ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ (15/4) Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής.

3463. ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μισή δουλειά έκανε η Μπαρτσελόνα στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν για το «Top-8» της Ευρωλίγκας, καθώς ναι μεν κατάφερε να επιβάλει το ρυθμό της για 35 λεπτά όμως στο τέλος αιχμαλωτίστηκε από την υποδειγματική αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων, γνωρίζοντας έτσι πικρή ήττα (66-61). Σίγουρα η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει αποδείξει πως κάθε άλλο παρά εύκολα παραδίδει τα όπλα, όμως σε τέτοια ματς το ειδικό βάρος της φανέλας παίζει σημαίνοντα ρόλο. Θεωρούμε πως οι μπαρουτοκαπνισμένοι σε παρόμοιες καταστάσεις «μπλαουγκράνα», παρόλο που βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, έχουν αν μη τι άλλο την εμπειρία και την ποιότητα να βγάλουν αντίδραση. Υπάρχει αξία στο διπλό, το οποίο πληρώνει 2,30 στηνBet365 κι αποτελεί επιλογή των Daggers . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

3464. ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Άνετη και δίκαια νίκη (84-68) σημείωσε η Λαμποράλ Κούτσα στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τον Παναθηναϊκό για το «Top-8», με την απογοητευτική εμφάνιση των «πρασίνων» να δημιουργεί έντονο προβληματισμό. Παρόλα αυτά, θεωρούμε πως πολύ δύσκολα θα παρουσιαστούν σε δεύτερη διαδοχική αναμέτρηση τόσο κακοί, ενώ η διόλου απίθανη απουσία του πολύτιμου φόργουορντ Χάνγκα από πλευράς Βάσκων, η οποία θα κριθεί τελευταία στιγμή κι ενδεχομένως να προστεθεί σε αυτές των Κοζέρ και Σενγκέλια, θα αλλάξει εντελώς τις ισορροπίες. Περιμένουμε ούτως ή άλλως από το «τριφύλλι» να εμφανιστεί διαβασμένο αυτή τη φορά προσφέροντας ισχυρό ανταγωνισμό στην ομάδα του Περάσοβιτς, επιλογή μπορεί να αποτελέσει το διπλό με +5,5 χάντικαπ (1,83 / Bet365).Διαβάστε περισσότερα εδώ .

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

909.ΜΠΡΙΣΜΠΕΪΝ ΡΟΑΡ – ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΒΙΚΤΟΡΙ

Μονό ματς. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Τη νίκη ήθελε στη Μελβούρνη η Μπρισμπέιν Ρόαρ (11-2-1 εντός), ώστε να κατακτήσει την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια, αλλά έμεινε στο 0-0 και έμπλεξε με τη διαδικασία των πλέι-οφ. Έχοντας αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, η Μέλμπουρν Βίκτορι (4-3-7 εκτός) ανέκοψε την πορεία της Μπρισμπέιν την τελευταία αγωνιστική και της στέρησε την πρώτη θέση, με αποτέλεσμα να την αντιμετωπίσει τώρα στα πλέι-οφ. Έχουν την ψυχολογία οι φιλοξενούμενοι για να πάρουν την πρόκριση, θα πάμε με το Χ2, γνωρίζοντας πως οι γηπεδούχοι θα στερηθούν τον καλύτερο παίκτη τους, Πετράτας.

817.ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ – ΚΑΣΙΒΑ

Σαρωτική η Γκάμπα (3-0-3) στην έδρα της Σεντάι, προηγήθηκε με 0-3 στο 16’ και κάνοντας συντήρηση δυνάμεων στη συνέχεια κέρδισε 1-3, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από δύο διαδοχικές ήττες. Ξεπέρασε τις προσδοκίες η Κασίβα (1-3-2) με το 1-0 επί της Τόκιο, σπάζοντας επιτέλους το ρόδι στο πρωτάθλημα. Δυνατότερη ομάδα οι γηπεδούχοι, έχουν το μομέντουμ από το μεγάλο τους διπλό και θέλουν να συνεχίσουνε με νίκες κόντρα. Σε καλές αποδόσεις κυμαίνεται ο άσος.

821.ΧΙΡΟΣΙΜΑ – ΝΙΓΚΑΤΑ

Για ένα ημίχρονο ήταν αυτή που έπρεπε η Χιροσίμα (2-2-2) κόντρα στην Κασίμα Άντλερς, αφού στην επανάληψη δεν εμφανίστηκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο, γνωρίζοντας το διασυρμό με σκορ 4-1 και μετά από 4 αγωνιστικές (2-2-0) και 2 διαδοχικές νίκες, επέστρεψε στις ήττες. Προδόθηκε για ακόμα μία φορά από την άμυνά της (δεύτερη χειρότερη της κατηγορίας) η Νιγκάτα (0-2-1 εκτός), χάνοντας με ανατροπή από τη Γιούμπιλο Ιβάτα την προηγούμενη αγωνιστική. Θα αναζητήσουν ξέσπασμα οι γηπεδούχοι και κόντρα στους κάκιστους ανασταλτικά φιλοξενούμενους, μπορούν να το βρουν.

823.ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΕΒ. – ΧΕΝΑΝ ΤΖΙΑΝΙΕ

Μετά την ήττα στην πρεμιέρα, η Γκουανζού Εβεργκράντε (3-0-1) έδειξε να συνέρχεται, μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες, με την τελευταία να είναι άκρως εντυπωσιακό (0-3 τη Γκουοάν). Φαινόταν πως έχανε σιγά-σιγά την αύρα της η Χενάν (2-1-1), μετά την ισοπαλία κόντρα στη Λιαόνινγκ, γνώρισε και την πρώτη της ήττα από τη Γιανγκσού. Το θηρίο ξύπνησε, ο άσος αποτελεί επιλογή, αλλά όπως αναμενόταν προσφέρεται πολύ χαμηλά.

824.ΣΑΝΤΟΝΓΚ ΛΟΥΝΕΝΓΚ – ΓΙΑΝΜΠΙΑΝ

Δεν πείθει η Σαντόνγκ Λουνένγκ (1-2-1) στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, καθώς οι εμφανίσεις της είναι ως επί το πλείστον μέτριες, με την αδυναμία της στο σκοράρισμα εμφανέστατη, ενώ μεσοβδόμαδα φιλοξενεί τη Χιροσίμα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Θετικότατες εντυπώσεις αφήνει στα πρώτα της παιχνίδια η Γιάνμπιαν (1-2-1), με το 0-0 στην έδρα της Γκουανζού ΡΦ να αποτελεί σημαντική επιτυχία για την ίδια. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, αλλά ακόμα δε φαίνεται κάτι τέτοιο στον αγωνιστικό χώρο. Η αξία βρίσκεται στην κόντρα του χαμηλού άσου.

839.ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 1932

Δεν ξεκίνησε με το δεξί ο Κώστας Πανόπουλος στο τιμόνι του Απόλλων (7-2-2 εντός), αφού η ομάδα του «κόλλησε» στο 0-0 με τον Κισσαμικό, χάνοντας ακόμα περισσότερο έδαφος στη μάχη της ανόδου. Μετά το 2-2 στην έδρα του Παναιγιάλειου, ο Αγροτικός Αστέρας (2-3-6 εκτός) πήρε το ξεκούραστο τρίποντο με τον Εργοτέλη και ξέφυγε κάπως από την επικίνδυνη ζώνη. Ξέρουν πως δεν προλαβαίνουν το τρένο της Σούπερ Λιγκ οι γηπεδούχοι, έχουν μεγαλύτερο κίνητρο οι φιλοξενούμενοι, αλλά δεν είναι και ομάδα που εμπιστεύεσαι εύκολα μακριά από το σπίτι της.

838.ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ – ΧΟΜΠΡΟ

Δεν πατάει καθόλου καλά τελευταία η Νόρτζελαντ (5-1-6 εντός), έμεινε στο 0-0 με την Έσμπιεργκ, απογοητεύοντας με την εμφάνισή της και τρέχει ρεκόρ 1-1-2 στα τέσσερα τελευταία. Παλεύει η Χόμπρο (1-2-10 εκτός), ωστόσο είναι ολοφάνερο πως στερείται ποιότητας για να παραμείνει στην κατηγορία. Συμπλήρωσε έντεκα αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-3-8) και οδεύει ολοταχώς προς τον υποβιβασμό. Παρότι δεν είναι στα καλά τους οι γηπεδούχοι, θεωρούμε πως εύκολα ή δύσκολα θα κάνουν το χρέος τους κόντρα στη χειρότερη ομάδα της κατηγορίας. Άσος, αλλά χωρίς καμία στοιχηματική αξία.

1406.ΠΟΓΚΟΝ ΣΤΣΖΕΤΣΙΝ – ΡΟΥΧ ΧΟΡΖΟΦ

Τις οκτώ αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-7-1) έφτασε η Πογκόν (5-8-2 εντός), αλλά κατάφερε σχετικά άνετα να μπει στα πλέι-οφ και πλέον θα κυνηγήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τα εύκολα δύσκολα έκανε η Ρουχ (5-4-6εκτός), αφού με ρεκόρ 0-1-3 στα τέσσερα τελευταία ματς, λίγο έλειψε να μείνει εκτός οκτάδας. Σφιχτή αρχή περιμένουμε από τις δύο ομάδες, δύσκολα θα δούμε το θέαμα να επικρατεί της τακτικής.

840.Μ. ΣΑΡΑΝΣΚ – ΑΜΚΑΡ ΠΕΡΜ

Κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να πέσει κατηγορία η Μορντόβια (2-4-6 εντός). Στη Μόσχα πήγε με υπηρεσιακό τεχνικό, διασύρθηκε με 7-1 από την ΤΣΣΚΑ, συμπλήρωσε οκτώ αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-4-4), παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μαζί με την Ανζί και ακόμα αναζητεί προπονητή, ώστε να βγει από τη δύσκολη κατάσταση. Αρκετά καλή η εικόνα της Άμκαρ (2-3-6 εκτός) κόντρα στη Ζενίτ, αλλά η διαφορά δυναμικότητας έπαιξε το ρόλο της, χάνοντας εν τέλει με 0-2. Διαθέτουν καλύτερο σύνολο και έχουν καλύτερη ψυχολογία οι φιλοξενούμενοι, με το 0:0 ασιατικό διπλό να προτιμάται.

837.ΝΤΟΥΚΛΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ

Ιδανικά ξεκίνησε στο Μπόλεσλαβ η Ντούκλα (5-2-4 εντός), αφού στο 11’ νικούσε με 0-2 τη Μλάντα, αλλά εν τέλει έμεινε στο 2-2 και συμπλήρωσε τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-1-3). Έχοντας μπόλικη δόση τύχης, η Γιάμπλονετς (3-4-5 εκτός) έμεινε όρθια στην Πράγα, αποσπώντας «λευκή» ισοπαλία από τη Σλάβια. Λίγους βαθμούς ακόμα χρειάζονται οι γηπεδούχοι για να παραμείνουν στην κατηγορία, ουσιαστικά αδιάφοροι οι φιλοξενούμενοι, δε θα κακοπέσει σε κανέναν η ισοπαλία.

845.ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ

Τις επτά αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-3-4) συμπλήρωσε η ΦΣΒ (3-1-10) η οποία στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της ηττήθηκε 4-1 στην έδρα της Μπόχουμ με αποτέλεσμα πλέον να κινδυνεύει για τα καλά. Εντός έδρας ήττα 4-0 από την Ουνιόν για τη Πάντερμπορν (3-2-9) η οποία δεν λέει να σηκώσει κεφάλι. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση με το βαθμολογικό ενδιαφέρον να είναι πολύ μεγάλο καθώς οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη, οι φιλοξενούμενοι ωστόσο ίσως να μην πουν όχι στο βαθμό.

846.ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΟΝΑΧΟ 1860

Από μεγάλη νίκη 2-0 στην έδρα της Νυρεμβέργης προέρχεται η Ντούισμπουργκ (3-5-6) η οποία κάνει την τελευταία απέλπιδα προσπάθεια για να παραμείνει στην κατηγορία. Τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς η νίκη (0-1-3) το Μόναχο (1-5-8) το οποίο έχει βρεθεί και πάλι εντός της επικίνδυνης ζώνης. Μόνο νίκη θα ψάξουν οι δύο ομάδες, φυσικά καμία από τις δύο δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, πάμε παρακάτω.

847.ΛΕΙΨΙΑ – ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ

Μεγάλη νίκη 3-1 και μάλιστα με ανατροπή πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική η Λειψία (10-2-2) μέσα στην έδρα της Φορτούνα παραμένοντας έτσι συγκάτοικος με τη Φράιμπουργκ στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τρεις συνεχόμενες αγωνιστικές χωρίς βαθμό παραμείνει Σαντχάουζεν η οποία ουσιαστικά έχει ξεμείνει από στόχους με την απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη να βρίσκεται στους 9 πόντους, μάλιστα ίσως χρειαστεί ακόμα κάποιους πόντους έτσι ώστε να αποφύγει τις περιπέτειες. Δύσκολα θα στραβοπατήσουν οι γηπεδούχοι, άσος.

851.ΒΕΧΕΝ – ΑΟΥΕ

Τέσσερις αγωνιστικές αήττητη (1-3-0) η Βέχεν (5-9-2) έχει καταφέρει και πάλι να μπει στο κόλπο της παραμονής με την απόσταση από τη τις θέσεις σωτηρίας να είναι πλέον στους τρεις βαθμούς. Μεγάλο προβάδισμα για την κατάκτηση της δεύτερη θέσης έχει αποκτήσει η Άουε (7-4-5) η οποία με τέσσερις σερί νίκες έχει ανοίξει τη διαφορά από την Τρίτη θέση στους οχτώ βαθμούς. Οι γηπεδούχοι καίγονται για τη νίκη, ωστόσο το έργο τους αναμένεται να είναι πολύ δύσκολο, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση κα με νίκη θα κλειδώσουν-εκτός απροόπτου-την άνοδο, διπλό.

852.ΑΑΛΕΝ – ΚΙΚΕΡΣ ΒΟΥΡΖ.

Οι γηπεδούχοι (5-8-3) μπορεί να βρίσκονται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα ωστόσο απέχουν μόλις έξι βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Οι φιλοξενούμενοι (7-6-1) καίγονται για τη νίκη καθώς απέχουν μόλις έναν πόντο από την τρίτη προνομιούχο θέση, μάλιστα βρίσκονται σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση αγνοώντας την ήττα επτά σερί αγωνιστικές (5-2-0). Υπάρχει αξία στο διπλό καθότι η καλύτερη ομάδα έχει πολύ ισχυρό κίνητρο, η Άαλεν μπορεί να ψάξει βαθμούς απέναντι σε πιο βατούς αντίπαλους.

853.ΚΡΟΤΟΝΕ – ΣΠΕΤΣΙΑ

Το διπλό στην Τερνάνα έφερε ακόμα πιο κοντά στην άνοδο την Κροτόνε (13-3-1 εντός), αφού το μόνο που απομένει πια είναι η μαθηματική επιβεβαίωση της εισόδου στα μεγάλα σαλόνια του ιταλικού ποδοσφαίρου. Δεύτερη διαδοχική νίκη για τη Σπέτσια (6-6-5 εκτός) το 1-0 επί της Νοβάρα, φτάνοντας στην τρίτη θέση της Σέριε Β και ελπίζοντας να παραμείνει εκεί μέχρι τέλους, ώστε να έχει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ. Δίκαιο φαβορί οι γηπεδούχοι, αλλά όπως και οι φιλοξενούμενοι, μάλλον δε θα πουν όχι στην ισοπαλία. Αν έπρεπε να επιλέξουμε κάτι θα πηγαίναμε με τη μοιρασιά.

854.ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ – ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ

Παίζοντας με βασικούς μεσοβδόμαδα στο κύπελλο, η Χάουγκεσουντ (2-0-2) επικράτησε με το εντυπωσιακό 1-8 της ερασιτεχνικής Στορντ, όμως στο πρωτάθλημα μετά το 2-0-0, γνώρισε δύο διαδοχικές ήττες από Στρόμσγκοντσετ και Σόγκνταλ με 2-0 και 1-0 αντίστοιχα. Εύκολα ξεπέρασε το εμπόδιο της Όρσκανγκ την Τετάρτη (1-4) η Λίλεστρομ (1-2-1), έχοντας λίγες αλλαγές στη σύνθεσή της, ενώ κόντρα στη Σάρπσμποργκ πανηγύρισε την παρθενική της νίκη στο πρωτάθλημα με το επιβλητικό 4-0 την προηγούμενη εβδομάδα. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες, πιο κοντά στη νίκη μοιάζουν οι φιλοξενούμενοι και σε τιμές αουτσάιντερ θα τύχουν της στήριξής μας.

855.ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ – ΧΑΚΕΝ

Στην τρίτη αγωνιστική πανηγύρισε την παρθενική της νίκη στα μεγάλα σαλόνια η Έστερσουντ (1-1-1), επικρατώντας με 1-2 της Φάλκενμπεργκ. Στις καθυστερήσεις λύγισε η Χάκεν (1-0-2) στο παιχνίδι με τη Νόρκεπινγκ, αλλά η εμφάνισή της ήταν το λιγότερο κακή και θα μπορούσε να γνωρίσει ακόμα και το διασυρμό. Δύο συνεχόμενες ήττες έχουν οι φιλοξενούμενοι, δεν πείθουν με τις εμφανίσεις τους. Καλύτερο το κλίμα στους νεοφώτιστους, μπορούν αν μη τι άλλο να μη χάσουν, με τον 0:0 ασιατικό άσο να αποτελεί επιλογή.

---.ΠΕΤΡΟΛΟΥΛ – ΟΥΝ. ΚΡΑΪΟΒΑ

Τα πλάνα της για τη νέα σεζόν που θα τη βρει στη δεύτερη κατηγορία της χώρας ετοιμάζει η Πετρολούλ (2-5-8 εντός), καθώς η απόστασή της από την παραμονή είναι αδύνατο να καλυφθεί ως το φινάλε της σεζόν (-9). Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη βρίσκεται η Κράιοβα (4-3-8 εκτός) και φαίνεται να κυνηγάει την πρωτιά στα πλέι-άουτ. Σωστό φαβορί το διπλό, δεν έχουμε ενστάσεις στην επιλογή του.

856.ΜΠΟΥΡΓΚ ΠΕΡΟΝΑΣ – ΜΕΤΣ

Αδιάφορη βαθμολογικά η Μπουργκ (9-3-5) γνώρισε την ήττα-συνοδευόμενη με μια αρκετά μέτρια εμφάνιση -με 2-0 στην έδρα της Παρί. Βαριά και μη αναμενόμενη ήττα 4-0 στην έδρα της Οσέρ για τη Μετς (6-4-6) η οποία ωστόσο παρέμεινε σε απόσταση αναπνοής από την τρίτη θέση. Κίνητρο υπάρχει μονάχα από τους φιλοξενούμενους οι οποίοι σίγουρα θα αντιδράσουν μετά και το τελευταίο άσχημο αποτέλεσμα, προτιμότερο φυσικά να έχουμε εικόνα πριντους στηρίξουμε.

857.ΣΟΣΟ – ΜΠΡΕΣΤ

Επιτέλους εκτός επικίνδυνης ζώνης η Σοσό (4-7-5) η οποία μετά και τη μεγάλη νίκη της με 2-1 στην έδρα της Λαβάλ παρέμεινε για τέταρτη διαδοχική αγωνιστική αήττητη (2-2-0). Έχει ξεμείνει ουσιαστικά από στόχους η Μπρεστ (4-4-9) η οποία απέχει 10 πόντους από την τρίτη θέση, μάλιστα αγνοεί τη νίκη τρία σερί παιχνίδια (0-2-1). Οι γηπεδούχοι αναμένεται να παίξουν συντηρητικά καθώς το πρωτάθλημα έχει φτάσει στην τελική ευθεία, ακόμα και με την ισοπαλία θα μείνουν ευχαριστημένοι.

858.ΛΑΝΣ – ΑΖΑΞΙΟ

Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον με τους γηπεδούχους (7-7-2) να καίγονται για τη νίκη καθώς απέχουν μόλις 3 πόντους από την πρώτη προνομιούχο τριάδα, μάλιστα βρίσκονται σε αρκετά καλή κατάσταση προερχόμενοι από δύο σερί νίκες, πιο πρόσφατη αυτή με 1-0 στην έδρα της Νιόρ. Δύο σερί ήττες μετράει η αδιάφορη βαθμολογικά Αζαξιό ( 1-7-8) η οποία μακριά από την έδρα της δεν κερδίζει ούτε με αίτηση. Ο άσος στην συγκεκριμένη αναμέτρηση αποτελεί επιλογή.

859.ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 93 – ΝΙΟΡ

Από νίκη 2-1 στην έδρα της Αζαξιό προέρχεται ο Ερυθρός Αστέρας (6-4-6) ο οποίος βρίσκεται ισόβαθμός με τη Χάβρη στη τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Καίγονται για τη νίκη και οι φιλοξενούμενοι (2-8-6)οι οποίοι βρίσκονται οριακά εντός επικίνδυνης ζώνης. Αρκετά καλή περίπτωση γιαlivebetσε περίπτωση που το παιχνίδι είναι ισόπαλο στα τελευταία λεπτά καθώς καμία από τις δύο ομάδες δεν βολεύεται με την ισοπαλία.

860.ΛΑΒΑΛ – ΕΒΙΑΝ

Ομάδες οι οποίες αμφότερες βρίσκονται σε τραγική αγωνιστική κατάσταση με αποτέλεσμα να βρίσκονται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Καμία από τις δύο δεν εμπνέει εμπιστοσύνη κάτι το οποίο μας απωθεί από το να μπλέξουμε, πάμε παρακάτω.

861.ΤΟΥΡ – ΝΙΜ

Αδιάφορη βαθμολογικά η Τουρ (7-5-4) έχει ξεμείνει από στόχους εδώ και αρκετό καιρό, παρόλα αυτά βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση ούσα αήττητη στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Χρειάζονται μερικούς ακόμα βαθμούς οι φιλοξενούμενοι έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την παραμονή στη κατηγορία, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους μάλιστα πραγματοποίησαν μεγάλο βήμα καθώς επικράτησαν 2-0 εντός έδρας της Βαλενσιέν. Η ισοπαλία ίσως αφήσει ικανοποιημένες τις δύο ομάδες.

862.ΚΡΕΤΕΪΓ – ΟΣΕΡ

Δύσκολα τα πράγματα για τους γηπεδούχους (2-6-8) οι οποίοι μετά και από δύο σερί ήττες έχουν μπλέξει για τα καλά με τη νίκη απέναντι στην Οσέρ να αποτελεί μονόδρομο. Οι φιλοξενούμενοι (5-4-7) θέλουν να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια, μήπως και προλάβουν την τρίτη θέση, στόχος φυσικά που πολύ δύσκολά να επιτευχθεί. Δεν βγαίνει άκρη, ίσως με εικόνα προκύψει κάποια επιλογή.

863.ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ – ΚΛΕΡΜΟΝ

Οι γηπεδούχοι (2-10-4) χρειάζονται σίγουρα ακόμα μερικούς βαθμούς έτσι ώστε να εξασφαλίσουν τη παραμονή τους φυσικά οι εντός έδρας επιδόσεις τους δεν εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη. Με νίκη οι φιλοξενούμενοι (4-6-6) μπορούν να συνεχίσουν να ελπίζουν καθώς η απόσταση αυτή τη στιγμή από την πρώτη προνομιούχο τριάδα είναι στους τέσσερις βαθμούς. Αμφότερες προέρχονται από αρνητικά αποτελέσματα και είναι πολύ δύσκολο να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα, πάμε παρακάτω,

872.ΝΤΕ ΓΡΑΑΦΣΑΠ – ΤΒΕΝΤΕ

Γειτονικό ντέρμπι είναι το παιχνίδι της Ντε Γκράαφστσαπ με την Τβέντε, με τους γηπεδούχους να είναι εκείνοι που έχουν τη μεγαλύτερη βαθμολογική ανάγκη, αφού ακολουθεί πρόγραμμα-φωτιά (Ουτρέχτη, Άλκμααρ εντός, Άγιαξ εκτός). Χωρίς ιδιαίτερο κίνητρο η Τβέντε, η πρόσφατη εικόνα της πάντως δεν παραπέμπει σε αδιάφορη ομάδα, με τις εμφανίσεις της στο δεύτερο γύρο να είναι καταπληκτικές. Δύσκολα γίνεται πρόβλεψη για τον τελικό νικητή, θα κρατήσουμε όμως τα πολλά τέρματα και συγκεκριμένα τοGG&over2,5 στο 1,80 τηςBet365, το οποίο ενισχύεται από τα στατιστικά των δυο αντιπάλων και δείχνει πολύ πιθανό βάσει των φετινών αμυντικών τους επιδόσεων. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

873.ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ – ΑΛΜΙΡΕ ΣΙΤΙ

Το 5-0 επί της Τέλσταρ έμοιαζε με πυροτέχνημα στην κάκιστη φετινή πορεία της Ντεν Μπος (7-4-5 εντός), αφού ακολούθησε η ήττα με 2-1 από τους νέους της Αϊντχόφεν. Με 7 νίκες στις τελευταίες 8 αγωνιστικές, η Αλμίρε (6-3-7 εκτός) κατέκτησε την τέταρτη περίοδο και θα συμμετάσχει στα πλέι-οφ ανόδου. Αδιάφορες ουσιαστικά οι δύο ομάδες, απειροελάχιστες οι πιθανότητες των γηπεδούχων για είσοδο στα πλέι-οφ, πιθανά τα πολλά τέρματα, με τους φιλοξενούμενους να μετρούν 25/33over2,5.

874.ΦΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΑΚΙΛΙΖ 29

Η ισοπαλία κόντρα στους Ιγκλς (0-0) και η ήττα από την Έμεν με 4-2 ελαχιστοποίησαν τις ελπίδες της ΦΚ Αϊντχόφεν (11-5-1 εντός) για κατάληψη της δεύτερης θέσης. Από το κακό στο χειρότερο βαδίζει η ερασιτεχνική Ακιλίζ (2-6-8 εκτός), καθώς αγνοεί τη νίκη στις επτά τελευταίες αγωνιστικές (0-1-6) και στοχεύει απλά σε ένα καλό φίνις στο πρωτάθλημα. Δεν τίθεται θέμα για το νικητή της αναμέτρησης, με το χαμηλό άσο να αποτελεί στήριγμα.

875.ΟΣ – ΤΕΛΣΤΑΡ

Δε λέει να βρει την υγειά της με τίποτα η Ος (4-4-8 εντός), αφού έφτασε τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες και κατέχει πλέον την τελευταία θέση στη βαθμολογία. Μέχρι πριν από μία εβδομάδα η Τέλσταρ (4-1-12 εκτός) ήλπιζε βάσιμα στη συμμετοχή της στα πλέι-οφ, αλλά οι συντριβές από Ντεν Μπος (5-0) και Μπρέντα (1-4) την έθεσαν ουσιαστικά εκτός μάχης. Σε πολύ κακό φεγγάρι οι δύο ομάδες, κανένας λόγος να μπλέξουμε με σημείο. Μόνο τα γκολ μπορεί να μας απασχολήσουν, με τους γηπεδούχους να έχουν 24/33over2,5 και τους φιλοξενούμενους 26/34.

876.ΦΟΛΕΝΤΑΜ – ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤΤΕΡΝΤΑΜ

Με ρεκόρ 1-2-5 στα τελευταία οκτώ ματς, η Φόλενταμ (8-4-4 εντός) βρίσκεται σε κακή κατάσταση ενόψει των πλέι-οφ. Με το 3-1 επί των νέων του Άγιαξ, η Σπάρτα Ρόττερνταμ (8-5-3 εκτός) έβαλε τέλος στην περιπέτεια έξι χρόνων και από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στα μεγάλα σαλόνια του ολλανδικού ποδοσφαίρου. Το κίνητρο είναι με τους γηπεδούχους, αλλά δεν πείθουν πως μπορούν να κερδίσουν, πόσο μάλλον όταν απέναντί τους έχουν μία σαφώς ανώτερη ομάδα, παρότι αδιάφορη. Δε θα μπλέξουμε.

877.ΧΕΛΜΟΝΤ ΣΠΟΡ – ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ

Χωρίς ελπίδες για είσοδο στα πλέι-οφ, η Χέλμοντ (5-4-7 εντός) παίζει χωρίς άγχος στα τελευταία της ματς, συμπληρώνοντας τρεις αγωνιστικές χωρίς ήττα (2-1-0). Την κατάλληλη στιγμή δείχνει να ξυπνάει η Γκόου Αχέντ (6-3-7 εκτός), αφού δε χάνει εδώ και 7 παιχνίδια (3-4-0), με το ρεκόρ της να είναι 3-1-0 στα 4 πιο πρόσφατα. Μπορούν να διευρύνουν το σερί τους οι Ιγκλς, με το διπλό να έχει τον πρώτο λόγο.

878.ΓΙΟΝΓΚ ΑΓΙΑΞ – ΒΑΛΒΑΪΚ

Έχοντας ενίσχυση από την αντρική ομάδα, οι νέοι του Άγιαξ (7-7-2 εντός) προσπάθησαν να χαλάσουν το πάρτι της Σπάρτα, αλλά εν τέλει ηττήθηκαν με 3-1, επιστρέφοντας στις ήττες μετά από δύο σερί νίκες. Μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με τη Μπρέντα, ήρθε η νίκη επί της ουραγού Ος, για να ξεκολλήσει τη Βαλβάικ (1-4-11 εκτός) από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Πήραν ψυχολογία οι φιλοξενούμενοι, θα έχουν τη στήριξη μας στο +1 ασιατικό διπλό.

879.ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ – ΕΜΕΝ

Άφησε άμεσα πίσω της την ήττα στο τοπικό ντέρμπι με τη Φένλο η Μάαστρχτ (5-5-6 εντός), επικρατώντας στο επόμενο με 1-2 της Φορτούνα Σίταρντ και διατηρήθηκε ζωντανή στη μάχη για τα πλέι-οφ. Πολύ μεγάλη νίκη για την Έμεν (5-5-6 εκτός) το 4-2 επί της ΦΚ Αϊντχόφεν με την είσοδο στα πλέι-οφ να βρίσκεται όλο και πιο κοντά. Σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες, περιμένουμε μπόλικη τακτική και αμυντική προσέγγιση από τους προπονητές. Παρότι δεν αρμόζει στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, θα ρισκάρουμε στα λίγα γκολ.

880.ΜΠΡΕΝΤΑ - ΓΙΟΝΓΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Μετά τη γκέλα κόντρα στη Βαλβάικ, η Μπρέντα (10-3-3 εντός) πέρασε από την έδρα της Τέλσταρ με το εντυπωσιακό 1-4 και ξαναμπήκε στο κόλπο για τη δεύτερη θέση, μόνο που καλείται να βρει σταθερότητα ενόψει των πλέι-οφ. Πήραν το γειτονικό ντέρμπι με τη Ντεν Μπος οι νέοι της Αϊντχόφεν (5-5-6 εκτός) και επέστρεψαν στις νίκες μετά το βαρύ 4-0 από τη Ντόρντρεχτ. Πολύ χαμηλά κινείται ο άσος, αλλά δε μπορούμε να κοιτάξουμε και πουθενά αλλού, αφού το κίνητρο είναι μονόπλευρο.

881.ΦΕΝΛΟ – ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤΑΡΝΤ

Οι δύο νίκες κόντρα σε Ντεν Μπος και Μάαστριχτ έφεραν τη Φένλο (12-1-3 εντός) ακόμα πιο κοντά στην κατάληψη της δεύτερης θέσης και με βατό πρόγραμμα να ακολουθεί, φαίνεται πως θα είναι αυτή με το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ. Απογοήτευσε η Φορτούνα (6-3-7 εκτός) στο παιχνίδι με τη Μάαστριχτ, χάνοντας με 1-2 και έδωσε συνέχεια στην κακή της σεζόν. Πρόκειται για γειτονικό ντέρμπι, με το κίνητρο και την ποιότητα να μας ωθούν στο χαμηλό άσο, αλλά η Φένλο έχει αρκετές απουσίες και για το λόγο αυτό δε θα μπλέξουμε.

884.ΓΑΝΔΗ – ΟΣΤΑΝΔΗ

Έχασε ξανά από τη Μπριζ η Γάνδη (10-5-1 εντός), ξεκίνησε αρνητικά τα πλέι-οφ (0-1-1) και βρίσκεται πια στο -7 από την κορυφή της βαθμολογίας. Ούτε γκολ δεν έχει πετύχει στο ξεκίνημα της διαδικασίας η Οστάνδη (4-5-7 εκτός), γνωρίζοντας τις ήττες από Μπριζ και Γκενκ, με αποτέλεσμα να χάνει διαρκώς έδαφος στη μάχη της τετράδας. Βλέπουμε τους πρωταθλητές να επιστρέφουν στις νίκες, αλλά η απόδοση του άσου είναι απαγορευτική.

885.ΛΥΩΝ – ΝΙΣ

Σε άριστη κατάσταση βρίσκεται η Λυών, αγνοεί την ήττα εδώ κι έξι αγωνιστικές (5-1-0), έπιασε στη δεύτερη θέση τη Μονακό και γενικότερα τα πηγαίνει καλύτερα από ποτέ κατά τη φετινή σεζόν. Πολύ σκληρή για να πεθάνει η Νις, παίζει πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και με ηγέτη έναν πρώην «λυωνέ», το Μπεν Αρφά, έχει φτάσει στο -2 από την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες του φετινού Σαμπιονά, με το σετ αποδόσεων να κρίνεται υπερβολικό υπέρ των γηπεδούχων και αναμφίβολα η αξία βρίσκεται στο +1 ασιατικό διπλό σε απόδοση 1,975 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

887.ΑΝΝΟΒΕΡΟ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Ο Ντάνιελ Στέντελ κατάφερε να δώσει μία νέα πνοή στο Αννόβερο, καθώς η ομάδα του έβγαλε μαχητικότητα στο ντεμπούτο του κόντρα στη Χέρτα, αλλά οι ισοπαλίες δεν είναι αρκετές για να σωθεί η παρτίδα, αφού μόνο με νίκες θα διατηρηθούν ζωντανές οι ελάχιστες ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία. Κάκιστες οι επιδόσεις των Σαξόνων εντός έδρας, μάλιστα με ήττα θα φτάσουν τις οκτώ συνεχόμενες στο σπίτι τους, ισοφαρίζοντας το αρνητικό ρεκόρ της Μπουντεσλίγκα. Στον αντίποδα, η Γκλάντμπαχ παίζει σταθερά καλό ποδόσφαιρο, αλλά όποτε απομακρύνεται από το «Μπορούσια Παρκ», χάνει τα αυγά και τα πασχάλια, έχοντας να κερδίσει από τον Οκτώβριο του 2015. Παρόλα αυτά, η έδρα του Αννόβερου αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να σπάσει την κατάρα και να πανηγυρίσει επιτέλους ένα διπλό, το οποίο θα της αναζωπυρώσει τις ελπίδες για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, με το συνδυασμό διπλού καιover1,5 να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,93 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

888.ΛΕΒΑΝΤΕ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ

Σε δυσχερή βαθμολογική θέση η Λεβάντε που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και στο -5 από την παραμονή της. Επιτακτική είναι η νίκη με αντίπαλο την Εσπανιόλ (στο +8 από τη ζώνη του υποβιβασμού) αν θέλει να ελπίζει μέχρι το τέλος πως θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Στο γήπεδο της εσχάτως είναι βελτιωμένη, συγκέντρωσε 13 βαθμούς στα επτά τελευταία παιχνίδια της (4-1-2) αφού ηττήθηκε μόνο από Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Θα πάμε με το μεγαλύτερο κίνητρο των γηπεδούχων, στο 2,35 παίζεται ο άσος, για τους πιο συντηρητικούς παίζεται ο ασιατικός άσος -0,25 στο 2,05 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1409.ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ – ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ

Παρότι ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια με δύο «κολλητές» ισοπαλίες, η Λέγκια (8-5-2 εντός), κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη θέση και να μπει ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στα πλέι-οφ. Με το διπλό επί της Γκόρνικ έκλεισε την κανονική διάρκεια η Λεχ (1-5-7 εκτός), μειώνοντας την απόστασή της από την πρώτη θέση στους οκτώ βαθμούς και αν θέλει να υπερασπιστεί το στέμμα της, καλείται τουλάχιστον να μη χάσει στη Βαρσοβία. Σαφής πάντως η διαφορά δυναμικότητας, θέλει πολύ το πρωτάθλημα η Λέγκια και ο άσος έχει το προβάδισμα.

889.ΜΠΡΑΪΤΟΝ – ΦΟΥΛΑΜ

Μόλις στο -2 από την απευθείας άνοδο βρίσκεται η Μπράιτον και με 5 αγωνιστικές να απομένουν, φαίνεται πως έχει όλα τα φόντα να παλέψει μέχρι τέλους για να μπει σφήνα στην πρώτη δυάδα, ούσα αήττητη εδώ και εννέα αγωνιστικές. Σε πολύ καλή κατάσταση και η Φούλαμ, προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες, εξασφαλίζοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό την παραμονή της στην κατηγορία. Από τέσσερα συνεχόμενα αμφίσκορα έρχονται οι γηπεδούχοι, τα περισσότερα της Τσάμπιονσιπ μετρούν οι φιλοξενούμενοι. Δε θα μπορούσε να πληρώνει περισσότερο από 1,72 τοGGστηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

890.ΧΑΛ – ΓΟΥΛΒΣ

Σε απόσταση δέκα βαθμών από την απευθείας άνοδο βρίσκεται η Χαλ μετά και την ισοπαλία στο Χάντερσφιλντ, με το όνειρο της επιστροφής στην Πρέμιερ Λιγκ χωρίς τη διαδικασία των πλέι-οφ να απομακρύνεται συνεχώς. Παρόλα αυτά, οι «τίγρεις» είναι υποχρεωμένες να το παλέψουν και στη δυνατή τους έδρα, όπου κερδίζουν συνήθως χωρίς να δεχτούν γκολ, μπορούν να κάμψουν την αντίσταση της αδιάφορης βαθμολογικά Γουλβς και να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους. Σε απόδοση 2,22 προσφέρει ο Stoiximan το συνδυασμό άσου καιNG.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

893.ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ – ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ

Αρχίζει να φτιάχνει ψυχολογία η Μποέμιαν (2-1-0 εντός), αφού προέρχεται από δύο «κολλητές» νίκες κόντρα σε Λόνγκφορντ και Μπρέι, δείχνοντας πως βρίσκει σιγά-σιγά τα πατήματά της. Τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση πραγματοποίησε στο Ντέρι η Σάμροκ (2-0-1 εκτός), χάνοντας με 3-0, απογοητεύοντας πλήρως τον κόσμο της. Πρόκειται για το μεγαλύτερο ντέρμπι της χώρας, με το αγωνιστικό να περνάει σε δεύτερη μοίρα. Έχουν καλύτερη ψυχολογία οι Μποέμιανς και με τη δύναμη της έδρας μπορούν να φτάσουν σε μία μεγάλη νίκη.

894.ΝΤΑΝΤΑΛΚ – ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ

Σαρωτική σε ακόμα μία της έξοδο η Ντάνταλκ (1-1-1 εντός), ισοπέδωσε με 0-4 τη Λόνγκφορντ και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Δε λέει να βρει τον καλό της εαυτό η Σλίγκο (0-1-2 εκτός), εξακολουθεί να είναι η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη, αλλά τουλάχιστον εμφανίζεται βελτιωμένη από παιχνίδι σε παιχνίδι, πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή της εμφάνιση στ ο πιο πρόσφατο 1-1 κόντρα στη Σεντ Πάτρικς. Αναμενόμενα χαμηλά ο άσος, δύσκολα θα σπάσει, αλλά δε γίνεται και να μας απασχολήσει.

895.ΓΚΑΛΓΟΥΕΪ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΚΟΡΚ ΣΙΤΙ

Δεν έπεισε η Γκάλγουεϊ (3-0-0 εντός), αλλά για ακόμα μία φορά είχε την ουσία, επικρατώντας της νεοφώτιστης Φιν Χαρπς με 1-0 την προηγούμενη αγωνιστική. Ξεδίπλωσε την ποιότητά της στο ματς με τη Γουέξφορντ η Κορκ (1-1-1 εκτός), αλλά η τύχη της στέρησε τη νίκη, μένοντας στο 1-1, συμπληρώνοντας πάντως τέσσερις αγωνιστικές αήττητη (2-2-0). Είναι ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι, αλλά το ξεκίνημα των δύο ομάδων μας κάνει να αναρωτιόμαστε πως δίνονται τόσο ξεκάθαρο φαβορί. Η αξία βρίσκεται στα αριστερά του σετ.

896.ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ – ΓΟΥΕΞΦΟΡΝΤ ΓΙΟΥΘΣ

Μετά τη γκέλα κόντρα στη Σλίγκο, η Σεντ Πάτρικς (1-1-2 εντός) απέδρασε με το διπλό από την έδρα της Φιν Χαρπς σε εξ’ αναβολής παιχνίδι και σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα επί της Μπρέι έφερε ενθουσιασμό στη Γουέξφορντ (0-1-2 εκτός) και χάρις σε αυτόν οι νεοφώτιστοι απέσπασαν το βαθμό της ισοπαλίας από την Κορκ την προηγούμενη αγωνιστική εκτός έδρας, δεχόμενη την ισοφάριση στο 85’ και έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον τερματοφύλακά της. Ανοικτά παίζουν οι γηπεδούχοι, έχουν 4/7over2,5, ενώ επιθετικά αγωνίζονται και οι φιλοξενούμενοι, βρίσκοντας σιγά-σιγά λύσεις στο σκοράρισμα. Λογική η ενασχόληση μας με τα γκολ.

897.ΦΙΝ ΧΑΡΠΣ – ΜΠΡΕΪ

Για ακόμα μία φορά έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο η Φιν Χαρπς (2-0-2 εντός), αλλά και πάλι της έλειπε η ουσία, χάνοντας με 1-2 από τη Σεντ Πάτρικς σε εξ’ αναβολής παιχνίδι. Σε ένα ωραίο ματς, η Μπρέι (0-1-2 εκτός) γνώρισε δικαίως την ήττα με 0-2 από τη Μποέμιαν και συνεχίζει να μην πείθει στο ξεκίνημα της σεζόν, βρισκόμενη στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Τα πηγαίνουν καλύτερα οι νεοφώτιστοι, στηρίζουμε την έδρα.

898.ΠΕΣΚΑΡΑ – ΤΣΕΖΕΝΑ

Δείχνει να συνέρχεται η Πεσκάρα (10-4-3 εντός) στο πλέον κατάλληλο σημείο της σεζόν, αφού μετά τις πέντε διαδοχικές ήττες, ακολούθησαν τα τρίποντα κόντρα σε Κόμο και Αβελίνο, βγάζοντας πολλά από τα στοιχεία που την έφεραν στις θέσεις των πλέι-οφ. Ίσως άξιζε κάτι παραπάνω από το 1-1 κόντρα στη Βιτσέντζα η Τσεζένα (2-8-7 εκτός), αλλά παραχώρησε δεύτερη διαδοχική ισοπαλία και το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί στα επόμενα τρία ματς αναμένεται να κρίνει πολλά στη μάχη για τα πλέι-οφ. Βρίσκεται τα πατήματά της η Πεσκάρα και για το λόγο αυτό ο άσος έχει τον πρώτο λόγο.

1201.ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ – ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Σε άσχημη αγνωστική κατάσταση οι δύο ομάδες αγνοούν το τρίποντο εδώ και αρκετές αγωνιστικές. Καμία από τις δύο δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, παιχνίδι προς αποφυγή.

901.ΧΙΟΥΣΤΟΝ – ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

Τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη το Χιούστον (1-2-2) το οποία με δεχόμενο γκολ στις καθυστερήσεις παραχώρησε εντός έδρα ισοπαλία 1-1 στο Σιάτλ. Από δύο σερί ισοπαλίες προέρχεται το Λος Άντζελες το οποίο έμεινε επίσης στο 1-1 εντός έδρας με αντίπαλο το Πόρτλαντ. Σε καλύτερη κατάσταση οι φιλοξενούμενοι ωστόσο ακόμα δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη, πάσο.

900.ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ – ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ

Βαριά ήττα 3-0 στην έδρα της Μπελγράνο ύστερα από δύο σερί νίκες για τη Χιμνάσια οποία παρουσιάστηκε αρκετά κατώτερη των περιστάσεων. Ήττα 0-1 και για τη Γοδόι η οποία έχασε δίκαια 1-0 εντός έδρας από τη Σαν Λορέντζο παραμένοντας παρόλα αυτά στην κορυφή του δεύτερου ομίλου. Αμφότερες προέρχονται από αρνητικά αποτελέσματα ωστόσο θα δώσουμε ένα ελαφρύ προβάδισμα νίκης λόγω έδρας στους γηπεδούχους.

904.ΚΕΡΕΤΑΡΟ – ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ

Τρία σερί παιχνίδια αήττητη συμπλήρωσε η Κερέταρο (2-3-2) η οποία στο πιο πρόσφατο αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με αντίπαλο την Τολούκα. Πέντε σερί νίκες μετράει η Κλαμπ Αμέρικα (4-1-1) η οποία στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της διέλυσε με 6-1 εντός έδρας την Τιχουάνα παραμένοντας μόλις τρεις βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση. Προβάδισμα νίκης δίνουμε στους φιλοξενούμενους αλλά μέχρι εκεί.

908.ΤΙΧΟΥΑΝΑ – ΜΟΝΤΕΡΕΪ

Χωρίς νίκη ακόμα στην έδρα της η Τιχουάνα (0-5-2) και σε τραγική παράλληλα αγωνιστική κατάσταση καθώς αγνοεί την νίκη τέσσερα σερί παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και θεσμού, πιο πρόσφατη ήττα αυτή με 6-1 στην έδρα της Κλαμπ Αμέρικα,over2,5 καιgoal-goalτα 4 από τα 5 πιο πρόσφατα. Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα οι φιλοξενούμενοι (4-0-2) οι οποίοι στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους έκαναν επίδειξη δύναμης απέναντι στη Τσιάπας επικρατώντας 6-0!Over2,5 καιgoal-goalτα 4 από τα 5 πιο πρόσφατα παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας. Σαφέστατα σε καλύτερο φεγγάρι οι φιλοξενούμενοι ωστόσο τα γκολ αποτελούν σίγουρα ασφαλέστερη επιλογή.

915.ΦΟΥΚΟΥΟΚΑ – ΝΑΓΚΟΓΙΑ

Παίζοντας προσηλωμένα και μυαλωμένα στην άμυνα, η Φουκουόκα (0-3-3) κατάφερε να μείνει όρθια στην έδρα της Βισέλ Κόμπε, παίρνοντας το βαθμό της ισοπαλίας (0-0). Τη χαλάρωσή της πλήρωσε η Ναγκόγια (2-1-3) κόντρα στην Ομίγια, αφού είδε το υπέρ της 1-0 να ανατρέπεται σε 1-2 και γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της. Δύσκολο σε οποιαδήποτε πρόβλεψη το παιχνίδι, δε θα μπλέξουμε με σημείο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ