ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής.

2434.ΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ – ΔΑΝΙΑ

Πρώτος ημιτελικός του φιλικού τουρνουά Κίριν Καπ, το οποίο διεξάγεται στην Ιαπωνία.Ανταγωνιστική στάθηκε στο φιλικό με την Ισπανία η Βοσνία, έχασε με 3-1 και προετοιμάζεται για τα προκριματικά του επόμενου Μουντιάλ. Δεν έπαιξε κανένα φιλικό η Δανία μέσα στο Μάιο, αρχίζει κι αυτή την προετοιμασία της ενόψει των προκριματικών του παγκοσμίου κυπέλλου, αλλά έχει αρκετές απουσίες από το συγκεκριμένο ματς. Αυτός είναι και ο λόγος που στρεφόμαστε προς τον άσο.

---.ΤΖΙΜΠΟΥΝΤΙ – ΤΥΝΗΣΙΑ

Μία από τις πιο αδύναμες ομάδες του κόσμου έχει το Τζιμπουντί. Στα τελευταία 30 επίσημα και φιλικά παιχνίδια του έχει απολογισμό 0-1-29 και φυσικά δε μπορεί να ελπίζει σε τίποτα στον όμιλο. Αντίθετα, η Τυνησία είναι υποχρεωμένη να κερδίσει, ώστε να πάει με ακόμα περισσότερες ελπίδες στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου. Χαώδης η διαφορά δυναμικότητας, θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη αν δεν επιβεβαιωθεί το χαμηλό διπλό.

2628.ΣΑΟ ΤΟΜΕ – ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ

Μόλις μία νίκη έχει το Σάο Τόμε στα προκριματικά (1-0-3), με αποτέλεσμα οι ελπίδες πρόκρισης να είναι μόνο μαθηματικές και να βασίζονται κυρίως σε νίκη επί του Πράσινου Ακρωτηρίου. Παρά τις δύο ήττες από το Μαρόκο, οι φιλοξενούμενοι έχουν το πάνω χέρι στη μάχη για τη δεύτερη θέση και θα παίξουν ουσιαστικά για δύο αποτελέσματα, γεγονός που καθιστά αμφιβόλου αξίας το πολύ χαμηλό διπλό.

2446.ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ – ΒΙΕΤΝΑΜ

Απογοήτευση επικρατεί στο Χονγκ Κονγκ λόγω της τρίτης θέσης στον όμιλο, με την εικόνα του πάντως να είναι άκρως ανταγωνιστική. Πάλεψε το Βιετνάμ, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Μουντιάλ, μένοντας πίσω από Ταϊλάνδη και Ιράκ στον όμιλο. Αρκετά ισορροπημένο μοιάζει το ματς, δε βλέπουμε το λόγο να δίνεται καθαρό φαβορί το Βιετνάμ.

2435.ΙΑΠΩΝΙΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Πρώτος ημιτελικός του φιλικού τουρνουά Κίριν Καπ, το οποίο διεξάγεται στην Ιαπωνία.Χωρίς ήττα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον όμιλο των προκριματικών η Ιαπωνία (7-1-0) και πήρε το εισιτήριο για τον τρίτο και τελευταίο γύρο αυτών. Όσο πάει και αποδυναμώνεται η Βουλγαρία, απογοήτευσε σε ακόμα μία προκριματική φάση και καλείται στο φιλικό τουρνουά της Ιαπωνίας να πάρει τα πάνω της ψυχολογικά, ώστε να ξεκινήσει με το δεξί την προετοιμασία της για τα επίσημα ματς του Σεπτεμβρίου που ακολουθούν. Αν κάποια ομάδα βλέπει πιο σοβαρά τη διοργάνωση, αυτή είναι η Ιαπωνία και αυτός είναι ο μόνος λόγος που δίνουμε προβάδισμα στον άσο.

2447.ΜΙΑΝΜΑΡ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

Σημαντικά βήματα ανάπτυξης έχει κάνει τα τελευταία χρόνια το Βιετνάμ. Μπορεί να μην κατάφερε να βρεθεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Μουντιάλ, αλλά θα δώσει για πρώτη φορά το παρών στο κύπελλο εθνών Ασίας. Παρόμοια η κατάσταση και στη Σιγκαπούρη, έχασε στο τέλος την πρόκριση για τον τρίτο γύρο των προκριματικών και θα συμμετάσχει για παρθενική φορά στο κύπελλο εθνών. Οι γηπεδούχοι δεν έπεισαν στο πρόσφατο φιλικό με τη Μαλαισία (0-0) και για το λόγο αυτό θα προτιμήσουμε να μην τους στηρίξουμε, αν και οι αποδόσεις του διπλού προκαλούν για κόντρα.

2436.ΚΙΝΑ – ΤΡΙΝΙΝΤΑΝΤ & ΤΟΜΠΑΓΚΟ

Μπαστούνια τα βρήκε η Κίνα στη δεύτερη φάση των προκριματικών του Μουντιάλ, ζοριζόταν πολύ και αναγκαστικά, ο Αλέν Περέν αποτέλεσε παρελθόν, με τον Γκάο Χόνγκμπο να τον αντικαθιστά στο τιμόνι της ομάδας, επιστρέφοντας στον πάγκο της, καταφέρνοντας με τις νίκες κόντρα σε Μαλδίβες και Κατάρ να τη στείλει στον τρίτο προκριματικό γύρο. Μετά το βαρύ 4-0 από το Περού, το Τρινιντάντ και Τομπάγκο έδειξε πολύ καλύτερα στοιχεία στο παιχνίδι με την Ουρουγουάη, όπου πάλεψε, αλλά έχασε και πάλι, αυτή τη φορά με 3-1. Βελτιωμένη αγωνιστικά και ανεβασμένη ψυχολογικά η Κίνα, μπορεί να υπερκεράσει το εμπόδιο του κουρασμένου από τα συνεχή φιλικά και το μεγάλο ταξίδι, Τρινιντάντ, επιβεβαιώνοντας τον άσο.

2610.ΕΛΒΕΤΙΑ – ΜΟΛΔΑΒΙΑ

Συνεχίζει να προβληματίζει η Ελβετία στα φιλικά προετοιμασίας, ακόμη δεν μπορεί να βρει τη σωστή φόρμουλα ο Πέτκοβιτς, ειδικότερα στη μετριότατη αμυντική της γραμμή. Πρόσφατα ηττήθηκε εντός έδρας από το Βέλγιο με 1-2, αγωνιζόμενη σχετικά καλά μόνο από τη μέση και μπροστά. Ψάχνει μια πειστική εμφάνιση και νίκη με καθαρό σκορ, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, ιδανικός αντίπαλος φαντάζει η άοσμη Μολδαβία. Δεν λέει και πολλά αλλά παίζεται το 1,67 στον Stoiximan για νίκη των Ελβετών χωρίς να δεχτούν γκολ.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2437.ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ – ΚΑΝΑΔΑΣ

Φιλικό παιχνίδι το οποίο διεξάγεται στην Αυστρία. Έπειτα από τη «λευκή» ισοπαλία κόντρα στην Ανδόρα, το Αζερμπαϊτζάν απογοήτευσε και με τα Σκόπια, χάνοντας με 3-1 πριν λίγες μέρες. Το Μάρτιο έπαιξε για τελευταία φορά ο Καναδάς, έχασε δύο φορές από το Μεξικό και το μυαλό του βρίσκεται στον «τελικό» του Σεπτέμβρη με την Ονδούρα, όπου θα κριθεί και η πρόκριση στην επόμενη φάση. Δεν πείθει καμία ομάδα, θα το προσπεράσουμε.

2622.ΜΑΥΡΙΤΑΝΙΑ – ΚΑΜΕΡΟΥΝ

Εντυπωσιακή στον όμιλο η Μαυριτανία, έχει ρεκόρ 2-1-1, χάνοντας μόνο στην πρεμιέρα από το Καμερούν με 1-0 και θέλει ακόμα μία νίκη για να κλειδώσει τη δεύτερη θέση. Μάλιστα, αν επικρατήσει του Καμερούν, θα το προσπεράσει και θα πάρει κεφάλι στη μάχη για την κορυφή του γκρουπ. Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν αήττητοι (2-2-0) και μάλιστα στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι τους έδωσαν θετικότατα δείγματα, χάνοντας στο τέλος με 3-2 από τη Γαλλία. Θεωρούμε φαβορί το Καμερούν, ωστόσο δεν υπάρχει καμία απολύτως αξία στο τόσο χαμηλό διπλό, με αποτέλεσμα να στρεφόμαστε είτε στο πάσο, είτε στην κόντρα.

2451.ΣΟΥΗΔΙΑU21 – ΓΕΩΡΓΙΑU21

Με ρεκόρ 4-1-0 πορεύεται η Σουηδία στα προκριματικά, όπου έχει δύο παιχνίδια λιγότερα και βρίσκεται στο -2 από την πρωτοπόρο Κροατία. Εύλογα, στο ματς κόντρα στη Γεωργία (3-0-4) είναι καθοριστικό για τη συνέχεια, αφού οι Σκανδιναβοί έχουν την ευκαιρία να μαζέψουν τη διαφορά τους από τη «Χρβάτσκα». Η ομάδα του Γκεγκουτσάτζε θα ελπίζει σε είσοδο στην πρώτη δυάδα μόνο αν κερδίσει στο «Ριμερσβάλεν», κάτι που όμως μόνο εύκολο δε μοιάζει. Λογικότατο φαβορί η Σουηδία, δεν περιμένουμε εκπλήξεις εδώ, αλλά οι τιμές του άσου μας αφήνουν παγερά αδιάφορους.

2619.ΛΙΒΥΗ – ΜΑΡΟΚΟ

Η επιβλητική νίκη με 4-0 επί του Σάο Τόμε, έβαλε και πάλι στο κόλπο της πρόκρισης τη Λιβύη, η οποία καλείται να κάνει την έκπληξη κόντρα στο Μαρόκο, προκειμένου να διατηρηθεί ζωντανή στη μάχη για τη δεύτερη θέση. Τυπικά ένα βαθμό χρειάζονται οι φιλοξενούμενοι για να σφραγίσουν την πρωτιά στον όμιλο. Διαθέτουν την καλύτερη ομάδα του γκρουπ, κάτι που φαίνεται και στα αποτελέσματά τους (4-0-0). Δεν αναμένουμε εκπλήξεις εδώ, το διπλό εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιωθεί.

2438.ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΓΕΩΡΓΙΑ

Σε ρυθμούςEUROκινείται η Ρουμανία, έφτασε ως εκεί λόγω της εξαιρετικής ανασταλτικής λειτουργίας της, αλλά στα δύο τελευταία φιλικά έδειξε να χάνει τη σταθερότητα που τη διέκρινε στα μετόπισθεν. Κόντρα στη Γεωργία, η ομάδα του Άνχελ Ιορντανέσκου καλείται να στρώσει ξανά την ανασταλτική της λειτουργία, επιστρέφοντας στο στυλ που την επανέφερε στα τελικά μεγάλης διοργάνωσης. Μεunder3,5 συνοδεύτηκαν όλες οι νίκες των Ρουμάνων στα προκριματικά, άλλη μία τέτοια περιμένουμε, με το συνδυασμό άσου καιunder3,5 να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,91 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2439.ΑΛΒΑΝΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Τελευταίος αγώνας προετοιμασίας για Αλβανία και Ουκρανία που θα τις δούμε σε λίγες μέρες στα γήπεδα της Γαλλίας. Με χαμηλά το κεφάλι πηγαίνει η Αλβανία στην πρώτη της συμμετοχή σε μεγάλη διοργάνωση. Στόχος η πρόκριση για την Ουκρανία σε έναν όμιλο που λογικά στη χειρότερη θα τερματίσει 3η. Οι δύο προπονητές δύσκολα θα κρατήσουν κλειστά τα χαρτιά τους αφού το συγκεκριμένο φιλικό το βλέπουν ως πρόβα τζενεράλε. Περιμένουμε νίκη της Ουκρανίας με χαμηλό σκορ με τον συνδυασμό 2 &under3,5 να πληρώνει 2,38 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2452.ΚΟΡΚ ΣΙΤΙ – ΝΤΑΝΤΑΛΚ

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Κορκ, όπως άλλωστε δείχνει και το αήττητο σερί δώδεκα αγωνιστικών που τρέχει (9-3-0), μια από τα ίδια για την Ντάνταλκ, με τη διαφορά ότι απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής. Τη μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος χωρίς εντός έδρας ήττα αποτελεί η γηπεδούχος (6-1-0), σίγουρα το έργο της απέναντι στην πρωτοπόρο θα έχει αυξημένο βαθμό δυσκολίας, όμως τελευταία της έχει πάρει τον αέρα, τρέχοντας σερί 2-3-0. Στο 1,80 προσφέρει ηBet365 τον +0,25 ασιατικό άσο.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2453.ΓΚΑΛΓΟΥΕΪ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΝΤΕΡΙ

Σε κακό φεγγάρι βρίσκεται η Γκάλγουεϊ, μετράει τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία (1-0-3), αγνοώντας μάλιστα το «τρίποντο» εντός έδρας εδώ και τέσσερις αγωνιστικές (0-2-2). Επιστροφή στο δρόμο των επιτυχιών για την Ντέρι, η οποία εσχάτως έχει αναπτύξει πελατειακές σχέσεις με την πρώτη (9-0-1), μετρώντας μάλιστα τέσσερα διαδοχικά διπλά στο συγκεκριμένο γήπεδο. Σε καλύτερη κατάσταση οι φιλοξενούμενοι και με σύμμαχο την προϊστορία, γεγονός που μας σπρώχνει στην επιλογή του καλοπληρωμένου -0,25 ασιατικού διπλού (2,05 /Bet365).Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2454.ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ – ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ

Τρελό ρυθμό δίνει στα παιχνίδια της η Σεντ Πάτρικς, κάτι που όμως πιθανότατα θα σταματήσει να το κάνει πια, αφού το 5-1 από τη Μποέμιαν την περασμένη εβδομάδα στο ντέρμπι της πρωτεύουσας την πόνεσε πολύ. Ντέρμπι είναι και αυτό κόντρα στη Σάμροκ, η οποία έτσι κι αλλιώς πορεύεται με όπλο την άμυνά της, πηγαίνει όλα τα ματς σε χαμηλό τέμπο και το ίδιο αναμένεται να πράξει στο «Ρίτσμοντ Παρκ». Φυσιολογική επιλογή τα λίγα τέρματα, με τοunder2,25 να έχει το προβάδισμα στο 1,80 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2457.ΜΠΡΕΪ – ΛΟΝΓΚΦΟΡΝΤ

Ντέρμπι ουραγών στην ιρλανδική Πρέμιερ. Η Μπρέι ξεκίνησε με πολύ μεγαλύτερες βλέψεις στο πρωτάθλημα, αλλά ούτε η αλλαγή προπονητή πριν από σχεδόν ενάμιση δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα, αφού οι «γλάροι» έρχονται από πέντε διαδοχικές ήττες. Στον αντίποδα, η Λόνγκφορντ έχει να κερδίσει από την πρεμιέρα, αλλά οι εμφανίσεις της βελτιώνονται τελευταία και μένει να δείξει την αγωνιστική της άνοδο στα αποτελέσματά της. Βολεύονται μακριά από το σπίτι τους οι φιλοξενούμενοι και σίγουρα αδικούνται κατάφορα από τις αποδόσεις. Δεν υπάρχει καμία λογική στον υπερβολικό φαβοριτισμό της Μπρέι, με το Χ2 να προσφέρεται στο 2,05 στηνBet365, επιλογή που στα μάτια μας, μοιάζει αρκετά ελκυστική.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2455.ΦΙΝ ΧΑΡΠΣ – ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ

Από τις 15 Απριλίου έχει να κερδίσει η Φιν Χαρπς, κάνοντας εμφανές πως ο ενθουσιασμός από την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια έχει παρέλθει, ίσως και ανεπιστρεπτί. Στον αντίποδα, η Σλίγκο έχει «πετάξει» τη βαριά φανέλα της και με αυτήν ως όπλο μετράει ρεκόρ 5-0-1 στις έξι τελευταίες αγωνιστικές, φτάνοντας στα ύψη την ψυχολογία της. Λογικό φαβορί το διπλό, το 1,80 στο οποίο το προσφέρει ο Stoiximan κρίνεται οριακά αποδεκτό. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2456.ΓΟΥΕΞΦΟΡΝΤ ΓΙΟΥΘΣ – ΜΠΟΕΜΙΑΝ

Αισθητά βελτιωμένη παρουσιάζεται εσχάτως η Γουέξφορντ, η οποία έπειτα από δύο διαδοχικές νίκες, λίγο έλειψε να κάνει και την έκπληξη κόντρα στην πρωτοπόρο, Ντάνταλκ (3-2). Μετά από καιρό (0-1-5), η Μποέμιανς επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών και μάλιστα με εμφατικό τρόπο (5-1 τη Σεντ Πάτρικς). Παρόλο που το μομέντουμ «δείχνει» έδρα, θα προτιμήσουμε να μη διαλέξουμε πλευρά, στρεφόμενοι στοGG, το οποίο ευνοείται τόσο από τον τρόπο που αγωνίζονται οι γηπεδούχοι (4/5GGστα τελευταία), όσο κι από την προϊστορία (3/3GG&over2,5 στα μεταξύ τους). Στο 1,80 προσφέρει το αμφίσκορο ηBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2655.ΜΠΑΪΑ – ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ

Δεν είδε με καλό μάτι τη «λευκή» ισοπαλία κόντρα στη Ναούτικο ο κόσμος της Μπαΐα (2-2-1) και αποδοκίμασε την ομάδα για τη μέτρια εμφάνιση, η οποία ακολούθησε της πρώτης φετινής ήττας (4-3 από τη Βάσκο ντα Γκάμα). Πληγωμένη από τις απουσίες της η Παϊσαντού (1-2-2), έχασε με 1-0 από την Πελότας, σε ένα ματς όπου «λύγισε» στο 77’. Περιμένουμε να βγάλει εγωισμό η Μπαΐα και να εκμεταλλευτεί τόσο τις απουσίες, όσο και την κούραση από τα μεγάλα ταξίδια της Παϊσαντού, αλλά ο άσος δεν έχει πλέον καμία αξία.

2657.ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ – ΠΑΡΑΝΑ

Αρκετά άτυχη στάθηκε στα τελευταία παιχνίδια της η Βίλα Νόβα που συμπλήρωσε αισίως τέσσερις συνεχόμενες ήττες (0-0-4). Στην πιο πρόσφατη αποτυχία της με την Κλαμπ ντε Ρεγκάτας αν και προηγούνταν μέχρι το 84’ και ήταν εμφανώς καλύτερη και δικαιούνταν και άλλα γκολ κατάφερε να δεχτεί δύο τέρματα και να μείνει με άδεια χέρια. Μια από τα ίδια και στα δύο προηγούμενα με Βάσκο και Ατλ. Γκοϊανιένσε που δέχτηκε το μοιραίο γκολ στο 91ο λεπτό. Σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση η Παρανά που είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία (2-2-0). Οι αποδόσεις μας ωθούν στο να κοντράρουμε τους γηπεδούχους με το ασιατικό διπλό +0,5 να πληρώνει 1,975 στην Bet365.

2658.ΜΠΡΑΖΙΛ ΝΤΕ ΠΕΛΟΤΑΣ – ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ

Μέχρι στιγμής έχει «κλέψει» τις εντυπώσεις η νεοφώτιστη Μπραζίλ ντε Πελότας που στο γήπεδο της είναι ανίκητη (3-0-0) και χωρίς ακόμα να δεχτεί γκολ. Δεν είναι αμελητέα ποσότητα όμως η Λουβερντένσε που έρχεται από τη νίκη επί της Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, η οποία μέχρι πρότινος μετρούσε μόνο νίκες. Ικανοί οι φιλοξενούμενοι να φύγουν με βαθμούς από το Ρίο Γκράντε Σουλ, στο 1,775 προσφέρεται στην Bet365το ασιατικό διπλό +0,75. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2660.ΝΑΟΥΤΙΚΟ – ΤΖΟΪΝΒΙΛ

Τον πρώτο της πόντο εκτός έδρας πήρε η Ναούτικο την τελευταία αγωνιστική, αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς σκορ στην έδρα της Μπαΐα και έφτασε τους επτά βαθμούς στο πρωτάθλημα. Οι έξι από αυτούς έχουν συγκεντρωθεί στο σπίτι της, εκεί όπου μετράει 2/2 νίκες με 8-2 τέρματα. Πρώτη νίκη για την Τζόινβιλ στο πρωτάθλημα, πέρασε με 1-2 από την έδρα της Τούπι και πήρε βαθμολογική ανάσα. Δεύτερο συνεχόμενο μακρινό ταξίδι μέσα σε λιγότερο από τρία 24ωρα, εξάλλου δεν είναι και η πιο εύκολη έδρα της κατηγορίας το «Αρένα Περναμπούκο». Καθαρό προβάδισμα στον άσο, 1,85 η απόδοσή του στην Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

550.ΗΠΑ – ΚΟΛΟΜΒΙΑ

Πρεμιέρα στο Κόπα Αμέρικα με την οικοδέσποινα ΗΠΑ να υποδέχεται την Κολομβία που παρά τις απουσίες δεν παύει να αποτελεί μία από τις πιο παραδοσιακές δυνάμεις της Νοτίου Αμερικής. Πολύ φιλόδοξο το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Κλίνσμαν που αναμένεται πολύ ανταγωνιστικό λόγω και του παράγοντα έδρα που πιθανότατα θα παίξει το ρόλο του. Οι «καφετέρος» του Πέκερμαν είναι πάντα άξιοι για να προχωρήσουν αρκετά σε κάποια μεγάλη διοργάνωση. Η διαφορά ποιότητας της Κολομβίας εξισορροπείται από την ώθηση που θα πάρουν οι ΗΠΑ μπροστά στο κοινό τους οπότε στα μάτια μας η ισοπαλία φαντάζει το πιθανότερο αποτέλεσμα. Στο 3,20 προσφέρεται το Χ στον Stoiximan .Διαβάστε περισσότερα εδώ .


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ