ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ (12/2). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

2421. ΡΟΥΧ ΧΟΡΖΟΦ – ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ

Επανέναρξη στην Εξτράκλασα της Πολωνίας. Εντυπωσιάζει η Ρουχ (6-1-4 εντός) τη φετινή σεζόν, καθώς ο στόχος της παραμονής μετατράπηκε σε ευρωπαϊκό όνειρο, κάτι που αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία από το γεγονός πως έχει στη διάθεσή της μόνο έναν μη Πολωνό ποδοσφαιριστή. Άνετα διατηρείται στα μεγάλα σαλόνια, τουλάχιστον για την ώρα η Ζαγκλέμπιε (3-3-4 εκτός), όμως κατά τη χειμερινή προετοιμασία της δεν έδειξε ιδιαίτερα καλά στοιχεία, ειδικά στην άμυνα. Δίνουμε τον πρώτο λόγο στην έδρα και την πιο συμπαγή και φαινομενικά έτοιμη Ρουχ, με τον 0:0 ασιατικό άσο να αποτελεί επιλογή.

2419. ΝΤΟΥΚΛΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ

Επανέναρξη στην πρώτη κατηγορία της Τσεχίας. Χάρη στις επιδόσεις της μπροστά στο κοινό της, η Ντούκλα (4-2-2 εντός) καταφέρνει να διατηρείται στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Παρομοίως και η Λίμπερετς (1-4-3 εκτός), οφείλει πολλά στην έδρα της, όπου αγνοεί την ήττα κατά τη φετινή σεζόν (7-1-0) και για το λόγο αυτό βρίσκεται στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Σημαντικές οι αποχωρήσεις των δύο αρχηγών της. Πρόκειται για το πρώτο επίσημο ματς των δύο ομάδων στο 2016 και για το λόγο αυτό είναι καλύτερο να μη μπλέξουμε με το συγκεκριμένο παιχνίδι.

2423. ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ – ΛΕΙΨΙΑ

Επιστροφή στης νίκες για την Σαν Πάουλι (5-1-3 εντός) η οποία επικράτησε 0-1 στην έδρα της Γκρόιτερ Φιρτ διατηρώντας έτσι την επαφή της με την προνομιούχο τριάδα. Την έκτη σερί νίκη πέτυχε η Λειψία η οποία επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Μπραουνσβάιγκ. Αήττητη μακριά από την έδρα τους οι φιλοξενούμενοι, 7-3-0 ο απολογισμός τους διαθέτοντας παράλληλα την καλύτερη άμυνα με μόλις 6 γκολ παθητικό, under 2,5 τα 7 από τα 10. Δυνατό ζευγάρι με τους γηπεδούχους σίγουρα να μην αποτελούν αμελητέα δύναμη, πολύ πιθανό να δούμε κλειστό παιχνίδια με τα λίγα γκολ να έχουν τον πρώτο λόγο.

2424. ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ

Από ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Καρλσρούης προέρχεται η ΦΣΒ (3-0-7 εντός) η οποία φέτος εντός έδρας προβληματίζει μετρώντας τέσσερις σερί ήττες. Από τρεις συνεχόμενες ήττες προέρχεται η Γκρόιτερ η οποία αγνοεί το τρίποντο 5 σερί ματς (0-1-4), στο πιο πρόσφατο έχασε 0-2 εντός έδρας και από τη Σαν Πάουλι, 3-3-4 το εκτός έδρας ρεκόρ της διαθέτοντας την τρίτη χειρότερη άμυνα με 17 γκολ παθητικό. Από τις πιο αλλοπρόσαλλες ομάδες αμφότερες, πάμε παρακάτω.

2425. ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ – ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ

«Έσφιξαν» τα… πράγματα για τον τεχνικό της Πάντερμπορν (2-5-3 εντός) Έφενμπεργκ ο οποίος είναι ένα βήμα πριν την έξοδο. Οι γηπεδούχοι αγνοούν τη νίκη 8 σερί αγωνίστηκες ενώ παράλληλα έχουν να κερδίσουν εντός έδρας από τις 16/10 όταν είχαν επικρατήσει 2-0 της Μπραουνσβάιγκ, έκτοτε μετράνε 0-4-0. Τεράστια ευκαιρία νίκης έχασε η Λάουτερν (4-3-3 εκτός) η οποία αν και προηγήθηκε μέχρι και με 2-0 κατάφερε να ισοφαριστεί στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρηση με αποτέλεσμα να παραμείνει χωρίς νίκη για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, με τους γηπεδούχους όμως να προσφέρονται ελαφρώς αουτσάιντερ αξίζει ένα μικρό ρίσκο στον άσο.

2426. ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ (ΕΡ.) – ΕΡΦΟΥΡΤ

Παρά το 0-0 στην έδρας της Κίκερς Βούρζμπουργκ η Στουτγάρδη (3-3-6 εντός) με τον Κακάου στον πάγκο έδειξε πολύ καλά στοιχεία, μάλιστα αυτό ήταν και το πρώτο φετινό εκτός έδρας παιχνίδι της στο οποίο κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Από ήττα σε ήττα βαδίζει η Έρφουρτ η οποία έχασε εντός έδρας 0-2 και από τη Σόνενχοφ, πέντε ήττες στα 6 πιο πρόσφατα μετράνε οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι μακριά από την έδρα τους προβληματίζουν αρκετά έχοντας απολογισμό 0-4-7 (9-20 γκολ). Τον draw no bet άσο (ισοπαλία όχι στοίχημα) της Bet365 στην απόδοση 1,72 επέλεξαν οι Young Guns.

2428. ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ

Από άσχημα αποτελέσματα έρχονται οι δυο ομάδες και θα ψάξουν την επιστροφή τους στις νίκες προκειμένου να μην χάσουν άλλο έδαφος στη βαθμολογία. Κυνική η φετινή Φενέρ, φροντίζει να θωρακίσει την άμυνα και κερδίζει τα παιχνίδιατηςστοόριο, είναι χαρακτηριστικά ότι σε κανένα παιχνίδι στο γήπεδότηςστοπρωτάθλημα δε σκόραρε πάνω από δυο φορές. Η Κασίμπασα είναι σκληροτράχηλη ομάδα, δεν χάνει εύκολα μακριά από το σπίτι της, αλλά βρίσκεται στα κάτω της τον τελευταίο μήνα. Θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι θα καταφέρουν να πάρουν το τρίποντο, το 1,55 του άσου δεν έχει ιδιαίτερη αξία, αλλά το συνδυαστικό 1 &under 3,5 στο 2,38 του Stoiximan μοιάζει εξαιρετικό με βάση τις ως τώρα συνήθειές τους. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2432. ΑΖΑΞΙΟ – ΚΛΕΡΜΟΝ

Μόλις μια ήττα στα τελευταία 12 παιχνίδια τους μετράνε οι γηπεδούχοι (5-5-2 εντός)οι οποίοι στο πιο πρόσφατο αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα εκτός έδρας με τη Λαβάλ, under 2,5 τα 5 από τα 6 τελευταία τους ανεξαρτήτως έδρας. Τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη (0-1-2) για την Κλερμόν η οποία ηττήθηκε 1-2 εντός έδρας από την Οσέρ, 2-5-5 (14-23 γκολ) ο εκτός έδρας απολογισμός της, over 2,5 τα 5 από τα 6 πιο πρόσφατα παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας. Η λογική λέει άσο, ασφαλέστερη επιλογή όμως μοιάζει το αμφίσκορο.

2433. ΟΣΕΡ – ΝΑΝΣΙ

Το δυνατότερο τεστ της χρονιάς χαρακτήρισαν την συγκεκριμένη αναμέτρηση στο στρατόπεδο της Οσέρ με τον προπονητής της να τονίζει πως αν η ομάδα κερδίσει τότε θα μπορέσει να διεκδικήσει ακόμα και την άνοδο. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους οι γηπεδούχοι (7-2-3 εντός) επικράτησαν 1-2 στην έδρα της Κλερμόν πετυχαίνοντας τη δεύτερη σερί νίκη τους. Δεύτερη σερί ισοπαλία για τη Νανσί η οποία έμεινε στο 2-2 εντός έδρας με τη Μετς δεχόμενη μάλιστα το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις του αγώνα. Δυνατοί μακριά από την έδρα τους οι φιλοξενούμενοι, 5-6-1 (14-8 γκολ) διαθέτοντας τη δεύτερη καλύτερη άμυνα. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, καμία έκπληξη δεν θα μας προξενήσει ακόμα και η νίκη των γηπεδούχων οι οποίοι είναι ιδιαίτερα ανεβασμένοι το τελευταίο διάστημα.

2434. ΝΙΟΡ – ΜΠΡΕΣΤ

Τέσσερα ματς χωρίς νίκη (0-2-2) για τη Νιόρ η οποία στο πιο πρόσφατο έχασε 1-0 στην έδρας της Νιμ, 2-7-4 (11-14 γκολ) το εντός έδρας ρεκόρ της, τα 9 από αυτά under 2,5. Επέστρεψε άμεσα στις νίκες η Μπρεστ η οποία επικράτησε στης καθυστερήσεις της Μπουργκ με 2-1. Οι εκτός έδρας επιδόσεις των φιλοξενούμενων (2-3-8) δεν μας βοηθάνε έτσι ώστε να τους στηρίξουμε ωστόσο ούτε η Νιόρ πείθει εντός, πολύ πιθανό να κάνει την εμφάνιση της ακόμα μια ισοπαλία.

2435. ΝΤΙΖΟΝ – ΣΟΣΟ

Ο πρώτος της βαθμολογίας αντιμετωπίζει τον προτελευταίο, δίκαιο το σετ με τους γηπεδούχους να έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης. Φυσικά ο άσος δεν έχει καμία στοιχηματική αξία pregame, προτιμότερο να περιμένουμε στο live.

2436. ΜΠΟΥΡΓΚ ΠΕΡΟΝΑΣ – ΛΑΒΑΛ

Τα πέντε ματς χωρίς νίκη (0-2-3) συμπλήρωσε η Μπουργκ (7-2-4 εντός) η οποία στο τελευταίο της παιχνίδι έχασε 2-1 στην έδρα της Μπρεστ δεχόμενη το γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα από το σημείο του πέναλτι. Σε παρόμοια άσχημη αγωνιστική κατάσταση και η Λαβάλ η οποία μετράει μόλις μια νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια της, under 2,5 και no goal τα 5 από αυτά. Δεν βγάζουμε καμία άκρη, πάσο.

2437. ΠΑΡΙ – ΝΙΜ

Συνεχίζει να παραπαίει η Παρί (1-8-4 εντός) η οποία παρά τη μεταγραφική της ενίσχυση δεν έχει καταφέρει να ανακάμψει, πρόσφατα έχασε 1-0 στην έδρα της Εβιάν, τέταρτο σερί ματς στο οποίο δεν καταφέρνει να σκοράρει. Από σημαντική εντός έδρςα νίκη 1-0 επί της Νιόρ προέρχεται η Νιμ (3-1-8 εκτός) η οποία παρέμεινε έστω και οριακά εκτός ζώνης υποβιβασμού, πέμπτη νίκη για τους φιλοξενούμενους στα έξι τελευταία τους παιχνίδια πρωταθλήματος ανεξαρτήτως έδρας. Μικρό προβάδισμα στο διπλό αλλά μέχρι εκεί.

2438. ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 93 – ΕΒΙΑΝ

Νίκη 1-2 στην έδρα της Σοσό για τον Ερυθρό Αστέρα (5-3-4 εντός) ο οποίος συμπλήρωσε πέντε ματς χωρίς ήττα (3-2-0), over 2,5 και goal-goal τα δύο τελευταία του ανεξαρτήτως έδρας. Από νίκη προέρχεται και η Εβιάν η οποία επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Παρί, 3-3-6 το εκτός έδρας ρεκόρ των φιλοξενούμενων. Δεν βρίσκουμε καμία αξία στον χαμηλό άσο, οι γηπεδούχοι μπορεί να είναι καλοί τελευταία αλλά σίγουρα δεν συγκαταλέγονται στις ομάδες με διάρκεια. Πάσο ή κόντρα.

2439. ΚΡΕΤΕΪΓ – ΤΟΥΡ

Τα 13 ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Κρετέιγ (2-3-7 εντός) μετά και το εκτός έδρας 2-2 με αντίπαλο την Βαλενσιέν, εντός επικίνδυνης ζώνης πλέον οι γηπεδούχοι οι οποίοι διαθέτουν τη χειρότερη εντός έδρας άμυνα έχοντας δεχθεί 18 τέρματα. Ακόμα μια εντός έδρας άσχημη εμφάνιση για την Τουρ η οποία έχασε 0-1 από τη Λανς, 3-7-3 (12-12 γκολ) ο εκτός έδρας απολογισμός της, under 2,5 τα 4 από τα 6 πιο πρόσφατα παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας. Η ισοπαλία έχει τον πρώτο λόγο αν και οι γηπεδούχοι κάποια στιγμή θα κάνουν νίκη, άλλωστε η Τουρ αποτελεί ομάδα στα μέτρα τους.

2449. ΚΑΜΠΟΥΡ – ΟΥΤΡΕΧΤΗ

Σε δεινή θέση η Καμπούρ, έρχεται από πέντε συνεχόμενες ήττες και βλέπει τον υποβιβασμό να πλησιάζει ολοένα και περισσότερο, το πιο ανησυχητικό όμως είναι ότι δεν δείχνει καθόλου σημάδια αντίδρασης. Η Ουτρέχτη έχει τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα, υπάρχει πάντως η δικαιολογία ότι αποπροσανατολίστηκε λόγω του κυπέλλου, ο θρίαμβος επί της Αϊντχόφεν αναμένεται πάντως να της δώσει φτερά. Υπάρχει εμφανής ποιοτική διαφορά μεταξύ των δυο αντιπάλων, οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν ανώτερο σύνολο και έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, ικανοποιητικό το διπλό στο 1,90 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2450. ΑΚΙΛΙΖ 29 – ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤΤΕΡΝΤΑΜ

Τις τέσσερις αγωνιστικές δίχως ήττα (2-2-0) συμπλήρωσε η ερασιτεχνική Ακιλίζ (6-2-3 εντός) με το 1-1 στην έδρα της Ος και επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά πως βρίσκεται σε ανοδική τροχιά. Εντυπωσιακή η φετινή Σπάρτα (5-4-2 εκτός), φαίνεται πως τίποτα δεν είναι ικανό να της φράξει το δρόμο της επιστροφής στα μεγάλα σαλόνια, καθώς με σερί δώδεκα αγώνων χωρίς ήττα (10-2-0) πηγαίνει φουλ για άνοδο, απέχοντας επτά βαθμούς από τη δεύτερη θέση. Εκτός έδρας πάντως δεν είναι το ίδιο δυνατή με εντός και κόντρα στην ανεβασμένη Ακιλίζ δε θα περάσει και το ευκολότερο βράδυ της ζωής της. Λογικό φαβορί το διπλό, αλλά όχι σε τέτοιες τιμές.

2451. ΑΛΜΙΡΕ ΣΙΤΙ – ΦΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Βρήκε μπόσικες της Φορτούνα και Βαλβάικ η Αλμίρε (3-3-5 εντός) και με τις δύο κολλητές επιτυχίες της πήρε τα πάνω της για τη συνέχεια, ξεκολλώντας από το βυθό της βαθμολογίας. Δεύτερη συνεχόμενη νίκη και για τη ΦΚ Αϊντχόφεν (5-1-5 εκτός), η οποία χωρίς να εντυπωσιάσει επικράτησε των νέων του Άγιαξ με 2-1 και πλησίασε ακόμα περισσότερο την πρώτη τριάδα. Προκαλούν οι αποδόσεις του 0:0 ασιατικού διπλού, αλλά η Αϊντχόφεν δεν είναι και η πλέον αξιόπιστη ομάδα μακριά από το σπίτι της. Δε γίνεται πάντως να κοιτάξουμε πουθενά αλλού.

2452. ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ – ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤΑΡΝΤ

Πάλεψε με τη Μπρέντα η Ντόρντρεχτ (3-2-6 εντός), όμως στο δεύτερο ημίχρονο αποτυπώθηκε η διαφορά δυναμικότητας, χάνοντας με 0-2. Μετά το εντυπωσιακό 3-0 επί της Χέλμοντ, η Φορτούνα (4-1-6 εκτός) επέστρεψε στις ήττες, χάνοντας με 1-0 από τη Φόλενταμ, δεχόμενη το γκολ στις καθυστερήσεις. Επιρρεπής στις γκέλες η γηπεδούχος, αξιόμαχοι οι φιλοξενούμενοι τελευταία, μπορούν να μείνουν όρθιοι, με το +1 ασιατικό διπλό να στηρίζεται και από την αγορά.

2453. ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ – ΦΕΝΛΟ

Με υπηρεσιακό προπονητή κόλλησε στο 0-0 κόντρα στη Ντεν Μπος η Γκόου Αχέντ (6-2-3 εντός), η οποία δε βρίσκεται και στα καλύτερα της με μόλις μία νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές (1-1-3). Πίστεψε στο αποτέλεσμα η Φένλο (5-3-3 εκτός), αλλά με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο λύγισε στο Ρόττερνταμ, χάνοντας με 3-1 από την πρωτοπόρο Σπάρτα. Ούτε η ίδια πατάει καλά εδώ και καιρό, καθώς έχει πανηγυρίσει μόλις ένα τρίποντο στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της (1-0-3). Σωστά μοιρασμένο το σετ σε ένα ματς ανάμεσα σε δύο από τις πιο αξιόλογες ομάδες της κατηγορίας, οι οποίες όμως είναι σαφώς ντεφορμέ.

2454. ΧΕΛΜΟΝΤ ΣΠΟΡ – ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ

Μετά από τρεις διαδοχικές ήττες, η Χέλμοντ (5-2-4 εντός) επέστρεψε στις νίκες με το 3-2 επί της Έμεν, βγάζοντας χαρακτήρα, αφού βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ. Ο αποκλεισμός από ερασιτεχνική ομάδα στο κύπελλο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τη Ντεν Μπος (2-5-5 εκτός) και ο Φαν Εκ αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας. Κόντρα στους Ιγκλς παρατάχθηκε με υπηρεσιακό τεχνικό και πήρε το 0-0, ενώ πλέον στο τιμόνι της θα βρίσκεται ο άλλοτε προπονητής της Νίκης Βόλου, Φλουτ. Η αλλαγή προπονητή συνήθως φέρνει αλλαγή στην ψυχολογία μίας ομάδας και για το λόγο αυτό τόσο η αγορά όσο κι εμείς πηγαίνουμε με το Χ2. Άλλωστε και η Χέλμοντ δεν είναι μία από τις αξιόπιστες ομάδες της κατηγορίας.

2455. ΓΙΟΝΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΦΟΛΕΝΤΑΜ

Εξαιρετικό μπάσιμο στο 2016 για τους νέους της Αϊντχοφεν (4-2-5 εντός), καθώς μετράει 4/4 νίκες, αλλά την προηγούμενη εβδομάδα είχε ρεπό, κάτι που πιθανότατα της ανέκοψε τον τρομερό ρυθμό. Έσπασε το ρόδι στις καθυστερήσεις κόντρα στη Φορτούνα η Φόλενταμ (4-3-4 εκτός) και επέστρεψε στα τρίποντα έπειτα από ένα σερί επτά αγώνων δίχως νίκη (0-3-4). Πήραν ψυχολογία οι φιλοξενούμενοι, ίσως επηρεάστηκαν από το ρεπό οι γηπεδούχοι. Καλύτερη λύση η αποχή.

2456. ΜΠΡΕΝΤΑ – ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ

Με τις δύο «κολλητές» νίκες κόντρα σε Χέλμοντ και Ντόρντρεχτ, η Μπρέντα (7-1-3 εντός) άφησε πίσω της την ήττα από τους νέους του Άγιαξ και παραμένει η μοναδική ομάδα που κρυφοκοιτάζει την κορυφή. Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το 2016 η Μάαστριχτ (4-1-6 εκτός), καθώς μετράει 1-0-4 και φυσικά προς το παρών βρίσκεται εκτός πλέι-οφ. Χαμηλά ο άσος, ο οποίος πιθανότατα θα συνδυαστεί και με πολλά γκολ, καθώς αμφότερες οι ομάδες έχουν πολλά over 2,5 (15/23 και 16/23 αντίστοιχα).

2457. ΒΑΛΒΑΪΚ – ΕΜΕΝ

Χωρίς νίκη για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική (0-1-3) έμεινε η Βαλβάικ (4-3-4 εντός), καθώς ηττήθηκε με 3-1 από την αμέσως χειρότερη ομάδα της κατηγορίας, την Αλμίρε και επιβεβαίωσε ξανά πως φέτος έχει πιάσει πάτο. Μετά από τρεις διαδοχικές νίκες, η Έμεν (4-3-4 εκτός) επέστρεψε στις ήττες, χάνοντας με 3-2 από τη Χέλμοντ, παρότι προηγήθηκε δύο φορές. Ότι χειρότερο κυκλοφορεί στο πρωτάθλημα είναι η Βαλβάικ και η Έμεν έχει χρυσή ευκαιρία να αναρριχηθεί ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία.

2458. ΤΕΛΣΤΑΡ – ΓΙΟΝΓΚ ΑΓΙΑΞ

Για ένα ακόμα παιχνίδι μπροστά στο κοινό της, η Τέλσταρ (5-4-2 εντός) εμφανίστηκε μεταμορφωμένη προς το καλύτερο, διαλύοντας με 4-0 τη Μάαστριχτ και εξακολουθεί να κάνει όνειρα για τα πλέι-οφ, από τα οποία απέχει τέσσερις βαθμούς. Το νικηφόρο σερί (4-0-0) του Άγιαξ (3-1-7) κάποτε θα έσπαγε και το εκτός έδρας ματς με τη ΦΚ Αϊντχόφεν παραήταν δύσκολο, με το τελικό 2-1 να αφήνει μία πικρία στα πιτσιρίκια του «Αίαντα», καθώς και πάλι πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση. Δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσουν οι φιλοξενούμενοι μετά την ήττα στο Αϊντχόφεν, αλλά για ακόμα μία φορά περιμένουμε παιχνίδι με γκολ και θέαμα, αφού ευνοεί και η Τέλσταρ σε αυτό, μετρώντας 16/23 over 2,5, με τον Άγιαξ να έχει 15/22.

2459. ΓΑΝΔΗ – ΜΟΥΣΚΡΟΝ ΠΕΡ.

Δύο κολλητές ήττες με 1-0 γνώρισε η Γάνδη (8-3-1 εντός) από την Κλαμπ Μπριζ, με αποτέλεσμα αφενός να αποκλειστεί από το κύπελλο και αφετέρου να την αποκτήσει συγκάτοικο στην κορυφή της βαθμολογίας. Χωρίς νίκη για έβδομη διαδοχική αγωνιστική (0-2-5) έμεινε η Μουσκρόν (4-3-5 εκτός), η οποία σε ένα μετριότατο ματς ηττήθηκε από τη Γκενκ με 0-1 και εξακολουθεί να δίνει μάχη για την αποφυγή της τελευταίας θέσης. Οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς, με την πρωταθλήτρια Γάνδη φυσικά να έχει τον πρώτο λόγο, αλλά δε θα ασχοληθούμε με το χαμηλό άσο, ειδικά από το τη στιγμή που υπάρχει και το παιχνίδι με τη Βόλφσμπουργκ για το Τσάμπιονς Λιγκ την ερχόμενη Τετάρτη.

2461. ΡΕΝ – ΑΝΖΕ

Δεν πείθουν με τις εμφανίσεις και κυρίως με τα αποτελέσματα τους το τελευταίο διάστημα τόσο η Ρεν όσο και η Ανζέ. Αμφότερες έχουν μείνει πίσω στη μάχη για την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου και το μεταξύ τους παιχνίδι κρίνεται αρκετά κομβικό για τη συνέχεια της σεζόν. Τα πολλά αμφίσκορα είναι το κύριο χαρακτηριστικό των γηπεδούχων, ενώ οι φιλοξενούμενοι που συνήθως είναι πιο φειδωλοί με τα γκολ, προέρχονται από πέντε διαδοχικάover2,5, δείχνοντας να αλλάζουν ρότα .Υψηλό κρίνεται τοGG, το οποίο αποτελεί επιλογή σε απόδοση 2,12 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2462. ΜΑΪΝΤΖ – ΣΑΛΚΕ

Αρκετά υψηλά βρίσκεται τοunder2,5, σημείο το οποίο επιβεβαιώνουν οι δύο ομάδες στα τελευταία τους παιχνίδια, ειδικά η Σάλκε φέτος έχει δείξει πως τα μετόπισθεν αποτελούν το βασικό τους μέλημα. Στην απόδοση 1,90 τηςBet365 βρίσκουμε να σημειωθούν λιγότερα από τρία τέρματα. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2465. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ – ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ

Αν και εξάποντο παραμονής το Σπ. Χιχόν-Βαγιεκάνο μόνο σκοπιμότητα και τακτική δεν περιμένουμε από τις δύο ομάδες. Αμφότερες θεωρούμε πως θα κυνηγήσουν μόνο το τρίποντο της νίκης και δεν θα συμβιβαστούν με την ισοπαλία. Η Βαγιεκάνο είναι η ομάδα με τα περισσότεραover(16/23) και τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας (47 γκολ παθητικό) και όπου και αν παίζει πρώτος στόχος της είναι να σκοράρει. Τοover2,5 στο 1,825 της Bet365είναι η καλύτερη επιλογή που προκύπτει από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2463. ΠΕΣΚΑΡΑ – ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ

Στην έδρα της Σαλερνιτάνα τερματίστηκε το νικηφόρο σερί επτά αγωνιστικών για την Πεσκάρα (9-2-1 εντός), όπου έμεινε στο 2-2, σε ένα ματς που θα μπορούσε κάλλιστα και να χάσει. Τρίτο συνεχόμενο ματς δίχως νίκη(0-1-2) για τη Βιτσέντζα (4-3-6 εκτός), η οποία γνώρισε την ήττα στο σπίτι της από την αναιμική εκτός έδρας Λαντσιάνο με 0-2. Οι φιλοξενούμενοι έχουν κάνει αρκετές ζημιές όταν απομακρύνονται από το «Ρομέο Μέντι», όμως στο «Αντριάτικο» θα περάσει δύσκολες στιγμές κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας.

2464. ΣΛΑΣΚ ΒΡΟΤΣΛΑΒ – ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ

Επανέναρξη στην Εξτράκλασα της Πολωνίας. Δεν εξελίσσεται καθόλου καλά η σεζόν για τη Σλασκ (3-4-3 εντός), καθώς από εκεί που μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στην Ευρώπη, φέτος παλεύει για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Χαρακτηριστικό των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, πως η χειμερινή προετοιμασία της ξεκίνησε με καθυστέρηση δέκα ημερών. Σε παρόμοια κατάσταση βρίσκεται και η Βίσλα (3-4-4 εκτός), καθώς απέχει μόλις δύο βαθμούς από την τελευταία θέση της βαθμολογίας και ο Παβλόφσκι θα είναι ο τρίτος της προπονητής για φέτος. Ματς που θα κρίνει πολλά στη μάχη της ουράς και σίγουρα χωρίς εικόνα για σχεδόν ενάμιση μήνα δε γίνεται να πάρουμε θέση. Αξίζει να αναφέρουμε πάντως πως οι γηπεδούχοι μετρούν 14/21 under 2,5 και οι φιλοξενούμενοι 15/21.

2468. ΜΠΕΡΤΟΝ – ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ

Μετά την ήττα από τη Ροτσντέιλ, η Μπέρτον (10-3-2 εντός) επέστρεψε στις νίκες με το εύκολο 3-1 επί της Μπράντφορντ και ξέφυγε με 5 βαθμούς από τη δεύτερη θέση, κάνοντας ένα ακόμα βήμα ανόδου. Τρεις συνεχόμενες ήττες μετράει η Τσέστερφιλντ (6-0-8 εκτός), με τελευταία το 0-1 από την Πιτέρμπορο και πλέον η ομάδα του Ντάνι Γουίλσον μπλέκει για τα καλά σε περιπέτειες αναφορικά με την παραμονή στην κατηγορία. Πτώση εμφανίζει ο άσος, δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορούμε να δούμε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

2469. ΚΑΡΠΙ – ΡΟΜΑ

Σε σαφέστατα καλύτερη κατάσταση η Ρόμα η οποία προσπαθεί έστω και αργά να καλύψει το χαμένο έδαφος, μάλιστα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Σπαλέτι πολύ πιθανόν να έχει στη διάθεση του αρκετούς βασικούς παίκτες οι οποίοι απουσίασαν στα προηγούμενα ματς, αν επιβεβαιωθεί το συγκεκριμένο ρεπορτάζ τότε αυτόματα το 1,95 του διπλού στην Βet365 θα αποκτήσει αξία. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2470. ΝΤΑΝΤΙ – ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ

Δημιούργησε πολλές ευκαιρίες η Νταντί (4-4-3 εντός), όμως κόλλησε στο 0-0 με τη Ντανμπάρτον και η πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου θα κριθεί σε επαναληπτικό. Συμπλήρωσε οκτώ ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης (0-2-6) δίχως νίκη η Σεντ Τζόνστον (5-0-6 εκτός), με τελευταίο της ματς το εντυπωσιακό 3-4 με την Αμπερντίν. Κοινό χαρακτηριστικό των δύο ομάδων τα πολλά αμφίσκορα (17/24 οι γηπεδούχοι και 18/23 οι φιλοξενούμενοι), οπότε μοναδική διέξοδος εδώ είναι τα πολλά γκολ.

2474. ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΠΟΡΤΟ

Το μεγάλο ντέρμπι της Πορτογαλίας, γνωστό και ως «O’Classico» είναι προ των πυλών και έχει ξεκάθαρο φαβορί τη Μπενφίκα. Οι «αετοί» της Λισαβόνας πετούν από νίκη σε νίκη (έντεκα διαδοχικές), παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο στη χώρα το τελευταίο διάστημα και θέλουν να σκοτώσουν τους «δράκους», θέτοντας τους εκτός διεκδίκησης του τίτλου. Δεν πείθει με τις εμφανίσεις της η ομάδα του Ζοζέ Πεσέιρο, με τον άλλοτε τεχνικό του Παναθηναϊκού να προσπαθεί απεγνωσμένα, ώστε να αλλάξει το κλίμα στο εσωτερικό της Πόρτο. Τα προγνωστικά είναι δύσκολα σε τέτοιου είδους ματς, όμως η φόρμα των δύο αντιπάλων και το κλίμα στο εσωτερικό τους μας οδηγούν στον άσο, ο οποίος προσφέρεται σε απόδοση 2,05 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2475. ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ – ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ

Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για τη νέα σεζόν η Άρσεναλ Σαραντί, χάνοντας με 2-1 από την Κολόν Σαντα Φε, σε ένα ματς όπου δεν άξιζε κάτι παραπάνω. Εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις απουσίες της Χιμνάσια η Μπάνφιλντ και μπήκε με νίκη στη σεζόν, επικρατώντας 2-0 στην πρεμιέρα. Τα πρώτα δείγματα των δύο ομάδων μας οδηγούν στο 0:0 ασιατικό διπλό.

2478. ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΕΜΠΕΡΛΕΪ

Χαμένα τα είχε για ένα ημίχρονο η Ουνιόν στην έδρα της Ντεφένσα, όμως με αντεπίθεση διαρκείας στην επανάληψη μετέτρεψε το εις βάρος της 2-0 σε 2-2. Στο ουδέτερο γήπεδο της Μπάνφιλντ η Ατλέτικο Τέμπερλεϊ κράτησε σε χαμηλά νερά την πρωταθλήτρια Μπόκα και απέσπασε πολύτιμο βαθμό, παίρνοντας με σχετική άνεση τη «λευκή» ισοπαλία. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πως είναι σκληρό καρύδι και θα παραταχθούν ξανά με στόχο το μηδέν στην άμυνα. Πρώτη σκέψη τα λίγα γκολ και μετά το Χ2.

2479. ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ – ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ

Σε τρομερή κατάσταση η Κατόλικα η οποία προέρχεται από τρεις σερί νίκες στις όποιες πέτυχε από 4 γκολ έκαστος, over 2,5 και goal-goal και τα τέσσερα φετινά της παιχνίδια. Χωρίς νίκη παρέμεινε η Ουνιόν Εσπανιόλα η οποία πραγματοποιώντας τραγική εμφάνιση έχασε 0-2 εντός έδρας από την Αντοφαγκάστα . Ξεκάθαρο προβάδισμα στον άσο, χαμηλός όμως pregame, βάσει εικόνας των γηπεδούχων μέχρι στιγμής πάντως ο συνδυασμός του over 2,5 με το goal-goal έχει πολύ καλές τύχες.

2476. ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ – ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ

Δεν κατάφερε να φανεί ιδιαίτερα ανταγωνιστική στο Ροζάριο η Γοδόι, χάνοντας με 1-0 από τη Σεντράλ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Παρότι δυσκολεύτηκε πολύ και δεν ικανοποίησε, η Ιντεπετιέντε έκανε το χρέος της, επικρατώντας με 1-0 της Μπάνφιλντ χάρις σε γκολ που σημείωσε στο 87’. Οι γηπεδούχοι δεν αποκλείεται να παραταχθούν με αλλαγές, καθώς τους λείπει η φρεσκάδα όπως τόνισε η προπονητής τους, με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν σαφώς καλύτερα στοιχεία στην πρεμιέρα. Κοντράρεται το διπλό, εμείς θα στηρίξουμε τους «κόκκινους» με το 0:0 ασιατικό διπλό να αποτελεί επιλογή.

2477. ΚΙΛΜΕΣ – ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Το γκολ που δέχτηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και την έβαλε πίσω στο σκορ, ήταν καθοριστικό, με αποτέλεσμα η Κίλμες να γνωρίσει το διασυρμό στο Μπουένος Άιρες με το 5-1 από τη Ρίβερ. Δικαιότατα επιβλήθηκε της Άρσεναλ Σαραντί η Κολόν, επικρατώντας με 2-1 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Αρνητικά τα πρώτα δείγματα στη μετά Σάβα εποχή στους γηπεδούχους, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν σαφώς καλύτερα στοιχεία και στα μάτια μας κακώς δίνονται αουτσάιντερ.

2484. ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ – ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΙΚΑ

Χωρίς νίκη παρέμεινε η Βέρακρουζ (0-3-2) η οποία έχασε 2-1 στην έδρα της Κερέταρο,over 2,5 και goal-goal τα 4 από τα 5 φετινά της παιχνίδια. Από τη δεύτερη σερί νίκη της προέρχεται η Κλαμπ Αμέρικα η οποία επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Σάντος Λαγκούνα, over 2,5 και goal-goal τα 3 από τα 5 φετινά της. Μικρό προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με τα γκολ να έχουν επίσης καλές τύχες.

1024. ΤΟΛΟΥΚΑ – ΑΤΛΑΣ

Τρίτη σερί ισοπαλία για τη Τουλούκα, μάλιστα και πάλι με 1-1, αυτή τη φορά στην έδρας της Γουαδαλαχάρα, under 2,5 τα 4 από τα 5 φετινά της ματς. Από το κακό στο χειρότερη βαδίζει η Άτλας η οποία έχασε 4-1 και στην έδρα της Πουέμπλα η οποία μάλιστα αγωνίστηκε με ενδεκάδα… ανάγκης. Αν οι γηπεδούχοι παρουσιαστούν σοβαροί πολύ πιθανό να επιβεβαιώσουν τον άσο, οι φιλοξενούμενοι μέχρι στιγμής δεν βλέπονται.

2488. ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ – ΜΟΝΤΕΡΕΪ

Επιστροφή στις ήττες για τη Σάντος Λαγκούνα η οποία ύστερα από τρεις σερί νίκες έχασε δίκαια 2-0 στην έδρα της Κλαμπ Αμέρικα, under 2,5 τα 4 από τα 5 φετινά της παιχνίδια. Άμεση ήταν η επιστροφή στις νίκες για την Μόντερεϊ η οποία επικράτησε 3-0 εντός έδρας της Ντοράδος, τέταρτη νίκη για τους φιλοξενούμενους στα 5 φετινά τους παιχνίδια. Χωρίς λογική ο τόσο μεγάλος φαβοριτισμός των γηπεδούχων, πάσο η κόντρα.

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

3243. ΚΟΥΜΠΑΝ – ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ

Μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα με 80-66 η Κουμπάν ταξίδεψε στη Μάλαγα έχοντας διπλό στόχο, αφενός τη νίκη αλλά και αφετέρου να κλείσει στόματα και να αποδείξει ότι δεν αποτελεί πυροτέχνημα αλλά δικαίως ξεκίνησε μαζί με τη Φενέρ με συνεχόμενες νίκες βάζοντας πλώρη για την 8άδα.Οι Ρώσοι το έκαναν με τον πιο πειστικό τρόπο κερδίζοντας με 64-82 σε ένα τέλειο ματς σε άμυνα και επίθεση. Το Σαββατοκύριακο πέρασαν το εμπόδιο και της Άφτοντορ χτυπώντας την μάλιστα στο δικό της παιχνίδι με τελικό σκορ 91-77. Η Νταρουσάφακα έμεινε ζωντανή χάρτη στη νίκη στο μεγάλο τελικό κόντρα στον Αστέρα επικρατώντας με 69-66 σε ένα ματς που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα ωστόσο δεν έπεισε κανένα ότι μπορεί να μείνει μέχρι τέλους κοντά στη διεκδίκηση μιας θέσης στην 8άδα. Εκτός έδρας έχει 5 συνεχόμενες ήττες σε όλες τις διοργανώσεις με την τελευταία να είναι και η πιο βαριά στο 94-74 κόντρα στην καυτή Φενέρ. Το ματς μπορεί άνετα να μετατραπεί σε παράσταση για ένα ρόλο, το -11,5 είναι πάντως λίγο υπερβολικό για pregame ποντάρισμα, καλύτερη επιλογή το over 79,5 των Ρώσων.

3253. ΤΣΣΚΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τεράστιο πάρτι έκανε η ΤΣΣΚΑ στη Ζαλγκίρις αποδεικνύοντας έμπρακτα την τεράστια διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες σε ποιότητα και βάθος ρόστερ (59-94). Οι Ρώσοι δεν έχουν ξεχωρίσει στον όμιλο εξαιτίας των δύο ηττών σε Κίμκι και Λαμποράλ σε δύο οριακότατα ματς αλλά όπως δείχνουν δεν πρόκειται να κάνουν καμία γκέλα στην έδρα τους και αυτό από μόνο του αρκεί για να κατακτήσουν όχι απλά το πλεονέκτημα έδρας αλλά και την πρωτιά στον όμιλο όταν όλοι οι υπόλοιποι σφάζονται μεταξύ τους. Ο Ολυμπιακός έκανε ψυχωμένη εμφάνιση κόντρα στην Κίμκι καταφέρνοντας να γυρίσει το ματς τούμπα από το -10 με έναν τρομερό Πρίντεζη που σκόραρε 30 πόντους ωστόσο δεν μπορεί να καλύψει τα προβλήματά του και μάλιστα 3 μέρες μετά παραλίγο να χάσει και από τον ΠΑΟΚ για την Α1 κερδίζοντας στο τελευταίο λεπτό με εύστοχα σουτ του Σπανούλη και τα γνωστά σφυριγματάκια που πάντα παίρνουν οι αιώνιοι εντός συνόρων. Δεν βλέπουμε με ποιο τρόπο θα ηττηθούν οι Ρώσοι που αν ξεφύγουν στο σκορ δύσκολα θα αφήσουν τον Ολυμπιακό να κάνει τα γνωστά του κόλπα στο τέλος, από το -11,5 πάντως πολύ καλύτερο μοιάζει το -6,5 του ημιχρόνου, ένα διάστημα στο οποίο η ΤΣΣΚΑ παίζει πάντα καλά εντός και ο Ολυμπιακός πάντα κακά ανεξαρτήτου έδρας.

3449. ΜΙΤΕΛΝΤΟΪΤΣΕΡ – ΓΚΙΣΕΝ

8 σερί ήττες αισίως η Μίτελ με κάκιστη άμυνα καθώς στις δύο τελευταίες εξόδους της άρπαξε 100άρες από Όλιβερ και Όλντενμπουργκ ενώ και στο γήπεδό της μετράει 9/10 ήττες με μοναδικό φωτεινό σημείο τη νίκη με 97-76 επί της εντελώς ντεφορμέ Κράιλσχαϊμ. Η Γκίσεν είναι μία ομάδα που αρέσκεται σε γρήγορο τέμπο και όταν συναντά χαλαρές άμυνες δεν έχει πρόβλημα να σκοράρει αρκετά όπως το 90-83 επί της Χάγκεν ή το 81-79 επί της Όλιβερ. Επιπλέον δέχεται άνω των 80 πόντων σε κάθε μία από τις τρεις τελευταίες εξόδους της. Δίνουμε προβάδισμα στο over 159,5 σε ένα ματς που θα έχει από νωρίς υψηλό σκορ και τρέξιμο στο ανοιχτό γήπεδο.

3244. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΕΦΕΣ

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στην Κροατία παίζοντας νέο πρόωρο τελικό όσον αφορά το μέλλον του στη διοργάνωση καθώς μετά τις ήττες από Κουμπάν και Αστέρα είχε χάσει σημαντικό έδαφος στον όμιλο. Ευτυχώς για τον Τζόρτζεβιτς οι παίκτες του φόρεσαν το καλό τους ευρωπαϊκό κουστούμι και με μία πάρα πολύ πειστική εμφάνιση πέρασαν με 60-78 έχοντας τον έλεγχο της αναμέτρησης από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο. Η Εφές δεν τα κατάφερνε κόντρα στο μεγαθήριο την συγκεκριμένη εποχή, Φενέρ, μη μπορώντας να επαναλάβει την εορταστική εμφάνιση που είχε οδηγήσει σε νίκη στο ντέρμπι της Πόλης για την Τουρκική λίγκα χάνοντας πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό 73-77, ωστόσο παραμένει ξεκάθαρα με καλύτερες τύχες από τον Παναθηναϊκό στον όμιλο έχοντας γβάλει και σημαντικό διπλό στην έδρα της Μάλαγα με 75-85 διαγράφοντας έτσι την απρόσμενη ήττα στην Κροατία από την Τσεντεβίτα. Ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός προσπαθεί με νύχια και με δόντια να πάρει ότι μπορεί από τον 1ο γύρο μέχρι να μπορέσει να βάλει στην ομάδα όλα τα νέα μεταγραφικά του αποκτήματα. Η Εφές έχει μεγαλύτερο ταβάνι τη δεδομένη στιγμή όμως παίζει κατά διαστήματα τραγικό και άναρχο μπάσκετ, απορίας άξιο τι δουλειά έχει κάνει στο χτίσιμό της ο Ίβκοβιτς, και μέσα στο ΟΑΚΑ σίγουρα θα αντιμετωπίσει πάρα πολύ πίεση. Θέλουμε να εμπλακούμε με κάποιον άσο του Παναθηναϊκού, θα περιμένουμε πάντως το live της αναμέτρησης για κάτι καλύτερο από το -4,5.

3251. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

Η Μπαρτσελόνα κάνει πάρα πολύ κακά ματς στο ΤΟΠ-16, έχοντας 1 νίκη στα 4 τελευταία ματς και μάλιστα αυτή μέσα στη Μαδρίτη σε ένα τρομερό classico το οποίο κέρδισε με τρομερή ανατροπή χάρη σε buzzer του Ντόλμαν. Τα πράγματα έχουν περιπλακεί στη βαθμολογία ειδικά μετά την ήττα με 74-70 στη Γερμανία από την ψυχωμένη και εξαιρετική τακτικά Μπάμπεργκ και πλέον οι παίκτες του Πασκουάλ δεν έχουν καμία άλλη δικαιολογία παρά να κάνουν το 2/2 εντός έδρας στα ματς που ακολουθούν με Ζαλγκίρις, Ολυμπιακό. Οι Λιθουανοί δεν έχουν δείξει τίποτα στο ΤΟΠ-16 εκτός από το ξέσπασμα του Γιασικεβίτσιους που θυμήθηκε τα παλιά διαλύοντας τον Ολυμπιακό, αν η Μπαρτσελόνα δείξει στοιχειωδώς σοβαρή στο ματς δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει την παραμικρή δυσκολία να κερδίσει με διψήφια διαφορά. Τεράστιο το -16,5, για όποιο θέλει να εμπλακεί οπωσδήποτε θα προτιμούσαμε το 21+ των γηπεδούχων στο πιο ελκυστικό 2,60.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ