ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής (11/3/2016). Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής (11/3/2016).

2139. ΣΑΝΤΟΝΓΚ ΛΟΥΝΕΓΚ – ΛΙΑΝΟΝΙΝΓΚ

Πετάει στο Τσάμπιονς Λιγκ η Σαντόνγκ, αλλά στο πρωτάθλημα τα βρήκε σκούρα στην έδρα της Γιανγκσού, όπου ηττήθηκε με 3-0. Μεγάλο διπλό στην έδρα της Σιγκαζουάνγκ πανηγύρισε η Λιάονινγκ στην πρεμιέρα της κινέζικης Σούπερ Λιγκ, επικρατώντας με 0-1.Οι αποδόσεις προκαλούν για κόντρα του άσου, ωστόσο θεωρούμε πως οι γηπεδούχοι θα κυνηγήσουν όχι απλώς τη νίκη, αλλά και το ξέσπασμα.

2138. ΓΙΑΝΓΚΣΟΥ Σ. – ΓΙΑΝΜΠΙΑΝ

Τα μεγάλα αστέρια της Γιανγκσού, οι Ραμίρες και Τεϊσέιρα ήταν αυτοί που έδωσαν τη νίκη στη νέα τους ομάδα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με το επιβλητικό 3-0 επί της Σαντόνγκ. Παραλίγο να φύγει με το διπλό η Γιάνμπιαν από την έδρα της Σανγκάη Σενχούα, όπου με όπλο την ομοιογένειά της από πέρυσι έμεινε στο 1-1. Πάντως, στο σπίτι της Γιανγκσού δύσκολα θα καταφέρει κάτι αντίστοιχο, με τον άσο εύκολα ή δύσκολα να επιβεβαιώνεται. Οι αποδόσεις φυσικά δεν αξίζουν ενασχόληση και για αυτό πάμε παρακάτω.

2140. ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΙΠΓ – ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΕΝΧΟΥΑ

Όπως έδειξε και στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Σανγκάη ΣΙΠΓ θα χρειαστεί χρόνο για να βρει τα πατήματά της, κάτι που αποδείχτηκε περίτρανα και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όταν και ηττήθηκε με 1-0 από τη Χενάν. Στο φινάλε ισοφάρισε η Σανγκάη Σενχούα τη νεοφώτιστη Γιάνμπιαν και γλίτωσε από το μεγάλο κάζο στην πρώτη αγωνιστική. Μεγάλο ντέρμπι στη Σανγκάη, όμως καμία από τις δύο ομάδες δεν πείθει, με την αποχή να είναι η καλύτερη λύση.

---. ΔΟΞΑ ΚΑΤΟΚΟΠΙΑΣ – ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τη Δόξα (5-2-6 εντός) και πάλι από την Πάφο, αυτή τη φορά με 2-0 και σιγά-σιγά αρχίζει να μπαίνει σε περιπέτειες. Πλάκα έκανε στον Εθνικό Άχνας η ΑΕΛ (4-3-6 εκτός), τον οποίο διέλυσε με σκορ 5-2. Απόσταση ασφαλείας διατηρούν οι φιλοξενούμενοι από τη θέση του υποβιβασμού, στο +6 είναι η Δόξα, θέλει τους τρεις βαθμούς και μπορεί να τους βρει, με τον DSuker να επιλέγει τον άσο.

---. ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ – ΠΑΦΟΣ

Σε ένα παιχνίδι όπου θα μπορούσε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, ο Άρης (5-4-4 εντός) ηττήθηκε με 3-1 από τον Ερμή την προηγούμενη εβδομάδα. Με χαρακτηριστική άνεση η Πάφος (1-4-8 εκτός) επικράτησε της Δόξας με σκορ 2-0. Στο +7 από τη θέση του υποβιβασμού οι γηπεδούχοι, στο +6 οι φιλοξενούμενοι, η ισοπαλία μάλλον δε θα χαλάσει κανέναν.

2165. ΚΟΥΜΠΑΝ – ΚΡΙΛΙΑ

Κατώτερη των περιστάσεων για ακόμα μία φορά η Κούμπαν (2-4-4 εντός), έχασε με 1-0 στο Καζάν από τη Ρούμπιν και μπήκε με το αριστερό στο νέο έτος, φτάνοντας τις πέντε συνεχόμενες αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-3). Έντονο το επιθετικό πρόβλημα της Κρίλια (3-2-5 εκτός), το οποίο εμφανίστηκε και κόντρα στη Ροστόφ, χάνοντας με 0-1, μένοντας χωρίς γκολ για τρίτο διαδοχικό ματς πρωταθλήματος. Μεγάλη ανάγκη έχουν τους βαθμούς οι δύο ομάδες, λογικά θα προσέξουν πολύ τα νώτα τους και θεωρούμε πως τα λίγα τέρματα έχουν το προβάδισμα, με τους φιλοξενούμενους να μετρούν τα περισσότεραunder2,5 της κατηγορίας (16/19).

2167. ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΝΤΣ – ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ

Υποτονική σε ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι της η Γιάμπλονετς (3-5-2 εντός), πάλεψε, αλλά ηττήθηκε με 2-1 στην Πράγα από τη Σπάρτα, φτάνοντας τα 13/20 αμφίσκορα. Άκρως μαχητική για ακόμα μία φορά η Μπάνικ (0-0-10 εκτός), έχασε με 1-2 από τη Ντούκλα και φαίνεται πως θα αποχαιρετήσει τη μεγάλη κατηγορία με ψηλά το κεφάλι. Σκόραραν στα τρία τελευταία τους παιχνίδια οι φιλοξενούμενοι, μπορούν να βρουν δίχτυα και πάλι, με το αμφίσκορο σε τιμές αουτσάιντερ να μας κλείνει το μάτι.

2184. ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ – ΑΑΡΧΟΥΣ

Νίκη-ανάσα για την Έσμπιεργκ (3-2-5 εντός) με το 1-0 επί της Ράντερς, πανηγυρίζοντας για πρώτη φορά μετά τις 30 Οκτωβρίου (0-1-4 έκτοτε). Με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 15’ έπαιζε η Άαρχους (1-4-5 εκτός) κόντρα στην Κοπεγχάγη, χάνοντας σπουδαία ευκαιρία για μία μεγάλη νίκη, καθώς έμεινε στο 0-0, διατηρώντας απόσταση ασφαλείας από την ουραγό Χόμπρο. Δε θα χαλαστεί καμία ομάδα με το βαθμό της ισοπαλίας και παρότι είναι νωρίς ακόμα, δεν αποκλείεται οι δύο ομάδες να μοιραστούν τους βαθμούς.

2185. ΚΟΡΟΝΑ ΚΙΕΛΤΣΕ – ΣΛΑΣΚ ΒΡΟΤΣΛΑΒ

Τρίτη αγωνιστική χωρίς νίκη (0-2-1) για την Κορόνα (2-3-7 εντός) το 1-1 με τη Βίσλα και η αγωνιστική κάθοδος συνεχίζεται. Τα ίδια και χειρότερα για τη Σλασκ (2-3-8 εκτός), με την ήττα από την Πιαστ να είναι η δεύτερη διαδοχική και τρίτη στα 4 τελευταία ματς (0-1-3), με αποτέλεσμα να προβεί ξανά σε αλλαγή προπονητή, προκειμένου να σώσει τη σεζόν. Σε κακό φεγγάρι οι δύο ομάδες, κανένας λόγος ενασχόλησης.

2192. ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ

Τα πέντε (0-2-3) ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Μπίλεφελντ (2-7-3) η οποία στο τελευταίο της παιχνίδι απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας με τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2,over2,5 καιgoal-goalοι τρεις ποιο πρόσφατες αναμετρήσεις της ανεξαρτήτως έδρας. Αντέχει στην τρίτη θέση η Νυρεμβέργη (5-3-4) η οποία επικράτησε εντός έδρας με 2-1 και της Λάουτερν αυξάνοντας μάλιστα τη διαφορά από την τέταρτη Σαν Πάουλι στους 5 βαθμούς, παραμένοντας παράλληλα για 15παιχνίδια αήττητη. Προβληματίζουν εντός οι γηπεδούχοι οι, το κίνητρο και η φόρμα μας οδηγούν στο καλοπληρωμένο διπλό.

2193. ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ – ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΤΝ

Από δίκαιη ήττα 2-0 στην έδρα της Χάιντενχαϊμ προέρχεται η Σαν Πάουλι (7-2-4) η οποία έχασε την επαφή με την τρίτη με τη διαφορά από τη Νυρεμβέργη να αυξάνεται στους πέντε βαθμούς. Με τον Μίλερ στο τιμόνι η Πάντερμπορν (2-2-8) έπαιξε καλά απέναντι στην Γκρόιτερ αλλά και πάλι δεν κατάφερε να κατακτήσει το τρίποντο με το τελικό σκορ να βρίσκει ισόπαλες τις δύο ομάδες με 1-1, τέσσερις βαθμοί πλέον τη χωρίζουν από 15θέση. Δίκαια φαβορί οι γηπεδούχοι ωστόσο η πρόσφατη εμφάνιση όμως της Πάντερμπορν άφησε υποσχέσεις, καλύτερα να το αποφύγουμε.

2194. ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ – ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ

Από σπουδαία… ισοπαλία στην έδρα της Πάντερμπορν προέρχεται η Γκρόιτερ Φιρτ (5-2-5) η οποία παρόλα αυτά παρέμεινε για τέταρτο παιχνίδι χωρίς νίκη (0-3-1). Ισοπαλία 1-1 και για την Μπράουνσβαϊγκ (4-3-5) η οποία παραχώρησε τον βαθμό στην Ντούισμπουργκ σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε κάλλιστα και να χάσει με την εμφάνιση της να είναι αρκετά μέτρια, στους 12 πλέον η διαφορά από την Τρίτη προνομιούχο θέση. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, πάμε παρακάτω.

2199. ΑΑΛΕΝ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ

Από νίκη στην έδρα της Βέχεν με 1-0μ προέρχεται η Άαλεν (5-7-2) η οποία παρέμεινε σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη, τα 10 από τα 14 φετινά της εντός έδρας παιχνίδια έληξανunder2,5. Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 στην Κίκερς Στουτγάρδης παραχώρησε η Δρέσδη (6-8-1) η οποία παρόλα αυτά παραμένει στη κορυφή διατηρώντας μάλιστα απόσταση ασφαλείας από τη δεύτερη Άουε. Σφιχτό ζευγάρι με τους φιλοξενούμενους αν και σχετικά αδιάφορους να έχουν τον πρώτο λόγο.

2205. ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ – ΣΤΑΜΠΑΕΚ

Πρώτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Νορβηγίας. Χάρις στην αλλαγή προπονητή παρέμεινε στα μεγάλα σαλόνια πέρυσι η Άαλεσουντ, η οποία παρότι έχασε κάποιες βασικές της μονάδες, βγαίνει ενισχυμένη από το μεταγραφικό παζάρι. Εντυπωσίασε πέρυσι η Στάμπαεκ, τερματίζοντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, όμως φέτος θα πορευτεί με προπονητή τον πρώην βοηθό του Μπράντλεϊ και η σεζόν αναμένεται με αρκετά ερωτηματικά. Αρκετές οι αλλαγές στις δύο ομάδες, αλλά αυτή που λογικά θα επηρεαστεί περισσότερο είναι η Στάμπαεκ. Δίνουμε προβάδισμα στην Άαλεσουντ, έχοντας πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μας πως πρόκειται για πρεμιέρα.

2208. ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΜΕΡΣΙΝ ΙΝΤ. ΓΙΟΥ.

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Τραμπζονσπόρ (5-2-3 εντός), έχασε και στην έδρα της Κόνιασπορ με 2-0, φτάνοντας τις τρεις σερί ήττες και απέχει επτά βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Εκεί βρίσκεται η Μερσίν (1-3-8 εκτός), η οποία πήρε ανάσα με το 1-0 επί της Σίβασπορ, αλλά θα χρειαστεί πολλές ακόμα νίκες για να παραμείνει στα μεγάλα σαλόνια. Σε καμία περίπτωση δεν είναι για 1,93 ο άσος, οι φιλοξενούμενοι πήραν ψυχολογία και μπορούν να βάλουν σε ακόμα πιο μεγάλους μπελάδες την Τραμπζονσπόρ. Πάμε παρακάτω.

2213. ΝΙΟΡ – ΠΑΡΙ

Έχει μπλέξει για τα καλά η Νιόρ (2-8-5 εντός), καθώς αγνοεί τη νίκη εδώ και οκτώ αγωνιστικές (0-4-4), με πιο πρόσφατο το 1-1 στην έδρα της Οσέρ και πλέον απέχει τρεις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, με το υπηρεσιακό δίδυμο Φορ-Τουρέν να συνεχίζει στο τιμόνι της ομάδας. Νίκες ψάχνει η Παρί (0-7-7 εκτός) προκειμένου να αποφύγει το μοιραίο και για το λόγο αυτό η «λευκή» ισοπαλία στην έδρα της Αζαξιό δε θεωρείται ιδιαίτερα θετικό αποτέλεσμα, με το τρίποντο να αγνοείται εδώ και 26 ματς (0-15-11)! Σε κάκιστη κατάσταση οι δύο ομάδες, κανένας λόγο να μπλέξουμε.

2214. ΜΠΟΥΡΓΚ ΠΕΡΟΝΑΣ – ΝΑΝΣΙ

Εννέα αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-5-4) συμπλήρωσε η Μπουργκ (7-3-5 εντός) στο εκτός έδρας 1-1 με τη Νιμ, όμως μαζεύει τους βαθμούς που χρειάζεται και απέχει εννέα βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Έκανε το χρέος της η Νανσί (5-7-2 εκτός), επικρατώντας με 2-0 του Ερυθρού Αστέρα και συνεχίζει την πορεία της προς την άνοδο. Λογικό φαβορί το διπλό, αλλά πέραν τούτου ουδέν.

2215. ΜΕΤΣ – ΑΖΑΞΙΟ

Όλο και κατρακυλάει η Μετς (7-4-4 εντός), η οποία έχει ρεκόρ 0-2-3 στα πέντε τελευταία και το τρένο της ανόδου απομακρύνθηκε μάλλον οριστικά. Στον αντίποδα, η Αζαξιό (1-7-6 εκτός), άργησε αλλά βρήκε ρυθμό, είναι χωρίς ήττα εδώ και δέκα αγωνιστικές (5-5-0), με αποτέλεσμα να ξεμπερδέψει μια και καλή από τις περιπέτειες της παραμονής. Καμία λογική στις αποδόσεις, οι φιλοξενούμενοι πατάνε καλύτερα το τελευταίο διάστημα και μπορούν να πάρουν τουλάχιστον την ισοπαλία σε ένα ακόμα ματς. Επιλογή το Χ2.

2216. ΣΟΣΟ – ΧΑΒΡΗ

Μετά τη μεγάλη πρόκριση στο κύπελλο επί της Ναντ, η Σοσό (3-6-5 εντός) εμφανίστηκε κουρασμένη κόντρα στην Τουρ, χάνοντας με 1-0 και συμπλήρωσε δέκα αγωνιστικές δίχως νίκη (0-6-4), με αποτέλεσμα να παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία. Σπουδαία νίκη για τη Χάβρη (6-3-6 εκτός) το 3-2 επί της Βαλενσιέν, με το ρεκόρ της να είναι 3-1-0 στα τέσσερα τελευταία και τη μάχη της ανόδου να συνεχίζεται. Μεγάλη δίψα για τη νίκη έχουν οι δύο ομάδες, όμως η ποιότητα της Χάβρης είναι τέτοια που τη φέρνει πιο κοντά στους τρεις βαθμούς.

2217. ΛΑΝΣ – ΚΛΕΡΜΟΝ

Μονόδρομος η νίκη για τη Λανς (6-6-2 εντός), καθώς το 1-1 με τη Λαβαλ την άφησε αρκετά πίσω στη μάχη της ανόδου. Η Κλερμόν (3-5-6 εκτός) πήρε τρεις διαδοχικές νίκες και με το πιο πρόσφατο 2-1 επί της Μετς έμεινε ζωντανή στο κόλπο για την άνοδο στη Λιγκ 1. Ορισμός τουGGοι φιλοξενούμενοι (22/29), μπορούν να παρασύρουν και τη Λανς σε αυτό το δρόμο, με το αμφίσκορο να αποτελεί επιλογή.

2218. ΤΟΥΡ – ΛΑΒΑΛ

Δίκαιο και σημαντικό τρίποντο για την Τουρ (6-4-4 εντός) με το 1-0 επί της Σοσό, αποτέλεσμα που την έφερε στο +14 από την επικίνδυνη ζώνη και μακριά από τους μπελάδες. Πέμπτη σερί ισοπαλία για τη Λαβάλ (2-8-5 εκτός) το 1-1 με τη Λανς, με το οποίο διατηρείται σταθερά εκτός κινδύνων. Μία ακόμα ισοπαλία δε θα χαλάσει καμία από τις δύο ομάδες.

2219. ΚΡΕΤΕΪΓ – ΕΒΙΑΝ

Δικό της ματς έχασε η Κρετέιγ (2-5-7 εντός) την προηγούμενη εβδομάδα, χάνοντας με 2-1 από τη Μπρεστ, σε ένα παιχνίδι όπου προηγήθηκε με 0-1, αλλά λύγισε στο φινάλε και παρέμεινε χωρίς νίκη για 17αγωνιστική (0-6-11). Κατώτερη των περιστάσεων η Εβιάν (3-4-7 εκτός) ηττήθηκε δικαίως με 1-2 από τη Ντιζόν και διατηρείται στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Ματς που θα κρίνει πολλά στη μάχη της ουράς, αναμένεται να επικρατήσει η σκοπιμότητα, με τα λίγα τέρματα να έχουν το προβάδισμα.

2220. ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ – ΜΠΡΕΣΤ

Έφτασε κοντά στο να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα η Βαλενσιέν (1-10-3 εντός), όμως μάλλον δεν το πίστεψε αρκετά, χάνοντας με 3-2 στη Χάβρη και συνεχίζει με μόλις μία νίκη στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές (1-4-3), παραμένοντας πάντως στο +5 από ζώνη του υποβιβασμού. Στο +15 βρίσκεται η Μπρεστ (3-4-8 εκτός), η οποία ούσα αδιάφορη επικράτησε με 2-1 της Κρετέιγ, γυρνώντας στο φινάλε το εις βάρος της 0-1. Το κίνητρο είναι μ τους γηπεδούχους και παρά την κακή εντός έδρας παρουσία τους θα τους στηρίξουμε.

2229. ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΤΣΑΠ – ΡΟΝΤΑ

Συνεχίζει τη μάχη για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού η Ντε Γκράαφστσαπ, η οποία τελευταία παλεύει όλα τα παιχνίδια της και φαίνεται πως θα δώσει μεγάλο αγώνα για να μπει στα πλέι-άουτ. Σε σαφώς καλύτερη μοίρα η Ρόντα, απέχει έξι βαθμούς από τα πλέι-άουτ και με την εικόνα της δείχνει πως εύκολα ή δύσκολα θα διατηρηθεί στα μεγάλα σαλόνια. Σε ροντέο μετατρέπουν τα περισσότερα παιχνίδια τους οι γηπεδούχοι (17/26), οι οποίοι είναι αναγκασμένοι να αγωνιστούν ανοικτά για τη νίκη, όπως ανοικτά παίζουν και οι φιλοξενούμενοι όταν απομακρύνονται από το σπίτι τους (7/12over2,5). Τα πολλά γκολ είναι η μόνη λύση στο ματς, με τοover2,5 να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,90 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2230. ΑΚΙΛΙΖ 29 – ΑΛΜΙΡΕ ΣΙΤΙ

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται η ερασιτεχνική Ακιλίζ (7-2-4 εντός), καθώς στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές έχει ρεκόρ 4-2-2, χάνοντας μόνο από Σπάρτα και Μπρέντα στο τελευταίο της ματς με 3-1. Άλλη ομάδα μετά την αλλαγή προπονητή η Αλμίρε (3-3-7 εκτός), επικράτησε και των νέων του Άγιαξ με 2-1, φτάνοντας τις τέσσερις αγωνιστικές χωρίς ήττα (2-2-0). Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ανεβασμένες ομάδες, που μετατρέπουν σε ροντέο όλους του αγώνες τους (18/27over2,5 οι γηπεδούχοι, 21/27 οι φιλοξενούμενοι). Μοναδική σκέψη τα πολλά γκολ.

2231. ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ – ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ

Χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις πέρασε η προηγούμενη εβδομάδα για τη Ντεν Μπος (5-4-4 εντός), η οποία αν θέλει να διατηρηθεί ζωντανή στη μάχη των πλέι-οφ, καλείται να επικρατήσει της Ντόρντρεχτ (5-3-6εκτός). Οι φιλοξενούμενοι δεν πείθουν εδώ και καιρό, έχουν μόλις ένα τρίποντο στα τελευταία έξι παιχνίδια τους (1-0-5), με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην ίδια μοίρα με τη Ντεν Μπος. Δύσκολο σε πρόβλεψη το παιχνίδι, καμία ομάδα δε θα συμβιβαστεί με το βαθμό της ισοπαλίας. Το κρατάμε για τοlive.

2232. ΦΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΦΟΛΕΝΤΑΜ

Χωρίς να ικανοποιήσει με την εμφάνισή της, η ΦΚ Αϊντχόφεν (9-4-1 εντός) πήρε το τοπικό ντέρμπι με τη Χέλμοντ και παρέμεινε στο κυνήγι της δεύτερης Φένλο. Κακή η Φόλενταμ (4-5-4 εκτός) κόντρα στη Μάαστριχτ, έχασε με 0-1 και έπεσε από την πέμπτη θέση, ψάχνοντας ακόμα να βρει τον καλό της εαυτό. Λογικό φαβορί οι γηπεδούχοι, δε θα διαφωνήσουμε. Η καλύτερη λύση φαίνεται πως είναι τα πολλά τέρματα, με τη ΦΚ Αϊντχόφεν να μετράει 19/28over2,5.

2233. ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ – ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ

Άξιζε τη νίκη στο 0-0 με την Έμεν η Γκόου Αχέντ (7-3-4 εντός), ωστόσο δεν τα κατάφερε και ακόμα αναζητά το πρώτο της τρίποντο με τον Κάνινγκ στο τιμόνι (0-1-1). Μεγάλο διπλό στην έδρα της Φόλενταμ έβγαλε η Μάαστριχτ (5-2-7 εκτός), πανηγύρισε τη δεύτερη διαδοχική της επιτυχία και βλέπει πολύ πιο αισιόδοξα το φινάλε της σεζόν. Παίζουν καλά τελευταία οι γηπεδούχοι, είναι θέμα χρόνου να επιστρέψουν στις νίκες, αλλά η Μάαστριχτ δε θα είναι εύκολο θύμα. Θα μείνουμε αμέτοχοι.

2234. ΓΙΟΝΓΚ ΑΓΙΑΞ – ΦΕΝΛΟ

Μετά από τρεις αγωνιστικές (2-1-0), οι νέοι του Άγιαξ (6-6-1 εντός) γνώρισαν την ήττα στην έδρα της Αλμίρε με 2-1, επιστρέφοντας συγχρόνως και στις κακές εμφανίσεις. Έπειτα από τέσσερις σερί νίκες, η Φένλο (7-4-3 εκτός), έμεινε στο 2-2 με την Τέλσταρ, σε ένα ματς που έμοιαζε να είναι δικό της, καθώς ισοφαρίστηκε στο φινάλε, με την αντίπαλο να έχει αριθμητικό μειονέκτημα. Ενδέχεται να υπάρξει ενίσχυση από την πρώτη ομάδα για τον «Αίαντα», οπότε το διπλό γίνεται ακόμα πιο επισφαλές.

2235. ΜΠΡΕΝΤΑ – ΟΣ

Ζωντανή στο κυνήγι της δεύτερης θέσης έμεινε η Μπρέντα (9-2-3 εντός), η οποία επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 3-1 της ερασιτεχνικής Ακιλίζ και δείχνει πως θα βασιστεί στην έδρα της για να πετύχει το στόχο της. Ο κατήφορος της Ος (3-3-7 εκτός) συνεχίζεται, αφού με την ήττα από τη Σπάρτα έφτασε τις επτά αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-1-6), με αποτέλεσμα να κατρακυλήσει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Άσος, ο οποίος πιθανότατα θα συνδυαστεί και με πολλά γκολ (18/28over2,5 οι γηπεδούχοι, 18/27 οι φιλοξενούμενοι).

2236. ΒΑΛΒΑΪΚ – ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤΑΡΝΤ

Μία άκρως παθιασμένη εμφάνιση πραγματοποίησε η Βαλβάικ (4-4-5 εντός) στην έδρα της Ντόρντρεχτ, από όπου και πέρασε νικηφόρα με 1-2, δίνοντας συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, καθώς είχε προηγηθεί το 2-2 με τη Χέλμοντ, αλλά διατηρείται στην τελευταία θέση. Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Φορτούνα (6-1-7 εκτός) το 0-1 επί των νέων της Αϊντχόφεν με 0-1 και η αγωνιστική της άνοδος είναι πια δεδομένη. Σαφώς βελτιωμένες οι δύο ομάδες, δίνουμε προβάδισμα στη Βαλβάικ λόγω έδρας, όπου είναι αρκετά δυνατή.

2237. ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ – ΕΜΕΝ

Ακόμα και όταν δεν είναι τόσο καλή όσο μας έχει συνηθίσει, η Σπάρτα (13-0-0 εντός) καταφέρνει να παίρνει το αποτέλεσμα που επιθυμεί, όπως έκανε και στην έδρα της Ος, όπου κέρδισε με 1-2 και διεύρυνε το νικηφόρο της σερί στις επτά αγωνιστικές (7-0-0), αυξάνοντας διαρκώς τη διαφορά της από τη δεύτερη Φένλο. Κακή στην έδρα των Ιγκλς η Έμεν (5-5-4 εκτός), ωστόσο πήρε το βαθμό της ισοπαλίας (0-0) και συνεχίζει να ελπίζει στην είσοδο στην πρώτη πεντάδα. Δεν είναι για τόσο χαμηλά ο άσος, αλλά δεν υπάρχει και κανένα περιθώριο για κόντρα, αφού η ομάδα του Ρότερνταμ πετάει φωτιές φέτος.

2238. ΤΕΛΣΤΑΡ – ΓΙΟΝΓΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Τα έδωσε όλα κόντρα στη Φένλο και δικαιώθηκε η Τέλσταρ (6-5-3 εντός), με το 2-2 να έρχεται παλικαρίσια, καθώς έπαιζε με παίκτη λιγότερο στο τελευταίο τέταρτο, ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις. Πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-3) για τους νέους της Αϊντχόφεν (4-4-5 εκτός), οι οποίοι έχασαν με 0-1 από τη Φορτούνα Σίταρντ στο τελευταίο τους παιχνίδι, απογοητεύοντας με την εικόνα τους. Δυνατή μπροστά στο κοινό τους οι γηπεδούχοι, αλλά έχουν κάποιες σημαντικές απουσίες και αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που θα απέχουμε.

2241. ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΦΑΣΤΑΒ ΖΛΙΝ

Δεν ήταν αυτή που έπρεπε η Σλάβια (5-4-1 εντός), χάνοντας με 2-1 στην έδρα της Μλάντα και έμεινε πίσω στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Συνεχίζει να απογοητεύει στο 2016 η Ζλιν (2-2-6 εκτός), καθώς γνώρισε την τέταρτη ήττα της σε ισάριθμα ματς κατά το νέο έτος, αυτή τη φορά στο Μπρνο με 2-0. Λογικό φαβορί ο άσος, αλλά οι αποδόσεις δε μας πείθουν για να ασχοληθούμε με το ματς.

2243. ΜΟΝΑΚΟ – ΡΕΜΣ

Διαφορετικοί οι στόχοι των δυο ομάδων, εξίσου μεγάλη όμως η ανάγκη τους για τη νίκη. Η Μονακό δεν μπορεί να χάνει βαθμούς σε τέτοια ματς, αν θέλει να κλειδώσει τη δεύτερη θέση και τα εκατομμύρια που θα της εξασφαλίσει η συμμετοχή της στο ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, δείχνει πάντως να βρίσκει τον τρόπο να πάρει αυτό που θέλει στην έδρα της. Η Ρεμς ψάχνει για πόντους που θα την απομακρύνουν από την επικίνδυνη ζώνη, μακριά από το σπίτι της πάντως απογοητεύει, επιλέγοντας να κάνει παιχνίδι αναμονής, ένα στυλ που δεν της ταιριάζει και που δεν μπορεί να υποστηρίξει. Θεωρούμε πως η ομάδα του Ζαρντίμ θα βρει τον τρόπο να ξεκλειδώσει την άμυνα των αντιπάλων και θα πάρει ακόμα μια νίκη, η οποία περιμένουμε να συνοδευτεί από χαμηλό σκορ, όπως δηλαδή συμβαίνει στα περισσότερα παιχνίδια της. Αντί του απλού άσου που κινείται στα επίπεδα του 1,60, επιλέγουμε το συνδυασμό του 1 &under3,5 στο 2,22 του Stoiximan , με τον οποίο ήρθαν οι περισσότερες φετινές νίκες των Μονεγάσκων. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2245. ΧΕΡΤΑ – ΣΑΛΚΕ

Αρκετά αποτελεσματική μέσα στο Βερολίνο η Χέρτα η οποία καταφέρνει και πηγαίνει τα παιχνίδια εκεί που θέλει, βασικό της χαρακτηριστικό η τρομερή της αμυντική λειτουργία. Σε καλό φεγγάρι η Σάλκε η οποία όμως θα βρει απέναντι της μια αρκετά πιο.. «συμμαζεμένη» ομάδα από αυτές που αντιμετώπισε στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Δύσκολα προκύπτει σημείο όσον αφορά τον νικητή της αναμέτρηση καθώς πρόκειται για ένα αρκετά αμφίρροπο ζευγάρι, πολύ πιθανόν να δούμε ένα κλειστό παιχνίδι με λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, 1,75 πληρώνει τοunder2,5 στην Βet365 και αποτελεί επιλογή. Με 0% γκανιότα προσφέρει το παιχνίδι ο Stoiximan .Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2249. ΜΑΛΑΓΑ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ

Σε κακό φεγγάρι η Μάλαγα που αγνοεί τη χαρά της νίκης εδώ και πέντε αγωνιστικές (0-3-2). Μια από τα ίδια και για τη Σπ. Χιχόν (0-3-4) που εξακολουθεί να θεωρείται ένα από τα μεγάλα φαβορί για υποβιβασμό. Ειδικά εκτός έδρας σπάνια καταφέρνει κάτι καλό, 8/10 ήττες γνώρισε στις τελευταίες της εξόδους (1-1-8). Πολύ χαμηλός ο άσος των Ανδαλουσιάνων που είναι καλύτερη ομάδα αλλά σε καμία περίπτωση δεν φτάνει μόνο αυτό για να υποστηρίξουν τόσο χαμηλές αποδόσεις. Με περισσότερο ρίσκο αξίζει ο συνδυασμός 1 &under3,5 που πληρώνει 2,10 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2246. ΜΠΡΕΣΙΑ – ΚΡΟΤΟΝΕ

Δεν άξιζε την ήττα στην έδρα της Λαντσιάνο η Μπρέσια (9-5-1 εντός), όπου έχασε με 1-0, αλλά ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο κομμάτι του ματς και συνεχίζει τη μάχη της για την είσοδο στα πλέι-οφ. Σε βαθύ πένθος βυθίστηκε η ομάδα, καθώς έφυγε από τη ζωή ο ιστορικός πρόεδρος Τζίνο Κοριάνι. Με συνοπτικές διαδικασίες, η Κροτόνε (7-6-2 εκτός) καθάρισε την Αβελίνο και βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στην απευθείας άνοδο, απέχοντας 14 βαθμούς από την τρίτη θέση. Περίεργο παιχνίδι, η έδρα ίσως παίξει το ρόλο της, με τους φιλοξενούμενους να είναι αρκετά άνετοι βαθμολογικά.

2247. ΠΙΑΣΤ ΓΚΛΙΒΙΤΣΕ – ΠΟΝΜΠΕΣΚΙΤΖΙΕ

Ζορίστηκε, αλλά κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες η Πιαστ (10-2-1 εντός), επικρατώντας με 1-0 της Σλασκ, βάζοντας τέλος σε ένα σερί τεσσάρων αγωνιστικών χωρίς νίκη (0-3-1). Σε ανοδική τροχιά η Πονμπεσκίτζιε (5-4-4 εκτός), μετά από τρεις διαδοχικές νίκες, έμεινε στο 1-1 με την Κορόνα και παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι της οκτάδας. Αν το παιχνίδι γινόταν το Νοέμβριο του 2015, θα πηγαίναμε σίγουρα με τον άσο, αλλά πλέον τα δεδομένα είναι πολύ διαφορετικά και οι φιλοξενούμενοι μπορούν να κλέψουν τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας.

2254. ΜΠΟΕΜΙΑΝ – ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ

Δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν η Μποέμιαν, η οποία παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων στην πρεμιέρα, χάνοντας με 2-0 από την Κορκ. Πάλεψε η Σλίγκο κόντρα στη Σάμροκ, όμως έχασε κι αυτή με 0-2, παίζοντας με 10 παίκτες από το 45’ και με 9 από το 74’, δείχνοντας πως διαθέτει ένα αρκετά αξιόμαχο σύνολο. Καλύτερα στοιχεία έδειξαν οι φιλοξενούμενοι στην πρεμιέρα, αλλά η απειρία του ρόστερ τους μας αποθαρρύνουν από το να τους στηρίξουμε σε μία τόσο δύσκολη έδρα.

2255. ΝΤΕΡΙ – ΚΟΡΚ ΣΙΤΙ

Σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, η Ντέρι έχασε με 2-1 από τη νεοφώτιστη Φιν Χαρπς, με τη διοίκηση της ομάδας να «γκρινιάζει» για τη μη αναβολή του αγώνα. Άκρως ενθαρρυντικά τα δείγματα της Κορκ στην πρεμιέρα, αφού επικράτησε με άνεση της Μποέμιαν (2-0) και δείχνει έτοιμη από νωρίς να κοντράρει τη Ντάνταλκ. Ακόμα και να είχαμε τη διάθεση να στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους, δύσκολα θα το κάναμε με τις τιμές που κυκλοφορούν στο διπλό. Πάμε παρακάτω.

2256. ΝΤΑΝΤΑΛΚ – ΦΙΝ ΧΑΡΠΣ

Χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή της, η Ντάνταλκ έφυγε νικηφόρα από την έδρα της Μπρέι και ξεκίνησε όπως ακριβώς τελείωσε την περσινή σεζόν, με νίκη. Εκμεταλλευόμενη την καυτή της έδρα, τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο, αλλά και τον άκρατο ενθουσιασμό που τη διακατείχε, η Φιν Χαρπς συνδύασε την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια με σπουδαία νίκη επί της Κορκ (2-1). Δεδομένη η διαφορά δυναμικότητας, οποιοδήποτε αποτέλεσμα πλην του άσου θα μας κάνει μεγάλη εντύπωση.

2257. ΓΚΑΛΓΟΥΕΪ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΜΠΡΕΪ

Χαρακτήρα έδειξε η Γκάλγουεϊ στο Δουβλίνο, επικρατώντας με ανατροπή 1-3 της Σεντ Πάτρικς, κάνοντας την έκπληξη της πρεμιέρας. Δεν ήταν αυτή που έπρεπε η Μπρέι κόντρα στη Ντάνταλκ και δικαίως έχασε με 1-3 από τους πρωταθλητές, σε μία πάντως αναμενόμενη ήττα. Με σούπερ ψυχολογία οι γηπεδούχοι, θα χρειαστούν αρκετό χρόνο οι φιλοξενούμενοι για να δέσουν τα νέα τους αποκτήματα. Δίνουμε το προβάδισμα στην έδρα.

2258. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΣΑΣΟΥΟΛΟ

Σε ακόμα μια νίκη που θα τη φέρει πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου στοχεύει η Γιουβέντους, το εμπόδιο της Σασσουόλο κάθε άλλο παρά εύκολο είναι, αλλά είναι τέτοια η φόρα που έχει πάρει η ομάδα του Αλέγκρι, που δύσκολα πια σταματιέται. Σε πολύ χαμηλά επίπεδα κινείται ο απλός άσος, αν όμως συνδυαστεί με τοNGανεβαίνει στο ικανοποιητικό 1,85 του Stoiximan , επιλογή που μοιάζει εξαιρετική αν αναλογιστούμε ότι η Γιουβέντους δεν έχει δεχθεί γκολ σε κανένα από τα πιο πρόσφατα εννέα παιχνίδια της στο Καμπιονάτο, με την εστία του Μπουφόν να μένει απαραβίαστη για 836 αγωνιστικά λεπτά. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2260. ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ – ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ.

Μετά από σχεδόν επτά χρόνια, η Μάδεργουελ (5-3-6 εντός) κέρδισε τοπικό ντέρμπι, επικρατώντας με 0-1 της Χάμιλτον, πραγματοποιώντας μία τρομερά παθιασμένη εμφάνιση και πήρε την τρίτη νίκη της στα τέσσερα τελευταία ματς (3-0-1). Μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου για τη Νταντί Γιουνάιτεντ (2-3-8 εκτός) με το 2-3 επί της Ρος Κάουντι, όμως στο πρωτάθλημα παραμένει κολλημένη στον πάτο της βαθμολογίας, παρά το γεγονός πως έχει ρεκόρ 2-0-1 στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Ανεβασμένες οι δύο ομάδες, αν έπρεπε να διαλέξουμε πλευρά θα πηγαίναμε προς τα δεξιά, καθώς οι φιλοξενούμενοι έχουν πολύ μεγαλύτερο κίνητρο.

2259. ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ – ΜΟΡΤΟΝ

Έκανε πλάκα κόντρα στη Νταντί η Ρέιντζερς (13-1-0 εντός) και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του κυπέλλου, όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με τη μεγάλη της αντίπαλο, τη Σέλτικ. Στο πρωτάθλημα η ξέφρενη πορεία συνεχίζεται, με την επιστροφή στη φυσική της θέση να θεωρείται δεδομένη. Με κάτω τα χέρια έχασε η Μόρτον (4-5-5 εκτός) στην έδρα της Σέλτικ (3-0), γνωρίζοντας τον αναμενόμενο αποκλεισμό, ενώ στο πρωτάθλημα παραμένει χωρίς ιδιαίτερο κίνητρο ως το φινάλε της σεζόν, αφού δύσκολα θα παλέψει για κάποιο στόχο. Ακόμα μία παράσταση αναμένεται να προσφέρει μπροστά στο κοινό της η Ρέιντζερς, οι αποδόσεις λένε όλη την αλήθεια για τη διαφορά δυναμικότητας. Πάμε παρακάτω.

2264. ΡΕΝΤΙΝΓΚ – ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

Με το μυαλό στο επικείμενο ματς κυπέλλου, η Ρέντινγκ ηττήθηκε εύκολα στην πρόσφατη αναμέτρηση της στο πρωτάθλημα (3-1 εκτός από τη Χάντερσφιλντ). Μοναδικός σύλλογος χαμηλότερης κατηγορίας από την Πρέμιερ που συνεχίζει στο θεσμό του FA Cup, μάλιστα στον προηγούμενο γύρο φιλοδώρησε με τρία γκολ τη Γουέστ Μπρομ (3-1 εντός). Δεν μπορεί να σηκώσει με τίποτα κεφάλι στο πρωτάθλημα η Κρίσταλ Πάλας, όμως ήταν βελτιωμένη αλλά και άτυχη στο εντός έδρας 1-2 από τη Λίβερπουλ. Στο κύπελλο πάντως τα πηγαίνει μια χαρά, έρχεται από προκρίσεις επί των Σαουθάμπτον, Στόουκ και Τότεναμ, μάλιστα της παρουσιάζεται ευκαιρία για διάκριση, μιας και θα αντιμετωπίσει τη θεωρητικά ευκολότερη αντίπαλο από τις υπόλοιπες επτά. Περιμένουμε από την ομάδα του Πάρντιου να μπει δυνατά, ασφαλώς και είναι ποιοτικότερη ομάδα από τη Ρέντινγκ, παίζεται το 2,30 του διπλού στον Stoiximan .Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2265. ΛΟΝΓΚΦΟΡΝΤ – ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ

Με το δεξί ξεκίνησε η Λόνγκφορντ, κερδίζοντας με 2-0 τη νεοφώτιστη Γουέξφορντ, αλλά η εμφάνισή της δεν ήταν αυτή που έπρεπε, καθώς κινδύνευσε σε αρκετές περιπτώσεις. Τη Δευτέρα με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα κέρδισε τη Ντρουμκόντρα με 2-1 για το Λάινστερ Σένιορ Καπ, παίρνοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Δεν έπεισε η Σεντ Πάτρικς στην πρεμιέρα, όπου και έπεσε θύμα έκπληξης, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 1-3 από τη Γκάλγουεϊ. Η εικόνα των δύο ομάδων από την πρώτη αγωνιστική δε δικαιολογεί τις αποδόσεις φαβοριτισμού των φιλοξενούμενων. Αν έπρεπε να διαλέξουμε πλευρά, θα πηγαίναμε προς τα αριστερά.

2266. ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ – ΓΟΥΕΞΦΟΡΝΤ ΓΙΟΥΘΣ

Όλα υπέρ της τα είχε η Σάμροκ στο ματς με τη Σλίγκο, αφού η αντίπαλός της έπαιζε με 10 παίκτες από το 45’ και με 9 από το 74’, αλλά η εμφάνιση της ίδιας ήταν πολύ κακή, με το τελικό 0-2 να μην καταδεικνύει το πόσο πολύ δυσκολεύτηκε για να επικρατήσει. Πολύ καλά τα πήγε η Γουέξφορντ κόντρα στη Λόνγκφορντ, όμως η ατυχία και η έλλειψη καθαρού μυαλού στην τελική προσπάθεια της στοίχισαν. Τη Δευτέρα με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα κέρδισε στην παράταση την Άθλοουν για το Λάινστερ Σένιορ Καπ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του θεσμού. Πολλές φάσεις δημιούργησαν οι νεοφώτιστοι στην πρεμιέρα, δείχνοντας αρκετά καλά στοιχεία και στην έδρα της αφελούς Σάμροκ μπορούν να πετύχουν τουλάχιστον ένα γκολ. Θα πάμε με το αμφίσκορο.

2267. ΜΑΡΙΤΙΜΟ – ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ

Πολύ καλό το κλίμα στη Μαρίτιμο (5-2-5 εντός) μετά τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, όπου αγνοεί την ήττα (2-1-0), με το πιο πρόσφατο παιχνίδι της να είναι το ισόπαλο 2-2 με την Πάκος Φερέιρα. Έντονο το επιθετικό πρόβλημα της Μποαβίστα (3-2-7 εκτός), καθώς δυσκολεύεται χαρακτηριστικά στο σκοράρισμα, κάτι που αποδείχτηκε περίτρανα και κόντρα στη Νασιονάλ Μαδέιρα, όπου και έχασε με 0-1, φτάνοντας τις τρεις σερί ήττες, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει πιο σοβαρά από ποτέ η θέση της στα μεγάλα σαλόνια. Ανώτερη ομάδα και σε πολύ καλύτερη κατάσταση η Μαρίτιμο, της δίνουμε το προβάδισμα.

2269. ΟΥΝΙΟΝ ΛΑ ΚΑΛΕΡΑ – ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ

Με αμυντικούς προσανατολισμούς παρατάχθηκε στην έδρα της Αντοφαγκάστα η Ουνιόν Λα Καλέρα (0-1-3 εντός), όμως δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει, χάνοντας με 3-1 και έφτασε τις πέντε αγωνιστικές δίχως ήττα (0-2-3). Αρκετά καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Ουνιόν Εσπανιόλα (0-2-2 εκτός) κόντρα στην Ουνιβερσιτάδ ντε Τσίλε, ωστόσο παραμένει με μόλις μία νίκη στο ξεκίνημα της σεζόν (1-4-3). Δύσκολο σε πρόβλεψη το παιχνίδι, δε θα μπλέξουμε.

2270. ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ – ΛΑΝΟΥΣ

Χωρίς να είναι καλύτερη από την Ουνιόν, η Ρασίνγκ (2-2-2) πήρε μεγάλο διπλό με το άκρως εντυπωσιακό 3-6 και συμπλήρωσε πέντε ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης χωρίς ήττα (3-2-0). Θρύψαλα έκανε τη Νιούελς η Λανούς (5-1-0), επιστρέφοντας στις νίκες με το επιβλητικό 3-0 και διατηρήθηκε στην κορυφή. Μας ξενίζει κάπως το γεγονός πως η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας δίνεται αουτσάιντερ, αλλά η Ρασίνγκ δεν κοντράρεται εύκολα εντός έδρας. Καλύτερη λύση η αποχή.

2271. ΟΡΛΑΝΤΟ ΣΙΤΙ – ΣΙΚΑΓΟ

Χαμένο έμοιαζε το παιχνίδι στο Σολτ Λέικ, αλλά το Ορλάντο δεν το παράτησε και με δύο γκολ στις καθυστερήσεις έσωσε το βαθμό της ισοπαλίας στην πρεμιέρα τηςMLS. Τεράστια κενά στα μετόπισθεν εμφάνισε το Σικάγο κόντρα στη Νέα Υόρκη, χάνοντας με 3-4 και έδειξε πως θέλει ακόμα πολύ δουλειά. Θα λείψει ο Κακά από τους γηπεδούχους, αλλά χωρίς αυτόν έδειξαν αρκετά ικανοί επιθετικά. Θεωρούμε πως και πάλι μπορούν να εντυπωσιάσουν, φτάνοντας στην πρώτη τους φετινή νίκη. Επιλογή ο άσος.

2268. ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ

Πρώτη ήττα με τον Οσέλα στο τιμόνι για τη Νιούελς (1-1-4) το βαρύ 3-0 από τη Λανούς και η επιστροφή στα τρίποντα είναι αναγκαία κόντρα στην Ατλέτικο Ραφαέλα (1-0-5). Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν μόνο στην πρεμιέρα, έκτοτε μετρούν πέντε διαδοχικές ήττες, με την εικόνα τους να είναι άκρως απογοητευτική. Θεωρούμε πως ήρθε η ώρα να πανηγυρίσει μετά από καιρό η Νιούελς, με τον άσο να κρίνεται οριακά αποδεκτός.

2272. ΙΚΙΚΕ – ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΓΟΥΟΝ.

Χωρίς νίκη (0-7-1) παραμένει η Ικίκε (0-4-0 εντός, 6/8GG) μετά και το 1-1 κόντρα στην Αουντάξ Ιταλιάνο. Έπειτα από τρεις αγωνιστικές (0-2-1), οι Γουόντερερς (1-1-2 εκτός, 6/8GG) επέστρεψαν στις νίκες, επικρατώντας με 3-1 της Κομπρεσάλ. Προς τα δεξιά του σετ κοιτάζουμε, όμως μας κλείνουν το μάτι και τα πολλά γκολ.

2274. ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ – ΑΤΛΑΣ

Η μοναδική ομάδα δίχως νίκη είναι η Βερακρούζ (0-3-1 εντός, 8/9GG), η οποία ισοφάρισε προς το φινάλε την Πουέμπλα σε 1-1 την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ μεσοβδόμαδα επικράτησε με 2-3 της Τζαγκουάρες και προκρίθηκε στα προημιτελικά του κυπέλλου. Αποκλεισμένη από το κύπελλο ήταν η Άτλας (1-1-3 εκτός, 6/9GG), όμως αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι τη διοργάνωση, κερδίζοντας 3-2 την Τιχουάνα. Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος έχασε με 1-2 από τη Σάντος Λαγκούνα, έχοντας έντονα παράπονα για τη διαιτησία, γνωρίζοντας τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της. Τα πολλά γκολ μοιάζουν να είναι η μοναδική λύση στο ματς.

2278. ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ – ΠΑΤΣΟΥΚΑ

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές (0-2-2), η Σάντος Λαγκούνα (2-1-1 εντός) επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 1-2 της Άτλας, σε ένα ματς όπου είχε και την εύνοια από τη διαιτησία. Με το 3-3 κόντρα στη Μοντερέι η Πατσούκα (2-2-1 εκτός) πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του κυπέλλου μεσοβδόμαδα, όμως στο πρωτάθλημα δεν κατάφερε να καθαρίσει το ματς με την ουραγό Ντοράδος, μένοντας στο 2-2. Δε διαφέρουν σε πολλά οι δύο ομάδες, το αφήνουμε στην ησυχία του.

2282. ΧΙΡΟΣΙΜΑ – ΣΟΝΑΝ

Άξιζε τη νίκη κόντρα στη Ναγκόγια η Χιροσίμα, αλλά αρκέστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Τέσσερα γκολ πέτυχε η Σόναν στην έδρα της Καβασάκι, αλλά κατάφερε να μην κερδίσει, μένοντας στο 4-4, πληρώνοντας έτσι την αφέλειά της. Βελτίωση έδειξε η Χιροσίμα μετά την ήττα της πρεμιέρας, αλλού για αλλού η άμυνα της Σόναν, ο άσος έχει τον πρώτο λόγο, αλλά οι αποδόσεις δε βοηθούν.

2285. ΟΥΡΑΒΑ – ΦΟΥΚΟΥΟΚΑ

Μετά το διπλό της πρεμιέρας κόντρα στην Κασίβα, η Ουράβα υπέστη ήττα-σοκ από τη Γιούμπιλο Ιβάτα με 1-2, σε ένα ματς όπου μπλόκαρε για τα καλά στο επιθετικό κομμάτι. Ζορίζεται αρκετά στη δημιουργία φάσεων η Φουκουόκα και θα πρέπει να βρει σύντομα τις λύσεις στο πρόβλημα αυτό, ώστε να αποφύγει τους μπελάδες, καθώς στις δύο πρώτες αγωνιστικές στερήθηκε βαθμούς λόγω της επιθετικής της δυστοκίας, με πιο πρόσφατο παράδειγμα το 1-1 κόντρα στη Γιοκοχάμα. Δύσκολα θα δούμε δεύτερη «κολλητή» γκέλα για την Ουράβα, με το συνδυασμό άσου καιNGνα μοιάζει ως η μόνη λύση στο ματς.

2286. ΣΕΝΤΑΪ – ΚΑΣΙΜΑ

Πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της κόντρα στην Τόκιο, αλλά δεν τα κατάφερε η Σεντάι, χάνοντας τελικά με 1-2, δείχνοντας και πάλι πως διαθέτει ένα άκρως αξιόμαχο σύνολο. Κυνική όσο δεν πάει η Κασίμα, έχει δύο νίκες με σκορ 1-0, παίζοντας ακριβώς όσο χρειάζεται για να παίρνει αυτό που θέλει. Σκληροτράχηλες οι δύο ομάδες, θεωρούμε πως θα επικρατήσουν οι άμυνες, με τα λίγα γκολ να έχουν το προβάδισμα.

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

3035. ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ - ΡΕΑΛ

Σχεδόν κάθε χρόνο δίνουν ραντεβού στην Ευρωλίγκα οι δύο ομάδες με τη Ρεάλ τα τρία τελευταία χρόνια να μετράει 10/11 νίκες ανεξαρτήτως έδρας έναντι των Λιθουανών και ρεκόρ 4-1 στα πέντε τελευταία ταξίδια της στη Λιθουανία. Η Ζαλγκίρις την περασμένη εβδομάδα πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της στοTOP-16 σε βάρος της Μπάμπεργκ αφού έδειξε πιο ψύχραιμη στα τελευταία κρίσιμα λεπτά. Εντός συνόρων βέβαια έρχεται από γκέλα ολκής αφού ηττήθηκε στο Κάουνας από τη Γιουβέντους δεχόμενη 85 πόντους.Η Ρεάλ δεν έχει την πολυτέλεια να στραβοπατήσει στη Λιθουανία αφού μετά ακολουθούν 4 ματς φωτιά με τις ομάδες που διεκδικούν την είσοδο τους στην 4αδα πλην της ΤΣΣΚΑ από την οποία ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική. Φημίζεται για τον επιθετικό της πλουραλισμό, διαθέτει την 2η πιο παραγωγική επίθεση στην Ευρωλίγκα με 85,1 πόντους μ.ο. Το όριο στους συνολικούς πόντους άνοιξε στο 161,5, ήδη έχει πάρει την ανηφόρα (164,5) αλλά εξακολουθούμε να πιστεύουμε πως είναι εφικτό να ξεπεραστεί. Ίσως αποδειχτεί ακόμα καλύτερη επιλογή τοover86,5 της «βασίλισσας» στο 1,83 τουStoiximan.Άκρως παραγωγικοί οι Ισπανοί στα 10 τελευταία τους ματς όπου σκοράρουν κατά μέσο όρο 93,1 πόντους μ.ο.Συν τοις άλλοις οι Λιθουανοί διαθέτουν τη χειρότερη άμυνα (85,8 πόντοι μ.ο.) και από τις 16 ομάδες που συνεχίζουν στο θεσμό.

3036. ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ - ΕΦΕΣ

Αίμα και άμμος στον Τουρκικό εμφύλιο αφού μόνο ο νικητής θα βρεθεί μόνος του στην 5η θέση και θα συνεχίσει έτσι να διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες του για είσοδο στην τελική 4αδα. Σημαντική νίκη στην Κροατία πήρε η Νταρουσάφακα με την Τσεντέβιτα (77-83) συνεχίζοντας την αντεπίθεση της αφού στα τέσσερα τελευταία στον όμιλο (3-1) ηττήθηκε μόνο από την Κούμπαν στη Ρωσία. Η Εφές μετά και την 4η σερί ήττα στον όμιλο (61-76 από Κούμπαν) δεν μπορεί να σκέφτεται άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης. Με ήττα πιθανότατα θα κριθούν όλα στα δύο τελευταία ματς που θα δώσει με Φενέρμπαχτσε και Παναθηναϊκό με την προϋπόθεση φυσικά πως θα κερδίσει εντός έδρας τόσο την Τσεντέβιτα όσο και τη Μάλαγα στα δύο προηγούμενα. Πλήγμα για τον Ίβκοβιτς ο τραυματισμός τουDiebler(10,3 πόντοι μ.ο.) που θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 3 εβδομάδες. Συνοψίζοντας να αναφέρουμε για την Εφές και την συντριπτικά υπέρ της παράδοση αφού μετράει 12 σερί νίκες στα τελευταία μεταξύ τους σε όλες τις διοργανώσεις (12-0). Συμπεριλαμβάνεται προφανώς η πρώτη αναμέτρηση τους για τοTOP-16 (84-71) αλλά και το 76-80 με το οποίο την κέρδισε φέτος και στο πρωτάθλημα. Δίνουμε προβάδισμα στο -2,5 χάντικαπ, λογικά αν κερδίσουν οι φιλοξενούμενοι θα γίνει με οριακή διαφορά (1-10).

3037. ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πιο μαχητικός ήταν αυτή τη φορά κόντρα στη Φενέρμπαχτσε ο Ερυθρός Αστέρας, δεν απέφυγε όμως την ήττα (72-65). Ωστόσο ευχάριστο νέο ήταν η ήττα της Εφές αφού παρέμεινε στην 4η θέση με δύο νίκες περισσότερες. Στην κολασμένη ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί της είναι ικανή να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα, 8-2 το εντός έδρας ρεκόρ χάνοντας και τις δύο φορές από τη Φενέρ. Μπροστά στον κόσμο του είναι πολύ παραγωγικός (83,4 πόντοι μ.ο.) αφού με εξαίρεση αυτές τις δύο ήττες στα υπόλοιπα πέτυχε 80+ πόντους. Με νίκη επί του Παναθηναϊκού πάντως κάνει αποφασιστικό βήμα για να βρεθεί στα προημιτελικά. Σε θρίαμβο και περίπατο μετέτρεψε το φαινομενικά ζόρικο ματς στην Ισπανία με τη Μάλαγα ο Παναθηναϊκός που μετά και την άνετη κατάκτηση του κυπέλλου απέναντι στον Φάρο βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή και ψυχολογική κατάσταση. Έτσι μετά και την 5η διαδοχική του επιτυχία βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στα προημιτελικά. Επιλογή των Daggers το over73,5 πόντων του Αστέρα στο 1,83 του Stoiximan . Όπως προείπαμε οι Σέρβοι έχουν πολλές λύσεις στην επίθεση και στα 8/10 παιχνίδια τους στο Βελιγράδι σκόραραν τουλάχιστον 80 πόντους. Οι «πράσινοι» πάντως διαθέτουν την 2η καλύτερη άμυνα στη διοργάνωση με παθητικό 71,5 πόντους μ.ο.

3038. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Ζορίστηκε αλλά έκαμψε την αντίσταση της Μάλαγα (83-77) η Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα. Την περασμένη εβδομάδα στην Ευρωλίγκα όμως ήταν απογοητευτική και κατώτερη των περιστάσεων με την Κίμκι χάνοντας καθαρά με 75-61. Οι «μπλαουγκράνα» με νέα ήττα θα μπουν σε περιπέτειες αφού η χθεσινή νίκη της Μπάμπεργκ περιέπλεξε ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Γνωστές οι απουσίες τωνLawalκαιAbrines. Η ΤΣΣΚΑ πέρασε σαν σίφουνας και από τη Μαδρίτη με τη Ρεάλ δείχνοντας πως όχι και άδικα αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη ομάδα στη διοργάνωση και δίνεται δικαίως ως το μεγάλο φαβορί της κατάκτησης του τροπαίου. Την Κυριακή στη νίκη επί της Ούνιξ (89-100) για κακή της τύχη έσπασε το χέρι του οKhryapa(6,8 πόντοι, 5,3 ριμπάουντ, 2,3 ασίστ μ.ο.), ο οποίος το πιθανότερο να μην είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του μέχρι τέλος της σεζόν. Πολύ υψηλό το φράγμα των 168,5 πόντων αλλά όταν μιλάμε για τη μακράν καλύτερη επίθεση του τουρνουά που έχει η ΤΣΣΚΑ με 91,6 πόντους και τη Μπαρτσελόνα που πετυχαίνει στο σπίτι της 84,7 πόντους μ.ο. είναι λογικό και επόμενο να έχει τοποθετηθεί τόσο ψηλά το όριο. Άλλωστε 175 πόντοι (93-82) σημειώθηκαν στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στη Μόσχα που βρήκε νικήτρια την ΤΣΣΚΑ. Σε τόσο μεγάλο ντέρμπι δεν χωρούν προγνωστικά, με το πιστόλι στον κρόταφο θα επιλέγαμε το -2,5 της Ρώσικης «αρκούδας» που την περασμένη εβδομάδα «κατασπάραξε» στην Ισπανία και τη Ρεάλ.

3104. ΓΚΕΤΙΝΓΚΕΝ – ΜΙΤΕΛΝΤΟΪΤΣΕΡ

Μόνο για ένα ημίχρονο κατάφερε να είναι ανταγωνιστική κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου η Γκέτινγκεν (ρεκόρ 6-18), στην επανάληψη υπέκυψε στην ανωτερότητα του αντιπάλου γνωρίζοντας μοιραία, την τρίτη διαδοχική της ήττα στο πρωτάθλημα (84-66). Ξαφνική μεταμόρφωση για την ουραγό της βαθμολογίας, Μιτελντόιτσερ (ρεκόρ 4-20), η οποία όχι απλά έσπασε το σερί δέκα ηττών που έτρεχε κόντρα στην επίσης μαχόμενη για παραμονή Κράιλσχαϊμ (71-85), αλλά έκανε και μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της σεζόν επικρατώντας της δεύτερης στη βαθμολογία, Μπάγερν (93-90). Έτσι, από εκεί που όλοι την είχαν ξεγραμμένη, πλέον μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι της σωτηρίας και με την ψυχολογία στα ύψη. Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο από τις ομάδες της ουράς, σίγουρα οι γηπεδούχοι έχουν προβάδισμα μιας και ούτως ή άλλως στηρίζονται σε μεγάλο βαθμό στην έδρα τους (4-8), όμως η φόρα των φιλοξενούμενων ενδέχεται να αποτελέσει ρυθμιστικό παράγοντα. Αμφίρροπο παιχνίδι, αν έπρεπε να επιλέξουμε κάτι αυτό θα ήταν το under 165,5 (1,91 / Stoiximan) με τη λογική πως από τη στιγμή που ο ηττημένος θα βρεθεί σε ιδιαίτερα μειονεκτική θέση, αμφότερες θα προσέξουν πολύ τις άμυνες τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ