την άνοδο φέτος. Μετά το μεγάλο διπλό επί της Γκοϊάς, επιστρέφει στο σπίτι της, όπου πέρυσι σκόραρε σε όλα τα ματς και την τρέχουσα σεζόν παραμένει αήττητη (3-1-0). Ανοικτά όλα τα παιχνίδια της Ρεγκάτας, δίνει τρελό ρυθμό στους αγώνες της, μετράει έξι συνεχόμεναover2,5 και μπορεί να βρει δίχτυα σε ακόμα ένα ματς. Ικανότατες επιθετικά οι δύο ομάδες, μπορούν να επιβεβαιώσουν τοGGεπιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 1,80 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

564.ΧΙΛΗ - ΒΟΛΙΒΙΑ

Η Χιλή ψάχνει να βρει τη νέα αγωνιστική της ταυτότητα υπό τις οδηγίες του Πίτσι, ο οποίος φέρνει νέα ήθη και έθιμα και αλλαγή νοοτροπίας σε σχέση με τον προκάτοχο του, Σαμπάολι, που ακολουθούσε πιστά τη σχολή «Μπιέλσα». Κόντρα στη Βολιβία, που έχασε μέχρι και από τον Παναμά και παραδοσιακά δεν την προβληματίζει, η «Ρόχα» μπορεί να συνδυάσει ουσία και θέαμα. Εφικτό το γεγονός να σκοράρει τρεις φορές, με τοover2,5 γκολ της να πληρώνει 1,83 στον Stoiximan . Επίσης από τη στιγμή που ο Πίτσι θα αλλάξει τη σύνθεση της επίθεσης (αντί Μπεσεζούρ και Βάργκας θα παίξουν Πινίγια και Μαρκ Γκονζάλες ως παρτενέρ του Σάντσες) ίσως αξίζει να κυνηγήσουμε την πιθανότητα να σκοράρει τόσο ο Πινίγια (2,12/Stoiximan) όσο και ο Μαρκ Γκονζάλες (2,75/Stoiximan). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

827.ΓΚΟΪΑΣ - ΟΕΣΤΕ

Η κάκιστη πορεία της Γκοϊάς, ανάγκασε τον Έντερσον Μορέιρα να παραιτηθεί από την τεχνική της ηγεσία, με αποτέλεσμα στο παιχνίδι κόντρα στην Οέστε να παραταχθεί με υπηρεσιακό προπονητή. Οι γηπεδούχοι έχουν να κερδίσουν από την πρεμιέρα και η εικόνα τους δε δείχνει σε καμία περίπτωση βελτιωμένη. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι αφού έκοψαν βαθμούς από την πρωτοπόρο Βάσκο, πέτυχαν δύο «κολλητές» νίκες και μοιάζουν ικανοί για ένα θετικό αποτέλεσμα στη Γκοϊάνα, με το Χ2 στο 1,70 του Stoiximan να αποτελεί επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

828.ΣΑΜΠΑΪΟ ΚΟΡΕΑ - ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ

Παρότι εμφανίστηκε βελτιωμένη, η Σαμπάιο Κορέα δεν έφυγε με θετικό αποτέλεσμα ούτε από την έδρα της Ρεγκάτας και παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη μετά τις πρώτες επτά αγωνιστικές, έχοντας τη χειρότερη επίθεση και άμυνα της κατηγορίας. Από την άλλη, η Κρισιούμα ότι κερδίζει εντός, το χάνει εκτός έδρας, αφού στις εξόδους της έχει μαζέψει μόλις έναν βαθμό. Ωστόσο, θεωρούμε πως είναι τουλάχιστον ένα κλικ ανώτερη από την αντίπαλό της και μπορεί να πανηγυρίσει το παρθενικό της τρίποντο μακριά από το σπίτι της. Σε απόδοση 2,00 προσφέρει το 0:0 ασιατικό διπλό ηBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

565.ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΠΑΝΑΜΑΣ

Απολαμβάνει την (πρώτη) παρουσία του στο Κόπα Αμέρικα ο Παναμάς που μετά τη νίκη επί της Βολιβίας επιτρέπεται να κάνει και κάποιες πονηρές σκέψεις για πρόκριση. Η Αργεντινή από τη στιγμή που επικράτησε της Χιλής εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τερματίσει στην κορυφή του ομίλου χωρίς να υποστεί βαθμολογικές απώλειες. Στην αναμέτρηση της Παρασκευής δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Μέσι που αποθεραπεύτηκε. Όσο και να κλειστεί ο Παναμάς δείχνει εφικτό η νίκη της Αργεντινής να έρθει με τη συνοδεία τουover2,5. Αυτός ο συνδυασμός (1 &over2,5) πληρώνει 1,75 στον Stoiximan , τη στιγμή που ηBet365 το προσφέρει πιο χαμηλά (1,66). Διαβάστε περισσότερα εδώ .


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ