ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ (8/4) Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

1967. ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΡΦ – ΓΙΑΝΜΠΙΑΝ

Σε ακόμα ένα ματς πλήρωσε το γεγονός πως δεν έχει το εύκολο γκολ η Κουανγκτσόου ΡΦ (1-0-2), χάνοντας στο ντέρμπι από την Εβεργκράντε με 2-0 την προηγούμενη αγωνιστική. Με το δεξί ξεκίνησε μπροστά στο κοινό της η Γιάνμπιαν (1-1-1), επικρατώντας με 1-0 της Γκουοάν και πανηγύρισε την πρώτη εντός έδρας νίκη της ιστορίας της στα μεγάλα σαλόνια της χώρας. Το παλεύουν οι νεοφώτιστοι, δεν πείθουν οι γηπεδούχοι, προς τα δεξιά κοιτάμε.

1409. ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Με 2-0 επικράτησε ο Κισσαμικός (4-6-2 εντός) του Παναιγιάλειου, για να ακολουθήσει το υποχρεωτικό ρεπό κόντρα στον Εργοτέλη. Το διπλό στην Ελευσίνα ήρθε για τον Απόλλων (7-4-1 εκτός), αλλά λόγω της χρησιμοποίησης περισσότερων ξένων, το ματς θα χαθεί και πιθανότατα θα υπάρξει αφαίρεση βαθμών, με το Μπάμπη Τεννέ να υποβάλει την παραίτηση του μετά το ματς και τον Παναγόπουλο να αναλαμβάνει μέχρι τέλους. Με τους φιλοξενούμενους το κίνητρο, δε θα πάψουν να παλεύουν την κατάσταση. Το διπλό σε απόδοση 1,83 στην Bet365 επέλεξαν οι Young Guns.

1990. ΕΛΣΙΝΚΙ – ΒΑΑΣΑ

Αρκετά μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, φυσικά είναι και πολύ νωρίς για να στηρίξουμε τους γηπεδούχους, ειδικά σε τόσο χαμηλές αποδόσεις, πάμε παρακάτω.

1995. ΒΙΜΠΟΡΓΚ – ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ

Ήττα ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές (2-2-0) για την Βίμποργκ (4-3-4) η οποία έχασε 1-0 στην έδρα της Έσμπιεργκ παραμένοντας παρόλα αυτά σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Μεγάλης σημασίας νίκη 2-0 επί της Μπρόντμπι πανηγύρισε η Μίντιλαντ (3-3-4) η οποία πλησίασε στον πόντο την τρίτη Σοντέρισκε επιστρέφοντας έτσι άμεσα στις επιτυχίες. Κίνητρο υπάρχει μονάχα από τους φιλοξενούμενους οι οποίοι φαίνεται πως είναι ικανοί για το τρίποντο, διπλό.

2000. ΑΝΖΙ ΜΑΧΑΤΣΚΑΛΑ – ΡΟΣΤΟΦ

Πάλεψε σε μία από τις δυσκολότερες έδρες της κατηγορίας η Ανζί (0-4-7 εντός), βγάζοντας επιτέλους μαχητικότητα, αλλά και πάλι έχασε, αυτή τη φορά με 3-2 από την Τερέκ. Πολύ μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Ροστόφ (5-1-4 εκτός) επί της Σπαρτάκ και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Αν θέλει να διατηρήσει ζωντανό το όνειρο του πρωταθλήματος, καλείται να περάσει κι αυτή νικηφόρα από την «Ανζί Αρένα», με το διπλό να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην αναμέτρηση.

2008. ΜΟΝΑΧΟ 1860 – ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ

Μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες και να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις έχασε το Μόναχο (4-4-5) την προηγούμενη αγωνιστική καθώς αν και κατάφερε να προηγηθεί μέσα στη Καρλσρούη έχασε 3-1 παραμένοντας για τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη, αμφίσκορα έληξαν τα 5 από τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, over 2,5 τα 4. Το πάλεψε απέναντι στη Φράιμπουργκ η Γκρόιτερ (4-5-5) γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 2-3, over 2,5 τα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας. Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς οι γηπεδούχοι καίγονται σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους οι οποίοι έχουν ξεμείνει από στόχους, καλές οι τιμές του άσου ωστόσο τα γκολ φαίνεται πως έχουν το προβάδισμα.

2009. ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ – ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Επέστρεψε στις ήττες η Πάντερμπορν (2-7-5) η οποία έχασε 2-1 στην έδρα της Μπραουνσβάιγκ παραμένοντας έτσι στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από λευκή ισοπαλία στο Αμβούργο απέναντι στη Σαν Πάουλι προέρχεται η αδιάφορη βαθμολογικά Ουνιόν (3-4-7) η οποία μακριά από την έδρα της έχει να πανηγυρίσει τη νίκη αρκετούς μήνες. Κίνητρο υπάρχει μονάχα από τους γηπεδούχους, το βασικό ερώτημα όμως είναι αν μπορούν, πάμε παρακάτω.

2010. ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ – ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ

Αδιάφορη αναμέτρηση με τις δύο ομάδες να έχουν ξεμείνει από στόχους βρισκόμενες στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Κανένας απολύτως λόγος να ασχοληθούμε.

2017. ΒΕΧΕΝ – ΜΑΓΔΕΜΒΟΥΡΓΟ

Δεύτερη σερί ισοπαλία για τη Βέχεν (5-8-2) η οποία απέσπασε τον βαθμό από την έδρα της Κιέλ με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1, στους τέσσερις βαθμούς πλέον η απόσταση από τη 17 θέση και τη σωτηρία. Τρεις σερί ήττες έχουν αφήσει αρκετά πίσω το Μαγδεμβούργο όσον αφορά την τρίτη θέση, πιο πρόσφατα αυτή μέσα στο σπίτι της από την ανταγωνίστρια Άουε με 3-0! Αναμέτρηση στην οποία δεν βολεύει σε καμία περίπτωση η ισοπαλία, καλή περίπτωση για live.

2018. ΣΟΝΕΧΟΦ – ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ

Παιχνίδι με βαθμολογικό ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές. Οι γηπεδούχοι (5-7-4) βρίσκονται μόλις δύο βαθμούς από την τρίτη θέση, μάλιστα βρίσκονται σε αρκετά καλό φεγγάρι καθώς μετά την πρόσφατη νίκη τους επί της Άαλεν με 1-0 συμπλήρωσαν πέντε αγωνιστικές αήττητοι (2-3-0). Δύο σερί ισοπαλίες για τη Χάνσα (2-8-6) έχουν φέρει και πάλι τα σύννεφα του υποβιβασμού με την απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη να βρίσκεται πλέον στους δύο πόντους. Αν η Σόνενχοφ ήταν λίγο πιο αξιόπιστη εντός θα άξιζε να την στηρίξουμε, τώρα προτιμότερο να περιμένουμε στο live.

2035. ΑΖΑΞΙΟ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 93

Χωρίς βαθμολογικό κίνητρο πλέον η Αζαξιό (8-6-2) ούσα στη μέση του βαθμολογικού πίνακα γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 στην έδρα της Μπουργκ επιστρέφοντας έτσι άμεσα στα αρνητικά αποτελέσματα. Ήττα που έχει κοστίσει μέχρι στιγμής την τρίτη θέση για τον Ερυθρό Αστέρα (8-6-2) ο οποίος έχασε εντός έδρας 2-4 από την εκτός απροόπτου υποβιβασμένη Παρί. Βαθμολογικό κίνητρο υπάρχει μονάχα από τους φιλοξενούμενοι οι οποίοι μακριά από την έδρα τους τα πηγαίνουν εξαιρετικά, το θέμα είναι πόσο ανταγωνιστικοί θα εμφανιστούν οι γηπεδούχοι, προτιμότερο να έχουμε εικόνα πριν στηρίξουμε τους νεοφώτιστους.

2036. ΕΒΙΑΝ – ΤΟΥΡ

Μονόπλευρό το βαθμολογικό ενδιαφέρον με τους γηπεδούχους (4-5-7) να καίγονται για τη νίκη προκειμένου να παραμείνουν εκτός επικίνδυνης ζώνης σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους (3-8-5) οι οποίοι έχουν ξεμείνει από στόχους, άσος κινήτρου και μάλιστα καλοπληρωμένος.

2037. ΛΑΒΑΛ – ΣΟΣΟ

Έντεκα παιχνίδια χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Λαβάλ (5-5-5), η οποία πλέον έχει μπλέξει για τα καλά καθώς απέχει πέντε βαθμούς από τη σημερινή της αντίπαλο και την επικίνδυνη ζώνη. Δεύτερη σερί λευκή ισοπαλία για τη Σοσό (1-8-7) η οποία στο τελευταίο της παιχνίδι δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε την Νιμ με αποτέλεσμα να παραμείνει στην «κόκκινη» ζώνη. Κίνητρο υπάρχει και από τις δύο ομάδες, ωστόσο οι εκτός έδρας επιδόσεις των φιλοξενούμενων δεν μας αφήνουν άλλη επιλογή από το να στηρίξουμε τους γηπεδούχους.

2038. ΜΠΡΕΣΤ – ΧΑΒΡΗ

Περιμένει να τελειώσει το πρωτάθλημα η Μπρεστ (8-4-3) η οποία παρά την καλή της παρουσία απέχει 10 βαθμούς από την πρώτη τριάδα. Με δύο σερί νίκες η Χάβρη (6-3-7) κατάφερε να πατήσει τριάδα ωστόσο μακριά από την έδρα της μετράει μόλις μια νίκη στις 8 πιο πρόσφατες εξόδους της. Αδιάφοροι οι γηπεδούχοι αλλά αρκετά ανταγωνιστικοί μέσα στο σπίτι τους, καλύτερα να μην μπλέξουμε, πάσο.

2039. ΝΙΜ – ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ

Λευκή ισοπαλία στην έδρα της Σοσό απέσπασε η Νιμ (6-8-2) παραμένοντας έτσι έστω και οριακά εκτός των θέσεων του υποβιβασμού. Με δύο σερί νίκες η Βαλενσιέν (6-2-8) έχει ξεφύγει για τα καλά από τις τελευταίες θέσεις. Σε καλύτερο μομέντουμ οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι όμως και με τον βαθμό της ισοπαλίας θα είναι ικανοποιημένοι σε αντίθεση με τους γηπεδούχους οι οποίοι με ήττα πιθανόν να βρεθούν ακόμα και στη 18 θέση.

2040. ΝΙΟΡ – ΛΑΝΣ

Οριακά εκτός ζώνης του υποβιβασμού η Νιόρ (3-8-5) η οποία προέρχεται από δύο σερί ήττες. Σε καλή κατάσταση η Λανς (5-6-5) η οποία ελπίζει ακόμα στην τρίτη θέση καθώς απέχει τέσσερις βαθμούς. Κίνητρο υπάρχει και από τις δύο ομάδες, οι φιλοξενούμενοι ωστόσο έχουν τον πρώτο λόγο, διαθέτουν ποιοτικότερο ρόστερ και βρίσκονται σε σαφέστατα καλύτερη αγωνιστική κατάσταση.

2041. ΟΣΕΡ – ΜΕΤΣ

Με δύο σερί ήττες η Οσέρ (7-5-4) είδε και φέτος το όνειρο της ανόδου να κάνει φτερά, πιο πρόσφατη αυτή με 3-0 στην έδρα της Λανς με την απόσταση από την τρίτη θέση να «ανοίγει» πλέον στους 9 πόντους. Σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη τριάδα η Μετς (6-4-5) η οποία προέρχεται από τρεις σερί νίκες και δείχνει έτοιμη για το βήμα παραπάνω. Το κίνητρο και η καλύτερη ομάδα έχουν τον πρώτο λόγο, διπλό.

2042. ΠΑΡΙ – ΜΠΟΥΡΓΚ ΠΕΡΟΝΑΣ

Στους εννιά πόντους η απόσταση από τη σωτηρία για τη Παρί (1-10-5) η οποία παρόλα αυτά προέρχεται από σπουδαία νίκη 4-2 στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα. Αδιάφορη βαθμολογικά η Μπουργκ (3-4-8) η οποία απλά περιμένει να τελειώσει το πρωτάθλημα. Ίσως στο live μας απασχολήσει η συγκεκριμένη αναμέτρηση, οι γηπεδούχοι θα τα δώσουν όλα αν και το έργο τους είναι πολύ δύσκολο πλέον.

2051. ΤΣΒΟΛΕ – ΡΟΝΤΑ

Μετά από ακόμα μία κακή εκτός έδρας εμφάνιση και –αναμενόμενη- ήττα από τον Άγιαξ, η Τσβόλε επιστρέφει στο σπίτι της, όπου μεταμορφώνεται προς το καλύτερο, με στόχο να μειώσει την απόστασή της από την έβδομη θέση ή και να προσπεράσει κάποιες ομάδες που βρίσκονται από πάνω της. Δεν πατάει καλά τελευταία η Ρόντα, ωστόσο διατηρεί μία απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη και παρά το γεγονός πως εκτός έδρας έχει προκαλέσει αρκετές ζημιές, θεωρούμε πως στο Τσβόλε θα τα βρει σκούρα, με τον -0,5 ασιατικό άσο να αποτελεί επιλογή στο 1,925 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2052. ΓΙΟΝΓΚ ΑΓΙΑΞ – ΕΜΕΝ

Έβαλαν τέλος στο σερί τεσσάρων αγωνιστικών χωρίς νίκη (0-2-2) οι νέοι του Άγιαξ (6-7-2 εντός) με το 1-2 επί της Φορτούνα, πραγματοποιώντας την ολική ανατροπή στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της πανηγύρισε η Έμεν (5-5-5 εκτός) και παραμένει σε θέση πλέι-οφ, κυνηγώντας ένα όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα. Γεμάτα γκολ τα παιχνίδια των γηπεδούχων, μετρούν 23/31 over 2,5 και φυσικά δε μπορούμε να κοιτάξουμε πουθενά αλλού στο συγκεκριμένο ματς.

2053. ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ – ΦΕΝΛΟ

Από τις 20 Μαρτίου έχει να αγωνιστεί η Μάαστριχτ (5-5-5 εντός), η οποία πάντως είναι αήττητη εδώ και πέντε ματς πρωταθλήματος (3-2-0). Σημαντική νίκη επί της Ντεν Μπος πανηγύρισε η Φένλο (7-5-4 εκτός) την προηγούμενη αγωνιστική και παρέμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Έχουν ρυθμό οι φιλοξενούμενοι, αλλά και πολύ μεγάλο κίνητρο για το απόλυτο πλεονέκτημα στα πλέι-οφ. Δίνουμε το προβάδισμα στη Φένλο, έχοντας όμως υπόψη πως πρόκειται για τοπικό ντέρμπι.

2054. ΜΠΡΕΝΤΑ – ΒΑΛΒΑΪΚ

Άξιζε κάτι καλύτερο στο Ρόττερνταμ η Μπρέντα (10-2-3 εντός), όμως έμεινε στο 1-1 με τη Σπάρτα και έχασε έδαφος στη μάχη για τη δεύτερη θέση, βάζοντας παράλληλα τέλος σε ένα σερί τριών διαδοχικών νικών. Σταθερά ουραγός της κατηγορίας η Βαλβάικ (1-3-11 εκτός), πάλεψε και κόντρα στη ΦΚ Αϊντχόφεν, αλλά ηττήθηκε με 1-2 την προηγούμενη αγωνιστική, επιστρέφοντας στις ήττες. Ο χαρακτήρας ντέρμπι που έχει το ματς, σε συνδυασμό με τη μαχητικότητα των φιλοξενούμενων, μας οδηγεί στο No Bet.

2055. ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ – ΤΕΛΣΤΑΡ

Με την τρίτη συνεχόμενη ήττα της, αυτή από τη Φένλο, η Ντεν Μπος (6-4-5 εντός) είδες τις ελπίδες της για είσοδο στα πλέι-οφ να εξανεμίζονται. Αντίθετα, η Τέλσταρ (4-1-11 εκτός) δε δείχνει διατεθειμένη να παρατήσει τη μάχη, επικράτησε της Ακιλίζ με 1-3 την προηγούμενη αγωνιστική, πήρε τη δεύτερη «κολλητή» της νίκη και παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι για μία θέση στα πλέι-οφ ανόδου. Μεγαλύτερο το κίνητρο των φιλοξενούμενων, βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση, θα τους στηρίξουμε.

2056. ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ – ΓΙΟΝΓΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Με μόλις μία νίκη στις τελευταίες δέκα αγωνιστικές (1-1-8), η Ντόρντρεχτ (4-3-9 εντός) εξακολουθεί να απογοητεύει κατά τη φετινή σεζόν και περιμένει απλά την ολοκλήρωσή της. Οι νέοι της Αϊντχόφεν (5-5-5 εκτός), με το 3-1 επί της Ος έφτασαν τις τρεις συνεχόμενες νίκες, έχουν βρει για τα καλά ρυθμό, αλλά πιθανότατα θα στερηθούν των υπηρεσιών παικτών της πρώτης ομάδας, ενώ, όπως είναι γνωστό στερούνται και κινήτρου, αφού δε μπορούν να ανέβουν στη μεγάλη κατηγορία. Ελεύθερο παιχνίδι περιμένουμε, με το άγχος να λείπει και τα πολλά γκολ να έχουν τον πρώτο λόγο (20/32 over 2,5 οι γηπεδούχοι και 19/32 οι φιλοξενούμενοι).

2057. ΟΣ – ΑΛΜΙΡΕ ΣΙΤΙ

Ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό για την Ος (4-4-7 εντός), καθότι έχει ρεκόρ 1-1-9 στα 11 τελευταία και φυσιολογικά πια βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Άτυχη, αλλά και κατώτερη των περιστάσεων παρουσιάστηκε η Αλμίρε (5-3-7 εκτός) κόντρα στους Ιγκλς, χάνοντας με 3-4 και μπήκε τέλος σε ένα νικηφόρο σερί πέντε αγωνιστικών. Παρά την ήττα, παραμένει στην κορυφή της τέταρτης περιόδου και χρειάζεται το τρίποντο για να κάνει ακόμα ένα μεγάλο βήμα προς τα πλέι-οφ. Μονόπλευρο το κίνητρο στο ματς, αλλά οι αποδόσεις του διπλού δε λένε την αλήθεια για τη δυσκολία του ματς.

2058. ΦΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ

Πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 1-2 η ΦΚ Αϊντχόφεν (11-4-1 εντός) επικράτησε της Βαλβάικ και παραμένει στο -1 από τη δεύτερη Φένλο. Στο καταλληλότερο σημείο της χρονιάς φαίνεται πως ξυπνούν οι Ιγκλς (6-2-7 εκτός), αφού με το 3-4 επί της Αλμίρε πήραν τη δεύτερη διαδοχική τους νίκη και φουλάρουν για την πρώτη πεντάδα. Πολύ αμφίρροπο μοιάζει το ματς, δε θα μπλέξουμε με κανένα σημείο.

2059. ΦΟΛΕΝΤΑΜ – ΑΚΙΛΙΖ 29

Έχοντας εξασφαλίσει προ πολλού τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ, η Φόλενταμ (8-3-4 εντός), κυνηγάει την πρώτη πεντάδα ώστε να αποφύγει ένα γύρο, αλλά με ρεκόρ 1-0-4 στα πέντε τελευταία, κάτι τέτοιο μοιάζει πολύ δύσκολο. Ούτε κόντρα στην Τέλσταρ έβαλε τέλος στο αρνητικό της σερί (0-0-5) η ερασιτεχνική Ακίλιζ (2-5-8 εκτός), με αποτέλεσμα να απολέσει ουσιαστικά και τις όποιες ελπίδες είχε για είσοδο στα πλέι-οφ. Επτά σερί over 2,5 και GG μετράνε οι φιλοξενούμενοι, ανοικτά παίζουν οι γηπεδούχοι, σκορ και θέαμα αναμένουμε σε ακόμα ένα ματς της Ακίλιζ.

2060. ΧΕΛΜΟΝΤ ΣΠΟΡ – ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤΤΕΡΝΤΑΜ

Επτά αγωνιστικές χωρίς νίκη ήταν πολλές για τη Χέλμοντ (5-3-7 εντός) και το σερί αυτό έλαβε τέλος στην έδρα της Ντόρντρεχτ, επικρατώντας με 0-2, διατηρώντας ζωντανές τις λίγες ελπίδες για είσοδο στα πλέι-οφ. Με το μυαλό στα μεγάλα σαλόνια είναι εδώ και λίγο καιρό η Σπάρτα (8-4-3 εκτός), έμεινε στο 1-1 με τη Μπρέντα στο Ρόττερνταμ και συμπλήρωσε τρεις αγωνιστικές δίχως νίκη (0-2-1). Θεωρούμε πως επειδή το κίνητρο είναι με τους γηπεδούχους, η αξία στο σετ βρίσκεται στον ξερό άσο, αφού η ισοπαλία είναι παντελώς αχρείαστη στη Χέλμοντ.

2062. ΜΠΡΝΟ – ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ

Λέγαμε καιρό τώρα πως αν η Μπρνο (8-1-2 εντός) θέλει να διεκδικήσει την ευρωπαϊκή έξοδο, θα πρέπει να κερδίζει και εκτός έδρας. Τελικά τα κατάφερε κόντρα στην Τέπλιτσε, όπου με ένα πέναλτι-εφεύρεση πανηγύρισε το σπουδαίο διπλό και παρέμεινε ζωντανή στη μάχη για την πέμπτη θέση. Άξιζε κάτι καλύτερο κόντρα στη Λίμπερετς η Μποέμιανς (0-6-5 εκτός), ωστόσο έχασε με 0-1 και η διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη μειώθηκε στους 5 πόντους, με 3 ομάδες να μεσολαβούν. Κάκιστοι μακριά από το σπίτι τους οι φιλοξενούμενοι, πήραν ακόμα καλύτερη ψυχολογία οι γηπεδούχοι. Θα στηρίξουμε για ακόμα μία φορά τη Μπρνο μπροστά στο κοινό της.

2064. ΓΚΕΝΚ – ΟΣΤΑΝΔΗ

Πρώτη αγωνιστική των πλέι-οφ με τις δύο ομάδες να βρίσκονται αντιμέτωπες με στόχο την πρώτη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Από ήττα 1-0 στην έδρα της Άντερλεχτ προέρχεται στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας η Γκενκ (11-1-3) σε ένα παιχνίδι στο οποίο άξιζε τουλάχιστο την ισοπαλία. Απανωτές ήττες για την Οστάνδη (4-5-6) η οποία δεν φαίνεται να βρίσκεται και στα καλύτερα της, άσος.

2066. ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΛΥΩΝ

Ψάχνει την επιστροφή στις νίκες η Μονπελιέ, αφού μπορεί να απέχει τέσσερις πόντους από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή της και με σερί 0-2-2 στα τέσσερα τελευταία, σίγουρα δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Σε αντίθεση με τη Λυών, η οποία είναι αήττητη εδώ και πέντε αγωνιστικές (4-1-0), φορμαρίστηκε την πλέον κατάλληλη στιγμή και δείχνει πιο ικανή από ποτέ ώστε να διεκδικήσει μέχρι και την απευθείας συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν καταλαβαίνει από έδρες η Λυών, μπορεί να περάσει νικηφόρα και από το «Λα Μοσόν», με το -0,25 ασιατικό διπλό να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,90 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2068. ΧΕΡΤΑ – ΑΝΝΟΒΕΡΟ

Να επιστρέψει στις νίκες και να κρατήσει την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα θέλει η Χέρτα η οποία υποδέχεται το Αννόβερο. Υπό διάλυση οι φιλοξενούμενοι απλά περιμένουν να τελειώσει η χρονιά, πολύ δύσκολα θα δούμε κάποια έκπληξη αν οι γηπεδούχοι παρουσιαστούν σοβαροί, ωστόσο η απλή νίκη τους προσφέρεται σε αρκετά χαμηλές τιμές προτιμότερο να τη συνδυάσουμε με τοunder3,5 στην απόδοση 2,08 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2069. ΓΡΑΝΑΔΑ – ΜΑΛΑΓΑ

Μετά από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες, με την τελευταία μάλιστα στη δυνατή έδρα της Μπιλμπάο, η Γρανάδα πήρε κάποιες μικρές ανάσες στη μάχη της ουράς, αλλά θα πρέπει να επιστρέψει στις νίκες, προκειμένου να ξεφύγει ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη. Το πρόγραμμα μέχρι τέλους μόνο εύκολο δεν είναι και παιχνίδια σαν αυτό με την αδιάφορη βαθμολογικά Μάλαγα είναι απαραίτητο να παρθούν οι τρεις βαθμοί. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν κάποιον εμφανή στόχο ως το τέλος του πρωταθλήματος, αλλά παίζουν για το γόητρό τους, κάτι που τους κάνει εξαιρετικά επικίνδυνους. Πρόκειται για τοπικό ντέρμπι της Ανδαλουσίας και το κίνητρο της Γρανάδα είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό της Μάλαγα. Για το λόγο αυτό, επιλέγουμε τον -0,25 ασιατικό άσο σε απόδοση 2,00 στηνBet365, το σημείο ήδη βρίσκεται στο πινακάκι του Vito. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2070. ΑΒΕΛΙΝΟ – ΠΕΣΚΑΡΑ

Ο Ντάριο Μαρκολίν δεν έχει καταφέρει να βελτιώσει την εικόνα της Αβελίνο, αφού η ομάδα του με αυτόν στον πάγκο έχει ρεκόρ 0-1-2, δίχως να σκοράρει στα παιχνίδια αυτά. Ως εκ τούτου, οι «λύκοι» συνεχώς κατηφορίζουν στο βαθμολογικό πίνακα και βλέπουν το όνειρο των πλέι-οφ να απομακρύνεται αισθητά, με αποτέλεσμα να λογίζονται σιγά-σιγά ως αδιάφοροι. Στον αντίποδα, η Πεσκάρα μπορεί να μην πατάει καλά, αλλά η νίκη επί της Κόμο της έδωσε ψυχολογία, αφού έβαλε τέλος στο αρνητικό της σερί και την επανέφερε στην όγδοη θέση. Σαφώς μεγαλύτερο το κίνητρο των φιλοξενούμενων, τασσόμαστε με το 0:0 ασιατικό διπλό, επιλογή που βρίσκουμε σε απόδοση 2,05 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2076. ΓΚΑΛΓΟΥΕΪ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΦΙΝ ΧΑΡΠΣ

Με νύχια και με δόντια πάλεψε στην έδρα της Σάμροκ η Γκάλγουεϊ (2-0-0 εντός), ωστόσο ηττήθηκε με 2-0, παίζοντας και πάλι πολύ όμορφο ποδόσφαιρο. Χωρίς αγωνιστική δράση πέρασε την περασμένη εβδομάδα η Φιν Χαρπς (0-1-1 εκτός), αφού το ματς με τη Σεντ Πάτρικς αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου και θα διεξαχθεί τη Δευτέρα. Αρκετά καλές οι εντυπώσεις των νεοφώτιστων, όμως αργά ή γρήγορα θα γίνουν εμφανείς οι αδυναμίες του ρόστερ. Δίνουμε τον πρώτο λόγο στην έδρα, λόγω μεγαλύτερης εκτίμησης στην ποιότητα των γηπεδούχων.

2077. ΚΟΡΚ ΣΙΤΙ – ΓΟΥΕΞΦΟΡΝΤ ΓΙΟΥΘΣ

Τη μία ευκαιρία μετά την άλλη σπαταλούσε η Κορκ (2-0-0 εντός) στην έδρα της Σλίγκο, αλλά έμεινε στο 0-0 και έχασε μία χρυσή ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή της βαθμολογίας. Έσπασε το ρόδι η Γουέξφορντ (0-1-1 εκτός) με το 2-0 επί της Μπρέι, πανηγυρίζοντας την πρώτη νίκη της ιστορίας της στα μεγάλα σαλόνια. Επιθετικά και ανοικτά παίζουν παντού οι φιλοξενούμενοι, δε θα μας κάνει εντύπωση αν σκοράρουν κόντρα στην καλύτερη άμυνα της κατηγορίας.

2078. ΝΤΕΡΙ – ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ

Μετά την ήττα στην πρεμιέρα, η Ντέρι (2-0-0 εντός) βρήκε ρυθμό για τα καλά, μετράει έκτοτε ρεκόρ 4-1-0, με τη μοναδική της ισοπαλία να είναι στο πιο πρόσφατο ματς (1-1 στην έδρα της πρωταθλήτριας Ντάνταλκ). Σοβαρή και μεστή εμφάνιση για τη Σάμροκ (4-0-1) το 2-0 επί της Γκάλγουεϊ, συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο ξεκίνημα της σεζόν. Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που τα πηγαίνουν περίφημα έως τώρα, δύσκολα βγαίνει άκρη στο συγκεκριμένο ζευγάρι.

2079. ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ – ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ

Λόγω πλημμυρισμένου αγωνιστικού χώρου, η Σεντ Πάτρικς (1-0-2 εντός) δεν έπαιξε στην έδρα της Φιν Χαρπς την προηγούμενη εβδομάδα, με το παιχνίδι να διεξάγεται την προσεχή Δευτέρα. Στο τελευταίο της ματς πρωταθλήματος διασύρθηκε με 0-4 από τη Ντάνταλκ, βάζοντας τέλος σε ένα σερί τριών διαδοχικών νικών. Οφείλει πολλά στον τερματοφύλακά της η Σλίγκο (0-0-2 εκτός) για το γεγονός πως κράτησε στο 0-0 την Κορκ την περασμένη αγωνιστική, συνεχίζοντας πάντως χωρίς νίκη μετά από έξι ματς πρωταθλήματος (0-3-3). Χαμηλός μεν, άσος δε.

2084. ΧΑΡΤΣ – ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ

Τυπικά αδιάφορη εδώ και καιρό η Χαρτς, απέχει 12 βαθμούς από τη δεύτερη και άλλους τόσου από την τέταρτη θέση, με αποτέλεσμα να μπαίνει στην τελική φάση της σεζόν χωρίς ιδιαίτερο κίνητρο, κάτι που αποτυπώνεται και στα αποτελέσματά της τις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Η Αμπερντίν μετά την ήττα-σοκ στο Μάδεργουελ, μάζεψε τα κομμάτια της με το εντυπωσιακό 3-0 επί της Χάμιλτον και για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες κατάκτησης του τίτλου, είναι υποχρεωμένη να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το Εδιμβούργο. Με αυτό ως δεδομένο, η αξία βρίσκεται στο διπλό, το οποίο ηBet365 προσφέρει σε απόδοση 2,20. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2085. ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ – ΑΡΟΥΚΑ

Μετά το σημαντικό βαθμό που απέσπασε στην έδρα της Γκιμαράες, η Μποαβίστα θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα, προκειμένου να αποσπαστεί ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά μπροστά στο κοινό της είναι μετριότατη φέτος, έχοντας τη χαμηλότερη εντός έδρας συγκομιδή μετά την ουραγό και σχεδόν καταδικασμένη Τοντέλα. Η Αρούκα αποτελεί αναμφίβολα τη μεγαλύτερη έκπληξη της σεζόν στη φετινή Πριμέιρα Λίγκα και βρίσκεται κοντά στην εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Ανώτερο και ποιοτικότερο σύνολο διαθέτουν οι φιλοξενούμενοι, με το +0,25 ασιατικό διπλό να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,775 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2088. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝ. – ΟΡΛΑΝΤΟ ΣΙΤΙ

Επέστρεψε στις ήττες η Φιλαδέλφεια (2-0-2) η οποία ύστερα από 2 σερί νίκες έχασε 1-0 στην έδρα του Σικάγο. Αήττητο συνέχισε τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα το Ορλάντο (2-2-0) το οποίο με τον Κακά στην σύνθεση του επικράτησε 4-1 του Πόρτλαντ πετυχαίνοντας έτσι τη δεύτερη σερί νίκη του. Καλύτερη εικόνα έχουμε από τους φιλοξενούμενους μέχρι στιγμής, ωστόσο το χέρι δεν πάει εύκολα στο διπλό.

2089. ΟΥΝ. ΤΣΙΛΕ – ΙΚΙΚΕ

Τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη (0-2-2) συμπλήρωσε η Τσίλε (1-3-1) η οποία στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της έχασε 5-4 στην έδρα της Σαντιάγκο Γουόντερερς, over 2,5 και goal-goal τα 4 από τα έξι πιο πρόσφατα. Δύο σερί νίκες για την Ικίκε της έδωσαν μεγάλη βαθμολογική ανάσα (1-3-1), over 2,5 και goal-goal τα τρία τελευταία της παιχνίδια. Αρκετά χαμηλές οι τιμές του άσου για μια ομάδα η οποία αγνοεί τη νίκη εδώ και ένα μήνα, προτιμότερο να πάμε με τα γκολ.

2659. ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ – ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ

Σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση η Γοδόι (6-2-1) πέρασε νικηφόρα και από την έδρα της Βελέζ επικρατώντας 4-1 παραμένοντας παράλληλα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Αν και βρέθηκε πίσω με 0-2 από τη Μπελγράνο η Σαν Λορέντζο (4-3-2) κατάφερε να επιστέψει στις νίκες επικρατώντας 3-2. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση και πρωτόγνωρο το γεγονός πως βλέπουμε τη Γοδόι να προσφέρεται ελαφρώς φαβορί απέναντι στους «Άγιους», πάσο.

2663. ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ – ΠΑΤΡΟΝΑΤΟ

Θετικός ο εκτός έδρας βαθμός για τη Κολόν η οποία κατάφερε να κρατήσει στο 1-1 τη Μπάνφιλντ παραμένοντας ωστόσο με μόλις τέσσερις βαθμούς στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της, over 2,5 τα 5 από αυτά. Μεγάλη νίκη 2-1 επί της Ρίβερ για την Πατρονάτο η οποία μέχρι στιγμής εκμεταλλεύεται στο έπακρο την δύναμη της έδρας, μακριά από αυτή συνήθως τα κάνει θάλασσα έχοντας απολογισμό 0-1-3, over 2,5 και goal-goal τα 5 από τα 6 πιο πρόσφατα παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας. Δεν βγαίνει άκρη, πολύ πιθανόν πάντως να επιβεβαιώσουν για ακόμη μια φορά το over 2,5.

1413. ΚΕΡΕΤΑΡΟ – ΤΟΛΟΥΚΑ

Νίκη ύστερα από πολύ καιρό για την Κερέταρο (2-2-2) η οποία επικράτησε 4-2 στην έδρα της Τιχουάνα, μεσοβδόμαδα για το Τσάμπιονς Λιγκ Κεντρικής Αμερικής γνώρισε τον αποκλεισμό από την Τίγκρες χάνοντας 2-0. Δυο σερί ισοπαλίες και τρεις συνεχόμενες αγωνιστικές αήττητη η Τολούκα η οποία μακριά από την έδρα της δεν έχει πετύχει ακόμα νίκη έχοντας απολογισμό 0-3-3. Κουρασμένοι οι γηπεδούχοι, δεν βλέπονται μακριά από την έδρα τους οι φιλοξενούμενοι, πάσο.

2094. ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ – ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ

Ήττα 1-0 στην παράταση από τη Κλαμπ Αμέρικα για τη Λαγκούνα (3-1-1) η οποία έμεινε εκτός τελικού Τσάμπιονς Λιγκ, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της για το εγχώριο πρωτάθλημα απέσπασε λευκή ισοπαλία στην έδρα της Τολούκα. Πανηγυρικό το κλίμα στις τάξεις της Βέρακρουζ μετά και την πρόκριση της στον τελικό του κυπέλλου καθώς επικράτησε 3-1 της Σαν Λουίς, για το πρωτάθλημα στο τελευταίο της παιχνίδι δεν κατάφερε να κερδίσει την ουραγό Ντοράδος με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, οι γηπεδούχοι είναι αρκετά απογοητευμένοι και δύσκολα θα συνέλθουν σύντομα.

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

3139. ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ – ΚΟΥΜΠΑΝ

Εκτός από τη Νταρουσάφακα που έχει αποκλειστεί εδώ και καιρό μετά τη χθεσινή ήττα του Παναθηναϊκού είναι πλέον βαθμολογικά αδιάφορη και η Κούμπαν αφού είναι σίγουρη 2η. Έτσι στον πρώτο γύρο των πλέι-οφ θα αναμετρηθεί με τη Μπαρτσελόνα έχοντας το πλεονέκτημα έδρας. Σωστό φαβορί η Κούμπαν όμως από τη στιγμή που φαίνεται πολύ πιθανό ο Μπαρτζώκας να ξεκουράσει παίκτες και να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε. Η Νταρουσάφακα άλλωστε ούσα αδιάφορη την περασμένη εβδομάδα διέλυσε στο Βελιγράδι τον Ερυθρό Αστέρα (61-80) και έχασε στις λεπτομέρειες από τον Παναθηναϊκό (84-86).

3140. ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Γνωρίζονται καλά οι δύο ομάδες αφού εκτός των άλλων αναμετρήθηκαν πρόσφατα στα ημιτελικά της Αδριατικής Λίγκας. Νικητής με ισάριθμες νίκες μέσα, έξω αναδείχτηκε ο Ερυθρός Αστέρας που ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα καταλάβει την 4η θέση του ομίλου. Αυτό σημαίνει πως πέφτει πάνω στη Φενέρμπαχτσε στα πλέι-φ με μειονέκτημα έδρας. Την περασμένη εβδομάδα υπέστη ήττα-σοκ από την Νταρουσάφακα κυρίως από την έκταση που αυτή πήρε αφού έχασε με 19 πόντους διαφορά τη στιγμή που την τελευταία 3ετια μόνο από τη Φενέρμπαχτσε στο «Top16» έχασε με βαρύτερο σκορ στην «Kombank Arena». Στην Κροατία θα παραταχθεί χωρίς έναν από τους φετινούς πρωταγωνιστές της, τον Quincy Miller (11,5 πόντοι μ.ο.). Η Τσεντέβιτα προσγειώθηκε στην πραγματικότητα μετά την απίστευτη νίκη της με τη Φενέρμπαχτσε χάνοντας με 76-60 από τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα. Αδιάφορο βαθμολογικά ματς, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε αφού οι προπονητές ίσως μοιράσουν το χρόνο συμμετοχής.

3324. ΓΚΙΣΕΝ – ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ

Έφτασε στην πηγή χωρίς όμως να πιεί νερό η Γκίσεν (ρεκόρ 14-14) η οποία στην ισχυρότατη έδρα της Όλντενμπουργκ λίγο έλειψε από το να πετύχει την τρίτη διαδοχική της επικράτηση, με το τελικό αποτέλεσμα να της αφήνει σίγουρα πικρή γεύση (76-75). Ευτύχησε τουλάχιστον να δει την ανταγωνίστρια Βούρτσμπουργκ να ηττάται εντός από τους Σκάιλαϊνερς της Φρανκφούρτης κι έτσι, έχει πλέον την ευκαιρία με νίκη να την «πιάσει» στην προνομιούχο 8η θέση που οδηγεί στα πλέι-οφ. Χωρίς τέλος η κατρακύλα της Μπράουνσβαϊγκ (ρεκόρ 12-16) που κόντρα στη Φρανκφούρτη (59-77) γνώρισε την έκτη αποτυχία στα επτά τελευταία με την οκτάδα να αποτελεί μακρινό όνειρο. Εντελώς διαφορετική κατάσταση στις δύο ομάδες, από τη μία οι γηπεδούχοι βγάζουν διάθεση να «χτυπήσουν» όλα τα παιχνίδια και ειδικά στην έδρα τους όπου εσχάτως τρέχουν ρεκόρ 4-1, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι αδυνατούν να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί. Παίζεται ο άσσος με -4,5 χάντικαπ και μάλιστα σε τιμές αουτσάιντερ (1,93 / Stoiximan).

3141. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Αδιάφορος και αποκλεισμένος και ο Ολυμπιακός από τη στιγμή που δεν του έκανε το χατίρι η Ζαλγκίρις που ηττήθηκε από τη Μπαρτσελόνα. Οι «ερυθρόλευκοι» έδιναν ανελλιπώς το παρών στα πλέι-οφ από το 2005 και μετά, πράγμα που σημαίνει πως αποτυγχάνουν να βρεθούν στα πλέι-οφ μετά από 11 συναπτά χρόνια. Διαδικαστικού χαρακτήρα ο αγώνας και για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αφού η χθεσινή ήττα της Λαμποράλ στη Γερμανία της έδωσε και μαθηματικά την πρώτη θέση. Η ομάδα του Ιτούδη θα έχει το θεωρητικά ευκολότερο έργο αφού θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας την ομάδα του Ερυθρού Αστέρα. Ελεύθερα θα παίξουν αμφότερες, εφικτό να ξεπεραστεί το όριο των 161,5 πόντων.

3142. ΜΑΛΑΓΑ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Άλλο ένα βαθμολογικά αδιάφορο ματς στο φινάλε του Top16 της Ευρωλίγκα αφού η Μάλαγα εδώ και καιρό έχει αποδειχτεί τη μοίρα της αποκλεισμένης και η Φενέρμπαχτσε έχει εξασφαλίσει την πρωτιά του ομίλου. Οι Ανδαλουσιάνοι μετρούν 9 ήττες στα 10 τελευταία τους ματς στη διοργάνωση (1-9) και είναι ηλίου φαεινότερων πως ενδιαφέρονται αποκλειστικά για την πορεία τους στο πρωτάθλημα όπου βρίσκονται στην 7η θέση της κατάταξης ερχόμενοι από τέσσερις απανωτές επιτυχίες. Χωρίς τον Vesely και πάλι οι Τούρκοι που περιμένουν την μονομαχία τους με τον Ερυθρό Αστέρα στην πρώτη φάση των πλέι-οφ. Επίσης δεν αποκλείεται να δούμε rotation από τους δύο προπονητές και αυτό κάνει ακόμα πιο δύσκολη την πρόβλεψη για τον νικητή της αναμέτρησης αφού όπως είπαμε καμία εκ των δύο δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ