ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής. Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής.

857. ΧΟΜΠΡΟ–ΑΑΡΧΟΥΣ

Σε αρκετά άσχημη αγωνιστική κατάσταση ηΧόμπροη οποία προέρχεται από 3 σερί ήττες, εντός έδρας δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα το τρίποντο και όπως όλα δείχνουν και σήμερα το έργο της θα είναι αρκετά δύσκολο. Χωρίς νίκη στα 4 τελευταία της παιχνίδια και ηΆαρχους, στο τελευταίο της απέσπασε την ισοπαλία χωρίς τέρματα από την έδρα της Έσμπιεργκ. Εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι παραμένουν αήττητοι έχοντας απολογισμό 0-3-0. Καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι, μπορούν να αποδράσουν με το διπλό.

1208. ΛΕΧΙΑΓΚΝΤΑΝΣΚ - ΚΟΡΟΝΑΚΙΕΛΤΣΕ

Νέος τεχνικός και αρκετές σημαντικές προσθήκες στορόστερτηςΛέχιακατά τη διάρκεια της διακοπής, αήττητοι στα 5 τελευταία οι γηπεδούχοι, μάλιστα τα 3 τελευταία έληξαν goal-goal. Μέτρια πράγματα για την Κορόνα, πρόσφατα έμεινε στο εντός έδρας 1-1 με τηνΠογκόν.Αν προλάβουμε στο live ο άσος αποτελεί καλή επιλογή.

540. ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ–ΜΠΟΧΟΥΜ

Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε ηΣαντχάουζενη οποία έχασε 4-1 στην έδρα της Φράιμπουργκ, εξαιρετική εκκίνηση για ακόμα μια χρονιά για τους γηπεδούχους οι οποίοι εντός έδρας παραμένουν αήττητοι έχοντας απολογισμό 1-1-0. Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ηΜπόχουμ, 5/5 μετράνε τις πρώτες αγωνιστικές και βρίσκονται στην πρώτης θέση του βαθμολογικού πίνακα, 2-0-0 εκτός έδρας, πρόσφατα επικράτησαν του Μόναχο εντός με 1-0. Δίκαια φαβορί το διπλό όμως η διακοπή μπορεί να επηρέασε αρνητικά τους «μπλε», πάσο.

541. ΛΕΙΨΙΑ – ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ

Από δεύτερο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη προέρχεται η Λειψία η οποία παραχώρησε την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 στηνΟυνιόνΒερολίνου. Χωρίς νίκη ακόμα εντός οι γηπεδούχοι, 0-1-1 ο απολογισμός τους. Συνέχισε τις κακές εμφανίσεις η Πάτερμπορν η οποία έχασε και από την Μπίλεφελντ εντός έδρας 1-2. Να η ευκαιρία για τους γηπεδούχους, άσος.

542. ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Από την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα προέρχεται ηΛάουτερνη οποία έχασε δίκαια στην έδρα της Χάιντενχαϊμ 3-1, 1-1-0 ο εντός έδρας απολογισμός για τους «κόκκινους» και τα 2 έληξαν under 2,5. Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Φράιμπουργκ η οποία κέρδισε και τηνΣαντχάουζενεντός έδρας με το επιβλητικό 4-1. Οι δύο ομάδες έχουν στόχο την άνοδο και μετά την διακοπή είναι αρκετά δύσκολο να διαλέξομε πλευρά, ίσως μας απασχολήσει στο live.

739. ΚΑΛΜΑΡ– ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ

Περίοδο ντεφορμαρίσματος διανύει ηΚάλμαρη οποία μετράει 0-1-3 στα τελευταία της 4 παιχνίδια, πρόσφατα με αρκετή δόση τύχης απέσπασε το 0-0 στην έδρα τηςΧάμαρμπι. Σε πολύ καλόμομέντουμη Νόρκεπιγκ, 4 συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα για τους φιλοξενούμενους που μακριά από την έδρα τους μετράνε 6-4-1. Διπλό.

874. ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ – ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ

Τη νίκη για διαφορετικούς λόγους θα ψάξουν οι δυο ομάδες στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Από τη μια, η Στρόμσγκοντσετ κυνηγάει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, από την άλλη η Χάουγκεσουντ θέλει να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα την παραμονή της στην κατηγορία. Δυνατοί οι γηπεδούχοι στην έδρα τους, συνηθίζουν να δίνουν γρήγορο ρυθμό και να κερδίζουν τα παιχνίδια χάρη στην καλή τους επίθεση,ο συνδυασμός του 1 &over2,5 στο 2,02 του Stoiximan δείχνει εξαιρετική επιλογή.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

501. ΧΑΒΡΗ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 93

Επέστρεψε στις νίκες η Χάβρη η οποία συνέτριψε εκτός έδρας τηνΛανςμε 4-0! Χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα ο Ερυθρός Αστέρας ο οποίος δεν φαίνεται να έχει προσαρμοστεί ακόμα στην νέα κατηγορία. Άσος.

505. ΕΒΙΑΝ–ΟΣΕΡ

Χωρίς νίκη για 5ο σερί ηΕβιάνη οποία μετράει 0-4-1 στο φετινό πρωτάθλημα, πρόσφατα έχασε 2-1 στην έδρα τηςΜετς. Από την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα προέρχεται ηΟσέρη οποία επικράτησε εντός έδρας 1-0 της Νιμ, χωρίς νίκη ακόμα μακριά από το σπίτι τους οι φιλοξενούμενοι. Πολύ πιθανή ισοπαλία, αν ξεφύγει θα πάει προς τα αριστερά.

506. ΛΑΒΑΛ–ΜΕΤΣ

No bet.

507. ΝΙΜ –ΑΖΑΞΙΟ

Θέλει αλλά δεν μπορεί η Νιμ η οποία έχασε εκτός έδρας από τηνΟσέρμε 1-0, δίκαιο αποτέλεσμα καθώς οι γηπεδούχοι ήταν αρκετά καλύτεροι, 0-2-0 ο εντός έδρας απολογισμός τηςς. Μια από τα ίδια και ηΑζαξιόη οποία παρά το καλόρόστερπου έχει δεν έχεικατακτήσειακόμα νίκη, πρόσφατα έχασε και από την Τουρ εκτός έδρας με 2-1, 0-0-2 εκτός έδρας και τα 2 έληξαν under 2,5. Η ισοπαλία έχει τον πρώτο λόγο.

509. ΝΑΝΣΙ–ΝΙΟΡ

Έχει μπει δυνατά και φέτος ηΝανσίη οποία παραμένει αήττητη έχοντας απολογισμό 3-2-0, πρόσφατα πέρασε νικηφόρα και από την έδρα τηςΚλερμόνμε 1-2, εντός έδρας μετράει 1-1-0. Χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα ηΝιόρ(0-2-3), προέρχεται από εντός έδρας ήττα 0-1 από τηνΛαβάλκαι όπως όλα δείχνουν φέτος θα έχει μεγάλο πρόβλημα. Άσος.

510. ΤΟΥΡ-ΜΠΟΥΡΓΚΠΕΡΟΝΑΣ

Εντυπωσιακή η Τους στις πρώτες 5 αγωνιστικές, οι γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι έχοντας απολογισμό 2-3-0, πρόσφατα επικράτησαν 2-1εκτόςέδραςτηςΑζαξιόπετυχαίνονταςτηνδεύτερησερί νίκη τους. Ανέβασε στροφές ηΜπουργκη οποία μετά και το κακό ξεκίνημα έχει ανέβει ψυχολογικά και παίρνει αποτελέσματα παρά το φτωχόρόστερπου διαθέτει, πρόσφατακέρδισεμε αρκετή δόση τύχης τηνΣοσόμε 2-1. Αν δεν υπήρχε διακοπή θα πηγαίναμε στον άσο, τώρα θα απέχουμε.

511. ΣΟΣΟ– ΚΡΕΤΕΪΓ

Μόνοθετική επίδρασημπορείνα είχε η διακοπή για τηνΣοσόη οποία δεν έχει νίκη στις πρώτες 5 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, στοτελευταίοτης έχασε από τηνΜπουργκ1-2 εκτός έδρας σε ένα παιχνίδι μάλιστα στο οποίοπροηγούνταν. Απόδύο σερί ήττες προέρχεται ηΚρετέιγ, βαριά η τελευταία στην έδρα της Ντιζόν με 4-1. Περιμένουμε τους γηπεδούχους να κάνουν σεφτέ, άσος.

512. ΚΛΕΡΜΟΝ– ΠΑΡΙ

Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για τηνΚλερμόνηοποίαέχασε εντός έδρας από τηνΝανσί1-2, δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι για τους γηπεδούχους, στο σπίτι τους μετράνε 1-1-1, στα 2 επιβεβαιώθηκε το under 2,5. Αήττητοι παρέμειναν στο πρωτάθλημα οι νεοφώτιστοιδιατηρώνταςρεκόρ 1-4-0,πρόσφατααπέσπασαν ακόμα μια ισοπαλία, αυτή τη φορά εντός έδρας 1-1 από τηνΜπρεστ.Ένα κλικαριστερά.

666. ΦΚΑΪΝΤΧΟΦΕΝ -AΛΜΙΡΕΣΙΤΙ

Δεύτερο σερί παιχνίδι κατάφερε ναπαραμείνειαήττητη ηΑϊντχόβεν, στο τελευταίο της κέρδισε 4-1 εντός έδρας την Μάαστριχτ, over 2,5 τα 4 από τα 5 φετινά της παιχνίδια. Χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα ηΑλμίρε(0-2-2), πρόσφατα έχασε 0-3 εντός έδρας από τηνΦορτούνα. Υπάρχει εμφανής διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Πάμε με τα γκολ και μετά με την έδρα.

667. ΦΕΝΛΟ–ΓΚΟΟΥΑΧΕΝΤΙΓΚΛΣ

Δεύτερη σερί ισοπαλία για τηνΦένλομαυτή τη φορά εκτός έδρας 1-1 με τηνΦόλενταμ, goal-goal όλα της τα φετινά, ενώπαράλληλαεντός έδρας δεν έχει πάρει ακόμα νίκημετρώντας0-1-1. Από τρεις σερί νίκες και over 2,5 προέρχονται οιΙγκλς, πρόσφατα κέρδισαν και τηνΑκίλιζ3-2 εντός έδρας. Πάμε με τα γκολ δίνοντας μάλιστα ένα μικρό προβάδισμα στους γηπεδούχους.

668. ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤΤΕΡΝΤΑΜ -ΑΚΙΛΙΖ29

Αήττητη παρέμεινε στο πρωτάθλημα ηΣπάρτακαθώς μετράει 2-2-0, στο τελευταίο της κέρδισε εντός έδρας τηνΝτενΜπος με το εμφατικό 5-2. Από την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα προέρχεται ηΑκίλιζη οποία έχασε εκτός έδρας 3-2 από τηνΙγκλς. Χαμηλός ο άσος για να ασχοληθούμε.

669. ΕΜΕΝ– ΒΑΛΒΑΪΚ

Τρεις σερί ήττες για την Έμενα, πρόσφατα έχασε και στην έδρα τηςΤέλσταρ2-1, 3/5 over 2,5 μετράει φέτος. Από την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα προέρχεται η Βάλβαϊκ η οποία έχασε τη έδρα τηςΓιονγκΆγιαξ2-1, over 2,5 τα 2 τελευταία της. Η διακοπή σίγουρα βοήθησε τους γηπεδούχους, άσος.

670. ΝΤΕΝΜΠΟΣ -ΧΕΛΜΟΝΤΣΠΟΡ

Ντέρμπι μίσους ανάμεσα στις δύο ομάδες, από 2 σερί ήττες προέρχεται ηΝτενΜπος, στο τελευταίο της έχασε 5-2 στην έδρα της Σπάρτα Ρότερνταμ, over 2,5 τα 4 από τα 5 φετινά της παιχνίδια. Συνέχισε τις καλές εμφανίσεις ηΧέλμοντη οποία προέρχεται από εντόςέδραςισοπαλία 1-1 με τηνΜπρέντα, αξίζει να σημειωθεί πως όλα τις τα φετινά παιχνίδια έληξαν under 2,5. Πάμεπαρακάτω.

671. ΦΟΛΕΝΤΑΜ-ΓΙΟΝΓΚΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Πρώτη και αήττητη μέχρι στιγμής ηΦόλενταμη οποία πρόσφατα απόλεσε τους πρώτους τιςβαθμούςκαθώς παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία 1-1 στηνΦένλο.Θετικό ξεκίνημα και για τους νέους τουΆγιαξοι οποίοι μετράνε 3 νίκες στα πρώτα 4 φετινά τους παιχνίδια, στοτελευταίοτους επικράτησαν 2-1 εκτός έδρας της Βάλβαϊκ, over 2,5 τα 3 τελευταία τους. Πάμε με τα γκολ.

673. ΦΟΡΤΟΥΝΑΣΙΤΑΡΝΤ – ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ

No Bet.

589. ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ

Χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα η Γκλάντμπαχ που στις τρεις πρώτες αγωνιστικές μετράει ισάριθμεςήττες.Μόνοθετικά μπορεί ναεπιδράσειη διακοπή στο σύνολο τουΦαβρμε την διοίκηση και τον κόσμο της ομάδας μάλιστα να συνεχίζει τον στηρίζει. Μακροχρόνια ταπροβλήματααπουσιών για τα «πουλάρια». Πέταξε στα σκουπίδια την ευκαιρία το Αμβούργο καθώς ηττήθηκε 2-1 στην έδρα της Κολονίας. Η ομάδα του Λιμανιού αν καιπροηγήθηκεστο 47’ κατάφερε μέσα σε λίγα λεπτά ναβρεθείπίσω στο σκορ και να επιστρέψει στις ήττες.ΕπιστρέφειοΤζουρού. Άσος.

608. ΠΑΡΙ ΣΕΝΖΕΡΜΕΝ– ΜΠΟΡΝΤΟ

Το απόλυτο μετράει μέχρι στιγμής η Παρί (4-0-0) που ακόμα δεν έχει δεχτεί γκολ και στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή επικράτησε με 0-3 της Μονακό. Η Μπορντό πήρε το πρώτο τρίποντο της για φέτος κόντρα στη Ναντ όμως στο Παρίσι ταξιδεύει με πολλές απουσίες. Περιμένουμε μία εύκολη επικράτηση των περσινών πρωταθλητών, πολύ πιθανό η νίκη της να έρθει και μεunder3,5, ο συγκεκριμένος συνδυασμός (1 &under3,5) πληρώνει 1,93 στον Stoiximan και αποτελεί επιλογή των Young Guns . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

623. ΛΕΒΑΝΤΕ – ΣΕΒΙΛΛΗ

Δεν άξιζε να χάσει με τόσο μεγάλη διαφορά (0-3) από την Ατλέτικο η Σεβίλλη που απλά δεν μετουσιώνει τις ευκαιρίες της σε γκολ. Η Λεβάντε έπαιξε φουλ άμυνα με τη Λας Πάλμας και κατάφερε να πάρει τον βαθμό. Δίκαιο φαβορί η Σεβίλλη όμως το διπλό δεν έχει αξία στο 1,75, καλύτερη περίπτωση δείχνει το να φτάσει πρώτη στα 2 γκολ η Σεβίλλη, τη συγκεκριμένη επιλογή την βρίσκουμε στο 2,12 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1209. ΛΕΓΚΙΑΒΑΡΣΟΒΙΑΣ –ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ

Ακόμα ένα ανεπιτυχές αποτέλεσμα για τηνΛέγκιαη οποία παρέμεινε χωρίς νίκη για 4ησυνεχόμενηαγωνιστική, πρόσφατα έμεινε στο 1-1 στην έδρα τηςΓιαγκελόνια.Τρίαπαιχνίδια αήττητη η Ζαγκμπέλιε και τα τρία μάλιστα έληξαν over 2,5 και goal-goal. Δέχεταιεύκολαγκολ ηΛέγκια,δύσκολαόμως θα πετάξει κι άλλους βαθμούς,άσοςκαι μετά goal-goal.

807.ΝΤΕΡΙ – ΚΟΡΚ

Μετριότατη η πορεία της Ντέρι στο πρωτάθλημα, καθώς μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού και είναι σαφές πως η πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, καθώς το μυαλό όλων είναι στο πως θα παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία. Η Κορκ από την άλλη μπορεί να αδιαφορήσει για το πρωτάθλημα, καθώς πολύ δύσκολα θα διεκδικήσει τον τίτλο πλέον, με αποτέλεσμα να στρέφει την προσοχή της στο θεσμό του κυπέλλου, όπου επιθυμεί τη διάκριση έπειτα από οκτώ χρόνια.Υπερέχουν σε όλους τους τομείς οι φιλοξενούμενοι, που κερδίζουν τη Ντέρι στα έξι τελευταία μεταξύ τους ματς και το ίδιο αναμένεται να πράξουν στον προημιτελικό του κυπέλλου Ιρλανδίας, με το διπλό να αποτελεί επιλογή στο 1,93 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

899. ΠΕΣΚΑΡΑ– ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ

Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα ηΠεσκάρακαθώς δεχόμενη την κόκκινη κάρτα μόλις στο4΄ έχασεεύκολα4-0 στην έδρα τηςΛιβόρνο. Με το δεξί ξεκίνησε η Περούτζια η οποία κέρδισε 2-0 εντός έδρας τηνΚόμο.Τον πρώτο λόγο ηισοπαλία.

819. ΙΝΒΕΡΝΕΣ–ΧΑΡΤΣ

Χωρίς νίκη παρέμεινε στο φετινό πρωτάθλημα ηΙνβερνές, πρόσφατα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας με τηνΝταντί, 0-1-2 ο εντός έδρας απολογισμός της, όλα under 2,5. Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα γιαΧαρτςη οποία έχασε 3-2 στην έδρα τηςΧάμιλτον, εκτός έδρας έχει ρεκόρ 2-0-1 και 3/3 over 2,5. Διπλό.

559. ΡΕΝΤΙΝΓΚ–ΙΠΣΟΥΙΤΣ

Νο Βet.

967. ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ

Δύο νίκες και μία ήττα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος για την Μπενφίκα, η οποία σε κάθε της αναμέτρηση εμφάνισε πολλά κενά στα μετόπισθεν, με αποτέλεσμα να δέχεται αρκετές φάσεις από κάθε αντίπαλο, ενώ είδε την εστία της να παραβιάζεται στα 2/3 παιχνίδια της Πριμέιρα Λίγκα. Από την άλλη, η Μπελενένσες έριξε όλο το βάρος στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου και κατάφερε να προκριθεί στους ομίλους της διοργάνωσης. Στο εγχώριο πρωτάθλημα μετράει μόνο ισοπαλίες, όλες με γκολ (3/3 αμφίσκορα και στο τοπικό ντέρμπι με τους πρωταθλητές Πορτογαλίας θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά κενά των αντιπάλων.Υψηλότατο κρίνεται τοGG, το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 2,62 στηνBet365 και σίγουρα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1148. ΜΠΑΪΑ-ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ

Σημαντική νίκη που την έστειλε στην πρώτη τετράδα πέτυχε η Μπαΐα (9-3-0 εντός) κόντρα στη Μακαέ την Τρίτη με σκορ 1-0, ωστόσο τελευταία δείχνει να δυσκολεύεται αρκετά στα παιχνίδια της. Από τρεις σερί νίκες προέρχεται η Μπραγκαντίνο (3-1-8 εκτός) και πλέον είναι στο -4 από την επικείμενη αντίπαλο της. Δε χάνει εντός η Μπαΐα, ωστόσο το +1 ασιατικό διπλό μπορεί να αποτελέσει επιλογή, καθώς αντίπαλος είναι μία πολύ φορμαρισμένη ομάδα.

571. ΝΕΑ ΥΟΡΚΥ-ΣΙΚΑΓΟ

Πλάκα έκανε στο ντέρμπι κορυφής της Ανατολής η Νέα Υόρκη (8-2-2 εντός), διαλύοντας με 3-0 την πρωτοπόρο Ουάσινγκτον, την οποία πλησίασε στους δύο βαθμούς, τρέχοντας ρεκόρ 6-1-1 στα οκτώ τελευταία της παιχνίδια. Το πάλεψε όσο μπορούσε, αλλά τα πολλά κενά στην άμυνα ήταν αυτά που δεν επέτρεψαν στο Σικάγο (0-5-8 εκτός) να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από το Μόντρεαλ, χάνοντας τελικά με 4-3, παραμένοντας έτσι στην τελευταία θέση της Ανατολικής περιφέρειας και στο -4 από τα πλέι οφ. Λογικότατος ο άσος, πολύ πιθανό να συνδυαστεί και με over 2,5.

1149. ΠΑΡΑΝΑ-ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ

Στο τέλος έχασε από την πρωτοπόρο Μποταφόγκο η Παρανά (7-3-2 εντός) και έτσι έσπασε το σερί τριών νικών που έτρεχε μέχρι τότε. Είχε την τύχη με το μέρος της η Παϊσαντού (4-2-6 εκτός) στο διπλό κόντρα στη Σάντα Κρουζ, συμπληρώνοντας έξι διαδοχικά παιχνίδια αήττητη και μένοντας στο -2 από την κορυφή της βαθμολογίας. Δεν υπάρχει λόγος να είναι φαβορί οι γηπεδούχοι, με το Χ2 να αποτελεί επιλογή στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

1150. ΟΕΣΤΕ-ΜΠΟΑ

Σε κακή κατάσταση αμφότερες οι ομάδες, με την Οέστε (5-4-3 εντός) να μετράει οκτώ ματς πρωταθλήματος χωρίς νίκη και την Μπόα (2-4-6 εκτός) πέντε. Στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη οι γηπεδούχοι, εντός αυτής η Μπόα, που ψάχνει παντού βαθμούς για να ξεφύγει από τη δύσκολη θέση, όμως απογοητεύει με τις εμφανίσεις της. Δεν είναι για τόσο χαμηλά ο άσος, αλλά και η κόντρα σίγουρα δεν είναι σοφή επιλογή.

1151. ΜΟΤΖΙ ΜΙΡΙΜ-ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ

Από πολύ μεγάλο διπλό στην έδρα της Μπόα προέρχεται η Μότζι Μιρίμ (2-6-4 εντός) και μπήκε για τα καλά ξανά στο κόλπο της παραμονής. Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την Μποταφόγκο (5-3-4 εκτός) το 2-1 επί της Παρανά με ανατροπή στα τελευταία λεπτά, μένοντας έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας. Λογικό φαβορί οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο οι τιμές του διπλού δε λένε όλη την αλήθεια.

688. ΝΤΕΦΕΝΣΑ ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ-ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ

Σπουδαία νίκη επί της Νιούελς εντός έδρας πανηγύρισε η Ντεφένσα (4-2-4 εντός) την προηγούμενη αγωνιστική, φτάνοντας τις τρεις διαδοχικές επιτυχίες μπροστά στο κοινό της. Ήττα με 1-0 από τη Ροζάριο Σεντράλ γνώρισε η Άρσεναλ (0-2-9 εκτός), που μακριά από το σπίτι της απογοητεύει, ενώ βρίσκεται και σε πολύ κακή κατάσταση, έχοντας μόλις μία νίκη στα πέντε τελευταία (1-0-4). Χαμηλός ο άσος για να ασχοληθούμε, πάμε παρακάτων.

898. ΚΕΡΕΤΑΡΟ-ΜΟΝΑΡΚΑΣ

Βαριά ήττα με σκορ 5-1 γνώρισε στην έδρα της Τίγκρες η Κερετάρο (1-0-2 εντός), κάτι που αποδόθηκε από τον προπονητή της ομάδας στην έλλειψη νοοτροπίας. Μέτρια εμφάνιση και ήττα με 1-2 για τη Μονάρκας (2-0-2 εκτός) από την Τιχουάνα, που ήταν και η τέταρτη συνεχόμενη για τους φιλοξενούμενους. Η χαρά του γκολ είναι οι γηπεδούχοι, που έχουν 5/7 over 2,5 και 6/7 αμφίσκορα, με το GG να αποτελεί και πάλι επιλογή, το οποίος μπορεί κάλλιστα να συνδυαστεί με το over 2,5.

908. ΤΙΧΟΥΑΝΑ-ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ

Μόνο ήττες μετράει στο γήπεδο της η Τιχουάνα (0-0-3 εντός), πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις μακριά από αυτό, όπου έχει συγκεντρώσει όλους τους βαθμούς της, με τελευταίο θύμα τη Μονάρκας, της οποίας επικράτησε με 1-2 στο πιο πρόσφατο. Ξέσπασε στην Τζαγκουάρες η Γουαδαλαχάρα (0-1-3 εκτός), διαλύοντας την με 4-1 την προηγούμενη αγωνιστική. Χωρίς νίκη εντός η Τιχουάνα, χωρίς διπλό η Γουαδαλαχάρα, αλλά σίγουρα δεν μπορεί να δίνονται τόσο ξεκάθαρο φαβορί οι γηπεδούχοι, με το Χ2 να μοιάζει ως η καλύτερη λύση στο συγκεκριμένο ζευγάρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ