ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής. Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής.

101. ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ– ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Το απόλυτο με 4/4 έχει κάνεις το ξεκίνημα της νέα σεζόν ηΜίντιλαντη οποία πρόσφατα επικράτησε εκτός έδρας-χωρίς να εντυπωσιάσει- της Άαλμποργκ 0-2. Επηρεασμένη ψυχολογικά από τον αποκλεισμό στοΓιουρόπαΛιγκαπόλεσε τους πρώτους της βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα καθώς παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 στην Νόρτζελαντ, σημαντικό ρόλο στην τελική έκβαση του αποτελέσματος έπαιξε η κόκκινη κάρτα που δέχθηκαν οι γηπεδούχοι μόλις στο 28’ και ενώ ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, ένα κλικ στην έδρα.

103. ΚΟΡΟΝΑΚΙΕΛΤΣΕ–ΚΡΑΚΟΒΙΑ

Καλή εικόνα της Κορόνα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, πρόσφατα απέσπασε τον βαθμό από την έδρα τηςΛεχΠόζναν(0-0), ενώ μεσοβδόμαδα επικράτησε τηςΣβίετσε1-0 για το κύπελλο. Ήττα εκτός προγράμματος για την Κρακόβιαπου έχασε εντός έδρας 1-2 από τηνΠιαστ, μεσοβδόμαδα κέρδισε 4-2 τηνΖάμπκι(ομάδα Β’ κατηγορίας) για το κύπελλο, οι γηπεδούχοι έχουν ψυχολογία και αναμένεται να βάλουν δύσκολα στους φιλοξενούμενους που δίνονται φαβορί από τουςμπουκ.

321. ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ –ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ

Απόηνπρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα προέρχεται η Πάντερμπορν η οποία επικράτησε 1-2 στην έδρα τηςΦορτούνα, για το κύπελλο μεσοβδόμαδα επικράτησε αρκετά δύσκολα 2-1 τηςΛίμπεκ, πρόβλημα προέκυψε στην άμυνα μετά και την αποχώρηση του βασικού στόπερΧάνεμαιερο οποίος υπέγραψε στηνΜπράιτον. Συνέχισε να εντυπωσιάζει ηΣαντχάουζενη οποία πέτυχε το 2/2 φέτος επικρατώντας εκτός έδρας με 2-3 τηςΟυνιόνΒερολίνου, νίκη μάλιστα που προήλθε με ανατροπή, για το κύπελλο χρειάστηκε τα πέναλτι για να επικρατήσει της ερασιτεχνικήςΜπάλιγκερ. Μπορεί η Πάντερμπορν να πετύχει την 2η συνεχόμενη νίκη, μπορεί ηΣαντχάουζεννα βρίσκεται σε καλό φεγγάρι όμως έχει και αρκετά προβλήματα απουσιών, άσος.

322. ΦΣΒΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ

Από εκτός έδρας ισοπαλία χωρίς τέρματα με αντίπαλο τηνΜπίλεφεντπροέρχεται η Φρανκφούρτη, παίζοντας άμυνα στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κατάφερε με άνεση να πάρει τον βαθμό, για το κύπελλο επικράτησε τηςΝτιναμόΔρέσδης 2-0, άξιο αναφοράς είναι πως ακόμα δεν έχει πετύχει τέρμα στο πρωτάθλημα. Άσχημα τα πράγματα για την Καλρσρούη καθώς μετά και από την εντός έδρας ήττα 1-2 από την ΣανΠαουλίγνώρισε τον αποκλεισμό στο κύπελλο από την Ροΐντλιγκεν καθώς ηττήθηκε 3-1. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, τα λίγα γκολ έχουν τον πρώτο λόγο.

323. ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ -ΦΟΡΤΟΥΝΑΝΤΙΣ.

Επιθετική η φιλοσοφία με τις ανάλογες συνέπειες στην άμυνα, για Χάιντενχαϊμ και Φορτούνα, το επιβεβαίωσαν και με το παραπάνω την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ και τα περσινά στατιτιστικά τους ήταν παρόμοια, ειδικότερα για τις επιθετικές τους γραμμές.Έχουν τις δυνατότητες να μας προσφέρουν παιχνίδι με γκολ, στο 1,875 το ασιατικό οver 2,5 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

106. ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ– ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ

Αρκετά αλλοπρόσαλλες οι δύο ομάδες, ικανή για το καλύτερο αλλά και το χειρότερο ηΑάλεσουντη οποία προέρχεται από δίκαιη εκτός έδρας ήττα με 3-1 από την Χάουγκεσουντ. Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την Στρόμσγκοντσετ η οποία έχασε εντός έδρας από τηνΣτάμπαεκ0-2. «Μπάζουν» αμυντικά οι δύο ομάδες, φυσικά σε πολύ χαμηλές αποδόσεις το over.

107. ΒΑΛΒΑΪΚ - ΣΠΑΡΤΑΡΟΤ.

Εκτός έδραςισοαπαλία1-1 στην έδρα τηςΤέλσταραπέσπασε στην πρεμιέρα ηΒαλβάικ, θα μπορούσε μάλιστα να φύγει με το τρίποντο αν δεν δεχόταν την ισοφάριση δύο λεπτά πτιν τα 90’. Πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς για την Σπάρτα, αν και δεν έχουμε σαφής εικόνα της οι γηπεδούχοι μοιάζουν αρκετά πιο έτοιμοι.

108. ΕΜΕΝ– ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ

Αγωνιζόμενη με παίκτη παραπάνω για σχεδόν ένα ημίχρονο ηΈμενεπικράτησε 0-3 στην έδρα τηςΟΣ, με το δεξί μπήκε στη νέα χρονιά και η Ντόρντρεχτη η οποία επικράτησε 3-1 τηςΦΚΑϊντχόβεν. Αμφίρροπη αναμέτρηση, πάμε παρακάτω.

109. ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ -ΓΙΟΝΓΚΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Κακιά εμφάνιση που συνδυάστηκε με ήττα για την Μάαστριχτ η οποία έχασε 1-0 στην έδρα τηςΧέλμοντ, με πολύ καλή εμφάνιση η νεαροί του της Αϊντχόβεν κέρδισαν 1-0 εντός έδρας τουςΓκόουΑχέντΙγκλς. Ένα κλικ δεξιά σε αρκετά ελκυστικές αποδόσεις.

110. ΦΕΝΛΟ–ΟΣ

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι ηΦένλοαναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 στην έδρα τηςΑλμίρε.Άδικη εντός έδρας ήττα 0-3 από τηνΈμενγια τηνΟςη οποία από το 50΄ αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο. Προβάδισμα στα γκολ.

111. ΦΚΑΪΝΤΧΟΦΕΝ –ΜΠΡΕΝΤΑ

Ήττες και για τις δύο ομάδες που φέτος πρόκειται να μας εκπλήξουν καθώς αμφότερες αποτελούν αρκετά αψυχολόγητες ομάδες, no bet.

112. ΦΟΛΕΝΤΑΜ-ΝΤΕΝΜΠΟΣ

Με το δεξί ξεκίνησε την χρονιά ηΦόλενταμη οποία επικράτησε εκτός έδρας με το επιβλητικό 1-4 τηςΜπρέντα. Τυχερή ισοπαλία για τηνΝτενΜπος στην πρεμιέρα καθώς έμεινε στο 2-2 με τηνΦορτούνα, θα μπορούσε μάλιστα να χα΄σει αν οι αντίπαλοι δεν αστοχούσαν από το σημείο του πέναλτι. Κακές άμυνες, πιθανό το over.

113. ΦΟΡΤ.ΣΙΤΑΡΝΤ -ΑΚΙΛΙΖ29

Με ισοπαλία ξεκίνησε φέτος τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα ηΦορτούνακαθώς έμεινε στο 2-2 με την Ντε Μπος, 2-1 νίκη επί του νεαρούς τουΆγιαξπήρε ηΑκίλιζ.Πολλές απουσίες για τις δύο ομάδες, δεν θα ασχοληθούμε.

324. ΑΖΑΞΙΟ–ΕΒΙΑΝ

Χωρίς γκολ μετά από 2αγωνιστκέςστο πρωτάθλημα ηΑζαξιόη οποία όπως φαίνεται δίνειμεγάλυτερηπροσοχή στα μετόπισθεν, πρόσφατα για το κύπελλο απέκλεισε τηνΛανςστηνδιαδικαδίατων πέναλτι (0-0 κανονική διάρκεια. Χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα ηΕβιάνη οποία στο 2ο φετινό της επίσημο παιχνίδι αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τηνΚλερμόν. Δύσκολα θα ανοίξει το ματς.

325. ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 93 –ΤΟΥΡ

Δίκαιη ήττα στην έδρα τηςΟσέρμε 1-0 γνώρισε η ο Ερυθρός Αστέρας στο πλαίσιο του κυπέλλου, χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα. Από νίκη για τον θεσμό του κυπέλλου προέρχεται ηΤουρκαθώς επικράτησε αρκετά δύσκολα τηςΌρλεαν2-1, 2 σερί ισοπαλίες για το πρωτάθλημα. Δίκαια φαβορί οι γηπεδούχοι αλλά δεν θα τους επιλέξουμε σε τόσο χαμηλές αποδόσεις.

326. ΚΛΕΡΜΟΝ– ΝΙΜ

Από νίκη με 1-3 στην έδρα τηςΒαλενσιένγια τον θεσμό του κυπέλλου προέρχεται ηΚλερμόνπου μέχρι στιγμής δείχνει μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα. Χωρίς γκολ ακόμα φέτος η Νιμ η οποία γνώρισε τον αποκλεισμό από τηνΛαβάλκαθώς ηττήθηκε εκτός έδρας 1-0. Καλοί επιθετικά οι γηπεδούχοι, αναγκασμένοι να κυνηγήσουν την νίκη οι φιλοξενούμενοι που πρέπει να καλύψουν το -8 σύντομα. Σε πολύ καλές τιμές προσφέρεται το over 2,5 που μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

327. ΛΑΝΣ– ΚΡΕΤΕΪΓ

Μέτριο το ξεκίνημα τηςΛανςτη νέα χρονιά καθώς παραμένει ακόμα χωρίς νίκη, 3 ισοπαλίες φέτος για τους γηπεδούχους, η τελευταία μάλιστα για το κύπελλο απέναντι στηνΑζαξιότης κόστισε καθώς αποκλείστηκε στην διαδικασία των πέναλτι (0-0 κανονική διάρκεια). Πολύ καλά μπήκε τη νέα χρονιά ηΚρετέιγη οποία έχει πετύχει το 2/2 για το πρωτάθλημα, για το κύπελλο αποκλείστηκε από την Ντιζόν ύστερα από ένα εντυπωσιακό παιχνίδι το οποίο έληξε 3-3, τελικώς έχασε την πρόκριση στα πέναλτι. Αρκετά πιθανή η ισοπαλία, οι γηπεδούχοι δεν πείθουν αλλά δύσκολα να χάσουν εντός.

328. ΜΠΟΥΡΓΚΠΕΡΟΝΑΖ– ΝΤΙΖΟΝ

Με 2 ήττες ξεκίνησε την σεζόν η νεοφώτιστηΜπουργκη οποία ακόμα δεν φαίνεται ακόμα έτοιμη για την κατηγορία, όαση μέχρι στιγμής η πρόκριση στο κύπελλο καθώς απέκλεισε τηνΜπρεστστα πέναλτι (2-2 κανονική διάρκεια). Μια νίκη και μια ισοπαλία ο απολογισμός της Ντιζόν στο φετινό πρωτάθλημα, πρόσφατα απέκλεισε τηνΚρετέιγστα πέναλτι με την κανονική διάρκεια να βρίσκει της δύο ομάδες ισόπαλες 3-3. Κατάλαβαν πλέον και οι μπου πως ηΜπουργκφέτος θα αποτελέσει μια από τις ομάδες που θα παλέψουν για την σωτηρία τους, δίκαια φαβορί οι φιλοξενούμενοι λογικά δεν θα χάσουν, αν κερδίσουν θα είναι οριακά.

329. ΝΙΟΡ–ΣΟΣΟ

Νο Bet.

330. ΟΣΕΡ–ΛΑΒΑΛ

Έστω και για τον θεσμό του κυπέλλου ηΟσέρέσπασε το ρόδι καθώς επικράτησε 1-0 του Ερυθρού Αστέρα, 2 ισοπαλίες για το πρωτάθλημα (και οι δύο 0-0). Την πρόκριση με 1-0 επί της Νιμ πανηγύρισε ηΛαβάλγια τον θεσμό του κυπέλλου, μια ήττα και μια ισοπαλία στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Άσος.

331. ΠΑΡΙ – ΧΑΒΡΗ

Με το δεξί έχει ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της η Χάβρη, 2/2 με καλές εμφανίσεις, θα έχει επιπλέον τη βοήθεια του περσινού της αρχισκόρερ Λε Μπιάν, ίσως στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του. Κομσί-κομσά η έναρξη της Παρί, μπορεί να μην έχει ηττηθεί στις πρώτες αγωνιστικές, από την άλλη δεν παρουσίασε και κάτι αξιόλογο.Αξιόλογο το 1,925 του +0,25 σιατικού διπλού της Bet365, είναι καλύτερο σύνολο η Χάβρη.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

332. ΦΙΤΕΣΕ–ΡΟΝΤΑ

Ένα ζευγάρι ανάμεσα σε δύο ομάδες με κοινό χαρακτηριστικό την ανετοιμότητα καθώς άλλαξαν όλο το βασικό τους κορμό από την περυσινή περίοδο. Αμφότερες παίζουν με τρεις παίκτες μπροστά, κάτι που φέρνει αρκετό κόσμο στην επίθεση αλλά και κενά στην άμυνα. Πρώτος λόγος στο over του 1,44 που ανεβαίνει στο 1,83 σε συνδυασμό με το GG για δύο ομάδες που έχουν επιβεβαιώσει 13/14 over στα τελευταία παιχνίδια τους ανεξαρτήτου έδρας.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

115. ΚΛΑΜΠΜΠΡΙΖ– ΚΟΡΤΡΑΪΚ

Από ισοπαλία χωρίς τέρματα στην έδρα τηςΣαρλερουάπροέρχεται η ΚλαμπΜπριζ,δίκαοαποτέλεσμα με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα κακό ημίχρονο. Στο 0-0 έμεινε και η Κόρτραϊκ υποδεχόμενη τηνΛόκερεν. Ευκαιρία για τους γηπεδούχους να επιστρέψουν στις νίκες, ίσως στο live μας δοθεί η δυνατότητα να αγοράσουμε την νίκη τους σε αρκετά καλύτερες αποδόσεις.

116. ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ-ΛΕΧΠΟΖΝΑΝ

Μέτρια πράγματα μέχρι στιγμής από τους γηπεδούχους οι οποίοι δεν έχουν σημειώσει ακόμα νίκη στην έδρα τους, πρόσφατα έχασαν δίκαια 1-0 στην έδρα της Νιετσιέτζα ενώ για το κύπελλο επικράτησαν 4-2 της Στάργκαρντ (ομάδα Β’ κατηγορίας). Ακόμα ένα ανεπιτυχές αποτέλεσμα για τηνΛεχη οποία πρόσφατα παραχώρησε τον βαθμό της ισοπαλίας στην Κορόνα, για το κύπελλο κέρδισε την Γκρουντζιάντζ 2-0. Περιμένουμε άμεση αντίδραση από τους φιλοξενούμενους που οφείλουν κάποια στιγμή να ξυπνήσουν. Διπλό.

333. ΜΟΝΑΚΟ –ΛΙΛ

Η έναρξη της χρονιάς βρίσκει τη Μονακό σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, γεγονός απόλυτα φυσιολογικό, μιας και ο πρώτος μεγάλος στόχος, που είναι η είσοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, κρίνεται τις επόμενες δυο εβδομάδες.Η Λιλ δείχνει ακόμα να ψάχνεται, αφού έχει καινούργιο προπονητή και αρκετές διαφοροποιήσεις στο έμψυχο δυναμικό της σε σχέση με πέρυσι. Η Μονακό θέλει να διατηρηθεί σε καλό αγωνιστικό ρυθμό εν’ όψει των αναμετρήσεων με τη Βαλένθια, για αυτό και η ενδεκάδα της αναμένεται να είναι η καλύτερη δυνατή, ενώ η Λιλ ταξιδεύει στο Πριγκιπάτο με πολλές απουσίες, κυρίως στα μετόπισθεν. Θεωρούμε ότι η Μονακό είναι πιο έτοιμη και θα πάρει το τρίποντο, ωστόσο αυτό θα γίνειμε μια επαγγελματική νίκη με 1 ή 2 τέρματα διαφορά, γεγονός που αποδίδει συνδυαστικά 1,93 στον Stoiximan , καθώς σε πέντε ημέρες ακολουθεί το ματς της χρονιάς στην έδρα της Βαλένθια.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

334. ΜΠΑΓΕΡΝ– ΑΜΒΟΥΡΓΟ

Σεζόν αποδείξεων είναι η φετινή για τον Πεπ Γουαρδιόλα και την ομάδα του, καθώς μετά τα περσινά ανεπιτυχή αποτελέσματα σε κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ, ο πήχης έχει τεθεί πολύ ψηλά για την Μπάγερν, που έχει ως στόχο να σαρώσει τα πάντα εντός και εκτός συνόρων. Από μία χρονιά γεμάτη φουρτούνες προέρχεται το Αμβούργο, που προσπάθησε να ξεφορτωθεί όλη τη σαβούρα από το ρόστερ του, όμως οι παίκτες που απέκτησε είναι πολύ χρήσιμοι, αλλά δεν μπορούν να κάνουν τη διαφορά για τους «Δεινοσαύρους».Περιμένουμε ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στη φετινή Μπουντεσλίγκα για τους Βαυαρούς, οι οποίοι όποτε βρίσκουν το Αμβούργο το φιλοδωρούν με μπόλικα τέρματα (8-0 πέρυσι) και κάτι αντίστοιχο πιστεύουμε πως θα συμβεί και φέτος, με τον -2,5 ασιατικό άσο να αποτελεί επιλογή στο 1,90 τηςBet365.Toν συνδιασμό no goal & under 4,5 επέλεξαν οι Young Guns στην απόδοση 1,80 του Stoiximan .Διαβάστε περισσότερα εδώ .

119. ΚΟΡΚ–ΛΙΜΕΡΙΚ

Ξεκάθαρο φαβορί οι γηπεδούχοι που θέλουν να παραμείνουν κοντά στην πρωτοπόροΝτάνταλκ. Βρίσκει τα πατήματα της ηΛίμερικη οποία πρόσφατα επικράτησε 4-3 τηςΜποέμιαν. Χαμηλός ο άσος ίσως τοαμφίσκοροεπιβεβαιωθεί.

120. ΜΠΟΕΜΙΑΝ– ΓΚΑΛΓΟΥΕΪ

Τρεις σερί αγώνες χωρίς νίκη συμπλήρωσε ηΜποέμιανς, πρόσφατα έχασε και από την ουραγόΛίμερικ4-3. Σε άσχημη κατάσταση και η Γκάλγουεϊ η οποία γνώρισε ακόμα μια ήττα, αυτή τη φορά έχασε 0-4 από τηνΝτέρι, δίκαιο αποτέλεσμα καθώς εμφανίσθηκε κατώτερη των περιστάσεων. Άσος.

121. ΝΤΕΡΙ–ΝΤΑΝΤΑΛΚ

Δεύτερησερόνίκη για τηνΝτέριη οποία επικράτησε 0-4 στην έδρα της Γκάλγουεϊ. Από οδυνηρή εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με αντίπαλο την Λόνγφορντ προέρχονται οι πρωταθλητές, άδικο αποτέλεσμα καθώς έχασαν αμέτρητες ευκαιρίες για να πετύχουν το τέρμα που θα τους χάριζε το πολύτιμο τρίποντο. Παρά την καλή ψυχολογία και την καλή αγωνιστική κατάσταση τηςΝτέριδύσκολα θα δούμε κάποια έκπληξη, διπλό.

122. ΝΤΡΟΧΕΝΤΑ-ΣΛΙΓΚΟΡΟΒΕΡΣ

Ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς νίκη για τηνΝτροχένταη οποία έχασε εντός έδρας 0-1 από τηνΜπρει, δίκαιο αποτέλεσμα καθώς πλήρωσαν το χωρίς πλάνο παιχνίδι τους. Ήττα εντός προγράμματος για τηνΣίγκοστην οποία πραγματοποίησε ντεμπούτο ο ΜίκιΆνταμς, οιΡόβερέχασαν 0- από τηνΚορκκαι πλέον είναι αναγκασμένοι να τρέξουν. Με ρίσκο πάμε με τους φιλοξενούμενους.

123. ΣΕΝΤΠΑΤΡΙΚΣ–ΜΠΡΕΪ

Δεν σταματάει πουθενά το τρένο της ΣεντΠάτρικςη οποία συμπλήρωσε 9 σερί νίκες φτάνοντας μόλις 5 βαθμούς μακριά από την δεύτερη θέση. Από νίκη 1-0 επί τηςΝτροχένταπροέρχεται ηΜπρέι.Δεν κοντράρεται φέτος η γηπεδούχος, φυσικά αστείο το 1,10 του άσου.

335. ΑΣΤΟΝΒΙΛΑ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.

Κάκιστη εικόνα έδειξε η Γιουνάιτεντ στην πρεμιέρα και η προϊστορία δεν αποτελεί από μόνη της το εφόδιο που θα φέρει το διπλό κόντρα στην καλά οργανωμένη αμυντικά Βίλα. Οι γηπεδούχοι θα κλειστούν πίσω δίνοντας όλο το χώρο στους κόκκινους διαβόλους οι οποίοι δεν γέμισαν το μάτι με τη δημιουργική τους ικανότητα στην πρεμιέρα, με αυτά τα δεδομένα έχει αξία το under του 1,72 αλλά και το ελκυστικότατο +0,75 ασιατικό χάντικαπ των γηπεδούχων στο 2,05 τηςBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

336. ΝΟΤΣΚΑΟΥΝΤΙ– ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ

Η Μάνσφιλντ δεν δείχνει να έχει βελτιωθεί σε σχέση με πέρυσι και δικαίως δίνεται ως ένα από τα φαβορί για υποβιβασμό. Η Νοτς Κάουντι πλέον παίζοντας σε μία σαφώς κατώτερη κατηγορία πρέπει να βελτιώσει την εντός έδρας εικόνα της και τι καλύτερος αντίπαλος από την χειρότερη περυσινή επίθεση της Λιγκ 2 αλλά και μία ομάδα που δέχεται πάντα γκολ. Στο 2,05 ο άσος στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

124. ΛΟΝΓΚΦΟΡΝΤ -ΣΑΜΡΟΚΡΟΒΕΡΣ

Σημαντικό βαθμό στην έδρα τηςΝτάνταλκαπέσπασε η Λόνγκφορντ, αποτέλεσμα το οποίο αποτέλεσε την έκπληξη της προηγούμενης αγωνιστικής. Εντός έδρας ήττα 0-1 από την φορμαρισμένη ΣεντΠάτρικςγνώρισε ηΣάμροκη οποία πλέον ψάχνει εκτός έδρας επιτυχία έτσι ώστε να ρεφάρει, διπλό.

337. ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Τουρκίας μετναναμέτρηση ανάμεσα στηνΦενέρκαι την Εσκισεχίρ να ανοίγουν την αυλαία της 1ης αγωνιστικής. Μια τρύπα στο νερό έκανε ηΦενέρκαθώς απέτυχε να προκριθεί στην επόμενη φάση τουΤσάμπιονςΛιγκ, χαράμι οι τόσες μεταγραφές του καλοκαιριού έχουν φέρει κρίση πριν την ώρα της. Λίγα πράγματα και φέτος περιμένουμε από τους φιλοξενούμενους. Χαμηλός ο άσος, καλές τύχες έχει το over.

338. ΤΟΝΤΕΛΑ- ΣΠΟΡΤΙΝΓΚΛΙΣ.

Πρεμιέρα και στον πρωτάθλημα της Πορτογαλίας με την νεοφώτιστηΤοντέλανα υποδέχεται την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Με τονΖορζΖεζούςπλέον στον πάγκο οι «πράσινοι» φιλοδοξούν να φτάσουν στη κορυφή του πρωταθλήματος ύστερα από 13 χρόνια. Πάμε παρακάτω.

339. ΑΘΛΕΤΙΚΜΠΙΛΜΠΑΟ –ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τέλος καλό, όλα καλά για τη Μπαρτσελόνα την Τρίτη στον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ που τα βρήκε πολύ σκούρα απέναντι στη Σεβίλλη (5-4 στην παράταση). Τρεις φορές θα αναμετρηθεί συνολικά τις επόμενες εννέα μέρες με τη Μπιλμπάο αφού οι δύο ομάδες αναμετρώνται στα πλαίσια του Ισπανικού Σούπερ Καπ που ως γνωστόν κρίνεται σε διπλά ματς. Η Μπιλμπάο έχει δώσει ήδη δύο επίσημα ματς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και στο «Σαν Μαμές» είναι πάντα δυνατή και ανταγωνιστική. Η Μπαρτσελόνα που καλείται να διαχειριστεί και την πιθανή κούραση από τα 120 λεπτά της Τρίτης μπορεί να περάσει νικηφόρα και να κάνει το πρώτο βήμα ενόψει της ρεβάνς της Δεύτερας. Η επιλογή της νίκης της με 1 ή 2 γκολ διαφορά δίνει 2,02 μέση απόδοση στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

125. ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ -ΟΛΙΜΠΟ

Δέκα παιχνίδια χωρίς νίκη συμπλήρωσε ηΣαρμιέντοη οποία πρόσφατα απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλία στην έδρα της Ροζάριο με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Τρις σερί νίκες συμπλήρωσε ηΟλίμποη οποία στο τελευταίο της παιχνίδι για τα πρωτάθλημα επικράτησε εντός έδρας τηςΝιούελςμε 2-0. Σωστά μοιρασμένο το σετ, εμείς θα πάμε με την έδρα όμως, ηΣαρμιέντοδιψάει περισσότερο για την νίκη.

126. ΒΙΤΟΡΙΑΜΠΑΪΑ- ΣΑΝΤΑΚΡΟΥΖ

Σε πολύ καλή κατάσταση ηΒιτόριαη οποία προέρχεται από το 2ο σερί διπλό καθώς με καλή εμφάνιση επικράτησε 0-2 της Λουβερντένσε, 9 αγώνες αήττητοι εντός οι γηπεδούχοι. Με τον 36χρονοΓκραφίτενα σκοράρει και πάλι η ΣάνταΚρουζ κέρδισε 2-1 με εντός έδρας ανατροπή τηνΜότζιΜίριμ.Άσος.

127. ΠΑΡΑΝΑ-ΣΑΜΠΑΪΟΚΟΡΡΕΑ

Δύο σερί ήττες για τηνΠαρανάη οποία πρόσφατα έχασε εύκολα εκτός έδρας με 2-1 από τηνΜραγκαντίνο, επέστρεψε στον πάγκο μετά από τιμωρία ο τεχνικόςΦερνάντοΝτινίζ, 2-3 γκολ τα δύο τελευταία της. Ομάδα έδρας ηΣαμπάιοδυσκολεύεται παραδοσιακά μακριά από το σπίτι της, πρόσφατα κέρδισε εντός με 1-0 την Ρεγκάτας. Σφιχτό παιχνίδι πάμε με τα λίγα γκολ.

128. ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ–ΤΙΓΚΡΕ

Νο Βet.

129. ΙΚΙΚΕ- ΟΧΙΓΚΙΝΣ

Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση αυτή ανάμεσα στηνΙκίκεκαι ΟΧίγκινς. Χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα ηΙκίκε, πρόσφατα έχασε 2-1 από τηνΟυτσιπάτοπαρά του ότι προηγήθηκε. Ξεκούραστη η ΟΧίγκινςη οποία δεν έχει δώσει επίσημο παιχνίδι εδώ και μια εβδομάδα, η αγορά πάει στον άσο, εμείς το αφήνουμε.

130. ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ-ΝΤΕΦΕΝΣΑΧΟΥΣΤΙΣΙΑ

Σε αρκετά καλή κατάσταση ηΙντεπεντιέντεη οποία πρόσφατα πήρε έστω και δύσκολα τους 3 βαθμούς της νίκης από την έδρα τηςΚολόνΣάντα Φε, για το κύπελλο απέκλεισε την ΝτεπορτίβοΕσπανιόλ(ομάδα Γ ‘ κατηγορίας) καθώς την κέρδισε 1-0. Τέσσερα παιχνίδια αήττητη συμπλήρωσε ηΝτεφένσαανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, πιο πρόσφατα επικράτησε τηςΤέμπερλεϊστα πέναλτι (1-1 κανονική διάρκεια) για το κύπελλο Δίκαια φαβορί οι γηπεδούχοι όμως η καλή αγωνιστική κατάσταση των φιλοξενούμενων φαντάζει ικανή να διακόψει το νικηφόρο σερί τηςΙντεπεντιέντε.

131. ΑΤΛ.ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ –ΜΠΑΪΑ

Πέμπτο παιχνίδι αήττητη ηΑτλέτικοη οποία μετράει 4 νίκες στα τελευταία της 6, πρόσφατα αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα στην έδρα τηςΟέστε.Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τηνΝαούτικοηΜπαΐα.Οι δύο ομάδες είναι αρκετά καλά και καλύτερα είναι να απέχουμε.

132. ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ –ΚΕΡΕΤΑΡΟ

Νο Βet.

134. ΣΑΝΤΟΣΛΑΓΚΟΥΝΑ- ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ

Πρώτη νίκη στηνΑπερτούραγια τηνΣάντοςη οποία επικράτησε 1-2 στην έδραΚερέταρο. Εμφατική εντός έδρας νίκη για την Κλαμπ Αμέρικα η οποία διέλυσε 4-0 τηνΝτοράντος. Προβάδισμα στα γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ