ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο (30/10/2015). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

3056. ΚΙΜΚΙ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Δεν μπόρεσε να συνεχίσει τις επιτυχίες η Κίμκι μετά το εντυπωσιακό 84-70 επί της Ρεάλ καθώς έχει πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα σε αυτή την περίοδο. Ήττα με 100-93 από την ΤΣΣΚΑ για τη λίγκα VTB και στη συνέχεια νέα ήττα από την Μπάγερν στην Γερμανία με 69-60 για την Ευρωλίγκα. Ασφαλώς η Κίμκι δεν έχασε τη δυναμική της, άλλωστε το απέδειξε σκοράροντας 97 πόντους το Σαββατοκύριακο κόντρα στην Κράσνι, και πλέον έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει στις νίκες κόντρα σε έναν παραδοσιακά αδύναμο εκτός έδρας Ερυθρό Αστέρα. Οι Σέρβοι έχουν ήδη μία βαριά ήττα στην έδρα της Ρεάλ, έδειξαν και φέτος ότι το καλό τους πρόσωπο θα το δείχνουν μόνο εντός έδρας (81-59 το Στρασβούργο) και τη συγκεκριμένη στιγμή βρίσκονται και σε διαδικασία αλλαγής ψηλών καθώς κόπηκε ο απογοητευτικός Σχορτσιανίτης και στη θέση του αποκτήθηκε ο Στίματς.

Συμπέρασμα:Πολλά με λίγα αναμένεται το ματς, αντί του μεγάλου -16 θα προτιμήσουμε το over στους πόντους της Κίμκι σε όριο 85,5 πόντους.

3057. ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΡΕΑΛ

Το μεγάλο ματς της ημέρας βάση ονομάτων. Η Φενέρ κάνει απρόσμενη και πρόωρη κοιλιά πριν καν φορμαριστεί. Αρχικά ήταν το καμπανάκι στο δύσκολο 74-67 κόντρα στην Μπάγερν με ανατροπή στην τελευταία περίοδο, ελάχιστες μέρες μετά πέρασε πολύ δύσκολα το εμπόδιο της Νταρουσάφακα στην Τουρκική Λίγκα και φυσικά δεν θα μπορούσε να συνεχίσει να την σκαπουλάρει με αυτόν τον τρόπο χάνοντας κατά κράτος με 91-70 στο Στρασβούργο και εσχάτως με 73-74 μέσα στην έδρα της από την αδύναμη Κόνιασπορ. Εντελώς αντίθετη διαδρομή για τη Ρεάλ που ξεκίνησε τη σεζόν κουρασμένη και αποπροσανατολισμένη με τρεις σερί ήττες εντός και εκτός συνόρων αλλά τελευταία βρήκε όχι απλά ρυθμό αλλά το γνώριμο καταιγιστικό της παιχνίδι διαλύοντας με 33 πόντους την Χιπουσκόα, με 27 τον Ερυθρό Αστέρα και 23 την Κανάριας.

Συμπέρασμα:Η μίνι φόρμα των δύο ομάδων δείχνει Ρεάλ όμως η Φενέρ έχει και τις μονάδες αλλά και τον προπονητή για να επανέλθει στο σωστό δρόμο και κάτι τέτοια ματς συνήθως έχουν μεγαλύτερο κίνητρο για αυτά τα ρόστερ από τα διαδικαστικά κόντρα σε μικρές ομάδες. Δεν θα μπούμε στο τυράκι του φαβοριτισμού της Ρεάλ, παιχνίδι ξεκάθαρα για live στοιχηματισμό αν κάποια ομάδα ξεφύγει προσωρινά στο σκορ καθώς και για over στο δεύτερο ημίχρονο.

3058. ΜΑΛΑΓΑ – ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ

Τέλος στο σερί της Μάλαγα έβαλε μια ακόμη πιο φορμαρισμένη ομάδα, η Λαμποράλ, περνώντας από την Ανδαλουσία με 66-74. Η Μάλαγα πάντως έχει ξεκινήσει πάρα πολύ καλά στην Ευρωλίγκα κερδίζοντας με 76-71 την πρωταθλήτρια Γερμανίας Μπάμπεργκ και κυρίως βγάζοντας πειστικό διπλό με 93 πόντους ενεργητικό μέσα στην παραπαίουσα Μακάμπι. Η Νταρουσάφακα είναι μία καλή ομάδα που θα χτυπήσει τα ματς κόντρα σε Σάσσαρι (νίκη με 83-74 στην παράταση) αλλά έχει ξεκάθαρα έλλειψη σε βάθος ρόστερ και εμπειρία για να πάει με το καλημέρα μακριά σε μια τέτοια διοργάνωση. Ήδη προέρχεται από τρεις σερί ήττες (1 στη Γερμανία από Μπάμπεργκ και 2 στην Τουρκία από Φενέρ και Ουσάκ) και πολύ δύσκολα θα καταφέρει να κοντράρει τέτοια παιχνίδια εκτός συνόρων.

Συμπέρασμα:Η Μάλαγα θέλει να κάνει το 3/3 δείχνοντας από νωρίς διάθεση να καθαρίζει σιγά σιγά με την υπόθεση ΤΟΠ-16, η Νταρουσάφακα θα παλέψει το ματς αλλά θα ηττηθεί με παρόμοιο αλλά και καθαρό τρόπο όπως συνέβη και στην Γερμανία. Αρκετά ελκυστικό και χαμηλό το -5,5 για να το συμπεριλάβουμε στις επιλογές μας.

3059. ΜΠΑΓΕΡΝ – ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ

Ευχάριστος περίπατος της Μπάγερν κόντρα στην αδύναμη Μπέιρουθ με την αναμενόμενη τριαντάρα, οι Βαυαροί έπαιξαν με κεκτημένη ταχύτητα από την εξαιρετική εμφάνιση και νίκη με 69-60 κόντρα στην Κίμκι παίζοντας τρομερή άμυνα όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ. Άλλωστε από την πρεμιέρα κόντρα στην Φενέρ είχαν δείξει τις φετινές τους διαθέσεις στην Ευρωλίγκα θέλοντας σιγά σιγά να βάλουν τις βάσεις για το χτίσιμο μίας πιο πρωταγωνιστικής ομάδας, κάτι που είναι και το μεγάλο τους θέμα εδώ και χρόνια. Η Στρασμπούργκ αντίθετα ολοκλήρωσε αυτό που είχε ξεκινήσει η Μπάγερν διαλύοντας την Φενέρ με 91-70 κάνοντας το ματς της χρονιάς ενώ δεν είχε πρόβλημα να ξεμουδιάσει το Σαββατοκύριακο κόντρα στην Χάβρη με 77-59.

Συμπέρασμα:Όσο εντυπωσιακή και να ήταν η Γαλλική ομάδα κόντρα στην Φενέρ δύσκολα θα μπορέσει να επαναλάβει κάτι παρόμοιο κόντρα στους φορμαρισμένους Γερμανούς που έχουν πάρει φόρα και παίζουν πολύ πιο σοβαρά στα ματς της Ευρωλίγκα. Σίγουρα αν δεν ήταν η εμφάνιση κόντρα στη Φενέρ αυτό το -7 θα βρισκόταν πολύ ψηλότερα και ίσως σε αυτά τα επίπεδα να αποτελεί ευκαιρία.

3060. ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ – ΚΟΥΜΠΑΝ

Mε 0/2 έχει ξεκινήσει όπως αναμενόταν η Ζιελόνα Γκόρα, μπορεί να έχει χάσει και τα δύο ματς με Ζαλγκίρις (62-66) και Μπαρτσελόνα (78-72) οριακά και στο τέλος ωστόσο οι 67 πόντοι μέσο όρο που σκοράρει κάθε άλλα παρά ενθαρρυντικό στοιχεία αποτελούν. Η Κούμπαν έχει σαφώς μεγαλύτερες βλέψεις στον θεσμό, αν και θεωρητικά πρωτάρα καθώς πέρυσι δεν αγωνίστηκε έχει ήδη 2/2 νίκες κόντρα σε Παναθηναϊκό και Ζαλγκίρις, δύο ομάδες με τεράστια εμπειρία στην Ευρωλίγκα.

Συμπέρασμα:Ξεκάθαρα καλύτερη ομάδα η Κούμπαν, αφού κατάφερε να περάσει από αυτό το γήπεδό η Ζαλγκίρις τότε σίγουρα οι Ρώσοι έχουν κάθε λόγο να ποντάρουν στο διπλό αλλά και στο χάντικαπ του -5.5.

3401. ΜΠΑΪΡΟΪΤ – ΤΟΥΜΠΙΝΓΚΕΝ

Άρπαξε την αναμενόμενη 30άρα της η Μπέιρουθ στο εκτός προγράμματος ματς στην έδρα της Μπάγερν, σίγουρα με 1 νίκη σε 5 ματς τα πράγματα δεν ξεκίνησαν όπως η ίδια θα ήθελε. Η Τούμπινγκεν μπορεί να μη συνέχισε εντυπωσιακά μετά την 40άρα της πρεμιέρας κόντρα στην Γκέτινγκεν αλλά κάτι κρίσιμα ματς (πχ εντός με Κράισχαϊμ) τα κερδίζει και αν συνεχίσει έτσι δεν θα έχει προβλήματα στην ουρά. Θεωρούμε πιο κρίσιμο το ματς για τους γηπεδούχους που θα τα δώσουν όλα για τη νίκη αλλά το -4 είναι πονηρό χάντικαπ και θα προτιμήσουμε να περιμένουμε το live για καλύτερες αποδόσεις στο ML.

3061. ΜΙΛΑΝΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η Αρμάνι έχει δείξει ενθαρρυντικά δείγματα τη φετινή σεζόν παρά τις σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ, μπορεί να έχασε καθαρά με 89-73 στην έδρα της ικανής για όλα Εφές δεχόμενη καταιγισμό τριπόντων αλλά κέρδισε πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό 78-76 την Λαμποράλ στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα ενώ στην Ιταλία έχει ξεκινήσει αρκετά καλά με 3 σερί νίκες και μέσο όρο 83,5 πόντους κόντρα σε Βαρέζε, Αβελίνο και Καζέρτα μετά την ήττα της πρεμιέρας στο Τρέντο. Από την άλλη ο Ολυμπιακός προέρχεται από μία ακόμη κακή εμφάνιση στην ήττα στη Βιτόρια από τη Λαμποράλ Κούτσα με 96-89 στην παράταση καθώς δεν μπόρεσε ποτέ να βρει λύσεις κόντρα σε έναν αφηνιασμένο Μπουρούση που σκόραρε 29 πόντους με 12 ριμπάουντ. Μοναδικό διασωθής από τους ερυθρόλευκους ο Λοτζέσκι που πάλευε κυριολεκτικά μόνος του, και πάλι εκτός παιχνιδιού ο ντεφορμέ Σπανούλης ενώ στα θετικά λογίζεται και η επιστροφή του Μιλουτίνοφ που έπαιξε 6 λεπτά.

Συμπέρασμα: Σίγουρα ένα παιχνίδι για τον Ολυμπιακό που είναι ξεκάθαρα στα μέτρα του καθώς η Αρμάνι είναι μία καλή ομάδα που ωστόσο ακόμη χτίζεται και δεν έχει διάρκεια στην απόδοσή της. Είναι σίγουρο ότι ο Ολυμπιακός έχει να φοβάται μόνο τον κακό εαυτό του, αν παίξει στοιχειωδώς καλή άμυνα και βρει λύσεις επιθετικά μπορεί να φύγει με ένα ακόμη διπλό από το Μιλανο (το 4ο σε 5 παιχνίδια). Επιλογή και το ξερό διπλό του 1.83 αλλά και η νίκη με 6-15 πόντους στο συνδυαστικό 3,30 στον Stoiximan .

ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

862. ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ – ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ

Την τρίτη νίκη της στην τελευταία τετράδα αγώνων (3-1-0) πανηγύρισε η Ακισάρ (3-1-0) στην έδρα της Ρίζεσπορ με 0-2, σε ένα ματς όπου είχε άρτια ανασταλτική λειτουργία, διατηρώντας τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Χειρότερο σενάριο δε θα μπορούσε να φανταστεί κανείς στην Αντάλιασπορ (2-0-2 εκτός) για τα εγκαίνια του νέου της γηπέδου, καθώς αυτά συνοδεύτηκαν από το διασυρμό με 1-5 από την πρωτοπόρο Μπεσίκτας. Η παρέα του Ετό μετράει μόλις μία νίκη στα πέντε τελευταία ματς (1-1-3) και πλέον βρίσκεται λίγο κάτω από τη μέση της βαθμολογίας. Η εξαιρετική παρουσία των γηπεδούχων και η μέτρια αγωνιστική κατάσταση των φιλοξενούμενων, μας οδηγούν δίχως καμία αμφιβολία στον άσο.

863. ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ – ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ

Έπειτα από πέντε αγωνιστικές δίχως ήττα, η Κόνιασπορ (2-1-1 εντός) πραγματοποίησε τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με κάτω τα χέρια στην Πόλη από την Μπασακσεχίρ. Επιστροφή στις νίκες για την Γκεντσλέρ (0-0-4 εκτός) κόντρα στην Οσμανλίσπορ με 1-0, επιβεβαιώνοντας πως μπροστά στο κοινό της μεταμορφώνεται προς το καλύτερο. Εκτός έδρας όμως παραμένει –μαζί με την ουραγό Εσκισεχίρσπορ- η μοναδική ομάδα της κατηγορίας χωρίς βαθμό στις τέσσερις εξόδους της. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την θετικότατη εικόνα που δείχνει η Κόνιασπορ, μας οδηγούν στον άσο.

864. ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ – ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ

Δε συνδύασε το ντεμπούτο του στον πάγκο της Έσμπιεργκ (1-1-4 εντός) με θετικό αποτέλεσμα ο Γιόνας Άντερσεν, καθώς η ομάδα του ηττήθηκε με 4-2 στο Βίμποργκ, παρουσιάζοντας και πάλι τη γνωστή της προβληματική εικόνα στα μετόπισθεν, διαθέτοντας πλέον τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας μετά την ουραγό Χόμπρο με 24 τέρματα παθητικό. Εντυπωσιακή στο 3-0 επί της Άαλμποργκ η Νόρτζελαντ (3-1-2 εκτός), η οποία επέστρεψε στις νίκες έχοντας και πάλι για μεγάλο πρωταγωνιστή τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Μπρουνίνιο. Σκοράρουν με άνεση οι δύο ομάδες, ενώ φυσικά η άμυνα της Έσμπιεργκ δε γίνεται να διορθωθεί μέσα σε μία μόλις εβδομάδα. Επιλογή των Young Guns αποτελεί τοover2,5 στο 1,98 τηςBet365.

868. ΠΟΓΚΟΝ ΣΤΣΖΕΤΣΙΝ – ΓΚΟΡΝΙΚ ΖΑΜΠΡΙΖΕ

Φαινόταν πως ήταν κοντά στην πρώτη ήττα της στο πρωτάθλημα η Πογκόν (2-4-0 εντός) και αυτή ήρθε με το βαρύ 4-1 στην έδρα της Κρακόβια, όπου πραγματοποίησε τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση. Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας παρέμεινε η Γκόρνικ (0-3-4 εκτός), η οποία ηττήθηκε με 0-2 από την Ποντμπεσκίτζε και αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές (0-3-1). Ευκαιρία να αφήσει πίσω της τη βαριά ήττα της Κρακοβίας έχει η Πογκόν κόντρα στη χειρότερη –έως τώρα- ομάδα του πρωταθλήματος, με τον άσο να έχει τον πρώτο λόγο.

872. ΝΤΟΥΚΛΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΦΑΣΤΑΒ ΖΛΙΝ

Μέσα από τα χέρια της απώλεσε τη νίκη η Ντούκλα (2-2-1 εντός) στην αναμέτρηση κόντρα στη Γιάμπλονετς, καθώς στο 55’ πήρε κεφάλι στο σκορ με 1-3, όμως είδε την αντίπαλο της να την ισοφαρίζει σε 3-3 και πλέον η ομάδα της Πράγας αγνοεί το τρίποντο εδώ και πέντε αγωνιστικές (0-4-1). Σε παρόμοια κατάσταση βρίσκεται και η Ζλιν (1-1-3 εκτός), η οποία ηττήθηκε και από την Τέπλιτσε με σκορ 1-2, χάνοντας για δεύτερη διαδοχική αναμέτρηση. Εξαιρετικά χαμηλά ο άσος για μία ομάδα που δυσκολεύεται χαρακτηριστικά, ωστόσο πιστεύουμε πως ήρθε η ώρα να επιστρέψει στα τρίποντα.

874. ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ – ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ

Τρία σερί παιχνίδια χωρίς νίκη μετράει η Λάουτερν (2-1-2 εντός) η οποία μετά την ήττα στην έδρα της Καρσρούης με 2-0 έχασε μεσοβδόμαδα και από τη Μπόχουμ για το θεσμό του κυπέλλου με σκορ 1-0. Η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες (1-9-2) στο πρωτάθλημα είναι η Μπίλεφελντ (1-4-1 εκτός) η οποία στο τελευταίο της παιχνίδι πήρε ακόμα ένα βαθμό από τη Σαντχάουζεν με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0. Οι γηπεδούχοι πρέπει να επιστρέψουν άμεσα στις νίκες έτσι ώστε να μην χάσουν επαφή με τις 3 πρώτες προνομιούχες θέσεις, άσος.

875. ΜΠΟΧΟΥΜ – ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ

Από ήττα σοκ προέρχεται η Μπόχουμ καθώς έχασε 3-2 στην έδρας της ΦΣΒ με σκορ 3-2 σε ένα παιχνίδι που βρισκόταν μπροστά στο σκορ 0-2. Τρίτη ήττα για τους γηπεδούχους (3-1-2) στα τελευταία 4 παιχνίδια τους, για τον θεσμό του κυπέλλου οι «μπλε» επικράτησαν της Λάουτερν 1-0 κατακτώντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Από μεγάλη νίκη 1-0 επί της Φράιμπουργκ προέρχεται η Σαν Παουλί , οι φιλοξενούμενοι μακριά από την έδρα τους μετράνε 2-3-1, στα 4 από τα 6 επιβεβαιώθηκε τοunder2,5. Η αναμέτρηση αποτελεί ντέρμπι καθώς οι δύο ομάδες βρίσκονται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και η αλήθεια είναι πως κανέναν αποτέλεσμα δεν θα μας φανεί περίεργο, παιχνίδι μόνο γιαlive.

876. ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣ. – ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ

Επέστρεψε άμεσα στις ήττες η Φορτούνα (3-0-4 εντός) μετά και τη νίκη με 1-0 επί της Μπίλεφελντ καθώς έχασε δίκαια 2-1 στην έδρας της Λειψίας,over2,5 τα 5 από τα 7 εντός έδρας παιχνίδια της. Νίκη ύστερα από 2 σερί ήττες για την Γκρόιτερ (2-2-2 εκτός) η οποία επικράτησε αρκετά δύσκολα 1-0 εντός έδρας της 1860, στα 5 από τα 6 εκτός έδρας παιχνίδια της επιβεβαιώθηκε τοover2,5. Αρκετά αλλοπρόσαλλες ομάδες αμφότερες, μοναδική αξιόλογη λύση τα γκολ.

880. ΑΟΥΕ – ΒΕΧΕΝ

Μεγάλη νίκη-πρόκριση πανηγύρισε η Άουε (3-4-0 εντός) κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης για το κύπελλο Γερμανίας και το κλίμα δείχνει να βελτιώνεται μετά τον εκτός έδρας διασυρμό με 4-0 στη Βρέμη από τη δεύτερη ομάδα της Βέρντερ για την προηγούμενη αγωνιστική. Συνέχισε τις πολύ κακές εμφανίσεις μακριά από το σπίτι της η Βέχεν (0-2-5 εκτός), χάνοντας με 1-0 από το Μαγδεμβούργο. Η ψυχολογία εκτινάχθηκε στα ύψη στο στρατόπεδο των γηπεδούχων και κόντρα στην αναιμική εκτός έδρας Βέχεν μπορούν να διευρύνουν το αήττητο στο σπίτι τους. Θα θέλαμε πάντως λίγο ψηλότερα τον άσο για να μας απασχολήσειpregame.

881. ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ (ΕΡ.) – ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ

Μετά από τρία παιχνίδια δίχως ήττα, η Στουτγάρδη (2-2-3 εντός) ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Άλεν, πραγματοποιώντας όμως αρκετά ικανοποιητική εμφάνιση. Τραγική κόντρα στη Σόνεχοφ η Χάνσα (1-6-0 εκτός), όπου έχασε με 1-3 και παρέμεινε χωρίς νίκη για δέκατο σερί ματς (0-7-3). Η βελτίωση των γηπεδούχων θεωρούμε πως θα φανεί κόντρα στην προβληματική και επηρεασμένη από τα διοικητικά της προβλήματα Χάνσα. Θα πάμε με τον -0,25 ασιατικό άσο.

893. ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ

Συνεχίζει το βιολί της η Μπεσίκτας (3-0-1 εντός), περνώντας σαν σίφουνας από την Αντάλια με 15. Πλέον έφτασε τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, όπου παραμένει αήττητη εδώ και επτά ματς (6-1-0). Η εντός έδρας ήττα με σκορ 0-1 από την Μπούρσασπορ έβαλε τέλος σε ένα σερί τεσσάρων αγώνων δίχως ήττα για την Κασίμπασα (2-1-1 εκτός), με τον προπονητή της ομάδας και πρώην θρύλο της Μπεσίκτας, Καλιμπάι να τονίζει πως η ομάδα του έχει μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα, καθώς διαθέτει την πέμπτη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας. Εύκολα ή δύσκολα περιμένουμε ο άσος να κάνει την εμφάνιση του, ωστόσο δε θα μας απασχολήσει σε απόδοση γύρω στο 1,50. Το κρατάμε για τοliveκαι πάμε παρακάτω.

896. ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ – ΛΑΒΑΛ

Νίκη μετά από 4 αγωνιστικές για τη Βαλενσιέν (0-1-3) η οποία επικράτησε 1-2 εκτός έδρας της Μπρεστ, εντός έδρας οι γηπεδούχοι δεν έχουν σημειώσει ακόμα νίκη έχοντας απολογισμό 0-3-4,under2,5 τα 5 από τα 6 τελευταία τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Από δεύτερη σερί ισοπαλία με σκορ 1-1 στην έδρα της Τουρ προέρχεται η Λαβάλ 92-3-1 εκτός). Οι γηπεδούχοι εντός δεν τα πηγαίνουν καλά και οι φιλοξενούμενοι μακριά από την έδρα τους παίρνουν βαθμούς με ευκολία, κοιτάμε προς τα δεξιά.

897. ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 93 – ΚΛΕΡΜΟΝ

Επέστρεψε στις νίκες ο Ερυθρός Αστέρας (1-2-3εντός) ο οποίος επικράτησε 0-1 εκτός έδρας της Οσέρ,under2,5 τα 5 από τα 6 εντός έδρας παιχνίδια του. Έκτο (2-3-0) συνεχόμενο παιχνίδι αήττητη παρέμεινε η Κλερμόν η οποία προέρχεται από 2 σερί ισοπαλίες και μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-2), 1-3-1 ο εκτός έδρας απολογισμός της, τα 3 από τα 5under2,5. Δίκαια μοιρασμένο τα σετ με την ισοπαλία να έχει τον πρώτο λόγο.

898. ΚΡΕΤΕΪΓ – ΝΙΜ

No Bet.

899. ΜΕΤΣ – ΠΑΡΙ

Επέστρεψε στις νίκες μετά από καιρό (0-4-1) η Μετς η οποία επικράτησε εκτός έδρας της Αζαξιό 0-1, στο σπίτι τους οι γηπεδούχοι μετράνε 2-3-1 (7-5 γκολ), στα 3 επιβεβαιώθηκε τοunder2,5 όπως και στα 4 από τα 6 τελευταία τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Συνεχίζει τις ισοπαλίες η Παρί η οποία μετά το πρόσφατο εντός έδρας 1-1 με τη Νιόρ έφτασε τις συνολικά 10 στο πρωτάθλημα (1-10-1). Κάποια στιγμή οι νεοφώτιστοι θα λυγίσουν και η Μετς διαθέτει το ρόστερ για να το καταφέρει, άσος.

900. ΝΙΟΡ – ΑΖΑΞΙΟ

Πέντε (0-4-1) παιχνίδια χωρίς τρίποντο μετράει η Νιόρ (1-2-1 εντός) η οποία πρόσφατα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Παρί,under2,5 τα 5 από τα 6 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Δεν τα πηγαίνει καλά η Αζαξιό η οποία έχασε και από την Μετς εντός έδρας 0-1, οι φιλοξενούμενοι μετράνε μόλις μια νίκη στα 6 τελευταία τους παιχνίδια (1-2-3) και μακριά από την έδρα τους έχουν απολογισμό 0-2-4. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, πάμε παρακάτω.

901. ΣΟΣΟ – ΕΒΙΑΝ

Παρότι ξεκίνησε εντυπωσιακά και προηγήθηκε με 0-1 στη Χάβρη, γνώρισε ακόμα μία ήττα η Σοσό (1-2-3 εντός), παραμένοντας εντός της επικίνδυνης ζώνης. Η Εβιάν (2-3-1 εκτός) ισοφάρισε μία φορά στην κανονική διάρκεια και μία στην παράταση τη Λαβάλ για το Λιγκ Καπ μεσοβδόμαδα, όμως αποκλείστηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Στο πρωτάθλημα ηττήθηκε με 1-2 από την Κρετέιγ. Δύσκολο για οποιαδήποτε πρόβλεψη το συγκεκριμένο παιχνίδι.

902. ΤΟΥΡ – ΧΑΒΡΗ

Μεσοβδόμαδα η Τουρ (2-1-2 εντός) επικράτησε με 1-0 της Ανζέ και πήρε την πρόκριση για τους «16» του Λιγκ Καπ, πραγματοποιώντας σύμφωνα με τον προπονητή της την καλύτερη φετινή της εμφάνιση. Αήττητη εδώ και πέντε ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης (2-3-0), δεχόμενη μόλις ένα τέρμα σε αυτό το διάστημα. Με υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο, η Χάβρη (3-0-3 εκτός) τα πηγαίνει περίφημα, καθώς αγνοεί την ήττα εδώ και τρεις αγωνιστικές (2-1-0), με τελευταία της επιτυχία τη νίκη κόντρα στη Σοσό με 2-1. Σε καλή κατάσταση αμφότερες οι ομάδες, δε θα μας κάνει εντύπωση αν τελικά βολευτούν με την ισοπαλία.

911. ΧΕΡΑΚΛΕΣ – ΒΙΛΕΜ

Χωρίς να πραγματοποιήσει καμία εξαιρετική εμφάνιση, η Χέρακλες (4-0-1 εντός) πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Ντε Γκράαφτσαπ με 0-1,επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα. Για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι απέτυχε να γευτεί τη χαρά της νίκης η Βίλεμ (0-2-3 εκτός), μένοντας στο 2-2 με τη Χέρενφεν, σε ένα δικό της ματς. Φαβορί οι γηπεδούχοι, δε θα διαφωνήσουμε.

912. ΑΛΜΙΡΕ ΣΙΤΙ – ΑΚΙΛΙΖ 29

Η καλή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου έδωσε τη θέση της σε μία τραγική παρουσία στην επανάληψη, με αποτέλεσμα η Αλμίρε (1-1-2 εντός) να γνωρίσει το διασυρμό στην έδρα της Γκόου Αχέντ με σκορ 4-1 την προηγούμενη αγωνιστική και επέστρεψε στις ήττες μετά από δύο θετικά αποτελέσματα. Πέμπτη ήττα στις έξι τελευταίες αγωνιστικές για την Ακίλιζ (1-1-3 εκτός) το 3-0 στο σπίτι της Τέλσταρ. Η φόρμα των δύο ομάδων και η αγωνιστική τους παρουσία μας οδηγούν στον άσο, αλλά σε τιμές γύρω στο 1,60 δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθούμε, τουλάχιστονpregame. Να σημειώσουμε πάντως πως η Αλμίρε μετράει 10/10over2,5 στο πρωτάθλημα.

913. ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ – ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ

Πέντε ματς δίχως ήττα μετράει η Μάαστριχτ (2-2-1 εντός), η οποία όμως είχε ρεπό την προηγούμενη αγωνιστικό, χάνοντας κάπως το ρυθμό της. Μετά τη βαριά ήττα στο Έμεν, η Γκόου Αχέντ (2-0-3 εκτός) επέστρεψε στις νίκες με το εντυπωσιακό 4-1 επί της Αλμίρε, πετυχαίνοντας όλα της τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Η μέτρια παρουσία των Ιγκλς μακριά από το σπίτι τους μας ωθούν στον -0,25 ασιατικό άσο, για τον οποίο θα ήμασταν πιο ζεστοί αν δε μεσολαβούσε το ρεπό των γηπεδούχων.

914. ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ – ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ

Από δύο συνεχόμενες νίκες προέρχεται η Ντόρντρεχτ (2-1-2 εντός) όσον αφορά το πρωτάθλημα, όμως στο κύπελλο έπεσε θύμα έκπληξης, χάνοντας με 1-2 από την ερασιτεχνική Κάπελε μεσοβδόμαδα στην παράταση. Τρία ματς δίχως νίκη (0-2-1) μετράει η Ντεν Μπος (1-1-2 εκτός), η οποία ηττήθηκε με 0-1 από τη Φένλο για το πρωτάθλημα, όμως μεσοβδόμαδα πήρε το εισιτήριο για τους «16» του κυπέλλου, κάνοντας πλάκα στην Αλμίρε (νίκη με 0-3). Καλοβλέπουμε την κόντρα του άσου.

915. ΟΣ – ΜΠΡΕΝΤΑ

Το βαθμό της ισοπαλίας απέσπασε η Ος (1-1-3 εντός) κόντρα στους νέους της Αϊντχόφεν, σε ένα ματς που θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα (0-0) και έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος (1-2-5). Επιβλητική η Μπρέντα (2-2-1 εκτός) κόντρα στη Σπάρτα Ρόττερνταμ, την οποία διέλυσε με 4-0 και αρχίζει να δείχνει πως θα πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία. Μεσοβδόμαδα ανακοινώθηκε και η πρόσληψη του νέου της προπονητή, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο στο τοπικό ντέρμπι της Βραβάνδης. Ξεκάθαρο φαβορί οι φιλοξενούμενοι, όμως από τη μία η έννοια του ντέρμπι και από την άλλη η αλλαγή προπονητή, μας αποτρέπουν από την ενασχόληση μας με το χαμηλό διπλό, τουλάχιστον πριν τοlive.

916. ΦΕΝΛΟ – ΓΙΟΝΓΚ ΑΓΙΑΞ

Επέστρεψε στις νίκες η Φένλο (2-1-2 εντός) με το 0-1 κόντρα στη Ντεν Μπος και σκαρφάλωσε ξανά στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Άνετη επικράτηση για τους νέους του Άγιαξ (1-0-3 εκτός) απέναντι στη Φορτούνα Σίταρντ με σκορ 3-0 και πλέον οι πιτσιρικάδες του «Αίαντα» παραμένουν αήττητοι για τέσσερα συνεχόμενα ματς. Δεν υπάρχει αυτό το 1,40 στον άσο, την ώρα που η Φένλο δέχεται γκολ με το τσουβάλι (8/11 αμφίσκορα) Ακόμα έναGGθα κρατήσουμε, καθώς ο Άγιαξ σκοράρει με άνεση τελευταία.

917. ΦΟΛΕΝΤΑΜ – ΦΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Παρότι δεν ήταν κακή, ηττήθηκε με 2-0 από την Έμεν η Φόλενταμ (3-1-1 εντός) και επιβεβαίωσε πως δε βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, χάνοντας για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, ωστόσο εξακολουθεί –έστω και με ισχνό προβάδισμα- να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής. Μετριότατη η εμφάνιση της ΦΚ Αϊντχόφεν (2-1-2 εκτός) κόντρα στη Βαλβάϊκ, της οποίας όμως επικράτησε με 1-0, επιστρέφοντας στις νίκες μετά το σοκ (1-4) από τη Χέλμοντ. Δεν πείθουν με τις εμφανίσεις τους οι φιλοξενούμενοι για να τους στηρίξουμε κόντρα στην ντεφορμέ, αλλά πολύ ανώτερη Φόλενταμ.

918. ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤΑΡΝΤ – ΒΑΛΒΑΪΚ

Σε τραγική κατάσταση βρίσκονται και οι δύο ομάδες. 0-1-5 το πρόσφατο ρεκόρ της Φορτούνα (0-1-4 εντός), 0-0-6 της Βαλβάικ (0-2-3 εκτός), με αποτέλεσμα οι δύο αντίπαλοι να βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, δε γίνεται να επιλέξουμε πλευρά. Μένει μόνο να μάθουμε ποιος θα είναι ο τυφλός και ποιος ο μονόφθαλμος.

921. ΓΚΕΝΚ – ΛΟΚΕΡΕΝ

Έφτασε κοντά στο να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 κόντρα στην Οστάνδη η Γκενκ (5-0-1 εντός), όμως παρότι ισοφάρισε, δέχτηκε τελικά την ήττα με γκολ στις καθυστερήσεις, χάνοντας για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική στο πρωτάθλημα. Βελτίωση επέδειξε η Λόκερεν (2-1-3 εκτός) στο ντεμπούτο του Λέβενς στον πάγκο της, όμως δεν κατάφερε να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα από την πρωταθλήτρια Γάνδη, γνωρίζοντας την ήττα με 1-2. Δε μας πείθει η Γκενκ για να τη στηρίξουμε, ειδικά κόντρα σε μία ομάδα με –ουσιαστικά- νέο προπονητή.

923. ΡΕΝ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Ασταμάτητη δείχνει στο Σαμπιονά η Παρί, η διαφορά δυναμικότητάς της από τις υπόλοιπες ομάδες είναι εμφανής και οδεύει στην κατάκτηση του τίτλου χωρίς πολλά άγχη. Η Ρεν αποδεικνύεται αρκετά αξιόπιστη φέτος κα η καλή της εκκίνηση στο πρωτάθλημα της επιτρέπει να δώσει βάρος και στα κύπελλα. Πέντε μέρες πριν από κρίσιμο ματς με τη Ρεάλ για το Τσάμπιονς Λιγκ, η Παρί θα επιδιώξει να πάρει μια ακόμα επαγγελματική νίκη, δείχνει εφικτό το 2 &under3,5 στο 2,12 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

925. ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. – ΜΠΑΓΕΡΝ

Τα χάλια της έχει στα τελευταία παιχνίδια η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, μοναδική όαση η παραγωγική της επίθεση στην οποία στηρίζεται αποκλειστικά φέτος. Η Μπάγερν σταθερά οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος έχοντας σκοράρει παντού και βάσει εικόνας των γηπεδούχων μπορεί να πετύχει παραπάνω από ένα τέρμα. Περιμένουμε ένα ακόμα ροντέο ανάμεσα στις δύο ομάδες με τον συνδυασμό over 2,5 & GG της Bet365 να κινείται σε αρκετά ελκυστικές αποδόσεις.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

926. ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Βρίσκει σιγά-σιγά ρυθμό η Ατλέτικο που έφτασε στην 3η θέση της βαθμολογίας και είναι στο -2 από τις Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Η Λα Κορούνια είναι σαφώς πιο ανταγωνιστική από πέρσι, αυτό αποτυπώνεται και στα αποτελέσματα και τη βαθμολογική της συγκομιδή μέχρι στιγμής (6η θέση με ρεκόρ 3-4-2). Θα δώσουμε ένα ελαφρύ προβάδισμα στους «ροχιμπλάνκος» με τα ακριβή σκορ 0-1/0-2/1-2 (κάλυψη 1-1) να δίνουν μέση απόδοση 1,93 στον Stoiximan και να είναι προτιμότερη επιλογή από το φτωχό 1,73 του ξερού διπλού. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

928. ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ – ΡΟΥΧ ΧΟΡΖΟΦ

Με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο επέστρεψε στις νίκες η Βίσλα (2-4-0), καθώς πέρασε με το επιβλητικό 1-4 από την έδρα της Γιαγκελόνια και άφησε πίσω της ένα σερί τριών αγώνων δίχως γκολ και νίκη (0-2-1). Μετά από τρεις ήττες και μία ισοπαλία, η Ρουχ (1-1-3 εκτός) πανηγύρισε και αυτή την επιστροφή στα τρίποντα με το 1-0 επί της Σλασκ. Χαμηλά κυμαίνεται ο άσος, στο μυαλό μας μόνο η κόντρα και τα πολλά γκολ, καθώς οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονται ανοικτά σε κάθε τους παιχνίδι μακριά από το σπίτι τους (5/5over2,5).

929. ΓΚΟΡΝΙΚ ΛΕΤΖΝΑ – ΚΡΑΚΟΒΙΑ

Σε ένα ματς που θύμιζε περισσότερο κακοποίηση του ποδοσφαίρου, η Γκόρνικ Λέτζνα (3-0-3 εντός) έμεινε στο 0-0 κόντρα στη Ζαγκλέμπιε και παρέμεινε αήττητη για τρίτο διαδοχικό ματς (1-2-0). Η πρώτη ομάδα που κέρδισε την Πογκόν είναι η Κρακόβια (3-1-2 εκτός) και μάλιστα με το επιβλητικό 4-1, συνεχίζοντας να εκπλήσσει με την έως τώρα παρουσία της στο πρωτάθλημα. 10/13 αμφίσκορα μετράνε οι φιλοξενούμενοι και με τον τρόπο που παίζουν, δεν αποκλείεται να τα κάνουν 11.

931. ΚΕΜΠΡΙΤΖ – ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ

Σπουδαίο διπλό στην έδρα της Γέοβιλ πήρε η Κέμπριτζ (3-1-3 εντός) και αναρριχήθηκε στο μέσον της βαθμολογίας, πιάνοντας την επικείμενη αντίπαλο της, Μπρίστολ Ρόβερς (5-1-1 εκτός). Οι φιλοξενούμενοι μετρούσαν τρεις διαδοχικές νίκες, πριν έρθει το 0-0 με τη Νοτς Κάουντ και η βαριά εντός έδρας ήττα με 1-4 από τη Νιούπορτ, για να διαταράξουν κάπως το κλίμα στην ομάδα. Αν οι Ρόβερς δε μας έδιναν σημάδια ντεφορμαρίσματος, πιθανότατα θα τους στηρίζαμε, μιας και ξέρουν να παίρνουν αυτό που θέλουν μακριά από το σπίτι τους. Τώρα θα απέχουμε.

932. ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ – ΚΠΡ

Τι τρεις συνεχόμενες νίκες έφτασε η Μπρένφορντ (2-1-3 εντός), η οποία διέλυσε με 0-3 την Τσάρλτον στο τοπικό ντέρμπι του Λονδίνου. Ακόμα ένα τέτοιο είναι και το ματς με την ΚΠΡ (2-1-3 εκτός), με τους «Ρέιντζερς» να έρχονται από επιβλητική νίκη με 3-0 κόντρα στους Ντονς. Την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας διαθέτουν οι φιλοξενούμενοι με 22 γκολ, ενώ πολύ παραγωγική είναι και αυτή των γηπεδούχων (19 γκολ). Αμφότερες οι ομάδες μετράνε 8/13GGκαι το αμφίσκορο είναι η μοναδική μας επιλογή από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

933. ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ – ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ

Πρόκριση στον επόμενο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας και για τις δύο ομάδες μεσοβδόμαδα. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, η Γκρίμσμπι (5-3-1 εντός) παραμένει αήττητη εδώ και έντεκα αγώνες (5-6-0), ενώ η Τσέλτεναμ (4-4-1 εκτός) δε χάνει εδώ και πέντε ματς (2-3-0). Πολύ ποιοτικές οι δύο ομάδες στον τομέα του σκοραρίσματος, άλλωστε τίθενται αντιμέτωπες οι 2/3 καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας. Επιλογή τα πολλά γκολ.

934. ΓΚΑΛΓΟΥΕΪ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ

Η Γκάλγουεϊ(5-1-10 εντός) πήρε το βαθμό της ισοπαλίας που τόσο πολύ χρειαζόταν στην έδρα της Μπρέι (1-1) την προηγούμενη αγωνιστική και ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να υποβιβαστεί απευθείας, ενώ για να παίξει στα πλέι-άουτ θα πρέπει η ίδια να ηττηθεί και να κερδίσει η Ντροχέντα στην έδρα της Σάμροκ, καλύπτοντας παράλληλα και τα επτά γκολ της διαφοράς τερμάτων που τους χωρίζουν. Η Σεντ Πάτρικς(8-1-7) έτσι όπως τα έκανε με τα πρόσφατα αποτελέσματά της, κινδυνεύει ακόμα και να χάσει την τέταρτη θέση, η οποία οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης περιόδου. Έχει μόλις δύο νίκες στα τελευταία εννέα ματς πρωταθλήματος (2-0-7) και απέχει πλέον δύο βαθμούς από την πέμπτη Μποέμιαν. Ουσιαστικά της αρκεί και ο βαθμός της ισοπαλίας, καθώς υπερέχει των πρωτευουσιάνων με εννέα γκολ στη διαφορά τερμάτων. Η ισοπαλία διατηρεί 100% την Γκάλγουεϊ στη μεγάλη κατηγορία, ενώ κατά ένα τεράστιο ποσοστό εξασφαλίζει και το ευρωπαϊκό εισιτήριο στη Σεντ Πάτρικς. Αν άξιζε να ασχοληθούμεpregameμε το συγκεκριμένο ματς, τότε μόνο προς την αλληλεξουδετέρωση θα κοιτούσαμε (3,40/Bet365). Το ενδιαφέρον βρίσκεται δίχως αμφιβολία στοlive.

935. ΛΟΝΓΚΦΟΡΝΤ – ΝΤΕΡΙ

Μάχη για την έκτη θέση.Το διπλό της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα της Γκάλγουεϊ με το επιβλητικό 0-3 ήταν αυτό που κλείδωσε την παραμονή της Λόνγκφορντ(4-5-6 εντός) στη μεγάλη κατηγορία. Οι νεοφώτιστοι πραγματοποίησαν μία εξαιρετική πορεία στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν και παρά την «κοιλιά» που έκαναν κατάφεραν να πετύχουν το στόχο της παραμονής. Πλέον, κοιτάζουν την έκτη θέση, η οποία θα τους δώσει ένα επιπλέον εντός έδρας παιχνίδι την επόμενη σεζόν. Από την άλλη, η Ντέρι(5-4-7 εκτός) μέχρι και τα τέλη Ιουλίου έδειχνε πως θα έχει πολύ δύσκολο έργο αναφορικά με την αποφυγή του υποβιβασμού, ωστόσο κατάφερε με εξαιρετικά αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό (6-1-4) όχι μόνο να εξασφαλίσει την παραμονή στα μεγάλα σαλόνια, αλλά και να κρατάει την τύχη στα χέρια της αναφορικά με την έκτη θέση. Σε εξαιρετική κατάσταση οι δύο ομάδες, μιας και μιλάμε για τις 2/3 πιο φορμαρισμένων ομάδων του πρωταθλήματος. Η Λόνγκφορντ θα παίξει για δύο αποτελέσματα, καθώς είναι ένα βαθμό ψηλότερα, ενώ η Ντέρι θέλει μόνο τη νίκη για να τερματίσει στην έκτη θέση. Πρόκειται για εξάποντο αναφορικά με την πρώτη εξάδα, οπότε κατ’ επέκταση δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε πριν το παιχνίδι.

936. ΜΠΟΕΜΙΑΝ – ΚΟΡΚ ΣΙΤΙ

Η τέταρτη θέση άνοιξε το δρόμο προς το Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης περιόδου, μιας και ο τελικός του κυπέλλου Ιρλανδίας θα διεξαχθεί ανάμεσα σε Ντάνταλκ και Κορκ, που έχουν ήδη εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Μποέμιαν(8-4-3 εντός) έδειχνε για μεγάλο διάστημα της σεζόν βολεμένη με την πέμπτη θέση, όμως τελευταία δείχνει να το πιστεύει. Μετράει τρεις διαδοχικές νίκες, οι οποίες της έδωσαν ελπίδες αναφορικά με τη συμμετοχή της στα ευρωπαϊκά κύπελλα, εκμεταλλευόμενη βέβαια και τις πολλές γκέλες της Σεντ Πάτρικς. Από την άλλη, η Κορκ(8-7-1 εκτός) έχασε από νωρίς τον τίτλο και ο μοναδικός της στόχος στο πρωτάθλημα δεν είναι άλλος από την τιμητική δεύτερη θέση, η οποία όμως δε δίνει κανένα πλεονέκτημα όσον αφορά τους προκριματικούς γύρους του Γιουρόπα Λιγκ. Το μυαλό όλων στην ομάδα ταξιδεύει στον τελικό του κυπέλλου, ο οποίος θα διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα και άπαντες στο σύλλογο ελπίζουν σε μίνι εκδίκηση κόντρα στην πρωταθλήτρια Ντάνταλκ. Το κίνητρο είναι δίχως αμφιβολία με τους γηπεδούχους, οι οποίοι θέλουν τη νίκη και παράλληλα θα ελπίζουν σε ήττα της Σεντ Πάτρικς στο Γκάλγουεϊ, ώστε να τερματίσουν στην τέταρτη θέση και να επιστρέψουν στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ. Το πιστεύουν τελευταία οι πρωτευουσιάνοι και θα τους στηρίξουμε, καθώς η Κορκ δε σκέφτεται τη δεύτερη θέση, αλλά το κύπελλο. Ακόμα και αν η Σεντ Πάτρικς δε χάνει στο Γγκάλγουεϊ, θεωρούμε πως η Μποέμιαν θα ψάξει τη νίκη μέχρι τέλους. Επιλογή ο άσος στο 2,40 τηςBet365, αλλά σίγουρα καλύτερη η αναμονή για τοlive.

937. ΝΤΑΝΤΑΛΚ – ΜΠΡΕΪ

Βαθμολογικά αδιάφορο το παιχνίδι. Η Ντάνταλκ(11-4-1 εντός) πανηγύρισε εδώ και λίγες εβδομάδες το δεύτερο διαδοχικό της πρωτάθλημα, ενώ μεσοβδόμαδα κατέκτησε και τοLeinsterSeniorCup, επικρατώντας με 3-1 της Σάμροκ, σε μία διοργάνωση όπου χρησιμοποιούνται κυρίως νεαροί ποδοσφαιριστές. Επόμενος στόχος για την κορυφαία ιρλανδική ομάδα των τελευταίων ετών είναι η κατάκτηση του κυπέλλου, εκεί όπου βρίσκεται στον τελικό και θα αντιμετωπίσει την Κορκ την επόμενη εβδομάδα στο Δουβλίνο. Παρά τις πολλές αλλαγές προπονητών και τα αρκετά οικονομικά προβλήματα που την ταλαιπώρησαν φέτος, η Μπρέι(3-2-10 εκτός) κατάφερε με σχετική άνεση να διατηρηθεί στη μεγάλη κατηγορία, έχοντας ως μεγάλο όπλο της την άμυνα, η οποία της έδωσε τους απαραίτητους βαθμούς στη μάχη της παραμονής. Παρόλα αυτά, δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, μετρώντας οκτώ ματς πρωταθλήματος δίχως νίκη (0-4-4), με τα πέντε εξ’ αυτών να είναι και αμφίσκορα, κάτι που ίσως καταδεικνύει και τη βαθμολογική αδιαφορία της ομάδας του Μικ Κουκ. Με το μυαλό στον τελικό κυπέλλου θα είναι η Ντάνταλκ, η οποία θα γιορτάσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος κόντρα στην αδιάφορη Μπρέι. Πολύ πιθανό να δούμε αρκετά τέρματα στην αναμέτρηση.

938. ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ – ΝΤΡΟΧΕΝΤΑ

Η Σάμροκ(10-5-1 εντός) απώλεσε μεσοβδόμαδα τοSeniorLeinsterCup, χάνοντας με 3-1 από τη Ντάνταλκ, χρησιμοποιώντας 4-5 παίκτες με αρκετό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από τα ρεπορτάζ της Ιρλανδίας, ο ι Ρόβερς θα μοχθήσουν για την τιμητική δεύτερη θέση, κάτι που απέδειξαν και στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Λίμερικ, η οποία καιγόταν για βαθμούς, αλλά οι ίδιοι πήραν μία επαγγελματική νίκη (0-2). Άλλωστε, είναι η ομάδα με τα περισσότερα πρωταθλήματα και λογικά θα διεκδικήσει μέχρι τέλους την είσοδο στην πρώτη δυάδα. Για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να κερδίσει η ίδια και να χάσει η Κορκ, ενώ εάν η Σίτυ φέρει ισοπαλία, τότε η Σάμροκ πρέπει να επικρατήσει με πέντε γκολ διαφορά της Ντροχέντα.

Μία Ντροχέντα(4-3-9 εκτός), η οποία μόνο αδιάφορη δεν είναι, καθώς τα δίνει όλα για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού. Έδειχνε ικανή να σώσει την παρτίδα, όμως με μία μόλις νίκη στις τελευταίες 14 αγωνιστικές (1-4-10) δεν ήταν δυνατό να έχει εύκολο έργο. Πλέον, χρειάζεται ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τη Λίμερικ, ενώ αν η ουραγός ηττηθεί από τη Σλίγκο, θα είναι αδιάφορη όσον αφορά την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Άπαντες στην ομάδα γνωρίζουν πως είναι σχεδόν αδύνατο η Γιουνάιτεντ να αποφύγει τα πλέι-άουτ, μιας και απέχει τρεις βαθμούς από Γκάλγουεϊ και Σλίγκο, έχοντας πολύ χειρότερη διαφορά τερμάτων (7 και 13 γκολ αντίστοιχα). Παιχνίδι με –θεωρητικά- μονόπλευρο ενδιαφέρον, αφού μόνο η Ντροχέντα μάχεται ουσιαστικά για την παραμονή στην κατηγορία. Παρόλα αυτά, από τα ρεπορτάζ προκύπτει πως η πολυνίκης της Ιρλανδικής Πρέμιερ, Σάμροκ θα διεκδικήσει μέχρι τέλους τη δεύτερη θέση. Πριν το παιχνίδι δεν μπορούμε να επιλέξουμε πλευρά, καθώς μπορεί μία εκ των δύο ή και οι δύο ομάδες να αδιαφορήσουν ανάλογα με τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Το Χ2 όμως είναι αρκετά προκλητικό σε απόδοση 3,20 στηνBet365 και βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στο κίνητρο των φιλοξενούμενων και σε τίποτα άλλο.

939. ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ – ΛΙΜΕΡΙΚ

Το τελευταίο της χαρτί θα παίξει η Λίμερικ στον επόμενο και τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος Ιρλανδίας. Αγωνίζεται στην έδρα της Σλίγκο Ρόβερς, θέλει μόνο τη νίκη και παράλληλα την ίδια ώρα η Ντροχέντα να μην κερδίσει στο σπίτι της Σάμροκ Ρόβερς. Δεν είναι ακατόρθωτο το εγχείρημά της, μιας και η Σλίγκο ουσιαστικά είναι αδιάφορη. Αδιάφορη είναι και η Σάμροκ στο άλλο παιχνίδι που την ενδιαφέρει, όμως με 10-5-1 εντός έδρας ρεκόρ, η Λίμερικ έχει κάθε λόγο να ελπίζει πως η Ντροχέντα δεν θα αποδράσει με το τρίποντο. Όπως και να ‘χει, η ίδια καλείται να κάνει το χρέος της και να περιμένει τα ευχάριστα νέα από το Δουβλίνο. Επιλογή κινήτρου, αλλά και λόγω της πρόσφατης παρουσίας εκτός έδρας της Λίμερικ (3/4 νίκες) το διπλό, στο 2,50 η απόδοσή του στην Bet365, ενώ ίσως προκύψουν καλές ευκαιρίες και στο live.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

942. ΤΟΝΤΕΛΑ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Δυσκολεύεται χαρακτηριστικά στο να δημιουργήσει ευκαιρίες η Τοντέλα, η οποία διαθέτει την τρίτη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας και κόντρα στην Μπενφίκα αναμένεται να αντιμετωπίσει ακόμα περισσότερα προβλήματα στο δημιουργικό σκέλος. Οι «αετοί» μετά τον εντός έδρας διασυρμό στο ντέρμπι της Λισαβόνας από τη Σπόρτινγκ ξέρουν πως θα πρέπει να περάσουν νικηφόρα από το «Ζοάο Καρντόσο», ώστε να ανακτήσουν τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση. Με κάποιες αλλαγές αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του ο Ρουί Βιτόρια, καθώς ακολουθεί το καθοριστικό ματς με τη Γαλατασαράι για το Τσάμπιονς Λιγκ την Τρίτη. Ακόμα και έτσι όμως, οι πρωτευουσιάνοι έχουν όλα τα φόντα να φύγουν με το διπλό. Αυτό πιθανότατα θα συνδυαστεί με λίγα τέρματα, μιας και δεν αναμένεται ξέσπασμα της Μπενφίκα. Στο 1,87 προσφέρει ο Stoiximan το συνδυασμό διπλού καιunder3,5.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

943. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΪΝΕΝΣΕ – ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ

Παρά το γεγονός πως αγνοεί την ήττα εδώ και δέκα ματς και στα τελευταία 19 της παιχνίδια έχασε μόνο στην έδρα της πρωτοπόρου Μποταφόγκο, κλειδώνοντας με άνεση την παραμονή της, ο κόσμος της Ατλέτικο Γκοϊανένσε (6-8-2 εντός) αποδοκίμασε τους παίκτες για την εμφάνιση τους κόντρα στη Σάντα Κρουζ (0-0). Επέστρεψε στις νίκες η Μπραγκαντίνο (3-2-11 εκτός) κόντρα στη Λουβερντένσε με 3-2, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Το κίνητρο είναι με τους φιλοξενούμενους, αλλά πώς να εμπιστευτείς μία ομάδα που δυσκολεύεται μακριά από το σπίτι της και παίζει σε μία έδρα η οποία έχει να αλωθεί από τον Ιούλιο;

944. ΠΑΡΑΝΑ – ΜΑΚΑΕ ΕΣΠΟΡΤΕ

Έκτο ματς δίχως νίκη για την Παρανά (7-6-3 εντός) το 0-0 με την Α Μπε Σε και πλέον είναι στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη. Νίκη-ανάσα για τη Μακαέ (3-5-8 εκτός) το 1-0 κόντρα στη Μότζι Μιρίμ και ξέφυγε με έξι βαθμούς από τις θέσεις του υποβιβασμού. Δεν αποκλείεται να συμβιβαστούν με το βαθμό της ισοπαλίας οι δύο ομάδες.

1770. ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ – ΝΟΥΕΒΑ ΣΙΚΑΓΟ

Η Σαρμιέντο (3-4-7 εντός) εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία πριν δύο αγωνιστικές και έκτοτε ηττήθηκε ισάριθμες φορές, παρουσιάζοντας μετριότατη εικόνα. Εξαιρετική η Νουέβα Σικάγο (2-4-8 εκτός) απέναντι στη Νιούελς, την οποία διέλυσε με 5-0 και πήρε την Τρίτη συνεχόμενη νίκη της, αποκτώντας ελπίδες παραμονής. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να κερδίσει προκειμένου να έχει πολλές πιθανότητες στο τέλος. Η πρόσφατη εικόνα των γηπεδούχων, αλλά και το μεγάλο κίνητρο των φιλοξενούμενων, σε συνδυασμό με την τοπ φόρμα τους, μας οδηγούν στο διπλό του 3,45.

1771. ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ – ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Γοδόι (5-5-4 εντός) και μάλιστα με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο, επικρατώντας με 1-4 της Ατλέτικο Ραφαέλα και ελπίζει σε πρόκριση στο Σουνταμερικάνα. Σε περίπτωση που δε χάσει η ίδια ή δεν κερδίσει η Νουέβα Σικάγο, η Κολόν Σάντα Φε (2-7-5 εκτός) θα σφραγίσει την παραμονή της στην κατηγορία, μετά και την άνετη νίκη με την καλύτερη φετινή της εμφάνιση κόντρα στην Άρσεναλ Σαραντί (3-1). Δύσκολο να επιλέξουμε πλευρά, μιας και υπάρχει αμφίπλευρο κίνητρο. Πιθανό να δούμε γκολ εκατέρωθεν στο ματς, καθώς οι δύο ομάδες παίζουν αρκετά ανοικτά το τελευταίο διάστημα.

946. ΑΡΙΚΑ – ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ

No bet.

947. ΚΕΡΕΤΑΡΟ – ΜΟΝΤΕΡΕΪ

Τη νίκη που θα τη βάλει και πάλι στο κόλπο της οκτάδας αναζητούσε η Κερετάρο (3-0-3 εντός) και την πέτυχε κόντρα στην Κλαμπ Αμέρικα με σκορ 0-1. Αήττητη για τέταρτο διαδοχικό ματς παρέμεινε η Μοντερέι (2-1-4 εκτός), κερδίζοντας με 3-1 την Τιχουάνα. Δύσκολα μπορούμε να επιλέξουμε σημείο, καλύτερη η ενασχόληση με τα πολλά τέρματα, κάτι που είναι σύνηθες φαινόμενο στα παιχνίδια των δύο ομάδων. Άλλωστε 9/14over2,5 μετράνε οι γηπεδούχοι και 11/14 οι φιλοξενούμενοι.

952. ΤΙΧΟΥΑΝΑ – ΠΟΥΜΑΣ

Απογοητεύει με την παρουσία της η Τιχουάνα (1-1-4 εντός), καθώς βρίσκεται στην προτελευταία θέση και έχει μόλις μία ισοπαλία στα τελευταία έξι παιχνίδια της (0-1-5). Παρά την ήττα από την Τζαγκουάρες, η Πούμας (3-1-3 εκτός) εξακολουθεί να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής και θα ψάξει την αντίδραση στο συνθετικό χλοοτάπητα της Τιχουάνα, σε μία έδρα όπου παραδοσιακά αντιμετωπίζει προβλήματα. Δε λένε την αλήθεια για τη δυσκολία της αναμέτρησης οι αποδόσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ