ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής (26/2). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής.

837. ΟΝΤΕΝΣΕ – ΑΑΡΧΟΥΣ

Επανέναρξη στο πρωτάθλημα της Δανίας.Τα πολλά προβλήματα στην ανασταλτική της λειτουργία, στοιχίζουν για την ώρα στην Οντένσε (4-2-3 εντός), με την ομάδα του Κεντ Νίλσεν να αποδυναμώνεται μεταγραφικά, χάνοντας το δεύτερο σκόρερ της και ένα από τα βασικά γρανάζια της μεσαίας γραμμής. Παρότι δε σκίζει με τις εμφανίσεις της, η Άαρχους (1-3-5 εκτός) παραμένει μακριά από μπελάδες, όμως θα πρέπει να βελτιώσει την εκτός έδρας εικόνα της, καθώς μετράει πέντε διαδοχικές ήττες μακριά από το σπίτι της, με το μοναδικό της διπλό να είναι στα χαρτιά. Τα περισσότεραover2,5 της κατηγορίας έχουν οι γηπεδούχοι (12/18), με τους φιλοξενούμενους να ακολουθούν στη συγκεκριμένη κατηγορία με 11/18. Μοιραία τα πολλά γκολ αποτελούν επιλογή, αλλά επειδή πρόκειται για το πρώτο ματς μετά από δυόμιση μήνες, δε θα πάρουμε πολλά ρίσκα.

838. ΣΛΑΣΚ ΒΡΟΤΣΛΑΒ – ΓΚΟΡΝΙΚ ΖΑΜΠΡΙΖΕ

Ήττα με 2-1 από τη Γιαγκελόνια και τέλος στο νικηφόρο σερί τριών αγώνων για τη Σλασκ (4-4-3 εντός), με την αισιοδοξία για καλύτερη συνέχεια να παραμένει έντονη στο στρατόπεδο της ομάδας. Η ήττα με 0-2 στο τοπικό ντέρμπι από τη Ρουχ, έφεραν αναστάτωση στη Γκόρνικ (2-4-5 εκτός), με τον κόσμο να βάλλεται κατά πάντων, ζητώντας εξηγήσεις για την τραγική πορεία της ομάδας, η οποία παραμένει ουραγός, αδυνατώντας να σκοράρει στα δύο ματς του 2016 (0-0-2). Οι γηπεδούχοι δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση, σαφώς πιο ήρεμοι ψυχολογικά, με τον άσο να αποτελεί επιλογή.

845. ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ – ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ

Ντέρμπι μίσους η συγκεκριμένη αναμέτρηση, η Νυρεμβέργη αποτελεί τη μοναδική αήττητη εντός έδρας ομάδα διατηρώντας ρεκόρ 6-5-0 (18-11 γκολ) διαθέτοντας παράλληλα τη δεύτερη καλύτερη άμυνα. Στο πρόσφατο παιχνίδι τους οι γηπεδούχοι παραχώρησαν την ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Φορτούνα Ντίσελντορφ παραμένοντας ωστόσο για δωδέκατο σερί μαρς αήττητοι. Αναπάντεχη εντός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο τη Ντούισμπουργκ και για τη Γκρόιτερ Φιρτ η οποία μακριά από την έδρα της μετράει 4-3-4 (16-18 γκολ) και 7/11over2,5. Επικίνδυνοι οι φιλοξενούμενοι, οι φιλοξενούμενοι όμως εντός έδρας παρουσιάζονται πολύ σοβαροί και έχουν τον πρώτο λόγο για το τρίποντο.

846. ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ

Από αναμενόμενη ήττα 3-0 στην έδρα της Λειψίας προέρχεται η Ουνιόν η οποία εντός έδρας κερδίζει με το… στανιό έχοντας απολογισμό 3-6-2 (19-17 γκολ),over2,5 τα 5 από τα 6 πιο πρόσφατα παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας. Πέμπτο σερί παιχνίδι αήττητη η Καρλσρούη (3-2-0) η οποία στο πιο πρόσφατο παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία 2-2 στη Μπραουνσβάιγκ, 4-2-5 (9-17 γκολ) το εκτός έδρας ρεκόρ των φιλοξενούμενων διαθέτοντας μια από τις πιο δυσκοίλιες επιθέσεις της κατηγορίας. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, πάσο.

847. ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ – ΛΕΙΨΙΑ

Δέκα αγωνιστικές χωρίς νίκη έμεινε η Πάντερμπορν (2-5-4 εντός) η οποία με πολύ καλή εμφάνιση απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Μπίλεφελντ με τον τεχνικό Έφενμπεργκ να συνεχίζει κανονικά στον πάγκο της ομάδας. Άμεση η επιστροφή στις νίκες για τη Λειψία (7-3-1 εκτός) η οποία μετά το 1-0 στο Αμβούργο από τη Σαν Πάουλι επικράτησε εύκολα εντός έδρα της Ουνιόν Βερολίνου με 3-0. Σωστά μοιρασμένο το σετ αποδόσεων, οι φιλοξενούμενοι αποτελούν το φαβορί.

854. ΝΟΒΑΡΑ – ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ

Δίκαιη ήττα με 1-2 από την Τερνάνα γνώρισε η Νοβάρα (8-2-3 εντός) και ουσιαστικά είπε αντίο στο όνειρο της απευθείας ανόδου, καθώς βρίσκεται σε κακή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, μετρώντας μόλις μία νίκη εδώ και οκτώ αγωνιστικές (1-2-5). Ένα τρίποντο στα εννέα πιο πρόσφατα παιχνίδια της πανηγύρισε η Προ Βερτσέλι (2-3-8 εκτός), με το τελευταίο της ματς να της κοστίζει πολύ ψυχολογικά, καθώς το υπέρ της 2-0 επί της Βίρτους Εντέλα, μετατράπηκε σε 2-3 μέσα σε ένα τέταρτο. Καμία από τις δύο ομάδες δεν πείθει, μοναδική διέξοδος τα λίγα τέρματα, αφού αμφότερες αρέσκονται σταunder2,5 (18/27 οι γηπεδούχοι και 20/27 οι φιλοξενούμενοι), με τις τιμές πάντως να είναι αναμενόμενα χαμηλές. Άλλωστε, μιλάμε για τοπικό ντέρμπι, με το θέαμα να έρχεται σε δεύτερη μοίρα.

855. Ι. ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ – ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ

Τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους ψάχνουν οι δυο ομάδες, η Μπασακσεχίρ κυνηγάει την έξοδο στην Ευρώπη, ενώ η Καϊσερισπόρ μάχεται για την παραμονή στην κατηγορία. Σταθεροί σε όλη τη διάρκεια της σεζόν οι γηπεδούχοι, διαθέτουν σύνολο με ομοιογένεια και έχουν καλές επιδόσεις στο γήπεδό τους, είναι μια από τις πιο σοβαρές ομάδες του πρωταθλήματος. Η Καϊσερισπόρ είναι ένα σύνολο με αρκετές αδυναμίες, με τις εμφανίσεις της εντός του 2016 να μην βρίσκονται σε ικανοποιητικό επίπεδο. Ανώτερη ποιοτικά η Μπασακσεχίρ, είναι το φαβορί για τη νίκη, ικανοποιητικό το 1,975 του ασιατικού άσου -0,5 στηνBet365,ειδικά αν επιβεβαιωθεί η απουσία του αρχισκόρερ των φιλοξενούμενων, Ντερλέι (18 συμ./4 γκολ). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

849. ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ (ΕΡ.) – ΧΑΛΕΣΚΕΡ

Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι η Στουτγάρδη (3-3-7 εντός) η οποία έχασε 3-1 στην έδρα της Μάιντζ παραμένοντας έτσι στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα,over2,5 τα 4 από τα 6 πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Τρία ματς αήττητη και δύο σερί νίκες για τη Χάλεσκερ η οποία στο τελευταίο της παιχνίδι επικράτησε 4-1 της Σόνενχοφ, 3-2-7 ο εκτός έδρας απολογισμός των φιλοξενούμενων μακριά από την έδρα τους, στοιχείο το οποίο δεν μας βοηθάει να τους στηρίξουμε, πάμε παρακάτω.

862. ΝΙΟΡ – ΧΑΒΡΗ

Έκτο παιχνίδι χωρίς νίκη (0-2-4) για την Νιόρ η οποία έχασε 2-1 στην έδρα της Κλερμόν, αρκετά προβληματικοί εντός έδρας οι γηπεδούχοι, 2-7-5 ο απολογισμός τους διαθέτοντας μια από τις πιο δυσκοίλιες επιθέσεις με μόλις 12 γκολ ενεργητικό. Δεύτερη κολλητή νίκη για τη Χάβρη η οποία επικράτησε 1-0 εντός έδρα της Κρετέιγ πλησιάζοντας έτσι σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη τριάδα, 6-2-6 ο εκτός έδρας απολογισμός των γηπεδούχων διαθέτοντας τη δεύτερη πιο παραγωγική εκτός έδρας επίθεση με 19 γκολ ενεργητικό, στα 9 από τα 14 έκανε την εμφάνιση του τοover2,5. Σε πολύ καλό φεγγάρι η Χάβρη για την οποία ο στόχος της τριάδας δεν αποτελεί πλέον μακρινό στόχο, στο 1,80 τηςBet365 και με πτωτικές τάσεις το ασιατικό διπλό +0,25 αποτελεί επιλογή.

864. ΜΠΟΥΡΓΚ ΠΕΡΟΝΑΣ – ΚΛΕΡΜΟΝ

Έβδομο παιχνίδι χωρίς νίκη (-4-3) για τη Μπουργκ η οποία στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Εβιάν, αρκετά πειστικοί οι γηπεδούχοι στην έδρα τους όπου και μετράνε 7-3-4 και 8/14over2,5. Νίκη ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές (0-1-3) για τη Κλερμόν η οποία επικράτησε 2-1 εντός έδρα της Νιόρ, 2-5-6 ο εκτός έδρας απολογισμός των φιλοξενούμενων,over2,5 τα 8 από τα 13,goal-goalτα 10 από τα 13 όπως και τα 5 από τα 6 πιο πρόσφατα. Παιχνίδι στο οποίο περιμένουμε γκολ καθώς πρόκειται για δύο άκρως επιθετικές ομάδες, στην απόδοση 2,25 τηςBet365 ο συνδυασμός τουover2,5 με τοgoal-goal, σημείο το οποίο αποτελεί επιλογή των Young Guns.

867. ΚΡΕΤΕΪΓ – ΛΑΒΑΛ

Τα 15 παιχνίδια χωρίς νίκη (0-5-10) συμπλήρωσε η Κρετέιγ (2-4-7 εντός) η οποία παραμένει στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, μάλιστα ύστερα από τρεις σερί ισοπαλίες επέστρεψε στις ήττες χάνοντας δίκαια 1-0 στην έδρα της Χάβρης. Χωρίς νίκη και η Λαβάλ η οποία προέρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες και έξι παιχνίδια χωρίς τρίποντο (0-4-2), 2-7-5 ο εκτός έδρας απολογισμός των γηπεδούχων,under2,5 τα 5 από τα 6 πιο πρόσφατα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ενασχόλησης με το συγκεκριμένο ζευγάρι, πάμε παρακάτω.

865. ΜΕΤΣ – ΜΠΡΕΣΤ

Δύο σερί ήττες για τη Μετς (7-3-4 εντός) την απομάκρυναν από την πρώτη τριάδα, πιο πρόσφατη αυτή με 2-1 στην έδρα της Νιμ δεχόμενη μάλιστα το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων στη κυριολεκτικά τελευταία φάση του αγώνα, τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη για τους γηπεδούχους,over2,5 καιgoal-goalτα 2 από τα 3 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους ανεξαρτήτως έδρας. Από ήττα προέρχεται και η Μπρεστ (3-3-8 εκτός) η οποία έχασε 0-1 εντός έδρας από τον Ερυθρό Αστέρα,over2,5 τα 2 από τα 2 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Οι εκτός έδρα επιδόσεις των φιλοξενούμενων δεν αφήνουν άλλη επιλογή από το να στηρίξουμε τη Μετς.

861. ΑΖΑΞΙΟ – ΝΑΝΣΙ

Τα επτά ματς ούσα αήττητη (4-4-0) συμπλήρωσε η Αζαξιό η οποία στο τελευταίο της παιχνίδια απέσπασε τη λευκή ισοπαλία στην έδρα της Οσέρ, 6-5-2 το εντός έδρας ρεκόρ των γηπεδούχων διαθέτοντας την καλύτερη άμυνα με μόλις 8 γκολ παθητικό. Επιτέλους νίκη ύστερα από τρεις σερί ισοπαλίες για τη Νανσί η οποία εκμεταλλευόμενη τις δύο κόκκινες εις βάρος της Παρί κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να επικρατήσει με 3-2, 6-5-3 το εκτός έδρας ρεκόρ των φιλοξενούμενων οι οποίοι διαθέτουν την πιο παραγωγική επίθεση με 20 γκολ ενεργητικό, over 2,5 καιgoal-goalτα 6 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους ανεξαρτήτως έδρας. Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση οι γηπεδούχοι σε αντίθεση με τη Νανσί η οποία προβληματίζει αρκετά με τις πρόσφατες εμφανίσεις της, πάμε παρακάτω.

863. ΝΤΙΖΟΝ – ΤΟΥΡ

Από αναπάντεχη ισοπαλία 2-2 στην έδρα της Λαβάλ προέρχεται η Ντιζόν η οποία αν και με αριθμητικό πλεονέκτημα για παραπάνω από 70 λεπτά δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες. Πρωτοπόροι στο πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι οι οποίοι στην έδρα τους μετράνε 9-3-1 (27-9 γκολ), διαθέτοντας τη δεύτερη καλύτερη άμυνα,over2,5 καιgoal-goalτα δύο τελευταία τους παιχνίδια. Επέστρεψε στις νίκες η Τουρ η οποία επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Βαλενσιέν, άκρως επικίνδυνοι μακριά από την έδρα τους οι φιλοξενούμενοι καθώς μετράνε 5-2-7 έχοντας σκοράρει στις 4 πιο πρόσφατες εξόδους τους. Ελαφρύ προβάδισμα δίνουμε στον άσο με το αμφίσκορο επίσης να έχει πολύ καλές τύχες.

866. ΠΑΡΙ – ΟΣΕΡ

Από άδικη ήττα 3-2 στην έδρα της Νανσί προέρχεται η Παρί (1-9-4 εντός) η οποία αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ μέχρι και με 0-2 δεν κατάφερε να αποσπάσει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας δεχόμενη δύο άκρως αυστηρές κόκκινες κάρτες. Δεύτερη σερί ισοπαλία και συνεπώς… απογοήτευση για την Οσέρ (0-0 εντός με Αζαξιό) η οποία κατά τα λεγόμενα του προέδρου της κυνηγάει την άνοδο,over2,5 τα 6 από τα 7 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση παρά την τραγική αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Παρί, τα λίγα γκολ έχουν τον πρώτο λόγο.

869 ΕΞΕΛΣΙΟΡ – ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ

Χωρίς νίκη εδώ και δώδεκα αγωνιστικές (0-4-8) παραμένει η Εξέλσιορ (2-3-7 εντός), χάνοντας φυσιολογικά στο τελευταίο της ματς με 3-0 από τον Άγιαξ και έρχεται όλο και πιο έντονα αντιμέτωπη με το φάσμα του υποβιβασμού. Σημαντικό βαθμό απέσπασε στην έδρα της Χέρενφεν η Ναϊμέγκεν (2-4-5 εκτός), ωστόσο το κλίμα στην ομάδα δεν είναι ιδιαίτερα καλό. Η νίκη αγνοείται εδώ και τέσσερις αγωνιστικές (0-2-2), ο προπονητής «τα έσπασε» με τη διοίκηση, ενώ μεσοβδόμαδα φέρεται να συναντήθηκε με ανθρώπους της Γκρόνιγκεν, ώστε να συζητήσει για το μέλλον του. Αυτή που καίγεται για τους βαθμούς είναι η Εξέλσιορ, αλλά δε μας πείθει για να τη στηρίξουμε κόντρα στη ντεφορμέ και επηρεασμένη από τα εσωτερικά της προβλήματα Ναϊμέγκεν.

870. ΑΚΙΛΙΖ 29 – ΓΙΟΝΓΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις πέρασε η προηγούμενη εβδομάδα για την ερασιτεχνική Ακιλίζ (6-2-4 εντός), η οποία στο τελευταίο της ματς επικράτησε με 1-2 της Ντεν Μπος και απέδειξε ξανά πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση (3-2-1 στα έξι πιο πρόσφατα). Το εξαιρετικό ξεκίνημα στο 2016 ανήκει πια στο παρελθόν για τους νέους της Αϊντχόφεν (4-4-4 εκτός), καθώς ακολούθησε ένα σερί τριών αγώνων δίχως νίκη (0-2-1), με τελευταίο το στείρο 0-0 κόντρα στην Έμεν. Οι γηπεδούχοι μετρούν 16/25over2,5 και οι φιλοξενούμενοι 15/25, με τα πολλά γκολ να έχουν τον πρώτο λόγο.

873. ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤΑΡΝΤ – ΟΣ

Εξ’ αρχής είχε δύσκολο έργο στην έδρα της Μπρέντα η Φορτούνα (2-3-8 εντός), το οποίο έγινε ακόμα δυσκολότερο μετά την αποβολή του 48’, με το τελικό 5-0 να λέει όλη την αλήθεια για τη διαφορά δυναμικότητας. Παραμένουν τα οικονομικά προβλήματα, τα οποία επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό και το αγωνιστικό, με την ομάδα να είναι τρίτη από το τέλος. Για πέμπτο διαδοχικό ματς παρέμεινε χωρίς νίκη (0-1-4) η Ος (3-3-6 εκτός), χάνοντας με 1-2 από τους νέους του Άγιαξ. Ντεφορμέ οι δύο αντίπαλοι, μόνο τα γκολ μπορούμε να κοιτάξουμε, με τους γηπεδούχους να έχουν 19/26over2,5 και τους φιλοξενούμενους 16/25.

874. ΒΑΛΒΑΪΚ – ΧΕΛΜΟΝΤ ΣΠΟΡ

Τα μαύρα της τα χάλια έχει η Βαλβάικ (4-3-5 εντός), καθώς έφτασε τις τέσσερις διαδοχικές ήττες με το 1-0 από τους Ιγκλς, παραμένοντας στον πάτο της βαθμολογίας και στο -4 από την προτελευταία θέση. Βαρύ και ασήκωτο το 1-4 από τη Φένλο για τη Χέλμοντ (3-4-6 εκτός), με τον τεχνικό Φαν Ντέικ να παραιτείται και τον Στρέιμπος να αναλαμβάνει μέχρι το φινάλε της σεζόν, όταν και θα γίνει βοηθός του νέου προπονητή. Η ομάδα δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση (1-1-5 στα επτά τελευταία) και η αλλαγή αυτή μάλλον ήταν επιβεβλημένη. Δε μας πείθει για φαβορί η Χέλμοντ, αλλά της δίνουμε τον πρώτο λόγο κόντρα στην ουραγό πλην μαχητική εντός έδρας Βαλβάικ.

872. ΕΜΕΝ – ΑΛΜΙΡΕ ΣΙΤΙ

Συνεχίζει με υπηρεσιακό στον πάγκο η Έμεν (7-1-5 εντός), η οποία έμεινε στο 0-0 κόντρα στους νέους της Αϊντχόφεν στο τελευταίο της ματς και παρέμεινε με μία ήττα στις τελευταίες επτά αγωνιστικές (4-2-1). Απάντησε στο εις βάρος της 0-2 κόντρα στη Φόλενταμ η Αλμίρε Σίτι (2-3-7 εκτός), ισοφαρίζοντας σε 2-2 και ξέφυγε με τέσσερις βαθμούς από την ουραγό Βαλβάικ. Χρειάζεται το τρίποντο η Έμεν, είναι ανώτερη ομάδα, όμως ο άσος στο 1,75 δεν αποτελεί καμία ευκαιρία. Στοliveίσως τον βρούμε σε καλύτερη τιμή.

875. ΦΕΝΛΟ – ΜΠΡΕΝΤΑ

Σαρωτική στο 1-4 επί της Χέλμοντ η Φένλο (9-1-3 εντός), πήρε την τρίτη διαδοχική νίκη της και παραμένει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Τρεις βαθμούς πίσω της βρίσκεται η Μπρέντα (7-2-4 εκτός), η οποία διέλυσε με 5-0 τη Φορτούνα στο τελευταίο της ματς, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα μετά από δύο «κολλητές» γκέλες. Τα περισσότεραover2,5 στην κατηγορία έχει η Φένλο (20/26), με τη Μπρέντα να μετράει 16/26 και τα πολλά γκολ αποτελούν επιλογή σε ικανοποιητικές αποδόσεις.

870. ΦΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΤΕΛΣΤΑΡ

Το νικηφόρο σερί τεσσάρων αγωνιστικών διακόπηκε στο Ντεν Μπος για τη ΦΚ Αϊντχόφεν (8-4-1 εντός), όπου ηττήθηκε με 3-1, παρά το γεγονός πως προηγούταν με 0-1 από νωρίς. Τέλος στις νίκες και για την Τέλσταρ (3-1-9 εκτός), η οποία έχασε με 1-3 από την πρωτοπόρο Σπάρτα Ρότερνταμ, όμως παραμένει σε τροχιά πλέι-οφ. Περιμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσουν οι δύο ομάδες μετά το σπάσιμο των νικηφόρων σερί τους. Δίνουμε προβάδισμα στους γηπεδούχους λόγω έδρας και κυρίως λόγω της μέτριας εικόνας των φιλοξενούμενων μακριά από το σπίτι τους. Φυσικά, μπορεί και εδώ να γίνει παιχνίδι με τα γκολ, αφού αμφότερες μετρούν 17/26over2,5.

879. ΚΟΛΩΝΙΑ – ΧΕΡΤΑ

Η Κολωνία μέσα στην έδρα της εμφανίζει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της με αποτέλεσμα να κυμαίνεται στη μετριότητα αλλά και στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι πρωτευουσιάνοι από την άλλη δεν έχουν ακόμα τρίποντο στο νέο έτος, ωστόσο μακριά από την έδρα τους παρουσιάζονται αρκετά προσεκτικοί με σύμμαχο την καλή παράδοση μπορούν να αποδράσουν με ένα θετικό αποτέλεσμα. Σε απόδοση 1,75 βρίσκουμε στη Bet365 το Χ2, με 0% γκανιότα προσφέρει το παιχνίδι ο Stoiximan, όπου ο συνδυασμός της ισοπαλίας και του διπλού δίνουν μέση απόδοση 1,81, επιλογή που βρίσκεται και στο πινακάκι του Betol. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

878. ΝΙΣ – ΜΠΑΣΤΑ

Αντίθετοι οι στόχοι των δυο ομάδων, από τη μία η Νις θέλει να διατηρηθεί σε ευρωπαϊκή τροχιά και από την άλλη η Μπαστιά να ξεμπλέξει όσο το δυνατόν γρηγορότερα με την υπόθεση παραμονή. Παρά την απουσία του Μπεν Αρφά, η Νις δείχνει να μπορεί να ανταποκριθεί, φυσικά θα δώσει μεγαλύτερο βάρος στην άμυνα και θα ακολουθήσει πιο συντηρητική τακτική. Δείχνει επιπλέον να έχει βρει τη συνταγή για να κερδίζει μπροστά στο κοινό της και απέναντι στη Μπαστιά, που είναι η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα του πρωταθλήματος, έχει τα όπλα για να κατακτήσει τρεις ακόμα βαθμούς. Αντί του απλού άσου θα πάμε με τα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη το 1-1 που αποδίδουν συνδυαστικά 1,90 στηνBet365,επιλογή που δικαιολογείται από τα στατιστικά των δυο αντιπάλων, αλλά και από την απουσία του Μπεν Αρφά. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

881. ΕΪΜΠΑΡ – ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ

Η Εϊμπάρ μπορεί να μετράει μόλις μία νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές (1-0-4) αλλά συνεχίζει να βρίσκεται σε ευρωπαϊκή τροχιά (7η θέση). Ελαφρυντικό το δύσκολο πρόγραμμα της αφού αντιμετώπισε στη σειρά Μπιλμπάο, Ατλέτικο, Μάλαγα και Θέλτα. Βρήκε ναι μεν δίχτυα σε όλα αλλά δέχτηκε τουλάχιστον δύο γκολ και στα τέσσερα ματς (4/4GG&over2,5). Στο «Ιπουρούα» φέτος είναι αξιόπιστη (7-3-3) και γενικά διαθέτει επιθετική ευχέρεια αφού τα 40 γκολ ενεργητικό είναι η 3η καλύτερη επίδοση στην κατηγορία. Η Λας Πάλμας «εξαφανίζεται» μακριά από τα Κανάρια νησιά, μόλις τρεις βαθμούς έχει απολογισμό σε 12 εξόδους (0-3-9) που είναι και η χειρότερη επίδοση και από τα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα τα Ευρώπης. Αντί του άσου που δεν έχει απολύτως καμία αξία στο 1,75 θα προτιμήσουμε το ενδεχόμενο η Εϊμπάρ να σκοράρει 2 γκολ πρώτη στον αγώνα το οποίο και προσφέρεται σε απόδοση 2,05 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

877. ΓΑΝΔΗ – ΛΟΚΕΡΕΝ

Ντέρμπι μεγάλη αντιπαλότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Γάνδη (9-3-1 εντός) προέρχεται από βαριά ήττα στην Οστάνδη με 5-2 φτάνοντας έτσι τις 4 ήττες στα 5 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους ανεξαρτήτως έδρας και θεσμού. Χωρίς νίκη για έκτο σερί ματς (0-3-3) παρέμεινε η Λόκερεν η οποία μακριά από την έδρα της παρουσιάζεται αρκετά επικίνδυνη έχοντας απολογισμό 5-4-4, μάλιστα στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της απέσπασε τη λευκή ισοπαλία από τη Γκενκ σε ένα ματς στο οποίο θα μπορούσε να κατακτήσει ακόμα και τη νίκη. Πολύ χαμηλός ο άσος έτσι ώστε να ασχοληθούμεpregame.

880. ΚΡΑΚΟΒΙΑ – ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ

Η Νιετσιέτζα κατάφερε να γίνει η πρώτη ομάδα μετά από εννέα αγωνιστικές που κράτησε στο ένα γκολ την Κρακόβια (7-3-2 εντός), με το τελικό 1-1 να της στερεί την ευκαιρία να ξεφύγει στη μάχη της τετράδας. Παλεύει για να μη μπλέξει η Ζαγκλέμπιε (3-4-4 εκτός), η οποία στο τελευταίο της ματς πάλεψε, όμως έχασε με 1-2 από τη Λέγκια και αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές (0-1-3). Δύσκολα να σταματήσει κάποιος την κορυφαία επίθεση της κατηγορίας, ειδικά στο σπίτι της, με τον -0,25 ασιατικό άσο να αποτελεί επιλογή.

885. ΧΑΜΙΛΤΟΝ – ΣΕΛΤΙΚ

Κατάφερε να ισοφαρίσει τη Ρος Κάουντι η Χάμιλτον (3-5-5 εντός), όμως παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, δεν πήρε ούτε το βαθμό της ισοπαλίας, χάνοντας με 2-1 και παραμένει με μόλις μία νίκη στις τελευταίες έντεκα αγωνιστικές (1-4-6). Για 45’ δυσκολεύτηκε η Σέλτικ (8-2-2 εκτός) κόντρα στην Ινβερνές, όμως στην επανάληψη ισοπέδωσε την αντίπαλό της, κερδίζοντας με 3-0 και παρέμεινε στην κορυφή, αυξάνοντας τη διαφορά της από τη δεύτερη Αμπερντίν. Οι 6/8 φετινές εκτός έδρας νίκες των πρωταθλητών συνδυάστηκαν μεover2,5, κάτι που θεωρούμε αρκετά πιθανό να συμβεί και κόντρα στην τρίτη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Θυμίζουμε και το προ ενός μήνα 8-1 υπέρ της Σέλτικ.

884. ΧΑΛ – ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.

Με τη γνωστή της πλέον κυνικότητα, η Χαλ (11-3-1 εντός) άλωσε το «Πόρτμαν Ρόουντ» την Τρίτη, επικρατώντας με 0-1 της Ίπσουιτς και παρέμεινε στην κορυφή της Τσάμπιονσιπ. Γκέλα θεωρείται για τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ (4-6-6 εκτός) το 1-1 κόντρα στην ΚΠΡ, αφού ήθελε τη νίκη, ήταν καλύτερη, αλλά αρκέστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας, όμως διατηρείται σταθερά εντός εξάδας. Στο 1,75 ο άσος δεν έχει καμία ιδιαίτερη αξία, άλλωστε οι φιλοξενούμενοι δεν είναι ομάδα της σειράς. Από την άλλη, δε βγαίνει άκρη ούτε με τα γκολ, καθώς η Χαλ μετράει 23/32under2,5 και η Σέφιλντ Γουένσντεϊ 21/32 αμφίσκορα. Πάμε παρακάτω.

883. ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ – ΣΑΟΥΘΕΝΤ

Σε ακόμα ένα παιχνίδι, η Πορτ Βέιλ (8-7-1 εντός) είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, αλλά όταν δεν έχεις τελικές στην εστία, είναι αδύνατον να πάρει αποτέλεσμα. Αυτό συνέβη στο Σέφιλντ, όπου και έχασε με 1-0 από την τοπική Γιουνάιτεντ, απογοητεύοντας ξανά με την εμφάνισή της μακριά από την έδρα της και συνεχίζει με μία νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές (1-2-2). Μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Σάουθεντ (5-6-5 εκτός) επί της πρωτοπόρου Μπέρτον με 3-1 και παρέμεινε κοντά στις θέσεις των πλέι-οφ, τερματίζοντας ένα μίνι σερί δύο διαδοχικών ηττών. Σε χαμηλό τέμπο πηγαίνει τα παιχνίδια της μπροστά στο κοινό της η Πορτ Βέιλ (12/16under2,5), με τα λίγα τέρματα να έχουν τον πρώτο λόγο στο ματς.

891. ΤΣΕΖΕΝΑ – ΚΑΛΙΑΡΙ

Πέντε ματς δίχως ήττα (3-2-0) συμπλήρωσε η Τσεζένα (11-1-2 εντός), η οποία στο τελευταίο της παιχνίδι ίσως άξιζε κάτι παραπάνω κόντρα στη Λιβόρνο, όπου και απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Με τρένο μοιάζει η Κάλιαρι (6-3-4 εκτός), πήρε την πέμπτη διαδοχική της νίκη, επικρατώντας της Πεσκάρα με 2-1 και συνεχίζει να προελαύνει στη Σέριε Β, βρισκόμενη όλο και πιο κοντά στην επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια. Οι αρκετές απουσίες των γηπεδούχων, εξισορροπούν τη δυναμική της έδρας και για το λόγο αυτό δίνουμε το προβάδισμα στην ιπτάμενη ομάδα της Σαρδηνίας.

517. ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ – ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ

Αποκλειστικά στην έδρα της βασίζεται η Νασιονάλ (4-3-4 εντός) προκειμένου να αποφύγει τον υποβιβασμό, καθώς από εκεί πέρασαν νικηφόρα μόνο οι τέσσερις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας. Στο τελευταίο της ματς έμεινε στο 1-1 στο σπίτι της Σετούμπαλ και παραμένει με μόλις μία νίκη στις τελευταίες δώδεκα αγωνιστικές (1-5-6). Χωρίς νίκη εδώ και έξι ματς (0-3-3) η Πάκος Φερέιρα (3-5-3 εκτός), έχασε κι άλλο έδαφος στη μάχη της πεντάδας με το 1-3 από τη Μπενφίκα. Δύσκολα βγαίνει άκρη με σημείο, το ματς είναι πολύ κομβικό για τις δύο ομάδες, πάμε παρακάτω.

893. ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ – ΙΚΙΚΕ

Πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα η Παλεστίνο η οποία εντός έδρας διατηρεί το απόλυτο με 3/3 νίκες, όλεςover2,5, στο τελευταίο της παιχνίδι μάλιστα κατάφερε να πάρει τον βαθμό από την έδρα της Σαντιάγκο Γουόντερερς με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0. Προβληματίζει η Ικίκε η οποία μακριά από την έδρα της δεν έχει σημειώσει ακόμα νίκη έχοντα απολογισμό 0-2-1,over2,5 τα 2 από τα 3. Άσος ο οποίος όμως είναι αρκετά χαμηλός, καλύτερα να αναμένουμε στοliveόπου μπορεί να προκύψει κάποια ευκαιρία.

898. ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ – ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Άμεση η επιστροφή στις… ήττες για τη Νιούελς η οποία έχασε 4-1 στην έδρα της Μπόκα, 1-0-3 πλέον ο απολογισμός των γηπεδούχων οι οποίοι θα παραχθούν με νέο τεχνικό,over2,5 καιgoal-goalτα 3 από τα 4. Από εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Σαν Μάρτιν προέρχεται η Ουνιόν η οποία μετράει 1-2-1,over2,5 τα 2 από τα 4. Μικρό προβάδισμα νίκης δίνουμε στους γηπεδούχους με τα γκολ επίσης να έχουν καλές τύχες.

899. ΟΥΝ. ΚΟΝΣΕΠΣΙΟΝ – ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ

Στην έδρα της Ουτσιπάτο θα διεξαχθεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση.Νίκη ύστερα από τρεις σερί ήττες για την Κονσεπσιόν η οποία επικράτησε 2-1 της Αρίκα, 2-0-1 το εντός έδρας ρεκόρ ων γηπεδούχων, όλαover2,5. Νίκη ύστερα από καιρό και για την Ουνιόν η οποία επικράτησε εντός έδρας της Σαν Λουίς με 3-1, 0-2-1 ο εκτός έδρας απολογισμός της,over2,5 τα 2 από τα 3. Μονόδρομος αποτελούν τα γκολ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση καθώς πρόκειται για μια αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση.

901. ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ – ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ

Δεύτερη σερί ισοπαλία και τρίτο ματς χωρίς νίκη για τη Μπάνφιλντ (1-2-1) η οποία στο τελευταίο της παιχνίδια απέσπασε τον βαθμό στην έδρα της Μπελγράνο με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0. Δεύτερη σερί νίκη για τη Γοδόι η οποία επικράτησε και μάλιστα με ανατροπή της Κολόν με 4-1! 2-1-1 πλέον το ρεκόρ των φιλοξενούμενων οι οποίοι μέχρι στιγμής έχουν αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις. Καμία αξία στον άσου του 1,90, πάσο η κόντρα.

905 ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ – ΠΟΥΜΑΣ

Χωρίς νίκη παρέμεινε η Βέρακρουζ η οποία στο τελευταίο της παιχνίδι διασύρθηκε 5-1 στην έδρα της Μόντερεϊ, 0-2-1oεντός έδρας απολογισμός της, στα 2 από τα 3 επιβεβαιώθηκε τοover2,5. Κουρασμένη η Πούμας από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι κόντρα στην Έμελεκ παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία 1-1 στη Σάντος Λαγκούνα, 1-1-1 το εκτός έδρας ρεκόρ της, στα 2 επιβεβαιώθηκε τοunder2,5. Έχουμε διάθεση να στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους ωστόσο ακολουθεί δύσκολο παιχνίδι για το Κόπα Λιμπερταδόρες στην Παραγουάη κόντρα στη Ολίμπια.

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

3063. ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΕΦΕΣ

Πλήρης αποτυχία τα Κύπελλα για τις δύο ομάδες, η Εφές έχασε στα προημιτελικά απότ ην Καρσίγιακα με 67-66 δίνοντας ένα ακόμη οριακό ματς τη φετινή σεζόν με τον Ίβκοβιτς να έχει χάσει το μέτρημα στα γκρανγκινιολικά φετινά ματς των Τούρκων. Ο Ερυθρός Αστέρας έχασε από την Παρτίζαν με 68-60 στα ημιτελικά του Κυπέλλου, μία μέρα αφού είχε κερδίσει την Σμερέντεβο με 89-44. Πάρα πολύ σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες καθώς βρίσκονται σε οριακό σημείο με ρεκόρ 5-2 και 4-3 αντίστοιχα αλλά εντελώς διαφορετική εικόνα στα τελευταία ματς. Η Εφές μετράει 3/4 ήττες, φυσικά οριακές καθώς γενικά στην Ευρώπη και τα 7 πιο πρόσφατα παιχνίδια της έχουν κριθεί με διαφορά το πολύ 10 πόντους. Ο Αστέρας πάλι έβγαλε μεγάλες εντός έδρας νίκες με Μάλαγα, Κουμπάν και Τσεντεβίτα και ξέροντας ότι εκτός Σερβίας χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικότητάς του θέλει να διατηρήσει το απόλυτο όχι απλά επικρατώντας της Εφές αλλά καλύπτοντας και το -1 του πρώτου ματς ώστε να πάρει πλεονέκτημα και στις ισοβαθμίες. Στο 1,80- σίγουρα αποτελεί στοιχηματική επιλογή ο άσος του Αστέρα.

3456. OΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ – ΦΟΙΝΙΞ ΧΑΓΚΕΝ

Σπουδαία εμφάνιση για την Όλντε μέσα στο Στρασβούργο και μεγάλο διπλό με 76-78 που της δίνει τρομερό πλεονέκτημα για πρόκριση στους 8 του Eurocup. Το ματς πήγε πόντο πόντο, ήταν φανερό ότι οι Γερμανοί ήθελαν το ματς να μείνει κοντά στο σκορ ώστε να έχουν το πάνω χέρι στη ρεβάνς την ερχόμενη Τετάρτη, πάντως τίποτε δεν έχει κριθεί καθώς οι δύο ομάδες έμοιαζαν αρκετά ισορροπημένες όσον αφορά τη δυναμικότητά τους και κάτι τέτοια ματς είναι ιδιαίτερα εύθραυστα. Διάλειμμα για τις εντός έδρας υποχρεώσεις κόντρα σε μία Χάγκεν που φέτος έχει παίξει εξαιρετικό μπάσκετ δείχνοντας να καθαρίζει από νωρίς τη σωτηρία, ενώ προέρχεται και από μία υπεράνετη νίκη με 91-71 επί της παραπαίουσας τελευταία Όλιβερ. Απόλυτα λογικό το -8,5, ακόμη πιο ελκυστικό το over 173,5 καθώς η Χάγκεν πάντα κάνει ροντέο τα παιχνίδια της και τη δεδομένηξ χρονική στιγμή η Όλντε δεν πρόκειται να σπαταλήσει δυνάμεις στην άμυνα λίγες μέρες πριν τον επαναληπτικό του Eurocup.

3457. ΚΡΑΪΛΣΧΑΪΜ – ΜΙΤΕΛΝΤΟΪΤΣΕΡ

Ματς με τρομερό βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς η Κράιλσχαϊμ των 8 σερί ηττών και του ρεκό 5-17 αντιμετωπίζει τη Μίτελντοϊτσερ των 10 σερί ηττών και του συνολικού ρεκόρ 2-20! Προφανώς ο χαμένος χάνεται ενώ ο νικητής θα κρατηθεί ζωντανός στην υπόθεση παραμονή. Η Μίτελ με τη νίκη με 21 πόντους και στο 1ο μεταξύ τους ματς έχει ήδη σοβαρό πλεονέκτημα, πόσο μάλλον αν βγάλει και 2η σερί νίκη μέσα στην Κράιλ. Δεν βλέπουμε ξεκάθαρο φαβορί σε τέτοια αναμέτρηση, αν έπρεπε οπωσδήποτε να μπλέξουμε με κάποια επιλογή θα ήταν το over 162,5.

3064. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ακόμη ένα μεγάλο ματς για τον Ολυμπιακό που έχει μπλέξει για τα καλά από τις συνεχόμενες ήττες, ειδικά από εκείνη στη Ζαλγκίρις που φαίνεται ότι θα τον ακολουθεί μέχρι και την τελευταία αγωνιστική. Μπορεί μετά τις τρεις σερί ήττες (Μπάμπεργκ, Ρεάλ οι άλλες) να έδειξαν μεγάλο πάθος και αυταπάρνηση με τον Πρίντεζη να σκοράρει 30 πόντους στην επιτακτική νίκη με 89-77 επί της Κίμκι όμως στην ΤΣΣΚΑ δεν θα μπορούσαν να περιμένουν άλλη εξέλιξη από μία τιμητική ήττα με 92-85 τερματίζοντας με αρνητικό ρεκόρ στον 1ο γύρο. Πλέον τα κουκιά είναι μετρημένα για τον Ολυμπιακό που πρέπει να κερδίσει εντός Λαμποράλ, Ζαλγκίρις, ΤΣΣΚΑ (στο φινάλε σε πιθανώς αδιάφορο ματς) και να παίξει την πρόκρισή του στα δύσκολα ματς με Μπαρτσελόνα, Κίμκι εκτός και Ρεάλ εντός. Η Μπαρτσελόνα φυσικά δεν πρόκειται να κάνει το παραμικρό δώρο στους ερυθρολεύκους καθώς μετά τις δύο αναπάντεχες ήττες από Λαμποράλ εντός και Μπάμπεργκ εκτός έχει μπλέξει με τη σειρά της ακόμη και για την πρόκριση και η κάκιστη εμφάνιση στο Final-8 της Κορούνια με την ήττα από την Μπιλμπάο (και τις άπειρες γκρίνιες προς τον Πασκουάλ) σίγουρα δε βοήθησε καθόλου στο χτίσιμο ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης. Δεν είναι τόσο φαβορί η Μπαρσελόνα όσο φανερώνει το -5,5 αν έπρεπε να πάρουμε κάτι αυτό θα ήταν το +5,5 των ερυθρολεύκων που δίνουν τελικό όπως και οι αντίπαλοί τους, ένα χάντικαπ βέβαια που με λίγη υπομονή και τύχη στο live μπορεί να πονταριστεί σε καλύτερα line.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ