ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής (4/9). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής.

1385. ΓΕΩΡΓΙΑ – ΣΚΩΤΙΑ

Παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον, καθώς η Γεωργία δεν έχει παρά θεωρητικές ελπίδες να διεκδικήσει κάποια εκ των προνομιούχων θέσεων. Από την άλλη, το ματς είναι μεγάλης σημασίας για τους Σκωτσέζους, αφενός θέλουν να διατηρήσουν την απόσταση που έχουν από το ΕΪΡΕ και αφετέρου θέλουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι οι πρωτοπόροι του ομίλου αγωνίζονται μεταξύ τους, ώστε με δική τους νίκη να βρεθούν εντός της πρώτης δυάδας. Θεωρούμε ότι θα μιλήσει το κίνητρο των φιλοξενούμενων και πως εύκολα ή δύσκολα θα φτάσουν στη νίκη,επιλογή αποτελείτο2 &under3,5στο 2,30 του Stoiximan , καθώς περιμένουμε το σκορ να κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι σκοράρουν με το σταγονόμετρο σε όλη τη διάρκεια της προκριματικής φάσης.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1222. ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ

Ματς μεγάλης σημασίας αυτό ανάμεσα στη Γερμανία και την Πολωνία. Μπορεί οι δυο ομάδες να βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου, ωστόσο η απόστασή από τους διώκτες τους είναι μικρή και δεν είναι σε καμία περίπτωση εξασφαλισμένες. Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία δεν έχει περιθώριο για άλλη γκέλα στην έδρα της, με τον Λεβ να καλεί την καλύτερη δυνατή σύνθεση για τα επερχόμενα παιχνίδια. Η σοβαρή Γερμανία μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Πολωνίας,με το1 &over2,5στο 1,80 του Stoiximan να δείχνει εξαιρετική επιλογή, αφού αναμετρόνται δυο από τις καλύτερες επιθέσεις των προκριματικών, κάτι που μας προδιαθέτει ότι θα δούμε το σκορ να πηγαίνει ψηλά. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1386. ΣΕΡΒΙΑ – ΑΡΜΕΝΙΑ

Παιχνίδι ανάμεσα στις δύο αδιάφορες ομάδες του ομίλου, με τους Σέρβους να υπερτερούν ξεκάθαρα σε ποιότητα και εμπειρία, όμως σίγουρα δεν μπορούν να σηκώσουν αποδόσεις της τάξεως του 1,44. Χωρίς κίνητρο οι δύο αντίπαλοι, αναμένεται να αγωνιστούν για το θέαμα, κάτι που συμβαίνει και στις τελευταίες τους αναμετρήσεις.Επιλογή τοover 2,5στο 1,875 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1387 ΔΑΝΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ

Χαρακτήρα τελικού έχει για τη Δανία ο αγώνας κόντρα στην Αλβανία, καθώς οι Σκανδιναβοί έχουν ένα ματς περισσότερο, ενώ οι δύο εναπομείναντες αγώνες τους είναι εκτός έδρας με Αρμενία και Πορτογαλία, κάτι που σημαίνει πως επιβάλλεται η νίκη απέναντι στους γείτονες μας. Από την άλλη, η ομάδα του Ντε Μπάσι εντυπωσιάζει τους πάντες με την παρουσία της στον όμιλο, όμως για να διεκδικεί επί ίσοις όροις την πρόκριση στα τελικά τουEURO2016, χρειάστηκε η δικαίωση στοCASγια το γνωστό αγώνα με τη Σερβία. Λυγίζουν πάντα στην Κοπεγχάγη οι Αλβανοί, ενώ οι δύο ομάδες μετράνε συνολικά 8/9under3,5 στο γκρουπ.Επιλογή ο συνδυασμός άσου καιunder3,5 σε απόδοση 2,12 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1388. ΟΥΓΓΑΡΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Πολεμικό το κλίμα παραδοσιακά στα γειτονικά ντέρμπι μίσους ανάμεσα στην Ουγγαρία και τη Ρουμανία, πόσο μάλλον τώρα που έχουν προηγηθεί τα σοβαρά επεισόδια στο πρώτο παιχνίδι τους στο Βουρουρέστι. Οι «μαγυάροι» θέλουν μόνο τη νίκη για να μην απομακρυνθούν από την 2η θέση (-2) ενώ και η πρωτιά της Ρουμανίας είναι ρευστή (+1 από Β. Ιρλανδία). Το ματς δείχνει κομμένο και ραμμένο για Χ που πληρώνει 3,10 στηνBet365, επίσης καλή σκέψη είναι τοoverστο συνολικό όριο καρτών, στο ματς του περασμένου Οκτώβρη βγήκαν από το τσεπάκι του διαιτητή 12 κάρτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1389. ΕΛΛΑΔΑ – ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

Έχει καταντήσει κουραστικό να μιλάμε για την ανάκαμψη της εθνικής μας ομάδας. Άλλωστε, αυτή δεν ήρθε ούτε καν στο Τόρσαβν, όπου αναγκάστηκε και πάλι να υποταχτεί στα Νησιά Φερόε, κάνοντας άλλο ένα βήμα προς τα πίσω. Μαρκαριάν και Καραγκούνης αποτελούν παρελθόν πλέον και όλοι αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τη συνέχεια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, με τον Κώστα Τσάνα να χρίζεται ως ο νέος –υπηρεσιακός- ομοσπονδιακός προπονητής. Από το κακό στο χειρότερο πάει και η Φινλανδία, που ξεκίνησε με στόχο την πρόκριση στοEURO2016, όμως η πορεία της είναι μετριότατη, με αποτέλεσμα να προχωρήσει και αυτή σε αλλαγή προπονητή, ερχόμενη στην Ελλάδα με τον πρώην βοηθό του Πατελάινεν, τον Κάνερβα. Όλοι ελπίζουμε πως κάτι θα αλλάξει στην εθνική μας, η οποία –όπως και η αντίπαλο μας- δεν έχει ουσιαστικές ελπίδες πρόκρισης, όμως είναι αναγκασμένη να κερδίζει, για να μην πέσει ακόμα περισσότερο στην παγκόσμια κατάταξη της ΦΙΦΑ. Σύμμαχος της η προϊστορία, καθώς εντός έδρας έχει μόνο νίκες με τη Φινλανδία.Επιλογή αποτελεί ο άσος στο 1,81 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1390. ΝΗΣΟΙ ΦΕΡΟΕΣ - ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Πολύ κοντά στο να ζήσει μετά από 30 χρόνια το όνειρο της συμμετοχής της σε μία μεγάλη διοργάνωση (EUROΓαλλίας 2016) βρίσκεται η Βόρειος Ιρλανδία, με ρεκόρ 4-1-1 φιγουράρει στη 2η θέση και έχει ένα μικρό πλεονέκτημα δύο βαθμών έναντι της Ουγγαρίας την οποία υποδέχεται τη Δεύτερα σε ένα ματς που θα κρίνει πολλά. Στο ενδιάμεσο βέβαια πρέπει να κάνει το καθήκον της και να πάρει το τρίποντο με τη Νησιά Φερόε που αν υποτιμηθούν μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Αντί για το χαμηλό διπλό στο 1,65 υπάρχει η λύση με τα σκορ νίκης της 0-1/0-2/1-2 με κάλυψη στο 1-1 (Bet365) που δίνουν 1,87 μέση απόδοση στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1392. ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ – ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων, το Γιβραλτάρ δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να κοιτάξει στα μάτια το ΕΪΡΕ και θα προσπαθήσει απλά να πραγματοποιήσει μια αξιοπρεπή εμφάνιση. Πολύ σημαντικό το ματς για το ΕΪΡΕ, καθώς έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία και θέλει τόσο απέναντι στο Γιβραλτάρ όσο και απέναντι στη Γεωργία, που ακολουθεί σε τρεις μέρες, να κάνει το 2/2 ώστε να ξαναμπεί γερά στο κόλπο της πρόκρισης. Δύσκολα θα καταφέρουν οι γηπεδούχοι να βρουν δίχτυα, από τις ορέξεις των φιλοξενούμενων θα εξαρτηθεί η έκταση του αποτελέσματος, πιθανά φαντάζουντα σκορ 0-3/0-4/0-5 με κάλυψη το 0-6, που δίνουν συνδυαστικά απόδοση1,83 στηνBet365, αφούτο ΕΪΡΕ θα επιδιώξει να κρατήσει δυνάμεις και για το επόμενο κρίσιμο παιχνίδι του. Τις λανθασμένες αποδόσεις του ΟΠΑΠ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση εντόπισε από νωρίςο Betol , επιλέγοντας τοunder0,5 γκολ των γηπεδούχων στο 1,60,με την απόδοση του συγκεκριμένου γεγονότος να κυμαίνεται κατά μέσο όρο στο 1,20 στις υπόλοιπες εταιρίες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

844. ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΓΑΛΛΙΑ

Τελευταίο τεστ για την ομάδα τουΣάντοςενόψει του αγώνα στην Αλβανία για τα προκριματικά του ΕURO, πρόσφατα σε φιλικό επικράτησε της Ιταλίας με 1-0, εκτός αποστολή οΜουντίνιοκαι οΚοεντράο. Τρειςήττεςστατελευταίατης 4 παιχνίδια ανεξαρτήτωςέδραςκαι διοργάνωσης μετράει η Γαλλία. Στα αγωνιστικά νέα επιστρέφουν ο φορΚαρίµΜπενζεµά, ο µπακΝτεµπισίκαι ο µέσος Σνάιντερλεν. Πρώτη κλήση για, το νέο απόκτηµα της ΜάντσεστερΓιουνάιτεντ,Μαρσιάλ. Τραυµατίες ο περσινός πρώτος σκόρερ του πρωταθλήµατοςΛακαζέτκαι ο τερµατοφύλακαςΡουφιέ, η ισοπαλίαφαίνεταινα έχει τον πρώτο λόγο.

1077. ΜΟΤΖΙΜΙΡΙΜ-ΟΕΣΤΕ

Από ήττα στην έδρα τηςΣαμπάιομε 3-1 προέρχεται ηΜότζιΜίριμ, χωρίς νίκη στα 8 τελευταία τους οι γηπεδούχοι ανεξαρτήτως έδρας έχοντας απολογισμό 0-5-3. Από μη αναμενόμενη ήττα προέρχεται ηΟέστεη οποία έχασε 1-2 εντός έδρας από τηνΜακάε, 5 ήττες στις τελευταίες τους 7 εξόδους μετράνε οι φιλοξενούμενοι. Αρκετάαψυχολόγητεςομάδες αμφότερες, ίσως τα γκολ αποτελούν την μοναδική διέξοδο καθώς ηΟέστεμετράει 4 σερίαμφίσκοραμακριά από το γήπεδό της.

1078. ΝΑΟΥΤΙΚΟ-ΣΑΜΠΑΪΟΚΟΡΡΕΑ

Ήττα με 1-0 στην έδρα τηςΚρισιούμαγια τηνΝαούτικοπου εκτός έδρας δεν πείθεικαθόλου, αντιθέτως εντός παραμένει αήττητη έχοντας απολογισμό 9-2-0. Από ακόμα μια εντός έδρας νίκη προέρχεται ηΣαμπάιοη οποία επικράτησε 3-1 τηςΜότζιΜίριμ, 2-3-6 ο εκτός έδρας απολογισμός της, μάλιστα μετράει 5 ήττες στιςτελευταίες7 εξόδους της. Προβάδισμα στην δυνατή έδρα των γηπεδούχων.

1079. Α ΜΠΕ ΣΕΝΑΤΑΛ- ΣΑΝΤΑΚΡΟΥΖ

Χωρίς νίκη εδώ και 11 αγωνιστικές ηΝατάλ, πρόσφατα έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Λουβερντένσε, 0-5-6 μετράνε εντός οι γηπεδούχοι, τα 7 έληξαν under 2,5. Επέστρεψε στις νίκες η ΣάνταΚρουζΚαθώς επικράτησε 2-1 εντός έδρας της δυνατής ΑμέρικαΜινέιρο, 1-3-7 εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι. Καμία από τις δύο δεν πείθει, πάμε παρακάτω.

1080. ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ -ΣΕΑΡΑ

Άδικη ήττα στην έδρα τηςΜπαΐαγια την Ρεγκάτας με 3-2, εντός έδρας οι γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι 7 σερί έχοντας απολογισμό 7-2-2, στα 6 επιβεβαιώθηκε το over 2,5. Από εντός έδρας ισοπαλία χωρίς τέρματα με αντίπαλο τηνΠαϊσαντούπροέρχεται ηΣεάρα, 2-1-8 εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι, τα 6 έληξαν under 2,5. Άσος.

687. ΤΙΓΚΡΕ-ΓΟΔΟΪΚΡΟΥΖ

Σε άσχημη κατάσταση η Γοδόι Κρουζ, δεν της έφταναν τα αγωνιστικά της προβλήματα, έχει να αντιμετωπίσει και τους οπαδούς της, οι οποίοι διέκοψαν το προηγούμενο παιχνίδι διαμαρτυρόμενοι προς τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία και ίσως φέρουν μηδενισμό και τιμωρία. Ήρεμη η Τίγκρε, αντλεί δυναμική από το γήπεδό της, έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο για τη νίκη.Στο 1,87 ο άσος ( Stoiximan ), παίζεται επίσης και το συνδυαστικό άσος & under 3,5 (2,22). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

688. ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ -ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣΤΖΟΥΝ.

Από ισοπαλία χωρίς τέρματα στην έδρα της ΣανΛορέντζοπροέρχεται η Μπάνφιλντ η οποία μάλισταείχεσημαντικές ευκαιρίες για να αποδράσει ακόμα και με την νίκη, 4-3-4 ο εντός έδρας απολογισμός της, στα 6 επιβεβαιώθηκε το under 2,5. Από εμφατική νίκη 4-0 επί τηςΚρουσέροπροέρχεται ηΑρχεντίνος, 2-4-4 ο απολογισμός της μακριά από την έδρα της. Οι γηπεδούχοι αναποδώσουντα αναμενόμενα θα κερδίσουν, δίκαια φαβορί ο άσος.

1074 ΗΠΑ - ΠΕΡΟΥ

Πρώτο παιχνίδι για τις ΗΠΑ μετά και την αποτυχημένηπορείαστοΓκολντΚαπστο οποίο και έφτασε μέχρι τα ημιτελικάόπουκαι αποκλείστηκε από την Τζαμάικα με 2-1, εκτός αποστολής οι σημαντικοί Μπράντλεϊ και Ντέμπσεϊ. Στην 3η θέση τουΚόπαΑμέρικατερμάτισετο Περού πραγματοποιώντας μια αρκετά καλή πορεία, στα ημιτελικά ηττήθηκε από την Χιλή 2-1. Ομάδες με επιθετικές αρετές αμφότερες, πάμε με τα γκολ.

847 ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΒΟΛΙΒΙΑ

Τεστ ενόψει προκριματικών για το CONMEBOL αποτελεί ηαναμέτρησηκόντρα στην Βολιβία για τους Αργεντίνους οι οποίοιόμωςθα έχουν αρκετές απουσίες. Συγκεκριμένα λείπουν οι αµυντικοίΣαµπαλέτα,Γκαράι, οι µέσοι Μπίλια,Παστόρε,µεσοεπιθετικόςΝτι Μαρία και οστράικερΙγκουαΐν. Τρειςπροπονητέςέχει αλλάξει η Βολιβία σε διάστημα 3 μηνών, κάτι το οποίο έχει προκαλέσεισύγχυσηστο στρατόπεδο της ομάδας. Χαμηλός ο άσος, τα γκολ έχουν τον πρώτο λόγο.

1081. ΠΑΡΑΝΑ-ΜΠΑΪΑ

Δεύτερη σερί νίκη για τηνΠαρανάη οποία επικράτησε εκτός έδρας 1-2 τηςΜπόα, 6-3-2 ο εντός έδρας απολογισμός της ενώ απόψε αναμένεται να έχει αρκετές απουσίες. Επτά αγώνες αήττητη παρέμεινε ηΜπαΐαη οποία πρόσφατα επικράτησε αρκετά δύσκολα εντός έδρας της Ρεγκάτας με 3-2. Σταθερά στις θέσεις ανόδου οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι μακριά από την έδρα τους έχουν απολογισμό 2-5-4. Καλύτερη ομάδα ηΜπαΐα, ανεκμεταλλευτείκαι τις απουσίες της γηπεδούχου τότε μπορεί να αποδράσει με το διπλό.

1082. ΜΑΚΑΕΕΣΠΟΡΤΕ- ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ

Νίκη μετά και από 10 αγώνες για τηνΜακάεη οποία επικράτησε 2-1 εκτός έδρας τηςΟέστε, 4-4-3 ο εντός έδρας απολογισμός της, στα 6επιβεβαιώθηκετο under 2,5. Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο τηνΝατάλγια την Λουβερντένσε η οποία μακριά από την έδρα της μετράει 2-4-5 και 8 under 2,5. Πάμε παρακάτω.

848. ΠΑΝΑΜΑΣ - ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ

Την 3η θέση τουΓκολντΚαπκατέκτησε ο Παναμάς, κάτι το οποίο πέτυχε χωρίς να σημειώσει νίκη! Υπάρχουναπούσίεςγια τους γηπεδούχους με την ομοσπονδία της χώρας να προσφέρει πριμ σε περίπτωση πρόκρισης στην τελική φάση του Μουντιάλ του 2018. Σε ρηχάνεράκινήθηκε ηΟυρουγουάηστο πρόσφατοΚόπαΑμέρικα καθώς κατάφερε να φτάσει μέχρι και τους «8». Εκτός αποστολής οιΚαβάνι(φορ),Σουάρες(φορ) και οιΦουτσίλε(µπακ),Γκαργκάνο(χαφ),ΑµπελΕρνάντες(φορ). Πάσο.

849. ΜΕΞΙΚΟ - ΤΡΙΝΙΝΤΑΝΤ & ΤΟΜΠΑΓΚΟ

Επίσημο ντεμπούτο για τονΡικάρντοΦερέτιστον πάγκο του Μεξικό το οποίο πρόσφατα κατέκτησε τοΓκολντΚαπ.Μέχρι τα προημιτελικά της ίδιας διοργάνωσης έφτασε η ομάδα τουΤρίνινταντόπουκαι αποκλείστηκε από τον Παναμά. Άσος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ