ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής. Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής.

733. ΑΑΡΧΟΥΣ–ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ

Πέμπτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη για τηνΑάρχουςη οποία έχασε 2-1 στην έδρα της Χόμπρο, 2-1-1 (7-6 γκολ) και 3/4 over 2,5 ο εντός έδρας απολογισμός της. ΤοπαλεύειηΣοντερίσκεκαθώς βρίσκεται κοντά στη προνομιούχο τριάδα της βαθμολογίας, πρόσφατα έχασε 1-0 εκτός έδρας από τηνΡάντερς, 2-0-2 (6-2 γκολ) ο εκτός έδρας απολογισμός της. Αξίζει νασημειωθείπως 11 από τις 13 τελευταίεςσυναντήσειςτους έληξαν over 2,5. Το over 2,5 επέλεξαν οι Young Guns στην απόδοση 1,95 της Bet365.

686. ΓΚΟΡΝΙΚΖΑΜΠΡΖΕ-ΣΛΑΣΚΒΡΟΤΣΛΑΒ

Χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι, εντός έδρας μετράνε 0-2-1 (4-6 γκολ), πρόσφατα έχασαν 1-0 στην έδρα τηςΡουχΧόρζοφ. Επέστρεψε στιςνίκεςηΣλασκκαθώς επικράτησε 3-1 εντός έδρας τηςΓιαγκελόνια, 1-1-1 και 2/3 over 2,5 ο εκτός έδρας απολογισμός της.Προβάδισμαστους φιλοξενούμενους, ασφαλέστερη επιλογή δείχνει να είναι το over 2,5.

501. ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ – ΛΕΙΨΙΑ

Θετικό το ξεκίνημα της Χάιντενχαϊμ μέχρι στιγμής καθώς μετά από 6 αγωνιστικές μετράει 3-2-1 (7-4 γκολ), πρόσφατα πήρε τον βαθμό στην έδρα της Μπίλεφελντ με τις δύο ομάδες νααναδεικνύονταιισόπαλες χωρίς τέρματα. Εντός έδρας οιγηπεδούχοιείναι αρκετά αξιόπιστοι καθώς μετράνε 3-0-0 (5-1 γκολ), τα 2 under 2,5 και no goal. Νίκη για την Λειψία η οποία επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Πάντερμπορν, δίκαιο αποτέλεσμα με τους γηπεδούχους να είναι κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο. Εκτός έδρας η Λειψία παραμένει αήττητη έχοντας απολογισμό 2-1-0 (4-1 γκολ), όλα under 2,5. Δεν θα έχουνεύκολοέργο οι γηπεδούχοι, προβάδισμα στα λίγα γκολ, αρκετές τύχες έχει η ισοπαλία.

502. ΜΠΟΧΟΥΜ-ΦΟΡΤΟΥΝΑΝΤΙΣ.

Από την πρώτη της απώλεια βαθμών προέρχεται ηΜπόχουμη οποίααναδέχθηκεισόπαλη 1-1 στην έδρα τηςΣαντχάουζεν. Αήττητοι μετά και από 6 αγωνιστικές οι γηπεδούχοι καθώς μετράνε 5-1-0, εντός έδρας έχουν το απόλυτο με 3/3 νίκες (6-1 γκολ), όλες συνοδευόμενες με under 2,5, οι 2 no goal. Επιτέλους νίκη για τηνΦορτούναη οποία επικράτησεεύκολαεντός έδρας της Μόναχο 1860 με 2-0, πρώτο φετινό τρίποντο για τους «κόκκινους» το οποίο μάλιστα ήρθε μετά από 4 σερί ήττες, 0-1-2 ο εκτόςέδραςαπολογισμός τους, όλα under 2,5. Προβάδισμα στους γηπεδούχους, αν κερδίσουν θα το κάνουν οριακά.

503. ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ

Αρκετά φορμαρισμένη η Φράιμπουργκ θέλει να διευρύνει το νικηφόρο σερί της και να σκαρφαλώσει στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη η Μπίλεφελντ αναμένεται να προσεγγίσει το παιχνίδι με αμυντικούς προσανατολισμούς καθώς δεν διαθέτει τορόστεργια να κοντράρει στα ίσα τους γηπεδούχους.Προβάδισμα στην καλύτερη ομάδα, στην απόδοση 1,85 ο ασιατικός άσος -0,75 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

761. ΒΙΚΙΝΓΚ – ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ

Σεκαλήαγωνιστική κατάσταση αμφότερες, over 2,5 έληξαν τα 5 από τα 6 τελευταία παιχνίδια της Στρόμσγκοντσετ. Πάμε με τα γκολ, φυσικά σε πολύ χαμηλές αποδόσεις.

790. ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ – ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ

Δύο από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας, δενπιάνονταιαπό πουθενά, πάμε παρακάτω.

737. ΜΟΝΤΕΝΑ –ΤΕΡΝΑΝΑ

Δύο ήττες με το καλημέρα για τηνΜόντενα, πρόσφατα έχασε 2-0 στην έδρα τηςΑβελίνο, από τον πρώτο της βαθμός προέρχεται ηΤερνάναπουέμεινεστο 1-1 εντός έδρας με τηνΚάλιαρι.Είναιαρκετά νωρίς για να πάρουμε πλευρά, πάσο.

697. Ι.ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ – ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ

Επέστρεψε στις ήττες η Μπασακσεχίρ καθώς έχασε 2-0 στην έδρα τηςΜπεσίκτας, αήττητη ακόμα στο πρωτάθλημα η Ακισάσπορ, πρόσφατα αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα εντός έδρας με την Γκαζιαντέπσπορ. Καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι, αν παρουσιαστούν σοβαροί θα πάρουν το τρίποντο.

706. ΜΕΡΣΙΝΙΝΤ.ΓΙΟΥ.– ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ

Πρώτος βαθμός για τηνΜερσίνστο φετινό πρωτάθλημα και μάλιστα στην έδρα της Γαλατά με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1, πρώτη ήττα της χρονιάς για την Οσμάνλισπορ καθώς έχασε εντός έδρας 1-2 από τηνΚόνιασπορ, αψυχολόγητες ομάδες και οι δύο, καλές τύχες έχουν τα γκολ.

504. ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 93 –ΣΟΣΟ

Από την πρώτη της φετινή νίκη στο πρωτάθλημαπροέρχεταιο Ερυθρός Αστέρας 93, οι νεοφώτιστοι επικράτησαν 0-2 στην έδρα της Χάβρη, πλασματικό το σκορ, το πρώτο γκολ προήλθε από σουτ κεραυνό έξω από την περιοχή σε μια από τις λιγοστές επιθετικές προσπάθειες τωνφιλοξενούμενωνενώ τοδεύτεροαπό λάθοςσυνεννόησητων αμυντικών των γηπεδούχων. Χωρίς νίκη ακόμα εντός οι γηπεδούχοι καθώς μετράνε 0-1-2 (2-7 γκολ). Ακόμα ένα παιχνίδι σκέτηαπογοήτευσηηΣοσόη οποίαπαραπαίει, φαίνεται πως της στοίχησε το διαζύγιο με τον μεγάλο χορηγό καιιδρυτήτης (Peugeot) καθώς τορόστερτηςυστερείαρκετά τωνυπολοίπωνομάδων, πρόσφατα οι «κίτρινοι» έχασαν εντός έδρας 0-3 από τηνΚρετέιγ, over 2,5 τα 2 τελευταία τους. Η αλήθεια είναι πως παρά την κακή αγωνιστική κατάσταση των φιλοξενουμένων το σετ θα έπρεπε να είναι πιο μοιρασμένο, εμείς θα πάμε με τα γκολ, φυσικά κάποια έκπληξη δεν θα μας ξαφνιάσει.

505. ΑΖΑΞΙΟ–ΛΑΒΑΛ

Έκτο παιχνίδι χωρίς νίκη (0-3-3) ηΑζαξιόη οποία έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Νιμ, χωρίς νίκη ακόμα στην έδρα τους και γενικά στο πρωτάθλημα φέτος οι γηπεδούχοι, τα 2 από τα 3 έληξαν under 2,2. Επέστρεψε στις ήττες ηΛαβάλμετά και από 3 σερί νίκες καθώς έχασε 0-1 εντός έδρας από τηνΜετς. Εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι τα πηγαίνουν περίφημα καθώς μετράνε 2-1-0 (5-3 γκολ) στα 2 επιβεβαιώθηκε το under 2,5. Οι δύο ομάδεςσυναντήθηκανξανά πριν περίπου ένα μήνα για τοΛιγκΚαπμε το σκορ ναβρίσκειτις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1. Δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη, βάσει φόρμας οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο, εμείς θα απέχουμε.

506. ΜΠΟΥΡΓΚΠΕΡΟΝΑΣ–ΜΠΡΕΣΤ

Τέσσερα παιχνίδια παραμένει αήττητη ηΜπουργκκαθώς πέρασε νικηφόρα και από την έδρα τηςΤουρμε 0-1, 2-0-1 ο εντός έδρααπολογισμόςτης,όλα έληξανover 2,5. Νίκη για τηνΜπρεστη οποία επικράτησε 2-1 εντός έδρας τηςΛανς, χωρίς νίκη μακριά από την έδρα τους οι φιλοξενούμενοι καθώς μετράνε 0-2-1 (1-4 γκολ) και 2/3 under 2,5. Δεν μαςπείθειακόμα ηΜπουργκέτσι ώστε να την επιλέξουμε σε τιμές φαβορί, πάσο η κόντρα.

507. ΝΤΙΖΟΝ – ΧΑΒΡΗ

Τρίτη σερί νίκη πέτυχε η Ντιζόν καθώς επικράτησε εκτός έδρας 1-3 τηςΒαλενσιέν. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι έχουν το απόλυτο με 3/3 νίκες (9-1 γκολ), τα 2 από τα 3 έληξαν over 2,5. Δεν έκανε καλό η διακοπή στην Χάβρη καθώς επέστρεψε στις ήττες χάνοντας 0-2 εντός έδρας από τονΕρυθρόΑστέρα, άδικο αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους καθώς ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερηδιάρκειατου αγώνα. Αξίζει να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι έχουν να χάσουν από το 2006 στην συγκεκριμένη έδρα,έκτοτεμετράνε 3-3-0. Τα έχουμε ξαναπεί για την Χάβρη, ανήκει στο γκρουπ των καλών ομάδων της κατηγορίας και αν σοβαρευτεί κυρίως αμυντικά τότε θαδιεκδικήσεικαι την άνοδο, το ασιατικό διπλό +0,75 επέλεξαν οι Young Guns στην απόδοση 1,70 της Bet365.

509. ΟΣΕΡ–ΚΛΕΡΜΟΝ

Δεν μπόρεσε να διπλασιάσει τις φετινές τις νίκες ηΟσέρκαθώς μετά το 1-0 επί της Νιμ ήρθε η βαριά ήττα στην έδρα τηςΕβιάνμε 4-0, 1-1-1 (3-3 γκολ) ο εντός έδρας απολογισμός των γηπεδούχων, τα 2 από τα 3 έληξαν under 2,5. Άδικη ισοπαλία για τηνΚλερμόνη οποία έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με τηνΠαρί, οι γηπεδούχοι ήτανκαλύτεροιστην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα όμως βρέθηκαν πίσω στο σκορ από στημένη φάση, στη συνέχεια ισοφάρισαν ενώ έχασανευκαιρίεςγια να πάρουν και το τρίποντο. Αήττητη εκτός έδρας ηΚλερμόνκαθώς μετράει 1-1-0 (3-2 γκολ), και 1/2 under 2,5.Αμφίρροπηαναμέτρηση, τον πρώτο λόγο η ισοπαλία.

510. ΝΙΟΡ– ΝΙΜ

No Bet.

511. ΜΕΤΣ–ΝΑΝΣΙ

Το ντέρμπι της αγωνιστικής αποτελεί η αναμέτρηση ανάμεσα στηνΜετςκαι τηνΝανσί.Αήττητοι και πρώτη στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής ηΜετςέχοντας απολογισμό 5-1-0 (8-2 γκολ), εντός έδρας μετράει 2-1-0 (4-1 γκολ) και 2/3 under 2,5. Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και ηΝανσίκαθώς παραμένει αήττητη μετάπό6 αγωνιστικές έχοντας ρεκόρ 3-3-0 (9-4 γκολ), πρόσφατα έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας με τηνΝιορ.Φαβορίδίνονταιοι φιλοξενούμενοι όμως οι γηπεδούχοι είναι σε τρομερή κατάσταση, μάλιστααναμένεταιsold out από τους οπαδούς τους, εμείς δεν θα πάρουμε πλευρά, ίσως στο live προκύψεικάποιαευκαιρία.

512. ΚΡΕΤΕΪΓ –ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ

Εμφατική εκτός έδρας νίκη 0-3 επί τηςΣοσόγια τηνΚρετέιγκαι επιστροφή στιςεπιτυχίεςμετά και από 2 σερί ήττες, εντός έδρας οι γηπεδούχοι μετράνε 1-0-1 και τα 2 over 2,5. Επέστρεψε στις ήττες ηΒαλενσιένκαθώς έχασε δίκαια 3-1 στην έδρα της Ντιζόν, εκτός έδρας μετράει 2-0-1, στα 2 επιβεβαιώθηκε το under 2,5. Οι γηπεδούχοι φαίνεται πως βρίσκουν και πάλι ρυθμό, έχουν τοπροβάδισμαγια την νίκη, καλές τύχες έχουν και τα γκολ.

516. ΛΑΝΣ–ΤΟΥΡ

Από ήττα σε ήττα πηγαίνει ηΛανςκαθώς μετά και αυτήν στην έδρα τηςΜπρεστμε 3-1 συμπλήρωσε τις 3 σερί. Χωρίς τρίποντο ακόμα φέτος οι γηπεδούχοι (0-33), εντός έδρας έχουν απολογισμό 0-2-1 (2-6 γκολ) και 2/3 under 2,5. Από την πρώτη της φετινή ήττα στο πρωτάθλημα προέρχεται ηΤουρκαθώς έχασε 0-1 εντός έδρας από τηνΜπουργκ Περόνας. Αήττητοι ακόμα μακριά από το σπίτι τους οι φιλοξενούμενοι έχοντας ρεκόρ 1-2-0 (3-2 γκολ) και 2/3 under 2,5. ΗΛανςδεν είναι τόσο κακιά ομάδα όσο δείχνουν τααποτελέσματα, σήμερα η αναμέτρηση αποτελεί ευκαιρία, ηΤουρείναι ομάδα στα μέτρα της, άσος.

689. ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ –ΧΕΡΕΝΦΕΝ

Δεύτερο σερί παιχνίδι αήττητη η Ναϊμέγκεν καθώς απέσπασε την ισοπαλία 0-0 στην έδρα τηςΡόντα, 1-0-1 (1-2 γκολ) και 2/2 under 2,5 εντός οι γηπεδούχοι. Χωρίς νίκη στα τελευταία 4 ηΧέρενφεν(0-3-1), πρόσφατα έχασε 3-1 στην έδρα της Γκρόνινγκεν, 0-1-1 ο εκτός έδρας απολογισμός της. Πάμε παρακάτω.

883. ΓΚΟΟΥΑΧΕΝΤΙΓΚΛΣ-ΓΙΟΝΓΚΑΓΙΑΞ

Οι γηπεδούχοι είναι καλύτερη ομάδα (2-0-0 εντός), πρόσφατα έχασαν 2-1 στην έδρα τηςΦένλοκαι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, over 2,5 τα 4 τελευταία της. Από την πρώτης της φετινή νίκη προέρχονται οι φιλοξενούμενοι καθώς επικράτησαν 4-1 εντός έδρας τηςΤέλσταρ. Άσος.

884. ΟΣ-ΦΚΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Από ήττα σε ήττα σε ήττα πηγαίνει ηΟςκαθώς πρόσφατα έχασε και στην έδρα της Ντροντρεχτ 1-0, τρίτο σερί ανεπιτυχή αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους. Σε καλή κατάσταση οι φιλοξενούμενοικαθώςμετράνε πλέον τρία παιχνίδια αήττητοι και 2 σερί νίκες, πρόσφατα επικράτησαν έστω και δύσκολα εντός έδρας τηςΑλμίρε3-1, over τα 5 από τα 6 φετινά τηςπαιχνίδια. Πάμε πρώτα με τα γκολ και μετά με την φόρμα των φιλοξενούμενων.

885. ΓΙΟΝΓΚΑΪΝΤΧΟΦΕΝ - ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤΤΕΡΝΤΑΜ

Ήττα εκτός έδρας 0-3 από τηΦόλενταμγια τηνΓιονγκΑϊντχόφεν, 1-0-1 ο εντός έδρας απολογισμός της, over 2,5 τα τελευταία 4 παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας. Αήττητη στο πρωτάθλημα η Σπάρτα, πρόσφαταπέτυχε2η σερί νίκη καθώς επικράτησε 3-0 εντός τηςΑκίλιζ, over 2,5 τα 3 από τα 5 φετινά της παιχνίδια, διπλό και over.

886. ΧΕΛΜΟΝΤΣΠΟΡ –ΦΟΛΕΝΤΑΜ

Από ήττα στην έδρα τηςΝτενΜπος προέρχεται η Χέλμποντ, εντός έδρας μετράει 1-1-1 και 3/3 under 2,5,σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση ηΦόλενταμκαθώς παραμένει αήττητη φέτος έχοντας απολογισμό 5-1-0, πρόσφατα επικράτησε εντός έδρας με 3-0 τηςΓιονγκΑϊντχόφεν. Ένα κλικ δεξιά.

887. ΤΕΛΣΤΑΡ-ΦΟΡΤΟΥΝΑΣΙΤΑΡΝΤ

Από βαριάήττα 4-1 στην έδρα τηςΓιονγκΆγιαξπροέρχεται ηΤέλσταρεπιστρέφοντας σταανεπιτυχήαποτέλεσματα, 1-1-1 και 2/3 οver 2,5 ο εντός έδρας απολογισμός της . Σε ανάλογη αγωνιστική κατάσταση και ηΦορτούνακαθώς πρόσφατα έχασε 0-5 εντός έδρας από την Ντορντρεχτ, παρόλα αυτά μακριά από την έδρα της παραμένει αήττητη με ρεκόρ 2-1-0. Πάσο ή κόντρα.

888. ΜΠΡΕΝΤΑ–ΕΜΕΝ

Απαγορευτικές οι τιμές του άσου για μια ομάδα που θεωρείται φαβορί για την άνοδο και μετράει μόλις 2 νίκες στις πρώτες 6 αγωνιστικές. Πάμε παρακάτω.

889. AΛΜΙΡΕΣΙΤΙ– ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ

Τρίτη σερί ήττα για τηνΑλμίρεκαθώς έχασε 3-2 στην έδρα τηςΦΚΑιντχόφεν,over 2,5 όλα της τα φετινάπαιχνίδια, εντόςέδρας ισοπαλία 1-1 με τηνΜπρένταγια την Μάαστριχτ, over 2,5 τα 3 από τα 6 φετινά της παιχνίδια. Πάμε με τα γκολ.

890. ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ –ΦΕΝΛΟ

Νο Bet.

659. ΝΤΑΝΤΑΛΚ–ΝΤΡΟΧΕΝΤΑ

Η συγκεκριμένηαναμέτρησηαποτελεί μεγάλο ντέρμπι μίσους, ηΝτάνταλκέχει τον πρώτο λόγο όμως οι αποδόσεις του άσου είναι τουλάχιστον αστείες. Πάσο η κόντρα.

517. ΧΕΤΑΦΕ– ΜΑΛΑΓΑ

Αμφότερες οι δύο ομάδες έχουν τα προβλήματά τους, με τη μεν Χετάφε να θέλει τουλάχιστον τον πρώτο πόντο της σεζόν και τη δε Μάλαγα το πρώτο γκολ. Σίγουρα μία ήττα θα είναι το χειρότερο σενάριο και για τους δύο, οπότε αναμένεται να αγωνιστούν επιφυλακτικά και να αλληλοεξουδετερωθούν. Δε βλέπουν κάτι διαφορετικό οι στοιχηματικές εταιρίες,πρώτος λόγος στα λίγα γκολ και στην ισοπαλία (3,10 Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

518. ΡΕΝ –ΛΙΛ

Να δώσει συνέχεια στο θετικό της σερί θέλει η Ρεν με αντίπαλο τη σκληροτράχηλη Λιλ, με την ομάδα του Μοντανιέ να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Με όπλο την άμυνα η Λιλ έχει βγάλει δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα του Σαμπιονά και δεν αναμένεται να αλλάξει προσέγγιση ούτε στο προσεχές παιχνίδι της. Η Ρεν δεν πρόκειται να πάρει αλόγιστα ρίσκα και θα προσπαθήσει με υπομονή να παραβιάσει την εστία του Ενιεγιάμα, θεωρούμε ότι σε ένα ακόμα ματς των «ΛΙλουά» το σκορ θα κινηθεί σε χαμηλά επίπεδα,με το under2,5 &NGστο 1,83 του Stoiximan να δείχνει εξαιρετική επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

524. ΜΑΪΝΤΖ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ

Να επιστρέψει άμεσα στις νίκες θέλει ηΜάιντζμετά και την ανεπιτυχή έξοδο στο «Γκελζενκίρχεν», οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε αρκετά καλύτερη κατάσταση από την Χόφενχαϊμ η οποία ακόμα ψάχνει την αγωνιστική της ταυτότητα. Το καλό με τις δύο ομάδες είναι πως σκοράρουν με ευκολία ενώ παράλληλα δέχονται γκολ με την ίδια άνεση.Επιλογή μπορεί να αποτελέσει οσυνδυασμόςover &GGστην απόδοση 1,95 του Stoiximan ο οποίος προσφέρει τηναναμέτρησημε 0% γκανιότα, για τους πιο τολμηρούς και η ισοπαλία έχει καλές τύχες. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

666. ΓΚΕΝΚ–ΜΑΛΙΝ

Σε καλήκατάσταηαμφότερες, 2ο σερί χωρίς ήττα ηΓκένκ, πρόσφατα πήρε τον βαθμό στην έδρα της Άντερλεχτ, τρία σερί χωρίς ήττα (1-2-0) και ηΜαλίν.Άσος σε ανεκτές αποδόσεις.

692. ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ–ΚΡΑΚΟΒΙΑ

Σε πολύ καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι, προέρχονται από εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με τηνΛέγκιαΒαρσοβίας, εντός έδρας μετράνε 2-1-1 (6-5 γκολ) και 2/4 over 2,5. Μη αναμενόμενη εντός έδρας ήττα γνώρισε ηΚρακόβιαη οποία έχασε 2-3 από την Νιετσιέτζα, εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι είναι αήττητοιδιατηρώνταςρεκόρ 3-1-0. Πάσο.

525. ΙΠΣΟΥΙΤΣ– ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

Επέστρεψε στις νίκες ηΊπσουιτςη οποία μετά από 2 σερί ήττες επικράτησε 1-0 εκτός έδρας τηςΛιντς, 2-0-1 ο εντός έδρας απολογισμός της, 2 από τα 3 έληξαν over 2,5. Από την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα προέρχεται η Μπέρμιγχαμ καθώς έχασε 1-0 εντός έδρας από την Νότιγχαμ, άδικο αποτέλεσμα με τους γηπεδούχους να είναι αρκετά καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, 1-1-0 ο εκτός έδρας απολογισμός των φιλοξενούμενων. Φαβορί οι γηπεδούχοι οι οποίοι φαίνεται να συνήλθαν μετά και την πεντάρα στην έδρα τηςΡέντινγκ, όχι πολύ ζεστάπάντως, η Μπέρμιγχαμ έχει δείξει καλά στοιχεία μέχρι στιγμής.

770. ΣΕΝΤΜΙΡΕΝ-ΡΕΪΘΡΟΒΕΡΣ

No Βet.

660. ΜΠΟΕΜΙΑΝ– ΛΟΝΓΚΦΟΡΝΤ

Τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη για τηνΜποέμιαν, οι γηπεδούχοι προέρχονται από 2 σερί ισοπαλίες, αρκετά θετικάαποτέλεσματαανααναλογισθεί κανείς τους αντιπάλους τους οποίουςαντιμετώπισε(Σάμροκ,Ντάνταλκ), 7-3-3 (20-12 γκολ) και 7/13 under 2,5 ο εντός έδρας απολογισμός της. Βαριά ήττα με 4-2 στην έδρα τηςΓκάλγουεϊγνώρισε η Λόνγκφορντ, 3-3-8 (17-27 γκολ) και 9/14 over 2,5 ο εκτός έδρας απολογισμός της. Καλές τύχες έχουν τα γκολ.

694. ΝΤΕΡΙ-ΣΑΜΡΟΚΡΟΒΕΡΣ

Πολλά τα προβλήματα στη Ντέρι, η οποία έχει νέο προπονητή μετά τον αποκλεισμό στα προημιτελικά του κυπέλλου και γενικώς δείχνει να ψάχνεται, με το θέμα της αποφυγής του υποβιβασμού να καίει τους πάντες στην ομάδα, καθώς βρίσκεται μόλις στο +1 από τα πλέι-άουτ. Η Σάμροκ δε βρίσκεται και στην καλύτερη της κατάσταση το τελευταίο διάστημα μιας και αγνοεί τη νίκη εδώ και τρία παιχνίδια, ωστόσο δεν είχε αγώνα την προηγούμενη εβδομάδα και σίγουρα η διακοπή την ευνόησε για να αφοσιωθεί αποκλειστικά στο στόχο της πρώτης τριάδας. Δύσκολα θα προλάβει να διορθώσει τα κακώς κείμενα ο πρώην βοηθός και νυν πρώτος προπονητής της Ντέρι, Πολ Χέγκαρτι, καθώς ανέλαβε μόλις την Τρίτη τα ηνία της ομάδας, με αποτέλεσμα να μεσολαβεί ελάχιστο χρονικό διάστημα για αλλαγές.Επιλογή των YoungGuns το διπλό σε απόδοση 1,93 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

955. ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ– ΤΡΑΝΜΙΡ

Σε καλή κατάσταση οι δύο ομάδες οι οποίες παραμένουν αήττητες εδώ και 3 αγωνιστικές. Έναν κλικ στηνΓκρίμσμπι, η Τρανμίρ δεν έχει την ομάδα για τόσο υψηλές πτήσεις.

740. ΛΙΒΟΡΝΟ–ΜΠΡΕΣΙΑ

Με 2/2 νίκες έχει μπει τη νέα χρονιά ηΛιβόρνο, πρόσφατα επικράτησε και τηςΚόμοεκτός έδρας με 1-2, ισοπαλία και πρώτος βαθμός για τηνΜπρέσιακαθώς αναδείχθηκε ισόπαλη εντός έδρας 2-2 με τηνΣαρλενιτάνα. Άσος.

674. ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ–ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ

Βαριά ήττα 5-2 στην έδρα τηςΜαρίτμογνώρισε ηΣετούμπαλ, 0-2-0 ο εντός έδρας απολογισμός της, όλα έληξαν over 2,5. Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τηνΓκιμαράεςκαθώς επικράτησε εντός έδρας τηςΤοντέλα1-0, χωρίς νίκη ακόμα μακριά από το σπίτι της. Ένα κλικ δεξιά.

905. Α ΜΠΕ ΣΕΝΑΤΑΛ-ΒΙΤΟΡΙΑMΠΑΪΑ

Εντελώς αντίθετες πορείες για τις δύο ομάδες, χωρίς νίκη εντός ηΝατάλκαθώς μετράει 0-7-6, πρόσφατα έχασε στην έδρα τηςΠαϊσαντού3-2, 5-3-5 εκτός ηΒιτόρια, στοτελευταίοτης επικράτησε άνετα εντός έδρας τηςΜότζιΜίριμ4-1. Διπλό σε αρκετά καλές αποδόσεις.

843. ΚΑΝΣΑΣΣΙΤΙ–ΝΤΑΛΑΣ

Αρκετάαμφίροπηαναμέτρηση, έναν κλικ στην έδρα που στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα αποτελεί έναν από τους βασικούς παράγοντες.

906. ΑΤΛΕΤΙΚΟΓΚΟΪΝΙΕΝΣΕ - ΑΜΕΡΙΚΑΜΙΝΕΪΡΟ

Τρεις σερί ισοπαλίες ηΑτλέτικο, πρόσφατα έμεινε στο 1-1 εκτός με τηΝαούτικο, επέστρεψε στις ήττες η Αμέρικα που εκτός έδρας «πονάει» (3-4-6) και δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά. Ένα κλικ αριστερά.

579. ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ –ΠΟΥΕΜΠΛΑ

Over 2,5 τα 6τελευταία παιχνίδια της Βέρακρουζ ανεξαρτήτως έδρας, μάλιστα τα 5 ήταναμφίσκορα, σκοράρει και ηΠουέμπλα. Μοναδική διέξοδος τα γκολ στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

907. ΜΠΟΑ –ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ

Πολύ χαμηλές οι τιμές για να ασχοληθούμε pregame με το διπλό,προτιμότερονα περιμένουμε το live.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ