ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής (18/3/2016). Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής (18/3/2016).

720.ΑΜΚΑΡ ΠΕΡΜ–ΡΟΣΤΟΦ

Αδικημένη και άτυχη αισθάνεται η Άμκαρ (4-3-3 εντός) για την ήττα στη Μόσχα από τη Σπαρτάκ, όπου έχασε με πέναλτι-εφεύρεση στο φινάλε του αγώνα, σε ένα ματς όπου στήθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο. Τρομερή ξανά η Ροστόφ (5-0-4 εκτός), επιβλήθηκε της ΤΣΣΚΑ με 2-0 την προηγούμενη αγωνιστική και πάτησε κορυφή, ισοβαθμώντας με τους Μοσχοβίτες. Τώρα, καλείται να δείξει σταθερότητα αν θέλει να πάρει τον τίτλο και να μην πάρουν τα μυαλά της αέρα. Παιχνίδι για συμπεράσματα το συγκεκριμένο, με τα λίγα γκολ πάντως να έχουν τον πρώτο λόγο (13/20under2,5 οι γηπεδούχοι και 12/20 οι φιλοξενούμενοι).

730. ΑΟΥΕ – ΧΑΛΕΣΚΕΡ

Από ήττα η οποία μπορεί να της κοστίσει προέρχεται η Άουε η οποία έχασε 3-0 στην έδρα της Χόλσταϊν παραμένοντας παρόλα αυτά οριακά στη δεύτερη προνομιούχο θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μοναδική αήττητη εντός έδρας ομάδα της κατηγορίας οι γηπεδούχοι, 7-8-0 (14-4 γκολ), 14/15under2,5 το εντός έδρας ρεκόρ τους διαθέτοντας την καλύτερη άμυνα. Δεύτερη σερί ισοπαλία με 1-1κόντρα στη Μάιντζ και τέταρτο ματς χωρίς νίκη οι φιλοξενούμενοι, 3-4-7 (12-17 γκολ) το εκτός έδρας ρεκόρ τους, τα 10 από τα 14under2,5. Κίνητρο και φόρμα μας οδηγούν στην επιλογή του άσου.

731. ΑΝΖΙ ΜΑΧΑΤΣΚΑΛΑ – ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ

Ότι χτίζει στην επίθεση, το χαλάει στην άμυνα η Ανζί (0-4-6 εντός), κάτι που συνέβη και στην έδρα της Ουράλ, όπου και έχασε με 4-2, παραμένοντας στο βυθό της βαθμολογίας. Τα χρειάστηκε η Σπαρτάκ (5-1-3 εκτός) κόντρα στην Άμκαρ, όμως αυτό που μετράει είναι πως πανηγύρισε τη νίκη και εξακολουθεί να ελπίζει στην ευρωπαϊκή έξοδο. Δεν πείθει καμία ομάδα με την εικόνα της, θα κοιτούσαμε την κόντρα των φιλοξενούμενων, αλλά το γεγονός πως η Ανζί είναι η μόνη ομάδα χωρίς εντός έδρας νίκη, μας αποτρέπει από την ενασχόλησή μας με το ματς.

749. ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ – ΑΑΡΧΟΥΣ

Με 4-0 έχανε στο ημίχρονο η Άαλμποργκ (6-1-3 εντός) στην έδρα της Κοπεγχάγης, πληρώνοντας το γεγονός πως έπαιξε δίχως σκοπιμότητα, χάνοντας εν τέλει με το βαρύ 6-2. Δεν ήταν κακή κόντρα στην Έσμπιεργκ η Άαρχους (1-4-6 εκτός), αλλά ηττήθηκε με 2-1 και παρότι είναι αρκετά καλή η παρουσία της, κόντρα στους θεωρητικά μεγάλους της κατηγορίας «χωλαίνει». Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το ότι οι γηπεδούχοι θα ψάξουν αντίδραση, ώθησε τους YoungGuns στον -0,5 ασιατικό άσο.

751. ΚΟΡΟΝΑ ΚΙΕΛΤΣΕ – ΠΙΑΣΤ ΓΚΛΙΒΙΤΣΕ

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας στην Πολωνία.Συνέχισε τα αμφίσκορα η Κορόνα (2-4-7 εντός), στο 2-2 με τη Σλασκ και μετράει πλέον οκτώ διαδοχικά ματς με γκολ εκατέρωθεν. Επιβλήθηκε της Ποντμπεσκίτζε η Πιαστ (5-4-4 εκτός) και παρέμεινε στο κυνήγι της Λέγκια. Μακριά από το σπίτι της έχει 9/13GGκαι 5/6 πιο πρόσφατα. Προφανής επιλογή τα πολλά γκολ.

754. ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ – ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ

Αναμενόμενη ήττα στην Πόλη με 1-0 από τη Φενέρ για την Καϊσέρισπορ (2-5-6 εντός), η οποία συμπλήρωσε επτά αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-1-6) και φυσιολογικά πλέον βρίσκεται κοντά στην επικίνδυνη ζώνη (+2). Τρεις φορές προηγήθηκε της Ακισάρ η Εσκισεχίρσπορ (1-1-10 εκτός), ωστόσο έμεινε στο 3-3 και παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, απέχοντας πέντε βαθμούς από την επικείμενη αντίπαλό της. Παιχνίδι καθαρά για τοlive, με τους φιλοξενούμενους να καίγονται για τους βαθμούς.

746. ΖΙΧΛΑΒΑ – ΠΡΙΜΠΡΑΜ

Δύο πολύ μεγάλες νίκες πήρε η Ζιχλάβα (3-5-2 εντός) κόντρα σε Σίγκμα Όλομουτς και Ντούκλα, με αποτέλεσμα να πάρει πολύτιμες ανάσες στη μάχη της ουράς, ξεφεύγοντας με 5 πόντους από την επικίνδυνη ζώνη. Τραγική στο 2016 η Πρίμπραμ (3-1-6 εκτός) έχασε με 0-1 από τη Λίμπερετς, παρέμεινε χωρίς νίκη, αλλά και γκολ στο νέο έτος (0-1-4) και βρίσκεται στο +3 από τους μπελάδες. Σωστό φαβορί ο άσος, αλλά η Ζιχλάβα πιθανότατα δε θα χαλαστεί και με την ισοπαλίας.

760. ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ

Άμεση η επιστροφή στις ήττες για την Ουνιόν (5-6-2 εντός) η οποία έχασε 2-1 στην έδρα της Ντούισμπουργκ. Πέντε αγωνιστικές (0-3-2) χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Μπραουνσβάιγκ (4-3-6) η οποία έχασε εύκολα με 3-0 στην έδρα της Γκρόιτερ. Σε μέτρια αγωνιστική κατάσταση οι δύο ομάδες και χωρίς κάποιο σοβαρό κίνητρο, πάμε παρακάτω.

761. ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ – ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

Λευκή ισοπαλία στην έδρα της Καρλσρούης η Χάιντενχαϊμ (6-3-4) παραμένοντας παράλληλα για δεύτερο σερί ματς αήττητη (1-1-0). Τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-2) συμπλήρωσε η ΦΣΒ (4-6-3) η οποία στο τελευταίο της παιχνίδι ηττήθηκε εύκολα μέσα στην έδρα της 1-3 από τη Φράιμπουργκ. Αδιάφοροι οι γηπεδούχοι, ψάχνουν βαθμούς οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι απέχουν μόλις τέσσερις πόντους από την επικίνδυνη ζώνη, Χ2.

762. ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ – ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ

Ντέρμπι ουραγών η συγκεκριμένη αναμέτρηση με τις δύο ομάδες να προέρχονται από νίκες παραμένοντας αήττητες για Τρίτη σερί αγωνιστική (1-2-0). Η Πάντερμπορν (2-6-5) πήρε μεγάλο διπλό στην έδρα της Σαν Πάουλι επικρατώντας 3-4 παραμένοντας παράλληλα σε απόσταση αναπνοής από τις θέσεις της σωτηρίας. Οι φιλοξενούμενοι (0-4-9) παρά την πρόσφατη νίκη τους με 2-1 επί της Ουνιόν παρέμειναν στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα μειώνοντας ωστόσο στους έξι τη διαφορά από τη 15θέση. Μαχητικές αμφότερες οι δύο ομάδες στα πρόσφατα παιχνίδια τους, το ματς αποτελεί τον ορισμό της τριπλής, πάμε παρακάτω.

764. ΚΙΚΕΡΣ ΒΟΥΡΖ. – ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΚΟΛΩΝΙΑΣ

Πέντε σερί αγωνιστικές αήττητοι (4-1-0)οι γηπεδούχοι (3-9-3) οι οποίοι πλέον απέχουν τέσσερις βαθμούς από την Τρίτη προνομιούχο θέση, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους επικράτησαν 0-1 στην έδρα της Τσέμνιτσερ. Εντός έδρας ήττα 1-3 από τους Ερασιτέχνες της Στουτγάρδης γνώρισε η Φορτούνα Κολωνίας η οποία μακριά από την έδρα της έχει απολογισμό 2-5-8 (13-28 γκολ) διαθέτοντας τη χειρότερη άμυνα. Καλές τύχες έχει ο άσος με τους γηπεδούχους όμως στην έδρα τους να παρουσιάζονται αρκετά απρόβλεπτοι, πάμε παρακάτω.

765. ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ (ΕΡ.) – ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ

Στο κόλπο της παραμονής και πάλι η Στουτγάρδη (3-5-7) η οποία μετά και τη νίκη της με 1-3 στην έδρα της Φορτούνα Κολωνίας συμπλήρωσε τέσσερα ματς αήττητη (2-2-0) μειώνοντας έτσι την απόσταση από τη σωτηρία στους τρεις βαθμούς. Τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη (0-2-1) η Όσναμπρικ η οποία έπεσε πλέον στην τρίτη θέση, 5-6-4 (14-15 γκολ) το εκτός έδρας ρεκόρ της. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση με δυνατό κίνητρο και από τις δύο πλευρές, δεν θα μπλέξουμε.

769. ΤΡΟΜΣΟ – ΣΤΑΡΤ

Σε ένα ματς όπου θα μπορούσε πολύ εύκολα να χάσει, η Τρόμσο απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας από τη Μόλντε με σκορ 1-1, ούσα και αρκετά τυχερή. Καλή εμφάνιση για τη Σταρτ στην πρεμιέρα, ήταν ανώτερη της Λίλεστρομ, ωστόσο «κόλλησε» στο 1-1. Η εικόνα των δύο ομάδων στην πρώτη αγωνιστική, μας οδηγεί προς τα δεξιά, αλλά δε μπορούμε να αγνοήσουμε το γεγονός πως η Τρόμσο, έστω και με μπόλικη τύχη πήρε θετικό αποτέλεσμα στο Μόλντε.

770. ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ – ΡΙΖΕΣΠΟΡ

Πίσω στο σκορ βρέθηκε η Ακισάρ (7-3-2 εντός) και μάλιστα 3 φορές, με αποτέλεσμα η ισοπαλία που απέσπασε στο τέλος να κρίνεται θετικό αποτέλεσμα, αλλά η νίκη αγνοείται εδώ και 4 αγωνιστικές (0-2-2). Δεν άξιζε κάτι καλό στο ματς με τη Μπεσίκτας η Ρίζεσπορ (2-3-7 εκτός), έχασε με 1-2 και συνεχίζει να απογοητεύει στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος (1-1-6), κρυφοκοιτάζοντας και προς τα κάτω. Δεν είναι καλά οι γηπεδούχοι, θέλουν βαθμούς για να ξενοιάζουν οι φιλοξενούμενοι, δε θα μας προκαλέσει εντύπωση η μοιρασιά των βαθμών.

1426. ΑΣΤΡΑ ΓΚΙΟΥΡΓΚΙΟΥ – ΤΑΡΓΚΟΥ ΜΟΥΡΕΣ

Δεν πείθει η Άστρα (6-6-2 εντός) το τελευταίο διάστημα, χάνοντας με 2-0 στο Βουκουρέστι από τη Στεάουα στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει σοβαρά να πέσει από την κορυφή. Δεν κυνηγάει κάτι στα πλέι-οφ η Τάργκου (5-3-5 εκτός), συνεχίζει με ένα βαθμό σε δύο ματς και χωρίς να σκοράρει, μένοντας στο 0-0 με τη Ντιναμό Βουκουρεστίου στο τελευταίο της παιχνίδι. Χαμηλά ο άσος για να μας απασχολήσει πριν την έναρξη του ματς, εν αναμονή για τοlive.

775. ΧΑΒΡΗ – ΤΟΥΡ

Ήττα ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές για τη Χάβρη (8-3-3) η οποία παραμένει σε απόσταση βολής από την τρίτη προνομιούχο θέση. Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 απέναντι στη Λαβάλ παραχώρησε η Τουρ (3-8-4) η οποία βαθμολογικά είναι αρκετά άνετη. Στο κυνήγι της ανόδου παραμένουν οι γηπεδούχοι, ποιοτικότερο ρόστερ και φόρμας μας ωθούν στον άσο.

781. ΕΒΙΑΝ – ΣΟΣΟ

Πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-3-2) οι γηπεδούχοι οι οποίοι στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους απέσπασαν το βαθμό της ισοπαλίας από στην έδρα της Κρετέιγ. Νίκη ύστερα από 10 αγωνιστικές για τη Σοσό η οποία επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Χάβρης παραμένοντας ωστόσο εντός επικίνδυνης ζώνης. Αρκετά αμφίρροπο ζευγάρι με τις δύο ομάδες να καίγονται για τη νίκη, πάσο.

777. ΜΠΡΕΣΤ – ΝΤΙΖΟΝ

Δεύτερη σερί νίκη για τη Μπρεστ (8-3-3) η οποία επικράτησε 0-1 στην έδρα της Βαλενσιέν παραμένοντας παράλληλα αήττητη για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι (2-1-0). Ήττα ύστερα από 11 αγωνιστικές (6-5-0) για τη Ντιζόν (7-5-3) η οποία έχασε 0-1 στην έδρα της από τη Νιμ. Μαθηματικά οι γηπεδούχοι ελπίζουν ακόμα στην άνοδο, δεν χωράει άλλη «γκέλα» για τους φιλοξενούμενους, πάμε παρακάτω.

776. ΟΣΕΡ – ΜΠΟΥΡΓΚ ΠΕΡΟΝΑΣ

Επτά αγωνιστικές αήττητη (2-5-0) η Οσέρ (7-5-3) η οποία στο τελευταίο της παιχνίδι επικράτησε 0-2 στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα παραμένοντας θεωρητικά εντός μάχης της ανόδου. Νίκη-έκπληξη 2-0 επί της Νανσί και για και τη Μπουργκ (2-4-8) η οποία διατηρεί απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Ματς με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αξιόπιστοι εντός οι γηπεδούχοι, άσος.

774. ΑΖΑΞΙΟ – ΝΙΟΡ

Ήττα ύστερα από 10 αγωνιστικές (5-5-0) για την Αζαξιό (7-6-2 εντός) η οποία έχασε 3-2 στην έδρα της Μετς. Τρίτο σερί ματς αήττητη (1-2-0) η Νιόρ (2-8-4) η οποία στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της επικράτησε 2-1 της Παρί. Σωστά μοιρασμένο το σετ με τους γηπεδούχους να έχουν ένα μικρό προβάδισμα λόγω έδρας.

779. ΠΑΡΙ – ΜΕΤΣ

Τις 17 αγωνιστικές χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Παρί (1-10-4) η οποία δύσκολα θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της ηττήθηκε 2-1 στην έδρα της Νιόρ. Από νίκη 3-2 επί της Μετς προέρχεται η Μετς (5-4-5) η οποία παραμένει μόλις δύο βαθμούς από την τρίτη προνομιούχο θέση.

778. ΝΙΜ – ΚΡΕΤΕΪΓ

Τεράστια νίκη 1-0 στην έδρα της Ντιζόν (6-8-1) πήρε η Νιμ η οποία απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη. Τις 19 αγωνιστικές χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Κρετέιγ (4-2-9)η οποία έχει μπλέξει για τα καλά, αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση με βαθμολογικό ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές, πάμε παρακάτω.

790. ΟΥΤΡΕΧΤΗ – ΕΞΕΛΣΙΟΡ

Μετά τη γκέλα με τη Ντεν Χάαγκ, η Ουτρέχτη θέλει τη νίκη κόντρα στην Εξέλσιορ για να μη χάσει κι άλλο έδαφος στο κυνήγι της τρίτης θέσης. Πανίσχυρη στο «Γκάλγκενβαρτ», από όπου πέρασαν νικηφόρα μόνο οι Αϊντχόφεν και Φέγενορντ, οφείλει να εκμεταλλευτεί τη δύναμη που αντλεί από τον κόσμο της και να πάρει ξανά τα πάνω της. Οι φιλοξενούμενοι παλεύουν με νύχια και με δόντια για να βγουν από τα πλέι-άουτ, αλλά μακριά από το σπίτι τους είναι τουλάχιστον απογοητευτικοί, σκοράροντας μόλις μία φορά στις τελευταίες έξι εξόδους τους. Αξίζει το ρίσκο στο συνδυασμό άσου καιNGστο 2,50 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

797. ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤΤΕΡΝΤΑΜ – ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤΑΡΝΤ

Μετά από 18 αγώνες (16-2-0), η Σπάρτα (14-0-0 εντός) γνώρισε ήττα-σοκ στην έδρα της –αν μη τι άλλο- φορμαρισμένης Αλμίρε, όμως διατηρεί απόσταση δέκα βαθμών από τη δεύτερη Φένλο. Αήττητη εδώ και τέσσερα ματς (3-1-0) η Φορτούνα (6-2-7 εκτός) και από εκεί που πάλευε να μην τερματίσει τελευταία, πλέον διεκδικεί μέχρι και την είσοδο στα πλέι-οφ. Θέλει να επιστρέψει στις νίκες η Σπάρτα, ώστε να μη μπει σε περιπέτειες αναφορικά με την πρωτιά και παρότι η Φορτούνα χτύπησε φόρμα, δύσκολα θα καταφέρει να την κοντράρει. Επιλογή ο άσος, ο οποίος λογικά θα συνδυαστεί με πολλά γκολ, όπως και οι 13/14 εντός έδρας νίκες της ομάδας του Ρόττερνταμ.

795. ΓΙΟΝΓΚ ΑΓΙΑΞ – ΓΙΟΝΓΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Δύο «κολλητές» ισοπαλίες απέσπασαν οι νέοι του Άγιαξ (6-7-1 εντός), αμφότερες κρίθηκαν θετικές κόντρα σε Φένλο και Μάαστριχτ. Μετά το 1-1 με την Τέλσταρ, οι νέοι της Αϊντχόφεν (4-5-5 εκτός) επικράτησαν με 3-1 της Χέλμοντ και έδειξαν πως σιγά-σιγά βρίσκουν ξανά τα πατήματά τους. Τα πολλά γκολ ενδέχεται να μας απασχολήσουν εδώ, αφού οι γηπεδούχοι έχουν 21/29over2,5 και οι φιλοξενούμενοι 17/29.

792. ΦΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΦΕΝΛΟ

Δύο «κολλητές» ισοπαλίες απέσπασαν οι νέοι του Άγιαξ (6-7-1 εντός), αμφότερες κρίθηκαν θετικές κόντρα σε Φένλο και Μάαστριχτ. Μετά το 1-1 με την Τέλσταρ, οι νέοι της Αϊντχόφεν (4-5-5 εκτός) επικράτησαν με 3-1 της Χέλμοντ και έδειξαν πως σιγά-σιγά βρίσκουν ξανά τα πατήματά τους. Τα πολλά γκολ ενδέχεται να μας απασχολήσουν εδώ, αφού οι γηπεδούχοι έχουν 21/29over2,5 και οι φιλοξενούμενοι 17/29.

794. ΧΕΛΜΟΝΤ ΣΠΟΡ – ΑΛΜΙΡΕ ΣΙΤΙ

Αρχίζει να αποχαιρετάει το όνειρο των πλέι-οφ η Χέλμοντ (5-3-6 εντός), αφού με την ήττα στο Αϊντχόφεν από τους νέους τηςPSV, έφτασε τα έξι ματς χωρίς νίκη (0-2-4) και απέχει πια 6 βαθμούς από τα πλέι-οφ ανόδου, με 7 ομάδες να μεσολαβούν. Επιβεβαίωσε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο πως βρίσκεται σε άριστη κατάσταση η Αλμίρε (5-4-6 εντός), επικρατώντας με 1-0 της πρωτοπόρου και αήττητης επί 18 ματς Σπάρτα Ρόττερνταμ, με την ίδια να τρέχει ένα νικηφόρο σερί τεσσάρων αγωνιστικών. Η φόρμα των δύο ομάδων μας «αναγκάζει» να στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους.

791. ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ – ΜΠΡΕΝΤΑ

Ήττα στο τοπικό ντέρμπι από την Ος τη Δευτέρα και η Ντεν Μπος (6-4-4 εντός) εξακολουθεί να αναζητεί σταθερότητα στην απόδοσή της. Την Παρασκευή αγωνίστηκε για τελευταία φορά η Μπρέντα (7-2-5 εκτός), επικρατώντας με 5-0 της Ος και πηγαίνει με άριστη ψυχολογία, αλλά και πιο ξεκούραστη στο τοπικό ντέρμπι με τη Ντεν Μπος. Κλίνουμε προς τα δεξιά, αλλά οι αποδόσεις είναι μάλλον αποτρεπτικές.

796. ΒΑΛΒΑΪΚ – ΦΟΛΕΝΤΑΜ

Ίσως άξιζε τη νίκη κόντρα στη Φορτούνα η Βαλβάικ (4-5-5 εντός), η οποία έχασε με 4-3 από τη Φένλο τη Δευτέρα, όμως παρόλα αυτά έδειξε και πάλι καλά στοιχεία, τερματίζοντας πάντως το αήττητο σερί της (1-2-0). Έχασε με 1-0 στην έδρα της ΦΚ Αϊντχόδεν η Φόλενταμ (4-5-5 εκτός) την προηγούμενη Παρασκευή, αλλά τη Δευτέρα πήρε το τοπικό ντέρμπι με την Τέλσταρ και ανέβασε κατακόρυφα την ψυχολογία της. Δε θα ασχοληθούμε, πάμε παρακάτω.

793. ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ – ΟΣ

Ούτε δικά της ματς δεν κερδίζει πλέον η Γκόου Αχέντ (7-4-4 εντός), με το 1-1 στην έδρα της Ντόρντρεχτ να μοιάζει με αυτοκτονία, αφού ισοφαρίστηκε στο φινάλε και συμπλήρωσε τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη (1-3-0). Μετά από οκτώ ματς (1-7-0), η Ος (3-3-8 εκτός) έσπασε το ρόδι και επικράτησε με 3-1 της Ντεν Μπος στο τοπικό ντέρμπι. Δε γίνεται να εμπιστευθούμε μία ομάδα με τα αποτελέσματα των Ιγκλς, όμως ούτε η Ος πείθει, παρά την επιστροφή της στις νίκες.

798. ΤΕΛΣΤΑΡ – ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ

Με κάτω τα χέρια έχασε από τη Φόλενταμ (3-0) η Τέλσταρ (6-6-3 εντός) και συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές δίχως νίκη (0-2-3), με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από τα πλέι-οφ. Σε κακό φεγγάρι και η Ντόρντρεχτ (5-3-7 εκτός), έμεινε στο 1-1 με τη Γκόου Αχέντ και έφτασε τις τέσσερις αγωνιστικές δίχως τρίποντο (0-1-3), βρισκόμενη έναν πόντο πίσω από την Τέλσταρ. Παιχνίδι αποκλειστικά για τοlive, καθώς σε περίπτωση ισοπαλίας πιθανότατα θα προκύψειlategoal.

804. ΣΑΛΚΕ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Μεγάλη μάχη στο Γκελζενκίρχεν για την τέταρτη θέση και τη συμμετοχή στα πλέι-οφ του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ. Η Σάλκε είναι αρκετά ασταθής φέτος, δεν πείθει με τις εμφανίσεις της, αλλά διαθέτει δεδομένη επιθετική ποιότητα και κρατιέται κοντά στο στόχο της. Μία από τα ίδια και η Γκλάντμπαχ, η οποία δεν προσέχει καθόλου την άμυνά της, δίνει φρενήρη ρυθμό στα παιχνίδια της και διαθέτει την τρίτη πιο παραγωγική επίθεση της Μπουντεσλίγκα. Παρά την κρισιμότητα του ματς, δύσκολα θα αλλάξουν ρότα οι δύο ομάδες, με το συνδυασμόGGκαιover2,5 να αποτελεί επιλογή στο 1,80 του Stoiximan , ο οποίος προσφέρει το παιχνίδι με 0% γκανιότα. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1294. ΧΕΤΑΦΕ – ΕΪΜΠΑΡ

Μένει μέχρι να φύγει ο Εσκριμπά στη Χετάφε που έχει πολύ φτωχή βαθμολογική συγκομιδή το τελευταίο 2μηνο αφού μετράει 8/9 ήττες (0-1-8) όπου σκόραρε μόλις τρεις φορές αυτό το διάστημα. Ούτε η Εϊμπάρ πάντως βρίσκεται σε καλύτερη φόρμα (1-2-7 στον δεύτερο γύρο) αλλά τουλάχιστον αυτή φρόντισε να κάνει εκπληκτικό πρώτο γύρο ώστε να βρίσκεται ακόμα στο +10 από την ζώνη του υποβιβασμού. «Τελικός» είναι το ματς για τους γηπεδούχους, πιο άνετοι οι Βάσκοι που διαθέτουν καλύτερη όμως ομάδα και δεν έχουν λόγο να χαριστούν. Στο 1,95 προσφέρει η Bet365το ασιατικό διπλό +0,25. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

802. ΜΑΡΣΕΪΓ – ΡΕΝ

Στο μέσον του βαθμολογικού πίνακα παραμένει κολλημένη η Μαρσέιγ, η οποία πορεύεται χωρίς νίκη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές, ενώ συμπλήρωσε και μία ντουζίνα αγώνες δίχως τρίποντο μπροστά στο κοινό της, με το κόμπλεξ της στο «Βελοντρόμ» να μην έχει προηγούμενο. Σε ανοδική τροχιά η Ρεν, κυνηγάει όχι απλά ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, πραγματοποιώντας την καλύτερη σεζόν της κατά την τελευταία δεκαετία. Κάπως αφύσικες μας φαίνονται οι αποδόσεις, με την αξία να βρίσκεται στο Χ2, το οποίο ηBet365 προσφέρει σε απόδοση 2,05.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

805. ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ – ΣΠΕΤΣΙΑ

Ντέρμπι στην επαρχία Λιγκούρια. Έπαιξε για το βαθμό της ισοπαλίας στο Λιβόρνο και τον απέσπασε με σχετική άνεση η Εντέλα (10-4-2 εντός), διευρύνοντας το αήττητο σερί της στα έξι ματς (4-2-0). Εντυπωσιακή στο δεύτερο γύρο (7-3-0) η Σπέτσια (5-5-5 εκτός), επικράτησε και της Μόντενα την προηγούμενη αγωνιστική, με αποτέλεσμα να αναρριχάται συνεχώς στο βαθμολογικό πίνακα και να πλησιάζει ακόμα περισσότερο την πρώτη τετράδα. Σε εξαιρετικό μομέντουμ οι δύο ομάδες, αν δεν έπαιζαν μεταξύ τους ίσως είχαν τη στήριξη μας, αφού αμφότερες είναι πολύ ανεβασμένες. Θα το αφήσουμε στην ησυχία του.

806. ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ – ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας στην Πολωνία.Έπρεπε να αλλάξει προπονητή για να επιστρέψει στις νίκες η Βίσλα (2-7-4 εντός), η οποία με το Βντόβτσικ στο τιμόνι επικράτησε με 2-4 της Νιετσιέτζα και πήρε πολύτιμη ανάσα. Σπουδαία νίκη που τη διατηρεί στην πρώτη οκτάδα πανηγύρισε η Γιαγκελόνια (4-2-7 εκτός) με το 1-0 επί της Γκόρνικ. Θεωρούμε πως η Βίσλα θα πάρει μπρος σιγά-σιγά με την αλλαγή προπονητή, όμως θα θέλαμε σε καλύτερες τιμές τον άσο για να μας απασχολήσει.

816. ΦΟΛΚΕΡΚ – ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ

Η δεύτερη Φόλκερκ υποδέχεται την πρωτοπόρο Ρέιντζερς, όμως με τη μεταξύ τους διαφορά να είναι στους 14 πόντους, σίγουρα δε μπορεί να θεωρηθεί ντέρμπι κορυφής. Με όπλο την άμυνα πορεύονται φέτος οι γηπεδούχοι, προκειμένου να φτάσουν στον τελικό των πλέι-οφ, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας σε όλους τους τομείς. Σε χαμηλό τέμπο τα περισσότερα ματς της Φόλκερκ, όπως και τα τελευταία της Ρέιντζερς, η οποία δε θα έχει στη διάθεσή της και τον πρώτο σκόρερ της Τσάμπιονσιπ Γουόκχορν. Προκαλεί η απόδοση τουunder2,5 (2,20/ Stoiximan ). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

809. ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ – ΧΑΛ

Δύο ομάδες με πολλά κοινά στοιχεία συγκρούονται στο «Ριβερσάιντ Στέιντιουμ». Μίντλεσμπρο και Χαλ δίνουν βάρος στην τακτική και την ανασταλτική λειτουργία, διαθέτουν τις καλύτερες άμυνες της κατηγορίας και αρέσκονται σε χαμηλό τέμπο. Παράλληλα, όπως είναι φυσιολογικό μετρούν πολλάunder2,5, με τις «τίγρεις» να έχουν τα περισσότερα της Τσάμπιονσιπ (27/36) και τη «Μπόρο» να κατέχει την τρίτη θέση στη συγκεκριμένη κατηγορία (24/36). Οι δύο αντίπαλοι τα δίνουν όλα στη μάχη της ανόδου, κάτι που αναμένεται να τις κάνει ακόμα πιο προσεκτικές στο μεταξύ τους ματς και αυτό σε συνδυασμό με τα προαναφερθέντα μας οδηγεί στοunder2, το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1,80 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

815. ΝΤΑΝΤΑΛΚ – ΚΟΡΚ ΣΙΤΙ

Με κυνικότητα και επαγγελματισμό, η Ντάνταλκ (3-0-0) έχει το απόλυτο των νικών, με τις 2/3 επιτυχίες της να είναι κόντρα στις νεοφώτιστες Φιν Χαρπς και Γουέξφορντ Γιουθς στα ματς που έδωσε την περασμένη Παρασκευή και Δευτέρα στην εμβόλιμη αγωνιστική. Μετά την ήττα και τη μετριότατη εμφάνιση στο Ντέρι, η Κορκ (2-0-1) έψαχνε αντίδραση κόντρα στη Λόνγκφορντκ και με το επιβλητικό 6-0 πήρε ξανά τα πάνω της. Το εντυπωσιακό ξεκίνημα των πρωταθλητών μας οδηγεί στον άσο, ωστόσο αξίζει να αναφερθεί πως το συγκεκριμένο ματς είναι το ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να τερματίζουν στις δύο πρώτες θέσεις της περσινής ιρλανδικής Πρέμιερ.

814. ΝΤΕΡΙ – ΓΚΑΛΓΟΥΕΪ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Η ήττα στην έδρα της νεοφώτιστης Φιν Χαρπς ανήκει στο παρελθόν για τη Ντέρι (2-0-1), η οποία έκτοτε επικράτησε των Κορκ και Μπρέι, με αποτέλεσμα να χτίσει ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Θετικό κρίνεται το ξεκίνημα της ΓκάλγουεΪ (2-1-0), καθώς αγνοεί την ήττα μετά τις πρώτες τρεις αγωνιστικές, έδειξε χαρακτήρα στο ντέρμπι του Κάναχτ με τη Σλίγκο τη Δευτέρα, όταν και απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας με 1-1, σε ένα ματς όπου έχανε με 1-0 από την έναρξη της σεζόν. Δε βγαίνει εύκολα άκρη, πάμε παρακάτω.

813. ΜΠΟΕΜΙΑΝ – ΓΟΥΕΞΦΟΡΝΤ ΓΙΟΥΘΣ

Η ήττα στην έδρα της νεοφώτιστης Φιν Χαρπς ανήκει στο παρελθόν για τη Ντέρι (2-0-1), η οποία έκτοτε επικράτησε των Κορκ και Μπρέι, με αποτέλεσμα να χτίσει ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Θετικό κρίνεται το ξεκίνημα της ΓκάλγουεΪ (2-1-0), καθώς αγνοεί την ήττα μετά τις πρώτες τρεις αγωνιστικές, έδειξε χαρακτήρα στο ντέρμπι του Κάναχτ με τη Σλίγκο τη Δευτέρα, όταν και απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας με 1-1, σε ένα ματς όπου έχανε με 1-0 από την έναρξη της σεζόν. Δε βγαίνει εύκολα άκρη, πάμε παρακάτω.

817. ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ – ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ

Μεγάλο ντέρμπι του Νότιου Δουβλίνου, γνωστό και ως «Λουάς ντέρμπι». Η Σάμροκ (3-0-0) χωρίς να πείσει ιδιαίτερα, επικράτησε των νεοφώτιστων Γουέξφορντ Γιουθς και Φιν Χαρπς στα δύο τελευταία της ματς, κράτησε ανέπαφη την εστία της και στα τρία παιχνίδια πρωταθλήματος που έδωσε και μοιράζεται την κορυφή με την πρωταθλήτρια Ντάνταλκ. Μετά την ήττα-σοκ στην πρεμιέρα από τη Γκάλγουεϊ, η Σεντ Πάτρικς (1-0-2) έβγαλε αντίδραση, επικρατώντας των Λόνγκφορντ και Μποέμιαν στη συνέχεια, με αποτέλεσμα να βρει ψυχολογία. Η διαφορετικότητα του ματς και το καλό ξεκίνημα των δύο ομάδων, δε μας επιτρέπει να ασχοληθούμε με το ντέρμπι πριν το ματς.

818. ΡΙΟ ΑΒΕ – ΜΑΡΙΤΙΜΟ

Τη μάχη για την ευρωπαϊκή έξοδο συνεχίζει η Ρίο Άβε, ωστόσο τελευταία κάνει… νερά, με αποτέλεσμα να μπει σε περιπέτειες αναφορικά με την έκτη θέση. Έπειτα από ένα αήττητο σερί τριών αγώνων, η Μαρίτιμο τα έκανε μαντάρα με τη Μποαβίστα και τα μαύρα σύννεφα επέστρεψαν στο νησί της, παρότι διατηρεί μία απόσταση επτά βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη. Εξαιρετικές επιθετικά οι δύο ομάδες, με προβλήματα στα μετόπισθεν, κυρίως οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι φέρνουν μεγάλα σκορ στα τελευταία τους παιχνίδια. Περιμένουμε ματς με καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις και τοover2,5 αποτελεί επιλογή σε απόδοση 2,00 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

820. ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ – ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ

Δεύτερη σερί νίκη για την Άρσεναλ η οποία απέδρασε με μεγάλο διπλό από την έδρα τη Σαν Λορέντζο επικρατώντας 0-2. Βαριά ήττα 3-0 από την Εστουδιάντες στο ντέρμπι της Λα Πλάτα για τη Χιμνάσια παραμένοντας έτσι χωρίς νίκη για τρίτο σερί ματς. Σε καλύτερη φάση οι γηπεδούχοι σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους οι οποίοι δεν βλέπονται.

821. ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ – ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ ΣΧ

Τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-2) συμπλήρωσε η Αλντοσίβι η οποία στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας από την Τουκουμάν με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Δεύτερη σερί νίκη για τη Σαν Μάρτιν η οποία επικράτησε 1-0 εντός έδρα της Τίγκρε παραμένοντας παράλληλα αήττητη για τέταρτο σερί ματς (2-2-0). Δύσκολο ζευγάρι με την ισοπαλία να έχει τον πρώτο λόγο.

824. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ – ΟΡΛΑΝΤΟ ΣΙΤΙ

Αήττητη η Νέα Υόρκη (1-1-0) η οποία στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 εντός έδρας με το Τορόντο σε ένα παιχνίδι πραγματική διαφήμιση του ποδοσφαίρου 2/2 οver2,5 &GGοι γηπεδούχοι ανεξαρτήτως έδρας. Δύο σερί ισοπαλίες για το Ορλάντο το οποίο δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε το Σικάγο με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Αναμέτρηση ιδανική για γκολ με τον συνδυασμό του οver2,5 με τοgoal-goalνα αποτελεί επιλογή.

826. Ο ΧΙΓΚΙΝΣ – ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ

Πέντε σερί αγωνιστικές αήττητη (3-2-0) η Ο Χίγκινς (2-2-0) η οποία στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της επικράτησε 0-1 της Ουτσιπάτο. Τρία ματς χωρίς νίκη η Ουνιόν Εσπανιόλα (0-2-3) η οποία στο τελευταίο της παιχνίδι ηττήθηκε 2-1 στην έδρα της Λα Καλέρα. Δίκαια φαβορί οι γηπεδούχοι, άσος.

828. ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ – ΝΤΕΦΕΝΣΑ ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ

Νίκη 3-0 επί της Χιμνάσια στο ντέρμπι της Λα Πλάτα πανηγύρισε η Εστουδιάτντες επιστρέφοντας έτσι άμεσα στις επιτυχίες ύστερα και την ήττα με 1-0 από την Ουρακάν. Πρώτη ήττα ύστερα από τέσσερις σερί νίκες για τη Ντεφένσα η οποία έχασε στην έδρα της 0-2 από την Ουρακάν. Δίκαια φαβορί η ποιοτικότερη Εστουδιάντες, άσος.

832. ΚΕΡΕΤΑΡΟ – ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΤΣΙΑΠΑΣ

Από λευκή ισοπαλία κόντρα στη Τίγκρε για το θεσμό του Τσάμπιονς Λιγκ Βόρειας Αμερικής προέρχεται η Κερέταρο (2-1-2) η οποία για το πρωτάθλημα μετά και το 2-0 από τη Λεόν συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-3). Εντός έδρας ήττα 1-2 από τη Τιχουάνα για τη Τσιάπας (1-0-2) η οποία έχασε ύστερα από τρεις αγωνιστικές (2-1-0),over2,5 &goal-goalτα τρία τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Σε άσχημο φεγγάρι οι κουρασμένοι γηπεδούχοι, ένα κλικ δεξιά, όχι και πολύ ζεστά βέβαια.

836. ΤΙΧΟΥΑΝΑ – ΤΟΛΟΥΚΑ

Ήττα-αποκλεισμός στα πέναλτι από τη Νεκάξα στο πλαίσιο του κυπέλλου γνώρισε η Τιχουάνα (0-4-1) η οποία για το πρωτάθλημα προέρχεται από μεγάλη νίκη 1-2 στην έδρα της Τσιάπας. Από εύκολη νίκη 3-0 επί της Ντοράδος προέρχεται η Τολούκα (0-2-3),over2,5 τα τρία τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Δεν πείθουν εντός οι γηπεδούχοι, ωστόσο παρά την κούραση που έχουν αποκομίσει από το ματς κυπέλλου έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

838. ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜΑΡΙΝΟΣ – ΤΟΣΟΥ

Από την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα προέρχεται η Γιοκοχάμα η οποία επικράτησε 1-2 στην έδρα της Νιγκάτα. Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο τη Βεντφορέτ Κοφού για τη Τοσού. Αρκετά νωρίς για να επιλέξουμε πλευρά, πάμε παρακάτω.

843. ΝΑΓΚΟΓΙΑ – ΣΕΝΤΑΪ

Ήττα 3-2 στην έδρα της Καβασάκι για τη Ναγκόγια η οποία παρέμεινε για δεύτερος σερί ματς χωρίς νίκη (0-1-1). Από το δεύτερο τρίποντο της χρονιάς προέρχεται η Σεντάι η οποία επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Κασίμα. Σωστά μοιρασμένο το σετ με τους φιλοξενούμενους πάντως να έχουν πραγματοποιήσει καλή σχετικά εκκίνηση.

845. ΒΕΝΤΦΟΡΕΤ ΚΟΦΟΥ – ΚΑΒΑΣΑΚΙ

Ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Τοσού απέσπασε η Κοφού η οποία παρέμεινε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς τρίποντο. Αήττητη (2-1-0) στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής η Καβασάκι η οποία στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της επικράτησε 3-2 εντός έδρας της Ναγκόγια. Δίκαια φαβορί οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο σε αποδόσεις κάτω του 2,00 το διπλό δεν έχει καμία αξία.

844. ΝΙΓΚΑΤΑ – ΚΑΣΙΒΑ

Δεύτερη σερί ήττα για τη Νιγκάτα τη οποία μετά και την «εξάρα» από τη Βίσελ Κόμπε έχασε 1-2 εντός έδρας και από τη Γιοκοχάμα,over2,5 καιgoal-goalοι τρεις φετινές της αναμετρήσεις. Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα Κασίβα η οποία παρόλα αυτά προέρχεται από τον πρώτο της βαθμό το οποίο και απέσπασε από τη Ιβάτα με τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2,over2,5 καιgoal-goalτα 2 από 3 φετινά της παιχνίδια. Σωστά μοιρασμένο το σετ με τα γκολ να έχουν καλές τύχες.

Ακτινογραφία Μπάσκετ Παρασκευής

Διαβάστε αναλύσεις και προγνωστικά για όλα τα ματς του μπασκετικού κουπονιού της Παρασκευής που περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις από την Ευρωλίγκα.

3103. ΓΚΙΣΕΝ – ΚΡΑΪΛΣΧΑΪΜ

Μετά τη βαριά ήττα από τους Σκάιλαϊνερς της Φρανκφούρτης (61-86) σειρά είχε ακόμα μία για την Γκίσεν (ρεκόρ 12-13), αυτή τη φορά απέναντι στην πρωτοπόρο Μπάμπεργκ (82-58). Όσο πάει και χειροτερεύει η κατάσταση για την Κράιλσχαϊμ (ρεκόρ 5-20), η οποία μεσοβδόμαδα ηττήθηκε εύκολα από την Μπράουνσβαϊγκ (79-88), παραμένοντας έτσι στον πάτο της βαθμολογίας μαζί με την Μιτελντόιτσερ. Αυτή ήταν η δέκατη ήττα της στα ισάριθμα τελευταία, με το μέλλον της ομάδας στην Μπουντεσλίγκα να κρίνεται δυσοίωνο. Το παλεύει στο γήπεδό της η Γκίσεν (7-6), χωρίς νίκη στις εξόδους της η φιλοξενούμενη (0-12), επίδοση-αρνητικό ρεκόρ στην κατηγορία ενώ άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως δέχεται 92,4 πόντους μακριά από το σπίτι της. Ξεκάθαρο προβάδισμα η έδρα, όμως ακόμα και κόντρα σε μια ομάδα όπως η Κράιλσχαϊμ το -13,5 χάντικαπ είναι αρκετά επίφοβο. Δεν τρελαινόμαστε κιόλας, όμως σε αποδόσεις αουτσάιντερ έχει αξία το over 158,5 (1,95 / Stoiximan).

3034. ΕΦΕΣ – ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ

Με τη νίκη επί της Νταρουσάφακα η Εφές διατήρησε τις λιγοστές πιθανότητες που έχει για πρόκριση στα προημιτελικά. Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει η ίδια να κάνει το 4/4 και ο Παναθηναϊκός να υποστεί τουλάχιστον δύο ήττες, η μία σίγουρα στην έδρα της στο φινάλε των ομίλων που θα πρέπει παράλληλα να τον νικήσει με 6+ πόντους διαφορά για να αποκτήσει το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία. Στα θετικά το γεγονός πως δε θα φύγει από την Τουρκία αφού τα 3/4 εναπομείναντα είναι εντός έδρας και το άλλο στην έδρα της Φενέρμπαχτσε.Αμφίβολη η συμμετοχή τουDieblerπου δεν έπαιξε ούτε την προηγούμενη εβδομάδα. Η Τσεντέβιτα αποκλείστηκε και τυπικά με την εντός έδρας ήττα από τη Μάλαγα (78-91) μένοντας στην τελευταία θέση του ομίλου με ρεκόρ 2-8 έχοντας παράλληλα τη 2η χειρότερη άμυνα (με παθητικό 85 πόντους μ.ο.) και από τις 16 ομάδες. Αξίζει να αναφέρουμε πως οι 4 τελευταίες εκτός έδρας ήττες της ήρθαν με διαφορά 13 πόντων και άνω (-13, -20, -23 -24). Μάλλον από το -14,5 χάντικαπ θα προτιμήσουμε τοover86,5 πόντων της Εφές στο 1,91 τουStoiximan. Άλλωστε η Τσεντέβιτα στα τέσσερα προηγούμενα εκτός έδρας της δέχτηκε 89,2 πόντους μ.ο. (86, 87, 90, 94). Εκτός αυτού οι Κροάτες έχουν κυρίως το μυαλό τους στους ημιτελικούς της Αδριατικής με τον Ερυθρό Αστέρα. Την Τρίτη έγινε το πρώτο ματς στο Βελιγράδι όπου «λύγισαν» στην παράταση (97-88).

3035. ΜΑΛΑΓΑ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Κακά τα ψέματα η Μάλαγα διατηρεί μηδαμινές ελπίδες για πρόκριση αφού απέχει 3 νίκες από την 4αδα. Παρόλα αυτά έρχεται από τη νίκη στην Κροατία με την Τσεντέβιτα ενώ με πολύ καλή παρουσία στην άμυνα επικράτησε της Σαραγόσα την Κυριακή στο πρωτάθλημα. Αυτό δεν σημαίνει πως θα αδιαφορήσει με τον Ερυθρό Αστέρα που έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης με τη δεύτερη νίκη σε βάρος του Παναθηναϊκού. Οι Σέρβοι εκτός έδρας όμως χάνουν μεγάλο μέρος της δυναμικότητας τους. 1-3 ρεκόρ στοTop-16 και 2-7 συνολικά φέτος στην Ευρωλίγκα. Ωστόσο δύσκολα έχασαν και στις τρεις ήττες τους στην Τουρκία, με 72-65 από την πρωτοπόρο Φενέρμπαχτσε, με ένα πόντο διαφορά (85-84) από την Εφές και επίσης οριακά από τη Νταρουσάφακα (69-66). Αν παίζεται κάτι είναι σίγουρα το +3,5 χάντικαπ στο 1,85 τουStoiximan.

3036. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

Όπως έστρωσε θα κοιμηθεί ο Ολυμπιακός που έκανε τρεις ήττες εκτός προγράμματος (δύο φορές με Μπάμπεργκ και μία στη Λιθουανία από Ζαλγκίρις) και πλέον βρίσκεται για τα καλά με την πλάτη στον τοίχο. Το πιο βατό ματς είναι το αποψινό με τη Ζαλγκίρις, από εκεί και πέρα θα παίξει στην πανίσχυρη έδρα της Κίμκι στη Ρωσία και θα υποδεχτεί Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ. Στο Σ.Ε.Φ. πάντως νίκησε και την Κίμκι και τη Λαμποράλ και τη Μπαρτσελόνα δεχόμενος 69 πόντους μ.ο. σε αυτά τα ματς αλλά ακόμα το φυσάει και δεν κρυώνει από την ανέλπιστη ήττα με τη Μπάμπεργκ που ίσως αποδειχτεί πιο οδυνηρή από ότι φαντάζονταν. Η Ζαλγκίρις ευθύς εξαρχής από τη στιγμή που κληρώθηκε στον όμιλο του θανάτου δεν είχε καμία απολύτως ελπίδα και δύσκολα θα γλίτωνε από την τελευταία θέση. 2-8 το ρεκόρ της αφού νίκησε στο Κάουνας Ολυμπιακό και Μπάμπεργκ. Μακριά από τη Λιθουανία έχει μόνο ήττες (0-5) στοTop-16 όπου στα 4/5 παιχνίδια της δέχτηκε 92 πόντους και άνω. Ευκαιρία για ξέσπασμα έχει ο Ολυμπιακός αλλά δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος ενασχόλησης με το -15,5. Εφικτό δείχνει τοover81,5 πόντων του στο 1,91 τουStoiximan.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ