ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής (1/4/2016). Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής (1/4/2016).

636. ΣΙΔΝΕΪ ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ – ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΑΣΤ ΜΑΡΙΝΕΡΣ

Προτελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας. Δεν ήταν καλή η εμφάνιση των Γουόντερερς (7-2-3 εντός) στο παιχνίδι με τη Βίκτορι και δικαίως ήρθε η ήττα με 2-0, η οποία την κρατάει στο -2 από την κορυφή της βαθμολογίας. Αγνοούν τη νίκη εδώ και οκτώ ματς (0-1-7) οι Μάρινερς (1-1-10 εκτός), με την άμυνα (χειρότερη της κατηγορίας με 62 γκολ παθητικό) να τους προδίδει και στο παιχνίδι κόντρα στην Αδελαΐδα, όπου έχασαν με 4-2 και παραμένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ετοιμάζοντας τα πλάνα τους για τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία. Γεμάτα γκολ τα εκτός έδρας ματς των Μάρινερς (11/12 over 2,5), κάτι αντίστοιχο περιμένουμε σε άλλη μία τους έξοδο.

645. ΧΙΡΟΣΙΜΑ – ΣΕΝΤΑΪ

Δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα η Χιροσίμα (1-2-1), παίρνοντας την πρώτη της νίκη στο τελευταίο της ματς πριν τη διακοπή με το επιβλητικό 1-5 επί της Ομίγια. Δύο νίκες με 1-0 έχει έως τώρα η Σεντάι (2-0-2), η οποία για το Λιγκ Καπ έκανε το 2/2 χρησιμοποιώντας αρκετούς βασικούς την προηγούμενη εβδομάδα. Θα θέλαμε λίγο ψηλότερα τον άσο για να ασχοληθούμε.

646. ΟΥΡΑΒΑ – ΒΕΝΤΦΟΡΕΤ ΚΟΦΟΥ

Αρκετά καλά κυλάει η σεζόν για την Ουράβα (3-0-1), η οποία μετά την ήττα-σοκ από την Ιβάτα, έδειξε να συνέρχεται επικρατώντας των Φουκουόκα και Σόναν στη συνέχεια. Από την πρεμιέρα έχει να κερδίσει η Κόφου (1-1-2), ωστόσο σε κάθε της ματς βγάζει την ποιότητα που διαθέτει και όλα συνηγορούν πως δύσκολα θα κινδυνέψει φέτος. Για το Λιγκ Καπ είχε μία νίκη και μία ισοπαλία την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ η αντίπαλός της δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις. Δε θα έχουν εύκολο έργο οι γηπεδούχοι, οι οποίοι δεν αποκλείεται να προβούν και σε ροτέισον λόγω του ότι την Τρίτη υποδέχονται την πρωταθλήτρια Ασίας Γκουανζού Εβεργκράντε για το Τσάμπιονς Λιγκ.

648. ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΕΒ. – ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΡΦ

Έκαναν σεφτέ στις νίκες οι γηπεδούχοι οι οποίοι μετά και την ήττα της πρεμιέρας από την Τσονγκίνγκ επικρατήσαν 3-0 εντός έδρας της Τσανγκτσούν. Νίκη και τους φιλοξενούμενους οι οποίοι κέρδισαν 1-0 εκτός έδρας της Χεμπέι. Λογικό φαβορί η καλύτερη ομάδα, άσος χωρίς καμία απολύτως στοιχηματική αξία.

649. ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΓΚΡΙΝ. – ΣΑΝΤΟΝΓΚ ΛΟΥΝΕΝΓΚ

Ήττα 1-0 στην έδρα της Σιγιαζούνγκ παρά την καλή εμφάνιση για την Χάνγκτσοου η οποία εμφάνισε αδυναμία στο δημιουργικό κομμάτι. Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τη Σαντόνγκ η οποία πέρασε με 2-3 από την έδρα της Λιαόνινγκ, over 2,5 οι δύο μέχρι τώρα φετινές τις αναμετρήσεις. Πολύ νωρίς για να στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους, πάμε παρακάτω.

676. ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ – ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ

Τέταρτη σερί αγωνιστική χωρίς νίκη (0-2-2) η Αάλμποργκ (6-2-3) η οποία στο πιο πρόσφατο αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της Αάρχους παραμένοντας ωστόσο οριακά στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Άμεση επιστροφή στις νίκες για τη Νόρντζελαντ (4-2-5) η οποία μετά και την ήττα με 3-1 στην έδρα της Οντένσε επικράτησε 2-0 εντός της Κοπεγχάγης. Επιτακτική η άμεση επιστροφή στις νίκες για τους γηπεδούχους , άσος.

679. ΓΚΟΡΝΙΚ ΖΑΜΠΡΙΖΕ – ΠΟΝΓΚΟΝ ΣΤΣΖΕΤΣΙΝ

Προτελευταία αγωνιστική στην κανονική διάρκεια της Εξτράκλασα. Από το κακό στο χειρότερο τα πηγαίνει η Γκόρνικ Ζάμπριζε (2-7-5 εντός), καθώς δε λέει να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, αγνοώντας τη νίκη εδώ και 7 αγωνιστικές (0-3-4), βγάζοντας πάντως έντονο πάθος στα δύο τελευταία ματς, όπου απέσπασε ισοπαλία από Λέχια και Ποντμπεσκίτζιε. Παρά τα πρόσφατα αρνητικά της αποτελέσματα (0-5-1), η Πογκόν (5-7-2 εκτός) διατηρείται στην τέταρτη θέση, όπου και θέλει να παραμείνει μέχρι τέλους. Δε βγαίνει εύκολα άκρη με σημείο, το αμφίσκορο είναι καλύτερη λύση, με τις δύο ομάδες να μετρούν 17/28 GG.

687. ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ – ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ

Έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-3-3) συμπλήρωσε η Μπραουνσβάιγκ η οποία στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της έχασε 3-1 και στην έδρα της Ουνιόν Βερολίνου ξεμένοντας ουσιαστικά από στόχους. Παλεύει στα τελευταία της παιχνίδια η Πάντερμπορν (3-2-8) η οποία μετά και την εντός έδρας λευκή ισοπαλία κόντρα στη Ντούισμπουργκ παρέμεινε για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι αήττητη (1-3-0). Σε καλύτερο μομέντουμ οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από βαθμούς, Χ2.

688. ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ – ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Ύστερα από δύο σερί ήττες η Σαν Πάουλι (7-1-5) επικράτησε 2-0 στην έδρα της Σαντχάουζεν παραμένοντας ωστόσο οχτώ βαθμούς μακριά από την προνομιούχο τριάδα. Από νίκη προέρχεται και η Ουνιόν Βερολίνου (3-3-7) η οποία μετά την ήττα με 2-1 στην έδρα της Ντούισμπουργκ επικράτησε 3-1 εντός της Μπράουνσβάιγκ. Μόνο νίκη θέλουν οι γηπεδούχοι έτσι ώστε να συνεχίσουν να ελπίζουν, αδιάφοροι βαθμολογικά οι φιλοξενούμενοι και με αρκετά άσχημες επιδόσεις μακριά από το σπίτι τους, άσος.

689. ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ

Μονόδρομος αποτελεί η νίκη για τη Ντούισμπουργκ (3-5-5) η οποία μετά και τη λευκή ισοπαλία στην έδρα της Πάντερμπορν παρέμεινε για τέταρτη σερί αγωνιστική αήττητη (1-3-0) μειώνοντας έτσι την απόσταση από τη σωτηρία στους έξι βαθμούς. Τρεις σερί αγωνιστικές αήττητη (1-2-0) η Χάιντενχαϊμ (3-6-4) η οποία προέρχεται από δυο σερί ισοπαλίες, πιο πρόσφατη αυτή με 2-2 στην έδρα της ΦΣΒ. Ισχυρό το κίνητρο των γηπεδούχων οι οποίοι απέναντι σε μια αδιάφορη βαθμολογικά ομάδα έχουν την ευκαιρία να μπουν για τα καλά και πάλι στο παιχνίδι της παραμονής, άσος.

700. ΜΟΛΝΤΕ – ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ

Μετά τη γκέλα της πρεμιέρας (1-1 με την Τρόμσο), η Μόλντε επικράτησε με 1-2 της Στάμπαεκ, φανερώνοντας ξανά αμυντικές αδυναμίες. Με δύο ισοπαλίες ξεκίνησε το πρωτάθλημα η Λίλεστρομ, αμφότερες με 1-1 κόντρα σε Σταρτ και Μπόντο Γκλιμτ. Οι δύο ομάδες έχουν 2/2 αμφίσκορα έως τώρα, κάτι που μας ωθεί στη συγκεκριμένη επιλογή.

---. ΝΤΙΝΑΜΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ – ΑΣΤΡΑ

Ίσως το τελευταίο της χαρτί στη μάχη του τίτλου παίζει η Ντιναμό (9-3-3 εντός), η οποία δεν ξεκίνησε καλά τα πλέι-οφ, έχοντας 3/3 ισοπαλίες, με αποτέλεσμα να απέχει πέντε βαθμούς από την κορυφή. Ρεκόρ 2-0-1 έχει στα πλέι-οφ η Άστρα (9-3-2 εκτός), η οποία έχασε μόνο από τη Στεάουα στα πλέι-οφ, αποκτώντα τη συγκάτοικο στην κορυφή, έστω κι αν η ίδια έχει ένα ματς λιγότερο. Αρκετή τακτική περιμένουμε, με τα λίγα γκολ να ευνοούνται και από τα πρόσφατα αποτελέσματα των δύο ομάδων (4 σερί under 2,5 οι γηπεδούχοι, 5 διαδοχικά οι φιλοξενούμενοι).

705. ΧΑΒΡΗ – ΛΑΒΑΛ

Άμεση η επιστροφή στις νίκες για τη Χάβρη (9-3-3) η οποία μετά την ήττα από τη Σοσό επικράτησε σχετικά εύκολα εντός έδρας της Τουρ με 2-0 παραμένοντας σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη προνομιούχο τριάδα, under 2,5 και no goal τα 5 από τα 6 πιο πρόσφατα παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας. Έξι σερί ισοπαλίες μετρούσε η Λαβάλ (2-9-5) πριν και την πρόσφατη ήττα με 0-3 από τη Βαλενσιέν, μόλις μια νίκη μετράνε οι φιλοξενούμενοι στα 10 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους παραμένοντας ωστόσο 11 βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Καλύτερη ομάδα και με ισχυρό κίνητρο οι γηπεδούχοι, άσος.

706. ΜΠΟΥΡΓΚ ΠΕΡΟΝΑΣ – ΑΖΑΞΙΟ

Τρία σερί ματς αήττητη (2-1-0) η Μπουργκ η οποία προέρχεται από τεράστιο διπλό στην έδρα της Οσέρ την οποία και κέρδισε 2-1 (8-3-5) διατηρώντας έτσι την απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη στους 11 πόντους. Επιστροφή στις νίκες για την Αζαξιό η οποία μετά την ήττα με 3-2 στην έδρα της Μετς επικράτησε 2-0 εντός της Νιόρ. Αρκετά απρόβλεπτο ζευγάρι με τις δύο ομάδες να εμφανίζονται αρκετά αψυχολόγητες φέτος, πάμε παρακάτω.

707. ΜΕΤΣ – ΝΙΟΡ

Δύο σερί νίκες για τη Μετς (8-4-4) η οποία μετά και την Αζαξιό πέρασε και από την έδρα της Παρί επικρατώντας 2-1, over 2,5 και goal-goal τα πέντε τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας. Ζόρικα τα πράγματα για τη Νιόρ (2-8-5) η οποία ύστερα από τρεις αγωνιστικές ούσα αήττητη (1-2-0) έχασε 2-0 στην έδρα της Αζαξιό με αποτέλεσμα να παραμείνει μόλις δύο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Κίνητρο υπάρχει και από τις δύο πλευρές ωστόσο οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε σαφέστατα καλύτερη κατάσταση, επιπλέον μέσα στην έδρα τους παρουσιάζονται μέχρι στιγμής αρκετά αξιόπιστοι, άσος.

708. ΣΟΣΟ – ΝΙΜ

Παιχνίδι εξάποντου χαρακτήρα με τις δύο ομάδες να βρίσκονται εντός επικίνδυνης ζώνης. Οι γηπεδούχοι (4-6-5) προέρχονται από καλή εμφάνιση αλλά όχι από ανάλογο αποτέλεσμα μένοντας στο 0-0 με αντίπαλο την Εβιάν. Εντός έδρας ήττα 1-3 από την Κρετέιγ για τη Νιμ (4-2-9) η οποία παρέμεινε ωστόσο δύο βαθμούς πάνω από τη σημερινή της αντίπαλο. Παρά την κρισιμότητα της αναμέτρησης καμία από τις δύο ομάδες δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, πάσο.

709. ΛΑΝΣ – ΟΣΕΡ

Τρία παιχνίδια χωρίς νίκη (0-2-1) για τη Λανς (6-7-2) η οποία στο πιο πρόσφατο λύγισε με 1-0 στη δυνατή έδρα της Νανσί βλέποντας έτσι το όνειρο της ανόδου να απομακρύνεται. Ήττα ύστερα από αρκετό καιρό για την Οσέρ (5-4-6) η οποία έχασε 2-1 εντός έδρας από τη Μπουργκ παραμένοντας στους επτά βαθμούς μακριά από την προνομιούχο τριάδα. Πάντα επικίνδυνοι οι φιλοξενούμενοι μακριά από την έδρα τους, ωστόσο στο σημερινό παιχνίδι δεν θα έχουν τη διάθεση τους δύο βασικούς παίκτες, τον πρώτο σκόρερ Κουρτιέ (29 αγ./9 γκολ) καθώς και τον αμυντικό Αγκιλάρ (21 αγ./0 γκολ), πάμε παρακάτω.

710. ΤΟΥΡ – ΜΠΡΕΣΤ

Αναμενόμενη ήττα 2-0 στην έδρα της Χάβρης για την Τουρ (8-6-2) η οποία ουσιαστικά έχει μείνει χωρίς στόχους ούσα στη μέση του βαθμολογικού πίνακα με 40 πόντους. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τη Μπρεστ (4-4-8) η οποία ωστόσο βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση έχοντας σημειώσει ρεκόρ 3-2-1 στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Αδικαιολόγητα φαβορί ο άσος, πάσο ή κόντρα.

711. ΚΡΕΤΕΪΓ – ΚΛΕΡΜΟΝ

Αγώνας ζωής και θανάτου για τη Κρετέιγ (2-6-7) η οποία βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού, δύο πόντους μακριά από τη 17 θέση. Κίνητρο υπάρχει και για την Κλερμόν (6-4-5) η οποία προέρχεται από την πρώτη της ήττα ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές στις οποίες είχε απολογισμό 3-1-0. Από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι προσφέρονται φαβορί δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να τους κοντράρουμε.

712. ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ – ΕΒΙΑΝ

Ακόμα ένα παιχνίδι με αρκετά ενδιαφέρον καθώς Βαλενσιέν (1-10-4) και Εβιάν (3-5-7) δίνουν μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Αμφότερες σε μέτρια αγωνιστική κατάσταση, οι γηπεδούχοι ωστόσο μέσα στην έδρα τους παίζουν με πρωταρχικό σκοπό να μην ηττηθούν, η ισοπαλία ίσως να μην «χαλάσει» καμία από τις δύο.

721. ΑΚΙΛΙΖ 29 – ΤΕΛΣΤΑΡ

Τέσσερις συνεχόμενες ήττες μετρούσε πριν τη διακοπή η ερασιτεχνική Ακιλίζ (7-2-6 εντός), αλλά έχει ήδη κάνει ρεκόρ συγκομιδής βαθμών στην κατηγορία, με τη χρονιά να θεωρείται απόλυτα επιτυχημένη. Μετά από πέντε αγωνιστικές (0-2-3), η Τέλσταρ (3-1-11 εκτός) επέστρεψε στις νίκες με το επιβλητικό 3-0 επί της Ντόρντρεχτ στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή. Το κίνητρο είναι με τους φιλοξενούμενους, αλλά οι αποδόσεις και –κυρίως- οι κάκιστες εκτός έδρας επιδόσεις τους, μας αποτρέπουν από την οποιαδήποτε ενασχόλησή μας με το ματς.

722. ΑΛΜΙΡΕ ΣΙΤΙ – ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ

Εξαιρετικά τα πήγαινε η Αλμίρε (5-4-6 εντός) πριν τη διακοπή, καθώς μετρούσε πέντε διαδοχικές νίκες, μπαίνοντας στο κόλπο για τα πλέι-οφ. Επιτέλους νίκη για τη Γκο Αχέντ (5-2-7 εκτός), με το 5-0 επί της Ος να είναι και το παρθενικό τρίποντο με το Ντε Κόνινγκ στο τιμόνι. Σε κακό σημείο ήρθε η διακοπή για τους γηπεδούχους, ψάχνονται οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι διαθέτουν καλύτερο σύνολο, αλλά δε μπορούμε να τους στηρίξουμε στην έδρα της πιο φορμαρισμένης ομάδας.

723. ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ – ΧΕΛΜΟΝΤ ΣΠΟΡΤ

Σε πολύ κακό φεγγάρι οι δύο ομάδες. Η Ντόρντρεχτ (4-3-8 εντός) έχει ρεκόρ 0-1-4 στα 5 τελευταία και η Χέλμοντ (3-5-7 εκτός) 0-2-5 στα 7 πιο πρόσφατα. Αμφότερες βρίσκονται αρκετά μακριά από τα πλέι-οφ και θα ψάξουν μόνο τη νίκη. Σε ροντέο μετατρέπουν τα παιχνίδια τους οι δύο ομάδες (20/31 over 2,5 έχουν οι γηπεδούχοι και 19/30 οι φιλοξενούμενοι), με τα πολλά γκολ να έχουν το προβάδισμα. Τέλος, να αναφέρουμε πως καμία ομάδα δε βολεύεται με το βαθμό και σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στο 75’, είναι πολύ πιθανό να προκύψει late goal.

724. ΕΜΕΝ – ΦΟΛΕΝΤΑΜ

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές (0-2-2), η Έμεν (8-1-6 εντός) επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 3-1 της ερασιτεχνικής Ακιλίζ και ανέβηκε ξανά στην πέμπτη θέση, όπου ισοβαθμεί με τη Γκο Αχέντ Ιγκλς και θέλει να μείνει εκεί, προκειμένου να αποφύγει ένα γύρο στη διαδικασία των πλέι-οφ. Στο -1 από την Έμεν βρίσκεται η Φόλενταμ (4-5-6 εκτός) μετά την ήττα από τη Βαλβάικ, κυνηγώντας και αυτή την είσοδο στην πρώτη πεντάδα. Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που δε διαφέρουν σε πολλά. Δεν πιάνεται από πουθενά το ματς.

725. ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤΑΡΝΤ – ΓΙΟΝΓΚ ΑΓΙΑΞ

Σοβαρεύτηκε τελευταία η Φορτούνα (4-3-8 εντός), η οποία εκτός από ένα αήττητο σερί που τρέχει (3-2-0), βρήκε και το απαιτούμενο χρηματικό ποσό για να διασφαλίσει την αδειοδότησή της. Τέσσερα ματς χωρίς νίκη είναι οι νέοι του Άγιαξ (4-2-9 εκτός), οι οποίοι θα προσπαθήσουν να κλείσουν με χαμόγελα τη σεζόν. Μοιράζουν over 2,5 οι φιλοξενούμενοι (22/30), ενώ οι γηπεδούχοι (21/31 over 2,5) έχουν τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας και μπορούν να συνεισφέρουν στο να δούμε ένα γεμάτο ματς.

726. ΒΑΛΒΑΪΚ – ΦΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Μάχη για να αποφύγει την τελευταία θέση της κατηγορίας δίνει η Βαλβάικ (5-5-5 εντός) και τελευταία δείχνει να έχει σημαντικές ελπίδες, αφού μετράει ρεκόρ 2-2-1 στα πέντε πιο πρόσφατα. Μεγάλη νίκη επί της Φένλο πανηγύρισε στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή η ΦΚ Αϊντχόφεν (7-1-7 εκτός) και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη δεύτερη θέση. Αν δεν επρόκειτο για τοπικό ντέρμπι (της Βραβάνδης), θα πηγαίναμε χωρίς πολλές σκέψεις στο διπλό, αλλά τώρα κρατάμε μία πισινή.

727. ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤΤΕΡΝΤΑΜ – ΜΠΡΕΝΤΑ

Δε θύμισε Σπάρτα (14-1-0 εντός) στα τελευταία δύο παιχνίδια της η ομάδα από το Ρόττερνταμ , η οποία υπέπεσε και στο πρώτο της στραβοπάτημα εντός έδρας, αλλά παραμένει στο +11 από τη δεύτερη θέση. Τέταρτη η Μπρέντα (8-2-5 εκτός), μετράει τρεις διαδοχικές νίκες και στοχεύει αποκλειστικά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Η αλήθεια είναι πως οι αποδόσεις αδικούν τους φιλοξενούμενους, αλλά δε μπορούμε να κοντράρουμε τη Σπάρτα στην έδρα της, πόσο μάλλον μετά από δύο αρνητικά αποτελέσματα, αλλά και διακοπή 15 ημερών.

728. ΦΕΝΛΟ – ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ

Πισωγύρισμα για τη Φένλο (11-1-3 εντός) η ήττα στο Αϊντχόφεν από τη ΦΚ, καθώς είδε την αντίπαλό της να την πλησιάζει στον πόντο, με τη δεύτερη θέση να αποτελεί το μεγάλο της στόχο, ώστε να έχει το απόλυτο πλεονέκτημα στα πλέι-οφ. Σταθερά μακριά από τις πρώτες εννέα θέσεις της βαθμολογίας η Ντεν Μπος (2-6-7 εκτός), δε βρίσκει με τίποτα σταθερότητα στην απόδοσή της και αναμένεται να έχει δύσκολο έργο ως το φινάλε της σεζόν αν δε συνέλθει άμεσα. Λογικά ο άσος θα κάνει την εμφάνισή του, αλλά δεν αξίζει της ενασχόλησής μας, τουλάχιστον pregame.

733. ΣΙΓΚΜΑ ΟΛΟΜΟΥΤΣ – ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ

Έχει μπλέξει για τα καλά η Σίγκμα (2-5-4 εντός), καθώς αγνοεί τη νίκη στο 2016 (0-2-4), με αποτέλεσμα να βρίσκεται στο -6 από τις θέσεις της παραμονής. Ουραγός και –σχεδόν- καταδικασμένη η Μπάνικ (0-1-10 εκτός), δείχνει πως θα αποχαιρετήσει με ψηλά το κεφάλι την κατηγορία, αφού παλεύει όλα τα παιχνίδια της. Οι γηπεδούχοι αν δεν κερδίσουν αυτό το ματς θα πρέπει να ξεκινήσουν πλάνα για τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της χώρας. Ο άσος δεν έχει καμία απολύτως αξία, μιας και οι φιλοξενούμενοι τα δίνουν όλα τελευταία. Το παιχνίδι είναι αποκλειστικά για live, αφού η ισοπαλία δε θα ευνοεί κανέναν.

735. ΓΑΝΔΗ – ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ

Ξεκίνημα στα πλέι-οφ της Τζούπιγιερ Λιγκ. Η πρωταθλήτρια Γάνδη ξεκινάει απέχοντας δύο βαθμούς από την πρωτοπόρο Κλαμπ Μπριζ και χωρίς άλλες υποχρεώσεις θα προσπαθήσει να διεκδικήσει ξανά το στέμμα. Στον αντίποδα, η Ζούλτε μπήκε στο φώτο-φίνις στην πρώτη εξάδα και θα δώσει μάχη για την ευρωπαϊκή έξοδο. Με πολλά κενά στην άμυνα ολοκλήρωσαν την κανονική διάρκεια οι δύο ομάδες, μετρώντας πολλά αμφίσκορα (17/30 οι γηπεδούχοι και 19/30 οι φιλοξενούμενοι), με το GG να αποτελεί επιλογή και στο μεταξύ τους ματς σε απόδοση 1,73 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

736. ΜΟΝΑΚΟ – ΜΠΟΡΝΤΟ

Πετάει η Μονακό στο 2016, όπου ηττήθηκε μόλις μία φορά (6-5-1) και με το διπλό στην έδρα της πρωταθλήτριας Παρί απέδειξε για ακόμα μία φορά πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και έχει δικαίως τον πρώτο λόγο για τη δεύτερη θέση του Σαμπιονά. Στον αντίποδα, η Μπορντό πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, αφού ούτε με το Ραμέ αντί του Σανιόλ στον πάγκο κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες και μακριά από το σπίτι της είναι ακόμα πιο απογοητευτική. Λογική επιλογή μοιάζει ο άσος, ο οποίος προσφέρεται σε απόδοση 1,90 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

738. ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Καλύτερα από κάθε άλλη φορά στο 2016 τα πηγαίνει η Λεβερκούζεν, καθώς μετράει για πρώτη φορά στο νέο έτος δύο διαδοχικές νίκες και τρία συνεχόμενα ματς με ανέπαφη εστία. Η Βόλφσμπουργκ έχει πολύ κακή εικόνα φέτος, ειδικά μακριά από το σπίτι της, ενώ σίγουρα σκέφτεται και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δε διαφέρουν ιδιαίτερα οι δύο ομάδες, αλλά το μομέντουμ είναι σαφώς με τις «ασπιρίνες» και ο -0,5 ασιατικός άσος έχει το προβάδισμα σε απόδοση 1,975 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

739. ΜΑΓΔΕΜΒΟΥΡΓΟ – ΑΟΥΕ

Με δύο σερί ήττες οι γηπεδούχοι (5-7-4) απομακρύνθηκαν ακόμα περισσότερο από την πρώτη τριάδα, πιο πρόσφατη-έχοντας πολλά παράπονα από τη διαιτησία-αυτή με 0-1 από την Κιέλ. Σταθερά στη δεύτερη θέση η Άουε (6-4-5, 25/31 under 2,5) η οποία μετά και την ήττα με 3-0 από τη Χόλσταϊν Κιέλ επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας εντός της Χάλεσκερ με 4-0. Κίνητρο υπάρχει και από τις δύο πλευρές με τα λίγα γκολ να έχουν τον πρώτο λόγο.

742. ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ – ΧΕΤΑΦΕ

Τοπικό ντέρμπι της Μαδρίτης είναι το ματς, πέρα από την ιδιαιτερότητα αυτή πρόκειται και για πολύ σημαντικό εξάποντο, με τις δυο ομάδες να βρίσκονται κολλημένες στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Καλύτερη η συνολική παρουσία της Ράγιο στο πρωτάθλημα, πληρώνει όμως την αμυντική της αφέλεια, ως αποτέλεσμα της αγωνιστικής ταυτότητα που της έχει προσδώσει ο Πάκο Χέμεθ. Η Χετάφε βρίσκεται σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα, με την εικόνα της, ειδικά στις εξόδους της, να μην αρμόζει σε ομάδα της Πριμέρα. Θα πάμε με την καλύτερη ομάδα του ζευγαριού, θεωρώντας ότι η Ράγιο θα βρει τον τρόπο για να επιστρέψει στις επιτυχίες απέναντι σε έναν αντίπαλο που δείχνει ανήμπορος να ανακάμψει, με τον ασιατικό άσο -0,5 στο 1,925 της Bet365 να κρίνεται ικανοποιητικός. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

740. ΚΡΟΤΟΝΕ – ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ

Χωρίς να πιάσει υψηλή απόδοση, η Κροτόνε (12-3-1 εντός) απέσπασε με άνεση το βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Αβελίνο και ξέφυγε με 14 βαθμούς από την τρίτη θέση. Αήττητη επί πέντε αγωνιστικές (4-1-0) ήταν η Βίρτους Λαντσιάνο (2-4-10 εκτός), πριν η Περούτζια την κερδίσει, ωστόσο το χειρότερο όλων είναι πως και πάλι κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών λόγω των οικονομικών προβλημάτων που την ταλανίζουν, με αποτέλεσμα να μην ξεμπλέκει από την επικίνδυνη ζώνη. Έχουν εξασφαλίσει την άνοδο ουσιαστικά οι γηπεδούχοι, καίγονται για πόντους οι φιλοξενούμενοι. Το κίνητρο είναι με τη Λαντσιάνο, αλλά πώς να κοντράρεις την Κροτόνε μέσα στο σπίτι της;

741. ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ – ΣΛΑΣΚ ΒΡΟΤΣΛΑΒ

Προτελευταία αγωνιστική στην κανονική διάρκεια της Εξτράκλασα. Κακή εμφάνιση και δίκαιη ήττα στο ντέρμπι με τη Λέγκια για τη Λεχ (6-3-5 εντός), με την οποία μπήκε τέλος σε ένα σερί 4 νικών και η τρίτη θέση απέχει πλέον 4 βαθμούς. Στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η Σλασκ (2-4-8 εκτός) και με ρεκόρ 0-3-3 στα έξι τελευταία, φαίνεται πως θα δώσει μεγάλη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Θεωρούμε πως ο άσος εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιωθεί.

744. ΚΠΡ – ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Με τον Τζίμι Φλόιντ Χάσελμπαϊνκ στο τιμόνι, η ΚΠΡ μοιάζει αναμορφωμένη, κάτι που αποτυπώνεται όλο και περισσότερο στα αποτελέσματά της. Η Μίντλεσμπρο πανηγύρισε μεγάλη νίκη την προηγούμενη εβδομάδα επί της Χαλ και επέστρεψε στην πρώτη δυάδα, αλλά μακριά από το σπίτι της δεν πείθει, ειδικά το τελευταίο διάστημα και σε μία έδρα όπου παραδοσιακά περνάει δύσκολες στιγμές, θεωρούμε πως θα τα βρει ξανά σκούρα, με το 1Χ να αποτελεί επιλογή στο 1,72 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

743. ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ – ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ

Κατώτερη των περιστάσεων η Τσέλτεναμ (14-5-1 εντός), έχασε με 2-1 στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής από τη Ρέξαμ, αλλά παραμένει σταθερά στην κορυφή της βαθμολογίας. Μετά από πέντε θετικά αποτελέσματα για το πρωτάθλημα (4-1-0), η Γκρίμσπι (7-7-4 εκτός) επέστρεψε στις ήττες με το 2-1 από τη Μάκλσφιλντ και απώλεσε πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια της να ψαλιδίσει τη διαφορά από τη δεύτερη Φόρεστ Γκριν. Εντυπωσιακοί μπροστά στο κοινό τους οι γηπεδούχοι, μόνο και μόνο λόγω έδρας στηρίζουμε την Τσέλτεναμ.

748. ΜΠΟΕΜΙΑΝ – ΛΟΝΓΚΦΟΡΝΤ

Ούτε στο Γκάλγουεϊ κέρδισε η Μποέμιαν (1-1-3), παρά το γεγονός πως ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της, χάνοντας με 1-0 και πληρώνοντας ξανά την προβληματική της ανασταλτική λειτουργία. Μετά το διπλό της πρεμιέρας επί της νεοφώτιστης Γουέξφορντ, η Λόνγκοφορντ (1-1-3) απογοητεύει με την παρουσία της, χάνοντας και από τη Φιν Χαρπς στο τελευταίο της ματς με 1-0. Οι δύο ομάδες δέχτηκαν γκολ στα 4/5 παιχνίδια πρωταθλήματος, με το αμφίσκορο να αποτελεί επιλογή στη μεταξύ τους αναμέτρηση.

749. ΝΤΑΝΤΑΛΚ – ΝΤΕΡΙ

Μετά την ήττα από την Κορκ, η πρωταθλήτρια Ντάνταλκ (4-0-1) έψαχνε ένα ξέσπασμα και το βρήκε στην έδρα της αρκετά δυνατής Σεντ Πάτρικς, με το επιβλητικό 0-4. Εντυπωσιάζει η Ντέρι (4-0-1) στο ξεκίνημα της σεζόν, αφού μετά την ήττα της πρεμιέρας, έχει 4/4 νίκες με αρκετά ελκυστικό ποδόσφαιρο. Τελευταίο της θύμα η Γουέξφορντ, της οποίας επικράτησε με 1-2. Ντέρμπι κορυφής, με τις δύο ομάδες να διαθέτουν εξαιρετικές επιθέσεις και να μετρούν 4/5 over 2,5. Τα πολλά γκολ έχουν τον πρώτο λόγο.

750. ΦΙΝ ΧΑΡΠΣ – ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ

Για νεοφώτιστη, τα πηγαίνει περίφημα η Φιν Χαρπς (2-1-2) στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, καταφέρνοντας να κάμψει και την αντίσταση της Λόνγκφρντ στο τελευταίο ματς. Μετά την κακή πρεμιέρα, η Σεντ Πάτρικς (3-0-2) έδειχνε να συνέρχεται, πήρε τρεις σερί νίκες, αλλά ήρθε η πρωταθλήτρια Ντάνταλκ να την επαναφέρει στη ζοφερή πραγματικότητα, διαλύοντάς τη με 0-4. Αν έπρεπε με το ζόρι να επιλέξουμε πλευρά, θα πηγαίναμε προς τα αριστερά, καθώς οι αποδόσεις αδικούν τους γηπεδούχους.

751. ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ – ΓΚΑΛΓΟΥΕΪ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις πέρασε την προηγούμενη εβδομάδα η Σάμροκ (3-0-1), η οποία είχε ανάγκη την ξεκούραση μετά τις ήττες από τη Σεντ Πάτρικς για το πρωτάθλημα και την ερασιτεχνική Κόλινστοουν για το Λιγκ Καπ. Κανονικά έπαιζε η Γκάλγουεί (3-1-1) την περασμένη αγωνιστική, όπου παρότι δεν ήταν ιδιαίτερα καλή, υπερκέρασε το εμπόδιο της Μποέμιαν με το φτωχό πλην τίμιο 1-0. Πολύ αμφίρροπο μοιάζει το ματς, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε.

752. ΓΟΥΕΞΦΟΡΝΤ ΓΙΟΥΘΣ – ΜΠΡΕΪ

Παίζει καλό και ελκυστικό ποδόσφαιρο η Γουέξφορντ (0-1-4), αλλά η απειρία της στοιχίζει σημαντικά έως τώρα, αφού παρότι παλεύει όλα τα παιχνίδια της, δεν παίρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Για τα πανηγύρια η άμυνα της Μπρέι (1-1-3) στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, αλλά στο ματς με τη Σλίγκο έδειξε τα δόντια της και έσπασε το ρόδι με το εντυπωσιακό 4-0.Τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας με 11 γκολ παθητικό έχουν οι δύο ομάδες, οι οποίες αγωνίζονται ανοικτά και με άγνοια κινδύνου. Το over 2,25 μοιάζει καλή επιλογή.

753. ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΜΠΡΑΓΚΑ

Τις οκτώ διαδοχικές νίκες ανεξαρτήτως διοργάνωσης έφτασε η Μπενφίκα, η οποία εξακολουθεί να προπορεύεται στο βαθμολογικό πίνακα, έχοντας δύο βαθμούς πίσω της τη συμπολίτισσα Σπόρτινγκ. Η Μπράγκα έχει σχεδόν εξασφαλισμένη την τέταρτη θέση και δύσκολα θα κυνηγήσει κάτι καλύτερο, αφού απέχει διψήφιο αριθμό πόντων από την τρίτη Πόρτο. Εξαιρετικές οι αμυντικές επιδόσεις των δύο ομάδων, τίθενται αντιμέτωπες η κορυφαία και η τρίτη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας. Αμφότερες μετρούν 17/27 NG και έχουν σίγουρα το μυαλό τους στα κρίσιμα ευρωπαϊκά ματς που ακολουθούν. Δεν περιμένουμε πολλά τέρματα στο παιχνίδι, με το under 2,5 να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,925 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

762. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΟΥΚΟΥΜΑΝ – ΟΥΡΑΚΑΝ

Επέστρεψε στις νίκες η Ατλέτικο (3-1-0) η οποία επικράτησε 3-0 της Αρχεντίνος σκαρφαλώνοντας και πάλι στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του δεύτερου γκρουπ. Επτά σερί παιχνίδια αήττητη (5-2-0) μετράει η Ουρακάν (2-1-0) η οποία μετά από πέντε σερί νίκες απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλία από την έδρα της Αρχεντίνος με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0. «Σκασμένοι» από τα συνεχόμενα παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι κάτι το οποίοι μπορούν να εκμεταλλευτούν οι δυνατοί στην έδρα τους γηπεδούχοι, άσος.

763. ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Χωρίς νίκη παρέμεινε στο νέο πρωτάθλημα η Νιού Ίνγκλαντ (0-3-1) η οποία στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της απέσπασε την ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Νέας Υόρκης Σίτι. Σεφτέ στις νίκες για τη Νέα Υόρκη η οποία επικράτησε 4-3 εντός έδρας του Χιούστον πετυχαίνοντας μάλιστα την ανατροπή στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα. Αρκετά ζόρικο ζευγάρι, ίσως τα γκολ αποτελούν επιλογή, αυτό όμως θα κριθεί από τις ορέξεις των γηπεδούχων.

764. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΕΜΠΕΡΛΕΪ – ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ

Ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές ούσα αήττητη (2-2-0) η Τέμπερλεϊ (1-2-1) έχασε εύκολα 4-2 στην έδρα της Ουρακάν. Συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις η Εστουδιάντες η οποία προέρχεται από δύο σερί νίκες, πιο πρόσφατη αυτή με 2-1 επί της Ντεφένσα, over 2,5 τα τέσσερα από τα 5 πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Καλύτερη ομάδα οι «φοιτητές» ωστόσο οι γηπεδούχοι θα παλέψουν για την ισοπαλία η οποία πολύ πιθανό να κάνει την εμφάνιση της.

765. ΟΛΙΜΠΟ – ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ

Επέστρεψε στις ήττες η Ολίμπο (2-0-1) η οποία έχασε 1-0 στην έδρα της Γοδόι Κρουζ παραμένοντας στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρώτου γκρουπ. Νίκη 1-0 επί της Σαρμιέντο για την πρωτοπόρο Ροζάριο (2-0-1) η οποία διαθέτει μέχρι στιγμής την πιο παραγωγική επίθεση με 14 γκολ ενεργητικό αλλά και την πιο αποτελεσματική άμυνα με μόλις έξι παθητικό, διπλό.

1305. ΤΟΛΟΥΚΑ – ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ

Από λευκή ισοπαλία στην έδρα της Τιχουάνα προέρχεται η Τολούκα (2-2-1) η οποία παρέμεινε για δεύτερη σερί αγωνιστική αήττητη (1-1-0). Επέστρεψε στις ήττες η Σάντος Λαγκούνα (2-1-3) ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές στις οποίες μετρούσε 2-2-0, 3-1 στην έδρα της Ντοράδος δεχόμενη τα δύο γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Αρκετά αμφίρροπο ζευγάρι, καλύτερο να μην μπλέξουμε.

767. ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ – ΝΤΟΡΑΔΟΣ

Βαριά ήττα 6-0 στην έδρα της Πατσούκα για τη Βερακρούζ (1-3-1) η οποία αγωνίστηκε για παραπάνω από 69 λεπτά με παίκτη λιγότερο, over 2,5 τα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Από νίκη 3-1 επί της Σάντος Λαγκούνα προέρχεται Ντοράδος (0-1-5), over 2,5 τα 6 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας, τα 5 και goal-goal. Χαμηλός ο άσος για να ασχοληθούμε, προτιμότερο να πάμε με τα γκολ και τον συνδυασμό του over 2,5 με το goal-goal.

773. ΤΙΧΟΥΑΝΑ – ΚΕΡΕΤΑΡΟ

Έκτο σερί ματς αήττητη (2-4-0) η Τιχουάνα (0-5-1) η οποία ωστόσο δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα το τρίποντο μέσα στο σπίτι της, στην πιο πρόσφατη αναμέτρηση παραχώρησε ακόμα μια ισοπαλία, αυτή τη φορά στην Τολούκα με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0. Με το μυαλό στον ημιτελικό κυπέλλου κόντρα στην Τίγκρες η Κερέταρο παραμείνει για έκτο διαδοχικό παιχνίδι χωρίς νίκη (0-3-3), under 2,5 τα τέσσερα πιο πρόσφατα από αυτά. Η λογική λέει άσο, οι αποδόσεις του όμως αλλά και οι εντός έδρας επιδόσεις των γηπεδούχους δεν βοηθάνε, πάμε παρακάτω.

Ακτινογραφία Μπάσκετ Παρασκευής

3387. ΤΣΣΚΑ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

Δεν έδειξε την απαιτούμενη σοβαρότητα η ΤΣΣΚΑ με αποτέλεσμα να γνωρίσει ανέλπιστα την ήττα από την πιο «διψασμένη» Μπάμπεργκ. Αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα εκτός από το ότι της έκανε ζημιά στη βαθμολογία καθώς απέκτησε συγκάτοικο στην κορυφή την Λαμποράλ πλήγωσε και τον εγωισμό των παικτών της. Στα χέρια της εξακολουθεί να είναι η πρώτη θέση που θα επιτευχθεί με 2/2 νίκες ή και με ήττα αν την ίδια στιγμή χάσει τουλάχιστον μια φορά και η Λαμποράλ. Το πάλεψε η Ζαλγκίρις στο Κάουνας με την Κίμκι αλλά το κίνητρο των Ρώσων μέτρησε παραπάνω και έκανε τη διαφορά. Καμία αξία στο -19,5 χάντικαπ, προτιμότερη επιλογή δείχνει να είναι το το over 93,5 πόντων της στο 1,95 (Stoiximan). Διαθέτει ως γνωστόν την πιο παραγωγική επίθεση στην Ευρωλίγκα με 91,4 πόντους μ.ο. ενώ στη Μόσχα ο μέσος όρος της αυξάνεται στους 94,7 πόντους. Συν τοις άλλοις η Ζαλγκίρις κατέχει την χειρότερη αμυντική επίδοση με παθητικό 89,3 πόντους μ.ο. όταν αγωνίζεται μακριά από τη χώρα της.

3385. ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ- ΕΦΕΣ

Τουρκικός εμφύλιος με τη Φενέρμπαχτσε να είναι σίγουρα πρώτη στον όμιλο και την Εφές να θέλει αρχικά ήττα του Παναθηναϊκού για να μπορεί με δική της νίκη να τα παίξει όλα για όλα στο φινάλε με τους «πράσινους». Απαράδεκτη εμφάνιση πραγματοποίησαν οι παίκτες του Ομπράντοβιτς στην Κροατία όπου γνώρισαν ντροπιαστική ήττα από την Τσεντέβιτα με 30 πόντους διαφορά (89-59). Φυσικά και αυτό δεν οφείλεται μόνο στην απουσία του πολύτιμου Vesely αλλά στην γενικότερη αδιαφορία και χαλαρότητα με την οποία αντιμετώπισε το ματς. Η Εφές πήρε εύκολα τη νίκη απέναντι στην βαθμολογικά αδιάφορη Μάλαγα με 87-67 και πλέον καλείται να κάνει την 4η συνεχόμενη νίκη της προκειμένου να ελπίζει στο θαύμα της πρόκρισης σε περίπτωση που της κάνει κάποιο ανέλπιστο δώρο η Τσεντέβιτα. Φυσικά και δεν πρόκειται να χαριστεί ή να κάνει τα στραβά μάτια η Φενέρ, ειδικά όταν έρχεται από μια τόσο απογοητευτική εμφάνιση με την και στον πάγκο της έχει τον πάντα απαιτητικό Ομπράντοβιτς. Το κίνητρο όμως είναι με το μέρος των φιλοξενούμενων με τον Stoiximan να προσφέρει τη νίκη της Εφές στο 2,62. Επίσης μην ξεχνάμε και την γνωστή κουμπαριά του Ζοτς με τον Ίβκοβιτς και την παραφιλολογία που επικρατεί κάθε φορά που αναμετρώνται μεταξύ τους. Θα το αποφύγουμε όμως αφού περιμένουμε τη Φενέρμπαχτσε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τη συντριβή της στην Κροατία. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως μετράει και 18 συνεχόμενες νίκες στο γήπεδο της.

3386. ΛΑΜΠΟΡΑΛ – ΡΕΑΛ

Άλλη μία ήττα, 3η συνεχόμενη, γνώρισε στο πρωτάθλημα η Λαμποράλ (93-90 από Γκραν Κανάρια) που ενδιαφέρεται αποκλειστικά για την εξασφάλιση μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων στην Ευρωλίγκα. Δεν θα μπλέξουμε σε σενάρια που την θέλουν να αποκτάει το πλεονέκτημα έδρας ακόμα και με ήττα μέχρι 8 πόντους διαφορά διότι δεν ξέρουμε αν ο χθεσινός αγώνας στη Ρωσία κατοχυρωθεί τελικά υπέρ του Ολυμπιακού. Η Λαμποράλ στο γήπεδο της είναι πανίσχυρη, 10-1 το ρεκόρ σε όλη την πορεία της στη διοργάνωση με 5/6 νίκες στο «Top16» (5-1) και μοναδική ήττα αυτή από τον Ολυμπιακό. Για τη Ρεάλ έχουν στενέψει τα περιθώρια μετά την ήττα της την περασμένη εβδομάδα στο Σ.Ε.Φ. όπου έχασε και την διαφορά του πρώτου ματς. Έτσι πηγαίνει στη Βασκονία με αποκλειστικό στόχο τη νίκη και βλέποντας το ματς σαν «τελικό» αφού σε περίπτωση νέας ήττας θα αποχαιρετήσει τη διοργάνωση. Ασύμφορες οι αποδόσεις όμως υπέρ των Μαδριλένων με το χάντικαπ να έχει πάει στο -2,5. Τέταρτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων φέτος, η Ρεάλ κέρδισε μόνο στο κύπελλο τον ημιτελικό και η Λαμποράλ πήρε τα άλλα δύο σε Ευρωλίγκα (εντός) και πρωτάθλημα (εκτός). Υψηλό πολύ το όριο των συνολικών πόντων στο 169,5 για την σημασία που έχει ο αγώνας και για τις δύο.

3384. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ -ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ

Με χείρα βοηθείας και από την Νταρουσάφακα ο Παναθηναϊκός έφυγε νικητής από την Τουρκία (84-86) με τον Elliot Williams (19π.) να είναι και πάλι καθοριστικός και τον Raduljica να πραγματοποιεί επίσης μεγάλη εμφάνιση τελειώνοντας με 21 πόντους. Αυτή ήταν η 7η νίκη του στα οκτώ τελευταία ματς στη διοργάνωση (7-1) και έτσι με άλλη μία θα «κλειδώσει» την παρουσία του στα προημιτελικά της Ευρωλίγκα. Σαφώς και πρέπει να γίνει στο πολύ πιο βατό ματς με την Τσεντέβιτα για να κόψει κάθε ελπίδα από την Εφές με την οποία παίζει στο φινάλε στην Τουρκία. Από εκεί και πέρα θα περιμένει να δει την κατάταξη του αναλόγως και τα υπόλοιπα αποτελέσματα του ομίλου. Η Τσεντέβιτα βρήκε μπόσικη τη Φενέρμπαχτσε και δεν άφησε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη. Όχι μόνο πήρε τη νίκη αλλά διέσυρε με 89-59 την πρωτοπόρο του ομίλου και ένα εκ των φαβορί για κατάκτηση της φετινής Ευρωλίγκα. Οι Κροάτες μετρούν 5/6 ήττες εκτός έδρας (1-5) στο «Top16», αντίστοιχα 5-1 είναι το ρεκόρ του Παναθηναϊκού στο Ο.Α.Κ.Α. Θα θέλαμε πολύ πιο χαμηλά το χάντικαπ από το -16,5 για να στηρίζαμε τους «πράσινους». Με +18 πόντους (60-78) πάντως είχαν κερδίσει στο ματς του πρώτου γύρου στην Κροατία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ