ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής(22/4).

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής(22/4).

2805. ΑΔΕΛΑΪΔΑ Γ. – ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΣΙΤΙ

Νοκ-άουτ παιχνίδι για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Με όπλο την εξαιρετική της άμυνα (η καλύτερη της κατηγορία), η Αδελαΐδα (7-4-2 εντός) κατάφερε να τερματίσει στην κορυφή της βαθμολογίας και να έχει το πλεονέκτημα στα πλέι-οφ. Την πιο παραγωγική επίθεση της κατηγορίας είχε η Μέλμπουρν Σίτι (4-3-6 εκτός), τερμάτισε τέταρτη και στον προηγούμενο γύρο των πλέι-οφ απέκλεισε με δύο γκολ του Φορναρόλι την Περθ Γκλόρι. Κατάμεστο αναμένεται το «Κούπερς Στέιντιουμ», με τον κόσμο των γηπεδούχων να διψάει για την επιστροφή σε τελικό πρωταθλήματος. Σταθερότατη και άψογη ανασταλτικά η Αδελαΐδα καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, αλλά ο άσος δεν έχει καμία αξία σε τέτοιες αποδόσεις κόντρα στην πάντα επικίνδυνη Μέλμπουρν Βίκτορι. Πάμε παρακάτω.

1992. ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΓΚΡΙΝ. – ΤΣΟΝΓΚΙΓΚ ΛΙΦΑΝ

Ακόμα μία κακή εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό της Χανγκτσόου Γκριν. την προηγούμενη εβδομάδα, χάνοντας με 0-3 από τη Γκουοάν Πεκίνου, γνωρίζοντας τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της, σε μία σεζόν που σίγουρα δεν ξεκίνησε ιδιαίτερα καλά. Τρίτη σερί ισοπαλία και τέταρτη αγωνιστική χωρίς τρίποντο (0-3-1) για τη Λιφάν το 1-1 κόντρα στη Γιατάι, σε ένα ματς όπου πάντως ήταν αρκετά βελτιωμένη συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδια της. Δείχνουν να πατάνε καλύτερα οι φιλοξενούμενοι τελευταία, μόνο και μόνο για αυτό τους δίνουμε το προβάδισμα.

2011. ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ – ΟΝΤΕΝΣΕ

Ζωντανή στη μάχη της δεύτερης θέσης έμεινε η Μίντιλαντ (8-2-3 εντός) έπειτα από το διπλό επί της Έσμπιεργκ με 0-2, αγνοώντας την ήττα στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές (2-1-0). Τέλος σε ένα σερί δύο ηττών έβαλε η Οντένσε (5-1-6 εκτός) με το εντυπωσιακό 5-1 επί της Βίμποργκ και το κυνήγι της τριάδας συνεχίζεται, με το θετικό αποτέλεσμα πάντως να είναι απαραίτητο στο Χέρνινγκ. Λόγω έδρας αλλά και διαφοράς ποιότητας, θα δώσουμε το προβάδισμα στη Μίντιλαντ.

2016. ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ – ΡΟΥΧ ΧΟΡΖΟΦ

Δε μπήκε καλά στα πλέι-οφ η Ζαγκλέμπιε (6-4-6 εντός) αφού μετά την ήττα από τη Λέχια, έχασε και από την Κρακόβια, με την τρίτη θέση να απομακρύνεται αισθητά. Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για τη Ρουχ (5-5-6 εκτός), αυτή τη φορά κόντρα στην πρωτοπόρο Λέγκια και με καλή εμφάνιση, αλλά χρειάζονται άμεσα νίκες προκειμένου να κυνηγήσει το ευρωπαϊκό όνειρο. Θεωρούμε πως το παιχνίδι δε θα είναι όσο εύκολο δείχνουν οι αποδόσεις για τους γηπεδούχους αφού η Ρουχ το παλεύει και θα ψάξει το τρίποντο με όλες τις δυνάμεις της.

2022. ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣ. – ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ

Ζόρικα τα πράγματα για τη Φορτούνα (5-2-8) η οποία με μόλις μια νίκη στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της (1-1-4) βρίσκεται μόλις έναν πόντο μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Την ύστατη προσπάθεια για την τρίτη θέση κάνει η Σαν Πάουλι η οποία μετά και την πρόσφατη νίκη της με 2-0 επί της Μπόχουμ βρίσκεται επτά βαθμούς πίσω από τη Νυρεμβέργη. Εξάποντο παιχνίδι, ειδικά για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι θέλουν αποκλειστικά τη νίκη.

2023. ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ

Μεγάλο το βαθμολογικό ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη αναμέτρηση καθώς οι δύο ομάδες έχουν ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο. Οι γηπεδούχοι (11-2-2) βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και με νίκη ουσιαστικά θα κλειδώσουν-ίσως και μαθηματικά-την άνοδο. Φιλότιμη η προσπάθεια που κάνει η Ντούισμπουργκ καθώς με ρεκόρ 3-2-1 στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της κρατάει ζωντανές τις ελπίδες παραμονής. Η αλήθεια είναι πως οι γηπεδούχοι είναι πιο άνετοι βαθμολογικά ωστόσο πολύ δύσκολα θα καταφέρουν οι ουραγοί του βαθμολογικού πίνακα να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα, καλύτερα να έχουμε εικόνα προτού επιλέξουμε πλευρά.

2024. ΜΠΟΧΟΥΜ – ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ

Μετά και την τελευταία ήττα 2-0 μέσα στο Αμβούργο από τη Σαν Πάουλι η Μπόχουμ (7-6-2) αποχαιρέτησε ουσιαστικά το όνειρο της ανόδου, πλέον μόνο με θαύμα μπορεί να προλάβει με τη διαφορά από τη τρίτη θέση να βρίσκεται στους 9 βαθμούς τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος. Αδιάφορή εδώ και καιρό αλλά σε σχετικά καλή αγωνιστική κατάσταση η Καρλσρούη (5-3-7), στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Νυρεμβέργης παραμένοντας αήττητη μέσα στο σπίτι της για έβδομο σερί παιχνίδι (3-4-0). Αδιάφορη αναμέτρηση, μόνο προς τα γκολ μπορούμε να κοιτάξουμε καθώς οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν χωρίς ιδιαίτερο άγχος.

2030. ΠΡ. ΜΟΥΝΣΤΕΡ – ΜΑΓΔΕΜΒΟΥΡΓΟ

Με μόλις μια νίκη (1-3-2) στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της η Μούνστερ (7-5-5) έχει μείνει αρκετά πίσω καθώς απέχει οχτώ βαθμούς από την πρώτη τριάδα. Σε ανάλογη αγωνιστική κατάσταση και το Μαγδεμβούργο το οποίο μετά και το 2-2 στην έδρα της Δρέσδης παρέμεινε για πέμπτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη (0-2-3). Σε καμία περίπτωση δεν βολεύει η ισοπαλία καθώς οι δύο ομάδες θα κάνουν την ύστατη προσπάθεια, καλή ευκαιρία για live σε περίπτωση που η αναμέτρηση είναι ισόπαλη στο τελευταίο εικοσάλεπτο.

2031. ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ (ΕΡ.) – ΚΟΤΜΠΟΥΣ

Εξάποντο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να βρίσκονται εντός επικίνδυνης ζώνης και παράλληλα σε τραγική αγωνιστική κατάσταση αγνοώντας τη νίκη αρκετές αγωνιστικές, καλύτερα να μην μπλέξουμε, πάμε παρακάτω.

2032. ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ ΙΙ – ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΚΟΛΩΝΙΑΣ

Οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης η Βέρντερ (6-5-6) η οποία προέρχεται από δύο σερί ήττες, πιο πρόσφατη αυτή με 2-1 στην έδρα της Τσέμνιτσερ. Από ήττα προέρχεται και η Φορτούνα (3-5-9) η οποία έχασε 2-0 εντός έδρας από τη Χάλεσκερ. Καίγονται οι γηπεδούχοι, σχετικά άνετοι βαθμολογικά οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι μπορεί να βρίσκονται μόλις έξι πόντους μακριά από την επικίνδυνη ζώνη ωστόσο έχουν από κάτω τους έξι ομάδες, με ρίσκο πάμε στον άσο και την ανάγκη των γηπεδούχων.

2035. ΜΠΡΙΝΕ – ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ

Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που ξεκίνησαν μέτρια έως άσχημα τη φετινή σεζόν. Η Μπρίνε μπήκε στο πρωτάθλημα με ισοπαλία, αλλά γνώρισε το διασυρμό από τη Ράουφος με 5-1, ενώ η Μιοντάλεν έχασε με 5-0 από τη Σάντνες πριν το 1-1 κόντρα στη Στρόμεν. Διαθέτει ποιοτικότερο σύνολο η φιλοξενούμενη, σε μοιρασμένο σετ αποδόσεων θα κοιτάξουμε προς τα δεξιά.

2036. ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ – ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ

Χειρότερα δε μπορούσε να ξεκινήσει τη σεζόν η Φάλκενμπεργκ. Μετράει 4/4 ήττες, με την εστία της παραβιάζεται τουλάχιστον δύο φορές σε κάθε ματς και καλείται να βρει άμεσα λύσεις, πριν να είναι πολύ αργά. Αντίθετα, η Νόρκεπινγκ με το επιβλητικό 4-1 επί της ΑΪΚ έφτασε τις τρεις σερί νίκες μετά την ήττα της πρεμιέρας, μετρώντας 4/4 GG και over 2,5. Προφανής επιλογή το διπλό, αλλά είναι προτιμότερο να στραφούμε στα γκολ, αφού οι δύο ομάδες δίνουν πολύ γρήγορο ρυθμό στα παιχνίδια τους.

2038. ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ – ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ

Διπλό τεράστιας βαθμολογικής σημασίας πανηγύρισε στην έδρα της Κασίμπασα η Καϊσέρισπορ (2-7-6 εντός), επικρατώντας με 1-2 και με σερί 1-3-0 βγήκε επιτέλους από την επικίνδυνη ζώνη. Παρότι δεν άξιζε την ήττα, η Μπούρσασπορ (5-0-9 εκτός) δεν κατάφερε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Ακισάρ, χάνοντας με 0-2 και η πεντάδα απομακρύνθηκε για τα καλά πλέον. Ουσιαστικά μονόπλευρο το κίνητρο, αλλά οι τιμές του άσου δεν αντικατοπτρίζουν τη δυσκολία της αναμέτρησης.

---. ΠΕΤΡΟΛΟΥΛ – ΜΠΟΤΟΣΑΝΙ

Μεγάλη νίκη επί της Κράιοβα πανηγύρισε η Πετρολούλ (3-5-8 εντός) την προηγούμενη αγωνιστική και έδειξε πως αν τελικά πέσει, δε θα το κάνει χωρίς να δώσει μάχη ως το τέλος. Ο διασυρμός με 6-0 από την Κλουζ βάζει για τα καλά σε περιπέτειες τη Μποτοσάνι (1-4-11 εκτός), αφού πλέον βρίσκεται στη θέση των μπαράζ. Καθοριστικής σημασίας το παιχνίδι, αν οι γηπεδούχοι θέλουν να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για παραμονή θα πρέπει να κερδίσουν. Ματς αποκλειστικά για live.

2047. ΑΖΑΞΙΟ – ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ

Σε τραγική αγωνιστική κατάσταση η Αζαξιό (8-6-3) η οποία προέρχεται από τρεις σερί ήττες, πιο πρόσφατη αυτή με 2-0 στην έδρα της Λανς. Δύο συνεχόμενες αγωνιστικές χωρίς βαθμό συμπλήρωσε η Βαλενσιέν (6-2-9)η οποία βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Ανεξήγητα τόσο χαμηλές οι τιμές στον άσο, οι γηπεδούχοι είναι σχετικά άνετοι βαθμολογικά ενώ οι φιλοξενούμενοι καίγονται, φυσικά η ισοπαλία μπορεί να είναι βολική αλλά σε καμία περίπτωση δεν αξίζει να ποντάρουμε για να μάθουμε, πάμε παρακάτω.

2048. ΜΠΡΕΣΤ – ΛΑΒΑΛ

Μόνο με θαύμα θα προλάβει την άνοδο η Μπρεστ (8-5-3) η οποία μετά και την ήττα με 2-1 στην έδρα της Σοσό παρέμεινε χωρίς νίκη για τέταρτη σερί αγωνιστική. Έξι πόντους μακριά από την επικίνδυνη ζώνη η Λαβάλ (2-9-6) η οποία προέρχεται από εντός έδρας νίκη 2-1 επί της Εβιάν. Δεν υπάρχει περίπτωση να ρισκάρουν οι φιλοξενούμενοι, η ισοπαλία μοιάζει το ιδανικότερο αποτέλεσμα.

2049. ΝΙΟΡ – ΜΠΟΥΡΓΚ ΠΕΡΟΝΑΣ

Νίκη ύστερα από τρεις σερί ήττες για τη Νιόρ (3-8-6) η οποία επικράτησε 2-0 εκτός έδρας του Ερυθρού Αστέρα παραμένοντας οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης. Αδιάφορη βαθμολογικά η Μπουργκ η οποία κατάφερε να πετύχει από νωρίς τον φετινό της στόχο ο οποίος δεν ήταν άλλος από την παραμονή. Καίγονται οι γηπεδούχοι ωστόσο οι εντός έδρας επιδόσεις τους δεν μας ενθαρρύνουν, προτιμότερο να έχουμε εικόνα πρώτα.

2050. ΚΛΕΡΜΟΝ – ΤΟΥΡ

Η Κλερμόν και άλλες 4 ομάδες παλεύουν για μία θέση στον ήλιο της Ligue 1 αφού τα δύο πρώτα εισιτήρια της ανόδου είναι καπαρωμένα από Ντιζόν και Νανσί. Αυτή την αγωνιστική έχει ευκαιρία να προσθέσει στο σακούλι της άλλους τρεις βαθμούς αφού υποδέχεται την βαθμολογικά αδιάφορη Τουρ που περιμένει καρτερικά τη λήξη του πρωταθλήματος για να ξεκινήσει διακοπές. Εφικτό σημείο ο άσος (κινήτρου) που πληρώνει 1,97 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2051. ΜΕΤΣ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 93

Μεγάλη νίκη 3-0 στην έδρα της Μπουργκ πανηγύρισε η Μετς (9-4-4) η οποία επέστρεψε στις νίκες και βρίσκεται πλέον στην τρίτη προνομιούχο θέση. Ήττα εκτός προγράμματος για τον Ερυθρό Αστέρα (9-6-2) ο οποίος έχασε 2-0 εντός έδρας από τη Νιόρ. Δυνατοί εντός έδρας οι γηπεδούχοι, εξαιρετικοί οι φιλοξενούμενοι μακριά από την έδρα τους, το προβάδισμα δίνουμε στους πρώτους οι οποίοι διαθέτουν την μεγαλύτερη εμπειρία, άσος.

2052. ΝΙΜ – ΛΑΝΣ

Σε καλό φεγγάρι η Νιμ (7-8-2) η οποία προέρχεται από δύο σερί νίκες, παράλληλά χρειάζεται μερικούς ακόμα βαθμούς έτσι ώστε να εξασφαλίσει την παραμονή της. Τις τρεις συνεχόμενες νίκες συμπλήρωσε η Λανς (6-6-5) η οποία στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Αζαξιό. Μεγαλύτερο το κίνητρο των φιλοξενούμενων οι οποίοι παλεύουν για την άνοδο, ωστόσο και οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλή κατάσταση, πάσο.

2053. ΠΑΡΙ – ΚΡΕΤΕΪΓ

Ήττα 3-0 με κατεβασμένα χέρια στην έδρα της Ντιζόν για την Παρί (2-8-5) η οποία μετά και της δύο σερί νίκες επέστρεψε στα άσχημα αποτελέσματα, στους οχτώ βαθμούς πλέον μακριά από τη σωτηρία τέσσερις στροφές πριν το τέλος. Σε καλύτερη βαθμολογική μοίρα η Κρετέιγ (5-2-10) η οποία προέρχεται από εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Οσέρ. Εξάποντο παιχνίδι παραμονής αποτελεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση, δεν ξέρουμε φυσικά αν οι φιλοξενούμενοι θέλουν να ρισκάρουν η αν ακόμα και η ισοπαλία τους αφήσει ευχαριστημένους, το μόνο σίγουροι είναι πως η ήττα για τους γηπεδούχους σημαίνει και υποβιβασμός.

2054. ΕΒΙΑΝ – ΧΑΒΡΗ

Αίμα κι άμμος η συγκεκριμένη αναμέτρηση καθώς οι δύο ομάδες καίγονται για τη νίκη. Σε τραγική αγωνιστική κατάσταση ι γηπεδούχοι οι οποίοι αγνοούν τη νίκη εδώ και… μήνες, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους έχασαν 2-1 στην έδρα της Λαβάλ σε ένα παιχνίδι στο οποίο βρίσκονται μπροστά στο σκορ μέχρι και το70ο λεπτό. Εντός έδρας ήττα 3-1 από τη Ντιζόν για τη Χάβρη η οποία παρόλα αυτά παρέμεινε σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη τριάδα. Δεν βλέπονται οι γηπεδούχοι, οι φιλοξενούμενοι θέλουν να ρεφάρουν ωστόσο η αναμέτρηση αποτελεί μια από τις πιο αμφίρροπες της αγωνιστικής καλύτερα να απέχουμε.

2063. ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ – ΒΑΛΒΑΪΚ

Προτελευταία αγωνιστική στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας. Καλοκαιρινές διακοπές στη Ντεν Μπος (7-4-6 εντός), αφού η ήττα με 1-2 από την Αλμίρε της έσβησε και τις ελάχιστες ελπίδες που είχε για είσοδο στα πλέι-οφ. Όρθια στο Άμστερνταμ έμεινε η Βαλβάικ (1-5-11 εκτός), συμπληρώνοντας τρεις αγωνιστικές χωρίς ήττα (1-2-0), με αποτέλεσμα να βρίσκεται κοντά στην αποφυγή της τελευταίας θέσης. Ουσιαστικό κίνητρο δεν έχει καμία ομάδα, αλλά οι φιλοξενούμενοι δε θέλουν να τερματίσουν ουραγοί, βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση και με δεδομένο πως πρόκειται για τοπικό ντέρμπι, θεωρούμε πως η αξία βρίσκεται στα δεξιά του σετ..

2064. ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ – ΑΚΙΛΙΖ 29

Ρεπό είχε την προηγούμενη αγωνιστική η Ντόρντρεχτ (5-3-9 εντός), η οποία στο τελευταίο της ματς διασύρθηκε και από την Αλμίρε με 3-0, μένοντας οριστικά εκτός πλέι-οφ, έχοντας μόλις μία νίκη στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια της (1-1-6). Μετά από επτά αγωνιστικές (0-1-6), η ερασιτεχνική Ακιλίζ (3-6-8 εκτός) επέστρεψε στις νίκες με το μεγάλο διπλό στην έδρα της ΦΚ Αϊντχόφεν. Αδιάφορες οι δύο ομάδες, αρέσκονται γενικά σε ανοικτά ματς (22/34 over 2,5 οι γηπεδούχοι, 23/34 οι φιλοξενούμενοι) και τα πολλά τέρματα έχουν αρκετές τύχες επιβεβαίωσης.

2065. ΦΟΛΕΝΤΑΜ – ΓΙΟΝΓΚ ΑΓΙΑΞ

Έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές (0-1-3), η Φόλενταμ (9-4-4 εντός) επικράτησε με 2-0 της Σπάρτα Ρόττερνταμ, παίρνοντας ψυχολογία ενόψει των πλέι-οφ, αφού το τρίποντο δεν είχε ιδιαίτερο βαθμολογικό αντίκρισμα, με την πεντάδα να μην είναι πια εφικτός στόχος. «Κόλλησαν» στο 0-0 με τη Βαλβάικ οι νέου του Άγιαξ (5-2-10 εκτός) και ο μοναδικός τους στόχος είναι το να παραμείνουν πάνω από τους νέους της Αϊντχόφεν, καθαρά για λόγους γοήτρου. Σε φάση προετοιμασίας για τα πλέι-οφ βρίσκονται οι γηπεδούχοι, πήραν τα πάνω τους μετά τη μεγάλη νίκη επί της πρωταθλήτριας Σπάρτα και θεωρούμε πως θα δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, με τον άσο να έχει τον πρώτο λόγο στο ματς.

2066. ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤΑΡΝΤ – ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ

Την τρίτη διαδοχική της ήττα γνώρισε η Φορτούνα (4-3-10 εντός), αυτή τη φορά από τη Φένλο με το βαρύ 4-1. Συνεχίζει την ανοδική της πορεία η Γκόου Αχέντ (7-3-7 εκτός), αφού με το εντυπωσιακό 0-4 επί της Χέλμοντ έφτασε τις οκτώ αγωνιστικές χωρίς ήττα (4-4-0), βρισκόμενη πλέον πολύ κοντά στην οριστική κατάληψη της πέμπτης θέσης. Δίνουμε το προβάδισμα στην ομάδα με το κίνητρο, που στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει υπέρ της ποιότητα και φόρμα, με το διπλό να αποτελεί επιλογή.

2067. ΧΕΛΜΟΝΤ ΣΠΟΤ – ΟΣ

Την αδιαφορία της πλήρωσε στο ματς με τους Ιγκλς η Χέλμοντ (5-4-8 εντός), όπου γνώρισε την ήττα με 0-4, επιστρέφοντας στα αρνητικά αποτελέσματα έπειτα από τρεις αγωνιστικές (2-1-0). Μοναδικός στόχος για την Ος (3-3-11 εκτός) είναι η αποφυγή της τελευταίας θέσης στη βαθμολογία, αλλά με ρεκόρ 1-2-11 στις 14 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της, μάλλον κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο. Πρόκειται για τοπικό ντέρμπι της Βραβάνδης, το –μίνι- κίνητρο είναι με την Ος, αλλά η ομάδα είναι ανάξια εμπιστοσύνης και για αυτό θα απέχουμε.

2068. ΓΙΟΝΓΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΦΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Με το βαρύ 5-2 από τη Μπρέντα επέστρεψαν στις ήττες οι νέοι της PSV (7-4-6 εντός), πληρώνοντας το κάκιστο ξεκίνημά τους στο παιχνίδι. Στο χειρότερο σημείο της σεζόν δείχνει να ντεφορμαρίζεται η ΦΚ Αϊντχόφεν (8-1-8 εκτός), αφού μετράει ρεκόρ 0-1-2 στα τρία τελευταία της παιχνίδια, χάνοντας ακόμα και από την ερασιτεχνική Ακιλίζ την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ αυτό είναι το τελευταίο της ματς πριν τα πλέι-οφ, αφού την επόμενη αγωνιστική έχει ρεπό. Κίνητρο δεν υπάρχει από καμία ομάδα για το συγκεκριμένο ματς, καλύτερη λύση η αποχή.

2069. ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ – ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤΤΕΡΝΤΑΜ

Με ρεκόρ 5-2-1 στα οκτώ τελευταία της παιχνίδια, η Μάαστριχτ (6-5-6 εντός) κλείδωσε και μαθηματικά την παρουσία της στα πλέι-οφ, δείχνοντας έτοιμη να διεκδικήσει τις πιθανότητες που της αναλογούν για άνοδο. Στο δικό της κόσμο ζει εδώ και καιρό η Σπάρτα (8-5-4 εκτός), αφού στα επτά πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος έχει μόλις μία νίκη (1-3-3), ούσα πολύ χαλαρή μετά την εξασφάλιση της ανόδου στα μεγάλα σαλόνια. Σε καλύτερη κατάσταση οι γηπεδούχοι, θα ψάξουν τη νίκη και μάλλον αδικούνται κάπως από το σετ. Θα στηρίξουμε την έδρα.

2070. ΜΠΡΕΝΤΑ – ΑΛΜΙΡΕ ΣΙΤΙ

Δεν το βάζει κάτω η Μπρέντα (11-3-3 εντός) όσον αφορά τη μάχη για τη δεύτερη θέση και το απόλυτο πλεονέκτημα στα πλέι-οφ, αφού με το εντυπωσιακό 5-2 επί των νέων της Αϊντχόφεν έφτασε τις επτά αγωνιστικές χωρίς ήττα (5-2-0) και παρέμεινε στο -3 από τη Φένλο. Έχοντας εξασφαλίσει την είσοδο στα πλέι-οφ ως νικήτρια της τέταρτης περιόδου, η Αλμίρε (7-3-7 εκτός) με σούπερ ψυχολογία επικράτησε και της Ντεν Μπος 1-2 την προηγούμενη εβδομάδα. Λογικό, αλλά πολύ χαμηλό φαβορί οι γηπεδούχοι, δε θα πάρουμε τίποτα πριν την έναρξη του ματς.

2071. ΦΕΝΛΟ – ΕΜΕΝ

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το τοπικό ντέρμπι με τη Φορτούνα η Φένλο (13-1-3 εντός), επικρατώντας 4-1, έφτασε τις τρεις σερί νίκες και διατηρήθηκε στο +3 από την τρίτη Μπρέντα στη μάχη για το απόλυτο πλεονέκτημα στα πλέι-οφ. Σίγουρη για τη συμμετοχή της σε αυτά είναι η Έμεν (5-5-7 εκτός), αλλά ο στόχος της πέμπτης θέσης μάλλον απομακρύνθηκε οριστικά με το βαρύ 4-1 από τη Μάαστριχτ. Εδώ που έφτασαν οι γηπεδούχοι, θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη αν στραβοπατήσουν μπροστά στο κοινό τους. Χαμηλά προσφέρεται ο άσος, το ενδιαφέρον μας στο live.

2073. ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ – ΣΙΓΚΜΑ ΟΛΟΜΟΥΤΣ

Μετά την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου, ακολούθησε το 0-2 επί της Σλοβάτσκο και η Μλάντα (9-2-1 εντός) επιβεβαιώνει σε κάθε της παιχνίδι πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση (5-2-0 στα επτά τελευταία). Ικανοποιητικός κρίνεται ο βαθμός της ισοπαλίας για το 1-1 κόντρα στη Σλάβια, αλλά η Σίγκμα (1-3-8 εκτός) καλείται να βρει νίκες, προκειμένου να αυξήσει τις ελπίδες της για παραμονή. Λογικότατο φαβορί ο άσος, αλλά το κίνητρο των φιλοξενούμενων μας κάνει να πιστεύουμε πως θα τους κάνει να μπουν με το μαχαίρι στα δόντια. Δε θα μπλέξουμε με σημείο, πάμε παρακάτω.

2075. ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ – ΜΟΥΣΚΡΟΝ

Με αρκετές αλλαγές παρατάχθηκε στην έδρα της Μουσκρόν (4-4-7 εκτός) η Σταντάρ (8-3-5 εντός), χάνοντας με 2-0 την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά η ίδια δεν κυνηγάει ουσιαστικά κάτι ως το τέλος της σεζόν, αφού ως κυπελλούχος κλείδωσε το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ήταν η πρώτη νίκη για τη Μουσκρόν στα πλέι-οφ, με αποτέλεσμα να πατήσει κορυφή στον όμιλο και να ελπίζει στην έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ. Έχουν το γκολ οι δύο ομάδες, μετρούν αμφότερες 19/32 over 2,5 και η αδιαφορία των γηπεδούχων μας ωθεί στην επιλογή των πολλών τερμάτων.

2076. ΝΙΣ – ΡΕΜΣ

Και όμως η ισοπαλία που έφερε στο «Ζερλάν» με τη Λυών δεν μπορεί να θεωρηθεί θετικό αποτέλεσμα για τη Νις αφού έπαιζε με 10 παίκτες από το 25’ και προηγούνταν στο σκορ μέχρι το 81’. Στο -2 από το όνειρο της συμμετοχής της στο Τσάμπιονς Λιγκ (μέσω προκριματικών) και αν θέλει να ελπίζει μέχρι το τέλος απαραίτητη προϋπόθεση είναι να κερδίσει τη Ρεμς που την περασμένη εβδομάδα έχασε ακόμα και από την ήδη υποβιβασμένη Τρουά. Πολύ καλή επιλογή ( Young Guns ) δείχνει ο συνδυασμός 1 και over 1,5 του Stoiximan με αυτόν τον τρόπο άλλωστε ήρθαν οι 8/10 εντός έδρας νίκες της Νις. Πολύ ενδιαφέρον το στατιστικό που θέλει τον βασικό επιθετικό της Νις, Ζερμέν (11 γκολ), να έχει ανοίξει το σκορ σε περισσότερα ματς (7) από οποιονδήποτε άλλο παίκτη. Σο 5,50 προσφέρεται στον Stoiximan το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτος στοναγώνα. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2077. ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας η συγκεκριμένη αναμέτρηση, παρόλα αυτά είναι πολύ νωρίς για ρίσκα από τις δύο ομάδες καθώς μια ενδεχόμενη ήττα θα τις μπλέξει για τα καλά. Μπορεί αμυντικά οι δύο ομάδες-οι φιλοξενούμενοι κυρίως-να αντιμετωπίζουν σοβαρά θέματα, ωστόσο αμφότερες αναμένεται να προσεγγίσουν την αναμέτρηση συντηρητικά, προβάδισμα δίνουμε στα λίγα γκολ και το under 2,75 στην απόδοση 1,925 της Bet365, με ρίσκο παίζεται και η ισοπαλία. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2078. ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ – ΚΡΑΚΟΒΙΑ

Απογοήτευση επικρατεί στη Λέγκια (9-5-2 εντός) για την κακή εμφάνιση στο Χορζόφ και τη «λευκή» ισοπαλία κόντρα στη Ρουχ, αλλά παραμένει στην κορυφή, απέχοντας τρεις βαθμούς από τους διώκτες της. Το 1-0 επί της Ζαγκλέμπιε έστειλε την Κρακόβια (5-6-5 εκτός) στην τρίτη θέση, αλλά η αποστολή της στη Βαρσοβία μόνο εύκολη δε θα είναι, ώστε να διατηρηθεί εκεί. Ο άσος έχει τον πρώτο λόγο, αλλά δε θα μας απασχολήσει σε τέτοιες αποδόσεις.

2080. ΠΡΕΣΤΟΝ – ΜΠΕΡΝΛΙ

Η ισοπαλία με 2-2 κόντρα στη Μπέρμιγχαμ ήταν το τέταρτο διαδοχικό ματς χωρίς νίκη (0-2-2) για την Πρέστον (7-9-5 εντός), η οποία δεν έχει κανένα βαθμολογικό κίνητρο στο φινάλε της Τσάμπιονσιπ. Αντίθετα, η Μπέρνλι (9-9-3 εκτός) τρεις στροφές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος βρίσκεται στη δεύτερη θέση και επιθυμεί να παραμείνει μέχρι τέλους εκεί, αφού ισοβαθμεί με τη Μπράιτον, αλλά για την ώρα υπερτερεί στη διαφορά τερμάτων. Αγνοεί την ήττα εδώ και 20 αγωνιστικές (13-7-0), γλιτώνοντας την ισοπαλία στο ντέρμπι κορυφής με τη Μίντλεσμπρο χάρις σε γκολ στις καθυστερήσεις. Πολλές ομάδες ζορίστηκαν στο «Ντιπντέιλ» και με δεδομένο πως πρόκειται για τοπικό ντέρμπι, δε θα στηρίξουμε την ομάδα με το κίνητρο, αφήνοντας το ματς στην ησυχία του.

2084. ΚΟΡΚ ΣΙΤΙ – ΦΙΝ ΧΑΡΠΣ

Μετά από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες για το πρωτάθλημα, η Κορκ (2-1-0 εντός) έψαχνε απεγνωσμένα ένα ξέσπασμα και το ματς κόντρα στη Γουότερφορντ για το Λιγκ Καπ ήταν η ιδανική ευκαιρία, με το τελικό 7-0 να επαναφέρει –έστω προσωρινά- τα χαμόγελα στην ομάδα. Αποκλείστηκε στα πέναλτι από τη Γκάλγουεϊ η Φιν Χαρπς (0-1-2 εκτός) τη Δευτέρα, αλλά μικρή σημασία είχε αυτό, μπροστά στο στόχο της παραμονής. Στο πρωτάθλημα τα πηγαίνει περίφημα, αφού με το 1-0 επί της Μπρέι την περασμένη αγωνιστική, βρέθηκε στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη, ούσα στο -2 από την επικείμενη αντίπαλό της. Διεκδικήτρια του τίτλους θεωρείται η Κορκ, αλλά έχει μείνει ήδη αρκετά πίσω. Εντός έδρας πάντως ξέρει να καθαρίζει παιχνίδια σαν αυτό με την αξιόμαχη, αλλά σαφώς κατώτερη Φιν Χαρπς. Άσος, χωρίς στοιχηματική αξία.

2085. ΝΤΕΡΙ – ΜΠΟΕΜΙΑΝ

Με τη γνωστή της σταθερότητα, η Ντέρι (3-0-0 εντός) απέκλεισε από το Λιγκ Καπ τη Σλίγκο με σκορ 2-0, ενώ στο πρωτάθλημα είναι αήττητη μετά την πρεμιέρα (5-2-0 έκτοτε), βρισκόμενη στο -2 από την πρωτοπόρο Ντάνταλκ, καθώς γκέλαρε στο 1-1 με τη Λόνγκφορντ. Πολύ βαρύ έκατσε το 0-4 από τη μισητή Σάμροκ στη Μποέμιαν (1-0-3 εκτός), αφού ακολούθησε και ο αποκλεισμός στα πέναλτι από τη Σέλμπουν, ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, στο Λιγκ Καπ. Σωστά δίνεται φαβορί ο άσος, αλλά το «σκάλωμα» της Ντέρι κόντρα στη Λόνγκφορντ και το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι θα αναζητήσουν την αντίδραση, μας κάνουν επιφυλακτικούς προς τη συγκεκριμένη επιλογή.

2086. ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ – ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ

Επιτυχημένη ακόμα μία σεζόν για τη Σεντ Τζόνστον (6-6-5 εντός) με την παρουσία στον όμιλο του πρωταθλητή για πέμπτη διαδοχική χρονιά να είναι γεγονός, παρότι η διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου μοιάζει ακατόρθωτη. Η ήττα στο φινάλε της κανονικής περιόδου από τη Χαρτς έκοψε τα φτερά της Αμπερντίν (10-1-6 εκτός), αφήνοντάς την στο -8 από την πρωτοπόρο Σέλτικ. Αν θέλει να λέει ότι διεκδικεί ακόμα το πρωτάθλημα, είναι υποχρεωμένη να περάσει νικηφόρα από το Περθ, με το διπλό να έχει τον πρώτο λόγο.

2088. ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ – ΝΤΑΝΤΑΛΚ

Σα σίφουνας η Σάμροκ (2-0-1 εντός) έκανε φύλλο και φτερό τη Μποέμιαν στο μεγάλο ντέρμπι του Δουβλίνου, διαλύοντάς τη με 0-4, ενώ μεσοβδόμαδα απέκλεισε την Άθλοουν Τάουν για το Λιγκ Καπ με σκορ 3-0. Με εκτεταμένο ροτέισον παρατάχθηκε στο Λιγκ Καπ η πρωταθλήτρια Ντάνταλκ (4-0-0 εκτός), χάνοντας στην παράταση από τη Σεντ Πάτρικς με 0-1, προβληματίζοντας ξανά με την εικόνα της εντός έδρας. Είχε προηγηθεί το φτωχό και πολύ δύσκολο 1-0 επί της Σλίγκο, με τις εμφανίσεις της ομάδας του Κένι να είναι κακές στο σπίτι της, αλλά μακριά από αυτό πετάει φωτιές. Αυτός είναι και ο λόγος που θα αποφύγουμε την κόντρα, παρότι το ένστικτό μας λέει πως η έδρα θα παίξε το ρόλο της στο συγκεκριμένο ματς.

2089. ΓΟΥΕΞΦΟΡΝΤ ΓΙΟΥΘΣ – ΓΚΑΛΓΟΥΕΪ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Δε νοιάστηκε για το Λιγκ Καπ η Γουέξφορντ (1-0-3 εντός), αλλά το 4-0 από τη Λίμερικ παραήταν βαρύ, ασχέτως αν είχε μία ενδεκάδα γεμάτη αλλαγές. Με το ίδιο σκορ ηττήθηκε και από τη Σεντ Πάτρικς στο προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, χαλώντας αρκετά την καλή της εικόνα έως τώρα. Ανώτερη της Φιν Χαρπς στο Λιγκ Καπ ήταν η Γκάλγουεϊ (1-1-2 εκτός) αλλά χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι για να πάρει την πρόκριση. Στο πρωτάθλημα κατάφερε να διατηρήσει στο 2-2 την Κορκ στο τελευταίο της ματς. Δείχνουν καλύτερα στοιχεία τελευταία οι φιλοξενούμενοι, αλλά μας ξενίζουν κάπως οι αποδόσεις φαβορί και για αυτό δε θα ασχοληθούμε.

2807. ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ

Λίγους ακόμα βαθμούς χρειάζονται Λας Πάλμας και Εσπανιόλ για να οριστικοποιήσουν την παραμονή τους στην κατηγορία. Η Λας Πάλμας είναι πολύ ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα (6-1-2 στα εννέα τελευταία) αλλά έρχεται από ήττα στη Σεβίλλη με τη Μπέτις όπου δεν έφτιαξε ούτε μία καθαρή ευκαιρία. Η Εσπανιόλ πήρε τον βαθμό με τη Θέλτα στο 7ο σερί ματς που η εστία της παραβιάζεται αλλά και η ίδια βρίσκει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Ευνοϊκά στατιστικά υπάρχουν για να επαληθευτεί το GG που πληρώνει 1,83 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2578. ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ – ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ

Ήττα-μαχαιριά γνώρισε η Μποαβίστα (2-5-8 εντός) από την Εστορίλ την προηγούμενη αγωνιστική με 1-0 χάρις σε γκολ που δέχθηκε στο φινάλε της αναμέτρησης και με ρεκόρ 1-3-5 στα εννέα τελευταία της ματς παραμένει στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Το ισόπαλο 1-1 με την Ακαδέμικα ουσιαστικά σφράγισε το γεγονός πως η Μπελενένσες (4-5-6 εκτός) είναι αδιάφορη ως το τέλος της σεζόν, αφού πλέον μόνο μαθηματικά ελπίζει σε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Το κίνητρο είναι με τους γηπεδούχους, ωστόσο εντός έδρας κερδίζουν με το… ζόρι όποτε το κάνουν και αυτός είναι ο λόγος που μας αποθαρρύνει από το να μπλέξουμε στο ματς.

2091. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ – ΠΑΤΡΟΝΑΤΟ

Δεν βλέπονται οι γηπεδούχοι οι οποίοι με μόλις μια νίκη στα 11 φετινά τους παιχνίδια βρίσκονται στην προτελευταία θέση του δεύτερου ομίλου, over 2,5 τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδι της. Από εντός έδρας ήττα 2-0 από της Μπάνφιλντ προέρχεται η Πατρονάτο (0-2-3) η οποία μακριά από την έδρα της δεν βλέπεται over 2,5 τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδι της. Ο ορισμός του no bet η συγκεκριμένη αναμέτρηση, μοναδική διέξοδος τα γκολ.

2092. ΟΛΙΜΠΟ – ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ

Αναμενόμενη ήττα 1-0 από τη Ρίβερ Πλέιτ για την Ολίμπο η οποία παρέμεινε για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι χωρίς νίκη (0-2-2). Βαριά ήττα 4-1 στην έδρα της Μπόκα για την Αλντοσίβι η οποία μακριά από την έδρα της δεν έχει σημειώσει ακόμα νίκη έχοντας απολογισμό 0-2-3. Δεν βγαίνει άκρη, πάσο.

2093. ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ – ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝ.

Άμεση η επιστροφή στις ήττες για τη Βελέζ (2-0-3) η οποία μετά και το μεγάλο διπλό στην έδρα της Ροζάριο έχασε 2-0 εντός έδρας από την Ιντεπεντιέντε. Από δύο σερί ισοπαλίες προέρχεται η Αρχεντίνος η οποία στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της απέσπασε το βαθμό μέσα στην έδρα τη Ρασίνγκ με τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2 παραμένοντας έτσι χωρίς τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα. Ελαφρύ προβάδισμα στους γηπεδούχους οι οποίοι μέχρι στιγμής δείχνουν καλύτεροι, φυσικά το 2,00 του άσου δεν αποτελεί κα… κελεπούρι.

2101. ΕΝΒΙΓΚΑΔΟ – ΟΝΣΕ ΚΑΛΝΤΑΣ

Άμεση η επιστροφή στις ήττες για τους γηπεδούχους (2-1-3) η οποίοι μετά και την εμφατική νίκη 4-0 επί της Φορταλέζα έχασαν 3-2 στην έδρα της Ατλέτικο Νασιονάλ παραμένοντας έτσι στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, over 2,5 τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Λευκή εντός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο τη Ατλέτικο Τζούνιορ για την Όνσε Κάλντας (2-2-2) η οποία παρέμεινε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι αήττητη (1-1-0). Σε καλύτερο φεγγάρι οι φιλοξενούμενοι ωστόσο προτιμότερο να ασχοληθούμε με τα πολλά γκολ καθώς οι γηπεδούχοι τείνουν να μετατρέπουν τις αναμετρήσεις σε ροντέο.

2102. ΠΟΥΜΑΣ – ΤΙΧΟΥΑΝΑ

Επέστρεψε στις νίκες η Πούμας η οποία ύστερα από δύο σερί ήττες πέρασε νικηφόρα με 2-1 από την έδρα της Τσιάπας, over 2,5 τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Τρεις σερί ήττες συμπλήρωσε η Τιχουάνα μετά και το εντός έδρας 2-1 από τη Μοντερέι, over 2,5 τα τρία τελευταία παιχνίδια της. Ο άσος έχει το προβάδισμα, όπως και τα πολλά γκολ έχουν καλές τύχες.

2103. ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ – ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ

Τρία παιχνίδια χωρίς νίκη (0-1-2) συμπλήρωσε η Βέρακρουζ (1-4-1) η οποία στο πιο πρόσφατο έχασε εύκολα 4-2 στην έδρα της Τολούκα. Σε ανάλογη αγωνιστική κατάσταση και η Κρουζ Αζούλ (1-4-2) η οποία έχασε 1-0 εντός έδρας από τη Σάντος Λαγκούνα συμπληρώνοντας έτσι τρεις αγωνιστικές χωρίς τρίποντο. Σε άσχημο φεγγάρι αμφότερες, κανένας λόγο ενασχόλησης με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ