ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο (25/3) Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

3037. ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ – ΚΙΜΚΙ

Όπως αναμένονταν η Ζαλγκίρις δεν μπόρεσε να κοντράρει καθόλη τη διάρκεια του ματς τον Ολυμπιακό γνωρίζοντας την ήττα με 74-59. Στα τρία τελευταία θα παίξει περισσότερο το ρόλο του ρυθμιστή αφού θα τερματίσει σίγουρα στην τελευταία θέση του ομίλου έχοντας μέχρι στιγμής ρεκόρ 2-9. Το εκτός έδρας κόμπλεξ της Κίμκι δεν έφυγε ούτε με τον Ιβάνοβιτς που στο ντεμπούτο του είδε την ομάδα του να φεύγει με σκυμμένο το κεφάλι από τη Γερμανία με τη Μπάμπεργκ (84-79). Για να ανατρέψει τα δεδομένα και να τερματίσει στην 4αδα θα πρέπει οπωσδήποτε να νικήσει τη Ζαλγκίρις αλλά και τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της και να τα παίξει όλα για όλα στο φινάλε με τη Μπαρτσελόνα στην Ισπανία. Έχουμε διάθεση να στηρίξουμε τους Ρώσους για το πρώτο διπλό τους στοTop-16, το χάντικαπ όμως των 6,5 πόντων κάθε άλλο παρά βοηθάει. Μονόπλευρο το κίνητρο αλλά ούτε λόγο να χαριστεί έχει η Ζαλγκίρις που μπροστά στο κοινό της είναι πιο μαχητική ούτε η Κίμκι μας έχει πείσει πως μπορεί να αντεπεξέλθει αποτελεσματικά μακριά από τη Ρωσία.

3038. ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Τίποτα δεν πάει καλά στην Τσεντέβιτα που η πορεία της στοTop-16 εξελίσσεται σε εφιάλτη. Η οριακή ήττα (80-76) στην Τουρκία από την Εφές ήταν η 7η συνεχόμενη αποτυχία της ενώ τη Δευτέρα έχασε για δεύτερη φορά από τον Ερυθρό Αστέρα στον ημιτελικό της Αδριατικής. Η Φενέρμπαχτσε με τη νίκη επί της Νταρουσάφακα και σε συνδυασμό με την ήττα της Κούμπαν από τον Παναθηναϊκό εξασφάλισε μία ώρα αρχύτερα την 1η θέση και το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά. Στο πρωτάθλημα πάντως ηττήθηκε εκτός έδρας από την Καρσίγιακα και βρέθηκε 2 νίκες πίσω από την πρωτοπόρο Εφές. Τεράστιο πλήγμα για τον Ομπράντοβιτς ο τραυματισμός τουVeselyαφού η περίοδος αποθεραπείας του υπολογίζεται στις 6 εβδομάδες. Η Τσεντέβιτα είναι αποκλεισμένη ήδη και η Φενέρμπαχτσε σίγουρα 1η στον όμιλο. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να μπλεχτεί κάποιος με το -8 χάντικαπ, ειδικά από τη στιγμή που δεν ξέρουμε πόσο επηρεασμένη θα φανεί η Φενέρ από την απουσία του βασικού τηςCenter.

3039. ΕΦΕΣ – ΜΑΛΑΓΑ

Εκτός από το απόλυτο νικών η Εφές θέλει και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να μπει σφήνα στην 4αδα. Σε κάθε περίπτωση πρέπει επίσης στο φινάλε να νικήσει τον Παναθηναϊκό με 6+ πόντους διαφορά για να καλύψει τη διαφορά της ήττας της στο πρώτο ματς (83-78) αφού με Ερυθρό Αστέρα και Κούμπαν υστερεί στην ισοβαθμία. Η Μάλαγα το έχει πει το ποίημα στην Ευρωλίγκα και την απασχολεί μόνο η πορεία της στο πρωτάθλημα όπου κυνηγάει το πλασάρισμα στην 8αδα για να παίξει πλέι-οφ. Την Κυριακή «άλωσε» την πανίσχυρη έδρα της Λαμποράλ κερδίζοντας μάλιστα με +27 πόντους διαφορά (56-83). Παρότι μόνο η Εφές κυνηγάει κάτι και οι Ισπανοί είναι βαθμολογικά αδιάφοροι θεωρούμε προκλητικό το +8,5 χάντικαπ στο 1,90 της Bet365. Ειδικά όταν οι Τούρκοι ζορίστηκαν πολύ την περασμένη εβδομάδα για να κάμψουν την αντίσταση της ακόμα πιο ανίσχυρης Τσεντέβιτα (80-76).

3040. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Τρεις «τελικοί» έμειναν για τον Ολυμπιακό, ο οποίος αν θέλει να προκριθεί στο «Top-8» πρέπει να ξεχάσει τι σημαίνει ήττα. Η αλήθεια είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν εμπνέουν ιδιαίτερη εμπιστοσύνη φέτος, κάτι που φαίνεται άλλωστε από το γεγονός πως μετά από χρόνια δεν κρατούν στα χέρια τους την πρόκριση. Παρόλα αυτά, έχουν αποδείξει πολλάκις ότι με όπλο την έδρα μπορούν να λυγίσουν οποιοδήποτε αντίπαλο. Στον αντίποδα η Ρεάλ συνεχίζει να απογοητεύει, καθώς πάνω που πάει να κάνει κάτι καλό προδίδεται από την αστάθειά της. Σίγουρα οι γηπεδούχοι δε θα έχουν εύκολο έργο απέναντι στη «βασίλισσα» η οποία καίγεται εξίσου για τη νίκη, όμως θεωρούμε πως θα δείξουν χαρακτήρα και με την ώθηση του κόσμου τους θα παραμείνουν στο κόλπο της πρόκρισης, ενδεχόμενο το οποίο πληρώνει 1,79 στον Stoiximan που προσφέρει τη νίκη του με 0% γκανιότα. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

2221. ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΒΙΚΤΟΡΙ – ΣΙΔΝΕΪ ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ

Η Μέλμπουρν Βίκτορι (6-4-1 εντός) έμειναν στο 1-1 με τους Τζετς και παραμένουν στη ζώνη των πλέι-οφ, χωρίς όμως να έχουν εξασφαλισμένη τη θέση τους σε αυτά, αφού τους χωρίζουν μόλις τρεις πόντοι από το Σίδνεϊ. Οι Γουόντερερς του Σίδνεϊ (5-4-3 εκτός) παρότι έμειναν στην έδρα τους στο 0-0 με την Αδελαΐδα βρίσκονται ακόμα στην κορυφή. Βέβαια δεν έχουν απόσταση ασφαλείας και θα πρέπει να επιστρέψουν στις νίκες. Αμφότερες επιθετικές ομάδες, παρότι δεν το έχουν δείξει στα τελευταία τους ματς, θα το αφήσουμε στην άκρη πριν την έναρξη του.

---. ΕΛΒΕΤΙΑU19 – ΤΟΥΡΚΙΑU19

Με χαρακτηριστική άνεση πέρασε από την πρώτη φάση η Ελβετία, κάνοντας το 3/3 σε όμιλο με Ανδόρα, Φερόε και Ρουμανία, ενώ στα φιλικά που ακολούθησαν επικράτησε εύκολα των Ουκρανία και Λιχτενστάιν. Η ήττα από τη Βοσνία στην πρεμιέρα της προηγούμενης φάσης δε στάθηκε αρκετή ώστε να εμποδίσει την Τουρκία να πάρει την πρόκριση, κερδίζοντας εν συνεχεία Αζερμπαϊτζάν και Ουκρανία, επικρατώντας και της Τσεχίας σε φιλικό παιχνίδι. Ομάδες με εξαιρετικές επιθετικές γραμμές, το αμφίσκορο είναι ίσως η μοναδική αξιόλογη επιλογή από το ματς.

2225. ΒΕΛΓΙΟU19 – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑU19

Με το δεξί ξεκίνησε στον όμιλο το Βέλγιο, επικρατώντας εύκολα της Σκωτίας (2-0) στην πρεμιέρα και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Την οικοδέσποινα Κροατία αντιμετώπισε για την πρώτη αγωνιστική η Βουλγαρία, χάνοντας με 1-0, πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση. Σαφώς ανώτερο σύνολο οι τυπικά γηπεδούχοι, μπορούν να διπλασιάσουν τις επιτυχίες τους.

2721. ΖΟΥΑΖΙΛΑΝΔΗ – ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ

Μάχη κορυφής η συγκεκριμένη αναμέτρηση με τις δύο ομάδας να είναι ισόβαθμες με τέσσερις πόντους στον 12όμιλο. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους οι γηπεδούχοι παραχώρησαν τον βαθμό της ισοπαλίας στο Μαλάουϊ με τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2. Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 και για τη Ζιμπάμπουε η οποία δεν κατάφερε να λυγίσει την Γουινέα. Σωστά μοιρασμένο το σετ, οι δύο ομάδες αποτελούν τα φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση, πάμε παρακάτω.

---. ΙΣΡΑΗΛU19 – ΙΤΑΛΙΑU19

Χωρίς κανένα πρόβλημα, το Ισραήλ κατέκτησε την πρώτη θέση του ομίλου στη Μάλτα, επικρατώντας των γηπεδούχων, της Ισλανδίας και μένοντας στο 0-0 με τη Δανία. Δεν έπεισε η Ιταλία στον όμιλο, όπου τερμάτισε δεύτερη με ρεκόρ 1-2-0 και τώρα, το γκρουπ διεξάγεται στο σπίτι της, με αποτέλεσμα να έχει και τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Λογικό φαβορί η «σκουάντρα ατζούρα», αλλά οι τιμές δε βοηθούν για να τη στηρίξουμε.

2226. ΚΑΖΑΚΣΤΑΝU21 – ΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗU21

Το εντυπωσιακό διπλό της πρεμιέρας κόντρα στη Βοσνία έδωσε τη θέση του σε 3 ήττες για το Καζακστάν και πλέον οι ελπίδες πρόκρισης μειώθηκαν σημαντικά. Κάκιστο ξεκίνημα για τους Βόσνιους, μετρούσαν 3 διαδοχικές ήττες πριν κάνουν την έκπληξη και πάρουν τη «λευκή» ισοπαλία από την Αγγλία. Αμφότερες θα ψάξουν το τρίποντο, δε θα ασχοληθούμε πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

2239. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. – ΚΡΟΥ

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βρίσκεται η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, καθώς με μόλις μία νίκη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, απέχει έξι βαθμούς από τα πλέι-οφ και με την εικόνα τη δε δείχνει πως μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση. Σε κακό φεγγάρι και η Κρου, άδεια ψυχολογικά μετά τα πρόσφατα αρνητικά αποτελέσματα, όμως επιθετικά έχει τις λύσεις, σκοράροντας στα 9/10 τελευταία της ματς. Μπορούν να μας χαρίσουν ακόμα έναGGοι φιλοξενούμενοι, επιλογή που βρίσκεται σε απόδοση 1,95 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2234. ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ – ΣΚΑΝΘΟΡΠ

Δίκαια θεωρείται ως μία από τις πιο βελτιωμένες ομάδες της κατηγορίας τους τελευταίους μήνες η Μπάρνσλεϊ τρέχοντας ρεκόρ 12-1-2. Από την άλλη η Σκάνθορπ με τον Αλεξάντερ στο τιμόνι θα προσπαθήσει να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο άμεσα στον καλό της εαυτό ώστε να διεκδικήσει τις όποιες ελπίδες για συμμετοχή στα πλέι-οφ. Σίγουρα οι γηπεδούχοι είναι ένα κλικ πιο πάνω, όμως θα παραταχθούν με πολλές απουσίες τόσο λόγω τραυματισμών όσο και των διεθνών υποχρεώσεων μερικών παικτών. Θεωρούμε πως η έλευση του νέου τεχνικού θα αλλάξει την ψυχολογία των φιλοξενούμενων, οι οποίοι μπορούν να εκμεταλλευθούν τις ελλείψεις της Μπάρνσλεϊ επιβεβαιώνοντας το +0,5 ασιατικό διπλό που πληρώνει 1,725 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2235. ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ – ΜΠΕΡΙ

Μεγάλη ανάσα στη μάχη της παραμονής πήρε η Μπλάκπουλ με το εντυπωσιακό 1-2 επί της Κρου, όπου ο τρόπος με τον οποίο ήρθε το διπλό, αποτελεί ακόμα μεγαλύτερη ψυχολογική τόνωση, βγαίνοντας από την επικίνδυνη ζώνη. Μαζεύει τους βαθμούς που χρειάζεται η Μπέρι, όμως δεν είναι καλά το τελευταίο διάστημα και μακριά από το σπίτι της χάνει τα αυγά και τα πασχάλια εδώ και καιρό, δεχόμενη 15 γκολ στις 4 τελευταίες εξόδους της. Το κίνητρο, αλλά και η εκτός έδρας αδυναμία εων φιλοξενούμενων μας ωθούν στον 0:0 ασιατικό άσο σε απόδοση 1,85 στηνBet365, ο οποίος έχει πτωτικές τάσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2236. ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ – ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ

Αυτοκτόνησε στο ματς με τη Γουόλσολ η ουραγός της Λιγκ 1 Κόλτσεστερ (κρατούσε τη νίκη μέχρι το 89’ και τελικά δεν πήρε ούτε έναν πόντο), αυτονόητο πως κάθε ματς από δω και πέρα είναι τελικός. Αντίπαλος η Ντόνκαστερ που διανύει παρατεταμένο ντεφορμάρισμα (0-2-10) και πλέον βρίσκεται κάτω από τη διακεκαυμένη ζώνη. «Καίγονται» για το τρίποντο οι γηπεδούχοι που δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση, με την άμυνα τους όμως να μην εμπνέει καμία εμπιστοσύνη, θα βρουν λογικά χώρους για να σκοράρουν οι «Ρόβερς» του Ντόνκαστερ. Καλό δείχνει το συνδυαστικό GG & over 2,5 στην Bet365 (2,05).Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2238. ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ – ΣΑΟΥΘΕΝΤ

Βρίσκει ρυθμό με τρεις σερί νίκες η Ροτσντέιλ (10-3-5 εντός), τελευταία νίκη με 3-2 εκτός έδρας με την Όλνταμ, παρότι στο 44’ με το σκορ στο 1-1 ο φορ Χέντερσον (35 συμ./13 γκολ) δέχτηκε την κόκκινη κάρτα. Αρκετά καλή εμφάνιση και δίκαια νίκη. Συνεχίζει τη μάχη για τα πλέι-οφ και αν παίζει όπως στο πιο πρόσφατο ματς της έχει καλές τύχες. Η Σάουθεντ (6-6-6 εκτός) έμεινε στο 1-1 με τη Τζίλιγχαμ, μέτρια εμφάνιση σε ένα μετριότατο ματς.Aμφίβολος οι επιθετικοί Χαντ (20 συμ./4 γκολ) και Μούνεϊ (30 συμ./7 γκολ). Αμφότερες παίζουν καλά και παλεύουν για τα πλέι-οφ, η γηπεδούχος είναι ανώτερη, ο άσος στο 2,15 έχει αξία.

2240. ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ – ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ

Σε καλή αγωνιστική κατάσταση οι δύο ομάδες με το κίνητρο να μην λείπει από καμία. Οι γηπεδούχοι χρειάζονται μερικούς ακόμα βαθμούς έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την παραμονή τους, ωστόσο φέτος μέσα στο γήπεδο τους δεν παρουσιάστηκαν καθόλου αξιόπιστοι, μπορεί η Πορτ Βέιλ να κάνει την ύστατη προσπάθεια για τα πλέι-οφ, αρχής γενομένης από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Στην καλοπληρωμένη απόδοση 2,75 κυκλοφορεί το διπλό στην Bet365 και αποτελεί επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2241. ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ – ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ

Παρά τα διαδοχικά ματς και τη δεδομένη κόπωση που υπάρχει, η Άκρινγκτον παραμένει σε τροχιά απευθείας ανόδου. Ανοδική πορεία διαγράφει τελευταία η Λέιτον Όριεντ, απέχοντας πέντε βαθμούς από την επικείμενη αντίπαλό της, με το μεταξύ τους ματς να είναι ένα από τα σημαντικότερα της αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι δίνουν τρελό ρυθμό στα παιχνίδια τους, μετρώντας τα περισσότερα εντός έδρας αμφίσκορα της κατηγορίας (16/18), ενώ και οι φιλοξενούμενοι μακριά από το σπίτι τους τα πηγαίνουν περίφημα στο συγκεκριμένο τομέα (12/18). ΤοGGαποτελεί μονόδρομο στο ματς, επιλογή που βρίσκουμε σε απόδοση 1,75 στον Stoiximan, ο οποίος επανέφερε τις καταθέσεις μεpaysafecard! Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2242. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ – ΚΕΜΠΡΙΤΖ

Με τρένο δίχως φρένα μοιάζουν το τελευταίο διάστημα οι Ρόβερς, οι οποίοι συμπλήρωσαν πέντε διαδοχικές νίκες, πλησιάζοντας όλο και περισσότερο το στόχο της απευθείας ανόδου, με τις Πλίμουθ και Άκρινγκτον πάντως να καιροφυλαχτούν. Παλεύει για την είσοδο στα πλέι-οφ η Κέμπριτζ, αλλά στερείται σταθερότητας εδώ και αρκετό καιρό, με αποτέλεσμα να χάνει συχνά-πυκνά έδαφος στη μάχη για την πρώτη επτάδα. Ανώτεροι οι γηπεδούχοι, καθαρίζουν τον οποιονδήποτε στο «Μεμόριαλ Στέιντιουμ» και μπορούν να πανηγυρίσουν ακόμα μία νίκη μπροστά στο κοινό τους. Σε απόδοση 1,83 προσφέρει τον άσο ο Stoiximan, ο οποίος επανέφερε τις καταθέσεις μεpaysafecard! Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2243. ΕΞΕΤΕΡ – ΜΠΑΡΝΕΤ

Σε καλή κατάσταση βρίσκεται η Έξετερ αγνοώντας την αποτυχία εδώ και πέντε αγωνιστικές (3-2-0), βαριά εντός έδρας ήττα από την Όξφορντ (0-3) γνώρισε στο τελευταίο η Μπαρνέτ που όμως παρουσιάζεται συνεπής εσχάτως στις εξόδους της (2-3-0). Ελαφρύ προβάδισμα η έδρα όμως δε θα ψάξουμε για σημείο στρεφόμενοι στην επιλογή τουGG, η οποία ενισχύεται τόσο από τον τρόπο που αγωνίζονται οι δύο ομάδες εντός κι εκτός έδρας αντίστοιχα (έβγαλαν 11/13 στα τελευταία και 11/18GGσυνολικά) όσο κι από την προϊστορία (οι 3/4 πιο πρόσφατες συναντήσεις τους είχαν γκολ εκατέρωθεν). 1,75 πληρώνει η συγκεκριμένη επιλογή στον Stoiximan, ο οποίος επανέφερε τις καταθέσεις μεPaysafecard. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2700. ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ – ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ

Η Χάρτλπουλ (6-3-9 εντός) απέχει εννέα πόντους από την επικίνδυνη ζώνη και έχει και δύο ματς λιγότερα, κάτι που της δίνει αρκετή ασφάλεια για τα τελευταία παιχνίδια της σεζόν. Δύο συνεχόμενες λευκές ισοπαλίες έχει, αμφότερες εκτός έδρας, στο τελευταίο με την Κρόουλι θα μπορούσε ακόμα και να κερδίσει. Η Γουίμπλεντον (7-7-4 εκτός) κέρδισε με 2-1 τη Γιορκ με γκολ στις καθυστερήσεις και επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα (0-2-3). Φαβορί του 2,10 για τους μπουκ η Γουίμπλεντον, διαφωνούμε, αφού το παιχνίδι έχει αρκετή ισοπαλία και η ανώτερη Γουίμπλεντον δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Πάσο.

2246. ΜΟΡΚΑΜ – ΠΛΙΜΟΥΘ

Σε κλίμα διακοπών εδώ και καιρό η Μόρκαμ, έχει μόλις μία νίκη στις δώδεκα τελευταίες αγωνιστικές (1-2-9) και με τη διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη να είναι σε διψήφια τιμή, το άγχος λείπει από τις «γαρίδες». Στον αντίποδα, η Πλίμουθ κυνηγάει την απευθείας άνοδο στη Λιγκ1, αλλά δεν πατάει καλά εδώ και καιρό, έχοντας ρεκόρ 0-1-3 στα τέσσερα πιο πρόσφατα. Το κίνητρο είναι αναμφίβολα με τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι καλούνται να επιστρέψουν στις νίκες προκειμένου να μη χάσουν κι άλλο έδαφος, ενώ φυσικά διαθέτουν και την απαιτούμενη ποιότητα για να πάρουν το διπλό, επιλογή που βρίσκεται σε απόδοση 2,20 στην Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2248. ΟΞΦΟΡΝΤ – ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ

Η Όξφορντ (8-6-5 εντός) έπαιξε καταπληκτικά για ακόμα ένα ματς και κέρδισε με 3-0 την Μπάρνετ, ντούμπλαρε τις εμφατικές της νίκες μετά το 4-0 επί της Ντάγκεναμ. Βαδίζει ολοταχώς για την αυτόματη άνοδο και μόνο τα δικά της λάθη μπορεί να της την στερήσουν. Η Στίβενεϊτζ (3-5-10 εκτός) συμπλήρωσε πέντε σερί ήττες και πλέον απέχει μόλις επτά βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και αν δεν προσέξει δεν αποκλείεται να μπλέξει άσχημα. Δεν παίζει καλά κάτι που γίνεται εύκολα φανερό από τα αποτελέσματα της και τις εμφανίσεις της. Αμφότερες έχουν κάποιες απουσίες ημιβασικών παικτών. Συμφωνούμε με τον φαβοριτισμό των γηπεδούχων, όχι όμως και με το 1,45 του άσου.

2247. ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ – ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ

Σχέδια για την επόμενη σεζόν κάνει ήδη η Νορθάμπτον, μακράν η καλύτερη ομάδα της Λιγκ 2, πολύ δύσκολα θα χάσει εκτός από την άνοδο και την πρώτη θέση. Δεν θα θαμπώνει με τις επιδόσεις της η Νιούπορτ, ζορίζεται όταν αντιμετωπίζει ανώτερες ποιοτικά ομάδες, πάντως δύσκολα θα μπλέξει με σενάρια στην ουρά της βαθμολογίας. Σαφώς καλύτερο σύνολο η Νορθάμπτον, έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο για τη νίκη. Στο 1,75 ο άσος στον Stoiximan, ο οποίος επανέφερε τις καταθέσεις με paysafecard! Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2701. ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ – ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

Από εκτός έδρας ισοπαλία προέρχεται η Πόρτσμουθ, η οποία έχει στόχο την απευθείας άνοδο στη Λιγκ 1 (έκτη στη βαθμολογία τώρα), όμως η γενικότερη αστάθεια της φέτος -ειδικά στο «Φράτον Παρκ»- κάνει το έργο της δύσκολο. Αλλαγή (τρίτος κόουτς φέτος) στον πάγκο της Νοτς Κάουντι για να βγει από το αγωνιστικό τέλμα, είχε μείνει χωρίς νίκη για επτά αγωνιστικές. Δεν μπορεί να δικαιολογήσει φέτος τιμές φαβορί του 1,45 η Πόρτσμουθ εντός έδρας, ο νέος προπονητής της Νοτς Κάουντι θα φέρει άλλον αέρα. Αξιόλογο το ασιατικό διπλό +1 για τις «καρακάξες» (2,025/Bet365).Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2250. ΓΟΥΙΚΟΜ – ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ

Με όπλο την άμυνα της (2η καλύτερη στη Λιγκ 2 με 34 γκολ παθητικό) πορεύεται η Γουίκομ που επίσης μετράει τα περισσότεραunder(27/37) από όλες τις ομάδες στην κατηγορία. Στροφή σταunder(4 συνεχόμενα) έχει κάνει εσχάτως και η Μάνσφιλντ. Σφιχτό αναμένεται να είναι το μεταξύ τους ματς, καλή σκέψη τοunder2,25 στο 1,80 τηςBet365 με τα 17/18 τελευταία ματς της Γουίκομ να έχουν μέχρι 2 γκολ. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2251. ΓΕΟΒΙΛ – ΚΑΡΛΑΪΛ

HΓέοβιλ (5-7-6 εντός) μετά τις τέσσερις σερί νίκες έχασε εύκολα με 3-0 από την Κέμπριτζ, δεν έπαιξε καλά, βέβαια αυτό ωφελήθηκε κατά πολύ στην αποβολή που είχε στην αρχή του αγώνα. Δεν παίζουν οι Ζοκό (φορ, 18 συμ./6 γκολ), ο χαφ Γουόλς (9 συμ./1 γκολ) και ο χαφ Ρόμπερτς (37 συμ.). Η Καρλάιλ (6-6-6 εκτός) έφερε τρίτη σερί ισοπαλία, αυτή τη φορά με 1-1 με τη Γουίκομ, δεν έπαιξε άσχημα και μπορούσε ακόμα και κάτι παραπάνω. Δύσκολο ματς, δίκαιο το σετ, έχει αρκετή ισοπαλία.

2702. ΓΙΟΡΚ – ΚΡΟΟΥΛΙ

Με την πλάτη στον τοίχο κάθε εβδομάδα και περισσότερο είναι η Γιορκ, η οποία παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για την παραμονή στην κατηγορία, υποδεχόμενη την –ουσιαστικά- αδιάφορη Κρόουλι. Η ομάδα του Τζακ ΜακΝαμάρα το παλεύει τελευταία, ωστόσο στερείται τύχης και πολλές φορές ικανότητας, με αποτέλεσμα να μην παίρνει πάντα αυτό που δικαιούται. Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι τρέχουν ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών, ωστόσο μάλλον ξεμένουν σιγά-σιγά από κίνητρο, αφού δύσκολα θα μπορέσουν να κάνουν την υπέρβαση και να μπουν στα πλέι-οφ. Παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι καίγονται για τη νίκη, ο άσος είναι η μοναδική επιλογή με αξία στο 2,50 του Stoiximan, ο οποίος επανέφερε τις καταθέσεις μεpaysafecard , ενώ φυσικά ενδέχεται να προκύψει και ενδιαφέρον στοliveτης συγκεκριμένης αναμέτρησης. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2232. ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ – ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ

Νίκη με 1-0 επί της Γουέλινγκ για την Γκέιτσχεντ (8-4-7 εντός), σημαντική νίκη αφού ήρθε εκτός έδρας και την κρατάει κοντά στα πλέι-οφ. Δεν ήταν καλύτερη και δεν χαρακτηρίζεται δίκαιη η νίκη της. Η Μάκλσφιλντ (8-2-10 εκτός) έφτασε τις τρεις σερί ισοπαλίες, αυτή τη φορά με 0-0 με την Μπόρχαμ. Κακό παιχνίδι με ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες. Φαίνεται πως για εκείνη η χρονιά έχει τελειώσει, δεν έχει ελπίδες ούτε για πλέι-οφ αλλά ούτε και φόβο μήπως μπλέξει. Ο άσος -0,25 στο 2,00 έχει αξία και είναι στις σκέψεις μας.

2233. ΤΡΑΝΜΙΡ – ΛΙΝΚΟΛΝ

Κόντρα στην ανώτερη Φόρεστ Γκριν, η Τρανμίρ έδειξε πως έχει ακόμα σφυγμό και παρότι βρίσκεται στο -2 από τα πλέι-οφ, με δύο ματς λιγότερα, θα παλέψει μέχρι τέλους για την είσοδο στην πρώτη πεντάδα. Σα να τα έχει παρατήσει τελευταία η Λίνκολν, έχασε ακόμα και από την ουραγό Κιντερμίνστερ στο σπίτι της, απέχει 9 πόντους από τα πλέι-οφ και η εικόνα της στα πρόσφατα ματς είναι αρκετά απογοητευτική. Το κίνητρο, αλλά και η φόρμα είναι με τους γηπεδούχους και για το λόγο αυτό ο -0,5 ασιατικός άσος αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,90 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2229. ΜΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ – ΜΠΡΟΜΛΕΪ

HΜπρέιντρι (11-5-4 εντός) έπαιξε καλά και κέρδισε οριακά με 1-0 την πρωτοπόρο Τσέλτεναμ, πρώτο της μέλημα ήταν η άμυνα και τα κατάφερε περίφημα. Παραμένει σε τροχιά πλέι-οφ. Αμφίβολοι οι σημαντικότατοι Πέιν (μπακ, 32 συμ./2 γκολ), Τσικ (φορ, 33 συμ./11 γκολ) και ο Μαρκς (χαφ, 29 συμ./1 γκολ). Η Μπρόμλι (6-4-10 εκτός) έπαιξε καλά στην έδρα της Μπάροου αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει στο προβάδισμα της και στο 82’ ισοφαρίστηκε σε 1-1. Δίκαιος βαθμός, την κρατάει αρκετά μακριά από προβλήματα. Ο άσος στο 1,85 θα ήταν στις σκέψεις μας αν δεν είχε αρκετούς αμφίβολους η Μπρέιντρι, τώρα θα περιμένουμε τοlive.

2230. ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ – ΜΠΟΡΕΧΑΜ ΓΟΥΝΤ

Παρότι δε διανύει και τις καλύτερες ημέρες της (1-2-2 στα πέντε τελευταία), η Τσέλτεναμ (13-5-1 εντός) εξακολουθεί να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, μόνο που πλέον νιώθει καυτή την ανάσα της δεύτερης Φόρεστ Γκριν, Φυσικά, το μόνο που διακυβεύεται εδώ είναι ο τίτλος, αφού η άνοδος έχει κλειδώσει από καιρό. Άλλαξε σχήμα και πρόσωπα για να αντιστρέψει την κατάσταση στο ματς με τη Μάκλσφιλντ η Μπόρεχαμ (5-6-7 εκτός), ωστόσο δεν κατάφερε για τέταρτο διαδοχικό ματς (0-2-2) να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, μένοντας στο 0-0, με τον κλοιό να σφίγγει όλο και περισσότερο. Παρά το ντεφορμάρισμα των γηπεδούχων, θεωρούμε πως ο χαμηλός άσος θα επιβεβαιωθεί εύκολα ή δύσκολα.

2271. ΙΣΤΛΙΧ – ΓΟΥΕΛΙΝΓΚ Γ.

Η Ίστλι (11-3-4 εντός) κέρδισε με 2-0 την Μπρόμλι και έκανε την τρίτη της σερί νίκη, δείχνει ότι ξεπέρασε τα αγωνιστικά προβλήματα που είχε και βρήκε πάλι ρυθμό και φόρμα. Βρίσκεται στο -3 από τα πλέι-οφ και πιστεύουμε ότι αν συνεχίσει έτσι θα καταφέρει να είναι στην πεντάδα. Η Γουέλιγνκ (2-4-13 εκτός) έχασε με 0-1 από τη Γκέιτσχεντ και επέστρεψε στις ήττες μετά το 3-3 με τη Σάουθπορτ. Δεν έπαιξε άσχημα και άξιζε κάτι παραπάνω. Ο άσος στο 1,35 δεν έχει απολύτως καμία αξία, αν είναι στο Χ στο 70’ θα σκεφτούμε τοlategoalαφού η Γουέλινγκ απέχει δέκα βαθμούς από τη σωτηρία και η Ίστλι θέλει μόνο νίκη.

2231. ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ – ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ

Χρυσή ευκαιρία να πατήσει κορυφή έχασε η Φόρεστ Γκριν (15-1-3 εντός) το Σάββατο, μένοντας στο 1-1 στην έδρα της Τρανμίρ και η απόσταση της από την πρωτοπόρο Τσέλτεναμ είναι στον ένα βαθμό. Υπό το μηδέν η ψυχολογία στην Όλντερσοτ (7-3-10 εκτός) εδώ και καιρό, για την ακρίβεια μετά το βαρύ 8-2 από την Τσέστερ. Την προηγούμενη αγωνιστική έχασε με το –επίσης- βαρύ 4-0 από την Όλντρινχαμ και θεωρούμε πολύ δύσκολο όταν χάνει με τέτοια σκορ σε τέτοιες έδρες, το να πάρει αποτέλεσμα στο σπίτι της δεύτερης Φόρεστ Γκριν. Άσος, με αξία μόνο στοlive.

2257. ΑΡΜΕΝΙΑ – ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ

Μόλις δύο βαθμούς συγκέντρωσε στα προκριματικά η Αρμενία, απογοητεύοντας με την παρουσία της και πλέον ο Σουκιασιγιάν είναι ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής, επιστρέφοντας στον πάγκο της εθνικής μετά από 15 χρόνια. Εξ’ αρχής δύσκολο έργο είχε η Λευκορωσία στον όμιλο με Ισπανία, Σλοβακία και Ουκρανία, τερματίζοντας τελικά στην τέταρτη θέση, έχοντας ρεκόρ 2-1-0 στα τρία τελευταία. Αν δεν είχαμε την αλλαγή προπονητή στην Αρμενία, θα πηγαίναμε προς τα δεξιά, τώρα απλώς απέχουμε.

2052. ΝΙΓΗΡΙΑ – ΑΙΓΥΠΤΟΣ

Στην τρίτη θέση με τέσσερις πόντους η Νιγηρία (1-1-0) υποδέχεται την πρωτοπόρο του 7ομίλους Αίγυπτο η οποία φιγουράρει στη κορυφή έχοντας πετύχει το απόλυτο σε δύο παιχνίδια. Ανεξήγητος ο φαβοριτισμός των γηπεδούχων οι οποίοι θα παραταχθούν με υπηρεσιακό τεχνικό, η αξία κρύβεται ξεκάθαρα στο Χ2, αρκετά ικανή η ομάδα του Κούπερ για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τη διατηρήσει στην πρώτη θέση.

2735. ΣΚΩΤΙΑU19 – ΚΡΟΑΤΙΑU19

Μετά κόπων και βασάνων κατάφερε να φτάσει στηνEliteRoundη Σκωτία, όμως πλέον σε όμιλο με Βέλγιο, Κροατία και Βουλγαρία θα έχει δύσκολο έργο. Σαφώς πιο εύκολα έφτασε ως εδώ η Κροατία, η οποία αναμένεται να τα δώσει όλα μέχρι τέλους για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ανώτεροι οι τυπικά φιλοξενούμενοι, τους δίνουμε το προβάδισμα.

2717. ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ – ΣΟΥΔΑΝ

Μονόδρομος αποτελεί η νίκη για την Ακτή η οποία βρίσκεται στην τρίτη θέση του 9ομίλου με μόλις δύο βαθμούς, σε περίπτωση που δεν καταφέρει να επιβληθεί του δεύτερου Σουδάν τότε θα κινδυνεύει ακόμη και με αποκλεισμό, άσος χωρίς καμία απολύτως στοιχηματική αξία.

2723. ΜΑΥΡΙΤΑΝΙΑ – ΓΚΑΜΠΙΑ

Πρώτη νίκη στη φάση των ομίλων για τη Μαυριτανία η οποία επικράτησε 3-1 της Νότιας Αφρικής με αποτέλεσμα να σκαρφαλώσει στη δεύτερη θέση του ομίλου. Εντός έδρας ήττα 0-1 από το Καμερούν γνώρισε η Γκάμπια παραμένοντας με μόλις ένα πόντο. Δεν βγαίνει καμία άκρη πάμε παρακάτω.

2262. ΒΟΥΛΓΑΡΙΑU21 – ΟΥΑΛΙΑU21

Πάλεψε στη Δανία, αλλά έφυγε με άδεια χέρια η Βουλγαρία στο τελευταίο της επίσημο ματς και πλέον μετράει ρεκόρ 3-0-2. Αήττητη παραμένει η Ουαλία (3-2-0), κατέχοντας την πρώτη θέση του ομίλου. Πολύ δύσκολο σε πρόβλεψη το παιχνίδι, δε θα πάρουμε θέση.

---. ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟU21 – ΔΑΝΙΑU21

Όπως αναμενόταν, το Λουξεμβούργο (0-1-4) μαζί με την Αρμενία αποτελεί το σάκο του μποξ στον όμιλο, έχοντας μόλις ένα βαθμό, αυτόν στο τελευταίο ματς στο Ερεβάν (1-1). Μετά τη «λευκή» ισοπαλία της πρεμιέρας κόντρα στην Ουαλία, η Δανία (3-1-0) πήρε τρεις σερί νίκες και με ματς λιγότερο απέχει ένα βαθμό από την κορυφή. Δεν τίθεται κανένα θέμα για το νικητή της αναμέτρησης, πιθανότατα το διπλό θα συνδυαστεί και με πολλά τέρματα.

2712. ΤΥΝΗΣΙΑ – ΤΟΝΓΚΟ

Το απόλυτο με 2/2 νίκες έχει πετύχει μέχρι στιγμής το Τονγκό το οποίο φιλοξενείται από την Τυνησία η οποία προέρχεται από ήττα σοκ 1-0 από τη Λιβερία παραμένοντας στην τρίτη θέση του πρώτου ομίλου με τρεις βαθμούς. Οι γηπεδούχοι είναι αναγκασμένοι να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους και να πάρουν το τρίποντο, άσος.

2722. ΓΟΥΪΝΕΑ – ΜΑΛΑΟΥΙ

Ισόβαθμες στη τελευταία θέση του 12ομίλου με ένα πόντο βρίσκονται Μαλάουϊ και Γουϊνέα. Ποιοτικότερο ρόστερ αυτό των γηπεδούχων παρόλα αυτά δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε με τόσο χαμηλές αποδόσεις, πάσο.

2267. ΤΣΕΧΙΑU21 –ΛΕΤΟΝΙΑU21

Εξαιρετική η φουρνιά που διαθέτουν οι Τσέχοι, οι οποίοι με τη μεγάλη νίκη επί του Βελγίου πάτησαν κορυφή στον όμιλο –έστω και προσωρινά- έχοντας ρεκόρ 3-2-0, με τους Βέλγους να τους προσπερνάνε έπειτα από τη νίκη που πέτυχαν την Τετάρτη κόντρα στη Μολδαβία. Μόλις μία νίκη έχει πανηγυρίσει η Λετονία έως τώρα (1-2-2), πραγματοποιώντας ως επί το πλείστον μέτριες εμφανίσεις. Ο άσος λογικά θα επιβεβαιωθεί εύκολα, ίσως και μεover2,5, με τους Τσέχους να σκοράρουν πολύ εύκολα στη διοργάνωση.

2268. ΣΟΥΙΝΤΟΝ – ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Σουίντον και Γουίγκαν βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Οι γηπεδούχοι δε χάνουν εδώ και επτά αγωνιστικές (4-3-0), με αποτέλεσμα να καλοβλέπουν τις θέσεις των πλέι-οφ, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι αήττητοι στα τελευταία 16 παιχνίδια πρωταθλήματος (9-7-0) και διατηρούνται σε τροχιά απευθείας ανόδου. Οι «Robins» μετρούν 14/18over2,5 μπροστά στο κοινό τους και με τους «Latics» να διαθέτουν την τρίτη πιο παραγωγική επίθεση της κατηγορίας, τοover2,5 αποτελεί επιλογή του Betol σε απόδοση 1,975 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2051. ΜΑΛΙ – ΙΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΟΥΪΝΕΑ

Μονόδρομος αποτελεί η νίκη για το Μάλι το οποίο έχει την ευκαιρία να σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση του ομίλου, καταλληλότερος αντίπαλος δεν υπάρχει με τους φιλοξενούμενους να αποτελούν μια από τις πιο αδύναμες ομάδες της διοργάνωσης.

2734. ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ – ΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ

Αξιόμαχο το Λουξεμβούργο στον τρίτο όμιλο των προκριματικών τουEURO2016, όπου με ρεκόρ 1-1-8 τερμάτισε προτελευταίο, επικρατώντας μόνο των Σκοπίων, ενώ στα φιλικά που ακολούθησαν κέρδισε με 1-0 την Ελλάδα και έχασε 0-2 από την Πορτογαλία. Μετά την αποτυχία της πρόκρισης στα γήπεδα της Γαλλίας, η Βοσνία ξεκινάει την προετοιμασία της για τα προκριματικά του επόμενου Μουντιάλ, με το Μπαζντάρεβιτς να καλεί αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές για τα φιλικά με Λουξεμβούργο και Ελβετία. Σαφής η διαφορά δυναμικότητας, αλλά το νεανικό σύνολο των Βόσνιων, σε συνδυασμό με τη μαχητικότητα των γηπεδούχων και το χαρακτήρα του φιλικού, καθιστούν το χαμηλό διπλό προς αποφυγή.

2704. ΣΛΟΒΑΚΙΑ – ΛΕΤΟΝΙΑ

Εντυπωσιακή η Σλοβακία στον όμιλο, τερμάτισε πίσω από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανία και μετά τις δύο νίκες επί Ελβετίας και Ισλανδίας στα φιλικά που ακολούθησαν, συνεχίζει την προετοιμασία της για τοEURO2016. Απογοήτευσε η Λετονία με την παρουσία της στα προκριματικά, δεν κέρδισε ούτε το Καζακστάν και μοιραία τερμάτισε στην τελευταία θέση, ενώ δε νικάει εδώ και 19 ματς μακριά από την έδρα της. Λογικά χαμηλά ο άσος, αλλά οι γηπεδούχοι θα έχουν αρκετούς νεαρούς παίκτες στη σύνθεσή τους. Πάμε παρακάτω.

2718. ΑΛΓΕΡΙΑ – ΑΙΘΙΟΠΙΑ

Το απόλυτο με 2/2 νίκες έχει πετύχει η Αλγερία η οποία βρίσκεται στη κορυφή του 10ομίλου. Αήττητη και η Αιθιοπία (1-1-0) η οποία στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην έδρα των Σεϋχελλών. Άσος χωρίς καμία στοιχηματική αξία, πάμε παρακάτω.

2272. ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ – ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Τέλος σε ένα σερί επτά αγωνιστικών δίχως νίκη έβαλε η Πιτέρμπορο, με αποτέλεσμα να ξεφύγει κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά τα πλέι-οφ μοιάζουν με όνειρο, αφού οι 10 βαθμοί είναι αρκετοί για να καλυφθούν στο εναπομείναν διάστημα. Δε λέει να βρει σταθερές η Κόβεντρι, ψάχνεται ακόμα εντός αγωνιστικού χώρου και ως εκ τούτου χάνει συνεχώς έδαφος στη μάχη για την πρώτη εξάδα. Τρελό τέμπο δίνουν στα παιχνίδια τους οι γηπεδούχοι, μετρούν τα περισσότεραover2,5 της κατηγορίας και θεωρούμε πως θα παρασύρουν και τους φιλοξενούμενους στο ρυθμό τους. Σε απόδοση 1,85 τοover2,5 στηνBet365, αποτελεί επιλογή.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2276. ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ

Σε όμιλο με την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία και την Πολωνία, η Ιρλανδία τα πήγε περίφημα, τερμάτισε τρίτη, αγνοώντας την ήττα μπροστά στο κοινό της και με απαράμιλλο πάθος έκαμψε την αντίσταση της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης στα μπαράζ, παίρνοντας την πρόκριση για τα γήπεδα της Γαλλίας. Στον αντίποδα, η Ελβετία κατέκτησε τη δεύτερη θέση του πέμπτου ομίλου, πίσω από την εντυπωσιακή Αγγλία, με αποτέλεσμα να δώσει το παρών σε ακόμα μία μεγάλη διοργάνωση, αλλά οι εκτός έδρας εμφανίσεις της προβλημάτισαν, αφού τα διπλά σε Εσθονία, Λιθουανία και Σαν Μαρίνο δε λένε απολύτως τίποτα. Αναμένουμε να μιλήσει η παράδοση (3-1-1) και το Δουβλίνο, με τον 0:0 ασιατικό άσο να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 2,00 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2274. ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ

Με τάση για ανανέωση του υλικού της η Ολλανδία μετά το φιάσκο των προκριματικών και τον αποκλεισμό της από το πρώτο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μετά το 1984. Σωστό φαβορί η Γαλλία που θέλει να μετρήσει τις δυνάμεις της και δείχνει σε μεγαλύτερη ετοιμότητα ενόψει τουEUROπου θα φιλοξενήσει τον Ιούνιο. Με το ασιατικό διπλό -0,5 στο 2,025 της Bet365πηγαίνει ο Kyr_Lim . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2275. ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Η ήττα από την Αλβανία στην πρεμιέρα των προκριματικών, ανάγκασε την ομοσπονδία της Πορτογαλίας να απομακρύνει το Μπέντο από το τιμόνι της ομάδας, με το δικό μας Φερνάντο Σάντος να αναλαμβάνει και αμέσως να περνάει τη φιλοσοφία του στην εθνική της χώρας του. Απογοήτευσε η Βουλγαρία, δεν κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα ανταγωνιστική, κερδίζοντας μόνο Αζερμπαϊτζάν (δις) και Μάλτα στον όμιλο, με αποτέλεσμα να ξεκινάει από τώρα την προετοιμασία της για τα προκριματικά του ερχόμενου Μουντιάλ. Μεunder3,5 συνδυάστηκαν οι 6/7 νίκες των Ιβήρων επί Σάντος στον όμιλο, όπως και όλες οι ήττες των γειτόνων μας (5/5). Λογικό φαβορί η Πορτογαλία, η αξία βρίσκεται στο συνδυασμό νίκης της μεunder3,5, επιλογή που βρίσκουμε σε απόδοση 1,83 στον Stoiximan, ο οποίος επανέφερε τις καταθέσεις μεpaysafecard! Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2711. ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ

Να πλησιάσει στην κορυφή θέλει η Βραζιλία που με νίκη επί της Ουρουγουάης θα περάσει στη 2η θέση πίσω μόνο από τον αήττητο και με 4/4 νίκες, Ισημερινό. Η Ουρουγουάη τα πηγαίνει εξαιρετικά μέχρι στιγμής στον όμιλο βγάζοντας δύσκολο πρόγραμμα αφού έπαιξε με Κολομβία, Χιλή (εντός έδρας νίκες με 3-0) και εκτός έδρας με Βολιβία και Ισημερινό. Ευεργετικά θα λειτουργήσει η παρουσία του Σουάρεζ μετά από περίπου 2 χρόνια απουσίας λόγω τιμωρίας αφού ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη επιθετική πνοή στη «σελέστε». Πονοκεφαλιάζει βέβαια για τη σύνθεση της άμυνας του ο Ταμπάρεζ αφού θα στερηθεί το βασικό κεντρικό δίδυμο, Γκοδίν και Χιμένεθ, καθώς και τον αξιόπιστο πλάγιο μπακ Περέιρα. Δεν θα αλλάξει τις συνήθειες του όμως, περιμένουμε να παίξει με τακτική ρίχνοντας το βάρος στην καλή ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του και στην εξουδετέρωση του Νέιμαρ που είναι ο νούμερο 1 κίνδυνος για την εστία του. Θα δώσουμε προβάδισμα στην έδρα και στα ακριβή σκορ 1-0/2-0/2-1 που με κάλυψη στο 1-1 δίνουν μέση απόδοση 2,05 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2282. ΕΛ ΣΑΛΒΑΔΟΡ – ΟΝΔΟΥΡΑ

Σε δυσχερή θέση βρίσκονται οι δύο ομάδες. Το Ελ Σαλβαδόρ δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, έχει ρεκόρ 0-1-1 και κατέχει την τρίτη θέση του ομίλου. Προπονητής του είναι ο Ονδουριανός Ραμόν Μαραδάγια, ο οποίος έκατσε στο παρελθόν και στον πάγκο της Ονδούρας. Η εθνική ομάδα της χώρας του τα πηγαίνει ακόμα χειρότερα, αφού δεν έχει ούτε βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές (κι αυτή δε σκόραρε ακόμα), με αποτέλεσμα η νίκη να κρίνεται απαραίτητη και για τις δύο ομάδες. Δε θα μπλέξουμε με πλευρά, αν και το ένστικτο μας οδηγεί δεξιά, καθώς η Ονδούρα διαθέτει ποιοτικότερο και πιο έμπειρο σύνολο.

2286. ΚΑΝΑΔΑΣ – ΜΕΞΙΚΟ

Εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία για τον Καναδά και ρεκόρ 1-1-0 στο ξεκίνημα, με το οποίο καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση του ομίλου, όπου και θέλει να διατηρηθεί ως το τέλος. Πειστικό από το ξεκίνημα το Μεξικό, έκανε με άνεση το 2/2 κόντρα σε Ελ Σαλβαδόρ και Ονδούρα, με αποτέλεσμα να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στον όμιλο. Με όπλο την άμυνα θα πορευτεί ξανά ο Καναδάς, δε θα ρισκάρει ιδιαίτερα και το πάντα συμπαγές –τουλάχιστον σε αυτό το επίπεδο- Μεξικό, με τα λίγα γκολ να έχουν το προβάδισμα.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ