ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής (21/8). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής.

112. ΠΟΓΚΟΝΣΤΣΖΕΤΣΙΝ -ΒΙΣΛΑΚΡΑΚΟΒΙΑΣ

Από νίκη 2-3 στην έδρα της Ποντμπέσκιτζε προέρχεται ηΠογκόν, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-2 στο 1ο ημίχρονο, στο δεύτερο μέρος όμως χαλάρωσαν με αποτέλεσμα ναδεχθουντην ισοφάριση, τελικά στο 60’ οΜαλέτσκιδιαμόρφωσε το τελικό σκορ. Ακόμα μια ισοπαλία για τηνΒίσλαη οποία μετά από ένα επεισοδιακό παιχνίδι έμεινε στο 3-3 εντός έδρας με τηνΛέχιαΓκτανσκ. 4/5 goal-goal μετράνε οι δύο ομάδες στα τελευταία τους παιχνίδια, πολύ πιθανόν να επαληθευθεί και σήμερα.

117. ΓΚΡΟΪΤΕΡΦΙΡΤ-ΦΣΒΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

Αναπάντεχη ήττα για τηνΓκρότερΦιρτστην έδρα της ΣανΠαουλίμε 3-2, βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ με 2-0, μείωσε στην επανάληψη ενώ με αντεπίθεση των αντιπάλων μετά από λάθοςακυρωθένυπέρ της γκολ δέχθηκε το 3-1, δεύτερη σερί ήττα για τους «πράσινους» μετά και το 1-0 από τηνΆουεγια το κύπελλο. Παρά το ότι προηγήθηκε της Καρλσρούης με 1-0 η Φρανκφούρτη τελικά δεν πήρε ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας καθώς ηττήθηκε εντός έδρας 1-2 με τον τεχνικό της ομάδαςΟράλνα βρίσκεται ένα βήμα πριν την έξοδο. Χαμηλός ο άσος για να ασχοληθούμε.

118. ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ – ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ

Στον βαθμό της ισοπαλίας αρκέστηκε κόντρα στην Ντουίσμποργκ η Μπίλεφελντ με τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2, στοίχησε στους νεοφώτιστους η κόκκινη κάρτα (52’) που δέχθηκαν ενώ βρίσκονταν μπροστά στο σκορ με 2-0, αυτή ήταν και η τρίτη σερί ισοπαλία φέτος για την Μπίλεφελντ. Συνέχισε τις κακές εμφανίσεις η Μπραουνσβάιγκ η οποία έχασε εντός έδρας 0-2 από την Λειψία, δίκαιο αποτέλεσμα με τους «κιτρινομπλέ» να εμφανίζονται για ακόμα ένα ματς κατώτεροι των περιστάσεων. Καλύτερα στέκεται μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα η Μπίλεφελντ αν και οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν την εμπειρία έτσι ώστε να πάρουν κάτι από την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

119. ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ– ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ

Φοβερό ξεκίνημα πραγματοποιεί η Σαντχάζουζεν η οποία έχει κάνει το 3/3 στις πρώτες αγωνιστικές τηςΤσβάιτελιγκα, πρόσφατα διέλυσαν εκτός έδρας με 0-6 (!) την Πάντερμπορν, μάλιστα θα μπορούσαν να είχαν πετύχει ακόμα περισσότερα αν οι επιθετικοί της ήταν πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια, όλα τα φετινά παιχνίδια των γηπεδούχων έληξαν over 3,5! Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι η Χάιντενχαιμ επικράτησε αρκετά δύσκολα εντός έδρας με 1-0 τηςΦορτούνα, παράλληλα οι φιλοξενούμενοι έχουν βρει δίχτυα σε όλα τους τα φετινά επίσημα παιχνίδια. Σε ικανοποιητικές αποδόσεις ο άσος ο οποίος φυσικά δεν είναι καθόλου απίθανο να μην περάσει, αντιθέτως το over 2,5 έχει πολύ καλύτερες τύχες.

120. ΧΟΜΠΡΟ– ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ

Από βαριά ήττα με 3-0 στην έδρα τηςΣοντερίσκεπροέρχεται ηΧόμπροπληρώνοντας για ακόμη ένα παιχνίδι την κακιά αμυντική της λειτουργία, 4/5 no goal μετράει στα τελευταία της παιχνίδια. Από ήττα προέρχεται και η Νόρτζελαντ η οποία έχασε 1-2 εντός έδρας από την Έσμπιεργκ, βρέθηκε να χάνει μόλις στο 33’ 0-2 με την άμυνα της να παρουσιάζεται αρκετά ασταθής, μείωσε στο 60’ όμως δεν κατάφερε να πετύχει τίποτα παραπάνω στα εναπομείναντα λεπτά. Πρόκειται για δύο αρκετά αλλοπρόσαλλες ομάδες, αν η Νόρτζελαντ παρουσιαστεί σοβαρή ίσως φύγει νικήτρια, εμείς θα απέχουμε.

124. ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ –ΤΡΟΜΣΟ

No bet.

128. ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ-ΜΠΟΥΡΓΚΠΕΡΟΝΑΣ

Από ήττα 2-0 στην έδρα τηςΜετςπροέρχεται ηΒαλενσιένη οποία στάθηκε αρκετά καλά παρά το τελικό σκορ, στο τελευταίο μισάωρο της αναμέτρηση δέχθηκε και τα 2 τέρματα, το 2ο με πέναλτι. Από την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα προέρχεται ηΜπουργκμε τους νεοφώτιστους να κερδίζουν εντός έδρας 2-1 την Ντιζόν, καλή εμφάνιση για τα στάνταρ της ομάδας η οποία δεν διαθέτει και το καλύτερορόστερ.Προβάδισμα στους γηπεδούχους, άσος.

129. ΕΒΙΑΝ–ΝΙΟΡ

Τρίτη σερί ισοπαλία στο φετινό πρωτάθλημα για τηνΕβιάνη οποία πήρε τον βαθμό από την έδρα τηςΑζαξιόμε τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1, δίκαιο αποτέλεσμα καθώς και οι δύο είχαν από ένα ημίχρονο. Τον πρώτο φετινό της βαθμό κατέκτησε ηΝιορη οποία αναδείχθηκε ισόπαλη στην έδρα της 1-1 με αντίπαλο τηΣοσό.Σημαντική απουσία για τους φιλοξενούμενους ο πολύτιμος επιθετικόςΚονέο οποίος τραυματίστηκε στο προηγούμενο, άσος.

130. ΚΡΕΤΕΪΓ –ΜΕΤΣ

Καλό ξεκίνημα με 2-1-0 έχει πραγματοποιήσει φέτος ηΚρετέιγ, πρόσφατα πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα τηςΛανςμε τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Δυνατά έχει μπει τη νέα σεζόν και ηΜετςη οποία προέρχεται από εντός έδρας νίκη με 2-0 επί τηςΒαλενσιέν με τα δύο γκολ να επιτυγχάνονται στο τελευταίο μισάωρο της αναμέτρησης. Δεν θα χαλάσει κανέναν από τους δύο η ισοπαλία.

131. ΛΑΒΑΛ- ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 93

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι με 2 κόκκινες κάρτες ηΛαβάλκατάφερε να αποδράσει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την έδρα τηςΟσέρεπικρατώντας 2-3, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-2 στη συνέχεια δέχθηκαν πίεση καιισοφαρίστηκαν ενώ λίγο πριν το τέλος κατάφεραν να πετύχουν το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση. Χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα ο Ερυθρός Αστέρας ο οποίος προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τηνΤουρ, άδικο αποτέλεσμα καθώς δέχθηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις και μάλιστα από την βούλα του πέναλτι. Αρκετάαμφίρροπηαναμέτρηση, πάμε παρακάτω.

132. ΜΠΡΕΣΤ–ΑΖΑΞΙΟ

Δεν πατάει καλά τελευταία ηΜπρεστη οποία μετά τον αποκλεισμό της από το κύπελλο έχασε 3-0 στην έδρα τηςΝανσί, δίκαιο αποτέλεσμα με την ομάδα τουΆλεξΝτουπόννα εμφανίζεται για ακόμα ένα παιχνίδι κατώτερη των περιστάσεων. Από εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο τηνΕβιάνπροέρχεται ηΑζαξιόη οποία πέτυχε και το πρώτο της φετινό τέρμα, άδικο αποτέλεσμα, θα μπορούσε να πάρει τους τρεις βαθμούς με τους επιθετικούς της να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες για το χρυσό γκολ. Ένα κλικ αριστερά αν και η άμυνα των γηπεδούχων στο τελευταίο τους παιχνίδι ήταν για γέλια.

133. ΝΤΙΖΟΝ –ΛΑΝΣ

Χάνει δύναμη μακριά από το σπίτι της η Ντιζόν κάτι που απέδειξε και στην πρόσφατη δίκαιη ήττα 2-1 στην έδρα της νεοφώτιστηςΜπουργκ, εντός πάντως είναι αρκετά αξιόλογη. Τρίτη σερί ισοπαλία για τηνΛανςστο πρωτάθλημα και τέταρτη συνολικά για φέτος καθώς αναδείχθηκε 1-1 εντός έδρας με τηνΚρετέιγ, δίκαιο αποτέλεσμα με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τα 2 ημίχρονα. Δυνατοί οι γηπεδούχοι εντός μπορούν να καταβάλλουν την αντίσταση τηςΛανς.

134. ΣΟΣΟ– ΠΑΡΙ

Χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα ηΣοσόη οποία πρόσφατα πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα τηςΝιορμε της δύο ομάδες να μένουν στο 1-1, καλή εμφάνιση για τους «κίτρινομπλε» οι οποίοι είχαν ευκαιρίες να πετύχουν κι άλλα τέρματα πριν ισοφαριστούν στο 85’. Πλασματικό το εντός έδρας 3-0 τηςΠαρίεπί της Χάβρη με τους φιλοξενούμενους να δέχονται τα γκολ από κόντρα επιθέσεις ενώ είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα. Κάνει σεφτέ ηΣοσό, άσος.

135. ΤΟΥΡ–ΟΣΕΡ

Τρεις ισοπαλίες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές μετράει φέτος ηΤουρ, πιο πρόσφατη το 1-1 στην έδρα του Ερυθρού πετυχαίνοντας το χρυσό γκολ στις καθυστερήσεις από το σημείο του πέναλτι. Πλήρωσε τα λάθη στην άμυνα και αναπάντεχα γνώρισε την πρώτη ήττα της χρονιάς ηΟσέρη οποία έχασε 2-3 εντός έδρας από τηνΛαβάλ.No bet.

136. ΧΑΒΡΗ –ΚΛΕΡΜΟΝ

Άδικη ήττα με 3-0 στην έδρα τηςΠαρίγνώρισε η Χάβρη η οποία ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, δέχθηκε το 1-0 από μακρινό σουτ ενώ στην συνέχεια πίεσε και με κόντρα επιθέσεις δέχθηκε ακόμα 2 τέρματα. Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ηΚλερμόνη οποία με πέναλτι επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Νιμ, για πολλά περισσότερα γκολ ήταν η αναμέτρηση με τις δύο επιθέσεις να χάνουν αμέτρητες ευκαιρίες. Καλές τύχες έχει το over 2,5 το οποίο μάλιστα προσφέρεται σε αρκετάελκυστικέςτιμές.

146. ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ –ΕΞΕΛΣΙΟΡ

Η Γκρόνινγκεν έχει ξεκάθαρα επιθετικό πρόβλημα και με μόλις 1 γκολ σε 3 επίσημα ματς δεν μπορεί να πληρώνει 1,66 έστω και αν απέναντί της θα βρει μία από τις πιο αδύναμες εκτός έδρας ομάδες της Eredivisie. Σαφώς προτιμότερα τα σκοράκια 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στα 0-0/1-1 στο συνδυαστικό 2,39 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

147. ΑΚΙΛΙΖ29 -ΒΑΛΒΑΪΚ

2/2 νίκες συνδυαζόμενες με over 2,5 και goal-goal μετράει στο πρωτάθλημα ηΑκίλιζπραγματοποιώντας πολύ δυνατό ξεκίνημα, πρόσφατα πέρασε και από την έδρα τηςΦορτούναμε το εμφατικό 2-4, δύο ισοπαλίες μετράει η Βααλβάικ η οποία παραχώρησε εντός έδρας τον βαθμό στην Σπάρτα με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι, κυρίως από τους γηπεδούχους, over.

148. ΓΙΟΝΓΚΑΪΝΤΧΟΦΕΝ –ΦΕΝΛΟ

Με δύο νίκες έχει μπει τη νέα χρονιά ηΓιονγκΑϊντχόβεν, πρόσφατα επικράτησε 2-3 της Μάαστριχτ εκτός έδρας, δεν πατάει καλά ηΦένλοη οποία δεν έχει πετύχει ακόμα νίκη, εντός έδρας ήττα 1-2 από τηΟΣστο τελευταίο της ματς, πάμε παρακάτω.

149. ΜΠΡΕΝΤΑ-ΓΙΟΝΓΚΑΓΙΑΞ

Με το αριστερό έχει μπει την νέα αγωνιστική περίοδο ηΜπρένταπου δεν έχει πάρει ακόμα βαθμούς, πρόσφατα έχασε εντός έδρας 1-2 από τηνΦΚΑϊντχόβεν, χωρίς νίκη και ηΓιονγκΆγιαξη οποία προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο τηνΧέλμοντ. Ευκαιρία των γηπεδούχων να πάρουν το πρώτο τους τρίποντο, άσος.

150. ΝΤΕΝΜΠΟΣ –ΕΜΕΝ

Κακό το ξεκίνημα για την Ντε Μπος η οποία δεν έχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα (0-1-1), πρόσφατα έχασε 2-0 στην έδρα τηςΦόλενταμ, εντυπωσιακά έχει μπει ηΈμενπου μετράει 2/2 νίκες, 1-0 εντός έδρας επί της Ντόρντρεχτ στο τελευταίο της, δικαίως φαβορί οι φιλοξενούμενοι τους οποίους όμως δεν θα προτιμήσουμε, πάσο.

151. ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ –ΦΟΛΕΝΤΑΜ

Τα πάνω κάτω έφερε η ήττα με 1-0 στην έδρα τηςΈμενστο στρατόπεδο της Ντορντρεχτ με τον τεχνικό της ομάδας νααποχωρεί, αντικαταστάτης του ο ΦανντενΧαμο οποίος αποτέλεσε και πάλι προπονητής της ομάδας πριν μερικάχρόνια.Σε καλή κατάσταση ηΦόλενταμμε 2/2 νίκες, πρόσφατα κέρδισε και τηνΝτενΜπος εντός έδρας 2-0. Μπορεί οι γηπεδούχοι να έχουν νέο προπονητή όμως οι φιλοξενούμενοι είναι σε αρκετά καλύτερη μοίρα, πάσο η κόντρα.

152. ΟΣ– ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ

Νο bet.

153. ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤΤΕΡΝΤΑΜ -ΦΚΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Άδικη ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Βααλβάικ για την Σπάρτα καθώς δέχθηκε το τέρμα της ισοφάρισης στο 87’, πρώτη νίκη για τηνΦΚη οποία επικράτησε εντός έδρας και μάλιστα με ανατροπή 2-1 τηςΜπρέντα. Αν θέλουν την άνοδο οι γηπεδούχοιτέτοιαματς πρέπει να τα πάρουν , άσος.

154. ΤΕΛΣΤΑΡ-AΛΜΙΡΕΣΙΤΙ

Βαριά ήττα με 5-0 στην έδρα τωνΙγκςγνώρισε ηΤέλσταρ, από εντός έδρας ισοπαλία 3-3 με αντίπαλο τηνΦένλοπροέρχεται ηΑλμίρε, αυτό ήταν και το μοναδικό φετινό επίσημο παιχνίδι των φιλοξενούμενων καθώς την 2η αγωνιστική είχαν ρεπό, πάμε παρακάτω.

155. ΧΕΛΜΟΝΤΣΠΟΡ -ΦΟΡΤΟΥΝΑΣΙΤΑΡΝΤ

Άδικη ισοπαλία στην έδρα τηςΓιονγκΆγιαξγια τηνΧέλμοντμε τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1, από αναπάντεχη εντός έδρας ήττα 2-4 προέρχεται η Φουρτούνα, προηγήθηκε 2-0 μέσα σε 20 λεπτά βρέθηκε να χάνει 2-3. Η τραγική η αμυντική λειτουργία των φιλοξενουμένων μας οδηγεί στο over.

160. ΣΕΝΤΤΡΟΥΙΝΤΕΝ–ΓΚΕΝΚ

Ντέρμπι μίσουςανάνεμσαστης δύο ομάδες. Παρά την καλή της εμφάνιση ηΣιντΤρούιτενέχασε 1-0 στην έδρα τηςΓάνδης, επέστεψε στις νίκες μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα ηΓκενκη οποία επικράτησε 2-1 εντός έδρας τηςΒέστερλο. Πάμε με την καλύτερη ομάδα και την φοβερή προϊστορία (0-4-12), διπλό.

161. ΜΟΝΠΕΛΙΕ - ΠΑΡΙ ΣΕΝΖΕΡΜΕΝ

Θετική η εκκίνηση της Παρί (2/2 νίκες με μηδέν παθητικό) παρότι δεν έχει μπει ακόμα στην ομάδα ο Ντι Μαρία και δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως ο Ιμπαΐμοβιτς. Απεναντίας η Μονπελιέ προβληματίζει, έχασε τόσο στην πρεμιέρα εντός έδρας από την νεοφώτιστη Ανζέ αλλά και την προηγούμενη εβδομάδα στην Βρετάνη από τη Ρεν σε σβηστό ματς με ελάχιστες καλές ευκαιρίες. Η ομάδα του Μπλαν παίζει όσο χρειάζεται για να κερδίσει, η νίκη της με 1 ή 2 γκολ διαφορά δίνει μέση απόδοση 1,87 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

162. ΧΕΡΤΑ-ΒΕΡΝΤΕΡΒΡΕΜΗΣ

Τυχερή εκτός έδρας νίκη 0-1 για τηνΧέρταστη πρεμιέρα επί της Άουγσμπουργκ. Σώθηκαν 3 φορές από τα δοκάρια και άλλες τόσες χάρη στονΚραφτ, οι πρωτευουσιάνοι ήταν καλύτεροι της αντιπάλου τους στο πρώτο μέρος και εκμεταλλευόμενοι το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησαν από νωρίς (κόκκινη Μπομπατνίγια 44’) προηγήθηκαν με τον Καλού στο 48’ από το σημείο του πέναλτι. Η ισορροπία ήρθε στο 66’ με τονΜπέερενςνα αντικρίζει επίσης την κόκκινη κάρτα κάτι το οποίο παραλίγο να κοστίσει στην ομάδα του καθώς δέχθηκε μεγάλη πίεση μέχρι το τέλος. Η τραγική αμυντική λειτουργία τηςΒέρντερεπέτρεψε στηνΣάλκενα κάνει πάρτι και να φύγει νικήτρια 0-3, φάνηκε η απουσία του ΝτιΣάντοστην επιθετική γραμμή τηςΒέρντερκαθώς και τα αμυντικά κενά που έχει από πέρυσι.Οι άμυνες των δύο ομάδων μας οδηγούν μόνο προς τα γκολ, πάμε με τοαμφίσκοροτο οποίο πληρώνει 1,83 στην Bet365.

163. ΜΑΛΑΓΑ - ΣΕΒΙΛΛΗ

Θεωρητικά η Σεβίλλη είναι ελαφρώς σε καλύτερη αγωνιστική ετοιμότητα, κάτι που έδειξε και στον τρελό τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ με τη Μπαρτσελόνα όπου έχασε στις λεπτομέρειες το τρόπαιο με σκορ 5-4 στην παράταση. Η Μάλαγα πάντα είναι σκληρό καρύδι στο «Ροσαλέδα» ενώ μην ξεχνάμε πως η συγκεκριμένη αναμέτρηση πρόκειται για τοπικό ντέρμπι της περιοχής της Ανδαλουσίας. Δίκαια προσφέρεται ελαφρώς σε αποδόσεις φαβορί η Σεβίλλη όμως θα επιλέγαμε με ρίσκο την ισοπαλία στο 3,52 στον Stoiximan που προσφέρει το ματς με0% γκανιότα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

164. ΛΕΧΙΑΓΚΝΤΑΝΣΚ -ΓΚΟΡΝΙΚΛΕΤΖΝΑ

Τρίτη σερί ισοπαλία για τηνΛέχιαη οποία απέσπασε τον βαθμό από την έδρα της τηςΒίσλαμε τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 3-3, εντός έδρας ήττα 2-3 από τηνΣλασκγνώρισε ηΓκόρνικ, εμφανής τα αμυντικά κενά των φιλοξενουμένων, λογικά θα τα εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχοι και θα πάρουν το πρώτο τους τρίποντο μετά από καιρό.

166. ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ - ΝΤΕΡΜΠΙ

Όσα φάμε και όσα βάλουμε η νοοτροπία της Μπέρμιγχαμ στο ξεκίνημα της σεζόν έχοντας 3/3 GG και over σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ. Η Ντέρμπι έχει πολλές απουσίες και δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν παθητικό, ταυτόχρονα όμως διαθέτει παικταράδες στην επίθεση που έχουν την εμπειρία να χτυπήσουν σε ανύποπτες φάσεις. Θα πάμε με το GG που επιβεβαιώνεται στα 3/4 φετινά της Ντέρμπι και στα 3/3 φετινά της Μίντλεσμπρο, στο 1,72 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

167. ΜΟΡΤΟΝ- ΣΕΝΤΜΙΡΕΝ

Χωρίςνίκηαμφότερες στο φετινό πρωτάθλημα, εντός έδρας ήττα 0-1 από τηνΧιμπέρνιανγια τηνΜόρτον, 2-1 έχασε στην έδρα τηςΝταμπάρτονη ΣεντΜίρεν.Πάσο.

168. ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ- Ι.ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ

Με το δεξί ξεκίνησε τη χρονιά ηΚασιμπάσακαθώς στην πρεμιέρα επικράτησε εκτός έδρας με 0-3 της Γκαζιαντέπσπορ, αναπάντεχη εντός έδρας ήττα 2-3 από τη Αντάλιασπορ γνώρισε η Μπασακχεσίρ, αν και αρχή οι γηπεδούχοι έχουν το πρώτο λόγο.

170. ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ-ΜΟΤΖΙΜΙΡΙΜ

Ήττα μετά από 12 αγωνιστικές γνώρισε ηΚρισιούμαη οποία έχασε στην έδρα της Ρεγκάτας 2-1, 5-2-2 ο εντός έδρας απολογισμός των γηπεδούχων, τα 5 over 2,5. Πέμπτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη (0-2-3) για τηνΜότζιΜίριμη οποία πρόσφατα αναδέχθηκε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας με την Λουβερντένσε. Δίκαια φαβορί οι γηπεδούχοι, η απόδοση του άσου όμως δεν κρίνεται επαρκής.

171. ΑΤΛΕΤΙΚΟΡΑΦΑΕΛΑ-ΝΙΟΥΕΛΣΟΛΝΤΜΠΟΪΣ

Από σημαντική ισοπαλία στην έδρα τηςΒελέζπροέρχεται ηΑτλέτικοΡαφαέλαμε τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2, δύο φορές βρέθηκαν πίσω στο σκορ οι φιλοξενούμενοι καταφέρνοντας να ισοφαρίσουν ισάριθμες φορές, 3-3-3 ο εντός έδρας απολογισμός τους. Χρυσή ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες έχασε ηΝιούελςη οποία αναδείχθηκε ισόπαλή χωρίς τέρματα στην έδρα της με τηΑτλέτικοΤεμπερλεϊ, μοιραίος παίκτης ο Μάξι Ροντρίγκεζ ο οποίος έχασε ακόμα ένα πέναλτι, 2-2-5 ο εκτός έδρας απολογισμό της. Παιχνίδι ούτε για μάτι, πάμε παρακάτω.

173. ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ -ΧΙΜΝΑΣΙΑΛΑΠΛΑΤΑ

Νο bet.

174. ΣΑΝΤΑΚΡΟΥΖ-ΜΑΚΑΕΕΣΠΟΡΤΕ

Από ήττα 2-1 στην έδρα της ΒιτόριαΜπαΐαπροέρχεται η ΣάνταΚρουζ, 7-1-1 ο εντός έδρας απολογισμός των γηπεδούχων, 2-3-4 μετράει μακριά από την έδρα της ηΜακάε, πρόσφατα έχασε 1-2 στο σπίτι της από τηνΣεάρα.Άσος.

175. ΚΕΡΕΤΑΡΟ-ΚΡΟΥΖΑΖΟΥΛ

Από ισοπαλία στην έδρα της Βέρακρουζ προέρχεται ηΚερέταρομε τις δύο ομάδες νααναδεικνύονταιισόπαλες 2-2, χωρίς νίκη στα τελευταία 4 οι γηπεδούχοι έχοντας απολογισμό 0-2-2. Εντός έδρας ήττα 1-3 από τηνΤιχουάναγνώρισε ηΚρουζΑζούλ, δίκαιο αποτέλεσμα καθώς εμφανίσθηκε κατώτερη τουμετρίου. Δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη, μπορεί να πάει παντού.

176. ΤΙΧΟΥΑΝΑ–ΤΙΓΚΡΕΣ

Δεύτερη νίκη μακριά από την έδρα της πέτυχε ηΤιχουάνακαθώς επικράτησε 1-3 τηςΚρουζΑζούλ, αντιθέτως εντός μετράει 0/2. Μόνο το πρωτάθλημα κοιτάει πλέον ηΤίγκρεςη οποία φαίνεται να βρίσκει και πάλι τον καλό της εαυτό μετά και τον χαμένο τελικό τουΚόπαΛιμπερταδόρες, πρόσφατα επικράτησε 4-1 εντός έδρας τηςΤσιάπας, διπλό.

177. ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ –ΧΙΟΥΣΤΟΝ

Δεύτερη σερί νίκη για το Πόρτλαντ το οποίο παρέμεινε για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητο, πρόσφατα επικράτησε με γκολ στις καθυστερήσεις τηςΣολτΛέικμε 1-0, 7-4-1 ο εντός έδρας απολογισμός των Τίμπερς. Δίκαιη ήττα 2-0 στην έδρα της Νιου Ίνγκλαντ γνώρισε τοΧιούστοντο οποίο μακριά από την έδρα του μετράει 2-4-6, τα 11 μάλιστα έληξαν under 2,5. Προβάδισμα στην έδρα και τα λίγα γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ