ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ (27/5) Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής.

1903. ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΕΝΧΟΥΑ – ΤΙΑΝΤΖΙΝ ΤΕΝΤΑ

Η Σανγκάη Σενχούα (3-2-0 εντός) μετά από δύο σερί ματς δίχως νίκη (0-1-1) ξεμπούκωσε στην Γκουανγκζού Ρ&Φ με 5-1 και έπειτα κατάφερε να ντουμπλάρει τις νίκες της με το 0-1 επί της Σενχούα εκτός έδρας. Έδειξε πάλι ότι βρήκε τα πατήματα της και την καλή της εικόνα. Η Τιαντζίν Τέντα (1-3-0 εκτός) έχουν τέσσερα ματς δίχως ήττα (3-1-0) μετά την ήττα με 0-4 από την πρωτοπόρο Γκουανγκζού. Παίζει καλά και δείχνει εξαιρετικό πρόσωπο σε κάποια παιχνίδι, αφού κερδίζει χωρίς πολλές δυσκολίες τα ματς με τις ομάδες χαμηλότερα από εκείνη. Δύσκολη αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες, το σετ κρίνεται δίκαιο, δεν προκύπτει αξία σε κανένα σημείο.

1906. ΤΟΜ ΤΟΣΚ – ΚΟΥΜΠΑΝ

Επαναληπτικός αγώνας για τα μπαράζ της Ρωσίας. Στην πρώτη αναμέτρηση η Κουμπάν κέρδισε με 1-0 εντός έδρας, ήταν ανώτερη στην αρχή του ματς και με πέναλτι προηγήθηκε. Πήρε προβάδισμα παραμονής στην κατηγορία με αυτή τη νίκη, όμως δεν θα είναι εύκολος ο επαναληπτικός, αφού το 1-0 είναι ρευστό αποτέλεσμα. Δεν σκοπεύουμε να μπλέξουμε στοιχηματικά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αφού την βλέπουμε κλειστή και να κρίνεται στο όριο όπως και το πρώτο παιχνίδι.

1919. ΣΛΟΒΑΚΙΑ – ΓΕΩΡΓΙΑ

Τις βάσεις της εν’ όψει Euro θα επιδιώξει να βάλει η Σλοβακία, έχει μπροστά της 15 περίπου μέρες μέχρι την πρεμιέρα της στη διοργάνωση και το ματς με τη Γεωργία αποτελεί μια καλή ευκαιρία για να αρχίσουν να βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές της. Η Γεωργία κοιτάζει το μέλλον και τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, μόνο φιλικά έχει το πρόγραμμα για εκείνη μέχρι το Σεπτέμβρη. Ποιοτικότερη και πιο συγκεντρωμένη στα καθήκοντά της περιμένουμε τη Σλοβακία, της δίνουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αντί του 1,65 του άσου θα προτιμήσουμε η νίκη της να έρθει με 1 ή 2 τέρματα διαφορά, με τη συνδυαστική απόδοση της επιλογής αυτής να είναι 2,00 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1922. ΑΝΖΙ ΜΑΧΑΤΣΚΑΛΑ – ΒΟΛΓΑΡ ΓΚΑΖΠΡΟΜ ΑΣΤΡ

Πήρε ισχυρό προβάδισμα μετά τον πρώτο αγώνα η Ανζί, αφού κέρδισε με 0-1 με γκολ στις καθυστερήσεις. Άξιζε τη νίκη και το ισχυρό προβάδισμα, αφού είχε τον έλεγχο του αγώνα και δημιούργησε κάποιες καλές ευκαιρίες. Στην έδρα της τώρα καλείται να υπερασπιστεί το προβάδισμα της και δεν πιστεύουμε ότι η Βόλγκα είναι ικανή να της κλέψει κάτι και να ανέβει στην πρώτη κατηγορία. Ο άσος του 1,65 δεν κρύβει καμία στοιχηματική αξία.

1921. ΤΣΕΧΙΑ – ΜΑΛΤΑ

Με μεγάλο όπλο την επίθεση και αχίλλειο πτέρνα την άμυνα, η Τσεχία κατάφερε να εξασφαλίσει σχετικά εύκολα το εισιτήριο για τα γήπεδα της Γαλλίας, αλλά φαντάζει αδύνατο ο Πάβελ Βρμπα να αλλάξει προσέγγιση στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του. Η Μάλτα είναι μόνιμα μία από τις πιο αδύναμες ομάδες της Ευρώπης, δέχεται γκολ με χαρακτηριστική άνεση και κόντρα στην Τσεχία, η οποία χορεύει σε ρυθμούς EURO και έχει ξανά διαθέσιμα όλα τα μεγάλα της αστέρια, θεωρούμε πως δε θα προβάλει καμία αντίσταση. Αναμενόμενα χαμηλά ο συνδυασμός άσου και over 2,5, προτιμότερη επιλογή αποτελεί το ενδεχόμενο να φτάσουν οι γηπεδούχοι πρώτοι τα τρία τέρματα (1,83/Stoiximan). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1941. ΝΙΓΗΡΙΑ – ΜΑΛΙ

Έχοντας αποκλειστεί από τα τελικά του Κόπα Άφρικα, η Νιγηρία σκέφτεται ήδη τα προκριματικά του Μουντιάλ, τα οποία ξεκινούν τον Οκτώβριο, την ώρα που το Μάλι προετοιμάζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με το Νότιο Σουδάν, στα πλαίσια των προκριματικών του Κόπα Άφρικα. Η υπεροχή του ρόστερ της Νιγηρίας αντισταθμίζεται από το κίνητρο των φιλοξενούμενων, οι οποίοι έχοντας επίσημες υποχρεώσεις μπροστά τους, αναμένεται να προσεγγίσουν πιο σοβαρά το ματς. Όπως και να έχει, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να εμπλακούμε.

1950. ΝΤΕΠ. ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ – ΑΛΙΑΝΣΑ ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Μάχη για την παραμονή δίνει η Σαν Μάρτιν, αλλά η εικόνα της δεν είναι καθόλου καλή και αν συνεχίσει έτσι δεν ξέρουμε αν θα τα καταφέρει. Η Αλιάνζα Ατλέτικο είναι αρκετά ανώτερη ομάδα και έχει το προβάδισμα, αν και εκτός έδρας κάποιες φορές είναι άλλη ομάδα και χάνεται, αφού η έδρα της είναι ένα από τα βασικότερα όπλα της. Αλλά παρότι αυτό δεν θα το έχει στο σημερινό ματς, πιστεύουμε ότι η αγωνιστική της κατάσταση και η ανωτερότητα της της δίνει το προβάδισμα.

1951. ΚΡΟΑΤΙΑ – ΜΟΛΔΑΒΙΑ

Πρώτο φιλικό της Κροατίας πριν το Euro 2016 που έχει περάσει. Αναμένουμε να κάνει διάφορες δοκιμές σε όλες τις γραμμές και ειδικά στη μεσοεπιθετική που έχει αρκετές λύσεις και θα πρέπει να δοκιμάσει αρκετά σχήματα ο προπονητής της για να βρει το ιδανικό. Πιστεύουμε ότι η Μολδαβία ως αντίπαλος είναι εύκολος και δύσκολα οι γηπεδούχοι δεν θα πάρουν τη νίκη, φυσικά οι τιμές είναι ανάλογες της ευκολίας της αναμέτρησης.

1952. ΑΓΓΛΙΑ – ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Την προετοιμασία της για τα γήπεδα της Γαλλίας συνεχίζει η Αγγλία, η οποία εντυπωσίασε στα προκριματικά, έθελξε στα φιλικά και γέννησε ξανά υψηλές προσδοκίες, ευελπιστώντας επιτέλους να κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης. Προτελευταίο τεστ για τα «λιοντάρια», αυτό κόντρα στην Αυστραλία, η οποία θα συνεχίσει τις επίσημες υποχρεώσεις της το Σεπτέμβριο και θα παραταχθεί στο «Στάδιο του Φωτός» χωρίς τους παίκτες που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα της Ασίας. Σοβαρότατη αμυντικά η ομάδα του Ρόι Χόντγσκον, δέχθηκε μόλις τρία τέρματα στα προκριματικά και θεωρούμε πως θα συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο ενόψει EURO. Αποδυναμωμένα τα «καγκουρό», θα ζοριστούν πολύ για να βρουν δίχτυα. Σε απόδοση 2,02 προσφέρει ο Stoiximan το συνδυασμό άσου και NG. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1954. ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Στα ύψη η ψυχολογία της Ιρλανδίας, έκανε την έκπληξη και πήρε το εισιτήριο για τα γήπεδα της Γαλλίας, κάτι που σημαίνει πως έχει ένα σοβαρότατο λόγο να θέλει τη νίκη και μία καλή εμφάνιση κόντρα στην Ολλανδία, παρότι πρόκειται για φιλικό παιχνίδι. Απογοήτευσαν με την παρουσία τους στα προκριματικά οι «οράνιε», τερμάτισαν τέταρτοι στον όμιλο και ψάχνουν απεγνωσμένα τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση, ώστε να επανέλθουν άμεσα στις μεγάλες διοργανώσεις, αρχής γενομένης από το Μουντιάλ της Ρωσίας. Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί η ομάδα του Ντάνι Μπλιντ, ο οποίος δοκιμάζει σχήματα και νέα πρόσωπα, αφήνοντας εκτός όλα τα πρωτοκλασάτα ονόματα της ομάδας. Το γεγονός αυτός σε συνδυασμό με το κίνητρο και τη δυνατή έδρα των Ιρλανδών (4-2-0 στα προκριματικά), μας ωθούν στον +0,25 ασιατικό άσο, επιλογή που βρίσκεται σε απόδοση 1,90 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1953. ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ

Πρώτο φιλικό λίγο πριν τα τελικά του Euro που θα βρίσκεται η Βόρειος Ιρλανδία, μεγάλη επιτυχία για τη χώρα ότι βρίσκεται εκεί και θα παλέψει όλα της τα παιχνίδια μέχρι θανάτου, κάτι που έχει μάθει να κάνει καλά εδώ και χρόνια. Η δύναμη είναι ένα από τα βασικά της όπλα, πιστεύουμε ότι η Λευκορωσία και δεν θα καταφέρει να πάρει κάτι από το συγκεκριμένο ματς. Ο άσος στο 1,80 είναι δίκαιος, διαβασμένο το under που η γραμμή του είναι στο 2.

1956. ΚΑΧΑΜΑΡΚΑ – ΚΟΜΕΡΣΙΑΝΤΕΣ ΟΥΝΙΔΟΣ

Την τρίτη διαδοχική ισοπαλία απέσπασε η Καχαμάρκα, αυτή τη φορά απέναντι στην Ντεπορτίβο Μουνισιπάλ (0-0 εκτός), μοιρασιά είχε το μενού και για την Κομερσιάντες (1-1-0), η οποία κατάφερε να φύγει με το βαθμό από την έδρα της Σαν Μαρτίν (1-1). Σε χαμηλό τέμπο πηγαίνουν τα παιχνίδια τους οι γηπεδούχοι, δεν αποκλείεται να δούμε ακόμα μια φορά να επιβεβαιώνεται το under 2,5 (1,80 / Bet365).

1957. ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ – ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ

Τη δεύτερη ήττα στη σειρά γνώρισε η Ρεγκάτας (1-0-2), πέφτοντας θύμα ανατροπής από την Οέστε (2-1), σε ένα ματς όπου έδειχνε να κρατάει τον έλεγχο στα χέρια της, όμως τα πράγματα ξέφυγαν στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Εκ διαμέτρου αντίθετη η κατάσταση για την Κρισιούμα (2-1-0), η οποία πραγματοποιεί ενθουσιώδες ξεκίνημα, έχοντας λυγίσει στο τελευταίο την Γκοϊάς με το εμφατικό 3-1. Δεδομένου πως αμφότερων τα πιο πρόσφατα είχαν εκατέρωθεν σκοράρισμα, όπως και τα δύο τελευταία μεταξύ τους, τότε ίσως αξίζει η επιλογή του αμφίσκορου σε αποδόσεις διπλασιασμού (2,00 / Bet365), χωρίς όμως να τρελαινόμαστε κιόλας.

1959. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ – ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

Δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση η ομάδα του Κάνσας, μιας και μετράει μόλις μία νίκη στις τελευταίες εννέα αναμετρήσεις της (1-2-6). Με σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τα ματς της Ουάσινγκτον που παραμένει χωρίς νίκη μακριά από την έδρα της σε επτά εξόδους, ωστόσο έχει καταφέρει να αποσπάσει τρεις ισοπαλίες στα πρόσφατα τέσσερα (0-3-1). Με απουσίες διεθνών θα εμφανιστούν και οι δύο ομάδες. Μάλλον υπερβολικός ο φαβοριτισμός της ομάδα του Κάνσας, μπορεί να τσιμπήσει κάτι από το ματς η DC. Με απόδοση 2,15 η διπλή ευκαιρία του Χ2 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1958. ΑΛΙΑΝΖΑ ΠΕΤΡΟΛΕΡΑ – ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ

Τελευταία αγωνιστική στην Απερτούρα της Κολομβίας. Η Αλιάνζα Πετρολέρα (1-3-5 εντός) όπως και η Φορταλέζα (1-1-7 εκτός) είναι αδιάφορες ως προς την οκτάδα, αφού δεν έχουν καμία ελπίδα, όμως αμφότερες ενδιαφέρονται για το μέλλον, δηλαδή για την ειδικά βαθμολογία και γι’ αυτό χρειάζονται βαθμούς. Έχει προβάδισμα η γηπεδούχος, αλλά το 1,70 του άσου δεν έχει καμία αξία. Λόγω της αστάθειας στην άμυνα και των δύο ομάδων το over 2,5 στο 2,00 μας φαίνεται υπερβολικό.

1961. ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΤΡΙΝΙΝΤΑΝΤ & ΤΟΜΠΑΓΚΟ

Ένα φιλικό θα δώσει η Ουρουγουάη πριν την έναρξη του Κόπα Αμέρικα. Επέλεξε έναν θεωρητικά βατό και εύκολο αντίπαλο αφού το Τρίνινταντ & Τομπάγκο υστερεί πολύ σε ποιότητα απέναντι σε ισχυρές ομάδες της Νοτίου Αμερικής όπως είναι η «Σελέστε». Αυτό έδειξε και στο πρόσφατο φιλικό που έδωσε και ηττήθηκε (4-0) με κάτω τα χέρια από το Περού. Πάντα σοβαρό το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Ταμπάρεζ, εφικτό να κερδίσει χωρίς να δεχτεί γκολ. Από νωρίς η επιλογή των Young Guns για νίκη της Ουρουγουάης με μηδέν παθητικό στο 1,80 της Bet365με την απόδοση (1,72) να έχει υποχωρήσει ελαφρώς. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1963. ΠΑΡΑΝΑ – ΟΕΣΤΕ

Σκούρα τα βρήκε στην έδρα της Σαμπάιο η Παρανά (1-1-1), όμως στο τέλος επέδειξε ολύμπια ψυχραιμία, καταφέρνοντας να πετύχει το «χρυσό» γκολ στο 83’, για να αποδράσει έτσι με το πρώτο «τρίποντο» της σεζόν (1-2). Μια από τα ίδια η Οέστε (1-1-1), η οποία αγνοούσε επίσης της νίκη για φέτος, αλλά τα κατάφερε κόντρα στη Ρεγκάτας (1-2), πραγματοποιώντας μάλιστα τεράστια ανατροπή (71’, 87’). Αδυνατούμε να διαλέξουμε πλευρά, ενώ ούτε με τα γκολ βγαίνει άκρη, πάμε παρακάτω.

1962. ΓΚΟΪΑΣ – ΜΠΡΑΖΙΛ ΠΕΛΟΤΑΣ

Εμφάνιση κατώτερη των περιστάσεων πραγματοποίησε η Γκοϊάς (1-1-1) στην έδρα της Κρισιούμα, γνωρίζοντας δίκαιη ήττα με 3-1, την ώρα που η Πελότας (2-0-1) επέστρεφε στις επιτυχίες, κάμπτοντας την αντίσταση της Μπραγκαντίνο (2-0). Υπερβολικός φαντάζει με μια πρώτη ματιά ο έντονος φαβοριτισμός των γηπεδούχων, αλλά δεν έχουμε διάθεση να εμπλακούμε περαιτέρω.

1966. ΧΙΛΗ – ΤΖΑΜΑΪΚΑ

Χρήσιμα συμπεράσματα μπορούν να βγουν από τη φιλική αναμέτρηση της Χιλής με τη Τζαμάικα κυρίως από την πλευρά της «Ρόχα» αφού ο Πίτσι (από τον Φλεβάρη στον πάγκο της και για δύο ματς) αναμένεται να κάνει δοκιμές ενόψει Κόπα Αμέρικα. Ελκυστικό και επιθετικό ποδόσφαιρο παίζει η Χιλή και κάτι τέτοιο αναμένεται να κάνει και κόντρα στα «reggaeboys». Δίνουμε προβάδισμα στοoverπου παίζεται με απόδοση 1,73 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1967. ΝΑΟΥΤΙΚΟ – ΣΑΜΠΑΪΟ ΚΟΡΡΕΑ

Δεν κατάφερε να παραμείνει σε ανοδική τροχιά μετά την επικράτηση επί της Βίλα Νόβα (3-2) η Ναούτικο (1-0-2), γνωρίζοντας την ήττα στην έδρα της Λοντρίνα (1-0), ακόμη χειρότερα τα πράγματα για τη Σαμπάιο (0-0-3), η οποία αδυνατεί να σταθεί στα πόδια της, πιο πρόσφατος θύτης η Παρανά (1-2). Έχει τα εχέγγυα να εκμεταλλευθεί τα κενά στα μετόπισθεν των φιλοξενούμενων η Ναούτικο, όμως δεν μπορεί να γίνει σοβαρή κουβέντα για το 1,60 του άσου.

1970. ΧΟΥΑΝ ΑΟΥΡΙΤΣ – ΜΕΛΓΚΑΡ

Δεν τα κατάφερε η Χουάν Αουρίτς (1-1-1) κόντρα στην πρωτοπόρο, Σπορτ Χουανκάγιο (3-1), γνωρίζοντας έτσι την πρώτη της ήττα, αντίθετη πορεία διέγραψε η Μελγκάρ (1-1-1), η οποία με αντίπαλο την Αγιακούτσο, πανηγύρισε το πρώτο της «τρίποντο» (2-0). Τις υπηρεσίες σημαντικών παικτών θα στερηθούν οι γηπεδούχοι λόγω των υποχρεώσεων τους με τις εθνικές, ξεχωρίζει η απουσία του πρώτου σκόρερ της ομάδας. 2/3 GG μετρούν αμφότερες μέχρι στιγμής, ενώ παραδοσιακά τα μεταξύ τους έχουν γκολ κι από τις δύο πλευρές (6/7 GG στα τελευταία), στοιχεία τα οποία δημιουργούν σκέψεις για επιλογή του αμφίσκορου (1,85), όμως η απουσία του τοπ σκόρερ της Αουρίτς, μας καθιστά επιφυλακτικούς.

1969. ΚΟΡΤΟΥΛΟΥΑ – ΕΝΒΙΓΚΑΔΟ

Η Κορτουλούα (5-3-1 εντός) αναζητά τη νίκη για καλύτερο πλασάρισμα στην οκτάδα, στόχο που τον έχει εξασφαλίσει. Έχασε με 2-1 από την ελαφρώς ανώτερη Τζούνιορ, δεν παίζει πολύ καλά στα τελευταία ματς. Η Ενβιγκάδο (1-3-5 εκτός) είναι αδιάφορη κάτι που δεν φαίνεται στα τελευταία πέντε ματς που είναι αήττητη στο πρωτάθλημα (2-3-0), παίζει καλά αλλά δεν κατάφερε να μπει στην οκτάδα. Το κίνητρο μας οδηγεί στον άσο του 1,80+, αλλά οι εμφανίσεις των δύο ομάδων στα τελευταία ματς μας προβληματίζουν, πάσο.

1971. ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ – ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

Εξαιρετική πορεία διαγράφει στα προκριματικά του Μουντιάλ η Κόστα Ρίκα, η οποία βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου και πολύ κοντά στην πρόκριση για την επόμενη φάση, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία για το Κόπα Αμέρικα. Από λευκή ισοπαλία με τον Παναμά προέρχεται η Βενεζουέλα, αν και δεν μπορούν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα με βάση την εν λόγω αναμέτρηση, καθώς χρησιμοποίησε πειραματική ενδεκάδα, απαρτιζόμενη κυρίως από παίκτες που δεν αναμένεται να δώσουν το παρών στο Κόπα Αμέρικα. Με ανεβασμένο το ηθικό οι γηπεδούχοι, περιμένουμε να κάνουν εμφανή την ανωτερότητα τους στον αγωνιστικό χώρο, κόντρα σε ένα σύνολο που δείχνει ακόμα να ψάχνεται. Δίκαιο το 1,70 του άσου.

----. ΤΟΓΚΟ – ΖΑΜΠΙΑ

Για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα προετοιμάζονται Τόγκο και Ζάμπια, αμφότερες αντιμετωπίζουν σε λίγες μέρες τον πρωτοπόρο των ομίλων τους. Αμυντικά προσεγγίζουν και οι δύο τα παιχνίδια τους, εξού και οι χαμηλές τιμές του under 2,5 (1,52), σωστά μοιρασμένο το σετ, πάσο.

----. ΜΑΡΟΚΟ – ΚΟΝΓΚΟ

Με χαρακτηριστική άνεση το Μαρόκο εξασφάλισε ήδη τη συμμετοχή στην τελική φάση του Κόπα Άφρικα, ενδεικτικό το γεγονός πως διατηρεί το απόλυτο μέχρι στιγμής στον όμιλο του (4-0-0), κρατώντας μάλιστα το μηδέν στην άμυνα. Πιο δύσκολα τα πράγματα για το Κονγκό, το οποίο έχει μπροστά του πολύ κρίσιμο παιχνίδι με την Κένυα. Μεγαλύτερο το κίνητρο των φιλοξενούμενων, όμως το Μαρόκο είναι μια κλάση ανώτερο, συνεπώς δίκαιο κρίνεται το 1,67 του άσου.

----. ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΟΝΔΟΥΡΑ

Το πρώτο και τελευταίο της φιλικό ενόψει Κόπα Αμέρικα δίνει η Αργεντινή. Ο Τάτα Μαρτίνο δε θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ωστόσο αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, προκειμένου να ξεκινήσει το δέσιμο της «αλμπισελέστε». Αντίπαλος η Ονδούρα, μία ομάδα πολύ χαμηλότερης δυναμικότητας, που θα δει το ματς ως πρόβα για τα επίσημα και κρίσιμα ματς που την περιμένουν μετά το καλοκαίρι. Θα προσπαθήσει να βρει ψυχολογία με μία άνετη νίκη η Αργεντινή, έχει όλα τα φόντα να διαλύσει την ομάδα του Χόρχε Λουίς Πίντο, με το συνδυασμό άσου και over 3,5 να αποτελεί επιλογή στο 2,10 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής


3101. ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ – ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ

Πρώτη φάση των πλέι-οφ στην Ισπανία. Στα προημιτελικά ο νικητής κρίνεται στις δύο νίκες (best of 3 games). Το πλεονέκτημα έδρας ανήκει στη Λαμποράλ, η έδρα αλλάζει από παιχνίδι σε παιχνίδι. Πολλές δυνατότητες και φιλοδοξίες έχει η Λαμποράλ, το έδειξε περίτρανα με την πορεία της στην Ευρωλίγκα όπου ήταν η μοναδική εκπρόσωπος της Ισπανίας στο Final-4 αλλά και με διάφορα αποτελέσματα της στο πρωτάθλημα. Στη «Buesa Arena» της Βιτόρια είναι πανίσχυρη, μόλις δύο ήττες -από Μάλαγα και Τενερίφη- γνώρισε φέτος (15-2 ρεκόρ) κερδίζοντας μεταξύ άλλων Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Βαλένθια. Δεύτερη πιο παραγωγική επίθεση στην Ισπανία πίσω από τη Ρεάλ με 87,8 πόντους μ.ο. Στα θετικά πως επιστρέφει στην ενεργό δράση ο Shengelia ενώ ενισχύθηκε και με τον Αμερικάνο χαρισματικό σκόερ Μάικλ Ρολ που είχε 16,5 πόντους, 4,7 ασίστ και 4,7 ριμπάουντ μ.ο. στην Τούρκικη Μπουγιουκτσεμεκτσέ. Η Γκραν Κανάρια επίσης στην Ευρώπη είχε καλή παρουσία στον δεύτερο τη τάξη θεσμό, Γιούροκαπ, όπου έφτασε μέχρι τα ημιτελικά καθώς αποκλείστηκε από την μετέπειτα κάτοχο του τροπαίου Γαλατάσαραϊ. Στην Endesa τερμάτισε στην 5η θέση παρότι γνώρισε μαζεμένες ήττες τον τελευταίο μήνα (4-4) περισσότερες εκ των οποίων ήταν εντός προγράμματος (εκτός με Βαλένθια, Μπαρτσελόνα, Μάλαγα). Τα νούμερα και οι επιδόσεις τους στην κανονική περίοδο μας προδιαθέτουν πως θα δούμε ένα άκρως παραγωγικό ματς όπου το προβάδισμα έχει το over 171. Θεωρούμε υπερβολικό όμως να δίνεται το όριο πόντων της Λαμποράλ σε αγώνα πλέι-οφ στους 89,5 πόντους και η πρώτη μας σκέψη πηγαίνει στο under σε απόδοση 1,95 στον Stoiximan.

3102. ΜΙΛΑΝΟ – ΒΕΝΕΤΣΙΑ (2-2)

Στις 4 νίκες κρίνεται η ομάδα που θα περάσει στον τελικό (best of seven). Στα ίσια και οι δύο ημιτελικοί στην Ιταλία αφού και η Αρμάνι Μιλάνο την Τετάρτη ισοφάρισε σε 2-2 με νίκη στη Βενετία (80-88). Πολύ πιο σοβαρή παρουσιάστηκε η ομάδα του Ρέπεσα που με σημείο αναφοράς στην επίθεση τον Σιμόν (25 πόντοι με 5/7 τρίποντα) κατάφερε να ανακτήσει το πλεονέκτημα έδρας το οποίο είχε απωλέσει με το καλημέρα. Ισορροπημένο το παιχνίδι στο μεγαλύτερο μέρος του με τη διαφορά να παίρνει τη μέγιστη της τιμή στην 4η περίοδο. Ένας παράγοντας στον οποίο υστέρησε πολύ η Βενέτσια ήταν στη μάχη των ριμπάουντ την οποία έχασε κατά κράτος αφού μάζεψε 21 λιγότερα (26 έναντι 47). Άσχημα τα νέα όμως για τον Sanders (12,3 πόντοι μ.ο.) που αποχώρησε με ενοχλήσεις και η συμμετοχή του στο ματς της Παρασκευής θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη. Από τα πιο ισχυρά επιθετικά όπλα του Ρέπεσα ο Αμερικάνος, αν τελικά δεν προλάβει να δώσει το παρών ίσως επιχειρήσουμε το +10,5 χάντικαπ που ούτως ή άλλως είναι μεγάλο.

3104. ΡΕΑΛ – ΜΟΥΡΘΙΑ

Πρώτη φάση των πλέι-οφ στην Ισπανία. Στα προημιτελικά ο νικητής κρίνεται στις δύο νίκες (best of 3 games). Το πλεονέκτημα έδρας ανήκει στη Ρεάλ, η έδρα αλλάζει από παιχνίδι σε παιχνίδι. «Χτύπησε» φόρμα στο καλύτερο τάιμινγκ η Ρεάλ αφού χάρις στο ντεμαράζ νικών της το τελευταίο 2μηνο (10 σερί νίκες) κατάφερε να τερματίσει στη 2η θέση και ως εκ τούτου με τη Μπαρτσελόνα μπορεί να βρεθεί μόνο στον τελικό. Τρομερά βελτιωμένη μετά τον αποκλεισμό της στα προημιτελικά της Ευρωλίγκα, πιο συγκεκριμένα στα έξι τελευταία που μέτρησε ισάριθμες νίκες πέτυχε 101,5 πόντους μ.ο. κερδίζοντας μεταξύ άλλων εκτός έδρας Μπαρτσελόνα (86-91) και Μάλαγα (62-88) και στη Μαδρίτη την Λαμποράλ (93-88). Μακράν πιο παραγωγική επίθεση του πρωταθλήματος με 94,9 πόντους μ.ο. που γίνονται 98,9 μ.ο. όταν παίζει μπροστά στον κόσμο της. Άλλωστε στα 8/17 παιχνίδια της στη Μαδρίτη σκόραρε 100+ πόντους. Για τη Μούρθια είναι η παρθενική της συμμετοχή στα πλέι-οφ αφού η 7η θέση την οποία κατέλαβε είναι η καλύτερη της ιστορίας της. Με το σπαθί και την αξία της η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη θα συνεχίσει στα πλέι-οφ αφού έκανε πολύ δυνατό φίνις με πέντε διαδοχικές νίκες (5-0) κερδίζοντας στο φινάλε στην έδρα της άμεσης ανταγωνίστριας της, Φουενλαμπράδα. Το +17,5 χάντικαπ αδικεί σίγουρα τη Μούρθια που ηττήθηκε δύο φορές στην κανονική περίοδο από την προσεχή αντίπαλο της αλλά η πιο πρόσφατη (εντός) έγινε στην παράταση με 99-104. Στον πρώτο γύρο δέχτηκε επίσης 100αρα και ηττήθηκε με +21 πόντους διαφορά (101-80). Οι τελευταίες εμφανίσεις της Ρεάλ όμως είναι «τρομακτικές» οπότε δεν θα το τολμήσουμε.

3105. ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΜΑΛΑΓΑ

Πρώτη φάση των πλέι-οφ στην Ισπανία. Στα προημιτελικά ο νικητής κρίνεται στις δύο νίκες (best of 3 games). Το πλεονέκτημα έδρας ανήκει στη Βαλένθια, η έδρα αλλάζει από παιχνίδι σε παιχνίδι. Για ένα σεβαστό χρονικό διάστημα η Βαλένθια βρίσκονταν την κορυφή της κατάταξης (ξεκίνησε με ρεκόρ 18-0) όμως στη συνέχεια η πορεία της «διορθώθηκε» ενώ με την ήττα που γνώρισε από τη Μάλαγα στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος έχασε και τη 2η θέση και έπεσε τελικά 3η. Όπως και η προσεχή αντίπαλος της στα πλέι-οφ ξεχωρίζει για την ικανότητα της να κρατάει χαμηλά τους αντιπάλους της στην επίθεση. Πιο συγκεκριμένα μετά την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα διαθέτει την καλύτερη άμυνα με 73,5 πόντους μ.ο. Σεζόν με πολλά σκαμπανεβάσματα για την Ουνικάχα Μάλαγα που απογοήτευσε πλήρως στην Ευρωλίγκα αλλά όταν αποκλείστηκε και επικεντρώθηκε μόνο στο πρωτάθλημα βελτίωσε στο έπακρο την εικόνα της. Έκλεισε τη σεζόν με 10-2 ρεκόρ κερδίζοντας μεταξύ άλλων εκτός τη Λαμποράλ με 27 πόντους διαφορά (56-83) και τη Βαλένθια με 77-65 στην Ανδαλουσία. Με αυτό το αποτέλεσμα άλλωστε απέφυγε τη Ρεάλ χαρίζοντας της τη 2η και αντίστοιχα η Βαλένθια είναι η ομάδα που θα βρεθεί στο δρόμο της στην πρώτη φάση των πλέι-οφ. Αξιοσημείωτες οι επιδόσεις της στην άμυνα όπου διαθέτει την 3η καλύτερη με 73,7 πόντους μ.ο. Το ματς «φωνάζει» για under μιας μια και αμφότερες αναμένεται να δώσουν βάση στον συγκεκριμένο τομέα. Επιλογή των Daggers αποτελεί το under 152,5 στο 1,90 της Bet365 το οποίο επιβεβαιώθηκε και στα δύο μεταξύ τους ματς στην κανονική περίοδο με 151 (81-70) και 142 πόντους (77-65) αντίστοιχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ