ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής (9/10) Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής.

2038. ΑΔΕΛΑΪΔΑ Γ. - ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΒΙΚΤΟΡΙ

Στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα τερμάτισε η Αδελαίδα, όπου έφτασε μέχρι τα προημιτελικά των πλέι-οφ που αποκλείστηκε από το Σίδνεϊ με 4-1. Έγιναν κάποιες αλλαγές στην ομάδα και περιμένουμε να δούμε τι θα παρουσιάσει ο νέος προπονητής Γκομπάο. Η Βίκτορι της Μελβούρνης πήρε το πρωτάθλημα πέρυσι με νίκη επί της Σίδνεϊ στον τελικό των πλέι-οφ με το εύκολο 3-0. Ήσυχο το καλοκαίρι, χωρίς πολλές αλλαγές, αφού δεν τις χρειαζόταν. Αναμένεται και φέτος να πρωταγωνιστήσει. Το διπλό Draw No Bet (0:0) βρίσκεται στο 1,95 και μας φαίνεται αρκετά μεγάλο και με αξία. Παρότι είναι πρεμιέρα οι Young Guns ανέβασαν το συγκεκριμένο ποντάρισμα.

2243. ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ U21 - ΤΟΥΡΚΙΑ U21

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στον όμιλο η Λευκορωσία καθώς επικράτησε τυχερά με 1-0 της Σλοβακίας, η Τουρκία από την άλλη ηττήθηκε στη δική τη πρεμιέρα από την Ολλανδία με 0-1 και θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος. Σφιχτό το σετ, σωστό μας φαίνεται.

2305. ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ

Έχασε στον Κάμπο από την δυνατή ΑΕΛ με 3-1 η ομάδα της Ελευσίνας. Δίκαιη ήττα, δεν άξιζε τίποτα παραπάνω, εντός προγράμματος η τριάρα, θέλει να κάνει την πρώτη της νίκη στο γήπεδο της και καλεί όλη την τοπική κοινωνία να βρίσκεται εκεί. Χωρίς τις απουσίες που την αποδυνάμωσαν στο πρώτο ματς με την Λάρισα. Η Κασσιόπη (δηλαδή η Κέρκυρα) κέρδισε με 1-0 την Καλλιθέα με γκολ στο 92΄απόλυτα δίκαια εντός έδρας, ενώ το επόμενο ματς της στην Πάτρα αναβλήθηκε επειδή είχε πρόβλημα με την άδεια η Παναχαϊκή. Αρκετά προβλήματα για τον κόουτς Διγκόζη που δεν θα έχει στη διάθεση του τον αμυντικό Ζορντάο που κλήθηκε από την εθνική τους ομάδα, τον Ζουμπουλάκη που έπαθε ρήξη χιαστών, ενώ οι Καμπάνταης, Καρτνόσο, Αραμπατζής και Σουάνης είναι αμφίβολοι. Λόγω των απουσιών της Κέρκυρας το 1Χ στο 2,00 δείχνει ενδιαφέρον, αλλά δεν γνωρίζουμε καλά τη δυναμικότητα των γηπεδούχων για να τους εμπιστευτούμε.

2244. ΑΥΣΤΡΙΑ U21 - ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ U21

Το 2/2 έχει κάνει για την ώρα η Αυστρία, επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας του Αζερμπαϊτζάν και με 4-3 στο γήπεδό της επί της Ρωσίας. Το Αζερμπαϊτζάν μετράει 1-0-2 στον όμιλο, έχοντας ηττηθεί από Αυστρία και Γερμανία (εντός) με τη μοναδική του νίκη να είναι εκείνη της πρεμιέρας απέναντι στα Νησιά Φερόες. Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δυο ομάδων, ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη οι γηπεδούχοι.

2245. ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ U21 - ΡΟΥΜΑΝΙΑ U21

Δυο ήττες σε ισάριθμα ματς ως τώρα για το Λουξεμβούργο, 2-0-1 μετράει η Ρουμανία (κέρδισε δυο φορές την Αρμενία και έχασε από τη Βουλγαρία), δεν αξίζει το διπλό.

2246. ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ U21 - ΑΡΜΕΝΙΑ U21

Η Βουλγαρία μετράει για την ώρα 2-0-1, έχοντας κάνει τις δυο νίκες της το Σεπτέμβριο απέναντι σε Ρουμανία και Λουξεμβούργο, η Αρμενία μετράει 2/2 ήττες, αμφότερες από τη Ρουμανία, λογικά θα επιβεβαιωθεί ο άσος.

2247. ΓΕΡΜΑΝΙΑ U21 - ΦΙΛΑΝΔΙΑ U21

Το απόλυτο σε νίκες έχουν για την ώρα οι δυο αντίπαλοι, η Γερμανία πέρασε άνετα με 3-0 από την έδρα του Αζερμπαϊτζάν, ενώ η Φινλανδία έχει κάμψει την αντίσταση της Ρωσίας (2-0) και των Νησιών Φερόες (3-0) μπροστά στο κοινό της. Ποιοτικότερη ομάδα η Γερμανία, αναμενόμενα χαμηλά οι τιμές στον άσο.

2248. ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ U21 - ΟΥΓΓΑΡΙΑ U21

Από μια νίκη μετρούν οι δυο ομάδες στον όμιλο, η Πορτογαλία επικράτησε με 6-1 εκτός έδρας της Αλβανίας, ενώ η Ουγγαρία 6-0 στο γήπεδο του Λιχτενστάιν. Ανώτερο σύνολο δείχνουν να έχουν οι Πορτογάλοι, δεν υπάρχει πάντως ιδιαίτερος λόγος ενασχόλησης με αποδόσεις που δεν ξεπερνούν το 1,25.

2249. ΔΑΝΙΑ U21 - ΟΥΑΛΙΑ U21

Εναρκτήριο παιχνίδι για τη Δανία στον όμιλο, η Ουαλία έχει ήδη δυο νίκες σε ισάριθμα ματς και είναι λογικό να είναι πιο άνετη από τους αντιπάλους της. Χαμηλές οι τιμές των γηπεδούχων, καλύτερα να μείνουμε μακριά.

2250. ΙΡΛΑΝΔΙΑ U21 - ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ U21

Αντίθετη η μέχρι στιγμής πορεία των δυο ομάδων, 2/2 νίκες έχει η Ιρλανδία (αμφότερες βέβαια επί της αδύναμης Ανδόρας), τρεις ήττες μετράει η Λιθουανία από Ανδόρα, Σλοβενία και Σερβία με τα συνολικά τέρματα στα παιχνίδια αυτά να είναι 0-9. Δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό από μια νίκη ων γηπεδούχων εδώ, πολύ πιθανό μάλιστα αυτή να έρθει με μηδέν παθητικό.

2267. ΒΕΛΓΙΟ U19 - ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ U19

Αναμενόμενη η επικράτηση του Βελγίου επί του Σαν Μαρίνο την Τετάρτη με 9-0, με νίκη απέναντι στη Λευκορωσία θα κλειδώσει ουσιαστικά την πρόκρισή του στην επόμενη φάση. Η Λευκορωσία δεν τα κατάφερε απέναντι στη Σουηδία, γνώρισε την ήττα με 0-2 και θέλει στην ουσία μόνο νίκη για να έχει ελπίδες πρόκρισης. Ξεκάθαρο φαντάζει το προβάδισμα των Βέλγων, έχουν ποιοτικότερο σύνολο και εύκολα ή δύσκολα θα ζευγαρώσουν τις νίκες τους.

831. ΣΛΟΒΑΚΙΑ – ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ

Να σφραγίσει το εισιτήριο για το EURO της Γαλλίας θέλει η Σλοβακία, κάτι που θα γίνει με νίκη επί της βαθμολογικά αδιάφορης Λευκορωσίας που συν τις άλλοις εκτός έδρας εμφανίζεται ακόμα πιο αποδυναμωμένη. Αήττητη είναι στη Ζίλινα (3-1-0) όπου μεταξύ άλλων λύγισε και την Ισπανία, στις 5/6 νίκες που πέτυχε στον όμιλο σκόραρε τουλάχιστον δύο τέρματα και το ενδεχόμενο και κόντρα στη Λευκορωσία να πετύχει πρώτη 2 γκολ στο 1,95 του Stoiximan δείχνει μία πολύ καλή σκέψη. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

832. ΠΓΔΜ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της απευθείας πρόκρισης θέλει η Ουκρανία, στο παιχνίδι απέναντι στη ΠΓΔΜ δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για αυτήν πέρα από τη νίκη. Αδιάφορη βαθμολογικά η αποκλεισμένη ΠΓΔΜ, θα αγωνιστεί μόνο για το γόητρο, ωστόσο σε ολόκληρη την προκριματική φάση έχει απογοητεύσει με την παρουσία της. Ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης έχουν οι Ουκρανοί, αντί του χαμηλού 1,44 στο απλό διπλό, προτιμότερο δείχνει το συνδυαστικό 2 & under 3,5 στο 1,75 του Stoiximan , το οποίο έχει επιβεβαιωθεί στις 4/5 νίκες των Ουκρανών ως τώρα. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

837. ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ – ΑΥΣΤΡΙΑ

Μονόπλευρο το βαθμολογικό κίνητρο στο συγκεκριμένο ζευγάρι αφού η Αυστρία με ρεκόρ 8-1-0 έχει προκριθεί ήδη στο EURO ενώ το Μαυροβούνιο διεκδικεί έστω την θέση που οδηγεί σε αγώνες μπαράζ. Θα πρέπει να πετύχει ένα μικρό θαύμα όμως λόγω και του προγράμματος που έχει, το μόνο σίγουρο πως θα τα δώσει όλα για το όνειρο. Η Αυστρία απαλλαγμένη από το άγχος αναμένεται να παίξει το γνωστό ελεύθερο ποδόσφαιρο που μας έχει συνηθίσει, ακόμα και αν παίξει με αλλαγές δεν βλέπουμε πως δεν θα σκοράρει στην άμυνα των γηπεδούχων. Ευκαιρία θεωρούμε (επιλογή Young Guns ) το over 2 στο 1,80 της Bet365 αφού το Μαυροβούνιο θέλει μόνο νίκη και για αυτή θα παίξει και η χωρίς άγχος Αυστρία ακόμα και αλλαγές να κάνει δεν πρόκειται να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού της. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

840. ΜΟΛΔΑΒΙΑ – ΡΩΣΙΑ

Χειρότερη ομάδα του ομίλου η Μολδαβία που δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα (0-2-6) αφού ηττήθηκε εντός έδρας (4/4 ήττες) μέχρι και από το Λιχτενστάιν. Κόντρα στη Ρωσία όμως θα έχει έξτρα κίνητρο, άλλωστε και στο πρώτο ματς στη Μόσχα της έκοψε βαθμούς. Η Ρωσία μετά την ήττα της Σουηδίας και το άνετο δικό της πέρασμα από το Λιχτενστάιν ανέβηκε στη 2η θέση την οποία και θέλει να κρατήσει μέχρι το τέλος προκειμένου να προκριθεί απευθείας στο EURO της Γαλλίας. Περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να επικρατήσει, οι γηπεδούχοι θα παίξουν αμυντικά οπότε το σκορ μάλλον θα μείνει σε χαμηλά επίπεδα, επιλογή των Young Guns o συνδυασμός 2 & under 3,5 το 1,85 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

843. ΣΛΟΒΕΝΙΑ – ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ

Δύσκολα θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη η Σλοβενία, με νίκη επί της Λιθουανίας «κλειδώνει» την παρουσία της στα μπαράζ. Τίποτα το ιδιαίτερο οι Λιθουανοί, έχουν ελπίδες μόνο και μόνο από το νέο σύστημα των προκριματικών, είναι με εξαίρεση το Σαν Μαρίνο, η χειρότερη ομάδα του ομίλου. Επαγγελματική νίκη περιμένουμε από τους Σλοβένους, 1,85 στον Stoiximan πληρώνει η νίκη τους, σε συνδυασμό με under 3,5 γκολ στο ματς. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

846. ΑΓΓΛΙΑ – ΕΣΘΟΝΙΑ

Η Εσθονία δεν έχει καταφέρει να σκοράρει εκτός έδρας φέτος και δεν βλέπουμε από τη στιγμή που δεν το έκανε στο Σαν Μαρίνο πως θα το κάνει στην Αγγλία. Στο φτωχό 1,57 η νίκη των γηπεδούχων με μηδέν παθητικό, οδηγεί στο κυνήγι των σκορ με τον συνδυασμό 2-0/3-0/4-0 να πληρώνει 2,13.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

---. ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ – ΣΟΥΗΔΙΑ

Συμπαθητική ομάδα το Λιχτενστάιν αλλά εδώ η Σουηδία πραγματικά καίγεται για βαθμούς και όσο αυτοκτονικές τάσεις μπορεί να έχει δύσκολα δεν θα εμφανιστεί σοβαρή στον αγωνιστικό χώρο. Στο 1,44 το διπλό χωρίς γκολ των γηπεδούχων, και σε αυτό το ματς είμαστε αναγκασμένοι να αναζητήσουμε την εναλλακτική των σκορ με τον συνδυασμό 0-3/0-4/0-5/0-6 να πληρώνουν 2,30 στην Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

---. ΙΣΠΑΝΙΑ – ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ

Ένα ακόμα τρίποντο χρειάζεται η Ισπανία, ώστε να προκριθεί στο EURO 2016 και να υπερασπιστεί στο στέμμα της. Κόντρα στο αδύναμο Λουξεμβούργο αναμένεται να έχει εύκολο έργο, διατηρώντας ανέπαφη την εστία της, όμως δύσκολα θα τη δούμε να διαλύει την ομάδα του «Μεγάλου Δουκάτου», με τα σκορ 3-0/4-0/5-0 με κάλυψη στο 2-0 να δίνουν συνδυαστικά απόδοση 1,93 στον Stoiximan και να αποτελούν επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

---. ΕΛΒΕΤΙΑ – ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ

Απίθανο να προβάλει αντίσταση το αδύναμο Σαν Μαρίνο στην Ελβετία, η οποία βρίσκεται μία ανάσα από την πρόκρισή της στα τελικά, αναμένεται εύκολη επικράτησή της, από την ίδια και μόνο εξαρτάται το εύρος που θα έχει η νίκη της. Πιθανά τα σκοράκια 4-0/5-0/6-0 (κάλυψη στο 7-0), που δίνουν μέση απόδοση 1,85 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2043. ΝΤΕΡΙ – ΜΠΡΕΪ

Με απολογισμό 2-1-3 (6/6 under 2,5 & NG) η Ντέρι έχει αποσπαστεί στο +2 από τα μπαράζ και στο +6 από τον απευθείας υποβιβασμό, η Μπρέι έχει δυο βαθμούς περισσότερους, αγνοεί τη νίκη στα τελευταία πέντε (0-2-3) και μακριά από το σπίτι της μετράει τέσσερις σερί ήττες. Σε καλύτερη κατάσταση δείχνουν οι γηπεδούχοι, αυτό όμως δεν αρκεί για να πάμε στον άσο του 1,60, τα λίγα γκολ θα κυνηγήσουμε σε ένα ακόμα παιχνίδι της Ντέρι, με το under 2,5 να προσφέρεται στο 1,70 στον Stoiximan.

2044. ΓΚΑΛΓΟΥΕΪ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΛΙΜΕΡΙΚ

Μάχη στην ουρά της βαθμολογίας, να παραμείνει εκτός επικίνδυνης ζώνης θα επιδιώξει η Γκάλγουεϊ (5-1-9 εντός), η Λίμερικ (2-4-8 εκτός) είναι ουραγός αλλά βρίσκεται πια μόλις στο -4 από τη σωτηρία αφού μετράει μόνο μια ήττα στα τελευταία οχτώ παιχνίδια της (5-2-1, 8/8 over 2,5 & GG). Στη μέση το σετ, δεν θα μπλέξουμε pre-game.

2045. ΜΠΟΕΜΙΑΝ - ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ

Το τελευταίο χαρτί για να προλάβει την τέταρτη θέση θα παίξει εδώ η Μποέμιαν (7-4-3 εντός), καθώς έχασε σημαντικό έδαφος μένοντας για πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη (0-4-1, 3/5 over 2,5, 5/5 GG). Η Σεντ Πάτρικς (8-1-6 εκτός) είναι η ομάδα που καταλαμβάνει την τέταρτη θέση και θέλει να διατηρήσει, αν όχι να αυξήσει, το +8 που έχει από την προσεχή αντίπαλό της, με την πρόσφατη φόρμα της πάντως να είναι κάκιστη (1-0-4). Σε κακή κατάσταση δείχνουν οι δυο ομάδες, δεν θα πάρουμε θέση.

2046. ΝΤΡΟΧΕΝΤΑ - ΚΟΡΚ ΣΙΤΙ

Η Ντροχέντα είχε δύο εβδομάδες ξεκούρασης, ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα για τις μάχες των τελευταίων αγωνιστικών του πρωταθλήματος, όπου αναμένεται να τα δώσει όλα για να παραμείνει στην κατηγορία. Ενθαρρυντικά τα μηνύματα από την προηγούμενη της εμφάνιση, όπου έδειξε χαρακτήρα και έβγαλε πάθος, παίρνοντας το βαθμό της ισοπαλίας από την Μποέμιαν. Από την άλλη, η Κορκ είναι σαφώς ανώτερη ομάδα, μιας και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ωστόσο είναι πρακτικά αδιάφορη, καθώς είναι στο -13 από την κορυφή και το πρωτάθλημα έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Το μυαλό όλων στην ομάδα είναι στον τελικό του κυπέλλου, εκεί όπου θα ψάξει το πρώτο της τρόπαιο μετά το 2007. Ισχυρότατο το κίνητρο των γηπεδούχων, με τον +1 ασιατικό άσο να αποτελεί επιλογή των Young Guns στο 2,00 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2047. ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ – ΝΤΑΝΤΑΛΚ

Η τρίτη της βαθμολογίας Σάμροκ (10-4-1 εντός) θα επιδιώξει να κερδίσει την πρωταθλήτρια Ντάνταλκ (11-3-0 εκτός), αποστολή που μόνο εύκολο δεν θα είναι αφού οι φιλοξενούμενοι αγνοούν την ήττα εδώ και 14 ματς στο πρωτάθλημα (10-4-0). Δεν έχουν λόγο να παίξουν με σκοπιμότητες οι δυο ομάδες, πιθανό να δούμε κάποιο over εδώ.

2003. ΜΟΝΤΕΡΕΪ – ΠΟΥΕΜΠΛΑ

Νίκη μετά από έξι ματς στο πρωτάθλημα για τη Μοντερέι (0-3-3, 4/6over2,5, 6/6GG), συνοδεύτηκε με επιβλητική εμφάνιση για το τελικό 4-0 επί της Λεόν. Στην έδρα της διατηρείται αήττητη (2-3-0, 3/5over2,5, 4/5GG) και θα υποδεχθεί την Πουέμπλα (1-0-3 εκτός, 2/4over2,5 &GG) που παρουσιάζει αρκετές μεταπτώσεις στην απόδοσή της, ενώ εξακολουθεί να αγνοεί την ισοπαλία (6-0-5 συνολικά). Σωστό μας φαίνεται το σετ, δεν βρίσκουμε κάποια ευκαιρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ